Nu există nicio îndoială că există o mulțime de diferite schimburi de criptomonede pentru a alege de pe piața criptografică de astăzi. Aceasta include ambele centralizat și descentralizat schimburi, criptomonede brokeri, și așa mai departe – cu toate acestea, nu toate vor fi potrivite în întreaga lume. Astăzi ne vom uita la cele mai bune schimburi criptografice din SUA.

De ce sunt schimburile de criptomonede în SUA chiar importante, pentru început? Ei bine, fiind furnizat în jurul pieței SUA, puteți fi sigur că, în timp ce utilizați aceste schimburi, nu veți întâlni anumite probleme cu legalități sau alte dificultăți „oficiale”.

Acum, unele dintre companiile de pe această listă nu sunt schimburi criptografice din SUA – unul din ei nici măcar nu acceptă utilizatorii din SUA, în general (gol cu ​​mine – totul va avea sens într-un pic)! Totuși, dintr-un motiv sau altul, toate cele 8 schimburi enumerate mai jos merită să fie acordate atenție, dacă vă aflați în SUA:

Cel mai bun schimb criptografic din SUA: criteriile

Înainte de a intra în lista celor mai bune schimburi criptografice din SUA, haideți mai întâi să ne clarificăm prioritățile și să ne dăm seama care sunt criteriile care înconjoară acel termen – „cel mai bun”.

Cel mai bun schimb criptografic pentru SUA va avea marea majoritate a acelorași caracteristici ca aCel mai bunschimb pentru orice altă parte a lumii, de asemenea – de aceea veți constata că majoritatea schimburilor găsite pe această listă sunt mărci foarte cunoscute pe care s-ar putea să le puteți localiza și pe alte liste.

Totuși, asta nu schimbă faptul că sunt grozavi.

În primul rând, cel mai bun schimb criptografic din SUA ar trebui, în mod natural, să fie super-sigur. In aceasta situatie, schimburi descentralizate sunt cel mai bun pariu – deseori sunt considerate a fi alternative mai sigure la centralizat unele, chiar dacă nu sunt la fel de populare ca acestea din urmă (deși există unele excepții).

În general, totuși, un schimb criptografic sigur va susține 2FA, crearea codului PIN personalizat, și s-ar putea chiar păstrați criptele stocate offline, departe de potențialii hackeri și de încercările lor de hacking. Bineînțeles, un astfel de schimb nu ar trebui să aibă nici un istoric (semnificativ) de încălcări ale securității.

Cel mai bun schimb criptografic din SUA

În al doilea rând, fie că sunt schimburi criptografice cu sediul în SUA sau străine, acestea ar trebui oferă o mare varietate de active criptografice diferite pentru a cumpăra, comercializa, vinde și schimba. În această zi și vârstă, hodling numai Bitcoin este ceva care este aproape evitat – investitorii criptografici își propun diversificați portofoliile de monede cripto, și, astfel, au nevoie de un schimb care acceptă mai multe monede, ca rezultat.

Cele mai bune schimburi criptografice din SUA vor fi intuitiv și simplu de utilizat. Presupunând că intenționați să tranzacționați criptomonede pentru mai mult de una sau două zile, ați aprecia probabil un schimb care nu vă cere să treceți bariere multiple și inutile dificile doar pentru a vă conecta, corect?

Ultimul, dar nu cel din urmă, taxe – ar trebui să aibă un schimb de criptocurrency de top în SUA mari taxe, în sensul că acestea ar trebui să fie scăzute din punct de vedere competitiv. Ce-i drept, deși acesta poate fi principalul lucru pe care s-ar putea să ne concentrăm în timp ce căutăm cele mai bune schimburi criptografice din SUA, Vă îndemn să nu uitați restul caracteristicilor discutate mai sus, fie!

Cu toate acestea, să trecem direct la listă!

1. Coinmama – Platforma de schimb de criptare de top

Clasează pe locul 1 din 8 schimburi criptografice

Recenzie Coinmama Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Niveluri ridicate de securitate
 • + Asistență pentru clienți utilă
 • + Platforma ușor de utilizat
 • + Disponibil în 188 de țări și în majoritatea statelor americane
 • + Acceptă carduri de credit / debit

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nici o modalitate de a apela asistența prin telefon
 • Cantitate limitată de criptomonede

Viziteaza site-ul

Coinmama este o serviciu de brokeraj de frunte care vă permite să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede populare cu dvs. Card de credit. Există mai multe motive pentru care Coinmama merită să fie numită una dintre cele mai bune platforme de schimb de criptomonede din SUA.

Pentru inceput, Coinmama este foarte ușor de utilizat. Spre deosebire de multe alte platforme de schimb criptografic care au o interfață foarte confuză și pot fi prea greu de dat seama (mai ales pentru începători), Coinmama reușește să facă fiecare proces super simplu..

Mai mult, din moment ce Coinmama este înregistrată la FinCEN, compania efectuează multiple proceduri de combatere a spălării banilor și alte acțiuni pentru a asigura securitatea utilizatorilor. De asemenea, în cazul în care întâmpinați unele probleme atunci când utilizați Coinmama, puteți contacta asistență pentru clienți a companiei sau vizitați-l centru de ajutor și să găsești cu ușurință o soluție.

Singura problemă o are Coinmama taxe relativ mari – 5,9%. Cu toate acestea, rareori puteți evita această problemă atunci când cumpărați criptomonede folosind un card de credit.

Vizitați Coinmama

…sau citiți recenzia noastră Coinmama

2. Coinbase – O platformă de schimb de criptomonede lider

Clasează pe locul 2 din 8 schimburi criptografice

Coinbase Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Monede Fiat – acceptate
 • + Simplu de utilizat
 • + Acceptă doar cele mai de încredere criptomonede
 • + Foarte sigur

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este disponibil în toate țările
 • Unele dintre monedele mai puțin cunoscute nu sunt acceptate

Viziteaza site-ul

Coinbase este unul dintre Cu sediul în SUA schimburi criptografice ale acestei liste. Întâmplător sau nu, este, de asemenea, larg acceptat ca cea mai bună platformă de schimb de criptomonede, în general!

Există multe aspecte diferite care fac din Coinbase o alegere evidentă ca una dintre cele mai importante platforme criptografice. În primul rând, așa cum v-ați putea aștepta, platforma oferă securitate de top – este cunoscut în comunitate pentru că are câteva caracteristici de securitate de înaltă calitate a activelor criptografice.

Brandul însuși îi îndeamnă pe utilizatori să își protejeze criptotipul cât mai bine posibil – există ghiduri întregi peAjutor” secțiune care oferă diverse sfaturi pe această temă!

Coinbase este, de asemenea surprinzător de ușor de utilizat. Platforma este eficientizată foarte bine – s-ar putea să descoperiți că este super-intuitiv, chiar și atunci când îl folosești pentru prima dată. Deși este cu siguranță o caracteristică excelentă pentru orice cel mai bun schimb de criptografie din SUA, în general este destul de superb!

Utilizatorii Coinbase par să aibă numai două plângeri semnificative împotriva platformei – sale lipsa monedelor, și taxele. Desigur, ambele subiecte sunt esențiale pentru un schimb bun, dar lucrurile nu sunt atât de rele pe cât ar putea apărea la prima vedere – permiteți-mi să explic.

Monedă în funcție de varietate, De fapt, Coinabse nu are suport pentru unele dintre cele mai cunoscute criptomonede de acolo (adică. Monero). Acestea fiind spuse, veți găsi că toate cele mai importante cryptos (Ethereum, Bitcoin, Litecoin, etc.) sunt încă complet sprijinit pe site.

Când vine vorba de taxe, acestea vor varia de la 1,49% până la 3,99%. Deși, de fapt, este mai mare decât media, trebuie să ținem cont de faptul că Coinbase rămâne unul dintre cele mai sigure schimburi de criptare, în general. Cu siguranță merită să te uiți!

Vizitați Coinbase

…sau citiți recenzia noastră Coinbase

3. Binance – Un schimb de criptare de top cu o poveste

Clasează pe locul 3 din 8 schimburi de criptare

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Binance este cu siguranță unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din SUA – oferă utilizatorilor toate caracteristicile de bază pe care te-ai fi așteptat de la un schimb de criptomonede de nivel superior și este lăudat universal pentru a fi în mod constant înaintea „valului cripto”.

Acestea fiind spuse, totuși, Binance are o istorie imensă cu statele. Permiteți-mi să explic.

Binance nu este unul dintre schimburile criptografice din SUA – se află în principal în Tokyo, Japonia. La un moment dat, Binance a fost sincer „interzis” în SUA – persoanele cu pașapoarte americane nu mai puteau folosi schimbul (lucrurile au fost puțin mai complicate decât asta, dar îți iese ideea).

Singurul mod în care un utilizator din SUA putea accesa Binance era printr-un VPN. Începând din 2019, însă, există acum o versiune americană a platformei – Binance.us.

S-ar putea să vă gândiți – de ce ar trece cineva tot efortul de a accesa o platformă de schimb criptografic atunci când există mai multe altele care nu au toate aceste limitări?

Ei bine, răspunsul este simplu – este atât de bun.

Binance este foarte sigur – vă puteți proteja monedele cu autentificare cu doi factori, iar platforma are reputația de a fi foarte sigur.

De asemenea, taxele Binance sunt aproape imbatabile – în timp ce acestea variază în funcție de unii factori, „depășesc” la 0,1%. Este superb!

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

4. Kraken – Număr mare de active criptografice acceptate

Clasează # 4 din 8 schimburi de cripto

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Kraken este unul dintre schimburile de criptomonede din SUA pe această listă – sediul central este situat în San Francisco. Ce trebuie să ofere acest schimb pentru a-l face unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din SUA, întrebați?

Simplu – taxe mici și suport multiplu al activelor criptografice.

Criptografic în funcție de activ, Kraken acceptă mai mult de 150 diferite criptomonede și jetoane criptografice. Acesta este un număr relativ mic în marea schemă de lucruri, dar este, de obicei, mai mult decât suficient pentru majoritatea comercianților de cripto, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Acest lucru se datorează faptului că Kraken acceptă toate criptosele principale de acolo!

După cum sa menționat mai sus, taxele pentru Kraken sunt, de asemenea foarte jos. Acestea variază de la 0% până la 0,26%, în funcție de mărimea tranzacției, locații etc. Cu toate acestea, este de fapt surprinzător de scăzut și cu siguranță îl plasează pe Kraken pe lista „cel mai bun schimb de criptografie din SUA”!

Pentru a adăuga la toate acestea, Kraken este, de asemenea, foarte simplu de utilizat, și nu vă cere să aveți cunoștințe extinse în domeniul tranzacționării criptomonedelor pentru a intra. Cu siguranță unul dintre cele mai bune schimburi de pe piața SUA!

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

5. Cex.io – Varietate de metodă de plată și bună securitate

Clasează pe locul 5 din 8 schimburi de criptare

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

Cex.io se află (cu sediul) în Marea Britanie. În ciuda acestui fapt, Cex este adesea privit ca unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din SUA – se adresează foarte bine pieței SUA!

Cex.io va fi minunat pentru cei cărora le pasă cu adevărat de Securitate din activele lor criptografice – platforma oferă o gamă largă de caracteristici de securitate, 2FA fiind unul dintre cele obligatorii.

Cex, de asemenea îți trimite e-mailuri de fiecare dată când (bine, sperăm), vă accesați contul – e-mailurile acționează ca un strat suplimentar de securitate, deoarece vă informează despre orice activitate legată de contul dvs. Sincer, dacă aveți e-mailul protejat, veți fi la curent cu contul dvs. Cex tot timpul.

Platforma oferă și utilizatorilor săi diverse metode de plată – acest lucru este minunat, deoarece extinde semnificativ gama de utilizatori potențiali care ar putea fi interesați să acceseze Cex în scopul achiziționării unor criptomonede.

Pe lângă toate acestea, Cex are și el volume mari de tranzacționare. Aceasta este doar o dovadă suplimentară că platforma este în viață și că mulți oameni o folosesc pentru nevoile lor de tranzacționare criptografică.

Taxele pentru gama Cex.io de la 0% până la 0,25%. Acest lucru este destul de bun și plasează platforma destul de sus pe cea mai bună listă de schimb criptografic din SUA, cel puțin în ceea ce privește subiectul actual al taxelor.!

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

6. Changelly – Unele dintre cele mai bune prețuri ale activelor criptografice de pe piață

Clasează pe locul 6 din 8 schimburi de criptare

Changelly Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Taxă de schimb criptomonedă fixă ​​de 0,5%
 • + Nu există istoric al încălcărilor securității
 • + Oferă widgeturi și API
 • + Asistență clienți live 24/7

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Poate fi lent
 • Taxe destul de mari la schimbarea monedelor fixe

Viziteaza site-ul

Desigur, Changelly ar putea fi doar unul dintre acele schimburi criptografice despre care s-ar putea să fi auzit cel mai mult. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de multe alte platforme de pe această listă cu „cel mai bun schimb de cripte din SUA”, Changelly este de fapt foarte frecvent integrat în portofele criptomonede, ca punct de vânzare implicit în portofel.

Changelly le promite utilizatorilor săi unele dintre cele mai bune (cel mai competitiv) prețurile criptografice pe întreaga piață. Bineînțeles, aceasta este o afacere uriașă! Dacă principala dvs. preocupare este să cumpărați criptomonede la cel mai mic preț posibil, acest lucru trebuie luat în considerare!

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui Changelly este totuși faptul că este un schimb fără custodie. Aceasta înseamnă că platforma nu se menține la criptocurrency – deși acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunteți partea solemnă care este responsabilă pentru siguranța acesteia, de asemenea, vă dă toată puterea în mâinile voastre, ceea ce este în conformitate cu filosofia generală a criptomonedelor (descentralizare).

Taxele lui Changelly sunt simple – este o taxă fixă ​​de 0,25% pentru toate tranzacțiile dvs. Cu siguranță este foarte decent!

Vizitați Changelly

…sau citiți recenzia noastră Changelly

7. Bitstamp – Nivele ridicate de încredere în cadrul comunității

Clasează pe locul 7 din 8 schimburi criptografice

Bitstamp Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Asistență pentru clienți utilă
 • + Plățile Fiat sunt acceptate
 • + De încredere

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai bun pentru începători
 • S-ar putea să lipsească opțiunile criptomonedelor

Viziteaza site-ul

Bitstamp ar putea fi unul dintre cele mai puțin cunoscute schimburi criptografice de pe această listă, în special în SUA. Totuși, platforma merită acordată atenție, deoarece, în mod discutabil, a fost una care a trebuit lucrează cel mai mult pentru reputația sa!

Vedeți, în ceea ce privește argumentul că Bitstamp este cel mai bun schimb criptografic pentru SUA, trebuie subliniat că marca a avut unele probleme de securitate în urmă cu ceva timp. Deși acest lucru este obișnuit cu schimburile de criptare, Bitstamp a fost lovit destul de puternic – singurul factor de răscumpărare este că nu au fost compromise activele utilizatorilor.

De atunci, Bitstamp a îmbunătățit practic toate aspectele afacerii lor – securitate, asistență pentru clienți, comunicare și așa mai departe. Marea reputație pe care o are acum platforma este cu siguranță câștigată!

Tarifele Bitstamp variază de la 0,05% până la 5%. Taxele reale vor depinde de o varietate de factori diferiți!

Deși nu este unul dintre schimburile de criptomonede din SUA, Bitstamp merită încă verificat!

Vizitați Bitstamp

…sau citiți recenzia noastră Bitstamp

8. Bittrex – Activele Crypto sunt păstrate offline

Clasează pe locul 8 din 8 schimburi criptografice

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O mare varietate de cripto și monede fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Acum, Bittrex este unul dintre acele schimburi de criptomonede care duc termenul „securitate” la un nivel cu totul nou.

Platforma este adesea privită ca una dintre cele mai sigure opțiuni pentru comercianții de criptomonede. În afară de toate caracteristicile obișnuite de securitate ale schimburilor criptografice (orice, de la 2FA până la verificări de verificare), Bittrex oferă o soluție de stocare criptografică foarte unică – aproape 90% din toate activele criptografice situate pe bursă sunt stocate offline, în portofele reci.

Asta este Grozav știri – deoarece cryptos sunt localizate offline, acestea sunt practic inaccesibile oricui hackeri care ar putea dori să încalce securitatea platformei!

De asemenea, Bittrex oferă utilizatorilor posibilitatea de a tranzacționați în jur de 200 de criptomonede diferite, și are o taxă fixă ​​de 0,25%. Nu este unul dintre schimburile de criptomonede din SUA (Bittrex are sediul în Liechtenstein), dar se va potrivi cu siguranță pe piața SUA, totuși!

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

Concluzii

Deci, atunci – aceasta este lista celor mai bune schimburi de criptomonede din SUA și pentru SUA! Desigur, nu toate platformele erau situate (cu sediul) în state, dar toate acestea vor fi util cu siguranță pentru orice cetățean american!

Amintiți-vă – cel mai bun schimb criptografic din SUA pentru TU va depinde de Al tau, dorințele și nevoile personale. Acestea fiind spuse, oricare dintre schimburi menționate pe lista de mai sus ar trebui să fie suficient!

Decât dvs. pentru lectură, noroc de tranzacționare și ne vedem data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me