Satoshi Nakamoto a creat primul Bitcoin în 2009. În anii de atunci, Bitcoin a schimbat modul în care lumea gândește despre bani. Astăzi, merită toate Bitcoin-urile din lume peste 156 miliarde de dolari SUA!

Cumpărarea primelor dvs. Bitcoins poate fi o experiență confuză, cu excepția cazului în care alegeți schimb de criptomonede de încredere platforme, cum ar fi Coinbase, Binance și Coinmama.

Sunt o mulțime de locuri diferite să cumpere Bitcoin. Toate aceste locuri oferă modalități diferite de a cumpăra Bitcoin. Fiecare metodă de cumpărare a Bitcoin va avea propriile taxe. Unele dintre lucrurile care pot afecta taxele pe care le plătiți sunt:

  • Unde locuiți;
  • Cum plătești;
  • Ce fel de cumpărător ești.

În acest ghid, vă voi spune despre cel mai ieftin mod și cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin. Voi include cel mai bun site să cumpere Bitcoins, cele mai ieftine Schimb Bitcoin, și cum să cumperi Bitcoin fără taxe. După ce ați terminat de citit acest ghid, veți putea decide de unde doriți să cumpărați primii dvs. Bitcoins. De asemenea, veți ști cum doriți să plătiți pentru ele.

Înainte de a începe, este important să știți ce fel de cumpărător de Bitcoin ești.

Cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin: Ce fel de cumpărător ești?

Oamenii au o mulțime de motive diferite pentru a alege de unde și cum cumpără Bitcoin. Iată câteva dintre cele mai populare motive:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

  • Anonimat – Bitcoin permite oamenilor să facă asta trimiteți bani reciproc direct, fără a utiliza o bancă și fără a fi nevoie să împărtășiți datele personale cu nimeni. Aceasta se numește anonimat. Pentru unii cumpărători, anonimatul este cel mai important motiv pentru cumpărarea Bitcoin. Aceasta înseamnă că trebuie să găsească un loc pentru a cumpăra Bitcoin în care să rămână anonim!
  • Comunitate – Unii cumpărători sunt cu adevărat interesați de criptomonedă și tehnologia blockchain. Vor să facă parte din comunitatea cripto. Pentru acești cumpărători, va fi important să cumpere Bitcoin într-un loc unde se pot amesteca cu comunitatea Bitcoin. Poate fi online sau personal.
  • Ușurință în utilizare – Cum uşor este de a cumpăra Bitcoin este foarte important pentru începătorii cripto. Începătorii trebuie să găsească un loc în care să cumpere Bitcoin simplu.
  • Securitate – Toată lumea vrea să fie în siguranță atunci când face o achiziție. Unele modalități de a cumpăra Bitcoin sunt mai sigure decât altele!

Un lucru pe care toate aceste tipuri de cumpărători îl au în comun este acela că vor găsiți cel mai ieftin loc pentru a cumpăra Bitcoin. Deci, oricare ar fi cumpărătorul, vă pot ajuta să găsiți cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin care se potrivește nevoilor dvs..

Unul dintre cele mai populare locuri pentru începători pentru a-și cumpăra primii Bitcoins este Coinbase. Este fiabil, ușor de utilizat și vă permite cumpărați Bitcoins folosind bani fiat. Este Coinbase cel mai bun site pentru a cumpăra Bitcoins, totuși? Să vedem.

Coinbase – Cumpărați Bitcoin acum

cel mai ieftin mod de a cumpăra bitcoin în coinbase

Coinbase este un schimb de brokeri Bitcoin. Asta înseamnă cumpără Bitcoin pentru tine! Tot ce trebuie să faceți este deschide un cont și decideți cât de mult doriți să cumpărați Bitcoin. Pentru a plăti Bitcoin, veți avea nevoie de ceva moneda fiat.

Notă: o monedă fiat este banii legali ai unei țări. De exemplu, moneda fiduciară a Franței este Euro (EUR).

Coinbase este cu sediul în SUA, si este disponibil în 32 de țări din întreaga lume. Ei includ Canada, Australia, Singapore, Statele Unite și numeroase țări europene care se află în SEPA.

Notă: SEPA este zona de plăți unice în euro. Dacă locuiți în SEPA, puteți trimite euro între țările SEPA rapid și ușor. Cu toate acestea, dacă locuiți într-o țară SEPA care nu folosește euro ca monedă fiat – cum ar fi Marea Britanie – atunci banca dvs. vă poate percepe o taxă de conversie valutară pentru a utiliza serviciile SEPA.

Taxe Coinbase

Vei plăti cel puțin 1,49% din suma achiziționată ca onorariu când cumpărați Bitcoin cu Coinbase. Veți plăti acest lucru dacă depuneți monedă fiduciară în contul Coinbase înainte de a cumpăra Bitcoin. Coinbase nu percepe taxe pentru depozitele de monede fiduciare efectuate prin transfer bancar.

Coinbase se va încărca cel puțin 3,99% din suma achiziționată dacă utilizați un card de credit sau de debit să cumpere Bitcoin.

Notă: Dacă utilizați Coinbase în Canada sau Australia, veți putea cumpăra Bitcoin numai cu un card de credit sau de debit.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Coinbase este cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin?

Unii critici cred că Coinbase funcționează prea mult ca o aplicație de cumpărături online. Dacă doriți să cunoașteți comunitatea criptografică hardcore, probabil că nu este la Coinbase! Nici Coinbase nu este destinat utilizatorilor care doresc anonimat. În februarie 2018, Coinbase i-a dat fiscului american detaliile contului 13.000 de utilizatori!

in orice caz, Coinbase este o platformă foarte ușor de utilizat. De asemenea are un mare record de siguranță. Coinbase nu a fost niciodată piratat și aproximativ 98% din fondurile sale sunt stocate deconectat. Este locul perfect pentru majoritatea cripto-începătorilor să cumpere Bitcoin.

Să aruncăm o privire la comisioanele altor câteva schimburi de brokeri pentru a vedea dacă Coinbase este cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin.

Alte schimburi de brokeri

Există câțiva alți brokeri care oferă servicii similare cu Coinbase. Dar care este cel mai ieftin schimb Bitcoin?

CEX.IO – Cumpărați Bitcoin acum

CEX este un schimb de brokeri cu sediul în Londra. Oferă servicii în 99% din țările din lume, și 24 de state ale SUA (nu funcționează în New York).

cel mai ieftin mod de a cumpăra bitcoin pe cex

CEX percepe 7% pentru a cumpăra Bitcoin folosind un card de credit sau de debit. CEX percepe taxe mai mici dacă depuneți bani în contul dvs. înainte de a cumpăra.

Puteți face depozite prin transfer bancar cu Dolari americani (USD), Lire sterline (GBP) și Euro (EURO) gratuit. Taxele CEX se bazează apoi pe dacă sunteți producător sau beneficiar.

A producător este cineva care este dispus să cumpere sau să vândă Bitcoin la un preț care nu este deja oferit la bursă. Un luat este cineva care dorește să cumpere sau să vândă Bitcoin la un preț care deja este oferit. Un participant va primi imediat comanda pentru Bitcoin. Un producător va trebui să aștepte până când un furnizor își acceptă prețul.

Brokerii aduc factorii de decizie și cei care iau împreună. CEX încarcă participanții cu 0,25%. Aceasta se bazează pe o achiziție mai mică de 5 BTC (care valorează aproximativ 48.000 de dolari). Taxele pentru producători sunt mai mici (0,16%), dar cei mai mulți începători vor fi cumpărători, deoarece este o meserie mai ușoară.

CEX este o platformă sigură, dar ar putea fi puțin prea complicată pentru începători. Cea mai ieftină modalitate de a cumpăra rapid Bitcoin este încă Coinbase. Să aruncăm o privire Coinmama, și vedeți dacă această platformă este cea mai ieftină modalitate de a cumpăra Bitcoin.

Coinmama – Cumpărați Bitcoin acum

cel mai ieftin mod de a cumpăra bitcoin pe coinmama

Coinmama este un schimb de brokeri cu sediul în Israel. Oferă servicii către peste 180 de țări din întreaga lume. Coinmama oferă servicii foarte similare cu Coinbase, dar care este cel mai bun site pentru a cumpăra Bitcoins?

Nu puteți depune bani pe Coinmama, deci trebuie să plătiți cu cardul de credit, cardul de debit sau plata Western Union.

Poti doar CUMPARA Bitcoin cu Coinmama. Dacă doriți să-l vindeți mai târziu, va trebui folosiți un alt schimb. Coinmama are caracteristici foarte limitate, dar cum rămâne cu taxele sale?

Taxe Coinmama o taxă de 5,9% pentru fiecare achiziție de Bitcoin. Adaugă o altă taxă de 5% pentru achiziții folosind un card de credit sau de debit. Vă puteți aștepta să plătiți aproape 11% în total.

Coinmama este unul dintre cei mai scumpi brokeri, dar are și câteva calități bune. Coinmama este ușor de folosit si este rapid. Înregistrarea cardului nu este necesară pentru a face o achiziție, iar detaliile cardului nu sunt stocate pe site-ul principal. Acest lucru face din Coinmama unul dintre cele mai sigure și mai anonime locuri pentru a cumpăra Bitcoin.

Care este cel mai ieftin Bitcoin Exchange?

Coinbase este cel mai rapid și mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin din cei trei brokeri despre care am vorbit. CEX are opțiuni de tranzacționare mai bune și Coinmama este mai bun pentru intimitate. in orice caz, Coinbase oferă unele dintre cele mai mici taxe de pe piață pentru achiziții directe cu carduri de credit și debit.

Știu la ce te gândești! Vă gândiți: „hei, am crezut că Bitcoin ar trebui să fie un nou tip de bani? De ce ar trebui să plătesc taxe la schimburi !? ” Mulți utilizatori de Bitcoin se simt așa. Bitcoin este A de la persoană la persoană valută, deci ar trebui să îl puteți cumpăra de la un schimb de la egal la egal. Nu vă faceți griji, puteți!

Notă: Peer-to-peer înseamnă de la o persoană la alta. Bitcoin este peer-to-peer, deoarece utilizatorii își pot trimite reciproc Bitcoins fără a utiliza o bancă. O bancă este terță parte sau intermediară. Bitcoin – și toate celelalte criptomonede – nu au nevoie de terțe părți pentru ca acestea să funcționeze.

Cu toate acestea, atunci când cumpărați Bitcoin pe un schimb – cum ar fi Coinbase – utilizați o terță parte. Unii fani cripto nu doresc deloc să folosească terțe părți!

Sunt schimburile de la egal la egal cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin? Să aflăm.

Cumpărarea Bitcoins de la egal la egal

Unul dintre cele mai populare schimburi de la egal la egal este LocalBitcoins. LocalBitcoins are sediul în Finlanda și le permite utilizatorilor să tranzacționeze Bitcoins direct între ei. Aceasta înseamnă că puteți utiliza LocalBitcoins pentru a cumpăra Bitcoins de la oameni din zona dvs. locală!

cel mai ieftin mod de a cumpăra bitcoin

LocalBitcoins are traderi dispuși să vândă Bitcoin în peste 15.000 de orașe din 248 de țări diferite. Comercianții de pe LocalBitcoins plătesc o taxă pentru promovarea Bitcoin-ului lor. Cumpărătorii nu plătesc nimic!

Sunt multe metode de plată diferite disponibil pe LocalBitcoins. Puteți plăti comercianții cu PayPal, depozituri bancare, transferuri bancare, Carduri de credit, și chiar bani lichizi!

LocalBitcoins este unul dintre puținele schimburi care își încurajează utilizatorii să se întâlnească personal pentru a cumpăra și vinde Bitcoin. Acest lucru îl face o platformă excelentă pentru utilizatorii care doresc să facă parte din comunitatea criptografică. Pentru securitate, LocalBitcoins are o caracteristică de evaluare a utilizatorului. De asemenea, are servicii bune de asistență pentru clienți. Acestea includ soluționarea conflictelor și deținerea escrow.

Este important pentru atenție atunci când cumpărați Bitcoins peer-to-peer. Aflați cât de mult puteți despre vânzător înainte de a cumpăra. Dacă întâlnești un vânzător personal, fă-o întotdeauna într-un loc public și ia-ți un prieten cu tine!

LocalBitcoins este cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin peer-to-peer?

Sunt fără taxe, și nu trebuie să oferiți informații personale atunci când cumpărați Bitcoin cu LocalBitcoins. Utilizatorii pot rămâne anonimi și pot întâlni comunitatea criptografică! Cu toate acestea, vânzătorii percep adesea mai mult pentru Bitcoins decât fac unele schimburi. Aceasta înseamnă că LocalBitcoins nu este întotdeauna cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin.

Alte schimburi Bitcoin peer-to-peer includ Zidul monedelor, Paxful, și BitQuick. Aceste schimburi tind să aibă taxe mai mari decât și oferă LocalBitcoins mai puține servicii. De exemplu, Wall of Coins este disponibil numai în 12 țări, iar BitQuick taxează cumpărătorii o taxă de 2%.

LocalBitcoins este cel mai bun și mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin peer-to-peer.

Știu când vreau niște bani, mă duc la bancomat. Să vedem de unde puteți cumpăra Bitcoin de la un bancomat.

Cumpărarea Bitcoin de la un bancomat

Un bancomat Bitcoin este un bancomat de unde puteți cumpăra Bitcoin. CoinATMRadar listează locațiile bancomatelor Bitcoin în peste 60 de țări diferite. Bancomatele Bitcoin pot fi deplin anonim. Ele sunt, de asemenea, o modalitate mai sigură de a cumpăra Bitcoins decât peer-to-peer. Cu toate acestea, bancomatele Bitcoin pot costa mult mai mult decât alte moduri de a cumpăra Bitcoin. Să folosim un exemplu pentru a vedea diferența:

Mario locuiește în San Diego, California și vrea să cumpere 1 BTC. Mario folosește Coinbase și plătește cu un card de credit. Coinbase oferă 1 BTC pentru 9.633 USD. Mario plătește cam 10.018 dolari după ce se adaugă o taxă de 3,99%.

Fratele lui Mario, Wario, locuiește și el în San Diego și vrea să cumpere 1 BTC. Merge la bancomat Bitcoin la The Cage Smoke Shop de pe bulevardul El Cajon. Bancomatul îl taxează pe Wario $10,420,36. Cu peste 400 de dolari mai mult decât a plătit Mario!

Cumpărarea Bitcoin de la bancomate este rapid, anonim, și sigur. Totuși, nu este cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin.

Când cumpărați Bitcoin, aveți nevoie de undeva pentru a-l stoca. Pentru a utiliza oricare dintre metodele despre care am vorbit, veți avea nevoie un Bitcoin portofel.

Cum să cumpărați Bitcoin fără taxe

Amintiți-vă când v-am spus asta Coinbase nu percepe taxe pentru depozite? Ei bine, Coinbase are o companie suroră numită GDAX. Când vă înscrieți pentru un cont Coinbase, veți avea acces și la GDAX. GDAX nu percepe taxe pentru producător. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra Bitcoin fără a plăti taxe!

Cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin: GDAX.

Pentru a face acest lucru, trebuie să transferați fonduri de la Coinbase la GDAX (gratuit). Apoi, trebuie să trimiteți o comandă de cumpărare care nu este deja disponibilă la bursă. Aceasta este o comandă a producătorului. Ar putea dura ceva timp până când comanda dvs. va fi completată. Când comanda este completată, veți primi Bitcoin pe care l-ați comandat. Fără taxă!

Acesta este cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin fără a plăti taxe!

Stocare Bitcoin

Portofele Bitcoin acolo unde păstrați toate codurile de care aveți nevoie pentru a accesa Bitcoin-ul dvs. Un portofel poate fi software, hardware, pe net, sau deconectat. Poate fi chiar o bucată de hârtie! Este recomandat să utilizați mai multe tipuri de portofel pentru a vă stoca Bitcoin-ul.

În prezent, cele mai recomandate portofele sunt cele hardware, inclusiv produse precum Ledger Nano X și Trezor Model T. Sunt extrem de sigure și fiabile, deoarece cheile dvs. private vor fi păstrate offline!

Portofelele sunt foarte importante, așa că păstrați-le în siguranță!

Pasii urmatori

În acest ghid, v-am spus despre cel mai ieftin loc pentru a cumpăra Bitcoin. De asemenea, ați aflat despre cum să cumpărați Bitcoin fără taxe. Există însă și alte locuri de încercat. Pe măsură ce deveniți mai încrezător, puteți încerca să cumpărați Bitcoin pe un schimb de tranzacționare profesional Bitstamp sau Kraken.

Dacă sunteți gata să începeți să tranzacționați ca un profesionist, consultați pagina noastră Comparație Kraken VS Bitstamp.

Să terminăm cu câteva gânduri finale.

Concluzie

Dacă googleți cuvintele „cumpărați cele mai mici taxe Bitcoin”, veți primi mii de rezultate. Majoritatea site-urilor care pretind că au cele mai mici taxe Bitcoin mințesc! Adevărul este că cumpărarea Bitcoin este destul de scumpă.

Așadar, nu vă faceți griji prea mult pentru cea mai ieftină modalitate de a cumpăra Bitcoin. Încerca să găsească cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin pentru tine. Primul loc în care cumpărați Bitcoin ar trebui să fie sigur și ușor de utilizat. Coinbase este ambele lucruri și este ieftin. De aceea, atât de mulți oameni recomandă Coinbase începătorilor.

Unii cumpărători s-ar putea să-i pese mai mult intimitate decât taxele. Pentru acești oameni, aș sugera utilizarea unui schimb de la egal la egal LocalBitcoins. Sau, dacă doriți să evitați problemele, puteți cumpăra BTC prin intermediul Simplex, cu un card de credit. Sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a te implica în lumea cripto. Amintiți-vă, Bitcoin este mai mult decât bani. Bitcoin este o nouă modalitate prin care oamenii se pot conecta între ei.

De asemenea, nu uitați să alege un portofel sigur pentru Bitcoin-ul tău. Ledger Nano X și Trezor Model T sunt printre cele mai recomandate opțiuni.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Anunțați-mă când ați făcut prima achiziție de Bitcoin. Mi-ar plăcea să aud ce metodă ați folosit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me