Bine ați venit la ghidul meu pentru a găsi portofelul Verge potrivit. În acest ghid, vă voi spune tot ce trebuie să știți despre găsirea portofelului Verge perfect pentru a se potrivi nevoilor dvs. Vă voi spune ce portofele există, ce funcții au și care funcționează cel mai bine cu Verge.

Mai întâi trebuie să pun câteva întrebări importante înainte să ajung la oricare dintre lucrurile complicate;

 1. Ce este Verge?
 2. Ce este un portofel cripto?

Până când terminați de citit, veți avea răspunsurile la aceste întrebări și multe altele. Cel mai important, veți ști care portofel Verge este cel mai potrivit pentru dvs..

Să începem cu o scurtă privire asupra a ceea ce este Verge…

Originea portofelului Verge

Logo Verge Wallet

Verge (XVG) a fost creat în 2014. Acesta a fost inițial numit DogeCoinDark, dar și-a schimbat numele în 2016.

Verge este o criptomonedă care permite utilizatorilor să efectueze tranzacții anonime și de urmărit. Aceasta înseamnă că identitățile utilizatorilor și tranzacțiile pe care le fac sunt ascunse. Verge folosește rețeaua Tor pentru a face acest lucru posibil.

Notă: Tor este o piesă gratuită de software open-source care permite utilizatorilor să comunice anonim. Face acest lucru ascunzând datele utilizatorului cu criptare. De asemenea, direcționează comunicațiile prin mai multe adrese IP diferite, ceea ce le face de neîntrecut.

În aprilie 2018, site-ul de divertisment pentru adulți, PornHub (nu am furnizat un link din motive evidente!) A anunțat că utilizatorii săi ar putea plăti acum serviciile cu Verge. Aceasta este o evoluție majoră pentru monedă și criptomonedă în general.

Cu toate acestea, Verge a avut și câteva probleme. A fost piratat de două ori de la începutul anului 2018. Ultimul atac a avut loc pe 21 mai și 1,4 milioane USD Valoarea lui Verge a fost furată.

se pare că unele grupuri miniere sunt atacate de Ddos și că avem o întârziere în blocurile noastre, lucrăm pentru a rezolva acest lucru.

– vergecurrency (@vergecurrency) 22 mai 2018

Deci, aceasta este povestea lui Verge până acum. Apoi, o scurtă privire la ce sunt portofelele…

Pentru o privire mai detaliată asupra Verge, consultați ghidul pentru începători al Verge!

Înțelegerea portofelului Cryptocurrency

Portofel Verge

Mulți oameni cred că portofelele criptografice stochează criptomonede. Ei bine, ei nu. Portofelele Crypto sunt o modalitate de stocare a informațiilor despre criptomonede. Criptomoneda există doar pe blockchains, deci nu o puteți pune într-un portofel, în buzunar sau într-un seif la bancă.

Blockchain-urile sunt baze de date imense de informații despre tranzacții care sunt stocate pe mii de computere numite noduri. Pentru a stoca și a muta criptocurrency pe un blockchain, utilizatorii au nevoie de două tipuri de informații. Sunt:

 • Pchei rivate: Acestea sunt piese unice de cod care acționează ca o semnătură digitală pentru tranzacțiile criptografice. Trebuie să fie păstrate foarte în siguranță. Dacă un utilizator își pierde cheile private, își va pierde criptomoneda.
 • Chei publice: Acestea sunt ca locațiile digitale pentru criptomonede. Un utilizator poate avea multe locații digitale în care se păstrează criptomoneda lor. Pentru a efectua o tranzacție criptografică, utilizatorii trebuie să știe adresa publică la care doresc să trimită criptomoneda.

Portofelele criptografice pot fi un nod complet sau un nod ușor. Un portofel cu nod complet conține întregul blockchain, iar un nod ușor nu. Un nod ușor este actualizat de un serviciu de nod complet de încredere. După cum vă puteți imagina, rularea unui portofel cu nod complet folosește mult spațiu și energie pe dispozitivul utilizatorului. Utilizatorii mai obișnuiți vor găsi un portofel cu noduri ușoare mult mai rapid și mai ușor de rulat.

Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele tipuri de portofel. Să ne uităm mai atent la diferitele tipuri de portofel. Apoi, veți putea alege în care doriți să stocați cheile Verge…

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Tipuri de portofele

Diferite portofele au caracteristici diferite. Fiecare tip de portofel are avantaje și dezavantaje. Portofelul XVG pe care îl alegeți va depinde de caracteristicile cele mai importante pentru dvs. Iată cele cinci tipuri principale de portofel;

Portofel Verge Desktop portofelele sunt programe software care pot fi descărcate sau instalate pe un dispozitiv laptop sau PC. Pot fi portofele cu noduri pline sau ușoare, dar pot fi utilizate numai pe dispozitivul pe care sunt instalate. Portofelele desktop sunt la fel de sigure ca și computerele pe care rulează. Dacă computerul dvs. are un virus, este spart sau furat, atunci puteți pierde controlul asupra criptomonedei.

Portofel Verge Mobil portofelele sunt portofele cu noduri ușoare descărcate pe telefonul mobil al unui utilizator ca aplicație. Folosesc mult mai puțină memorie decât un portofel desktop și, prin urmare, au caracteristici mult mai simple. Telefoanele mobile sunt frecvent pierdute sau furate, deci nu este recomandat ca utilizatorii să păstreze cheile pentru cantități mari de criptomonede stocate pe ele.

Portofel Verge Pe net portofelele sunt uneori numite stocare găzduită pe web sau bazată pe cloud. Acestea sunt de obicei accesate prin intermediul unui site web, server cloud sau browser. Portofelele online sunt rapide, ușor de utilizat și nu necesită instalare. Sunt riscanți. Portofelele online sunt o formă de stocare la cald, ceea ce înseamnă că cheile dvs. private sunt stocate online. Orice informație stocată online este în afara controlului utilizatorului și riscă să fie piratată.

Portofel Verge Hardware portofelele sunt de obicei dispozitive de stocare detașabile, precum stick-uri USB. Acestea permit utilizatorilor să păstreze cheile private departe de dispozitivele care pot fi accesate de internet. Acest lucru le face una dintre cele mai sigure forme de depozitare la rece. Cu toate acestea, utilizatorii se confruntă cu problema de a găsi undeva în condiții de siguranță pentru a-și păstra portofelele hardware! De asemenea, utilizatorii vor avea nevoie de acces la un alt dispozitiv de siguranță pentru a efectua tranzacții.

Portofel Verge Hârtie portofelele sunt bucăți de hârtie cu chei private și publice tipărite pe ele, simplu! Pot fi scrise de mână sau tipărite. Tranzacțiile se pot face cu un portofel de hârtie prin introducerea manuală a codurilor sau scanarea codului QR imprimat pe ele. Acest proces se numește măturare. Portofelele din hârtie sunt forme foarte sigure de depozitare la rece. Nu lăsați câinele să aibă grijă de ei!

Acum știți ce tipuri de portofele sunt disponibile, să revenim la Verge. Care este cel mai bun portofel Verge de pe piață în prezent și care este cel mai potrivit pentru dvs.? Să aflăm…

Alegerea unui portofel Verge

În restul acestui ghid, vă voi arăta o selecție de portofele Verge. Apoi, depinde de dvs. să decideți care portofel XVG se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Să începem cu o privire asupra alegerilor dvs. pentru un portofel Verge pentru desktop …

Stocare Verge Desktop

Există două opțiuni principale pentru portofelul Verge pentru desktop la care să vă gândiți. Sunt:

Portofel Verge

 1. Portofel Electrum Verge: Acest portofel a fost inițial conceput ca un portofel Bitcoin, dar a fost adaptat pentru a stoca Verge. Electrum Verge este un nod ușor, astfel încât tranzacțiile pot fi făcute foarte rapid folosind SPV și nu ocupă mult spațiu pe dispozitivul dvs.. Notă: SPV este verificarea simplă a plății. Este o modalitate rapidă pentru portofelele cu noduri ușoare de a verifica tranzacțiile folosind doar o cantitate mică din informațiile pe care le necesită nodurile complete. Portofelul poate fi utilizat cu sistemele Windows, Linux și Mac OS X. De asemenea, poate fi folosit alături de Tor pentru o confidențialitate sporită. Fiecare versiune poate fi descărcată de la Verge’s pagina principala. Electrum are caracteristici de securitate care includ două niveluri de criptare și copie de rezervă pentru fraze de semințe. Notă: Copierea de rezervă a frazelor de semințe este o caracteristică care permite utilizatorilor să acceseze cheile private folosind un set de cuvinte pe care doar ei le cunosc.
 2. Portofel QT Verge: Acest portofel a fost conceput pentru a spori confidențialitatea utilizatorului. Este un portofel cu nod complet, astfel încât va folosi mult spațiu pe dispozitivul dvs., iar designul său este mai puțin ușor de utilizat decât portofelul Electrum Verge. Cu toate acestea, portofelul QT Verge a adăugat caracteristici de confidențialitate și securitate. Acest lucru va atrage utilizatorii cărora le place să facă tranzacții anonime. De asemenea, este disponibil pentru descărcare de pe pagina de pornire Verge și este compatibil cu sistemele Windows, Linux și Mac OS X. Portofelul QT Verge nu poate fi folosit pentru a stoca mai multe monede, așa că nu va fi pentru dvs. dacă doriți să păstrați toate cheile într-un singur loc.

Recomand portofelul Electrum Verge pentru utilizatorii care caută un portofel desktop de încredere. Este ușor, rapid și are o bună reputație în comunitatea criptografică. Cu toate acestea, poate fi folosit doar pentru a stoca cheile Verge, deci dacă dețineți o mulțime de monede diferite, este posibil să nu fie portofelul pentru dvs..

În continuare, vom analiza cel mai bun portofel Verge pentru dispozitive mobile …

Stocare Verge mobilă

Dacă doriți confortul unui portofel mobil, atunci aveți două opțiuni principale;

 1. Portofel Tor Verge: Această aplicație mobilă poate fi utilizată cu sisteme Android și are setări excelente de confidențialitate, deoarece folosește rețeaua Tor. Aplicația permite utilizatorilor să scaneze coduri QR de la alte portofele Tor și portofele de hârtie. Portofelul Tor Verge are doar un rating de utilizator de 3,4 din 5 la Google Play din 634 recenzii. Acest lucru sugerează că aplicația are nevoie de îmbunătățiri.
 2. Coinomi Portofel Verge: Acest portofel este primul de pe lista noastră care oferă spațiu de stocare cu mai multe monede, deci este minunat pentru a vă păstra toate cheile într-un singur loc. De asemenea, a fost încercat și testat de comunitatea criptografică. Portofelul Coinomi Verge are un scor de 4 din 5 din 5.619 recenzii la magazinul Google. Din păcate, încă nu este disponibilă ca aplicație iOS. Cu toate acestea, are câteva caracteristici grozave. Pentru securitate, Coinomi folosește o copie de siguranță a frazelor și adresele IP ale utilizatorului sunt ascunse pentru o confidențialitate suplimentară. Portofelul are și el ShapeShift încorporat în el. Acest lucru înseamnă că poate fi folosit ca un schimb de tranzacționare, precum și ca un portofel Verge.

Câștigătorul clar aici este portofelul Coinomi Verge. Este bine conceput și are suficiente funcții pentru a face mulți utilizatori fericiți. Dar este cel mai bun portofel Verge? Înainte de a vă decide, mai sunt câteva opțiuni la care să vă gândiți…

Stocare Verge Paper

Echipa de la Verge a avut amabilitatea de a oferi utilizatorilor lor un generator de portofel de hârtie personalizat. Aceasta înseamnă că vizitând acest lucru legătură, utilizatorii pot crea un portofel XVG din hârtie cu cheile imprimate pe el.

Portofelul XVG din hârtie este unul dintre cele mai sigure moduri de a stoca cheile Verge. Această soluție de stocare va atrage utilizatorii care doresc controlul complet al Verge. Realizarea portofelului Verge din hârtie este puțin dificilă, dar merită efortul.

Lucrurile importante de reținut atunci când creați un portofel de hârtie Verge sunt:

 1. Calibrați imprimanta: Imprimarea va avea coduri în față și în spate care trebuie să se potrivească, deci este important să urmați instrucțiunile Verge pentru a configura imprimanta pe care o utilizați.
 2. Rulați generatorul offline: Nu este sigur să utilizați orice generator de portofel de hârtie în timp ce sunteți conectat la internet. Descărcați generatorul de pe site-ul Verge și utilizați-l offline.

Stocarea cheilor offline într-o formă fizică este foarte recomandată tuturor utilizatorilor Verge. Portofelele de hârtie nu se prăbușesc niciodată sau nu sunt sparte și nici nu ocupă jumătate din hard disk!

Ultima opțiune de portofel Verge despre care vreau să vă spun este online …

Depozitare online Verge

Nu există portofele bazate pe web (pe care să le găsesc!) Care acceptă stocarea Verge. Asta nu înseamnă însă că nu puteți stoca cheile Verge online. Aproape fiecare schimb de criptomonede oferă stocare în portofel. Aceasta înseamnă că, dacă cumpărați Verge de la un schimb sau faceți un depozit folosind acesta, atunci schimbul vă va stoca cheile pentru dvs..

Stocarea cheilor într-un portofel online XVG este foarte convenabilă și este perfectă pentru utilizatorii obișnuiți care nu doresc să piardă timpul descărcând software-ul sau calibrându-și imprimanta! Cu toate acestea, portofelele online nu sunt foarte sigure. Schimbul în care aveți încredere cu cheile dvs. are un control complet asupra lor. Nu este neobișnuit ca utilizatorii care stochează chei pe schimburi să raporteze fonduri lipsă și asistență pentru clienți inutilă.

Dacă alegeți să stocați cheile într-un portofel online Verge, asigurați-vă că utilizați un schimb cu o bună reputație și niveluri ridicate de securitate a contului. Alegerile mele de top pentru schimburile criptografice care oferă stocare portofel XVG sunt:

 1. Bittrex: Această bursă de tranzacționare permite efectuarea de depuneri la Verge, care pot fi apoi stocate în portofelul său online. Magazinele Bittrex 80-90% din fondurile utilizatorilor offline pentru a le proteja de hackeri. De asemenea, necesită autentificare în doi factori pentru toate conturile sale. Aceasta este o caracteristică de securitate în care sunt necesare două tipuri de parole pentru a accesa un cont.
 2. Bitfinex: Un alt schimb de tranzacționare care oferă un nivel ridicat de securitate a contului și un bun serviciu pentru clienți. Numai 0,5% din fondurile utilizatorilor sunt păstrate în stocare la cald online la Bitfinex. Conturile de utilizator sunt protejate cu autentificare în doi factori și criptare PGP. Notă: PGP este o confidențialitate destul de bună și este un program care ascunde informațiile utilizatorului.

Un portofel online Verge este cel mai potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de stocare pe termen scurt pentru cantități mici de monede. Nu aș recomanda portofele online pentru stocarea unor cantități mari de Verge pentru perioade lungi de timp.

Si asta e. Ghidul meu complet pentru găsirea portofelului Verge potrivit pentru dvs. Dar știu la ce te gândești … ce zici de portofelele hardware?

O notă privind stocarea hardware pentru Verge

Nu există mărci importante de portofel hardware pe care să le recomand pentru stocarea Verge. Există trei portofele hardware pe care le recomand adesea. Sunt KeepKey, Ledger și Trezor. Din păcate, niciunul dintre acestea nu oferă suport pentru Verge în acest moment.

S-ar putea să existe alte mărci de portofele hardware, dar nu le-aș recomanda fără să le cercetez mai întâi. Dacă știi ceva ce nu știu, atunci anunță-mă și aș fi mai mult decât fericit să verific și să revin la tine!

Înainte de a decide ce portofel XVG este cel pentru dvs., am câteva sugestii…

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Sugestii și recomandări

Acum știi tot ce trebuie să știi pentru a alege cel mai bun portofel Verge care să se potrivească nevoilor tale.

Prima mea recomandare este să folosesc mai multe portofele. Cea mai sigură modalitate de a stoca cheile cripto se află pe mai multe chei private diferite (portofele diferite). Nu ar trebui să păstrați niciodată toate criptomonedele sub o singură cheie privată.

Apoi, alegeți o combinație de portofele care au caracteristici importante pentru dvs. De exemplu, dacă prețuiți confidențialitatea, mergeți cu portofelul QT Verge și un portofel Verge din hârtie. Cu toate acestea, dacă doriți un portofel desktop care să fie bine respectat în comunitatea criptografică, atunci ar trebui să alegeți portofelul Electrum. Și nu uitați că veți avea nevoie în continuare de un portofel de rezervă pentru hârtie!

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelelor Ledger Nano S și Electrum

Dacă doriți un portofel pe care să puteți stoca mai multe monede și să le accesați oriunde, atunci Coinomi este o alegere excelentă. Deși, un portofel de schimb precum Bitfinex este la fel de bun pentru stocarea unui număr mic de monede. Nici una dintre aceste opțiuni nu ar trebui să fie folosită singură. Veți avea nevoie și de acces la un portofel de birou sau de hârtie.

Dacă nu ați învățat nimic altceva din acest ghid, atunci aflați acest lucru. Mai întâi siguranța!

Verge a avut destul de multe probleme în trecutul recent. Dacă dețineți unele, asigurați-vă că păstrați cheile în siguranță. Folosirea unui amestec de stocare la cald și rece cu o copie de rezervă pentru hârtie este cea mai bună soluție de portofel Verge la care mă pot gândi.

Dar suficient din ceea ce cred, ce crezi? Folosiți un portofel Verge despre care nu am vorbit? Recomandările mele sunt greșite? Anunță-mă, nu mă bucur de nimic decât o dezbatere plină de viață!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me