Când alegeți platforma de schimb criptografic potrivită pentru dvs., există mulți factori diferiți care trebuie luați în considerare. Securitate, suport pentru monede, viteza tranzacției, și așa mai departe – toate aceste lucruri sunt importante. Acestea fiind spuse, însă, astăzi, vom analiza lista de cele mai ieftine schimburi de criptomonede.

Ce înseamnă „cel mai ieftin”, s-ar putea să întrebați? Simplu – schimburi care au cele mai mici taxe de pe piață. Cu alte cuvinte, vom discuta 7 opțiuni de platforme de schimb criptografic care vor lua cea mai mică sumă de bani din tranzacțiile dvs..

Cu toate acestea, merită menționat acest lucru sunt alte lucruri de reținut cu lista de mai jos. Mai întâi, să scoatem detaliile din cale.

Cel mai ieftin schimb de criptomonede: lucruri de reținut

Deci, cele mai ieftine schimburi de criptomonede – pare destul de auto-explicativ, corect?

Până la un punct, este – dar, la fel ca în majoritatea lucrurilor din viață, lucrurile sunt mai complicate decât ar putea apărea la prima vedere.

Având opțiunea de a tranzacționarea criptomonedelor pe cel mai ieftin schimb de cripte ar putea fi excelentă, dar ar trebui să ții întotdeauna cont de faptul că este mai mult decât atât. Mai exact, vorbesc despre un singur factor – Securitate.

Chiar dacă reușești să găsești un schimb care îți ia o reducere de 0% din tranzacția dvs. criptografică (ceea ce este, desigur, posibil), dacă nu există în departamentul de securitate, s-ar putea să „fiți impozitați” mai mult decât la unele din schimburile mai scumpe – cu alte cuvinte, toate activele dvs. criptare ar putea fi furat în timpul sau după tranzacție.

Cel mai ieftin schimb de criptomonede

Deși, desigur, sună destul de înfricoșător, aceasta este realitatea dură a tuturor – oricând aveți de-a face cu ceva legat de cripto, ar trebui să fii întotdeauna extrem de precaut.

Acestea fiind spuse, totuși …

Există multe schimburi de criptomonede cu cele mai mici taxe acolo, care sunt, de asemenea, de fapt într-adevăr sigur și sigur. Presupunând că întâmpinați probleme cu alegerea celei mai bune pentru dvs., pentru aceasta se află această listă, în primul rând – fără alte întrebări, permiteți-ne să vorbim despre cele mai ieftine 7 schimburi de criptomonede de pe piața actuală.

1. Binance – Până la 0,1% din taxe

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi de cripto

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Dacă ai auzit vreodată de asta tranzacționarea criptomonedelor, în general, probabil că sunteți conștient de o companie numită Binance. Fără îndoială, este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate schimburi de cripto de pe piață.

Întâmplător (sau este?), este unul dintre cele mai ieftine schimburi de criptomonede, de asemenea.

Binance folosește taxe care ajung până la 0,1%. Rețineți partea „până la” – pur și simplu, aceasta înseamnă că taxele vor fi de obicei mult mai mici decât aceasta (în majoritatea cazurilor, va fluctua în jur de 0,05%).

Binance este schimbul de cripte cu cele mai mici taxe de acolo? Bine, cu siguranță face parte din grupul respectiv, da! O taxă de 0,1% (cel mai rău scenariu) este de fapt uimitoare!

Pe lângă a avea niște taxe de tranzacție foarte ieftine, Binance este, de asemenea foarte sigur. Bursa angajează un sistem 2FA (autentificare cu doi factori) pentru a asigurați o măsură de securitate optimă pentru conectare, și are și câteva funcții avansate de securitate criptografică.

Dacă sunteți în căutarea unui schimb de criptomonede cu cele mai mici taxe pentru a începe să tranzacționați monede criptografice, veți fi, de asemenea, destul de fericit să auziți că Binance are o parte din mai bine (superior) volume de tranzacționare din toate schimburile criptografice „mainstream” de acolo.

Ce înseamnă asta, mai exact? Ei bine, înseamnă pur și simplu asta există o cantitate sănătoasă de prețuri competitive să fie avut pe platforma de schimb în cauză – cu siguranță vești bune pentru orice comerciant wannabe!

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

2. Kraken – De la 0% până la 0,26% în taxe

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de criptare

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

La fel ca multe alte nume de pe această listă de schimburi de criptomonede mai ieftine, Kraken este o platformă de tranzacționare a activelor cripto foarte cunoscută care și-a construit o reputație pe termen lung de a fi atât de încredere, cât și de a oferi utilizatorilor săi ceva taxe surprinzător de bune.

Adresându-vă Krakenului în cameră (îmi pare rău), vă puteți aștepta ca taxele acestui schimb de criptomonede să varieze oriunde de la 0% până la 0,26%, în funcție de câțiva factori diferiți.

Asta e corect – Sunt disponibile taxe de 0%, de asemenea, dar va trebui să tranzacționați niște sume foarte mici de criptomonede.

Acestea fiind spuse, 0,26% este încă o opțiune de taxă foarte bună! Suma de criptare pe care ați pierde-o la plată este minusculă și Volumele mari de tranzacționare ale Kraken ar trebui să vă asigure și mai mult liniștea sufletească!

În ceea ce privește reputația generală, așa cum s-a menționat mai sus, Kraken nu este popular doar pentru că este un schimb de criptomonede cu cele mai mici taxe – este considerat, de asemenea, un spațiu foarte sigur pentru tranzacționarea de monede cripto.

De asemenea, Kraken acceptă peste 150 de active criptomonede diferite, jetoane inclus. Vei găsi toate cele principale, cele mai cunoscute monede criptografice de pe bursa în cauză – acordat că poți chiar cumpărați monedele printr-un transfer bancar, acest lucru face cu siguranță schimbul un loc foarte convenabil pentru tranzacționarea criptomonedelor!

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

3. Cex.io – De la 0% până la 0,25% în taxe

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

Cex.io este unul dintre acele schimburi criptografice care continuă să apară ici și colo, dar este uneori uitat când se vorbește despre cele mai bune și mai ieftine schimburi de criptomonede. Ei bine, sunt aici să vă spun – nu ar trebui să fie cazul.

Cex este o platformă uimitoare de tranzacționare criptografică – este folosit de mulți oameni și majoritatea recenziilor cu privire la aceasta sunt mai mult decât pozitive.

Veți observa cât de mult îi pasă platformei de siguranța și bunăstarea monedelor dvs. criptografice de îndată ce vă înregistrați și vă conectați mai întâi la site. 2FA, notificări prin email, și așa mai departe – Cex face cu adevărat o treabă bună de a vă informa despre orice încercare de conectare, indiferent dacă sunt făcute de pe un dispozitiv de încredere sau nu.

În ceea ce privește taxele, Cex este, de asemenea, chiar acolo sus cu ceilalți „jucători mari” – gama de taxe a platformei de la 0% până la 0,25%, care este foarte asemănător cu cele găsite cu Kraken. De asemenea, la fel ca în cazul Kraken, taxele Cex sunt foarte favorabil pentru oricare și toți comercianții care aspiră la criptomonede.

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

4. Bittrex – O taxă fixă ​​de 0,25%

Clasează pe locul 4 din 7 schimburi de criptare

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O gamă largă de valute crypto și fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Bittrex este adesea considerat ca una dintre cele mai sigure platforme de schimb criptografic pe care le-ai putea folosi. Întâmplător, este și unul dintre cele mai ieftine schimburi de criptomonede!

Lucrul care îl face pe Bittrex să iasă din mulțime atunci când vine vorba de tema securității este faptul că schimbul păstrează marea majoritate a activelor criptografice dispozitive de depozitare la rece – portofele offline care sunt considerate a fi printre cele mai sigure forme de stocare criptografică posibilă (în afară de portofelele de hârtie).

Singura problemă oarecum notabilă pe care o exprimă unii utilizatori ai platformei este faptul că Bittrex ar putea fi oarecum dificil de utilizat, mai ales dacă sunteți un nou venit complet în industrie.

Totuși, când vine vorba de platformă, fiind unul dintre cele mai ieftine schimburi de cripto, Bittrex oferă o taxă fixă ​​de 0,25% pentru utilizatorii săi. Toate lucrurile luate în considerare, este de fapt destul de bun! Acesta concurează cu taxele altor schimburi de criptare de pe această listă și este, cu siguranță, în conformitate cu termenul „ieftin”, de asemenea.

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

5. Coinbase – De la 1,49% până la 3,99% în taxe

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Coinbase Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Monede Fiat – acceptate
 • + Simplu de utilizat
 • + Acceptă doar cele mai de încredere criptomonede
 • + Foarte sigur

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este disponibil în toate țările
 • Unele dintre monedele mai puțin cunoscute nu sunt acceptate

Viziteaza site-ul

După cum probabil puteți spune din titlu, Coinbase este un salt destul de mare când vine vorba de taxe, mai ales în comparație cu alte schimburi de pe această listă specială.

Bineînțeles, probabil că nu ați numi Coinbase „schimbul de criptomonede cu cele mai mici taxe”. Dacă da, totuși, de ce se află pe această listă?

Dintr-un motiv destul de simplu, de fapt – Coinbase le oferă utilizatorilor săi un compromis uimitor între cheltuielile cu taxele și UXexperiența utilizatorului.

Vedeți, după cum sa menționat în titlu, Taxele Coinabase variază de la 1,49% până la 3,99%, în funcție de regiunea în care vă aflați, cantitatea de criptare pe care o tranzacționați, indiferent dacă sunteți expeditorul sau destinatarul și așa mai departe. Bineînțeles, aceste taxe sunt destul de mare – nu se poate nega asta.

Acestea fiind spuse, însă, Coinabse le oferă utilizatorilor săi caracteristici uimitoare de utilizare, și asigură securitate de top.

Schimbul în sine este foarte simplu și simplu, utilizând un design minimalist. Acest lucru este minunat pentru comercianții începători, deoarece nu veți fi copleșiți de o mulțime de funcții diferite, avansate.

În cele din urmă, merită să subliniem și acest lucru Coinabse are o asistență excelentă pentru clienți. Utilizatorii raportează că, ori de câte ori ar întâmpina unele probleme, asistența ar fi întotdeauna foarte utilă și prietenoasă – cu siguranță este plăcut să știi!

Vizitați Coinbase

…sau citiți recenzia noastră Coinbase

6. Bitstamp – De la 0,05% până la 5% în taxe

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Bitstamp Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Asistență pentru clienți utilă
 • + Plățile Fiat sunt acceptate
 • + De încredere

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai bun pentru începători
 • S-ar putea să lipsească opțiunile criptomonedelor

Viziteaza site-ul

Bitstamp are probabil cea mai largă gamă de comisioane din toate cele mai ieftine schimburi de criptomonede menționate în acest articol.

Analizând „0,05% – 5% ” intervalul de taxe, este sigur să spunem că, dacă aterizați la capătul inferior al spectrului tarifelor, puteți fi siguri că Bitstamp este cu siguranță un schimb de cripte cu cele mai mici taxe. Cu toate acestea, dacă tranzacția dvs. cade mai mult către „5%“Parte, bine … Asta este foarte scump!

Dar ce-i cu platforma în sine? Indiferent de dezbaterea „cel mai ieftin schimb de criptomonede”, este sigur să spunem asta Bitstamp se numără printre platformele de tranzacționare criptografice mai respectate din industria actuală. În timp ce compania a avut unele suișuri și coborâșuri, în general vorbind, s-ar părea că percepția publică care le înconjoară este de fapt foarte bine.

Bitstamp este sigur și foarte prietenos cu începătorii. Dacă nu doriți să tranzacționați o mulțime de criptomonede și pur și simplu doriți să aflați mai multe despre acest proces, este cu siguranță un schimb care merită verificat!

Vizitați Bitstamp

…sau citiți recenzia noastră Bitstamp

7. Poloniex – 0% până la 0,125% în taxe

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Recenzie Poloniex Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Companie SUA
 • + Nu este necesară verificarea
 • + Taxă de tranzacționare redusă
 • + Bună asistență pentru clienți

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Hacked în 2014

Viziteaza site-ul

Poloniex este cu siguranță una dintre cele mai interesante platforme de schimb de criptomonede de pe această listă. Deși poate fi numită o platformă de schimb criptografic cu cele mai mici taxe, este, de asemenea, un schimb care are unele … Și trecutul îndoielnic.

Să facem un pas la rând, totuși.

Faptul că Poloniex oferă utilizatorilor săi o taxă care variază oriunde de la 0% până la 0,125% este minunat – ceea ce face ca platforma de schimb de cripte să fie una dintre cele mai ieftine schimburi de criptare din această listă. Dacă taxe ieftine sunteți în mod solemn după ce căutați, apoi sigur – Poloniex este o alegere excelentă.

Acestea fiind spuse, totuși …

Poloniex are o istorie de fiind piratat – și anume, în 2014 a avut loc o încălcare a securității care a măturat o porțiune imensă din Bitcoin care era prezentă la bursă. În timp ce unele încercări (și reușite) de hacking minore sunt mai ușor de privit în trecut, astfel de hacks majore ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare, indiferent dacă sunteți în căutarea celor mai ieftine schimburi de criptomonede sau altceva..

Deoparte, Poloniex este încă văzut ca o platformă decentă de schimb criptografic, chiar și cu pata menționată anterior asupra reputației sale. Platforma nu necesită verificare (cu excepția cazului în care intenționați să tranzacționați cantități mari de cripto), este simplu de utilizat, și oferă și asistență decentă pentru clienți, dacă este necesar.

Una peste alta, o platformă care merită privită, mai ales dacă sunteți în căutarea celui mai ieftin schimb de criptomonede!

Vizitați Poloniex

…sau citiți recenzia noastră Poloniex

Concluzii

Deci asta este! În acest moment, ar trebui să fiți conștienți cele mai ieftine 7 schimburi de criptomonede, și toate avantajele și dezavantajele majore asociate acestora.

Permiteți-mi să reiterez un punct expus mai devreme în articol, totuși – securitatea ar trebui să fie întotdeauna una dintre preocupările dvs. principale când alegeți cel mai bun site de tranzacționare cripto pentru tine.

Gândiți-vă în acest fel – dacă achiziționați o criptomonedă la o taxă de 0%, probabil că veți fi extaziat din cauza faptului că nu a trebuit să plătiți în exces nici măcar un singur ban, corect?

Bine, da, dar dacă ați face acest lucru într-un „schimb de criptomonede umbrit cu cele mai mici taxe”, câteva zile mai târziu, s-ar putea să descoperiți că toate monedele dvs. criptografice au fost curățate din portofel.

Nu prea merită, acum, nu-i așa??

Sincer, acesta este motivul pentru care, chiar dacă sunteți în căutarea celui mai ieftin schimb de criptomonede, securitatea ar trebui să fie în continuare în partea de sus a listei de priorități. Fără o securitate adecvată, riscați să pierdeți toate economiile dvs. criptografice – este întotdeauna mai bine să plătiți un pic mai mult, dar rămâneți sigur că activele dvs. sunt sigure și sănătoase!

Cu toate acestea, sper că această listă ți-a fost utilă și că ai reușit să găsești cel mai bun, ieftin schimb de criptomonede care să se potrivească nevoilor și nevoilor tale personale..

Pana data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me