Robinete Bitcoin sunt o temă foarte populară în cadrul diferitelor comunități criptografice din întreaga lume. Ei primesc atât multe laude, cât și reacții adverse. Unii oameni îi iubesc, alții cred că nu sunt altceva decât o înșelătorie. Ei bine, în acest ghid vom încerca să aflăm nu numai care grupul are dreptate, ci și căutați cel mai bun robinet Bitcoin disponibil – presupunând că este legitim, desigur.

Vă voi spune totul despre subiect: ce este un robinet Bitcoin, pentru ce sunt folosite, de ce sunt chiar un lucru în primul rând. Vom vorbi despre impactul lor asupra Bitcoin (fie că este bun sau rău) și apoi vom vedea în cele din urmă dacă putem găsi un robinet Bitcoin legitim și profitabil.

Înțelegerea semnificației robinetului Bitcoin

Dacă ai făcut-o vreodată a lăsat un robinet nu este complet închis în bucătăria sau baia dvs., probabil că ați observat că picura apă. Dacă așezați un castron sub el, probabil că ar umple castronul într-o zi.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Exact asta face un robinet Bitcoin – înlocuiește doar „apa” cu „Bitcoin”.

Un robinet Bitcoin este un site web care vă oferă foarte mult cantități mici de Bitcoin în schimbul rezolvării captcha-urilor, a vizionării de reclame sau a unor alte sarcini foarte ușoare. Numele unităților de Bitcoin pe care le oferă aceste site-uri se numesc satoshis (în cinstea creatorului (creatorilor) Bitcoin). Un satoshi este considerat a fi cea mai mică cantitate imaginabilă de Bitcoin – un BTC este egal cu 100 de milioane de satoshi.

Cel mai bun robinet Bitcoin: robinet bitcoin.

Numărul de satoshis pe care ți l-ar putea oferi un robinet Bitcoin pentru sarcini variază – unele site-uri au tarife excelente, în timp ce altele … nu atât. Este un scenariu de la caz la caz.

Originea și scopul

Primul robinet Bitcoin a fost numit exact așa – Robinetul Bitcoin – și a fost lansat pentru uz public în 2010 – la un an de la înființarea Bitcoin în sine. A fost creat de un om pe nume Gavin Andresen, care este în prezent cunoscut pentru faptul că este puternic implicat în criptomonede, în special Bitcoin.

Robinetul Bitcoin a oferit utilizatorilor un recompensă de 5 Bitcoins.

Lasă-l să se scufunde puțin.

Bineînțeles, Bitcoin a fost în primele sale etape de dezvoltare și a fost în valoare de aproximativ 0,01 USD. În acest tip de scenariu, un site web care oferă utilizatorilor să câștigați 0,05 USD pentru că vizionați un anunț sau faceți o altă sarcină simplă pare totuși generos.

Dar dacă am converti acest lucru în prețul actual al Bitcoin, asta ar însemna că Gavin le-ar oferi oamenilor aproape 29.000 dolari pentru rezolvarea captcha! Imaginează-ți asta!

Originalul scopul unui robinet Bitcoin a fost sa răspândirea conștientizării și educați oamenii despre Bitcoin. Când intrați pe site, robinetul vă va oferi în primul rând un metoda gamificată de a afla despre tranzacțiile cu criptomonede – ați obține niște credite de joc (monede) și ați putea încerca diferite metode de tranzacție în cadrul site-ului (sau al aplicației).

Cel mai bun ghid pentru robinetul Bitcoin

După ce te simți confortabil și simți că știi ce faci, site-ul vă permite să participați în diverse activități care vă oferă o anumită cantitate de satoshis. Este o modalitate excelentă de a gamifica procesul de învățare, aducând simultan noi utilizatori.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Model de afaceri

Acum, că știți ce este un robinet Bitcoin și cum funcționează robinetele Bitcoin, pariez că probabil vă întrebați – cum face bani?

Adevărat, nu este ușor castiga un profit cu robinete Bitcoin. S-ar putea să aveți cel mai bun robinet Bitcoin de pe piață și să vă mai luptați pentru a ajunge la sfârșit.

Deținătorii de robinete depun de obicei o cantitate de Bitcoin în contul lor portofel criptomonedă (dacă sunteți în căutarea unui portofel de încredere, consultați Ledger Nano S și Trezor). Acest portofel este apoi conectat la propriul site de robinet personal. După ce oamenii câștigă o cantitate specifică de Bitcoin, realizând sarcini și jucând mini-jocuri în cadrul site-ului sau al aplicației, acea cantitate de Bitcoin este plătit a portofelului criptografic către persoana în cauză.

A castiga bani și pentru a obține un profit de pe un site de robinet Bitcoin, ar trebui să veniți cu ceva unic și original pentru a vă face robinetul să iasă din mulțime. Noile baterii Bitcoin sunt apărând în fiecare zi (atât ca site-uri web, cât și ca aplicații), astfel încât piața este considerată a fi foarte competitivă. Numai cele mai originale idei pot alimenta mulțimea.

Cel mai bun robinet Bitcoin: robinet bitcoin.

Nu trebuie să uitați că, la sfârșitul zilei, dați bani (doar sub forma Bitcoin). Acest lucru îngreunează și mai mult echilibrul, darămite să obținem profit. Câteva opțiuni de ce ai putea face cu robinetul tău include, dar nu se limitează la: găzduiți mai mulți agenți de publicitate, promovați-vă produsele sau serviciile cu anunțuri care nu pot fi închise, oferiți concursuri plătite și premii, crowdfund etc..

Conținutul unic și vizibil nu numai că vă va ajuta să câștigați bani sau să vă răspândiți gradul de conștientizare, ci și să vă urcați în rândurile celor mai bune site-uri de robinete Bitcoin de pe web.

Cele mai bune robinete Bitcoin

Deci, știți cum funcționează robinetele, cum fac bani și cum au ajuns să fie în primul rând. Ești interesat și dornic să încerci cel mai bun robinet Bitcoin de acolo și să câștigi ceva Bitcoin. Pentru a face acest lucru, totuși, veți avea nevoie de o listă de robinete Bitcoin. Nu orice listă, totuși – veți avea nevoie de lista „Cel mai bun robinet Bitcoin” și asta voi oferi.

Cu toate acestea, înainte de a intra în lista robinetului Bitcoin, aș dori să vă povestesc despre un site numit bestchange.com.

BestChange este un site-ul convertorului de preț valutar. Este un site minunat pentru a converti prețurile valutare fiat în cele criptografice și invers. Motivul pentru care îl aduc în acest tutorial este că vă permite să convertiți satoshis în orice altă monedă populară pe care o doriți. Acesta este un instrument excelent pentru a verifica rapid cât de mult ați face cu un robinet specific.

Acum, către Lista robinetului Bitcoin.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens este un exemplu excelent de robinet Bitcoin care este atât eficient cât și unic.

Cel mai bun robinet Bitcoin: pagina principală Bitcoin Aliens.

BTC Aliens vă oferă să joacă jocuri în schimbul Bitcoin. Modul în care funcționează este că tu instalați o aplicație pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, înregistrați-vă și pur și simplu începeți să jucați. În timp ce faceți asta, robinetul generează cantități specifice de Bitcoin în fundal (în funcție de joc, diferite acțiuni pe care le efectuați generează cantități diferite de BTC).

Acest robinet Bitcoin este, de asemenea, renumit pentru că are rate de plată excelente. Se spune că o singură plată de pe acest site este de aproximativ 4000 de satoshis, ceea ce se traduce aproximativ în 0,25 USD.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun robinet Bitcoin de acolo, ar trebui să le dați Bitcoin Aliens o șansă.

Bitcoin Zebra

Bitcoin Zebra s-a născut din frustrare și din nevoia de calitate – dezvoltatorul din spatele acestui robinet a spus că a fost dezamăgit de lipsa de reputație și site-uri de robinet bine funcționate, așa că a decis să-și creeze una.

Cel mai bun ghid pentru robinetul Bitcoin

Ceea ce face ca Bitcoin Zebra să fie unic este că primește în permanență actualizări și conținut nou, se desfășoară diverse competiții cu premii excelente, iar aplicația este actualizată cu actualizări și registre de schimbări.

Dezvoltatorul Bitcoin Zebra este hotărât să mențină robinetul în funcțiune atât timp cât oamenii se bucură să-l folosească și sunt activi cu „hrănirea zebrelor”. Modul în care funcționează robinetul este că trebuie să vă conectați și la anumite perioade, ei bine … hrăniți o zebră animată. Făcând asta, tu câștigă niște satoshi de fiecare dată.

Dacă creatorul aplicației va fi sincer & stai lângă cuvintele lui și izbăvește, Bitcoin Zebra are potențialul pentru a deveni unul dintre cele mai bune robinete Bitcoin de pe piață, dacă nu chiar cel mai bun robinet Bitcoin existent.

Luna Bitcoin

Un robinet Bitcoin stabilit, Luna Bitcoin are o bază de utilizatori dedicată și este considerat de mulți ca fiind unul dintre cele mai bune robinete care există.

Cel mai bun ghid pentru robinetul Bitcoin

Moon Bitcoin își propune să atragă noi utilizatori oferindu-le o gamă de criptomonede diferite de atins, având în același timp recompense zilnice de autentificare. Acest robinet emite plățile sale la fiecare câteva minute, astfel încât să puteți lăsa o filă deschisă în browser și să vizionați un film sau să jucați un joc și pur și simplu să reveniți la Moon Bitcoin la fiecare câteva minute pentru a vă revendica satoshis.

Site-ul vă oferă, de asemenea recompense de consistență – dacă revendicați satoshis cel puțin o dată pe zi, începeți să obțineți din ce în ce mai mult profit după un anumit timp. După cum puteți vedea din captura de ecran de mai sus, după 30 de zile de revendicări constante, potențialele dvs. profituri ar putea crește cu 4,7% – aceasta este o marjă excelentă atunci când vă gândiți la asta.

La fel ca majoritatea celorlalte site-uri de robinete Bitcoin, Moon Bitcoin oferă bonusuri afiliate utilizatorilor săi. Dacă aduceți utilizatori noi pe site, s-ar putea să faceți acest lucru câștigați cu până la 10% mai mult cu revendicările tale!

Moon Bitcoin este o completare excelentă pentru orice listă cu „cel mai bun robinet Bitcoin”, așa că nu ezitați să încercați!

FamilyBTC

Oricât de amuzant ar părea, acest robinet este considerat a fi cel mai „potrivit pentru familie”. Este unul dintre robinete Bitcoin mai puțin cunoscute, dar baza sa de utilizatori este în continuă creștere și începe să primească o oarecare recunoaștere în comunitatea robinetului de criptomonede.

FamilyBTC este unic prin aceea că oferă utilizatorilor diferite planuri pe care le pot alege pentru a-și crește viteza de profit. Site-ul, de asemenea are un bonus de recomandare de 100%, ceea ce este destul de semnificativ atunci când luați în considerare baza de utilizatori a robinetului.

Una peste alta, aceasta promite să fie o opțiune excelentă atunci când vine vorba de cele mai bune baterii Bitcoin, chiar dacă nu este la fel de cunoscută ca celelalte intrări din această listă.

Alegerea celui mai bun robinet

Deci, acum știți despre unele dintre cele mai bune baterii Bitcoin care există și aveți la dispoziție câteva informații despre începerea și utilitatea lor. Totuși, cum mergeți să alegeți robinetul corect?

În primul rând, tu nu trebuie să te limitezi la unul singur, singur robinet. Acest lucru ar încetini în mod serios viteza potențială de câștig și ar dura foarte mult timp pentru a observa orice venituri.

Alegeți câteva robinete diferite. Principalele criterii pe care ar trebui să le urmați sunt cantități de satoshis pe care le oferă robinetele, frecvențele de plată și reputația. Dacă un site vă spune că vă va plăti jumătate de Bitcoin pe zi, este probabil o înșelătorie – cercetează întotdeauna robinetele pe care intenționezi să le folosești și citește câteva recenzii ale utilizatorilor pe internet. Când sunteți sigur că robinetul Bitcoin este legitim, amintiți-vă parametrii și căutați următorul.

Odată ce aveți la dispoziție patru sau cinci site-uri și aplicații de robinet de încredere, dați seama de rotația fiecăreia dintre ele. S-ar putea să fii nevoie să te obișnuiești, dar în curând ar trebui să nu poți nici măcar să te gândești la asta și să-ți aduni satoshis-ul aproape automat.

Concluzie

Există așa ceva multe site-uri pretinzând a fi „cel mai bun robinet Bitcoin”, că în cele din urmă s-ar putea să te regăsești la o răscruce de drumuri – confuz și neștiind care sunt legitime și care sunt o înșelătorie. Este nevoie de timp și abilități de gândire critică pentru a alege legitimul cele.

Astăzi ați aflat ce este un robinet Bitcoin, cum funcționează și de ce există chiar și ați citit despre unele dintre cele mai bune robinete Bitcoin care există. Amintiți-vă, lista furnizată în acest ghid abia zgârie suprafața – poate robinetul care se potrivește perfect dorințelor și nevoilor dvs. nici măcar nu este menționat aici.

Oricare ar fi cazul, fii întotdeauna precaut și vizualizați fiecare site care pretinde a fi „cel mai bun robinet Bitcoin” cu un bob de sare. Folosiți-vă întotdeauna abilitățile de gândire analitică și citiți recenzii – s-ar putea să fiți surprinși cât de inteligenți pot fi oamenii când vor să vă înșele.

Tine minte – nu te limita la un singur robinet. Maximizați-vă câștigurile potențiale alegând cel puțin câteva baterii diferite și învățând cum funcționează. Nu uitați să găsiți un echilibru bun între site-uri și aplicații – acest lucru vă va ajuta să nu vă epuizați și să vă plictisiți pe termen lung.

De asemenea, alegeți un portofel de criptomonede de încredere pentru a vă stoca Bitcoin-urile. Cele mai recomandate opțiuni includ Ledger Nano S și Trezor.

Sper că acest ghid ți-a fost util și, dacă te hotărăști să încerci singur robinetele Bitcoin, îți doresc mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me