Un portofel de criptomonede este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le analizați atunci când abia intrați în scena criptografică. Indiferent dacă abia începeți sau sunteți deja un comerciant / hodler cu experiență, totuși, găsirea celui mai bun portofel pentru dvs. poate fi provocator! De aceea, în acest articol, vom arunca o privire unele cele mai bune portofele desktop de pe piață!

Desigur, portofelele despre care vom discuta în această listă vor fi puțin … Interesante. Veți vedea la ce mă refer într-o secundă.

Acestea fiind spuse, însă, dacă ești, de fapt, cauți cele mai bune Bitcoin portofel desktop (sau orice alt altcoin portofel, de altfel), atunci ați ajuns la locul potrivit – citiți mai departe și alegeți opțiunea potrivită pentru dvs.! Lista noastră de astăzi va include:

De ce să alegeți cel mai bun portofel DESKTOP?

Acum, înainte de a intra în lista celor mai bune portofele pentru desktop de pe piața actuală, trebuie să ne dăm seama în prealabil câteva lucruri. Bineînțeles, primul lucru pe care trebuie să-l analizăm este mai degrabă auto-explicativ – raționamentul de ce ar trebui să luați în considerare portofelele desktop, in primul loc!

Desigur, există destul de multe răspunsuri la această întrebare.

Pentru început, portofelele desktop sunt considerate a fi printre opțiunile mai sigure de stocare criptografică până la portofele fierbinți merge. Dacă nu știți, portofelele fierbinți sunt acele portofele criptomonede care sunt conectat constant la internet. Acestea includ aplicații pentru mobil, portofele bazate pe browser, schimburi, și așa mai departe.

Portofelele desktop se încadrează și în această categorie.

Cel mai bun portofel desktop: un buton de tastatură Bitcoin.

Totuși, ce le face o alternativă mai sigură decât restul portofelelor fierbinți? Ei bine, gândiți-vă: un portofel desktop este un software instalat pe computer. Aceasta înseamnă că lucruri precum stocare cheie privată și caracteristici de securitate la nivel de suprafață sunt tratate diferit decât pe, să zicem, un portofel de schimb.

În plus, unele dintre cele mai bune portofele pentru desktop sunt pur și simplu o reprezentare grafică a un portofel rece. Desigur, acesta este ceva pe care trebuie să-l vedeți și pe lista de mai jos – adică software-ul nu este un portofel propriu-zis, ci mai degrabă o interfață grafică care prezintă activele stocate pe un anumit portofel rece..

Vom ajunge la asta într-un pic, totuși.

Dincolo de securitate, există și un punct de vedere comoditate, de asemenea. Vor fi cele mai bune portofele criptografice pentru desktop excepțional de convenabil – vă vor permite să verificați activele dvs. criptate, să le trimiteți și să le transferați și chiar să participați activități de miză sau vânzare în doar câteva clicuri dintr-un buton al mouse-ului.

Cel mai bun portofel pentru desktop: suport pentru activele Exodus.

Inutil să spun că este foarte apreciat! Indiferent dacă sunteți un comerciant activ de criptomonede sau un hodler dedicat, funcționalitatea vă poate face procesele de gestionare a criptelor mult mai ușor și mai simplu.

În cele din urmă, merită menționat faptul că cele mai bune portofele pentru desktop tind să aibă o mare varietate de alte caracteristici suplimentare pe care le oferă utilizatorilor lor. Cele menționate anterior miza, ajustări ale caracteristicilor de securitate, conversii simple, și așa mai departe – cu siguranță foarte apreciat!

Portofele desktop – parte a grupului Hot Wallet

Am menționat acest lucru un pic mai devreme în această listă de portofele pentru cele mai bune criptomonede desktop, dar portofelele desktop se încadrează în categoria stocare criptografică la cald – orice software și aplicații care vă permit să stocați și să păstrați active cripto în ele, menținând totodată o conexiune constantă la internet.

Portofelele fierbinți sunt, desigur, printre cele mai populare opțiuni de stocare a criptelor – dacă ați merge în jurul unor forumuri și ați întreba alți entuziaști de criptomonede despre modul lor preferat de a-și asigura activele de criptomonede, cei mai mulți dintre ei probabil ar enumera și numi câteva portofele fierbinți.

Cel mai bun portofel pentru desktop: un Bitcoin în fața unui grafic.

Acest lucru se datorează în principal portofel fierbinte accesibilitate. Fie că este vorba de portofele software, web sau de aplicații, de obicei le puteți face descărcați-le de oriunde din lume, și folosiți-le complet gratuit. După cum vă puteți imagina, acest lucru face ca portofelele fierbinți să fie o opțiune foarte atractivă pentru o mare varietate de deținători de cripto individuali.

Mai mult, portofelele fierbinți sunt de obicei foarte simplu de utilizat. Câteva excepții de ultimă generație lasă deoparte, în majoritatea cazurilor, veți putea descărca (configura) portofelul fierbinte în câteva minute și veți începe să îl utilizați imediat. Grozav!

Ce trebuie evitat atunci când alegeți un portofel desktop

Altceva pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când căutați cel mai bun portofel desktop pentru dvs. este factorii care fac ca portofelele desktop să fie mai puțin decât dorite.

Cu alte cuvinte, există unele lucruri care indică toate semnele că ar trebui să stați cât mai departe de portofel.

Bineînțeles, în partea de sus a listei ar fi aici o lipsă semnificativă de securitate. Adică recunoașteți – probabil că l-ați văzut venind.

Cel mai bun portofel desktop: un Bitcoin într-un portofel din piele.

Așa cum era de așteptat acest lucru, acum este mai adevărat ca niciodată. Cu industria criptomonedelor devenind din ce în ce mai popular și tehnologia blockchain fiind adoptată într-un ritm în creștere, există și o cerere tot mai mare pentru portofele cripto de încredere și de ultimă generație, de asemenea. Cu toate acestea, popularitatea scenei atrage, de asemenea, o mulțime de escroci și produse de încredere.

Acesta este motivul pentru care este important să verificați întotdeauna caracteristicile de securitate ale unui portofel desktop. Dacă nu are securitate, îți vei risca activele – nu este ceva ce ți-ai dori să se întâmple!

Pentru a adăuga acest lucru, ar trebui să acordați atenție aspectele de utilizare a portofelului, de asemenea. Având în vedere că este un produs (serviciu) bazat pe desktop, veți dori să găsiți un portofel care să fie ambele foarte simplu de folosit, dar vă oferă și șansa de a utilizați o listă mai largă de caracteristici și beneficii.

Cele mai bune portofele pentru desktop vă vor permite să faceți acest lucru, în timp ce unele dintre opțiunile mai puțin ideale vor fi, bine … Lackluster.

Cel mai bun portofel desktop: un Bitcoin și o blocare.

În cele din urmă, asigurați-vă că faceți-vă cercetările și găsiți cele mai bune portofele criptografice pentru desktop avea (a executa) actualizări constante ale firmware-ului lor, de asemenea. Portofelele criptomonede care au suport pentru dezvoltatori vor fi întotdeauna asa de, mult mai bine decât cele care nu o fac – în acest fel, un portofel este capabil să rămână în fața curbei și să implementeze caracteristici de securitate care să vă protejeze împotriva oricăror amenințări moderne de securitate.

Cu toate acestea fiind spuse, putem trece în cele din urmă la lista celor mai bune portofele pentru desktop din anul în curs!

1. Ledger Live – UI frumoasă, funcționalitate perfectă & Caracteristici de utilizare

Clasează pe locul 1 din 5 schimburi criptografice

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare portofele de criptomonede de pe piață – acest lucru este de la sine înțeles în acest moment. Cu toate acestea, ați putea fi confuz – Ledger se ocupă de portofele reci, deci, ce face pe o listă cu „cel mai bun portofel pentru desktop”?

Ei bine, permiteți-mi să explic – de fapt are de-a face cu interfața de utilizare a portofelelor Ledger, Ledger Live.

Este adevărat că Ledger se ocupă de portofele de criptare hardware. Cu toate acestea, datorită interfeței sale de utilizator, aceste portofele nu au putut fi excluse dintr-o listă ca aceasta – este pur și simplu atât de bună!

A incepe, interfața este frumoasă – puteți schimba schemele de culori și comuta între modurile de lumină și întuneric, dar indiferent pe care îl alegeți, interfața va arăta modern și elegant. Totul este așezat într-o manieră foarte confortabilă, și tu – vei putea vedeți conturile și soldurile dvs. de pe ecranul de pornire, analizați graficele și modificările, și chiar urmăriți tranzacțiile.

Securitate este ceva la care vă puteți aștepta de la Ledger, în mod implicit. Deoarece interfața de utilizare în cauză este conectată la două portofele hardware în care compania se ocupă, veți primi niveluri de securitate portofel rece, în mod implicit.

Cel mai bun portofel pentru desktop: Ledger Nano X.

Dacă nu știai, portofelele reci sunt cele mai sigure alternative de stocare a criptelor de pe întreaga piață. Având în vedere că Ledger este unul dintre cele mai importante branduri, cred că puteți vedea unde merg cu asta.

În ceea ce privește dispozitivele Ledger, acestea sunt fabricate voinic & durabil, și posedă Solicitări de parolă cod PIN. Totuși, când vine vorba despre Ledger Live, acesta este unul dintre cele mai bune portofele pentru desktop, vă puteți aștepta la aceeași securitate cu codul PIN o frază suplimentară de recuperare de 24 de cuvinte pentru a vă ajuta să ieșiți din ceva trebuia să vi se întâmple dispozitivul sau contul LL.

In cele din urma, Ledger Live primește constant o gamă largă de firmware și alte actualizări. Acestea includ totul de la îmbunătățiri de securitate, până la noi funcții și îmbunătățiri generale ale calității vieții.

Dacă doriți să încercați Ledger Live, va trebui să achiziționați unul dintre portofelele hardware ale companiei. Ledger Nano S vă va costa în jur de 59 USD, in timp ce Nano X are un preț de aproximativ 119 USD. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea celui mai bun portofel desktop și sunteți dispus să investiți în securitatea activelor dvs., chiar nu poți greși cu Ledger!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

2. Trezor – Caracteristici de securitate de top, actualizări constante

Clasează pe locul 2 din 5 schimburi criptografice

Trezor Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Un portofel cripto foarte cunoscut
 • + Deține un număr imens de criptomonede
 • + Actualizări constante de firmware

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Scump
 • A fost supus accesului neautorizat anterior

Viziteaza site-ul

Trezor este unul dintre cei doi furnizori principali de portofele de criptomonede hardware care domină piața. La fel ca principalul său concurent – Ledger -, este încă prezentat pe această listă cu cele mai bune portofele pentru criptomonede desktop! Acest lucru se datorează interfața cu utilizatorul portofelului.

Ca să vă spun adevărul, Trezor ar trebui să concureze probabil pentru locul cel mai bun portofel desktop Bitcoin – este cu siguranță unul dintre cele mai populare locuri în care să vă stocați BTC-ul!

Spre deosebire de multe dintre portofelele desktop de acolo, IU-ul lui Trezor este de fapt destul de simplist. Acesta prezintă toate activele dvs. lateral și, după ce ați selectat-o ​​pe cea pe care doriți să o gestionați, vi se va oferi opțiunea de a alege ce doriți să faceți cu aceasta – trimiteți, primiți, vindeți, cumpărați , și așa mai departe.

Simplitatea interfeței este privit mai ales ca un profesionist – acest lucru este valabil mai ales dacă nu doriți să gestionați multe monede și, în general, sunteți un începător în lumea cryptos. Trezor nu vă va copleși cu o listă uriașă de funcții suplimentare și câteva opțiuni complexe de proiectare a interfeței – este bine!

Cel mai bun portofel pentru desktop: Trezor.

De asemenea, este imposibil să menționăm Trezor fără să subliniem că compania din spatele portofelului rece – SatoshiLabs – este considerată a produce unele dintre cele mai sigure produse de pe piață.

Portofelele Trezor sunt actualizate constant cu cele mai recente caracteristici de securitate și actualizări de firmware. După aceea, portofelele în sine au un generator de cod PIN aleatoriu – din când în când, codurile PIN se modifică. Acest lucru se face pentru a preveni cheylogging, și alte programe rău intenționate de la accesarea fondurilor dvs..

Dacă Trezor sună ca portofelul potrivit pentru propriile dorințe și nevoi, iar interfața de utilizare a produselor arată ca cel mai bun portofel pentru desktop din jur, veți avea două produse distincte a alege din. Trezor One vă va costa în jur de 59 USD, în timp ce Trezor Model T (versiunea nouă și îmbunătățită a portofelului) costă în jur de 160 USD.

Vizitați Trezor

…sau citiți recenzia noastră Trezor

3. Exod – Funcționalitate de schimb încorporată

Clasează pe locul 3 din 5 schimburi criptografice

Exodus Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de folosit
 • + Are asistență pentru clienți
 • + Opțiuni multiple de criptomonede
 • + Un portofel bazat pe software
 • + Funcții de schimb încorporate

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Predispus la probleme de securitate
 • Taxele pot fi destul de mari

Viziteaza site-ul

Portofelul Exodus a făcut furori în spațiul celor mai bune portofele pentru desktop. Pe bună dreptate – când vine vorba de stocarea criptografică bazată pe software care nu are niciun dispozitiv hardware conectat la acesta (sau nu este doar o reprezentare vizuală a monedelor dvs. care, de fapt, sunt păstrate într-un dispozitiv hardware), Exodul este adesea citat ca fiindcalea de parcurs”!

Portofelul pentru desktop are câteva caracteristici distincte care îl pot face o alegere interesantă pentru orice entuziaști cripto care caută un loc sigur în care să-și stocheze activele..

Pentru început, Exod vă permite stocați o varietate destul de largă de criptomonede. Pe lângă toate monedele principale (cele care conduc prin popularitate și capitalizare de piață), veți putea, de fapt, să stocați un număr destul de decent din mai multă nișă criptos și jetoane criptografice, de asemenea!

Aceasta este o veste minunată pentru cei care caută diversifică-și portofoliile, și doresc să facă acest lucru cercetând monede mai mici și mai puțin cunoscute. Exodus vă va permite să păstrați multe dintre ele pe portofel – totul într-un singur loc!

Altceva care face din Exodus unul dintre cele mai bune portofele criptografice pentru desktop este faptul că are un schimb încorporat. Sincer, puteți achiziționa și vinde active criptografice din confortul portofelului dvs., fără a fi nevoie să vă transferați fondurile către un alt schimb sau brokeraj.

Cel mai bun portofel pentru desktop: Exodus.

Este destul de cool! Economisește mult timp și este cu siguranță un mod confortabil de a tranzacționa criptos!

Din punct de vedere al securității, Exodul este cam dificil. Portofelul oferă o securitate destul de decentă utilizatorilor săi – oricine caută cel mai bun portofel de criptomonede de birou ar trebui să știe că veți putea restabiliți-vă fondurile dacă s-ar întâmpla ceva computerului dvs. cu un caracteristică de rezervă integrată.

Mai mult, Exodul are și el o caracteristică de expresie de recuperare, de asemenea – cu acesta, veți putea să vă recuperați fondurile dacă ați pierde accesul la portofel sau, să zicem, să uitați o parolă.

Acestea fiind spuse, unii utilizatori susțin că Exodului îi lipsesc o mulțime de caracteristici de securitate, de asemenea. Un exemplu bun ar fi 2FAautentificare cu doi factori. A devenit o practică standard în industrie, dar, din păcate, portofelul în cauză nu are această caracteristică.

Una peste alta, însă, când luați în considerare toate avantajele și dezavantajele Exodului, cu siguranță este unul dintre cele mai bune portofele pentru desktop de acolo! Dacă sunteți interesat, puteți găsi și verifica portofelul Aici.

Vizitați Exodul

…sau citiți recenzia noastră despre Exod

4. Electrum – Unul dintre cele mai populare portofele Bitcoin din jur

Clasează pe locul 4 din 5 schimburi criptografice

Electrum Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Unul dintre cele mai vechi portofele Bitcoin
 • + Foarte ușor de utilizat
 • + Bazat pe software
 • + Nu sunt stocate informații pe server
 • + Sursa deschisa
 • + Utilizează autentificarea cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • A avut probleme de securitate
 • Acceptă numai Bitcoin

Viziteaza site-ul

Electrum este unul dintre cele mai bune portofele pentru desktop Bitcoin din lume. Este un veteran din industrie – dacă ați deținut ceva BTC de mult timp și ați cercetat cele mai bune portofele pentru această criptomonedă anterioară, probabil ai auzit de Electrum.

Acesta este și primul punct demn de menționat – longevitatea portofelului este o afirmație a cât de bun este! Au existat multe portofele desktop care au încercat atrageți cât mai multă atenție față de ei înșiși, dar încă nu au reușit, în cele din urmă. in orice caz, Electrum le-a supraviețuit pe toate, și își poate propune cu siguranță statutul de veteran ca dovadă a fiabilității sale.

Totuși, acesta nu este singurul lucru care face din Electrum unul dintre cele mai bune portofele pentru desktop de pe piață.

Portofelul în cauză este foarte simplu de utilizat. Deși este posibil să lipsească unele caracteristici avansate și fanteziste pe care le posedă alte opțiuni de stocare criptografică pe desktop, acesta vă va permite totuși îndeplinește toate funcțiile principale la care te-ai aștepta, păstrând în același timp monedele în siguranță și sănătoase.

Cel mai bun portofel de birou: Electrum.

Vorbind de siguranță, Electrum a reușit să facă asta.

Portofelul este o soluție foarte sigură, mai ales când vine vorba de portofele specifice Bitcoin. Nu stochează nicio informație de utilizator pe serverele lor, ceea ce înseamnă, în schimb, acest lucru tu și tu singur dețineți controlul asupra cheilor dvs. private.

În plus, portofelul este sursa deschisa, de asemenea. Oricine și toată lumea pot verifica codul din spatele portofelului, toate caracteristicile sale de securitate și altele asemenea.

Portofelul este liber de utilizat, îți permite să utilizați autentificarea cu doi factori, și folosește parole și alte măsuri de securitate. Cu siguranță este unul dintre cele mai bune portofele Bitcoin de pe piață – dacă sunteți interesat să îl încercați, îl puteți verifica Aici.

Vizitați Electrum

…sau citiți recenzia noastră Electrum

5. MyCelium – Un portofel Bitcoin fiabil și open-source

Clasează pe locul 5 din 5 schimburi criptografice

O revizuire generală a portofelului MyCelium Lucruri care ne-au plăcut:

 • + De încredere
 • + Sursa deschisa
 • + Conexiuni rapide și fluide
 • + Varietate de conturi

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Fără versiune desktop
 • Poate fi dificil de navigat

Viziteaza site-ul

La fel ca multe dintre cele mai bune portofele desktop de acolo, Miceliu este un portofel cripto-specific. Ceea ce înseamnă acest lucru este că acceptă doar unu, criptomonedă specificăBitcoin.

Acest lucru are propriile sale avantaje și dezavantaje. Vă restricționează putând stoca BTC doar pe portofel, și trebuie să căutăm o altă alternativă de stocare criptografică dacă aveți niște altcoins. Cu toate acestea, MyCelium furnizează, de fapt, niveluri ridicate de securitate în ceea ce privește stocarea Bitcoin.

În același timp, totuși, MyCelium nu este nici măcar un portofel desktop, pentru început – poate fi utilizat doar pe dispozitive Android și iOS. Ce face chiar pe această listă, atunci? Ei bine, există o singură caracteristică care o face o alegere viabilă într-un caz ca acesta – suportă Ledger și Trezor (portofel hardware) integrări.

Cu alte cuvinte, MyCelium este complet compatibil cu portofelele hardware de top de pe piață – Ledger și Trezor. Aceasta înseamnă că veți putea conectați portofelul MyCelium la dispozitivele hardware menționate mai sus, crescând astfel și mai mult securitatea Bitcoin-ului tău.

Cel mai bun portofel pentru desktop: MyCelium.

Ținând cont de interfețele utilizator ale portofelului hardware, MyCelium devine un portofel de rezervă destul de decent pentru Bitcoin, în special.

Dacă nu sunteți atât de dornici să conectați portofelul la alte dispozitive sau pur și simplu nu doriți să cumpărați un portofel hardware, pentru început, veți fi bucuroși să știți că MyCelium oferă o mulțime de caracteristici de securitate excelente. Criptează toate datele dvs. (atât orice date cu caracter personal, cât și informații legate de portofel) și le ascunde atât de la terți, cât și de la compania însăși!

Poti utilizați autentificatori și parole, să integreze diverse metode de plată și portofelele hardware menționate anterior în contul dvs. MyCelium și chiar schimbă Bitcoin din confortul portofelului tău, de asemenea. Este o mulțime de funcționalități utile într-o singură aplicație mobilă!

Dacă doriți să încercați MyCelium pentru dvs., veți găsi portofelul Aici.

Vizitați MyCelium

…sau citiți recenzia noastră MyCelium

Cum să alegeți cel mai bun portofel pentru desktop?

Acum, așa cum v-ați fi adunat până acum, alegerea celui mai bun portofel de birou poate fi un lucru destul de dificil. Tu ai portofele dedicate desktopului, apoi există și portofele hardware care acceptă niște interfețe de utilizator desktop uimitoare, și chiar portofele bazate pe aplicații care permit integrarea portofelelor hardware.

Toate acestea pot deveni destul de confuze, mai ales dacă sunteți complet nou pe scena criptografică. Nu vă faceți griji, totuși, deoarece suntem aici pentru a descoperi aceste lucruri!

Există câteva „reguli generale” pe care le puteți urma pentru a restrânge lista și găsește portofelul potrivit pentru tine. Prima dintre aceste reguli are legătură cu stabilindu-vă prioritățile.

Ceea ce vreau să spun prin asta este destul de simplu – ar trebui să vă așezați și să decideți ce caracteristici ale celor mai bune portofele criptografice pentru desktop vor fi cele mai importante pentru dvs.. Bineînțeles, aveți lucruri de genul Securitate în partea de sus, dar lista poate deveni destul de extinsă – este important să acordați prioritate! Procedând astfel, veți putea restrânge destul de mult grupul de alegeri.

Cel mai bun portofel de birou: Ledger Nano X.

Un alt lucru la care să te gândești are legătură utilizarea mai multor portofele criptografice. Puteți, de fapt, să utilizați câteva sau câteva portofele criptomonede diferite pentru nevoile dvs. de stocare a activelor. Aceasta este o metodă deosebit de populară de stocare a criptelor atunci când vine vorba portofele hardware.

Gândește-te singur la asta – dacă ești un comerciant activ de cripto, și sunt observând constant piața pentru a analiza momentele cele mai bune de cumpărare și vânzare a unor monede, ați dori în mod natural să folosiți un portofel care să vă permită să efectuați aceste acțiuni repede. Portofelele fierbinți – inclusiv unele dintre cele mai bune portofele de criptomonede desktop – sunt printre cele mai bune opțiuni în această privință.

Cu toate acestea, chiar și într-o situație ca aceasta, probabil că ați dori să aveți un loc unde să păstrezi cea mai mare parte a monedelor tale – monede pe care nu intenționați să le tranzacționați și, în schimb, doriți să le păstrați într-un mediu sigur pentru o dată ulterioară. Aici intră portofelele hardware.

Sincer, o idee bună este să o folosești ambele un portofel pe desktop, și, de asemenea, unul hardware, împreună cu celălalt. În acest fel, veți putea primi cele mai bune din ambele lumi – securitatea portofelelor reci de top, precum și clemența și viteza pe care le oferă și portofelele fierbinți.

Ai portofelul tău … Ce se întâmplă acum?

Deci, atunci – ați ales cel mai bun portofel desktop pentru dvs. (sau chiar un cuplu) și sunteți gata să începeți să tranzacționați criptos. Totuși, de unde începeți?

O opțiune este să cumpărați și vindeți criptomonedele dvs. din interfața portofelului. Aceasta, evident, este foarte comod – vă permite să faceți totul, din confortul portofelului dvs., fără a fi nevoie să vă aventurați la o platformă de schimb sau de tranzacționare.

Acest tip de tranzacționare criptografică, de asemenea elimină posibilitatea erorii umane, de asemenea. Ceea ce vreau să spun este că nu va trebui să introduceți adrese de portofel într-un schimb sau invers – dacă ar fi să greșiți chiar și un singur simbol, acest lucru ar face practic criptosul dvs. mergeți la o adresă complet diferită, și să fii pierdut pentru totdeauna.

Cel mai bun portofel desktop: cripto monede și bani fiat într-un portofel.

Acestea fiind spuse, folosirea funcțiilor de tranzacționare a criptomonedelor de portofel este de fapt nerecomandat. Există și câteva motive pentru care acesta este și cazul.

În primul rând, va trebui ofera o multime de informatii despre tine către compania deținătoare de portofele sau platforma de schimb pe care au integrat-o în produsul lor. Acest lucru nu este niciodată ideal, deoarece aceasta vă compromite securitatea – folosind un schimb high-end, totuși, puteți fi sigur că informațiile dvs. vor fi sigure și sănătoase.

Mai mult, ar trebui să luați lucruri precum taxe și în calcul. Schimburile multiple de acolo au o gamă largă de taxe și modele de taxe pe care le puteți alege. Cu platformele de schimb încorporate în portofel, cu toate acestea, taxele sunt de obicei mult mai mare decât media – ați suporta de fapt să pierdeți mult mai mulți bani decât folosind un schimb!

Pentru a rezuma, chiar dacă ar fi să folosiți cel mai bun portofel pentru desktop de pe întreaga piață, este încă o idee mai bună faceți cumpărăturile dvs. cu criptomonede separat, schimb dedicat.

Cum să știi ce schimb ar trebui să alegi, totuși? Ei bine, o modalitate de a afla este prin aruncând o privire asupra celor mai apreciate platforme de tranzacționare criptografice de pe piață, și alegerea celui care pare să vi se potrivească cel mai bine!

Cel mai bun portofel pentru desktop: Coinbase.

Coinbase, Binance, și Kraken sunt platforme cu care pur și simplu nu poți greși. Sunt de încredere, au interfețe de utilizator excelente, modele de taxe competitive, și o mare varietate de monede criptografice să tranzacționeze și să schimbe cu.

Bineînțeles, ar trebui fă-ți propriile cercetări, și găsiți un schimb care este cel mai potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, găsirea celui mai bun portofel pentru desktop este deja un pas uriaș în direcția cea bună – odată ce v-ați ocupat de aspectul de securitate al lucrurilor, orice altceva ar trebui să fie o navigație lină, de acolo înainte!

Concluzii

Am ajuns la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune portofele pentru desktop din anul în curs. În acest moment, ar trebui să puteți Fa alegerea corecta, și alege portofelul care se potrivește cel mai bine dorințelor și nevoilor tale.

Din nou, totuși – după cum probabil ați observat, portofelele desktop sunt destul de complicate! Spațiul de stocare dedicat desktopului este dificil de găsit – cel puțin când vine vorba de portofele fiabile. Acesta este motivul pentru care, de multe ori, se uită la diverse alternativedispozitive hardware care au funcționalitate portofel desktop, aplicații care se integrează cu alte portofele software sau hardware, și așa mai departe.

În general, totuși, dacă căutați cel mai bun Bitcoin portofel desktop sau un loc de depozitat oricare dintre monedele tale, ar trebui să vă concentrați întotdeauna asupra aspectului Securitate. Dacă nu sunteți sigur cu privire la un portofel specific pentru desktop și vă temeți că nu poate fi o alegere ideală pentru siguranța monedelor dvs., nu îl utilizați – nu merită!

Tabel: Caracteristicile software ale Ledger Nano X și Trezor Model T

În schimb, o alegere mai bună este aceea de a face atunci găsiți o alternativă – fie că este un portofel bazat pe schimb sau chiar una hardware, este mult mai bine să alegeți un mod diferit de a vă stoca monedele criptografice decât intenționați inițial, dar să fiți siguri de siguranța lor și să aveți liniște sufletească!

În cele din urmă, în ceea ce privește tranzacționarea, cumpărarea și vânzarea activelor criptografice, cel mai bun pariu este să alegeți o platformă de schimb că amândouă are o bună reputație în cadrul industriei, si este sigur și de încredere, de asemenea. Coinbase și Binance sunt cei doi lideri în acest sens, dar cu siguranță există și mai multe opțiuni uimitoare din care să alegi!

Cu toate acestea, vă mulțumesc că ați citit această listă cu cele mai bune portofele pentru desktop și sper că v-a fost de folos! Mult noroc și până data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me