Dacă ați petrecut cel puțin o zi pe diferite forumuri de criptomonede online, probabil ați auzit despre război fără sfârșit între portofelele fierbinți vs portofelele reci. Dezbaterea în curs de desfășurare este mai bună – stocarea la cald sau stocarea la rece – pare a fi una care nu se va termina niciodată.

Cu toate acestea, în acest ghid vreau să vă povestesc portofele reci (Ledger Nano S, Trezor, și altele) – de ce sunt superioare celor fierbinți, avantajele și dezavantajele lor, intervalele de preț și vă oferă o listă cu cele mai bune portofele de depozitare la rece.

Vom trece peste definiții, comparați și contrastați portofelele reci cu cele fierbinți, enumerați-le pe ambele beneficii și dezavantaje, și să vedem dacă găsim un câștigător clar.

Învățarea termenilor în prealabil

Termenii „portofel fierbinte” și „portofel rece” sunt folosiți pentru a diferenția portofelele criptomonede. Totuși, nu vă faceți nicio greșeală, deoarece acești termeni nu sunt diferențați de temperatura.

Portofele fierbinți sunt portofele criptomonede digitale, în timp ce portofele reci sunt dispozitive fizice care stochează cryptos în interiorul lor. Există și alte tipuri de portofele, dar cele calde și reci sunt cele mai faimoase.

Cel mai bun portofel rece disponibil

Portofelele fierbinți sunt considerate a fi cele mai populare dintre cele două. Există destul de multe motive pentru care acesta este cazul și le vom analiza în acest ghid. Mai mult, voi încerca să demonstrez faptul că portofelele reci sunt superioare celor fierbinți.

Portofele fierbinți

Portofelele digitale de stocare a criptomonedelor au existat încă de la înființarea Bitcoin. Au două forme – pe net și desktop portofele. Portofelele mobile sunt, de asemenea, considerate digitale, dar datorită mobilității lor, acestea ar putea fi probabil clasificate ca portofel hibrid.

Cele două avantaje imense pe care le au portofelele digitale sunt ale lor capacitatea de a deține orice criptomonede Și asta sunt liberi.

În primul rând, să acoperim partea „Deținerea tuturor criptomonedelor”. În dezbaterea „portofelelor fierbinți față de portofelele reci”, acest punct este adus adesea în evidență de suporterii portofelului digital.

Când se creează o criptovalută și ICO este pornit, nu este funcțional până când nu aveți un loc unde să îl stocați. Creatorii cripto sunt de obicei oamenii care dezvoltă și creează și portofelul pentru acesta.

Portofel rece: portofel Bitcoin.

Diverse mai cunoscute și mai multe criptomonede mainstream (ca Bitcoin, Ethereum sau XRP) au la dispoziție o mare varietate de portofele digitale, fiecare oferind caracteristici diferite și personalizări personalizate din care să alegeți. Mai nou sau cryptos mai puțin cunoscute au de obicei un portofel desemnat cu funcțiile de bază de cumpărare, vânzare și tranzacționare activate.

Acesta este un punct cheie în dezbaterea „Portofelele fierbinți față de portofelele reci” – mulți oameni dețin sau vor să țină diferit, monede criptografice mai puțin obișnuite, dar ei nu pot face asta în timp ce are, de exemplu, un portofel rece.

Un alt factor imens este că portofelele fierbinți sunt în general gratuite. Puteți găsi pur și simplu unul care să corespundă dorințelor și nevoilor dvs., să vă înregistrați și să îl utilizați – gratuit. Nu este o petrecere a timpului liber cu care iubitorii de portofele reci s-ar putea lăuda – dispozitivele costă bani, ceea ce la rândul lor scade popularitatea și le folosește semnificativ. Este greu de spus care ar fi statisticile dacă ambele portofele calde și reci ar fi gratuite, dar acest lucru nu este posibil.

Portofele reci

După cum am menționat mai devreme, portofele reci sunteți dispozitive special concepute care sunt desemnate stocare fizică a criptomonedelor. Portofelele de depozitare la rece, la fel ca cele fierbinți, au avantajele și dezavantajele lor, așa că să le trecem peste ele.

Unul dintre cele mai mari beneficii oferite de portofelele reci este că poți ai criptosul lângă tine – oriunde te duci. Nu ați putea scoate niciodată dispozitivul din buzunar – aceste portofele sunt de obicei mic și compact, care le permite pe amândouă confort și discretie în timp ce le transferați sau pur și simplu le purtați în jur.

Cel mai bun portofel rece disponibil

Portofelele reci au totuși un câteva dezavantaje notabile în comparație cu omologii lor fierbinți.

În primul rând, stocarea la rece a criptomonedelor tinde să fie scump. Un preț tipic pentru un portofel rece este în jurul valorii de 100 de dolari – în funcție de cât de multe monede criptografice aveți, acest lucru ar putea fi ieftin sau extrem de scump.

Un alt imens dezavantaj este că portofelele reci au o foarte varietate limitată de criptomonede pot stoca. Pentru a fi sincer, majoritatea portofelelor de stocare la rece sunt capabile să stocheze principalele monede criptografice de pe piață, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Dash etc..

Acest motiv, pe lângă faptul că sunt destul de scumpe, tinde să reducă destul de mult consumul de portofel rece.

De ce portofelele reci sunt superioare celor fierbinți

Dacă ați citit întregul tutorial până în acest moment, probabil vă gândiți: „cum pot fi portofelele reci superioare? Sunt mai rele decât cele fierbinți! ”. Ei bine, există un motiv simplu care face ca depozitarea la rece a criptomonedelor să fie calea de urmat:

Securitate.

Portofelele reci sunt element de bază al securității când vine vorba de stocarea criptomonedelor.

Am ținut în mod intenționat această parte în afara prezentărilor generale ale portofelului cald și rece. Am făcut acest lucru pentru că este cu adevărat atât de important încât merită o secțiune proprie.

Portofelele fierbinți sunt cele mai vulnerabile portofele din lume. Toate din portofele digitale stocați cheile și codurile de securitate pe serverele lor online, care sunt extrem de mari vulnerabil atacurilor hackerilor, încercări de escrocherie și alte acțiuni conduse de rău intenții. Sigur, majoritatea portofel fierbinte cu profil înalt oferirea site-urilor și companiilor au implementat măsuri majore de securitate, dar este nevoie de cea mai mică lacună pentru ca economiile dvs. să dispară pentru totdeauna.

Cel mai bun portofel rece disponibil

Când vine vorba de stocarea criptografică digitală, există o singură opțiune demnă de luat în considerare – asigurarea. Site-uri precum coinbase.com vă acordă automat 100% asigurare dacă alegeți să le aveți încredere în criptomonedele dvs., ceea ce este o opțiune foarte rară și liniștitoare.

Portofele de depozitare la rece, totuși, ai reputația de a fi impenetrabil. Faptul că codurile tale nu se află nicăieri altundeva decât în ​​acel mic dispozitiv oferă cu siguranță un sentiment imens de calm. Mai mult, unele dintre aceste dispozitive subliniază securitatea atât de mult încât chiar dacă le-ați conecta la un computer care are un virus (a keylogger, lichid sau orice alt tip de malware), dispozitivul dvs. va rămâne în siguranță.

Când vă gândiți la portofele de stocare cripto adecvate, securitatea ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu. Cui îi pasă dacă primești cel mai bun portofel gratuit disponibil dacă ești lăsat rupt și cu mâinile goale doar câteva zile mai târziu? Cel mai bun depozitare la rece portofelele sunt cele mai multe cu siguranță cele mai sigure, de asemenea.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

Gândiți-vă în acest fel: imaginați-vă că aveți 5000 $. Două opțiuni sunt prezentate în fața ta – plasează-ți banii într-un cont bancar care oferă spațiu de stocare gratuit, dar care este foarte predispus la spargeri (și are o istorie a faptului că se întâmplă de mai multe ori înainte) SAU alege un cont bancar unde trebuie să plătești , să spunem, 100 USD, dar tu poate fi sigur că restul fondurilor dvs. sunt sigure și sănătoase. Poți să-mi prinzi deriva?

Acesta este principalul motiv pentru care aș spune asta portofelele reci sunt superioare celor fierbinți – vă simțiți în siguranță și asigurați-vă că criptomoneda dvs. este în siguranță în timp ce se află în portofelul de depozitare frigorifică, ceea ce nu se poate spune despre cea fierbinte.

Acum, că am acoperit acest lucru, permiteți-mi să vă spun despre cele mai bune dispozitive de stocare la rece a criptomonedelor de acolo.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Cele mai bune dispozitive de depozitare la rece

Permiteți-mi să prefac acest lucru spunând că această listă nu este compusă într-o anumită ordine.

Trezor [Obțineți o ofertă cu timp limitat]

Cine altcineva ar fi un concurent mai bun cu care să înceapă această listă decât Trezor?

Portofel rece: Trezor.

Lansat în 2013, Trezor este primul portofel rece realizat vreodată cu criptomonede. După opinia populară, este cel mai sigur mod posibil de a vă stoca criptomoneda.

Trezor este destul mic și compact, realizându-l ușor de transportat. Compania își actualizează constant hardware-ul pentru a menține cel mai înalt nivel de securitate posibil.

Trezor se vinde cu amănuntul în jurul prețului 99 USD. Având în vedere toate acestea, acesta este un raport excelent de preț și calitate.

Ledger Nano S [Vezi cea mai bună ofertă]

Considerat de mulți drept principalul concurent al Trezor, Ledger Nano S este o alternativă excelentă pentru oricine dorește să își creeze jocul de stocare criptografică.

Portofel rece: Ledger Nano S.

Una dintre principalele laude primite de Ledger este că este foarte similar cu Trezor din punct de vedere al funcționalității, inca considerabil mai ieftin.

Ledger Nano S merge în prezent pentru în jur de 80 USD. Totuși, nu lăsați prețul să vă păcălească – este un nume uriaș în industria portofelelor reci.

KeepKey [Deblocați cea mai bună ofertă]

KeepKey are reputația de a fi cel mai mult la modă dintre cele patru portofele de depozitare frigorifică. Este destul de greu decât cei doi predecesori, ceea ce poate fi un lucru bun sau un lucru rău – tu ești judecătorul.

KeepKey este, de asemenea, al doilea la cel mai tânăr dintre cei patru, ceea ce înseamnă că are multe de recuperat din punct de vedere al experienței. Cu toate acestea, nu figurează pe această listă fără un motiv – fiind atât de tânăr, a reușit totuși să își stabilească un nume în cercurile de entuziaști ai portofelului rece..

KeepKey se vinde cu amănuntul la în jurul gamei de 129 USD. Este cea mai scumpă dintre cele patru, dar oferă și câteva funcții și caracteristici suplimentare pe care Trezor și Ledger nu le posedă.

CoolWallet S

CoolWallet S este un portofel de criptomonede reci care vine și vine, care a făcut rundă până târziu. Este primul portofel criptografic mobil din lume – asta înseamnă că, deși stochează criptomoneda dvs. offline, totul este accesibil pe mobil aplicație care vine împreună cu ea.

Cel mai bun portofel rece disponibil

CoolWallet S se vinde la 99 USD. Dacă alegeți să cumpărați câte doi, vă va costa 159 USD. Toate lucrurile luate în considerare, acesta este un preț excelent!

Chiar dacă CoolWallet S este încă relativ tânăr (cel mai tânăr din lot), sa dovedit deja a fi extrem de fiabil și ușor de utilizat.

Alegerea unui portofel rece

Acum, după ce înțelegeți cum se comportă diferitele portofele și ce beneficii și dezavantaje au, ar fi o idee bună să definiți criteriile de a alege portofelul potrivit pentru dvs..

Nu vreau să devin repetitiv, dar permiteți-mi să subliniez încă o dată acest lucru – Securitate ar trebui să fie a ta cea mai mare prioritate atunci când alegeți un portofel de stocare cripto. Nu este nimic mai important decât să vă păstrați criptos în siguranță, iar un portofel bun poate asigura acest lucru fără nicio problemă.

Tabel: Opțiunile de preț pentru Ledger Nano X și Trezor Model T.

În al doilea rând, va trebui să vă asigurați că portofelul dvs. nu este uimitor de greu de folosit. Unele portofele au o curbă de învățare abruptă – toate opțiunile și setările din interfața de utilizare pot arunca chiar și pe cei mai mari experți în criptografie. Există o mulțime de portofele care au ușor de utilizat, abordabil și de inteles interfețe – luați-vă timp și alegeți una care vi se potrivește cel mai mult.

Un alt lucru de luat în considerare este comoditate. Dacă sunteți mai mult un hoarder căruia îi place să aibă cât mai mult din criptocurrency (pentru a-l vinde mai târziu), atunci nu aveți nevoie de un portofel accesibil foarte ușor. Cu toate acestea, dacă intenționați să efectuați o mulțime de tranzacții, atunci portofelul dvs. ar fi, de preferință, destul de ușor de accesat.

Cel mai bun portofel rece disponibil

În cele din urmă, dacă vorbim despre portofele reci, mărimea și compactitate din portofel vor juca, de asemenea, un rol în alegerea ta. Poate că ești o persoană căreia îi place să simtă greutatea lucrurilor tale, deci a avea un portofel mai greu este mai degrabă un profesionist decât un contra? Sau poate vrei ceva cu adevărat mic și ușor, așa că nici nu l-ai observa în timp ce îl transporti? Această parte este, sincer, complet preferențială – totul depinde de persoana în cauză.

De asemenea, nu uitați că puteți împărțiți-vă economiile – să spunem, puteți stoca cea mai mare parte a Bitcoin-ului dvs. într-un portofel rece apoi blocați-l undeva, dar păstrați în același timp un portiune mica de ea într-un portofel digital pentru o accesibilitate mai ușoară și o utilizare convenabilă. Nu vă fie frică să experimentați – fiți precauți în timp ce faceți acest lucru.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Concluzie

Am abordat dezbaterea „portofele fierbinți față de portofele reci” oferind puncte de vedere diferite și vorbind despre argumente pro și contra ambelor părți, a vorbit despre cele mai bune portofele de depozitare la rece și a trecut în revistă principalele caracteristici pe care le-am analizat în timp ce căutam un portofel de criptomonede adecvat. Asigurați-vă că folosiți informațiile pe care le-ați achiziționat aici – alegeți un portofel care vă va servi pentru mulți ani de acum încolo!

Dacă decideți să achiziționați un portofel rece, nu ezitați să faceți mai multe cercetări pe internet în prealabil – am parcurs doar patru dintre principalele dispozitive de stocare a criptelor hardware din acest ghid, dar există multe altele pe piață! Poate că veți da peste unul care să se potrivească perfect nevoilor dvs..

Dacă vrei să decizi instantaneu, aș face-o recomandăm să verificați unul dintre cele două – Ledger Nano X și Trezor Model T..

Iată cea mai atractivă ofertă pentru Ledger pe care nu-l puteți rata:

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me