Ați făcut recent o investiție Steem și doriți să știți în ce portofel să stocați monedele? Sau poate vă gândiți să cumpărați unele, dar doriți să vă asigurați că există un portofel suficient de bun pentru a vă stoca monedele în siguranță?

Oricare ar fi situația dvs., am acoperit-o!

În ghidul meu complet, voi examina cele mai bune portofele Steem disponibile, precum și să vă ofer o scurtă prezentare generală a ceea ce este platforma Steemit – este foarte important să înțelegeți în ce investiți!

De asemenea, dacă nu aveți încă monede, vă voi spune și cum să cumpărați monede Steem! Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce este de fapt Steemit!

(Dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. despre Steemit, nu ezitați să treceți la secțiunea „Importanța unui portofel Steem” sau „Portofele Steem diferite”)

Ce este Steemit?

Steemit a fost creat în 2016 de Daniel Larimer și Ned Scott. Este o platformă de socializare care este foarte asemănătoare cu Reddit, unde oamenii pot scrie postări sau articole pentru ca oricine să le vadă. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie care fac ca platforma Steemit să fie unică.

În primul rând, este un proiect descentralizat, ceea ce înseamnă că nicio persoană sau autoritate nu are control asupra sistemului. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei blockchain pe care o rulează, făcându-l foarte diferit de concurenții precum Reddit sau chiar Facebook, unde proprietarii site-urilor web pot cenzura sau elimina conținut dacă nu le place.

Platforma Steemit este, de asemenea, unică, deoarece scriitorii pot fi plătiți dacă oamenilor le plac postările. Există un sistem de vot care este similar cu apăsarea „Apreciază” pe Facebook. Cu cât primești mai multe aprecieri, cu atât mai mult poate câștiga scriitorul! Cu toate acestea, scriitorii nu sunt plătiți cu bani din lumea reală, cum ar fi dolari SUA sau euro, de fapt sunt plătiți cu criptomoneda nativă a lui Steemit – Steem.

Moneda Steem funcționează la fel ca alte criptomonede precum Bitcoin, unde utilizatorii pot trimite, primi sau ține monede, portofel-în-portofel. Are chiar propriul său blockchain, mai degrabă decât să folosească genurile Ethereum sau NEO!

De când a fost lansată în 2016, moneda Steem a performat foarte bine, atingând un maxim istoric de 1,7 miliarde de dolari la sfârșitul anului 2017!

Deci, acum, când știți ce este platforma Steemit, să aflăm de ce este important să păstrați monedele dvs. Steem într-un portofel!

Importanța unui portofel Steem

Când achiziționați monede Steem (sau orice altă criptomonedă) dintr-un schimb de criptomonede (Poloniex, de exemplu), fondurile dvs. sunt deținute într-un obiect numit „Portofel web terță parte”. Aceasta înseamnă că nu aveți control asupra fondurilor dvs. Dacă schimbul terț a avut serverele sparte (așa cum a făcut-o Poloniex în 2014), atunci ai putea să-ți fie furate toate monedele. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care trebuie să vă obțineți propriul portofel Steem.

Când descărcați un portofel Steem pe desktop sau pe dispozitivul mobil, sunteți singura persoană care deține controlul asupra cheilor dvs. private. O cheie privată este ca o parolă bancară online. Dacă cineva are acces la ele, atunci are control deplin asupra monedelor tale.

Având propriul portofel privat Steem vă permite, de asemenea, să trimiteți și să primiți monedele dvs. Veți obține propria adresă de portofel, care este ca un număr de cont bancar, permițându-vă să interacționați cu blockchain-ul.

Fiecare tranzacție pe care o efectuați folosind portofelul cu monede Steem este transparentă, deoarece rămâne pe blockchain pentru ca toată lumea să o poată vedea. Din nou, dacă ați deținut fondurile dvs. printr-un schimb de criptomonede online, trebuie să le trimiteți o cerere ori de câte ori doriți să faceți o retragere.

Deci, acum, când știți importanța obținerii propriului portofel Steem, voi explora ce portofele sunt disponibile!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Portofele Steem diferite

Deși moneda Steem a fost lansată pentru prima dată în 2016, cantitatea de portofele disponibile este foarte mică. Aceasta înseamnă că nu există prea multe opțiuni. Cu toate acestea, voi trece prin câteva portofele Steem disponibile și apoi voi discuta despre ce pot și ce nu pot face.

Platforma Steem

Alegerea evidentă pentru stocarea monedelor dvs. Steem este platforma actuală Steem. De fapt, dacă sunteți scriitor și sunteți destul de norocoși să câștigați bani pe Steemit, monedele dvs. vor fi introduse oricum în portofelul platformei Steemit. Vă amintiți cum v-am spus că platforma Steemit este descentralizată? Ei bine, asta înseamnă că nu există un server central pe care hackerii să îl poată ataca, făcându-l o alegere sigură pentru a stoca monedele tale Steem.

Când creați un cont pe platforma Steemit, vi se oferă automat acces la propriul dvs. portofel. Puteți depune fonduri dintr-un alt portofel (cum ar fi un schimb de criptomonede), puteți trimite monedele dvs. Steem într-un alt portofel sau pur și simplu le puteți lăsa acolo pentru păstrarea în siguranță. Cu toate acestea, există și multe alte lucruri pe care le poți face.

Portofelul vă permite să știți cât valorează monedele dvs. în dolari SUA, pe baza prețului actual al pieței. Există, de asemenea, o funcție de salvare care adaugă un strat suplimentar de securitate, deoarece pentru a elimina monedele trebuie să așteptați 3,5 zile. Aceasta înseamnă că, în cazul în care cineva a reușit să vă acceseze portofelul, ați avea mult timp pentru a opri tranzacția.

Cel mai important lucru este că platforma Steemit nu stochează niciodată cheile dvs. private pe niciun server central, ceea ce înseamnă că fondurile dvs. sunt întotdeauna în siguranță. Cu toate acestea, este posibil să vă vizualizați cheile private atunci când vă conectați la contul dvs. Steemit, ceea ce înseamnă că, dacă cineva ar avea acces la parola dvs., ar putea să vă vizualizeze cheile..

Un defect suplimentar de securitate al platformei Steemit este acela că nu există autentificare cu doi factori sau caracteristică Google Authenticator. Aici trebuie să vă conectați, veți avea nevoie de un cod care poate fi accesat doar de pe telefonul dvs. mobil. Îi lipsesc aceste caracteristici datorită naturii sale descentralizate – nu există nicio autoritate centrală care să valideze autentificarea cu doi factori.

Pe de altă parte, utilizarea portofelului Steemit care este furnizat în contul dvs. Steemit este foarte convenabilă, facilitând trimiterea sau primirea rapidă a monedelor, atât pe desktop, cât și pe dispozitivul mobil (fără aplicație – browser web).

Portofel ESteem

Esteem este o aplicație de portofel mobil care vă permite să trimiteți, să primiți sau să stocați monedele dvs. Steem. Este disponibil pentru descărcare gratuită atât pe Google Play, cât și în magazinul Apple. De asemenea, dezvoltatorii caută să lanseze în curând o versiune pentru desktop.

Portofelul a fost creat de o terță parte care dorea să creeze o platformă ușor de utilizat pentru ca oamenii să nu își stocheze monedele Steem, ci și să acceseze materiale precum bloguri și postări. Aceasta înseamnă că este foarte simplu de utilizat, ceea ce este perfect pentru începători.

Sigla eSteem Wallet

Portofelul Esteem este conectat la contul dvs. de platformă Steemit, ceea ce înseamnă că nu îl puteți utiliza pentru a crea o nouă adresă de portofel. În schimb, va trebui să utilizați cheile și parola dvs. private din contul dvs. Steemit.

În ceea ce privește securitatea, atâta timp cât telefonul dvs. mobil nu este furat sau accesat de altcineva, acesta este un mod foarte sigur de a vă stoca monedele..

Portofel CLI

Portofelul CLI este portofelul oficial cu monede Steem care poate fi descărcat de pe un computer desktop. În realitate, acesta este de fapt cel mai sigur mod de a stoca monedele dvs. Steem, deoarece trebuie să descărcați clientul blockchain, care vă permite să vă conectați direct la socketul web Steemit.

Cu toate acestea, deși este cel mai sigur, portofelul CLI Steem este foarte greu de utilizat. De fapt, dacă nu aveți o înțelegere de bază a programării pe linia de comandă, atunci v-aș sfătui să alegeți o altă opțiune.

Programare portofel CLI

La fel ca portofelul Esteem, nu este posibil să creați sau să generați chei private, deci va trebui să le importați de pe platforma Steemit. Dacă înțelegeți programarea pe linie de comandă, atunci aici este un link explicând ce trebuie să faceți pentru a vă configura portofelul CLI Steem.

Navă

Nava este un portofel Steem care poate fi descărcat de pe computer. Furnizorul de portofel nu are un site oficial, deci pentru a-l descărca va trebui să vizitați Github (ceea ce puteți face dând clic pe linkul meu aici). Portofelul se numește client Lite, deoarece nu este nevoie să descărcați întregul blockchain pe computer.

Programul de învestire a navei

Interesant este faptul că cheile dvs. private sunt de fapt stocate în portofelul propriu-zis, făcându-l cu adevărat sigur. Când trimiteți monede din portofelul Vessel, nici cheile dvs. private nu sunt transmise niciodată în blockchain.

O caracteristică foarte utilă a acestui portofel special Steem este că puteți importa toate conturile dvs. individuale Steemit într-un singur loc. În caz contrar, atunci când utilizați alte portofele, ar trebui să creați o autentificare separată pentru fiecare!

În ceea ce privește ușurința în utilizare, portofelul Vessel Steem este potrivit și pentru începători. Puteți salva adrese de portofel și pentru schimburi de la terți, deci, dacă doriți să transferați fonduri, este un proces foarte simplu.

Portofel de hârtie

Opțiunea finală din recenzia mea despre portofelul Steem este utilizarea unui portofel din hârtie. Un portofel din hârtie este cel mai de bază tip de portofel, cu toate acestea, este de fapt unul dintre cele mai sigure! Modul în care funcționează este să imprimați pur și simplu cheile private pe o foaie de hârtie, să vă scrieți parola pe ea și să o păstrați în siguranță!

Deoarece cheile dvs. private sunt pe o foaie de hârtie, ele nu sunt niciodată conectate la internet, făcându-le rezistente la hacks! Dacă doriți instrucțiuni pas cu pas despre cum să obțineți un portofel de hârtie Steem, faceți clic pe linkul meu aici!

De asemenea, merită menționat faptul că un portofel foarte bun numit Freewallet a fost compatibil cu moneda Steem, totuși, în Aprilie 2018 compania a decis să o retragă. Dezvoltatorii de la Freewallet au susținut că rețeaua Steem a întâmpinat prea multe probleme, motiv pentru care nu l-ar mai susține.

Acum, că știți diferitele portofele Steem disponibile, care vă place cel mai mult sunetul? Dacă ați decis deja pe care îl veți folosi, dar acum doriți să știți cum să cumpărați Steem, citiți secțiunea de mai jos!

Cum să cumpărați Steem

Cea mai ușoară modalitate de a obține monede Steem este să le cumpărați la un schimb de criptomonede terță parte. Cel mai popular loc de cumpărare este de la Binance, care este cel mai mare schimb din lume pentru volumul de tranzacționare zilnic. Nu există schimburi care să-l vândă în schimbul monedelor fiduciare din lumea reală, deci nu veți putea utiliza un card de debit / credit sau un cont bancar.

Aceasta înseamnă că va trebui să depuneți o criptomonedă majoră, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum și apoi să o schimbați pentru Steem. Odată ce ați finalizat tranzacția, trebuie să vă retrageți monedele înapoi în portofelul Steem ales.

În afară de Binance, îl puteți cumpăra și de la următoarele schimburi de criptomonede:

  • Bithumb
  • Bittrex
  • GOPAX
  • HitBTC
  • Huobi
  • OpenLedger
  • DEX
  • Poloniex
  • RuDEX
  • Upbit

De asemenea, este posibil să obțineți gratuit câteva monede Steem. Știi cum? Scrie articole interesante, bloguri sau postări pe platforma Steemit!

Vă amintiți cum v-am spus mai devreme că conținutul este fie votat în sus, fie votat în jos? Ei bine, dacă articolul dvs. este foarte popular și primește o mulțime de voturi, primiți monede Steem gratuite!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Concluzie

Sper că v-ați bucurat de ghidul meu pentru portofel cu monede Steem! Dacă ați citit-o de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine ce este platforma Steemit, de ce este important să obțineți un portofel de criptomonede și cum să cumpărați și Steem!

Tabel: Monedele criptografice acceptate ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

De asemenea, v-am oferit o listă completă a tuturor portofelelor Steem disponibile pe piață. Pe care ați decis să o folosiți? Personal, folosesc portofelul online al platformei Steemit, deoarece este amestecul perfect de confort și securitate. Cu toate acestea, cred că este un pic dezamăgitor faptul că există încă doar câteva portofele disponibile.

Anunță-mă despre experiențele tale folosind oricare dintre portofelele Steem pe care le-am enumerat. Sperăm că toți ne putem ajuta reciproc!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me