Tron este fără îndoială un proiect de criptomonede foarte popular. Se pare că are tot ce este necesar pentru succes – o viziune extraordinară, o echipă puternică în spate și un plan clar pentru viitor. Cu toate acestea, singurul lucru de care veți avea nevoie pentru a începe tranzacționarea și investițiile în TRX este un portofel de încredere.

La fel ca la majoritatea celorlalte criptomonede, Tron are o selecție destul de largă de portofele pe care le-ați putea folosi. Cu toate acestea, chiar dacă toți vor fi diferiți din proprie inițiativă, unii vor fi mai buni decât alții.

Astăzi vom încerca să găsim cele mai bune portofele Tron – fie că este vorba de desktop, hardware sau altceva. Dacă doriți să cumpărați TRX, citiți mai departe – unii concurenți din această listă vă pot surprinde!

Diferitele tipuri de portofele Tron

Înainte să mergem mai departe și să trecem pe lista celor mai bune portofele Tron ale anului, există câteva lucruri importante care trebuie discutate. Pentru început, ar trebui să fiți conștienți toate diferitele portofele Tron care sunt acolo.

În timp ce portofelele criptografice, în general, sunt adesea clasificate în patru sau cinci categorii diferite, de dragul simplității, vom rămâne la doi – cele calde și reci.

Pe măsură ce vom discuta despre aceste două tipuri de portofele, vă rugăm să rețineți că etichetele sunt utilizate ca termeni generali – totuși, în măsura în care se prezintă această listă, ar trebui să fie suficient.

Portofele fierbinți – Vârful comodității

Termenul „portofel fierbinte” se referă la stocarea criptomonedelor care menține o conexiune constantă la internet. Un exemplu ar fi un Tron portofel desktop (software), o extensie de browser web, sau un site web unu.

Portofelele fierbinți sunt probabil cele mai comune portofele pe care le veți găsi, în ceea ce privește stocarea Tron. Acest lucru se datorează lor accesibilitate – dacă utilizați un portofel fierbinte, este posibil să vă accesați criptomonedele (în acest caz – TRX) în câteva secunde.

Portofel Tron: Binance.

Prin extensie, un portofel Tron bazat pe aplicații mobile poate fi considerat și un portofel fierbinte. După cum vă puteți imagina, portofelele de aplicații sunt foarte populare, în special în rândul persoanelor care tranzacționați monede TRX în fiecare zi. Astfel de portofele vă permit să accesați TRX-ul dvs. oriunde vă aflați – adică probabil aveți telefonul cu voi tot timpul!

Totuși, nu este cazul unui computer.

Deci, portofelele fierbinți sunt foarte accesibil, de obicei complet gratuit de utilizat, și prietenos cu începătorii. Care este compromisul?

Ei bine, de obicei, un portofel de birou Tron nu vă va oferi cea mai bună securitate posibilă. Dacă alegeți să utilizați un portofel high-end, sigur – va fi sigur. Cu toate acestea, încă se întâmplă tentative de spargere și hacking.

Acum, înainte de a continua să discutăm despre portofelele Tron reci, mai trebuie menționat un alt tip de portofel fierbinte și pe care vă puteți aștepta să îl vedeți pe lista următoare – stocare bazată pe schimb.

Portofel Tron: Exod.

Asta e corect – puteți stoca și păstra monedele TRX pe un schimb de criptomonede – aceeași pe care le-ați cumpărat. Dacă căutați cel mai bun portofel Tron, veți observa rapid că acesta este un punct destul de controversat – oamenii au pareri foarte diferite dacă aceasta este sau nu o idee bună. Vom ajunge la asta în timp util.

Portofele reci – Balizele securității & Confidențialitate

Pe partea opusă a portofelelor fierbinți, veți găsi cele reci. Acestea sunt (de obicei) dispozitive speciale dedicate menținerii criptomonedelor cât mai sigure pe cât pot fi.

Totuși, un „portofel rece” nu trebuie să fie un „dispozitiv”. Dacă doriți, puteți merge mai departe și puteți utiliza un portofel de hârtie Tron – asta este complet în domeniul posibilităților! in orice caz, portofelele de hârtie sunt fragile – pot ajunge să fie arse sau deteriorate de apă (sau pur și simplu mototolite) și, astfel, oamenii sunt de obicei mai dornici să folosească dispozitive hardware decât portofelele de hârtie Tron.

Așadar, ce este atât de special la portofelele hardware Tron, vă puteți întreba?

Ei bine, un singur cuvânt – Securitate.

Portofelul Tron: o reprezentare a unui portofel rece.

Stocare hardware criptomonedă, în general, a devenit sinonim cu aspectul de păstrarea criptomonedelor cât mai sigure posibil. Nu există o alternativă mai bună, din punct de vedere al securității – dacă nu vă pasă decât să păstrați proprietatea asupra monedelor dvs. TRX, atunci ar trebui să vă uitați cu siguranță la un dispozitiv hardware de stocare criptografică.

Cu toate acestea, totuși, merită menționat faptul că nu totul este perfect, în ceea ce privește depozitul frigorific Tron. Există neajunsuri care vor fi comune atât cu portofelele de hârtie Tron, cât și cu dispozitivele hardware avansate de ultimă generație.

Tabel: Pro și contra Ledger Nano X și Trezor Model T

Cea mai comună reclamație pe care o au oamenii cu privire la dispozitivele de stocare la rece este aceea este nevoie de o perioadă decentă de timp pentru a vă transfera fondurile în și din portofel. Dacă aveți un portofel Tron, spuneți, un schimb, puteți schimba diferite criptomonede instantaneu – dacă totuși vă păstrați monedele TRX într-un dispozitiv de depozitare frigorifică, acest proces va dura ceva timp.

Prețuri este un alt punct demn de luat în considerare. Deși acest lucru nu se aplică cu adevărat portofelelor de hârtie Tron (din motive evidente), dacă intenționați să achiziționați un dispozitiv de depozitare la rece, ar trebui să țineți cont de faptul că îți va costa niște bani. Totuși, nu trebuie să luați în considerare un portofel fierbinte.

Portofel Tron: Ledger Nano S pe o grămadă de Bitcoins.

Are sens, când te gândești la asta. Aceste dispozitive hardware în cauză sunt câteva piese avansate de tehnologie de stocare a criptelor – ei lucrează pentru a vă păstra cheile private, bine … Privat! Este logic doar ca astfel de dispozitive să vină cu o etichetă de preț adăugată.

Totuși, vom discuta despre specificul fiecărui portofel. Deci, fără să mai zăbovim, să trecem la lista reală a cele mai bune portofele Tron ale anului, și încercați să găsiți portofelul perfect pentru dvs.!

1. Ledger Nano X – Un lider în domeniul portofelului Crypto

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi criptografice

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger este un nume de uz casnic în domeniul portofelelor de criptomonede hardware. Bineînțeles, este un nume pe care vă puteți aștepta să îl întâlniți și pe o listă cu cele mai bune portofele Tron!

Totuși, aici vom discuta Ledger Nano X. Aceasta este versiunea avansată din portofelul hardware mai vechi, emblematic al companiei – Nano S.

Desigur, modelul Nano X aduce MULTE îmbunătățiri noi la masă.

Pentru început, există câteva caracteristici nespecifice pentru Tron pe care dvs., ca utilizator al portofelului, le veți putea folosi. Nano X acceptă o gamă largă de diferite criptomonede și jetoane criptografice – ceea ce înseamnă că poate acționa atât ca portofel Tron, cât și ca portofel comun pentru multe alte cryptos.

Dispozitivul este, în mod natural, extrem de sigur. Vă cere să introduceți codurile PIN la fiecare acțiune la care ați putea participa și pe care o utilizați caracteristicile de securitate de top pe care industria le poate oferi. Cheile dvs. private sunt cât se poate de sigure – Ledger (compania) nu are acces la ele, și, prin urmare, portofelul este o opțiune fără custodie. Uimitor!

Când vine vorba de a fi cel mai bun portofel Tron de pe piață, Ledger Nano X oferă utilizatorului său șansa de a trimite și primește monede TRX, Si deasemenea mizați-i din interiorul portofelului! Miza va câștiga câteva recompense și, din moment ce o puteți face din confortul Nano X, există nici un risc potențial că monedele tale ar putea fi furate.

Portofelul în sine este destul de simplu de utilizat și se potrivește chiar și începătorilor cripto și celor nou-veniți din industrie. Are un design elegant și elegant și se simte foarte robust – o îmbunătățire majoră față de modelul mai vechi. Nano X vine, de asemenea, cu unele funcționalități de butoane îmbunătățite drastic – Ledger a creat cu siguranță un produs uimitor!

Singura plângere notabilă pe care unii clienți o au cu privire la Nano X este că este destul de scumpă. Portofelul te va costa în jur de 119 dolari. Cu toate acestea, vă puteți aștepta să primiți transport gratuit, ceea ce atenuează prețul potențial destul de notabil.

Una peste alta, dacă sunteți în căutarea celui mai bun portofel pentru Tron, nu puteți greși cu Ledger Nano X. Cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața actuală!

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Ledger Nano S – O opțiune uimitoare „Primul portofel”

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Ledger Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano S este produsul emblematic al companiei – portofelul hardware care a pus Ledger „pe hartă” a multor entuziaști cripto, ca să spunem așa.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că Nano S nu este plasat pe această listă cu cele mai bune portofele Tron pur și simplu din cauza unui sentiment colectiv de nostalgie. În timp ce compania are o versiune nouă și îmbunătățită a portofelului, Nano S își poate menține poziția – mare.

Mai mult, aș merge de fapt până să spun asta Nano S ar putea fi pur și simplu portofelul perfect pentru orice comerciant de începători TRX sau hodler. Ascultă-mă.

Portofelul în cauză oferă utilizatorilor săi toate caracteristicile esențiale la care te-ai putea aștepta de la un portofel hardware de ultimă generație. Este sigur, de încredere, și relativ simplu de utilizat.

În plus, portofelul Tron în cauză le permite utilizatorilor săi accesați interfața Ledger Live, la fel ca Nano X. Ledger Live o interfață de utilizator foarte bine realizată unde puteți vizualiza, gestiona și tranzacționa în diferitele monede criptografice pe care le dețineți. TRX nu face excepție.

Portofel Tron: Ledger Nano S.

Acum, ceea ce face ca Ledger Nano S să fie portofelul perfect pentru criptomonede pentru începătorii cripto?

Ei bine, câteva lucruri, într-adevăr!

Pentru început, portofelul acceptă mai puține monede decât versiunea sa mai avansată. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți un comerciant de cripto-începător și vă uitați în continuare doar la câteva monede principale care vă interesează (sau poate chiar și Tron, de altfel), nu va trebui să vă deranjați să vă scufundați cu capul în primul rând pe piața largă de criptare.

Nano S este, de asemenea mult mai accesibil decât modelul Nano X. Modelul emblematic vă va costa în jur de 59 USD – Adevărat, asta este o afacere absolută! Spre deosebire de Nano X, totuși, va trebui plătiți o taxă de transport – deși poate varia în funcție de locația dvs., nu ar trebui să fie prea mare.

Dacă decideți să achiziționați Ledger Nano S ca alegere pentru cel mai bun portofel Tron, asigurați-vă că faceți acest lucru de pe site-ul oficial al companiei. Regula de aur cu portofelele hardware este simplă – nu cumpărați niciodată de la un comerciant terț!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

3. Binance – Perfect pentru comercianții activi (mai multe perechi de tranzacționare)

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Binance este, desigur, în primul rând o platformă de schimb de criptomonede. Pentru asta este folosit și cel mai frecvent – pentru a tranzacționa o criptomonedă cu alta sau pentru a cumpăra anumite monede criptografice cu bani fiat.

Acestea fiind spuse, totuși, Binance poate acționa cu siguranță ca un portofel fierbinte, fără probleme.

Una dintre principalele caracteristici care fac din Binance unul dintre cele mai bune portofele Tron este faptul că bursa are o selecție largă de perechi de tranzacționare legate de TRX. Deși este o viziune rară de văzut, de asemenea, nu este foarte surprinzător, având în vedere că este vorba despre Binance despre care vorbim – schimbul este cunoscut în cadrul comunității pentru că are cea mai largă gamă de perechi de tranzacționare cripto, în general.

Aici, veți putea cumpăra și vinde TRX și, de asemenea, puteți tranzacționa acest cripto pentru alte alte monede, și chiar Bitcoin.

De ce ar trebui să păstrați monedele dvs. Tron pe Binance, vă puteți întreba? Ei bine, simplu – este locul perfect pentru stocarea TRX dacă sunteți un comerciant activ.

Portofel Tron: Binance.

Comercianți de zi sunt oameni care cercetează în mod constant piața și încearcă să-și întoarcă criptomoneda la alegere pentru un profit fiat. Pentru acest tip de comerciant, fiecare minut contează – mai ales pe o piață la fel de volatilă și aparent-imprevizibilă ca crypto.

Dacă un astfel de comerciant alege să folosească Binance ca cel mai bun portofel pentru Tron, va avea toate monedele gata pentru a fi tranzacționate în orice moment dat. Nu este nevoie să transferați TRX dintr-un portofel separat pe bursă – acest lucru, la rândul său, economisește mult timp.

Bineînțeles, principalul argument pe care unii sceptici îl vor prezenta va avea de-a face cu partea de securitate a lucrurilor – portofelele bazate pe schimburi sunt de obicei considerate a fi mai puțin sigure, mai ales în comparație cu cele hardware..

La asta spun – este adevărat! in orice caz, numai într-o anumită măsură.

Acest lucru este complet adevărat cu unele schimburi de cripto umbrite – nu ați dori niciodată să le folosiți ca opțiuni pentru un portofel Tron. Cu toate acestea, când vine vorba de Binance, este unul dintre cele mai fiabile și cele mai utilizate schimburi de criptare din industrie – în mod firesc, de asemenea, are și câteva caracteristici de securitate de top.

Dacă Binance sună ca o platformă care s-ar potrivi dorințelor și nevoilor dvs. și doriți să o încercați ca opțiune pentru cel mai bun portofel Tron pentru dvs., îl puteți verifica Aici.

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

4. Trust Wallet – Un portofel mobil pentru TRX

Clasează pe locul 4 din 7 schimburi de criptare

Binance Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Măsurători bune de securitate
 • + Portofel multi-cripto
 • + Potrivit pentru începători
 • + Reputatie buna

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu există autentificare cu 2 factori

Viziteaza site-ul

Portofelul Trust este o opțiune destul de interesantă și unică în ceea ce privește cele mai bune portofele Tron. Acesta este cazul din câteva motive.

Pentru început, portofelul aparține de fapt Binance – un schimb de criptomonede care, evident, și-a găsit drumul și pe această listă. Este de remarcat, totuși, că portofelul Binance pe care l-ați folosi pentru a vă păstra activele criptate în timp ce utilizați schimbul și Trust Wallet sunt două entități diferite.

Vedeți, Trust Wallet este un portofel fierbinte exclusiv pentru mobil. Există fără versiune web, și fără echivalent portofel Tron pentru desktop – poate fi găsit doar ca aplicație mobilă, fie pentru dispozitive iOS sau Android.

Acest lucru aduce în mod automat un mare beneficiu – acest portofel special Tron va fi foarte popular în rândul unei game largi de oameni care doresc să accesați activele lor TRX din mers.

Fie că este vorba de o întâlnire de familie sau de un zbor de afaceri, poate fi dificil să purtați un laptop cu dvs. oriunde mergeți. Ei bine, „dificil” probabil nu este cuvântul – imposibil seamănă mai mult cu el.

Totuși, nu este cazul unui telefon.

Portofelul Tron: portofelul Trust.

Telefoanele noastre sunt întotdeauna alături de noi, indiferent unde mergem. Acordat că acesta este cazul, dacă utilizați un portofel Tron mobil, veți putea accesați monedele TRX ori de câte ori, și oriunde. Aceasta este o afacere imensă pentru marea majoritate a deținătorilor TRX, ca să nu mai vorbim de comercianții de zi!

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că portofelul Tron în cauză nu este excelent doar pentru că este un portofel mobil fierbinte. Încrederea este o alternativă de stocare criptografică sigură și fiabilă – dacă este un serviciu Binance, vă puteți aștepta la un anumit nivel de calitate și securitate.

În plus, Trust Wallet acceptă o selecție mai largă de criptomonede și jetoane – nu este un portofel Tron, în sensul exclusiv al termenului. Dacă sunteți cineva care dorește să dețină sau să tranzacționeze mai multe active criptografice și nu doar Tron singur, acesta este un lucru grozav!

Dacă sunteți interesat de Trust Wallet, îl puteți verifica Aici.

Vizitați Binance Wallet

5. Kraken – O platformă foarte sigură

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Kraken este unul dintre cele mai populare schimburi de criptomonede de acolo. Întâmplător, poate acționa și ca un portofel Tron de nivel superior.

În ceea ce privește această platformă, termenul „ironie” vine în minte destul de repede. Vedeți, sentimentul general din comunitate este că portofelele pe bază de schimb nu sunt foarte sigure și fiabile. Deși acest lucru poate fi corect în anumite situații specifice, în ceea ce privește Kraken, caracteristicile de securitate fac acest schimb la fel de cunoscut și iubit pe cât este!

Când abia începeți cu Kraken ca portofel Tron, veți vedea că platforma are toate caracteristicile de securitate generice pe care te-ai fi așteptat de la orice schimb de top – 2FA, un certificat SSL la fața locului, criptare high-end, și așa mai departe.

Cu toate acestea, mai sunt multe de descoperit.

De exemplu, dacă decideți să păstrați monedele TRX pe Kraken, puteți fi siguri că până la 95% din activele dvs. vor fi stocate offline, dispozitive de depozitare la rece. Acest lucru face din Kraken o opțiune foarte sigură atunci când vine vorba de cel mai bun portofel pentru Tron, deoarece există nicidecum un hacker nu vă poate ajunge la fonduri offline.

Kraken folosește, de asemenea confirmări de retragere (prin e-mail), monitorizarea activității suspecte și chiar testarea penetrării. Este cu siguranță o platformă care ia foarte în serios aspectul securității, ceea ce este, în mod natural, o veste uimitoare pentru oricine caută cel mai bun portofel Tron!

Dacă sunteți interesat de Kraken, puteți verifica platforma Aici.

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

6. Cex.io – Un portofel securizat de web + mobil Crypto Exchange

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

Cex.io este adesea văzut ca unul dintre cele mai bune schimburi de pe piață în prezent. Platforma are o mulțime de avantaje diferite pe care le oferă utilizatorilor săi, iar faptul că poate fi utilizată ca portofel Tron este doar una dintre ele.

Pentru început, Cex.io face conversii cripto-fiat super-simplu și direct. Tot ce trebuie să faceți este să treceți câteva verificări specifice KYC, și veți putea să vă schimbați criptomonedele în bani fiduciari și retrageți-l în contul dvs. bancar, sau chiar PayPal.

Acest lucru, de fapt, este minunat pentru oricine caută cel mai bun portofel Tron pentru a obține în cele din urmă un profit din tranzacțiile lor TRX.

În plus, Cex.io are atât o versiune web, cât și o versiune mobilă a schimbului și a portofelului. Ambele versiuni sunt intuitiv și simplu de utilizat – aplicația mobilă va fi excelentă pentru persoanele care doresc să-și acceseze monedele TRX oriunde și în orice moment dat.

Un alt lucru minunat despre aplicație este că nu acționează doar ca o opțiune pentru cel mai bun portofel pentru Tron, ci și un schimb care se potrivește atât comercianților începători, cât și experților, deopotrivă. Există diferite secțiuni ale aplicației destinate diferitelor tipuri de oameni – cei cu experiență în tranzacționarea criptelor și alții care abia încep.

Una peste alta, Cex.io este cu siguranță o alegere excelentă atunci când vine vorba de cele mai bune portofele Tron – se va potrivi oricui caută un portofel fierbinte (pe bază de schimb) și dorește, de asemenea, să investeste in criptomonede alternative, nu doar TRX. Dacă doriți să încercați singur Cex.io, puteți accesa platforma Aici.

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

7. Exod – Un portofel TRX modern și multifuncțional

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Exodus Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de folosit
 • + Are asistență pentru clienți
 • + Opțiuni multiple de criptomonede
 • + Un portofel bazat pe software
 • + Funcții de schimb încorporate

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Predispus la probleme de securitate
 • Taxele pot fi destul de mari

Viziteaza site-ul

Exod este o viziune rară pe această listă de portofele Tron, pur și simplu din cauza faptului că este un portofel desktop. Nu există multe dintre acestea care persistă în jur!

Portofelele desktop, în general, sunt un concept interesant. Sunt încă considerați a fi portofele fierbinți, pur și simplu datorită faptului că există o conexiune constantă la internet fiind întreținut tot timpul. Cu toate acestea, aceste portofele sunt încă văzute ca fiind destul de sigur – mai mult decât cele bazate pe web – datorită tehnologiei din spatele lor și a modului în care sunt stocate cheile dvs. private.

Acum, atunci, ce face din Exodus un portofel Tron bun?

Ei bine, Exodus oferă utilizatorilor o gamă largă de caracteristici de explorat – Caracteristici specifice TRX, adică. Veți putea verificați soldurile într-un mod rapid și simplu de înțeles și chiar comerț și schimb (sau vinde) monedele dvs. TRX din software-ul în sine.

Așa este – toate procesele de tranzacție pot fi realizate din Exodus! Nu este nevoie să vă transferați monedele pe alt portofel sau să le schimbați – acest lucru, la rândul său, face din Exodus o opțiune foarte convenabilă!

O altă caracteristică minunată a acestui portofel este că este de fapt super-modern. După descărcarea și lansarea software-ului, veți observa rapid că acesta este dotat un design frumos și elegant, și că întreaga interfață cu utilizatorul este ambele intuitive, și, de asemenea, distractiv de utilizat.

Dacă Exodus sună ca un tip de portofel Tron, îl puteți verifica Aici.

Vizitați Exodul

…sau citiți recenzia noastră despre Exod

De unde să cumpărați Tron (TRX)?

Acum, că am discutat despre cele mai bune portofele pentru Tron, înainte de a vă lăsa să plecați, merită menționat încă un lucru – principalele locuri de unde puteți cumpăra câteva monede TRX pentru dvs..

Ei bine, „menționarea” s-ar putea să nu fie termenul de folosit aici – mai degrabă ar trebui să spun „subliniind“, de cand toate cele mai bune schimburi unde puteți cumpăra și tranzacționa monede Tron au fost deja menționate pe această listă.

Vedeți, în timp ce Tron crește cu siguranță în popularitate pe zi ce trece, în prezent se află într-o situație puțin interesantă. Se pare ca jumătate din cele mai bune schimburi de criptomonede pe piață acceptă TRX, în timp ce cealaltă jumătate nu vrea să aibă nimic de-a face cu aceasta.

Portofel Tron: site-ul web Tron pe un telefon.

Și acesta este motivul exact pentru care găsirea unui loc fiabil de cumpărare și tranzacționare cu monede TRX este la fel de importantă ca și ea. La urma urmei, la ce folosește chiar și cel mai bun portofel Tron, dacă nu aveți nicio monedă TRX de depozitat în el?

Întrucât toate schimburile au fost deja menționate, vă voi oferi pur și simplu un scurt memento principalele caracteristici că fiecare dintre ele posedă:

 • Binance. Un lider al industriei, Binance este cunoscut pentru că are o selecție imensă de perechi de tranzacționare a criptomonedelor. Cele legate de TRX nu fac excepție – Binance vă permite să tranzacționați Tron un mediu sigur și reglementat, și este deosebit de grozav pentru comercianți de cripto avansați.
 • Kraken. Kraken este folosit în cea mai mare parte de oameni care sunt extrem de precauți în ceea ce privește perspectivele lor asupra subiectului Securitate. Kraken este un schimb criptografic foarte sigur – folosește o mare varietate de caracteristici diferite și specifice industriei, pentru a garanta cele mai înalte niveluri de date despre utilizatori și protecție criptografică.
 • Cex.io. Cex.io este unul dintre acele schimburi care sunt perfecte pentru persoanele care doresc să tranzacționeze zi cu TRX și apoi în cele din urmă încasează câștigurile lor în bani fiduciari. Schimbul în cauză vă permite să faceți acest lucru foarte usor, promoții caracteristici excelente de securitate, și, de asemenea, unele competitiv taxe.

Fiecare dintre schimburile menționate mai sus poate, de fapt, să acționeze și ca portofele Tron. Acest lucru face ca întreaga încercare de a cumpăra TRX să fie mult mai plăcută – obțineți atât funcții de schimb, cât și de stocare a monedelor de la un singur furnizor de servicii.!

Cu toate acestea, totuși, merită menționat faptul că, oricare ar fi cazul, dacă doriți cu adevărat cele mai înalte niveluri de securitate TRX, ar trebui să alegeți întotdeauna un portofel hardware pentru criptomonede. Sincer, nu există opțiuni mai sigure pe piață – nici măcar un portofel de hârtie Tron nu poate depăși stocarea hardware.

Portofel Tron: o monedă Tron în fața unui grafic.

Ei bine, teoretic se poate, dar, având în vedere că hârtia este un material foarte sensibil și predispus la uzură, dispozitivele hardware sunt încă considerate a fi o alternativă mai bună, în orice caz..

Concluzii

Așadar, am ajuns la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune portofele Tron ale anului.

După cum probabil vedeți singur, este o listă destul de variată! Există opțiuni aparent pentru toată lumea – indiferent dacă preferați hardware, software, mobil, sau chiar pur și simplu portofele bazate pe browser web, șansele sunt că veți putea găsi o opțiune potrivită pentru dvs..

Natural, hardware-ul este calea de urmat – dacă ai ocazia, ar trebui să investești întotdeauna în un portofel hardware de ultimă generație. În acest fel, veți putea păstra liniștea sufletească știind că monedele dvs. TRX sunt complet sigure.

Există, totuși, și alte opțiuni. Dacă, dintr-un anumit motiv, portofelele hardware nu sunt cu adevărat „lucrurile tale”, poți alege un portofel bazat pe web (adică. Binance sau Kraken), sau un Tron portofel desktop (adică. Exod).

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelului Binance și Exodus

Dacă comoditate ceea ce cauți, atunci portofele pe bază de schimb vor fi cele mai bune pentru tine. Acestea vă vor permite să stocați și să tranzacționați monedele TRX într-un mod rapid și eficient. Cu siguranță merită luat în considerare!

Acestea fiind spuse, vreau să vă mulțumesc pentru că ați citit lista mea cu cele mai bune portofele Tron de acolo! Sper că ați reușit să găsiți un portofel care să se potrivească dorințelor și nevoilor dvs. și că, de asemenea, aveți mai multe cunoștințe despre domeniul în cauză, în general. Tine minte – cumpărați doar Tron pe schimburi de încredere și de încredere!

Mult noroc și până data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me