Software de extracție Litecoin - sigla LitecoinMarea ascensiune a Bitcoin în mainstream a deschis porțile pentru creșterea și extinderea altor criptomonede. Multe dintre aceste criptomonede și-au făcut deja un fel de nume. O mulțime de oameni apreciază așa-numitele altcoins pentru valoarea lor minieră și comercială. Unul dintre cele mai populare dintre astfel de altcoins se numește Litecoin și astăzi aș dori să vă spun despre toate opțiunile software de minerit Litecoin.

În acest tutorial, vom acoperi mai întâi unele dintre informațiile de bază (practic, ce este Litecoin și de ce ar trebui să vă pese) și apoi să treceți la diferitele software-uri Litecoin miner (Easy Miner, Gui Miner etc.).

Vom vorbi despre avantajele și dezavantajele acestui software, despre cum să le folosim și, la final, vom încerca să găsim cel mai bun software Litecoin miner existent. De asemenea, vă voi împărtăși câteva sfaturi despre cum puteți alege software-ul care vi se potrivește cel mai mult.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să știți că mulți oameni aleg acest lucru cumpărați Litecoin și începeți să tranzacționați în loc de minerit. Dacă vă gândiți și la asta, ar trebui să vă asigurați că alegeți un schimb de criptomonede de încredere, precum Coinbase sau Binance.

Să ajungem la asta!

Explicând Litecoin

În forma sa cea mai simplă, Litecoin este un spin-off aproape identic al Bitcoin (cel puțin tehnic vorbind). A fost una dintre cele mai vechi altcoins, care a apărut la mijlocul anului 2011.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Moneda a fost creată de un anumit fost angajat Google pe nume Charlie Lee. El a creat criptomoneda ca un proiect open-source, astfel încât să poată fi descentralizat și independent.

Software Litecoin mining - Diagrame Litecoin

Astăzi, Litecoin ocupă locul 7 pe poziția pe piață și, în momentul redactării acestui articol, este evaluat la aproximativ 55 USD. A atins acest punct de preț după marea prăbușire a prețurilor criptografice la începutul anului 2018.

De ce ar trebui să vă pese de Litecoin?

Din graficul de mai sus putem vedea că Litecoin este într-adevăr una dintre cele mai active monede din industrie. Totuși, de ce ar trebui să-i pese cineva despre asta atunci când există stele criptografice precum Bitcoin și Ethereum?

Ei bine, în primul rând, Litecoin este considerat a fi cel mai mare rival al Bitcoin. De ce? În principal, deoarece are caracteristici aproape identice și poate îndeplini sarcini similare – doar mult mai repede. În prezent, pe piață, există de patru ori mai multe Litecoins decât Bitcoins. Acest lucru, la rândul său, duce la Litecoin să fie de patru ori mai rapid decât Bitcoin.

Dacă sunteți o persoană obișnuită care dorește să efectueze doar tranzacții și să nu adâncească în altceva, atunci Litecoin este foarte superior față de Ethereum în acest subiect. Arată cam la fel la prima vedere, dar Ethereum este minunat pentru a crea contracte și pentru a face sarcini similare, în timp ce Litecoin este moneda la care trebuie să mergeți atunci când vă gândiți la tranzacționare și la alte tranzacții..

Indiferent de criptomoneda pe care o alegeți, rețineți că este crucial să obțineți o portofel de încredere pentru a vă proteja activele. Portofele hardware sunt cunoscute a fi cele mai sigure. Consultați opțiuni precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Software pentru minerit Litecoin

Ca și în cazul multor alte criptomonede, Litecoin are destul de multe software-uri de minerit. Acestea diferă în multe aspecte începând de la viteza de exploatare și terminând cu măsuri de securitate.

Voi lista și prezentarea generală a celor mai bune sau mai cunoscute software de minerit Litecoin. Acestea nu sunt aranjate într-o anumită ordine.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Easy Miner

Easy Miner este un software de minerit Litecoin bine cunoscut și apreciat în comunitatea criptomonedelor. Este un program open-source (ceea ce înseamnă că îl puteți personaliza tot ce doriți) și gratuit – nu există nicio taxă de intrare pentru a începe să utilizați Easy Miner.

Easy Miner are un panou de control interactiv și ușor de utilizat și oferă statistici în timp real. Vă permite să verificați ratele de hash, acțiunile și alte informații similare la un moment dat.

Ce este extraordinar la Easy Miner (ca software pentru miner Litecoin) este că are un portofel încorporat, personalizat, și chat online și asistență extinse. Acest lucru face ca procesul de extracție Litecoin *acea* mult mai ușor și mai distractiv de utilizat.

Easy Miner și-a construit reputația unui software Litecoin miner de încredere și simpatic, așa că, dacă sunteți în căutarea unui software pentru a începe mineritul, verificați cu siguranță Easy Miner.

MultiMiner

MultiMiner nu este la fel de cunoscut sau acceptat pe scară largă ca intrarea noastră anterioară, dar este destul de versatil în modul în care vă permite să comutați dispozitive individuale, menținând în același timp capacitatea de a gestiona orice aparate de minare din rețeaua dvs. Pentru a vă oferi un exemplu, imaginați-vă că ați dorit să treceți de la o platformă de extracție a procesorului la una cu GPU – MultiMiner va menține toate personalizările pe care le-ați făcut până în acel moment într-o rețea separată dedicată.

Este posibil ca MultiMiner să nu fie la fel de intuitiv sau de optimizat în comparație cu alte software-uri de minerit Litecoin din lume, dar este destul de evident că s-a depus multă muncă și dedicare în construirea acestui software. Dacă doriți să încercați singur, nu ezitați și mergeți la el!

GUIMiner Scrypt

GUIMiner Scrypt este un fork al GUIMiner. Această furcă a fost concepută special pentru minerii începători, pentru a face procesul de pornire în exploatarea criptomonedelor mai simplu și mai ușor de abordat.

GUIMiner este un miner de procesor / GPU Bitcoin conceput pentru sistemele de operare Microsoft Windows. Furca GUIMiner Scrypt a fost creată pentru a sprijini extragerea scryptului, adică Litecoin, Dogecoin etc..

Interfața GUIMiner Scrypt este simplă și ușor de utilizat. S-ar putea să nu fie cel mai plăcut software din punct de vedere estetic, sigur. Cu toate acestea, își face treaba nu numai în a fi un bun software pentru minerit Litecoin, ci și în a fi o bună poartă pentru minerii începători.

CPUminer

După cum sugerează și numele, acesta este un miner exclusiv pentru CPU. Este un software decent de extracție Litecoin, cu excepția faptului că ar putea fi puțin dificil de înțeles și de accesat dacă sunteți un începător absolut în domeniul minelor criptografice..

CPUminer a primit câteva actualizări de la lansare, una dintre ele fiind o actualizare a vitezei de hashing. Utilizatorii declară că pot efectua aceleași sarcini de hashing la dublul vitezei (cu mici modificări ale consumului de resurse), ceea ce este minunat pentru oricine încearcă să găsească cel mai bun software Litecoin miner.!

CPUminer este disponibil pe Windows, Linux și Mac OS, ceea ce îl face o opțiune viabilă dacă te străduiești să găsești un program de minare decent pentru sistemul tău de operare.

CGminer Litecoin

Dacă sunteți în căutarea unui software de extracție Litecoin, CGminer Litecoin ar putea fi o alegere bună. Este unul dintre cei mai populari mineri de pe piață, chiar dacă nu există prea multe informații despre funcțiile sale online.

Când căutați CGminer Litecoin, cel mai bun loc pentru a începe ar fi probabil forumurile bitcointalk.org – există un fir cu toate informațiile disponibile și un link de descărcare furnizat.

CGminer Litecoin este obținut în mod deschis, ceea ce înseamnă că puteți adăuga sau configura orice opțiuni de care ați putea dori sau de care aveți nevoie.

Miner minunat

Minerul minunat este un software de minerit Litecoin mai puțin cunoscut decât celelalte din această listă, dar ar putea fi, de asemenea, o alegere decentă. Acest software are o interfață ușor de utilizat și este relativ ușor de utilizat și de utilizat.

Software de extracție Litecoin

Minerul minunat oferă mai multe motoare de minerit, o varietate de grupuri de minerit din care să alegeți, posibilitatea de a comuta între interfețele web și mobile, diverse notificări informative etc..

Acest software de extracție Litecoin este destul de extins și bine dezvoltat, iar capacitatea de a comuta între interfețe într-un mod optimizat și fluid este un bonus extraordinar.

Cum să alegeți software-ul potrivit?

Nu este un secret că există o mulțime de software de extracție Litecoin pe piață. Această listă a atins doar câteva dintre cele mai notabile – cu un pic de căutare, puteți găsi dublu sau triplu cantitatea acoperită aici.

Deci, cum alegi când ai atât de multe opțiuni? Ei bine, în timp ce căutați cel mai bun software pentru miner Litecoin, ar trebui să aveți în vedere câteva lucruri:

  • Interfață. Probabil că vă gândiți să extrageți Litecoin mai mult de o zi sau două. Privind pe termen lung, unul dintre aspectele importante ale oricărui software bun pentru minerit Litecoin este o interfață primitoare. Probabil că nu ți-ai dori să petreci nenumărate ore uitându-te la un tablou de bord neîndemânatic și confuz încercând să ne dăm seama unde sunt lucrurile.
  • Securitate. Securitatea ar trebui să fie principala prioritate atunci când se încearcă găsirea unui software Litecoin mining. Un program ar putea avea un HUD strălucitor și gamificat, viteze maxime de extragere și hashing, asistență constantă pentru clienți și să fie gratuit – la sfârșitul zilei, dacă este piratat și toate veniturile dvs. sunt furate, ce diferență are?
  • A sustine. Asistența pentru clienți este, de asemenea, importantă. Ce se întâmplă dacă întâmpinați o eroare sau o problemă pe care pur și simplu nu puteți rezolva? Sigur, ai putea petrece ore în șir încercând să găsești o soluție pe forumurile online și videoclipurile de pe YouTube, dar este mult mai plăcut să poți primi ajutor doar cu un singur clic de buton.
  • Viteza de exploatare / rata hash. Dacă un software de minerit Litecoin durează trei ani pentru a extrage o singură monedă, ar putea fi un bun indicator că nu este bine optimizat și probabil că ar trebui să căutați în altă parte.
  • Actualizări. În cele din urmă, un bun software pentru minerit Litecoin va avea un jurnal extins de actualizări constante și îmbunătățiri ale diverselor sale aspecte. Indiferent dacă este o actualizare a unor parametri tehnici sau o vizualizare – este întotdeauna plăcut să vedem că programul de exploatare este îngrijit activ.

Acestea sunt doar câteva puncte cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un software de extracție Litecoin. Există o mulțime de alți factori de luat în considerare (suport pentru portofel, diferite sisteme de optimizare și disponibilitate, sisteme de plată etc.). Cu toate acestea, cele enumerate mai sus sunt un loc bun pentru a începe.

Am software-ul meu – Acum ce?

Deci – după ce ați petrecut luni de zile caută software-ul perfect pentru minerit Litecoin, îl aveți în cele din urmă instalat și sunteți gata să vă scufundați direct în minerit.

Din acest moment, procesul ar trebui să fie neted și fără prea multe obstacole. Majoritatea software-urilor vor funcționa singure, fără a fi nevoie de interferențe suplimentare din partea dvs..

Probabil ar fi o idee bună să păstrați un ochi pe software-ul dvs., totuși. Studiați cum funcționează, încercați diferite funcții. Dacă programul de extracție este deschis (și majoritatea sunt), aveți toate opțiunile din lume pentru a le personaliza și a experimenta cât de mult doriți.

De asemenea, fii atent la actualizări, modificări, îmbunătățiri etc. Este benefic să știi ce (și de ce) se întâmplă cu software-ul tău. Poate că ceva a ieșit complet și ar fi un moment bun pentru a căuta un nou software de minerit Litecoin?

Concluzie

În acest moment, ar fi trebuit să reușiți să vă formați o idee generală cu privire la diferitele software de minerit Litecoin și avantajele și dezavantajele acestora. Dacă unii dintre ei s-au remarcat pentru tine – minunat! Asta înseamnă că probabil sunteți deja decis și știți ce doriți de la software-ul de extragere a criptomonedelor. Dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere înainte de a alege unul și de a rămâne cu el.

Înainte de a decide cu privire la software, acordați-i ceva timp. Citiți jurnalele de schimbări, forumuri, discutați cu persoanele care au folosit sau folosesc în continuare software-ul pe care vă gândiți să îl descărcați. În acest caz, opiniile terților și contribuțiile constructive ar putea fi lucrurile care le fac sau le rup pentru dvs. atunci când vine vorba de luarea deciziilor. De obicei, oamenii sunt dornici să ajute, așa că nu ezitați să întrebați!

O regulă bună atunci când vă simțiți indecis cu privire la software este să acordați atenție securității sale. Dacă un software de minerit arată minunat, funcționează intuitiv și are toate funcțiile de care ai putea avea nevoie, dar încă nu ești sigur, verifică cum se descurcă și se ocupă de securitate. Acesta ar trebui să fie întotdeauna punctul la care acordați cea mai mare atenție.

Un alt lucru pe care l-ați putea căuta în software este dacă acesta acceptă mai multe criptomonede și miniere altcoin. Moneda pe care o extrageți ar putea avea un mare impact în preț (sau s-ar putea să doriți pur și simplu să schimbați opțiunile de minerit), deci este o idee bună să vă gândiți la doi sau trei pași înainte și să planificați în consecință. Majoritatea software-ului Litecoin mining acceptă și alte extrageri de monede.

Amintiți-vă, totuși, că nu sunteți legat de o singură piesă de software Litecoin pentru restul vieții. Dacă nu îți place ceva despre programul pe care îl folosești, îl poți oricând arunca din fereastră (vezi ce am făcut acolo?) Și pur și simplu găsești unul nou.

De asemenea, puteți alege oricând să cumpărați sau comercializați Litecoin pentru a genera unele venituri. Unele dintre cele mai bune platforme pentru acest lucru sunt Coinbase și Binance. Asigurați-vă că le verificați!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me