Dacă sunteți în căutarea cel mai bun schimb criptografic, este posibil să fi observat că, online, există mai multe opțiuni diferite disponibile pentru a alege. Coinbase, Binance, Kraken, Bittrex… Poate deveni destul de copleșitor, destul de rapid!

Într-o astfel de situație, nu aveți nevoie decât de o revizuire obiectivă, la obiect, a primelor 10 schimburi de criptare (sau, în acest caz – top 7). Ei bine, sunt bucuros să vă ofer unul!

Desigur, însă nu merită să vorbiți despre schimburi dacă nu știți cu adevărat criteriile de evaluare mai întâi, nu? Pentru a vă asigura că suntem amândoi pe aceeași pagină aici, vă voi face o scurtă prezentare a celor mai importante aspecte ale modului în care ar trebui să arate cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonede, mai întâi.

Platformele de schimb criptografic despre care vom discuta sunt:

 • Coinbase (cel mai bun general)
 • Simplex (cel mai bun atunci când cumpărați cu card de credit / debit)
 • Binance (taxe foarte mici)
 • Kraken (o mare varietate de monede criptografice din care să alegeți)
 • Bittrex (niveluri ridicate de securitate)
 • Cex.io (foarte ușor de utilizat)
 • Coinmama (asistență bună pentru clienți)

Opțiuni suplimentare:

Cel mai bun schimb criptografic: criteriile de evaluare

După cum sa menționat în partea introductivă a articolului, pentru a vorbi despre cele mai bune schimburi de criptare, este crucial să înțelegeți mai întâi criteriile reale prin care sunt sortate aceste schimburi.

Cu alte cuvinte, înainte de a merge și a vă înregistra la un fel de platformă de schimb criptografic, probabil că ar trebui să știți ceva mai multe despre este masuri de securitate, istoric anterior de încălcare a securității (dacă există), taxe și prețuri, varietate de monede, și așa mai departe.

Acestea sunt de fapt unele dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când alegeți cel mai bun schimb de criptocurrency. Securitatea este o problemă – dacă schimbul nu are unele măsuri fundamentale de securitate, nici nu merită să te uiți.

Unele schimburi oferă chiar mai mult decât caracteristicile de securitate de bază, totuși – un exemplu în acest sens ar fi 2FA (autentificare cu doi factori), sau crearea de coduri PIN personalizate.

Cel mai bun schimb criptografic: monede criptografice împrăștiate pe un grafic.

Bineînțeles, veți dori să aveți cel mai bun schimb de cripte ușor de folosit. Sens, procese rapide de înregistrare și verificare sunt foarte apreciate, dar accentul principal stă în continuare UIinterfața cu utilizatorul. Procese precum comercial, schimbând și cumpărarea de monede cripto ar trebui să fie nebun și foarte ușor de realizat. Acces la portofel și setările de securitate sunt, de asemenea, importante!

Bineînțeles, indiferent dacă sunteți în căutarea primelor 10 schimburi criptografice sau a primelor 3 schimburi, veți dori întotdeauna cea mai bună opțiune au suport de monede multiple. Dacă schimbul acceptă doar 2 sau 3 monede, nu merită să vă înregistrați, cel puțin în majoritatea cazurilor.

Deci, cu toate acestea în afara drumului, haideți să trecem la lista celor mai bune schimburi criptografice ale anului!

1. Coinbase – Lider Crypto Exchange

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi criptografice

Coinbase Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Monede Fiat – acceptate
 • + Simplu de utilizat
 • + Acceptă doar cele mai de încredere criptomonede
 • + Foarte sigur

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este disponibil în toate țările
 • Unele dintre monedele mai puțin cunoscute nu sunt acceptate

Viziteaza site-ul

Dacă ați căutat vreodată cele mai bune schimburi criptografice, fără nici o îndoială, Coinbase trebuie să fi apărut destul de des pe radar.

Nici acest lucru nu este lipsit de un motiv solid – Coinbase este adesea privit ca. cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonede, indiferent care este moneda respectivă. Bine, poate că contează – dar vom ajunge la asta într-un minut.

Deci, ce face Coinbase atât de special? Ei bine, bifează aproape toate părțile esențiale ale unui mare schimb de cripte.

Coinbase este foarte simplu și simplu de utilizat. Procesul de înscriere și înregistrare este rapid și trebuie să faceți acest lucru verifica-ti identitatea, nici asta nu durează deloc. Schimbul păstrează lucrurile foarte simple și, mai important,, minim – nu vă va supraaglomera cu o varietate de ecrane și funcții diferite ale interfeței.

Un alt lucru care face din Coinbase unul dintre cele mai bune schimburi de criptare este faptul că platforma foarte sigur. Deși au existat mai multe încercări diferite de a încălca securitatea schimbului, Coinbase nu a suferit încă un hack uriaș (cred că Mt. Niveluri Gox de „uriaș”).

Acum, singura problemă pe care o au mulți utilizatori cu platforma este aceea îi lipsesc unele criptomonede. Adică, puteți achiziționa cripturi specifice de pe site, în timp ce altele vor fi indisponibile, chiar dacă sunt listate.

Și nu vorbim doar despre niște cripte de nișă necunoscute care nu sunt disponibile aici! Exemplele ar include Monero, Pripon și Tron – acestea sunt câteva dintre numele mai cunoscute din industrie!

Acum, desigur, taxat, Coinbase, de asemenea, nu este cel mai bun schimb de cripte de acolo. Taxele de pe platformă vor varia de la 1,49% până la 3,99%, în funcție de țara de reședință, de suma tranzacționată și așa mai departe. Acestea sunt câteva numere mari! Acestea fiind spuse, Coinbase garantează securitate optimă, si este foarte de încredere printre comunitate.

Vizitați Coinbase

…sau citiți recenzia noastră Coinbase

2. Binance – Taxe super-mici

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Binance este un nume foarte familiar pentru oricine a efectuat vreodată tranzacții cu cripto sau a căutat cel mai bun schimb de cripto. Este unul dintre schimburile dominante din industrie, și există câteva motive întemeiate pentru acest lucru.

Pentru început, Binance ca niște volume de tranzacționare destul de mari. Dacă sunteți un începător complet în ceea ce privește tranzacționarea criptografică (sau pur și simplu tranzacționarea, în general), este posibil să nu fiți conștienți de cât de semnificativ este acest punct de fapt!

Vedeți, dacă o bursă are niște volume mari de tranzacționare, asta înseamnă asta oamenii chiar au încredere în platformă, și există o mulțime de criptos care o parcurg în mod constant.

Chiar și mai mult decât atât, înseamnă că asta vor exista întotdeauna prețuri competitive disponibile pentru a le analiza și poate chiar utiliza, dacă sunteți suficient de rapid.

Vedeți, dacă ar fi să căutați cele mai bune 10 schimburi criptografice (sau orice număr de schimburi de top, de altfel) și ați alege unul care are volume de tranzacționare inexistente, ați avea destul de greu să vindeți sau să cumpărați cripto monede acolo, la niște prețuri bune.

Binance este, de asemenea, minunat, deoarece folosește 2FAautentificare cu doi factori. Aceasta înseamnă că schimbul ia cu adevărat problema securității în serios (chiar dacă a avut unele probleme cu aspectul său de securitate, cu ceva timp în urmă).

În cele din urmă, lucrul care face Binance unul dintre cele mai bune schimburi criptografice de acolo taxele pe care o aplică. Veți plăti taxe de până la 0,1%, indiferent de ce tip de criptă sau cât de mult criptați tranzacționați. Asta e uimitor!

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

3. Coinmama – Asistență pentru clienți prietenoasă, dar taxe mari

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Recenzie Coinmama Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Niveluri ridicate de securitate
 • + Asistență pentru clienți utilă
 • + Platforma ușor de utilizat
 • + Disponibil în 188 de țări și în majoritatea statelor americane
 • + Acceptă carduri de credit / debit

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nici o modalitate de a apela asistența prin telefon
 • Cantitate limitată de criptomonede

Viziteaza site-ul

Coinmama este unul dintre numele care tind să apară destul de des ori de câte ori căutați cel mai bun schimb de cripto. Deși schimbul în cauză pare a fi bine rotunjit, în general, există câteva lucruri care se remarcă destul de repede.

Se pare că Coinmama are unii dintre cei mai buni clienți de pe piață. Acest lucru este atât rar, cât și foarte apreciat! Utilizatorii platformei raportează că este asistența pentru clienți foarte prietenos, dar totusi mai degrabă profesionist – veți primi răspuns la toate întrebările dvs., fără probleme!

Schimbul este, de asemenea ușor de utilizat – caracteristicile sunt simple și ușor de găsit (și de utilizat, în mod natural). Chiar dacă sunteți un nou venit complet al industriei, nu ar trebui să vă treziți că vă luptați pentru a afla interfețele Coinmama.

Cea mai mare calificare (justificată!) Cu care oamenii au Coinmama sunteți taxele. Platforma taxează utilizatorii până la o taxă de 5,5% – asta este o nebunie! Cu toate acestea, majoritatea celorlalte aspecte care înconjoară Coinmama sunt destul de bine – încă se califică pentru un loc pe listele „cele mai bune schimburi de criptare”..

Vizitați Coinmama

…sau citiți recenzia noastră Coinmama

4. Kraken – Peste 150 de criptomonede disponibile

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Căutați cel mai bun schimb de criptare sau pur și simplu cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonede, mai devreme sau mai târziu, veți întâlni Kraken.

Desigur, aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește partea „cea mai bună”.

Ce face Kraken atât de special? Ei bine, pentru început, schimbul în cauză oferă utilizatorilor mai mult de 150 de criptomonede diferite din care să alegeți, în ceea ce privește tranzacționarea, cumpărarea și vânzarea. Deși acest lucru este departe de peste 5000 de active criptografice diferite care există astăzi, să recunoaștem – majoritatea oamenilor vor fi interesați de 3-7 criptomonede, topuri.

Cu o selecție de peste 150 cripto monede și jetoane, Kraken oferă cu adevărat o varietate bună de opțiuni! Pentru a adăuga la asta, puteți cumpăra cryptos cu monede fiat asupra schimbului în sine – acest lucru face lucrurile semnificativ mai ușoare!

Kraken are și el o aplicație mobilă excelentă asta este atât intuitiv cât și simplu de utilizat, iar utilizatorii subliniază că, în ceea ce privește cele mai bune schimburi de criptare, acest lucru se poate lăuda cu siguranță cu privire la relații Clienți.

În ceea ce privește taxele, Kraken duce oriunde de la 0% până la 0,26% din tranzacția dvs. Cu adevărat unele dintre cele mai bune numere, cel puțin când vine vorba de comisioane de schimb criptografic!

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

5. Bittrex – Securitate de top

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O mare varietate de cripto și monede fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Dacă Securitate este ceva la care îți pasă atunci când alegi cel mai bun schimb de cripte (care, fără îndoială, ar trebui să-ți pese), atunci Bittrex este cu siguranță unul dintre acele schimburi la care ar trebui să acordați o atenție deosebită.

Principalul lucru care prezintă cât de sigur este Bittrex este faptul că bursa păstrează până la 90% din toate activele criptografice din dispozitive de depozitare la rece – cu alte cuvinte, cryptos sunt păstrate deconectat, fără capacitatea pentru hackeri pentru a le accesa la fel de simple ca și în cazul altor platforme de schimb.

Bittrex are și aproximativ 200 de active criptografice diferite pentru ca utilizatorii să aleagă (este mult!) și taxele sunt fixate la 0,25%. În timp ce platforma a avut unele probleme cu Escrocherii „pompare și descărcare” înainte, lucrurile par să fie verificate de ceva vreme acum.

Toate lucrurile luate în considerare, cu siguranță unul dintre cele mai bune schimburi criptografice de pe piață!

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

6. Cex.io – Niveluri ridicate de securitate, ușor de utilizat

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

simplitate de Cex probabil notoriu în acest moment – în ceea ce privește cele mai bune schimburi de criptomonede, Cex.io este cu siguranță una dintre cele mai simple și mai ușor de utilizat platforme!

Schimbul are unele măsuri de securitate foarte stricte, de asemenea. Acestea sunt evidente de fiecare dată când vă conectați la contul dvs. – în plus față de 2FA, vei face și tu primiți notificări la adresa de e-mail înregistrată despre fiecare încercare de conectare – este uimitor pentru cei cărora le pasă cu adevărat de securitatea și integritatea monedelor lor criptografice.

La fel ca și în cazul altor schimburi criptografice, Cex promoții mari taxe și pentru utilizatorii săi. Taxele vor varia de la 0% până la 0,25%.

Una peste alta, Cex.io merită cu siguranță să fie atent!

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

7. Simplex – Platforma de procesare a cardurilor de credit de top

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Simplex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate plăti pentru criptomonedă cu card de credit sau de debit
 • + Procesare foarte rapidă a plăților
 • + Sigur și fiabil
 • + Foarte simplu de utilizat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu acceptă unele criptomonede
 • Taxe mai mari decât în ​​cazul unor schimburi de criptomonede

Viziteaza site-ul

Acum, Simplex este una dintre cele mai unice intrări din această listă – de la sine înțeles.

Motivul din spatele acestui lucru este, de asemenea, destul de interesant – Simplex nu este de fapt un schimb de criptomonede, pentru început. În schimb, este un serviciu de procesare a cardului de credit.

Deși poate suna destul de deplasat, asta este de fapt principalul punct forte al platformei în cauză, de asemenea – le permite utilizatorilor să cumpărați criptomoneda dorită cu un card de credit sau de debit, fără a fi nevoie să parcurgeți procesul de înregistrare la un alt schimb, cumpărarea unei monede cripto acolo și apoi utilizarea acestuia pentru a cumpăra altele în altă parte.

După cum probabil vă puteți imagina, acesta este destul de confortabil. Acestea fiind spuse, confortul este departe de a fi singurul lucru pe care îl oferă Simplex – nu ar fi situat în acest sens "cel mai bun schimb criptografic" lista dacă a fost cazul, acum ar fi?

Achiziționând criptomoneda dorită prin Simplex, veți putea fi siguri că plata dvs. va fi ușoară și sigură. Procesul de cumpărare a cripto-urilor prin intermediul platformei este, de asemenea, foarte simplu și direct, ceea ce este minunat atât pentru noii veniți în criptomonede, cât și pentru veteranii din industrie, deopotrivă..

În timp ce unii utilizatori subliniază că taxele de Simplex sunt oarecum mari (până la 5%), acest lucru este justificat de securitatea și simplitatea de neegalat (cumpărarea cripto-ului cu un card de credit) pe care o oferă platforma.

Vizitați Simplex

…sau citiți recenzia noastră Simplex

Concluzii

Alegerea celui mai bun schimb de criptomonede este nici o sarcină ușoară. Chiar și cu o listă extinsă a celor mai bune schimburi criptografice, poate fi dificil să-l alegeți pe cel care s-ar potrivi cel mai bine dorințelor și nevoilor dvs..

Totuși, asigurați-vă întotdeauna că vă concentrați pe aspecte precum securitate și taxe. Dacă platforma este sigură și are niște taxe uimitoare asociate, atunci orice altceva poate fi cu siguranță trecut cu vederea, cel puțin într-o anumită măsură.

Ei bine, ASTA și varietate de monede cripto – probabil este ceva care va conta și pentru mulți oameni. Oricare ar fi cazul, nu încercați niciodată să „scurtați” și să utilizați o platformă despre care nimeni nu a auzit niciodată. Amintiți-vă – criptomoneda dvs. este în joc aici!

Cu toate acestea fiind spuse, sper că această listă cu unele dintre cele mai bune schimburi de cripte de acolo ți-a fost utilă. Noroc cu meseriile dvs. și ne vedem data viitoare!

Consultați Recenziile utilizatorilor

Alte schimburi criptografice din această categorie

Iată alte schimburi de criptare legate de categorie, dar care nu sunt încă favorizate de cititorii BitDegree.org Crypto Exchanges. În opinia mea personală, astăzi există un schimb de cripte mult mai optim în listă cu ratingul mai mare pe care l-aș face recomandat pentru aceeași gamă de preț sau mai puțin.

Bitstamp – Un schimb de criptare de încredere cu o reputație de lungă durată

Bitstamp Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Asistență pentru clienți utilă
 • + Plățile Fiat sunt acceptate
 • + De încredere

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai bun pentru începători
 • S-ar putea să lipsească opțiunile criptomonedelor

Desigur, Bitstamp ar putea fi platforma de schimb de criptomonede mai puțin menționată, în ceea ce privește această listă. Totuși, așa este, de asemenea, este considerat a fi unul dintre cele mai fiabile schimburi criptografice din industrie!

Reputația Bitstamp nu este nelegală – bursa are un istoric cu unele încălcări ale securității. Totuși, factorul de răscumpărare este acela nu s-au pierdut active criptografice ale utilizatorilor, iar compania a făcut cu adevărat eforturi obiective pentru a se asigura că aceste lucruri nu se vor mai repeta.

Într-un sens foarte general, Bitstamp este una dintre acele platforme care au și-au câștigat cu adevărat reputația – nu a fost o ispravă ușoară, atenție! Astăzi, însă, indiferent de punctul pe care îl priviți (servicii pentru clienți, taxe, securitate sau altceva), Bitstamp este adesea considerat destul de înalt.

Când vine vorba de taxe, Bitstamp poate să te taxeze de la 0,05% până la 5%. Cu toate că aceasta este o gamă destul de largă, cu siguranță, taxele reale depind de metoda de plată preferată.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me