Deci, tocmai ați citit despre cât de uimitor este Ripple, câți profesioniști minunați are și cum ar trebui să-l cumpărați chiar în acest moment. Ei bine … E mișto, dar încetinește puțin și gândește-te bine. Sigur, Ripple este minunat și totul, dar dacă nu aveți cel mai bun portofel Ripple pe piață, atunci unde vrei să-ți stochezi Ripple-ul?

Ei bine, permiteți-mi să vă spun – astăzi este ziua voastră norocoasă! În acest tutorial, vă voi spune totul despre cele mai bune portofele Ripple disponibile. Vom vorbi despre Ripple în general (de ce este la fel de mișto) și apoi trecerea în ghidul portofelului. Portofele fierbinți, portofele reci (cum ar fi Ledger și Trezor) – le vom acoperi pe toate.

Ripple (XRP)

Primele lucruri sunt mai întâi – să înțelegem ceva. Pentru că ai venit aici pentru un Ripple portofel, Presupun că criptomoneda este ceea ce aveți în minte. Ei bine, nu știu dacă știai asta, dar Clipoci este numele companiei care a creat moneda, nu moneda în sine. Criptomoneda reală se numește XRP. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, oamenii tocmai s-au obișnuit să numească cripto-monedele Ripple. Și totul este bine – pentru a evita confuzia, mă voi referi și la monedă ca „Ripple” (dacă nu se specifică altfel).

Deci, ce este Ripple? Ei bine, pentru a spune simplu, Ripple (XRP) este o criptomonedă centralizată creată ca mijloc pentru transferuri mai rapide de bani.

Cel mai bun portofel Ripple: pagina de pornire Ripple.

Rețineți că cuvântul cheie din acea descriere este centralizat. Aceasta este una dintre principalele caracteristici unice pe care le are moneda XRP.

Majoritatea criptomonedelor care sunt prezente în prezent pe piață (în special cele mai obișnuite și mai cunoscute) sunt descentralizat. Aceasta înseamnă că codul lor este accesibil oricui – dacă doriți să participați la unele dintre activitățile de dezvoltare din jurul criptomonedei și blockchain-ului său, ați fi liber să faceți acest lucru.

Pe de altă parte, centralizat monedele precum Ripple nu au această caracteristică. O monedă centralizată aparține unei singure entități (fie că este un dezvoltator, o echipă sau o companie) și nimeni altcineva nu poate participa atunci când vine vorba de sprijinul monedelor.

Aceasta este destul de subiect controversat în comunitatea criptomonedelor. Pe de o parte, acest lucru înseamnă că criptele precum Ripple (cele centralizate, adică) sunt mai stabile și sunt mai puțin susceptibile de a produce surprize neașteptate și nedorite atunci când vine vorba de blocări de rețea, fluctuații de preț și așa mai departe. Dacă un potențial investitor este preocupat doar de realizarea unui profit, acesta devine o caracteristică excelentă.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano S și Trezor One

Pe de altă parte, comunitatea hardcore a criptomonedelor care este mai puțin preocupată de realizarea unui profit și mai interesată de Conceptul de cripto însuși urăște Ripple.

Ripple este văzut ca o încercare de a se infiltra în comunitate de către jucători mai mari, centralizați și aliați de guvern. Faptul că Ripple este iubit și acceptat de o mare parte din băncile din întreaga lume (cele mai multe dintre ele au sediul în Asia de Est) este văzut ca un imens nu, nu ca ceva pozitiv.

Vedeți, scopuri originale a criptomonedelor (așa cum a propus-o cartea albă Bitcoin) au fost centrate pe confidențialitate, descentralizare și libertatea tranzacțiilor. Monedele centralizate precum Ripple sunt văzute ca un pas înapoi de la aceste obiective.

Cel mai bun portofel Ripple

Ripple (XRP) este un subiect imens de discuție în cadrul diferitelor cercuri de oameni care sunt interesați de criptomonede și de rețelele lor de sprijin. Cu toate acestea, există o caracteristică pe care Ripple o are, care este considerată a fi cauza principală a atractivității Ripple. Și această caracteristică este viteză.

Mai rapid decât..?

Inutil să spun că Bitcoin a obținut probabil cei mai loiali urmați dintre toate criptomonedele care există în prezent. Dar chiar și cei mai dedicați fani recunosc că există probleme cu moneda care încă nu au fost rezolvate.

Probabil că cea mai mare dintre aceste probleme este considerată a fi viteză. Cu cantități uriașe de oameni care intră în joc Minarea Bitcoin în fiecare zi, rețeaua criptomonedei devine din ce în ce mai dificilă. Acest lucru, la rândul său, duce la rate de tranzacție mai lente – tranzacțiile rapide nu sunt ceva cunoscut pentru Bitcoin, pentru început.

Mulți altcoins încercați să rezolvați această problemă prin introducerea rețelelor care gestionează tranzacțiile la viteza dublă sau triplă pe care o face Bitcoin. Probabil că ați ghicit deja, dar unul dintre cele mai faimoase dintre aceste altcoins este Ripple (XRP).

Ripple își propune să revoluționează viteza în care se efectuează o tranzacție între două părți. O face prin aplicarea formulelor de criptomonede și combinarea acestora cu propria rețea unică. Acum, ia asta și adaugă centralizarea în ecuație – ceea ce obții este motivul pentru care atât de multe bănci adoră și acceptă Ripple în sistemele lor.

Cel mai bun portofel Ripple

Acum că suntem amândoi pe aceeași pagină, putem trece la tutorialul „Cel mai bun portofel Ripple”. Modul în care voi face acest lucru este despre care vă voi spune cel mai bun portofel pentru Ripple (sau mai multe opțiuni decât una!) atât în ​​departamentele de portofele criptografice la cald, cât și la cele reci.

Portofele fierbinți

Dacă nu sunteți foarte familiarizați cu termenul, un portofel criptomonedă fierbinte este un portofel care este conectat constant la internet (online, software etc.). Bineînțeles, acest tip de portofel are avantajele și dezavantajele sale, dar să lăsăm asta pentru un alt tutorial. Este suficient să știți că acest tip de portofel cu monede Ripple este cel mai popular – mai ales pentru că este aproape gratuit.

Acum s-ar putea să te gândești – la ce se referă el – aproape..?

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelului Coinbase și ale portofelului Binance

Vedeți, portofelele criptomonede fierbinți sunt de obicei complet gratuit (cel puțin când vine vorba de portofele în sine). Cu toate acestea, Ripple este o singură excepție. Fiecare portofel XRP pe care îl creați, va trebui să plătiți 20 XRP pentru a activa adresa. Rețineți că acesta este cazul atât pentru portofelele calde, cât și pentru cele reci. De aceea, probabil că veți dori să aveți doar un singur portofel monedă Ripple principal și unic – în caz contrar, poate deveni destul de costisitor.

Acum, că am scăpat de asta, să mergem mai departe și să vorbim despre portofele fierbinți pentru Ripple. Vă voi spune despre câteva dintre cele mai populare opțiuni pe care le veți avea atunci când vă gândiți la portofele fierbinți pentru monedele dvs. XRP.

Plăți de monede

O platformă de tranzacționare criptomonedă foarte cunoscută, Plăți de monede oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca diferite criptomonede pe portofelul lor online. Ripple nu face excepție.

Cel mai bun portofel Ripple: pagina principală a plăților de monede.

Plățile de monedă percep o comision fix 0,5% pentru tranzacțiile pe care le faceți din portofel. Asta înseamnă că ori de câte ori cumpărați sau vindeți ceva utilizând Ripple, veți fi taxat cu 0,5% din suma Ripple din tranzacție. Acest lucru este considerat a fi una dintre cele mai bune oferte pe piața actuală de tranzacționare criptografică. Bineînțeles, depozitele și retragerile sunt complet gratuite.

O altă caracteristică excelentă pe care o oferă Coinpayments este că portofelul lor este un unul cu mai multe monede. Aceasta înseamnă că puteți stoca mult mai multe criptomonede acolo – nu numai Ripple. Acest lucru poate fi minunat dacă doriți să vă diversificați activele sau pur și simplu să aveți câteva copii de rezervă pentru Ripple. Cu toate acestea, nu au un portofel pentru desktop Ripple.

Nu ezitați să încercați Coinpayments dacă încercați să găsiți cel mai bun portofel Ripple – această companie are reputație de încredere și este considerat a fi unul dintre câinii de top atunci când vine vorba de platformele de tranzacționare a criptomonedelor și portofelele fierbinți.

Paine prajita

Probabil că nu ați putut găsi un ghid „cel mai bun portofel Ripple” care să nu aibă Portofel toast ca intrare la un moment dat în ghid. Și din motive întemeiate.

Toast este un portofel exclusiv conceput special pentru Ripple. Este foarte ușor de utilizat, este open source și este disponibil în prezent ca versiune mobil (Android și iOS), pe net și un „portofel de birou Ripple” versiune (Windows, Mac, Linux).

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le are portofelul Toast (pe lângă faptul că a fost concepută special ca portofel XRP) este că subliniază securitatea ca prioritate numărul unu. Toast are o funcție de rezervă, o opțiune de recuperare și permite utilizatorilor să seteze anumite, coduri PIN criptografice pentru un strat suplimentar de siguranță.

Toast fiind un portofel exclusiv XRP îi permite să conteste cu ușurință titlul pentru „cel mai bun portofel pentru Ripple”. Ar trebui să îl păstrați ca opțiune și să fiți sigur că îl încercați!

Portofele reci

După cum probabil ați ghicit deja, portofelele de stocare a criptomonedelor la rece sunt cele care nu necesită o conexiune la internet să funcționeze sau pur și simplu să lucreze. Acest lucru îi face să fie mari concurenți pentru poziția „cel mai bun portofel Ripple”.

Cel mai bun portofel Ripple

Portofelele reci sunt departe de a fi la fel de populare ca cele fierbinți. Și nici acest lucru nu este exclusiv Ripple – această tendință este văzută în întreaga lume a criptomonedelor. Cu toate acestea, nu aveți impresia că acest lucru înseamnă că sunt rele sau defecte. Problema cu popularitatea lor constă într-un raționament mult mai simplu.

Portofelele reci sunt de obicei destul de scump. Un portofel rece decent ar putea merge oriunde de la 70 $ până la 150 $. Când comparați acest lucru cu portofelele fierbinți (care sunt, de obicei, complet gratuite), devine clar de ce oamenii îl aleg adesea pe acesta din urmă.

Cu toate acestea, portofelele reci sunt văzute ca un opțiune mai sigură și mai fiabilă. În timp ce dețineți unul, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hack-uri, escrocherii sau defecțiuni ale sistemului. Cele mai recomandate portofele reci în acest moment sunt Ledger și Trezor. Dacă depozitați cantități uriașe de monede, cu siguranță ar trebui să le luați în considerare.

Acestea fiind spuse, atunci când vine vorba de subiectul „cel mai bun portofel Ripple”, există unul care bate competiția cu o lungă distanță.

Ledger Nano S

Chiar dacă Ledger implementat de curând Ripple (XRP) ca opțiune atunci când vine vorba de stocarea monedelor, a fost plasat automat în partea de sus a listei „cel mai bun portofel Ripple – ediție rece”.

Deja foarte cunoscut în alte comunități de criptomonede, Ledger Nano S este un dispozitiv hardware de stocare a criptelor care și-a dovedit valoarea mereu. Motivul principal al succesului acestui portofel rece este Securitate.

În primul rând, este un portofel rece. Aceasta oferă automat mai multă siguranță și fiabilitate în comparație cu omologii săi fierbinți.

Mai mult, Ledger oferă Autentificare cu 2 factori, un cod PIN individual și a opțiune de recuperare. Principalul motiv pentru care securitatea este menționată în mod constant este însă faptul că dispozitivul în sine nu stochează monedele Ripple pe cuvânt. Mai degrabă, ea urmărește economiile tale pe real blockchain și le afișează cu un clic de buton.

Cel mai bun portofel Ripple

Aceasta este o altă opțiune excelentă pe care Ledger o oferă. Are o ecran mic, încorporat pe care îl puteți utiliza pentru a vedea atât economiile dvs., cât și tranzacțiile pe care le efectuați prin utilizarea Ripple.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai bun portofel Ripple, și nu sunt evitați cheltuind niște bani pentru a obține un portofel rece Ledger este văzută în prezent ca fiind cea mai bună opțiune disponibilă pe piață. Asigurați-vă că ați verificat-o!

De ce nu DIY?

Dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani, dar sunteți totuși interesați de portofelele reci, există și o opțiune pentru dvs. – crearea Portofel din hârtie ondulată.

Deși acesta este un mai putin cunoscut și metoda nu atât de des utilizată de stocare a Ripple, este o opțiune excelentă și sigură. Un portofel de hârtie Ripple este încă un „portofel rece” – este pur și simplu diferit în felul său. La fel ca Ledger-ul este un portofel rece pentru hardware, la fel este și unul rece pentru hârtie.

Acum, singurele probleme pe care le-ați putea întâlni cu un portofel de hârtie Ripple sunt centrate pe faptul că, la sfârșitul zilei, este încă hârtie. Va trebui să îl protejați de umezire, arsuri, murdări și așa mai departe. Cu toate acestea, dacă aveți un loc sigur pentru depozitare, aceste lucruri nu ar trebui să fie o problemă.

Altele decât „problemele” menționate mai sus, portofelele de hârtie funcționează la fel ca cele hardware când vine vorba de securitate. De asemenea, sunt foarte ușor de ascuns – o notă mică este mult mai discretă decât un dispozitiv hardware.

O singură privire online vă va arăta multe modalități diferite de a vă crea portofelul de hârtie Ripple. Este un proces scurt și ușor – nu ar trebui să întâmpinați niciun fel de dificultăți. Deci, dacă cel mai bun portofel pentru Ripple este ceea ce căutați, luați în considerare portofelele de hârtie ca o posibilitate.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Concluzii

Mulți oameni online caută cel mai bun portofel Ripple. Este adesea dificil să dai un singur răspuns solid la întrebarea „care este cel mai bun portofel Ripple disponibil?”. Există multe motive pentru asta.

Nu toată lumea este gata să cheltuiască bani pentru a-și păstra Ripple într-un portofel rece, cu toate acestea, opțiuni precum Ledger Nano S și Trezor merită complet. Sigur, portofelele de hârtie devin o alternativă excelentă aici, dar unora nu le place faptul că lor coduri vulnerabile sunt afișate pe un obiect fizic.

Tabel: Informații privind prețurile Ledger Nano S și Trezor One

Portofele fierbinți sunt mult mai accesibile, dar mult mai puțin sigure. Chiar și portofelele de birou Ripple sunt un lucru dificil când vine vorba de accesibilitate la internet și conexiune. La sfârșitul zilei, totul devine preferențial.

Am ajuns la sfârșitul „Cel mai bun portofel Ripple” tutorial. Sper că informațiile pe care le-am furnizat ți-au fost utile și că vei aplica noile tale cunoștințe pentru a găsi cel mai bun portofel posibil pentru tine!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me