Dacă v-ați dat peste acest ghid, este posibil să nu fiți doar familiarizați Bitcoin dar sunt, de asemenea, în căutarea unor modalități prin care puteți profita de această criptomonedă.

Mulți oameni încă nu știu despre asta Robinete Bitcoin – aceasta înseamnă că acești oameni nu își maximizează câștigurile potențiale. De aceea, astăzi vreau să vă spun despre Opțiunile de robinet Bitcoin cu cea mai mare plată.

Vom începe această călătorie împreună – la început, vă voi spune despre conceptul de robinet Bitcoin în general. După cum am menționat, nu mulți oameni știu de așa ceva, așa că ar putea fi bine să acoperiți mai întâi informațiile de bază.

În continuare, vom arunca o privire la o listă pe care am compus-o. O numesc lista „Cele mai mari plăți cu robinetele Bitcoin”. Vom vorbi despre avantajele și dezavantajele fiecărui robinet și vom încerca să alegem cel mai bun robinet BTC de acolo.

Ce este un robinet Bitcoin?

Dacă ar fi să căutați pe Google „ce este un robinet Bitcoin?”, Cel mai general răspuns pe care l-ați obține este „un sistem de recompensă”. Deși acest lucru este adevărat din punct de vedere tehnic, este mult mai mult decât atât. Lasă-mă să explic cu un exemplu metaforic.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Imaginați-vă un robinet cu scurgeri – probabil că ați avut (sau cel puțin ați văzut) unul la un moment dat în viața voastră. Poate că robinetul de bucătărie nu funcționează corect și continuă să picure apă încet, dar sigur?

Cel mai bine plătit robinet Bitcoin: picurare Bitcoin.

Acum, dacă ar fi să așezi un bol sub robinetul ăla, ce s-ar întâmpla? Ei bine, nimic spectaculos la început, este sigur, dar imaginați-vă că lăsați vasul acolo pentru câteva luni. Care ar fi situația acum?

Dacă credeți că s-ar revărsa cu apă, aveți dreptate. Acesta este același principiu când vine vorba de robinetele Bitcoin, doar aceste scurgeri de satoshis în loc de Bitcoin.

Așa cum ați fi auzit, nimeni nu știe cine a creat Bitcoin. Persoana (sau grupul de oameni) a făcut acest lucru sub porecla Satoshi Nakamoto. Până în prezent, persoana (oamenii) rămâne anonimă.

De aici provine termenul satoshi. Satoshi este cea mai mică unitate posibilă de Bitcoin.

Pentru a vă face o idee despre cât de mică este această unitate, prețul actual al Bitcoin este de aproape 6400 USD. $ 1 este egal cu 15.536 satoshis. Da, atât de mic.

Chiar și cele mai bine plătite baterii Bitcoin oferă o sumă foarte mică de venituri atunci când luați lucrurile în perspectivă. Dar mă depășesc – nici măcar nu am explicat corect ce este un robinet Bitcoin!

A Robinet Bitcoin este un program (site web) care plătește utilizatorilor cantități mici de Bitcoin (satoshi-urile menționate anterior) pentru diferite sarcini. În esență, sunt bani gratis când te gândești la asta.

Desigur, suma Bitcoin plătită este foarte mică și aproape neobservabilă. Cu toate acestea, la fel cum un robinet obișnuit umple un bol cu ​​apă pe o perioadă lungă de timp, tot așa se adaugă toate.

Istorie

Nu poți găsi cel mai bine plătit robinet Bitcoin fără să știi povestea primului, acum poți?

Primul (auto-intitulat) Robinet Bitcoin a fost lansat exact la un an de la inițialul Bitcoin lansare în 2009. Anul 2010 a fost, sincer, un moment ciudat când a venit o lansare a robinetului BTC – până atunci, nu numai că nimeni nu auzise nici măcar despre Bitcoin, dar a fost inutil.

Robinet Bitcoin cu cea mai mare plată: Robinet Bitcoin.

Cu toate acestea, un om pe nume Gavin Andresen cumva a văzut potențial în apariția criptomonedelor și a decis să acționeze după sentimentul său intestinal. Trebuie remarcat faptul că a fost un susținător instant al cauzei criptografice – domnul Andresen a crezut în viitorul dezvoltării Bitcoin și blockchain (încă o face până în prezent) și a fost uimit de conceptul de monedă digitală descentralizată, criptată.

G. Andresen nu a avut nicio intenție de a crea cel mai bine plătit robinet Bitcoin – a existat nicio competitie pe atunci. Nu, intențiile lui erau destul de diferite. Domnul Andresen a dorit să răspândească conștientizarea și să educe oamenii cu privire la subiectele Bitcoin și blockchain. Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât oferind o parte din acel Bitcoin oamenilor pentru învățare?

La momentul începerii primului robinet Bitcoin, 5 Bitcoins erau oferite utilizatorilor pentru participarea lor la unele activități mici.

Da, ai citit bine. 5 bitcoini.

Pe atunci, erau doar câțiva cenți. Totuși, conform standardelor actuale, ați putea spune că oamenilor li s-au oferit mai mult de 30.000 de dolari pentru a rezolva câteva bucăți de captcha. Dacă acest fapt nu este singur, nu știu ce este.

Cu timpul, au început să apară din ce în ce mai multe robinete Bitcoin. Dintr-o dată, oamenii căutau acum cele mai bine plătite robinete Bitcoin – a devenit o afacere întreagă în sine.

Astăzi, veți putea găsi sute, dacă nu chiar mii de liste de robinete Bitcoin online. Toți susțin că au găsit robinete Bitcoin cu cea mai mare plată – acest tutorial nu face excepție.

Robinet Bitcoin cu cea mai mare plată: Robinet Bitcoin.

Dar, cu tot zvonul din jurul acestui concept, o întrebare tinde să iasă în evidență – cum în lume câștigă bani proprietarii de robinete Bitcoin?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Robinete Bitcoin ca decizie de afaceri

Probabil că nu vă va surprinde când spun că este greu să câștigați bani cu robinete Bitcoin. Adică, dai bani gratis fără să ceri (practic) nimic înapoi. Sună plictisitor, nu-i așa??

Ei bine, majoritatea robinetelor Bitcoin care sunt încă funcționează până astăzi au un fel de model de venit extern. Ceea ce înseamnă acest lucru este că, atunci când un utilizator vine să se alăture robinetului sau să-și încaseze câștigurile zilnice, este întâmpinat cu reclame de la terți care urmăresc să vândă un fel de produs sau serviciu.

Cu acest model de afacere asemănător afiliaților, proprietarii de robinete speră cel puțin să ajungă la un nivel egal, și poate chiar să profite puțin în acest proces.

Informații tehnice

Nu putem să intrăm în lista robinetului Bitcoin fără a acoperi latura tehnică a lucrurilor, deci, să ne ocupăm rapid de asta.

Imaginați-vă că ați decis să creați robinetul dvs. Bitcoin. Opțiunile sunt cu adevărat destul de largi – estetica interfeței poate fi orice v-ați dori, începând de la robinete cu tematică animală până la cele sportive și cu jocuri. O regulă bună pentru un concept de succes este să te gândești la ceva atrăgător și plăcut vizual.

Acum, ceea ce ar trebui să faceți este să configurați un program de încredere și portofel Bitcoin bine optimizat. După aceea, plasați în ea multe Bitcoins pe care le-ați dori și atașați portofelul la robinet.

Unele programe și scripturi se ocupă de distribuția satoshi și toate acestea chestii tehnice. De asemenea, va trebui să vă gândiți la o modalitate de a optimiza sarcinile pe care utilizatorii dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a obține partea lor de satoshis..

Există mult mai multe lucruri atunci când vine vorba de a avea un robinet Bitcoin de succes (model de câștig de bani, optimizarea site-ului, gestionarea anunțurilor etc.), dar cred că ar fi trebuit să obțineți ideea generală din spatele acestuia..

Acestea fiind spuse, acum ne putem scufunda direct în lista celor mai bine plătite robinete Bitcoin. Această listă nu este cuprinsă într-o ordine specifică, dar principalele criterii pe care am încercat să le urmez în timp ce am creat-o au fost Securitate, reputație, stabilitate și, desigur, suma de plată.

Cea mai mare plată a listei de robinete Bitcoin

Să începem această listă cu o marcă oarecum unică – BonusBitcoin.

BonusBitcoin

Cele mai bine plătite robinete Bitcoin

BonusBitcoin este oarecum original prin aceea că unește multe alte robinete Bitcoin sub un singur nume de marcă. Când vine vorba de experiența utilizatorului, nu este nimic mai bun – nu este nevoie să pierdeți timpul sărind de la un robinet la altul, trebuind să le amintiți pe toate și să așteptați timpi de încărcare suplimentari. Cu BonusBitcoin, accesați rotirea zilnică a robinetelor în doar câteva clicuri.

Bineînțeles, la fel ca și alte baterii, BonusBitcoin oferă utilizatorilor recompense afiliate și bonusuri zilnice. Când vine vorba de situația cea mai bine plătită a robinetului Bitcoin, această marcă este una dintre cele mai bine plătite – o singură cerere poate produce un utilizator 5000 de satoshi, în timp ce reclamațiile se întâmplă la fiecare 15 minute aproximativ (până la limita zilnică, desigur).

În general, este denumită în general o opțiune excelentă dacă căutați cele mai bine plătite robinete Bitcoin.

Bitcoin Aliens

Cele mai bine plătite robinete Bitcoin

Unul dintre robinete Bitcoin mai cunoscute, Bitcoin Aliens este o opțiune distractivă și interactivă pentru a câștiga satoshis.

Bitcoin Aliens îți oferă capacitatea de a juca jocuri ca o modalitate de a câștiga partea dvs. de Bitcoin. Există o mulțime de procese și acțiuni pe care le puteți face pentru a vă maximiza plata.

Acest robinet este, de asemenea, unul mobil – este disponibil atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele Apple. Acest lucru este minunat, deoarece puteți face rotația zilnică aproape oriunde – aveți nevoie doar de telefonul dvs., de un portofel Bitcoin și de o conexiune la internet.

Bitcoin Aliens oferă utilizatorilor din jur 4000 de satoshi pentru participarea lor la procesele din robinet. Această cantitate de satoshis se traduce aproximativ la aproximativ 0,25 dolari – este destul de bine!

Dacă sunteți în căutarea celui mai bine plătit robinet Bitcoin, ar trebui să luați în considerare Bitcoin Aliens atunci când vine vorba de rotațiile dvs. zilnice.

Luna Bitcoin

Cele mai bine plătite robinete Bitcoin

Una dintre cele mai vechi și mai cunoscute baterii Bitcoin de acolo, Luna Bitcoin are câteva modalități excelente de a vă convinge să continuați să reveniți la site-ul lor și să revendicați satoshis.

În primul rând, merită menționat faptul că Moon Bitcoin are un puține criptomonede diferite (cum ar fi Ethereum și Litecoin) pe care le puteți alege să revendicați altele decât Bitcoin. Aceasta este o opțiune destul de flexibilă pentru persoanele care ar putea căuta robinetul Bitcoin cel mai bine plătit, dar sunt interesați de alte monede criptografice mai mult decât de Bitcoin.

În plus, Moon Bitcoin oferă o mare varietate de bonusuri diferite, începând cu cele afiliate până la bonusurile „timp petrecut pe site”.

Ce e interesant și la Moon Bitcoin este că este oferă utilizatorilor robinetului un bonus de loialitate – dacă tot revii la robinet fără să pierzi o singură zi, recompensele tale potențiale cresc de fiecare dată cu un anumit procentaj. Robinetul are, de asemenea, „cadouri misterioase”, unde oferă utilizatorilor o cantitate aleatorie de satoshis, ca cadou surpriză.

Sincer, nicio listă de robinete Bitcoin cu cea mai mare plată nu ar fi completă fără Moon Bitcoin – dați o verificare acestui robinet!

FreeBitcoin

Cele mai bine plătite robinete Bitcoin

FreeBitcoin este probabil cel mai faimos nume de pe această listă. Este considerat pe scară largă ca fiind cel mai popular și utilizat robinet Bitcoin din lume.

De ce este atât de popular și iubit? Ei bine, există câteva motive mari care contribuie la succesul acestui robinet.

În primul rând, acesta este unul dintre puținele robinete Bitcoin cu cea mai mare plată, care plătesc suplimentar dobânzi pentru soldul dvs. Se spune că valoarea dobânzii plătite este întotdeauna cel puțin 30.000 de satoshi.

În plus, FreeBitcoin oferă utilizatorilor o mulțime de oportunități de a-și crește soldul Bitcoin. Loteriile, jocurile de noroc și punctele de recompensă sunt obișnuite atunci când vine vorba de acest robinet. Există ceva pentru toată lumea – jocurile de noroc vă pot dubla sau tripla, dar vă pot lăsa deoparte și cu mâinile goale.

Dacă jocurile de noroc nu vă aparțin, puteți participa la loterii obișnuite și jocuri hi-lo. Acestea din urmă vă poate aduce până la 1 BTC!

Este destul de evident că FreeBitcoin este un robinet exponențial popular. Nu numai că este una dintre cele mai bine plătite baterii Bitcoin, dar servește și ca o platformă excelentă de jocuri de noroc și loterie..

Bitcoin Zebra

Cele mai bine plătite robinete Bitcoin

Bitcoin Zebra este un excelent exemplu de robinet care este atât plăcut din punct de vedere estetic, cât și interactiv în același timp.

Povestea de început a acestui robinet Bitcoin este destul de interesantă. Creatorul Bitcoin Zebra a iubit ideea de robinete Bitcoin, dar când a încercat el însuși câteva dintre ele, a fost dezamăgit de calitatea și performanța pe care a primit-o. Care a fost rezultatul acestui lucru?

Un proaspăt, s-a născut noul robinet Bitcoin.

În Bitcoin Zebra, trebuie să vă conectați în anumite perioade pentru a „alimenta zebra” – este un experiență interactivă, gamificată pentru care esti rasplatit primind satoshis.

Creatorul Bitcoin Zebra, dezamăgit de lipsa de calitate și în general prezentare nominală a multor robinete de pe piață, își propune să dezvolte acest robinet pentru a deveni unul dintre cele mai bune (dacă nu chiar cele mai bune) și cele mai bine plătite robinete Bitcoin disponibile. O afirmație ambițioasă într-adevăr, dar întreaga comunitate a robinetului Bitcoin așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatele acestei întreprinderi.

Concluzie

Nu este un secret atât de nou Robinete Bitcoin intră pe piață în fiecare zi. Odată cu creșterea concurenței, proprietarii mai în vârstă de robinete încearcă fie să își amplifice ofertele, fie să aplice diverse competiții (sau ambele). Cu o varietate atât de largă de a alege, ar putea fi dificil să găsiți cele mai bine plătite robinete Bitcoin.

În acest tutorial, am prezentat doar câteva dintre principalele robinete de acolo. În funcție de ce anume căutați, s-ar putea să descoperiți că acel tip de robinete foarte potrivit vi se potrivește – totul este preferențial.

Oricare ar fi cazul, nu uitați că înainte de a face ceva legat de robinetele în sine, trebuie să configurați un portofel Bitcoin adecvat. Singurul lucru de care aveți nevoie din portofel este Siguranță. Poate fi lent și să nu aibă funcții fanteziste, atâta timp cât rămâne pe securitate de top. De asemenea, atunci când tranzacționați Bitcoins, ar trebui să alegeți un platformă fiabilă de schimb criptografic.

De asemenea, atunci când căutați fișierul Robinetul Bitcoin cel mai bine plătit, nu uitați că există o mulțime de escrocherii care caută doar să vă fure banii și Bitcoin. Fiți precauți și aveți încredere numai în site-urile care au medii de încredere și stabile.

Un ultim sfat: alege robinetele pe care vrei să le folosești și fă o „listă de robinete BTC” – aceasta va fi referința ta ușoară atunci când faci rotații. Orice între 5 și 10 baterii ar trebui să fie un număr bun pentru a începe. Și nu vă faceți griji dacă pare obositor la început – este nevoie de multă practică și experiență pentru a face rotațiile în mod eficient.

Ei bine, acesta a fost tutorialul „Cel mai bine plătit Bitcoin Robinet”. Sper că ați aflat ceva nou și că aceste informații vă vor ajuta în afacerea cu robinete BTC!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me