Bitcoin nu mai este o criptomonedă rezervată geek-urilor de tehnologie. A devenit un nume de uz casnic cu o capitalizare de piață masivă actuală de 137,48 miliarde de dolari. Știu, este o nebunie. Prețul său a crescut cu aproximativ 1900% în 2017!

Vă gândiți să cumpărați Bitcoin, dar nu sunteți sigur care este cel mai bun schimb Bitcoin de la care să îl cumpărați? Nu vă faceți griji – v-am acoperit!

În acest ghid, voi compara diferite platforme de tranzacționare Bitcoin pentru a vă ajuta să determinați care este cel mai bun schimb Bitcoin pe care să îl utilizați. Voi compara schimburile privind diferiți factori cheie, inclusiv ușurința utilizatorului, securitatea, caracteristicile și multe altele.

Deci, fără alte întârzieri, să începem!

Schimbând pe Gemeni

Primul schimb de pe listă din ghidul meu Best Bitcoin Exchange este zodia Gemeni.

Gemenii au fost fondati de Gemenii Winklevoss în 2015. Da, sunt aceiași gemeni care l-au dat în judecată pe Mark Zuckerberg pentru că le-au furat ideea despre site-ul de socializare.

Cu sediul în SUA, Gemeni oferă servicii către un total de 48 de state americane, Washington D.C., Puerto Rico, Canada, Hong Kong, Singapore, Coreea de Sud și Marea Britanie.

Să vedem cum funcționează Gemenii cu privire la diferite aspecte considerate importante pentru orice schimb.

Caracteristici

 • Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Gemenilor este caracteristica „Licitație”, pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos. Gemenii organizează licitații în fiecare zi, ceea ce implică tranzacționarea unor volume mari de active cripto (în special Bitcoin și Ethereum) într-un timp scurt..

Caracteristici Gemeni

În timp ce licitațiile oferă o oportunitate de a cumpăra Bitcoin la un preț mai mic, implică și un risc ridicat. Puteți citi mai multe despre licitațiile Gemeni Aici.

 • Pe Gemeni, puteți cumpăra Bitcoin cu USD. Gemeni acceptă transferuri bancare în dolari SUA de la bănci situate în SUA, precum și din străinătate.
 • Gemenii percep o taxă de 0,25% pentru fiecare tranzacție. De asemenea, acestea percep o taxă în funcție de faptul dacă sunteți vânzător (cumpărător) sau cumpărător (producător). Puteți privi programul tarifelor în captura de ecran de mai jos.

Taxe pentru platforma de tranzacționare a criptomonedelor Gemeni

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, Gemeni are o interfață foarte simplă și prietenoasă pentru începători. Oferă actualizări live despre prețuri, comenzi și solduri. În general, este o platformă bine concepută și bogată în funcții, potrivită atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați. Deci, este suficient acest lucru pentru a-l face cel mai bun schimb Bitcoin?

Gemeni pe cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor

Securitate

Până în prezent, nu există încălcări de securitate cunoscute de Gemeni. La fel ca orice alt schimb securizat, acesta oferă 2FA (autentificare cu 2 factori) pentru a oferi un strat suplimentar de securitate a contului.

O altă notă pozitivă cu privire la securitatea Gemeni este că este una dintre puținele schimburi și custode licențiate de active digitale. Deci, chiar și dintr-o perspectivă de reglementare, poate fi considerat sigur.

(Cu toate acestea, ar trebui nu stocați o cantitate de criptare pe care nu vă puteți permite să o pierdeți la un schimb. În schimb, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui portofel hardware, despre care puteți citi în pagina mea Ghid Trezor vs Ledger.)

Disponibilitatea monedei

Acesta este un domeniu în care Gemenii pierd în fața concurenților săi. Acceptă doar Bitcoin și Ethereum. Deci, oricine este interesat de o gamă mai largă de criptomonede poate considera Gemenii nepotrivite pentru ei.

Volum

Gemenii au în prezent un volum de tranzacționare zilnic de aproximativ 46 de milioane de dolari, ceea ce îl face pe cel de-al 29-lea cel mai mare schimb Bitcoin în volum.

Deci, acesta a fost schimbul Gemini Bitcoin pentru tine! Poate fi considerat sigur, ușor de utilizat, ieftin și bogat în funcții. Cu toate acestea, acceptă doar USD ca monedă și are doar două criptomonede: Bitcoin și Ethereum.

Este totuși cel mai bun schimb Bitcoin? Ei bine, este bine, dar să aruncăm o privire mai întâi la restul listei.

Întâlnire Bitstamp

Bitstamp este unul dintre cele mai vechi schimburi, deoarece a fost fondat în 2011 de Damijan Merlak și Nejc Kodrič. A crescut până a devenit unul dintre cele mai populare schimburi, mai ales în Europa.

În total, schimbul este disponibil în prezent în peste 60 de țări. Bitstamp are birouri în Luxemburg, Londra și New York.

Să vedem ce face acest schimb atât de popular.

Caracteristici

 • Nu vând niciun Bitcoin propriu. Ei oferă un serviciu, așa cum spun ei site-ul web, „Cumpărați întotdeauna bitcoin de la o altă persoană, care le vinde.”
 • Bitstamp este unul dintre puținele schimburi care acceptă carduri de debit și de credit, pe lângă transferul bancar. De asemenea, susțin plățile prin zona unică de plăți în euro (SEPA).
 • Taxele de tranzacționare percepute de Bitstamp sunt mai mici decât majoritatea celorlalte schimburi. Taxa maximă percepută este de 0,25% pentru un volum de tranzacționare mai mic de 20.000 USD. Taxa scade la 0,1% pentru volume de tranzacționare mai mari de 20 de milioane de dolari.
 • Bitstamp are o aplicație mobilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iOS.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

Bitstamp este potrivit atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei avansați. Au o interfață simplă în care puteți crea un cont, adăuga fonduri și apoi începeți tranzacționarea făcând clic pe cumpărare / vânzare, așa cum se arată în instantaneul de mai jos.

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor Bitstamp

Grafice detaliate și parametrii de tranzacționare sunt de asemenea disponibili pentru utilizatorii avansați.

Securitate

În ianuarie 2015, un atacator a spart Bitstamp și a furat în jur de 19.000 de Bitcoin. Acea cantitate de Bitcoin ar fi valorat astăzi 152 de milioane de dolari! Deci, când vine vorba de cel mai bun schimb Bitcoin, încălcările de securitate nu arată bine.

Partea interesantă este că Bitstamp a reușit să își mențină popularitatea chiar și după un atac atât de mare. Este demn de remarcat însă faptul că nu s-au confruntat cu alte încălcări de la hack-ul din 2015.

Urmează toate practicile necesare pentru a asigura securitatea conturilor utilizatorilor. În plus, este conform cu CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier) din Luxemburg, care asigură o securitate suplimentară pentru fondurile utilizatorilor săi.

Bitstamp face un alt pas mai departe prin asigurarea conturilor în dolari SUA ale utilizatorilor cu FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Deși niciun schimb Bitcoin nu poate fi considerat 100% sigur, Bitstamp a făcut o treabă excelentă de a impune și menține un standard ridicat de securitate de la atacul din 2015.

Disponibilitatea monedei

Bitstamp a fost lent în adăugarea de noi și populare altcoins. Oferă doar Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și Ripple (XRP). Oferă 15 perechi de tranzacționare, după cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos.

Schimb bitcoin Bitstamp

Volum

Bitstamp este al 11-lea cel mai mare schimb Bitcoin cu un volum zilnic de tranzacționare de aproximativ 117,28 milioane dolari.

A existat de mult timp și și-a construit o reputație robustă. Este cunoscut ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin cu monedă fiat.

Să trecem la un alt schimb foarte popular: Poloniex.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Poloniex

Poloniex este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare crypto-to-crypto. A fost lansat în ianuarie 2014 de Tristan D’Agosta și are sediul în Wilmington, Delaware.

Foarte recent, în februarie 2018, compania de plăți digitale Circle a achiziționat Poloniex. Revista Fortune a spus că înțelegerea valorează 400 de milioane de dolari, citând o persoană familiarizată cu problema. Acum, să vedem dacă Poloniex are ceea ce este necesar pentru a fi numit cel mai bun schimb Bitcoin.

Caracteristici

 • Poloniex nu acceptă nicio monedă fiat, cum ar fi EUR, USD, JPY, etc. În schimb, trebuie să cumpere Bitcoin sau altă criptomonedă la un schimb precum Bitstamp care acceptă monedă fiat. Apoi, trebuie să transferați Bitcoin-ul dvs. către Poloniex pentru a începe tranzacționarea.
 • Spre deosebire de multe alte burse, Poloniex acceptă tranzacționarea marjelor pentru majoritatea criptomonedelor de top.

  Tranzacționarea marjei stelare Poloniex

 • Poloniex, care funcționează pe modelul Maker-Taker, îl explică pe acesta site-ul web ca „Orice tranzacție are loc între două părți: producător, a cărui comandă există în carnetul de comenzi înainte de tranzacționare și luat, cine plasează ordinea care se potrivește (sau "ia") ordinul producătorului ”.

Deci, ei percep taxe mai mari pentru Takers și taxe mai mici pentru Makers. Merge până la 0,25% pe partea superioară și poate fi de până la 0,05% pentru volumele mari.

 • Oferă servicii aproape tuturor țărilor din lume.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

Poloniex are o interfață foarte ușor de utilizat și eficientă. Este ușor de navigat chiar și pentru începători.

Nu este doar simplu, ci oferă și o mulțime de informații utile, instrumente de analiză a datelor și diagrame detaliate. Deci, ar fi corect să spunem că este destul de util și pentru utilizatorii avansați.

Securitate

În martie 2014, Poloniex a suferit o încălcare a securității și a pierdut 12,3% din totalul Bitcoin pe care îl deținea. Așa cum am menționat anterior, securitatea este foarte importantă dacă doriți să fiți numit cel mai bun schimb Bitcoin. Odată ce atacul a fost oprit, CEO D’Agosta a promis să ramburseze Bitcoin tuturor clienților afectați. Poloniex a achitat datoriile și le-a îmbunătățit securitatea.

Unele încălcări minore au fost raportate și în 2017, dar nu s-au stabilit multe. La fel ca alte schimburi, Poloniex oferă și instrumente de autentificare cu 2 factori și instrumente de recunoaștere a browserului.

Deși nu au avut loc încălcări majore, deoarece sentimentul general cu privire la securitatea Poloniex încă nu este atât de grozav. Este recomandabil să depozitați monedele într-un portofel după tranzacționarea pe Poloniex sau orice alt schimb centralizat.

Schimb stelar Poloniex

Disponibilitatea monedei

Acesta este unul dintre punctele forte ale Poloniex. Suportă peste 80 de monede, care este mai mare decât majoritatea celorlalte schimburi de acolo. Puteți verifica toate perechile de tranzacționare disponibile Aici.

Volum

În prezent, Poloniex are un volum de tranzacționare zilnic de aproximativ 68,47 milioane de dolari, ceea ce îl face a 19-a cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor.

Acum, următorul cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins pe care urmează să îl revizuiesc: Shapeshift.

Schimbarea formei

Shapeshift este un schimb elvețian de criptomonede fondat de Erik Tristan Voorhees în 2013. La fel ca Poloniex, este, de asemenea, un schimb crypto-to-crypto.

Shapeshift a achiziționat recent un popular portofel hardware – Keepkey. Shapeshift a devenit un schimb foarte popular. Deci, să aflăm de ce și dacă ar putea fi cel mai bun schimb Bitcoin.

Caracteristici

 • Nu acceptă monede fiat precum USD, EUR, CAD etc. Deci, dacă sunteți pentru prima dată cumpărător de Bitcoin, atunci trebuie să cumpărați Bitcoin la un alt schimb și apoi să le transferați la Shapeshift.
 • Este unul dintre puținele schimburi care nu necesită crearea unui cont sau parcurgerea unui proces de verificare.
 • Unul dintre avantajele Shapeshift este că tranzacțiile pe acesta se întâmplă aproape instantaneu. De exemplu, vă puteți transforma Bitcoin în Litecoin în câteva secunde.
 • Shapeshift nu percepe taxe de tranzacție. Ele percep doar o taxă de miner, care variază în funcție de criptomoneda pe care o cumpărați. De exemplu, taxele miniere pentru Bitcoin sunt de aproximativ 0,0006 BTC.
 • Shapeshift are o aplicație mobilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iOS.
 • Shapeshift este deschis utilizatorilor de oriunde din lume.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

Interfața este ușor de utilizat, simplă și potrivită pentru începători. Utilizatorilor pentru prima dată le-ar fi ușor să își schimbe criptomonedele pe Shapeshift datorită unui aspect intuitiv, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor Shapeshift

Securitate

Shapeshift s-a confruntat cu o încălcare majoră a securității în 2016. Au fost furate fonduri, în valoare totală de aproximativ 200.000 USD. Site-ul a fost eliminat imediat și de atunci au fost aduse multe îmbunătățiri de securitate.

Nu au existat astfel de incidente de la încălcarea securității, dar utilizatorii preferă să nu-și stocheze fondurile pe Shapeshift.

Disponibilitatea monedei

Shapeshift este cunoscut pentru faptul că susține o mare varietate de monede. Nu numai că acceptă criptomonedele de top, dar oferă și monede noi și este, de asemenea, un hub pentru ofertele inițiale de monede (ICO). Mai jos este o imagine a unor monede acceptate de Shapeshift, dar puteți vedea mai multe Aici.

Disponibilitatea monedei

Volum

Conform formeshift.io, Volumul Bitcoin pe o perioadă de 24 de ore este raportat la aproximativ 650,462 BTC, care se ridică la aproximativ 5,15 milioane de dolari.

Shapeshift este unic în multe feluri și poate fi considerat unul dintre cele mai bune schimburi de bitcoin pentru SUA și alte țări.

Următorul pentru o recenzie este CEX.io.

CEX.io

CEX.io a fost lansat în 2013 la Londra pentru a îndeplini două scopuri:

 • Pentru a fi folosit ca un schimb Bitcoin și
 • Pentru a fi folosit ca serviciu de minare în cloud.

Cu toate acestea, și-a închis operațiunile de minare în cloud în ianuarie 2015 pentru a se concentra mai mult pe serviciul său de schimb Bitcoin.

Să vedem cum funcționează în recenzia noastră, nu-i așa??

Caracteristici

 • CEX.io vă permite să cumpărați Bitcoin folosind aceste patru monede fiat: EUR, GBP, USD și RUB.
 • Acesta acceptă plăți precum carduri de credit, transfer bancar și chiar transfer SEPA pentru utilizatorii din UE.
 • Este unul dintre puținele burse care oferă facilitatea de tranzacționare în marjă BTC / USD, BTC / EUR, ETH / BTC și ETH / USD.

  Platforma de tranzacționare a criptomonedelor CEX.io

 • CEX.io utilizează o metodă unică Fill-or-Kill (FOK) pentru tranzacții care face posibilă executarea comenzilor instantaneu.
 • Un dezavantaj al CEX.io este că percepe taxe mai mari decât majoritatea celorlalte burse. Există trei tipuri de comisioane implicate: comisioane de depozit / retragere, comisioane de tranzacție și comisioane de tranzacționare în marjă. Puteți afla despre toate cele trei tipuri de taxe Aici.
 • Are o aplicație mobilă atât pentru utilizatorii iOS, cât și pentru cei de Android.

Ușurință în utilizare

Are una dintre cele mai bune interfețe de utilizator dintre toate schimburile Bitcoin, care este importantă pentru a fi numit cel mai bun schimb Bitcoin. Acest lucru îl face simplu de utilizat și una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare Bitcoin pentru începători. Deci, chiar și ca începător, puteți achiziționa foarte confortabil Bitcoin de la CEX.io.

Mai mult, oferă funcționalități și instrumente excelente pentru utilizatorii mai avansați. Utilizatorii avansați pot explora servicii suplimentare, perechi de tranzacționare și așa mai departe.

cum să cumperi bitcoin cu viza sau mastercard

Securitate

Până în prezent (din 2013), nu există încălcări de securitate cunoscute pentru CEX.io. Pe o piață în care majoritatea schimburilor de top s-au confruntat cu probleme de securitate, aceasta este o experiență excelentă.

Nu este foarte clar, dar CEX.io pretinde că stochează fondurile utilizatorilor în spații frigorifice offline. De asemenea, oferă caracteristici de securitate regulate, cum ar fi autentificarea cu 2 factori (2FA).

În general, CEX.io pare a fi una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare Bitcoin în ceea ce privește securitatea.

Disponibilitatea monedei

Unul dintre punctele slabe ale CEX.io este că acceptă doar 9 criptomonede, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Lista criptomonedelor

Volum

CEX.io are un volum de tranzacționare zilnic de aproximativ 7,12 milioane de dolari.

De la CEX.io, voi trece acum la revizuirea unuia dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoins – Kraken.

Kraken

Fondată în 2011 de Jesse Powell, este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi și mai populare schimburi Bitcoin. Sediul central al Kraken are sediul în San Francisco, California, SUA.

Kraken este considerat unul dintre cele mai mari schimburi Bitcoin în ceea ce privește volumul de tranzacționare Bitcoin la Euro. În 2014, Kraken a devenit primul schimb care a fost listat pe terminalul Bloomberg. Să vedem dacă Kraken este cel mai bun schimb Bitcoin.

Acum vă voi plimba prin diferitele aspecte ale Krakenului.

Caracteristici

 • Schimbul este operațional pentru utilizatorii din Europa, Canada, Japonia și întreaga Americă de Nord (cu excepția New York-ului).
 • Kraken acceptă depozite în valute fiat care includ: USD, EUR, GBP, CAD și JPY
 • Platforma acceptă tranzacționarea în marjă pentru utilizatorii care caută expunere mai mare cu fonduri limitate.
 • Kraken nu acceptă cardurile de credit. Cu toate acestea, acceptă transferul bancar și SEPA (pentru clienții din UE).
 • Kraken este destul de competitiv în ceea ce privește taxele. Taxele de tranzacție pot varia de la 0,0% la 0,26%, în funcție de perechea de tranzacționare și de volumul de tranzacționare. Puteți verifica detaliile Aici.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

Kraken este o alegere excelentă pentru utilizatorii avansați și se știe că este utilizat de investitori profesioniști cu volum mare de tranzacții.

În ceea ce privește începătorii, aceștia îl vor putea folosi și după ce vor citi documentația Kraken. Kraken poate fi evaluat ca mediu în funcție de facilitatea pentru începători.

Pentru utilizatorii avansați, Kraken oferă instrumente de tranzacționare excelente, diagrame detaliate și analize – așa cum se arată în instantaneul de mai jos.

Tranzacții recente Kraken cryptocurrency

Securitate

Kraken, care este un schimb centralizat, susține că folosește tehnici de depozitare la rece pentru a evita orice hacks. Oferă o varietate de caracteristici, cum ar fi 2FA și cheia principală pentru securitatea utilizatorilor.

Kraken este primul schimb care a trecut un audit verificabil criptografic al dovezii rezervelor.

Kraken este, fără îndoială, unul dintre cele mai sigure și mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în SUA și în alte regiuni pe care le servește.

Disponibilitatea monedei

Kraken nu oferă multe altcoins, dar acceptă aproximativ 15 dintre cele mai importante criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ether, Monero, Dash, Litecoin, Ripple, etc. Puteți vedea lista completă Aici.

Volum

Kraken are un volum de tranzacționare zilnic de aproximativ 166,36 milioane dolari.

Odată finalizată această revizuire Kraken, vom analiza acum ultimul schimb de astăzi – Coinbase.

Coinbase

Ultimul, dar poate cel mai faimos schimb din lista ghidului meu Cel mai bun schimb Bitcoin este Coinbase.

Coinbase este unul dintre cele mai mari și mai bune schimburi de brokeri Bitcoin, în special pentru toți începătorii. Fondată în 2012 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam, sediul actual are sediul în San Francisco. Este adesea considerat cel mai bun schimb de bitcoin pe care SUA l-a livrat până în prezent.

Platforma de schimb de criptomonede Coinbase

Se presupune că este cel mai mare schimb în ceea ce privește volumul de tranzacționare Bitcoin.

Așadar, să vedem cum funcționează acest schimb popular atunci când examinăm toate caracteristicile sale.

Caracteristici

 • Serveste 32 de țări și este foarte popular în SUA, Europa, Canada și Singapore.
 • Coinbase acceptă metode de plată precum carduri de credit, transfer bancar etc., în funcție de locația dvs. Vedeți graficul de mai jos.Cum se cumpără bitcoin VISA sau mastercard
 • Un dezavantaj al Coinbase este că percepe tranzacții destul de mari taxe, uneori până la 4,5%.
 • Coinbase acceptă doar trei monede fiat: USD, GBP și EUR.
 • Coinbase este una dintre puținele centrale care oferă asistență clienților prin telefon.
 • În plus față de schimb, Coinbase oferă utilizatorului său un portofel de criptomonede (nu cel mai sigur mod de stocare a criptomonedelor).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ușurință în utilizare

Coinbase este probabil cel mai ușor schimb de utilizatori și este minunat pentru începători! Din acest motiv, a devenit prima alegere pentru începătorii care cumpără Bitcoin pentru prima dată. Coinbase are, de asemenea, o aplicație iOS și Android foarte utilă.

Oferă diagrame foarte simple care pot fi utilizate atât de începători, cât și de utilizatori avansați.

Securitate

Coinbase este considerat unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede din prezent. Coinbase afirmă că fondurile clienților sunt stocate în conturi bancare de custodie.

În ceea ce privește fondurile de criptomonede, Coinbase spune că 98% din acestea sunt stocate în portofele online extrem de sigure. Restul de 2% din fondurile stocate online sunt, de asemenea, asigurate.

Coinbase este cu adevărat cea mai bună platformă de broker Bitcoin online din punct de vedere al securității.

Disponibilitatea monedei

Coinbase este foarte limitat în ceea ce privește disponibilitatea monedelor. Acceptă doar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum și Litecoin.

Volum

Coinbase are un volum zilnic de tranzacționare de aproximativ 21 de milioane de dolari.

Cu Coinbase fiind ultimul schimb de revizuire, am analizat acum toate cele mai bune schimburi de Bitcoin care există astăzi.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cuvinte finale

Deci, ar trebui să aveți acum o idee bună despre care sunt cele mai bune platforme de tranzacționare Bitcoin, ce caracteristici au și cât de sigure sunt.

V-am oferit imagini cu unele dintre cele mai populare și interesante schimburi Bitcoin care includ: Gemeni, Bitsquare, Bitstamp, Poloniex, Shapeshift, Cex.io, Kraken, Coinbase.

Acum, după ce ați citit acest lucru, sper că sunteți în măsură să luați o decizie în cunoștință de cauză care schimb este cel mai potrivit pentru dvs. Găsirea celui mai bun schimb Bitcoin nu este o chestiune de a întreba pur și simplu Google (sau orice altceva / oricine) „care este cel mai bun schimb Bitcoin”. Nu există un răspuns corect sau greșit. În schimb, este vorba de a decide ce căutați ca persoană. În acest fel, puteți determina care este cel mai bun schimb Bitcoin pentru dvs..

Deci, ai de gând să cumperi Bitcoin? Dacă da, ce schimb veți folosi?

Spuneți-ne în comentariile de mai jos, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs.!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me