Portofele criptomonede sunt un subiect despre care se poate discuta până la sfârșitul timpului. Indiferent dacă doriți să dezbateți cele mai bune portofele criptografice de pe piață, sau pur și simplu discutați tipurile și caracteristicile acestora, poți fi sigur că vor exista destul de multe opinii diferite care persistă în jur. Totuși, astăzi vom discuta cele mai bune portofele cripto hardware!

Portofelele hardware sunt un nișă și un tip foarte specific de stocare criptografică pe care îl puteți utiliza pentru a vă păstra monedele în siguranță. Când spun nișă, totuși, nu mă refer la „nepopular” sau neutilizat – dimpotrivă, portofelele hardware sunt printre cele mai populare opțiuni de stocare a criptomonedelor de pe piață!

În schimb, ceea ce vreau să spun este că nu există cu adevărat o selecție largă de ele disponibile pentru a alege. Acestea fiind spuse, nu vă faceți griji – vom vorbi despre cele mai bune din această listă! Acesta va include următoarele produse:

Caracteristicile celui mai bun portofel criptografic hardware

Acum, înainte de a intra pe lista noastră cu cele mai bune portofele criptografice hardware ale anului, sunt câteva lucruri la care trebuie să ne uităm mai întâi. Unul dintre principalele lucruri ar trebui să fie caracteristicile pe care ar trebui să le căutați într-un astfel de portofel.

Indiferent de tipul de portofel pe care intenționați să îl utilizați (sau îl utilizați deja), va avea probabil unele caracteristici selectate și beneficii care îl fac să iasă din mulțime. Portofelele de criptare hardware nu diferă în acest sens.

Să începem discuția de la cea mai notabilă caracteristică că ar trebui să te uiți în timp ce alegi cel mai bun portofel cripto offline – Securitate.

Securitatea este „numele jocului”

Fie că ești un veteran cripto hodler sau un începător pe scenă, un lucru va fi esențial pentru toți pasionații de criptomonede – securitatea bunurilor lor.

Este, fără nici o îndoială, cel mai important lucru de care să te uiți atunci când decideți ce portofel doriți să utilizați pentru a vă păstra activele cripto, în care bursele și alte platforme de tranzacționare sunt de încredere și de încredere și chiar care monede merită verificate, de asemenea.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T

Ori de câte ori discut despre portofelele de criptare hardware cu colegii mei, îmi place întotdeauna să dau unul, un exemplu specific legat de securitate. Permiteți-mi să il ilustrez și aici:

Imaginați-vă că țineți câteva Bitcoin. La un moment dat, decideți că este timpul să faceți upgrade la cel mai bun portofel Bitcoin hardware pe care îl puteți găsi. Căutând pe internet, dați peste un portofel cu aspect uimitor – are un design elegant, o gamă largă de caracteristici diferite și o interfață de utilizator minunată și interactivă. Fără să te uiți prea mult la el, achiziționezi portofelul.

Portofel criptografic hardware: Ledger Nano S conectat la un computer.

Din păcate, totuși, acest portofel hardware special lipsește în domeniul securității, în mare măsură. După ceva timp, acesta este încălcat și tot BTC-ul tău este furat.

Deci, ce rost are exemplul meu de mai sus? Simplu – oricât de uimitoare ar putea fi caracteristicile unui anumit portofel, dacă nu are securitate, pentru început nu merită atenția.

Când alegeți cel mai bun portofel criptografic hardware pentru dvs., acordați întotdeauna atenție măsurile de securitate pe care le folosește pentru a vă păstra bunurile în siguranță și sănătoase. Autentificare cu doi factori, Coduri PIN, actualizări de firmware, și o mulțime de alte caracteristici sunt doar câteva dintre lucrurile principale pe care ar trebui să le analizați!

Dezvoltări în curs & Actualizări

După ce ați aflat aspectul securității și ați restrâns lista celor mai bune portofele criptografice offline, următorul pas este să analizați suportul pentru dezvoltare și actualizare firmware pe care o primește produsul.

Ei bine, sincer, ar trebui să spun – dacă îl primește sau nu, în primul rând.

Vezi, actualizări constante ale firmware-ului portofelului hardware sunt cruciale pentru a permite portofelului să își păstreze caracteristicile de securitate. Hackeri, escroci, iar alte terțe părți rău intenționate nu dorm – există noi metode de spargere în portofele criptografice care sunt dezvoltate în fiecare zi!

Acesta este motivul pentru care compania din spatele unui anumit portofel de criptare hardware ar trebui să fie înaintea curbei și să lanseze noi actualizări de securitate la intervale regulate..

Portofel criptografic hardware: Trezor One pe tastatură.

Acestea fiind spuse, însă, securitatea este doar o parte a ecuației.

Actualizările de firmware vă vor actualiza portofelul în departamentul de securitate, sigur, dar există și alte domenii pe care le afectează. De exemplu, suport nou pentru monede poate fi adăugat la interfața cu utilizatorul portofelului (sau chiar portofelul în sine), s-au remediat diverse bug-uri, și UI fiind netezită, în general.

Indiferent de modul în care îl priviți, un lucru este clar – cel mai bun portofel hardware criptomonedă ar trebui să aibă actualizări constante asociate acestuia, punct.

Caracteristici de utilizare (dispozitiv fizic & UI)

Utilizare este una dintre caracteristicile mai subevaluate ale dispozitivelor de stocare a criptomonedelor hardware.

Gândește-te la asta – probabil vei fi folosind portofelul destul de frecvent, indiferent dacă este vorba de transferul de fonduri, cumpărarea sau vânzarea de monede criptografice sau pur și simplu pentru verificarea activelor dvs., în general. Având în vedere că acesta este cazul, ați dori probabil ca dispozitivul să fie simplu și simplu de utilizat, cel puțin cât este posibil!

Acest lucru se extinde și la interfața grafică cu utilizatorul a dispozitivului respectiv. Este software-ul sau aplicația pe care o veți folosi pentru a vă accesa și gestiona fondurile – este important ca acesta să fie actualizat și pur și simplu frumos de utilizat!

Portofel criptografic hardware: Ledger Nano S și câteva monede criptografice.

După cum veți vedea din lista noastră cu cele mai bune portofele criptografice hardware de mai jos, majoritatea portofelelor criptografice hardware de nivel înalt posedă UI-uri excelente, atât moderne, cât și simple. & ușor de utilizat, de asemenea.

Acestea fiind spuse, nu toate portofelele l-au „înțeles” în ceea ce privește aspectul fizic al designului lor. Totuși, vom intra în asta când va veni momentul.

Caracteristici suplimentare

În cele din urmă, un portofel criptografic excelent ar trebui, de fapt, să posede caracteristici suplimentare să le ofere utilizatorilor săi.

Nu există o „regulă” specifică a ceea ce ar putea fi aceste caracteristici, ți-ar trebui să ne gândim. Poate fi orice, de la a-ți permite mizați anumite active particulare din confortul portofelului, până la setări avansate care vă vor permite să aveți mai mult control asupra protecției activelor dvs..

Aceste caracteristici suplimentare sunt importante din câteva motive. În primul rând, ele oferă comoditate – dacă poți gestiona fiecare aspect al criptelor tale din confortul unui singur portofel criptografic hardware, facilitează lucrurile mult!

Portofel criptografic hardware: Trezor One lângă o grămadă de Bitcoins.

În plus, ca o extensie la punctul menționat mai sus, caracteristicile suplimentare garantează acest lucru nu va trebui să ieșiți și să cumpărați un altul, portofel suplimentar. Adică, dacă aveți totul într-un singur dispozitiv specific, pur și simplu nu este nevoie să faceți acest lucru!

Una peste alta, acestea sunt câteva dintre principalele caracteristici pe care ar trebui să le analizați atunci când alegeți cel mai bun portofel cripto hardware pentru dvs. Acum, fără alte întrebări, să trecem la lista noastră și să discutăm toate portofelele de top din industrie!

1. Ledger Nano X – Design fizic uimitor & UI, caracteristici de securitate de top

Clasează pe locul 1 din 5 schimburi criptografice

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano X este, fără nici o îndoială, unul dintre cele mai bune portofele hardware criptomonede de pe piață. Indiferent unde v-ați uita online, probabil că ați observa că acesta este sentimentul general din jur – deținătorii de cripte adoră și apreciază cu adevărat ceea ce Nano X are de oferit.

Ce ar putea fi asta, întrebi? Ei bine, să o luăm de sus și să mergem în jos în lista „caracteristici și beneficii” a Ledger Nano X.

Pentru început, în mod natural, vă puteți aștepta cel mai înalt nivel de securitate de pe dispozitivul în cauză. Are o configurare cu cip dublu în proiectarea sa internă și blochează toate activele dvs. criptografice sub un cod PIN personalizat. De fiecare dată când efectuați o acțiune semnificativă, va trebui să introduceți codul PIN respectiv pe dispozitiv.

Nano X nu este sigur doar în interior, ci și în exterior. Poate fi perfect cel mai bun portofel hardware pentru altcoins și Bitcoin pur și simplu datorită faptului că cât de bine făcut! Nano X are încă o dimensiune oarecum voluminoasă foarte robust, cu o parte internă asemănătoare cu fobul a dispozitivului cu funcționalitate cu două butoane. Trebuie să țineți dispozitivul în mâini pentru a vă simți cât de bine este făcut!

Portofel criptografic hardware: Ledger Nano X.

Pe lângă toate acestea, achiziționând Ledger Nano X, veți primi și acces interfața de utilizare Ledger Live. După cum sugerează și numele, acesta este versiunea Ledger a unui UI portofel criptografic hardware – o aplicație pentru desktop și dispozitiv mobil care vă permite să accesați și să gestionați activele dvs. criptate în orice moment dat.

De ce îl menționez? Ei bine, pur și simplu din cauza doar cât de frumoasă și modernă este interfața! Vă puteți aștepta receptivitate completă si ceva caracteristici uimitoare de utilizare – Grozav!

Actualizări constante de firmware, Funcționalitate Bluetooth, un port USB-C universal, Expresie de recuperare de 24 de cuvinte… Există multe caracteristici care fac din Ledger Nano X o alegere uimitoare și cu siguranță unul dintre cele mai bune portofele criptare hardware de pe piață astăzi!

Nano X te va costa în jur de 119 dolari, dacă este cumpărat de pe site-ul oficial al companiei (singurul loc de unde ar trebui să îl cumpărați, atenție). Este cu siguranță unul dintre portofelele hardware mai scumpe, dar calitatea este merită cu siguranță investiția!

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Modelul Trezor T – Unul dintre cele mai sigure portofele de criptomonede hardware

Clasează pe locul 2 din 5 schimburi criptografice

Trezor Model T Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Interfață utilizator cu ecran tactil
 • + Ușor de configurat
 • + Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Design voluminos
 • Scump

Viziteaza site-ul

Toți cei care au petrecut chiar și o zi cercetând portofele cripto hardware vor ști asta Securitate este cea mai esențială caracteristică de luat în considerare atunci când alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. – este ceva pe care l-am subliniat și în acest articol!

De ce o aduc acum? Ei bine, pur și simplu pentru că modelul Trezor T este unul dintre cele mai bune exemple de portofel de securitate de top.

Trezor este una dintre cele două mari mărci de portofele cripto hardware de pe piață, celălalt fiind Ledger. În timp ce ambele companii se ocupă de portofele criptografice, desigur, produsele lor au unele diferențe notabile, fie că este vorba aspectul fizic, funcționalitate, sau câteva alegeri specifice de proiectare.

Cu toate acestea, Trezor Model T este cunoscut mai ales pentru cât de sigur este. Portofelul folosește actualizări constante de firmware pentru a vă asigura că activele dvs. sunt complet sigure de orice potențiale încercări de hacking. În plus, poate acționa și ca un simbol universal de autentificare cu al doilea factor – ar fi de fapt una dintre opțiunile mai convenabile de pe piață, datorită ecranului său de afișare!

Portofel criptografic hardware: Trezor Model T.

Apropo de asta, Modelul T le oferă utilizatorilor săi un ecran tactil – aceasta este cu siguranță o caracteristică unică atunci când vine vorba de portofele criptare hardware! Niciun alt furnizor major de portofel hardware pentru criptomonede nu oferă acest tip de design de portofel – este cu siguranță unic!

Acum, alegerea fizică a portofelului este … Discutabilă. Vedeți, până la estetică vizuală sunt ingrijorati, este un lucru preferat – Nu am nimic de spus despre asta. Cu toate acestea, portofelul este foarte atrăgătoare – este voluminoasă și nu arată cu adevărat ca niciun alt dispozitiv pe care l-ați folosi în viața de zi cu zi.

Deși arată bine și unic sună bine, poate fi de fapt o piedică. Dacă nu doriți să spuneți tuturor celor din jur că dețineți cripto, probabil că ați dori să fie portofelul dvs. cât mai discret posibil!

Acum, presupunând că veți efectua transferurile dvs. criptografice și toate activitățile dvs. de cumpărare / vânzare din confortul unui loc discret și sigur (adică acasă), atunci asta este nu ceva de care să fii îngrijorat!

Achiziționarea portofelului de la site-ul oficial al companiei, Trezor Model T te va costa în jur de 160 USD. Desigur, acesta ar putea fi, la fel de bine, cel mai scump portofel hardware de pe piață. Acestea fiind spuse, sigur că da o reputație splendidă de a fi o alternativă de stocare criptografică foarte sigură și fiabilă!

Vizitați Trezor Model T

…sau citiți recenzia noastră Trezor Model T.

3. Ledger Nano S – Portofelul hardware ideal pentru începători

Clasează pe locul 3 din 5 schimburi criptografice

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano S este unul dintre cele două portofele cripto hardware oferite și vândute de compania în cauză. Nano S este versiunea mai veche a celebrului acum Ledger Nano X. Cu toate acestea, până în prezent, Nano S este adesea considerat a fi cel mai bun portofel hardware pentru altcoins, și, de asemenea, Bitcoin!

În timp ce unii oameni mai cinici v-ar spune că Nano X a făcut ca versiunea mai veche a portofelului să fie învechită, pot spune cu fermitate – cu siguranță nu este cazul! De fapt, la fel ca orice alt dispozitiv din această listă de portofele criptografice offline, Ledger Nano S are un set foarte specific de beneficii și se va potrivi cu siguranță unor grupuri de entuziaști cripto mai mult decât altele..

S-ar părea că sentimentul general online (cu care, de altfel, sunt complet de acord) este acela Nano S este portofelul perfect pentru orice nou-venit în industrie, mai ales cei care caută cel mai bun portofel hardware Bitcoin.

Acordăm că există câteva motive pentru care este cazul, să o luăm de sus, nu?

Portofel criptografic hardware: Ledger Nano S.

Pentru început, Ledger Nano S acceptă câteva monede diferite. Ei bine, oferă suport pentru o selecție largă de criptos, dar spațiul de pe dispozitiv este destul de limitat – veți putea instala câteva dintre principalele blockchain-uri de criptomonede, dar s-ar putea să vă fie greu să montați alte altcoini pe portofel.

Acest lucru, de fapt, ar putea fi o problemă dacă sunteți un pasionat de cripto-începători și căutați doar cel mai bun portofel hardware Bitcoin. Veți putea achiziționa, stoca și gestiona toate monedele principale de pe piață – ceea ce ar putea fi perfect!

Ledger Nano S este, de asemenea, echipat cu toate caracteristicile esențiale de securitate care sunt așteptate de la un portofel criptografic hardware de nivel superior. De asemenea, primește constant actualizări de firmware – aceste actualizări asigură faptul că partea de securitate a portofelului este actualizată și în conformitate cu tendințele actuale.

Pe lângă toate acestea, Ledger Nano S vă permite, de asemenea, să aveți acces complet la interfața de utilizare Ledger Live – veți putea gestiona activele dvs. criptografice fără probleme! Superb!

Cea mai bună parte? Ledger Nano S vă va costa doar în jur de 59 USD – acest lucru, la rândul său, o face o opțiune absolut uimitoare pentru cei care nu doresc să cheltuiască o mulțime de bani, dar sunt în continuare în căutarea unei opțiuni de portofel criptografic hardware de cea mai bună calitate Cu adevărat un dispozitiv uimitor!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

4. Trezor One – Raport calitate / preț excelent

Clasează pe locul 4 din 5 schimburi criptografice

Trezor Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Un portofel cripto foarte cunoscut
 • + Deține un număr imens de criptomonede
 • + Actualizări constante de firmware

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Scump
 • A fost supus accesului neautorizat anterior

Viziteaza site-ul

Trezor One este versiunea mai veche a modelul Trezor T. Ambele portofele sunt oferite și vândute de Trezor – unul dintre cei mai importanti producatori de portofele criptografice hardware de pe planeta.

Trezor One este, de asemenea, produsul emblematic al companiei – acest portofel specific a pus Trezor pe radar pentru multe criptomonede. hodlers și entuziaști.

Atunci, ce face Trezor One atât de special? Ei bine, este pur și simplu un portofel criptografic hardware bine realizat!

În adevăratul mod Trezor, dispozitivul în cauză este cu siguranță unul dintre cele mai bune portofele hardware criptomonede atunci când vine vorba Securitate. Dispozitivul vă va păstra activele complet sigur de la toate tipurile de amenințări – vă puteți aștepta protecție keylogger, generare PIN aleatorie, actualizări periodice de firmware, și alte măsuri de securitate high-end care vă va păstra criptotipul în siguranță și sănătos.

Portofel criptografic hardware: Trezor One.

Spre deosebire de versiunea mai nouă a portofelului, Trezor One este de fapt mult mai mica, și, de asemenea, mai subțire. Acest lucru poate fi văzut ca un beneficiu imens pentru cei care intenționează să transporte dispozitivul în jur – deși acest lucru nu este recomandat, în primul rând, dacă este o necesitate pentru dvs., este mult mai bine să aveți un dispozitiv mai mic și mai puțin atrăgător decât un dispozitiv voluminos și atrăgător unu!

Merită menționat că și Trezor One este mult mai accesibil decât succesorul său. Cumpărarea portofelului de criptare hardware de pe site-ul oficial al lui Trezor, te va costa în jur de 59 USD. Aceasta este o ofertă absolut uimitoare pentru unul dintre cele mai bune portofele Bitcoin hardware de pe piață!

Vizitați Trezor

…sau citiți recenzia noastră Trezor

5. KeepKey – O alternativă accesibilă pentru portofel hardware

Clasează pe locul 5 din 5 schimburi criptografice

Recenzie KeepKey Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Portofel hardware securizat
 • + Ușor de folosit
 • + Preț atractiv

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Suportă doar 40 de criptomonede
 • Poate fi greu de transportat

Viziteaza site-ul

KeepKey este, desigur, unul dintre portofelele hardware cripto mai puțin cunoscute de pe piață. Ei bine, nu, permiteți-mi să reformulez acest lucru – este unul dintre portofele criptografice hardware de ultimă generație mai puțin cunoscute la magazin.

Aruncând o privire la oricare dintre listele de portofele reci ale utilizatorilor care există pe internet, veți observa rapid acest lucru marea lor majoritate sunt dominate de Ledger și Trezor, și nu mult mai mult. Deși acest lucru este echitabil în măsura în care aceste două companii realizează cu adevărat unele dintre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede din întreaga industrie, KeepKey este o altă opțiune care merită cu siguranță să dai o lovitură.

Portofelul este axat pe furnizarea utilizatorilor săi caracteristici de securitate optime, în timp ce este și el cât mai simplu și mai simplu de utilizat. În conformitate cu standardele din industrie, caracteristicile KeepKey A generator PIN aleatoriu – acest lucru vă ajută să vă protejați pe dvs. și pe activele dvs. criptografice împotriva keylogger-urilor și a încercărilor de hacking similare.

Portofel criptografic hardware: KeepKey.

Portofelul în sine este simplu de utilizat, și nu ar trebui să vă provoace probleme, indiferent dacă abia ați început să utilizați cripto sau dacă sunteți deja un comerciant / hodler profesionist. Acestea fiind spuse, există o parte a KeepKey care este un pic … Peculiar.

Asta ar fi designul exterior al portofelului. Este voluminos – mult mai mult decât alte dispozitive menționate în această listă de portofele criptografice hardware.

Desigur, KeepKey nu are un design atât de revelator ca, să zicem, modelul Trezor T – este un lucru bun. Cu toate acestea, portofelul are o formă dreptunghiulară, crescând astfel elementul voluminoasă vizuală. Este cu siguranță un succes sau o dorință!

În ceea ce privește prețul, cu toate acestea, KeepKey este de fapt unul dintre cele mai accesibile portofele cripto hardware! Dispozitivul vă va costa în jur de 49 USD, în funcție de momentul în care îl achiziționați. Este cu siguranță un raport calitate-preț excelent!

Accesați KeepKey

…sau citiți recenzia noastră KeepKey

O alternativă interesantă pentru portofelul rece

Acum, permiteți-mi să fiu cât mai direct în această privință – capitolul care urmează este mai ales aici în scopuri educaționale, și eu nu voi vă sfătuim să utilizați tipul de portofel criptografic descris mai jos. Văzând că aceasta este o listă cu cele mai bune portofele criptografice offline, totuși, ar fi lipsit de importanță să nu menționăm portofelele de hârtie..

Da, ai citit bine – Portofele PAPER.

Deși reprezintă un mod super-nișă de stocare a criptelor, portofelele de hârtie sunt considerate de unii ca fiind cea mai sigură opțiune posibilă pentru stocarea activelor, pe termen lung. Modul general de funcționare este de fapt destul de simplu – tot ce aveți nevoie este o adresă de portofel și o cheie privată. Le-ai genera și apoi le-ai scrie pe o bucată de hârtie.

Asta este.

Portofel criptografic hardware: un portofel Bitcoin din hârtie.

Acum, evident, acest lucru pune multe probleme și există complexități complexe implicate în întregul calvar. Este demn de remarcat faptul că, probabil, ar trebui să fiți destul de versat în lumea cripto pentru a încerca să creați un portofel ca acesta.

Chiar și atunci, însă, este pur și simplu nu merită, și portofele de criptare hardware sunt încă o alternativă mult mai bună.

Gândiți-vă în acest fel – o bucată de hârtie este un material foarte fragil! Este predispus la purtare, foc & daune provocate de apă, sau pur și simplu fiind pierdut printre alte bucăți de hârtie pe care le-ați putea avea.

Nu este cazul cu un portofel hardware de vârf, cel mai bun pentru altcoins și Bitcoin, totuși.

Cu un dispozitiv hardware, nu veți avea nevoie orice know-how tehnic pentru a-l configura și veți putea cumpăra, vinde și întreține activele dvs. de criptomonede într-un mod simplu și rapid. Nimic din toate acestea nu va fi disponibil cu un portofel de hârtie, totuși – procesele sunt mult mai complexe decât trebuie.

Deci, pe scurt, există portofele de hârtie, dar sunt destinate în principal unui grup foarte nișat de entuziaști cripto. Marea majoritate a oamenilor vor prefera întotdeauna cele mai bune portofele de criptomonede hardware – și cu un motiv întemeiat.

Portofele fierbinți – o alternativă sau o completare?

Pentru a finaliza lista noastră cu cele mai bune portofele criptografice hardware de pe piața actuală, aș dori să vă povestesc un portofel suplimentar pe care îl puteți utiliza împreună cu portofelul hardware la alegere.

Da, ai citit bine – an ADIŢIONAL portofel. Nu este o alternativă.

Vedeți, stocarea criptografică hardware se încadrează în termenul general al portofele reci. Acestea sunt toate portofelele care sunt nu este conectat la internet, cel puțin marea majoritate a timpului – un exemplu ar fi portofelele de hârtie menționate mai sus.

Tabel: avantajele și dezavantajele portofelelor Coinbase și Binance

Totuși, pe cealaltă parte a spectrului, aveți portofele fierbinți. Acestea sunt alternative de stocare a criptelor online – portofele extensii web, aplicații desktop sau mobile, sau chiar portofele bazate pe schimb.

Acum, sentimentul general al multor fani cripto online este că ar trebui să alegeți cel mai bun portofel pentru tine, și folosește-l – adică, NUMAI aceasta. Deoarece portofelele de criptare hardware vor fi întotdeauna o alternativă mai bună din punct de vedere al securității, s-ar părea a fi o nebunie, corect?

Portofel criptografic hardware: Coinbase.

Ei bine, aș spune – lucrurile sunt puțin mai complicate de atât!

Dacă doriți să vă hodl și nimic altceva, sigur – un portofel rece (mai degrabă – cel mai bun portofel hardware Bitcoin) este calea de urmat. Cu toate acestea, dacă sunteți cineva care participă la orice cantitate de tranzacționare cu criptomonede, atunci utilizarea serviciilor atât a portofelelor calde, cât și a celor reci ar putea fi o alternativă mai inteligentă!

În mod ideal, ați dori să păstrați majoritatea activelor dvs. de criptare într-un portofel de criptare hardware și restul – pe un schimb sau alt tip de portofel fierbinte. Coinbase, Binance, și Kraken sunt unele dintre cele mai populare alternative, în ceea ce privește schimburile.

Alegând un portofel de schimb, veți putea reacționează rapid la fluctuațiile pieței, crescând astfel șansele de a realizând un comerț profitabil. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți numai high-end, schimburi de criptomonede de încredere, dacă decideți să urmați ruta de schimb portofel.

În sfârșit, încă o dată, rețineți că un portofel fierbinte nu ar trebui să înlocuiască niciodată un portofel criptografic hardware. Securitatea pe care o veți primi de la un dispozitiv hardware este de neegalat – alegeți cel mai bun dispozitiv de stocare la rece pentru dvs. și fiți siguri că activele dvs. sunt sigure și sănătoase, 24/7!

Concluzii

Acum, când am ajuns la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune portofele criptografice hardware de pe piața actuală, aș dori să vă mulțumesc pentru că ați citit și l-ați menținut până la capăt – îl apreciez!

Sper, de asemenea, că această listă ți-a fost utilă și că nu numai că ai reușit să o găsești cel mai bun portofel hardware pentru criptomonede pentru tine, dar și a devenit mai bine informat despre subiectul portofelelor criptografice, în general!

Rețineți că, indiferent care dintre portofelele hardware le-ați putea alege din lista de mai sus și, deși toate vor avea avantajele și dezavantajele lor, există un lucru care le unește pe toate – calitate.

Fie că este Ledger, Trezor, sau KeepKey, toate portofelele hardware criptate discutate în acest articol le oferă utilizatorilor lor securitate de top și caracteristici generale de funcționalitate. Orice altceva este doar un avantaj suplimentar!

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

În plus față de toate acestea, rețineți că puteți utilizați serviciile unui portofel fierbinte la alegere, de asemenea, împreună cu cel mai bun portofel criptografic offline! Acest lucru este deosebit de interesant pentru persoanele cărora le place să tranzacționeze destul de frecvent, deoarece vă permite să economisiți mult timp, fiind, de asemenea, o metodă mult mai convenabilă de stocare a criptelor..

În cele din urmă, dacă sunteți interesat să tranzacționați criptomonedele, asigurați-vă că utilizați numai cele mai bune schimburi de pe piață! Fie că este Binance, Coinbase, sau orice altul dintre ele, asigurați-vă că faceți propriile dvs. cercetări suplimentare în prealabil!

Cu aceasta, vă doresc mult noroc în toate întreprinderile dvs. criptografice care vor veni! Pana data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me