Dacă doriți să începeți să cumpărați, să tranzacționați și să vindeți altcoins, dar nu sunteți sigur care este cel mai bun schimb altcoin? Știu sentimentul – există sute de schimburi diferite dintre care să alegeți, fiecare cu propriile sale argumente pro și contra.

Dar nu vă faceți griji, ați ajuns la locul potrivit! Astăzi, vă voi oferi o recenzie despre șapte dintre cele mai bune schimburi altcoin, în care vă voi arăta de unde să cumpărați altcoins și cum să cumpărați altcoins cu USD.

Apropo, știați că primul altcoin care a fost creat a fost Namecoin în 2011?

În acest cel mai bun ghid de schimb altcoin, voi revizui unele dintre cele mai bune schimburi, subliniind taxele, măsurile de securitate, disponibilitatea monedelor, volumul tranzacționării și ușurința utilizatorului. Deci, după ce ați citit toate cele șapte schimburi, veți putea decide care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Ei bine … ce aștepți? Prima recenzie din acest cel mai bun ghid de schimb altcoin va acoperi schimbul de Gemeni!

O privire la Gemeni

Prima pagină a site-ului Gemeni

Gemenii au fost creați în 2015 de Cameron și Tyler Winklevoss. Gemenii sunt renumiți pentru că l-au dat în judecată pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, pentru 65 de milioane de dolari, după cum se spune, că le-a furat ideea.!

Gemenii au sediul în New York și dețin ceva numit „BitLicense”. Aceasta înseamnă că acestea sunt reglementate în același mod ca industria bancară, ceea ce înseamnă că iau securitatea foarte în serios.

Întrucât Gemenii sunt folosiți și de investitorii instituționali, există întotdeauna volume mari de tranzacționare, ceea ce înseamnă că nu veți avea probleme de găsire a lichidității. Gemenii au, de asemenea, relații bune cu autoritățile de reglementare, astfel încât acestea vă permit să depuneți și să retrageți utilizând un cont bancar.

Notă: Un investitor instituțional este cineva care investește în numele unei organizații mari, cum ar fi o bancă sau un fond de acoperire. În mod normal, investesc sume foarte mari de bani.

Înainte de a vă putea finanța contul, va trebui să finalizați un proces de verificare. Aceasta va include introducerea datelor dvs. personale și încărcarea unui act de identitate emis de guvern (cum ar fi pașaport). În funcție de cât de ocupat este departamentul de verificare, ar putea dura câteva zile până când contul dvs. este verificat.

Aveți permisiunea de a efectua până la 30 de retrageri de conturi bancare și 10 retrageri Bitcoin sau Ethereum gratuit în fiecare lună. Depozitele sunt, de asemenea, gratuite. Taxele de tranzacționare încep de la 0,25%, cu toate acestea, atunci când începeți să tranzacționați cu sume mai mari, aceste taxe sunt reduse.

Cu toate acestea, unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării Gemenilor este că singurul altcoin pe care îl enumeră este Ethereum!

În ceea ce privește platforma în sine, deși există o mulțime de instrumente disponibile pentru utilizatorii avansați, schimbul este foarte simplu de utilizat, făcându-l perfect pentru primii cumpărători.

Avantaje

 • Acceptă depuneri și retrageri de conturi bancare
 • Înregistrat la autoritățile de reglementare din New York, deci reputație foarte bună
 • Securitate excelentă
 • Taxe foarte mici
 • Platformă ușor de utilizat
 • Lichiditate bună

Dezavantaje

 • Doar 1 altcoin disponibil – Ethereum
 • Verificarea poate dura câteva zile

Deci, acum că știți toate avantajele și dezavantajele Gemenilor, în următoarea parte a acestui cel mai bun ghid de schimb altcoin, voi revizui Coinbase!

Ce zici de Coinbase?

Tabloul de bord al criptomonedelor Coinbase

Dacă ați fost implicat în lumea criptomonedelor de mult timp, atunci există șanse mari să fi auzit de Coinbase.

Creat în 2011 și situat în San Francisco, Coinbase are unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare pentru Bitcoin. Cu toate acestea, ele vă permit, de asemenea, să cumpărați și să vindeți trei altcoini, care sunt Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) și Bitcoin Cash (BCH)!

Platforma este foarte ușor de utilizat, ceea ce o face perfectă pentru începători. Nu numai acest lucru, dar au un serviciu excelent pentru clienți, care include asistență telefonică!

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii iubesc Coinbase este faptul că vă permit să depuneți utilizând un card de debit / credit sau un cont bancar.

Înainte de a începe cu banii fiduciari, va trebui să vă verificați identitatea. Acest lucru este simplu, deoarece tot ce trebuie să faceți este să furnizați câteva detalii personale și apoi să încărcați un act de identitate emis de guvern (cum ar fi pașaportul).

Securitatea este, de asemenea, foarte bună, Coinbase deține 98% din fondurile clienților în depozite frigorifice și aveți, de asemenea, opțiunea de a configura autentificarea cu doi factori.

Notă: stocarea la rece este atunci când criptomonedele sunt păstrate offline, fără conexiune la internet. Acest lucru le face extrem de sigure și aproape imposibile pentru criminali să le fure!

Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării Coinbase este că este disponibil numai în câteva țări selectate. Aceasta include Australia, Canada, Singapore, SUA și majoritatea UE. țări.

Utilizarea unui card de debit sau de credit pentru depunere este, de asemenea, destul de costisitoare, cu puțin sub 4%, cu toate acestea, acest lucru este normal atunci când utilizați această metodă de plată. Taxele de tranzacționare sunt, de asemenea, foarte bune, Coinbase percepându-se chiar peste rata actuală a pieței!

Avantaje

 • Platforma foarte simplă – perfectă pentru începători
 • Acceptă carduri de debit / credit și transfer bancar
 • Taxe de tranzacționare și retragere ieftine
 • Securitate excelentă
 • Bună asistență pentru clienți
 • Verificare rapidă și ușoară

Dezavantaje

 • Taxe scumpe pentru depozitele pe carduri de debit / credit
 • Sunt disponibile doar 3 altcoins
 • Acceptă doar utilizatori din câteva țări

Deci, acum, când cunoașteți avantajele și dezavantajele utilizării Coinbase, următoarea parte a acestei cele mai bune recenzii de schimb altcoin va contura caracteristicile Kraken!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Kraken

Schimb bitcoin Kraken

Kraken este foarte asemănător cu Coinbase și au, de asemenea, o platformă de bază, ceea ce îl face perfect pentru primii cumpărători! De asemenea, create în 2011, acestea sunt unul dintre cele mai populare schimburi altcoin pentru comercianții europeni.

Din păcate, Kraken nu vă permite să vă finanțați contul cu un card de debit sau de credit, cu toate acestea, puteți utiliza un cont bancar dacă locuiți în Canada, Japonia, SUA sau în majoritatea părților din UE.

La fel ca Coinbase, va trebui să vă verificați contul înainte de a începe. Dacă depuneți doar cu o criptomonedă, trebuie doar să furnizați informații de bază. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați contul dvs. bancar, va trebui să furnizați detalii suplimentare, cum ar fi adresa dvs..

Când vine vorba de comisioane de tranzacționare, acest lucru va depinde de suma pe care doriți să o tranzacționați și, de asemenea, de ce altcoin doriți să cumpărați. Aceasta poate fi de până la 0,02% sau de 0,26%. Puteți verifica fiecare taxă individuală până la făcând clic aici.

Spre deosebire de Coinbase, Kraken are o selecție foarte bună de altcoins disponibile, inclusiv Lumeni stelari, Clipoci, ZCash și Mai mult!

Deși nu există asistență telefonică disponibilă, puteți solicita ajutor prin intermediul serviciului lor de chat live. Cu toate acestea, pare să existe o mulțime de recenzii proaste despre calitatea serviciului lor pentru clienți.

Avantaje

 • Acceptă conturile bancare pentru depozite și retrageri
 • Selecție foarte bună de altcoins
 • Taxe de tranzacționare reduse, dar pot fi destul de confuze pentru a înțelege structura
 • Bună securitate
 • Suport chat live
 • Interfață de bază pentru începători
 • Verificare ușoară

Dezavantaje

 • Fără depozite pe card de debit sau de credit
 • Rapoarte privind serviciul slab pentru clienți

Nu vă faceți griji dacă nu ați luat încă o decizie cu privire la ce schimb să utilizați, mai avem câteva de făcut! Următoarea secțiune a acestei cele mai bune recenzii de schimb altcoin va vorbi despre Bitstamp!

Lăsând o urmă cu Bitstamp

Pagina principală a site-urilor web Bitstamp

Bitstamp a fost creat în 2011 și a avut inițial sediul în Slovenia, dar acum au birouri situate în multe țări diferite. Platforma este de fapt concepută pentru comercianții mai experimentați. Deci, dacă sunteți încă în primele zile de criptocurrency, atunci s-ar putea să nu fie cel mai bun schimb altcoin pentru dvs..

Cu toate acestea, acestea au unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare din industrie, astfel încât nivelurile de lichiditate sunt foarte bune. Cu toate acestea, unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Bitstamp este că puteți depune fonduri folosind un card de debit / credit, un cont bancar și criptomonede..

Taxele de depunere sunt diferite în funcție de metoda de plată pe care decideți să o utilizați. Iată un exemplu despre ceea ce veți plăti.

Carduri de debit: 10 USD

Carduri de credit: 5%

SEPA: Gratuit

Sârmă internațională: 0,05% (minim / maxim – 7,5 USD / 300 USD)

Atunci când vă retrageți prin transfer internațional, taxele sunt destul de scumpe la 15 USD, cu toate acestea, SEPA este de doar 0,90 USD!

Taxele de tranzacționare sunt fixate la 0,25% pentru fiecare tranzacție, dar dacă tranzacționați mai mult de 20.000 USD într-o singură lună, aceasta scade. Cu cât tranzacționați mai mult, cu atât taxele sunt mai mici, cele mai mici fiind de 0,10% dacă puteți tranzacționa mai mult de 20 de milioane de dolari. Ceea ce este puțin din bugetul meu!

Deși Bitstamp are acum unul dintre cele mai bune sisteme de securitate disponibile, schimbul a fost piratat de mai multe ori, ultima dată fiind în 2015. Acest hack special a fost atât de grav încât criminalul a furat peste 19.000 BTC. Din fericire, de atunci nu s-a mai întâmplat nimic.

Deși cantitatea de altcoins disponibile pentru cumpărare nu este la fel de mare ca și alte schimburi, puteți cumpăra Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) și Litecoin (LTC).

Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării Bitstamp este că procesul de verificare poate fi foarte lent. Acest lucru se datorează faptului că încearcă să recupereze numărul mare de aplicații de cont pe care le-au avut în decembrie 2017! Unii oameni au raportat așteptări de până la două săptămâni, așa că, dacă doriți să începeți imediat, este posibil să utilizați cel mai bine un alt schimb.

Un alt dezavantaj al utilizării Bitstamp este că serviciul lor pentru clienți poate fi foarte lent, echipa având uneori până la 3 zile să răspundă.

Avantaje

 • Acceptă cardul de debit / credit și transferul bancar
 • Taxe reduse de retragere pentru SEPA
 • Structura bună a taxelor de tranzacționare
 • Gama de instrumente pentru comercianții avansați

Dezavantaje

 • Timpi lungi de verificare
 • Sunt disponibile doar 4 altcoins
 • Asistență lentă pentru clienți
 • Deși securitatea este acum bună, a fost piratată de mai multe ori
 • Este posibil ca o platformă să nu fie potrivită pentru începători

Deci, ce păreri aveți despre Bitstamp? Sună ca un fel de schimb pe care doriți să îl utilizați? Dacă nu, citiți mai departe! Următoarea parte a celei mai bune recenzii despre schimbul meu de altcoin va discuta despre Poloniex.

Poloniex

Schimb bytecoin Poloniex

Poloniex este o bursă din SUA care a fost creată în 2014 de Tristan D’Agosta. Acum sunt unul dintre cele mai populare schimburi de cumpărare și vânzare a criptomonedelor, iar lista lor de monede altele este imensă!

Volumele de tranzacționare sunt, de asemenea, ridicate, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să aveți niciodată probleme în găsirea lichidității.

Din păcate, unul dintre cele mai mari dezavantaje ale utilizării Poloniex este că nu acceptă monede fiat. Aceasta înseamnă că, în loc să utilizați cardul dvs. de debit / credit sau contul bancar, va trebui să vă finanțați contul cu o criptomonedă.

Cu toate acestea, lucrul bun este că atât depozitele, cât și retragerile sunt gratuite, altele decât taxele de tranzacție blockchain luate pentru a plăti minerii (ceea ce este normal la transferul criptomonedelor). La fel ca unele dintre celelalte schimburi altcoin pe care le-am analizat, comisioanele lor de tranzacționare vor depinde de suma pe care o tranzacționați.

Cel mai mult pe care îl veți plăti este de 0,25%, acesta fiind redus la 0% dacă tranzacționați cu sume mari. Acesta este unul dintre motivele pentru care Poloniex are întotdeauna multă lichiditate.

Cu excepția cazului în care doriți să tranzacționați mai mult de 2000 USD pe zi, nu există cerințe pentru a trimite documente de identitate, astfel încât să puteți începe tranzacționarea imediat ce deschideți un cont.

Au, de asemenea, un bun departament de servicii pentru clienți, care include o facilitate de chat live pentru asistență instantanee. În plus, deși schimbul are o mulțime de instrumente de tranzacționare, cum ar fi diagrame și grafice, platforma reală este cu adevărat ușor de utilizat.

Întrucât Poloniex este înregistrat și localizat în S.U.A., ei au de fapt unul dintre cele mai bune sisteme de securitate. Cu toate acestea, este important să rețineți că, în 2014, au experimentat un mare hack, unde hackerii au furat mai mult de 12% din totalul deținerilor Bitcoin.

Acest lucru ar trebui să vă reamintească faptul că, oricât de bună este securitatea unui schimb, fondurile dvs. nu sunt niciodată 100% sigure.

Avantaje

 • O selecție foarte mare de altcoins enumerate
 • Serviciu bun pentru clienți
 • S. bazat – trebuie să facă din securitate o prioritate
 • Platformă ușor de utilizat, bună atât pentru începători, cât și pentru comercianții avansați
 • Plătiți doar taxa blockchain pentru depozite și retrageri
 • Taxele de tranzacționare sunt bune – maxim 0,25%
 • Nicio verificare decât dacă tranzacționați mai mult de 2000 USD / zi

Dezavantaje

 • Fără depuneri și retrageri în valută fiduciară
 • 12% din Bitcoin a fost furat în 2014

Acum, că știți toate avantajele și dezavantajele Poloniex, următoarea parte a celui mai bun ghid de schimb altcoin va vorbi despre Cex.io!

Cex.io

Platforma de schimb bitcoin CEX.IO

Cex.io a fost lansat în 2013 și are sediul în Marea Britanie. În primii doi ani de tranzacționare, aceștia au fost amândoi un schimb și o piscină minieră. Cu toate acestea, din 2015, aceștia s-au concentrat 100% pe platforma lor de tranzacționare, să explorăm dacă CEX are potențialul de a fi numit cel mai bun schimb de altcoin.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale utilizării Cex.io este că puteți depune și retrage fonduri utilizând un cont bancar. Dacă aveți sediul în UE, atunci puteți utiliza SEPA, dar trebuie să utilizați fir internațional dacă vă aflați în altă parte.

Există un număr mare de altcoins diferiți pe care îi cumpărați de pe Cex.io, iar noi sunt adăugate tot timpul.

Este important să înțelegem că sistemul de tranzacționare CEX.io este ușor diferit de celelalte burse pe care le-am analizat până acum. Acest lucru se datorează faptului că procesează comenzi similare unei tranzacții de „umplere sau ucidere”.

O tranzacție de umplere sau ucidere este locul în care cumpărătorul obține fie ceea ce cere, fie comanda este anulată. De exemplu, dacă Peter dorește să cumpere 500 ETH la 600 USD per ETH, tranzacția va fi realizată numai dacă Peter este capabil să obțină întreaga sumă la acel preț. În caz contrar, comanda va fi anulată!

Dacă tranzacționați doar sume mici, aceasta nu ar trebui să fie o problemă, deoarece va exista întotdeauna suficientă lichiditate pentru a vă completa comanda!

Pentru a depune folosind fiat, va trebui să finalizați un proces de verificare. Aceasta include încărcarea ID-ului dvs. și apoi trimiterea acestora a unei imagini cu dvs. care deține ID-ul! În mod normal, Cex.io durează două zile pentru a vă verifica ID-ul, așa că, dacă doriți să cumpărați imediat, poate fi necesar să luați în considerare utilizarea unui alt schimb.

Depunerea cu un debit / credit vă va costa 3,5%, dar transferurile bancare sunt gratuite! Taxele de retragere depind de moneda și metoda de plată pe care o utilizați – faceți clic pe acest link aici pentru a vizualiza structura. Taxele de tranzacționare sunt destul de scumpe la Cex.io, deoarece va trebui să plătiți 7% peste prețul actual al pieței.

În calitate de companie din Marea Britanie, securitatea la Cex.io este foarte bună și majoritatea fondurilor sunt păstrate în depozite frigorifice.

Avantaje

 • Acceptă carduri de debit / credit și cont bancar
 • O selecție bună de altcoins
 • Marea Britanie are o securitate atât de excelentă

Dezavantaje

 • Taxe mari de tranzacționare la 7%
 • Verificare lentă, care poate dura până la două zile
 • Fără asistență prin telefon sau chat live

Acum este timpul pentru cea mai bună analiză a schimbului altcoin, care va fi BitSquare!

BitSquare

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor BitSquare

BitSquare este ușor diferit de celelalte schimburi pe care le-am analizat până acum, deoarece este un schimb descentralizat. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de celelalte, nu există o terță parte între cumpărător și vânzător și nici o autoritate unică nu are controlul asupra rețelei. Cel mai important, bursa nu deține niciodată fondurile dvs..

Lansat pentru prima dată în 2016, BitSqaure permite utilizatorilor să schimbe nu numai cripto-în-criptă, ci și cripto-în-fiat. Nu este nevoie să furnizați un ID sau chiar orice detalii personale, care vă permit să tranzacționați anonim! Deci, să vedem dacă BitSquare ar putea fi cel mai bun schimb altcoin.

După ce ați descărcat software-ul pe dispozitivul dvs., puteți cumpăra și vinde o selecție bună de altcoins, cum ar fi Litecoin și Dash.

Există mai mult de 20 de opțiuni de plată diferite disponibile, cum ar fi un transfer bancar național, SEPA, OKPay și chiar un depozit în numerar. În plus, dacă utilizați procesorul de plăți terță parte Perfect Money, puteți utiliza cardul dvs. de debit sau de credit!

Sistemul taxelor de tranzacționare este destul de complicat și depinde de cât intenționați să tranzacționați. Conform paginii lor de întrebări frecvente, taxa minimă începe de la 0,00005 BTC.

Deoarece tranzacționați peer-to-peer, nu există taxe de depunere sau retragere, altele decât taxa de tranzacție blockchain.

Deși interfața platformei pare foarte clară, ar putea dura ceva timp până să vă obișnuiți cu aspectul descentralizat al tranzacționării. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să nu fie cel mai potrivit pentru începători. Deci, dacă este prima dată când utilizați BitSquare, asigurați-vă că începeți cu o cantitate mică!

Avantaje

 • Descentralizat, deci nimeni nu deține fondurile tale
 • Securitate excelentă
 • O gamă largă de altcoins
 • Gama excelentă de metode de plată fiat
 • Fără verificare identitate – tranzacționare anonimă

Dezavantaje

 • Structura complicată a taxelor de tranzacționare
 • Platforma poate fi confuză pentru comercianții pentru prima dată

Tabel de comparație

Am creat mai jos un tabel de comparație cu toate schimburile menționate mai sus. Acest lucru vă poate facilita compararea schimburilor de mai sus și vă va ajuta să decideți cel mai bun loc de unde să cumpărați altcoins.

Depozite Fiat Taxe de tranzacționare Ușor de utilizat? Securitate Disponibilitatea Altcoin
zodia Gemeni Cont bancar Depinde de volum. Max = 0,025% Foarte Excelent Numai Ethereum
Coinbase Card de debit & Cont bancar Chiar peste rata pieței Foarte Utilizează excelent depozitarea la rece Ethereum, Litecoin & Bitcoin Cash
Kraken Cont bancar 0,02% – 0,26% Foarte Utilizare excelentă a depozitului frigorific Multe disponibile
Bitstamp Card de debit & Cont bancar 0,10% – 0,25% Pentru comercianții avansați Hacked de mai multe ori 4 disponibile
Poloniex Fără depozite fiduciare 0% – 0,25% Bine Bine acum, dar a fost piratat în 2014 Multe disponibile
CEX.io Card de debit & Cont bancar Cu 7% peste rata pieței Pentru comercianți mai avansați Utilizare excelentă a depozitului frigorific Multe disponibile
BitSquare Mai mult de 20 – inclusiv card de debit & Cont bancar Depinde de volumul tranzacționării Pentru comercianții avansați Excelent – Descentralizat Multe disponibile

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu Best Altcoin Exchange!

Înțeleg că poate fi cu adevărat dificil să alegi unul specific, deoarece toate au propriile avantaje și dezavantaje! Dar cel puțin acum cunoașteți cele mai bune locuri de unde să cumpărați altcoins și cum să cumpărați altcoins cu USD.

Și, deși unele sunt perfecte pentru începători, altele sunt bune dacă doriți să tranzacționați anonim.

Acesta este motivul pentru care personal folosesc mai multe schimburi. Uneori am nevoie de un schimb altcoin care acceptă depuneri pe carduri de debit, dar alteori caut taxe de tranzacționare mai mici – totul depinde de obiectivele mele de tranzacționare!

Oricum, dacă citiți ghidul meu de la început până la sfârșit, ar trebui să aveți acum o idee bună despre punctele bune și rele ale fiecăruia dintre aceste schimburi populare! Poate că știți un loc mai bun pentru a cumpăra altcoins pe care nu le-am enumerat aici? Dacă da, anunțați-mă în comentariile de mai jos care este cel mai bun schimb altcoin!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me