Dacă vrei să începi cumpărarea și vânzarea criptomonedelor cum ar fi Bitcoin, Ether, Dash sau Stellar, totuși, nu știu ce schimb să folosească, acest lucru Recenzie CEX.io ar trebui să vă ajute să decideți.

În această recenzie, voi aborda următoarele subiecte:

 • Ce este CEX.io?
 • O scurtă istorie a CEX.io.
 • Avantajele și dezavantajele platformei.
 • Monede digitale pe care le puteți cumpăra, vinde și tranzacționa.

Până la sfârșitul acestei recenzii CEX.io, tu ar trebui să poată decide dacă CEX.io este schimbul de criptomonede potrivit pentru dvs. De asemenea, veți fi conștienți de începuturile sale, caracteristicile de securitate, monedele oferite, taxele și multe altele.

Cu atât de multe de acoperit, probabil că ar trebui să începem! Să vedem ce poate oferi acest schimb popular.

Pro

 • Ușor de dat seama
 • Diferite perechi de tranzacționare
 • Suport mare

Contra

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

CEX.io Review: Ce este CEX.io?

Să începem această revizuire CEX.io de la elementele de bază. CEX.io este o platformă de schimb de criptomonede. Acceptă mai multe tipuri de depozit și suporturi diferite active digitale. Este minunat atât pentru utilizatorii avansați, cât și pentru începători, care încep să cumpere și să vândă criptomonede.

Dacă vă întrebați: CEX.io este legitim? Sau, este sigur CEX.io? Raspunsul este da și nu. Site-ul este cu siguranță legitim, deoarece a fost înregistrat în Statele Unite ca afacere cu servicii de bani. Agenția licențiată se numește Rețeaua de aplicare a infracțiunilor financiare (FinCEN). Acest lucru înseamnă că este foarte puțin probabil să vă atragă brusc o înșelătorie de ieșire!

CEX.io Review

CEX.io oferă, de asemenea, utilizatorilor protecție sub un certificatul DSS de nivelul doi. Aceasta înseamnă că s-a dovedit a avea un anumit nivel de securitate pentru a stoca, procesa și transmite datele cardului de plată.

Acestea fiind spuse, CEX.io nu trebuie considerat ca fiind complet sigur. La urma urmei, este un schimb de criptomonede. Faptul că stochează cantități mari de valute diferite îl face o țintă importantă pentru hackeri.

Istoria monedei digitale este plină de exemple de schimburi pirate și nimic nu sugerează că viitorul va fi diferit. Acesta este motivul pentru care ar trebui nu stocați niciodată criptomoneda dvs. pe un schimb! În schimb, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui portofel sigur, cum ar fi MyEtherWallet sau Exod.

În continuare, să vedem cum a evoluat schimbul către platforma de încredere care este astăzi.

CEX.io Istorie

CEX.io a fost fondată la Londra, Marea Britanie, în 2013. Inițial, era un furnizor de exploatare în cloud care deținea GHash.io bazin minier. În 2014, GHash a fost una dintre cele mai mari bazine miniere din jur.

La începutul anului 2015, CEX.io a luat decizia de a înceta furnizarea servicii de minare în cloud. Aceasta s-a bazat pe scăzut Bitcoin preț la momentul respectiv, precum și faptul că compania nu deținea niciun hardware pentru minerit. Grupul minier GHash.io a fost închis. Cu toate acestea, CEX.io ar trăi, doar ca o platformă de schimb de criptomonede.

Notă: Exploatarea în cloud este un proces de extragere a criptomonedelor într-un grup sau un pool. Utilizatorii împart puterea de procesare în cloud, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să dețină propriul hardware. Li se plătește o parte din fiecare recompensă de bloc pe care o câștigă piscina. Comparați CEX unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați CEX unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Avantajele și dezavantajele CEX.io

Permiteți-mi să vă ofer argumente pro şi contra al platformei de schimb de criptomonede CEX.io.

PROS CONTRA
 • Secțiune de asistență excelentă. Dacă vă chinuiți să înțelegeți cum să faceți ceva pe CEX.io, probabil că există o pagină în secțiunea de asistență care o explică în detaliu. Dacă nu, platforma oferă un formular de asistență prin e-mail ușor de utilizat.
 • Schimbul oferă mai multe perechi de tranzacționare diferite și mai multe monede fiduciare din care să alegeți. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra și vinde diferite cripte cu moneda aleasă. Nu este nevoie să ne întoarcem mai întâi la Bitcoin. Mai puține tranzacții înseamnă mai puține taxe!
 • Ușor de utilizat și de navigat. Chiar și ferestrele de tranzacționare avansate sunt curate și fără dezordine. Acest lucru face ca navigarea pe site-ul web CEX.io să fie plăcută și excelentă pentru începători.
 • Opțiuni de tranzacționare în marjă (tranzacționare cu bani împrumutați). Aceasta este o formă foarte riscantă de tranzacționare și nu este absolut recomandată pentru începători!
 • Înregistrat și sigur. Compania este înregistrată ca o companie de servicii monetare la FinCEN în SUA. De asemenea, are un certificat DSS de nivelul doi.
 • CEX.io nu are o listă foarte lungă de criptomonede disponibile. Dacă nu a fost niciodată în top zece criptomonede în funcție de capitalizarea pieței, puteți fi sigur că nu o veți putea cumpăra de la CEX.io. Acesta este un dezavantaj pentru această recenzie CEX.io.
 • Ca și în cazul oricărui schimb, este important să nu vă încredeți prea mult în securitatea sa. Fiecare schimb ar putea fi piratat. Prin urmare, este important să nu lăsați bani pe site, așa cum am spus mai devreme. Acest lucru se aplică atât monedei fiat, cât și criptomonedelor.

Ce monede puteți cumpăra de pe CEX.io?

Există o puține active digitale diferite pe care îl puteți cumpăra utilizând fie Bitcoin, fie moneda valutară pe CEX.io. Am enumerat mai jos câteva dintre cele mai populare materiale disponibile în prezent.

CEX.io Review

CEX.io oferă și o varietate de alte monede mai puțin populare.

Metode de plată și valute Fiat

Unul dintre cele mai bune lucruri despre CEX.io este că platforma acceptă o mulțime de monede fiat diferite. Acest lucru îl face util pentru oameni din multe țări diferite. Iată lista pentru monede fiat care sunt acceptate CEX.io:

 • Dolar american (USD)
 • Euro (EUR)
 • Lira sterlină (GBP)
 • Ruble (RUB)

Recenzie CEX.io: cumpărarea cripto.

CEX.io acceptă, de asemenea diverse metode de plată pentru a finanța contul fie cu aceste monede fiat, fie cu criptomonede:

 • VISA
 • MASTERCARD
 • RAPID.
 • ACH
 • Plăți mai rapide
 • Sepa
 • QIWI
 • Skrill

Prin urmare, varietatea metodelor de plată fac totul foarte simplu pentru utilizatorii noi.

Revizuirea CEX.io: verificarea contului

Sunt diferite niveluri de conturi pe CEX.io. Sunt:

CEX.io Revizuirea diferitelor niveluri de conturiDiverse niveluri de conturi pe CEX.io: Basic, Verified, Verified Plus, Corporate

Cu fiecare cont, vine nivelul diferite avantaje. Acestea includ opțiuni de plată suplimentare, precum și limite mai mari pentru tranzacții și retrageri.

corporate și plus verificat conturile sunt pentru utilizatori mai avansați. Prin urmare, nu voi intra în prea multe detalii despre ele.

Cu toate acestea, chiar și utilizatorii noi vor dori să atingă nivelul contului „verificat”. Am explicat avantajele acestui lucru după secțiunea privind conturile de bază.

Conturi de bază

Conturi de bază la CEX.io sunt cont implicit pe care îl veți crea imediat ce vă înscrieți la CEX.io. Singura metodă de plată acceptată pentru depozitele fiat folosind un cont de bază este Visa sau MasterCard.

Metodele individuale de plată au propriile sume maxime și minime „recomandate” ale depozitului.

Conturi verificate

Dacă utilizatorii doresc să retragă fonduri fiduciare sau să își mărească limitele de plată, trebuie să își verifice identitatea. Nu vă faceți griji. Asta e ușor. Următoarea parte a acestei revizuiri CEX.io va explica exact cum să o faceți. Voi trece apoi prin avantajele precise de a avea un cont de utilizator verificat.

CEX.io Review

Cum să obțineți un cont verificat CEX.io: Etapa 1

Utilizatorii trebuie să trimită unele informatii personale și documente pentru a ajunge la nivelul contului verificat. Totuși, toate sunt lucruri standard. Informațiile sunt necesare pentru a vă asigura că compania respectă împotriva spălării de bani (AML) și cunoașteți clientul (KYC) reglementări. Să începem examinarea CEX.io a verificării contului.

Mai jos, am enumerat toate documentele necesare și cum să le trimit la CEX.io. Urmați cu atenție acești pași. Dacă nu dați un document așa cum îl dorește compania, acesta va respinge solicitarea dvs. de a vă actualiza contul și va trebui să începeți din nou. Atunci când cumpărați și vindeți o criptomonedă, acest lucru ar putea însemna că pierdeți o creștere enormă a prețurilor!

 • În primul rând, trebuie să trimiteți detaliile dintr-un guvern emis document de identitate. Acesta ar putea fi pașaportul, cartea de identitate sau permisul de conducere.
 • Completați fișierul formular cu informațiile dvs. personale. Aceasta include sexul, prenumele, prenumele (opțional) prenumele, data nașterii, locul nașterii, numărul de contact și un link către social media (opțional).
 • Apoi, utilizatorii trebuie să completeze adresele lor. Aceasta include o adresă rezidențială (unde locuiți în momentul în care vă înscrieți la CEX.io) și adresa dvs. permanentă. Dacă cele două sunt aceleași, există o opțiune pentru a spune schimbului acest lucru. Faceți clic pe caseta etichetată „la fel ca rezidențială”. Se află lângă câmpurile „adresă permanentă”.

  CEX.io Review

 • Următorul pas în verificarea identității dvs. este să trimiteți o scanare sau o fotografie din câteva acte de identitate. Acestea trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
 • Data emiterii trebuie să fie în viitor (documentul trebuie să fie valabil în ziua în care a fost depus).
 • Trebuie trimise copii ale ambelor părți ale documentului.
 • Imaginile scanate trebuie să fie în culori și la o rezoluție înaltă.
 • Documentele trebuie să fie în format jpg, gif, png, tiff sau pdf.
 • Fișierul nu trebuie să depășească 15 MB.
 • Fotografia sau scanarea nu trebuie să depășească trei luni.
 • Documentele trebuie completate folosind alfabetul latin (a, b, c, d …)

  CEX.io Review

Cum să obțineți un cont verificat CEX.io: Etapa 2

Să continuăm sau CEX.io revizuirea procesul de verificare. Utilizatorii trebuie apoi să prezinte documentul de identitate, un selfie deținând documentul și o dovadă a adresei.

Documentul de identitate trebuie să fie emis de guvern și trebuie să fie la fel ca și când ați completat formularul de mai sus. Documentele de identitate acceptate sunt acte de identitate naționale, pașapoarte, permise de conducere.

Selfie-ul care deține documentul de identitate trebuie să includă proprietarul documentului (dvs.) care deține documentul. Există destul de multe linii directoare și poate fi dificil să obțineți o fotografie suficient de clară. Din acest motiv, ar putea fi mai bine să obții un prieten sau o rudă care să te ajute să faci un „selfie”. fotografie trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Trebuie să te uiți direct la cameră.
 • Fundalul trebuie să fie deschis sau să aibă o culoare neutră.
 • Selfie-ul în sine trebuie să fie în toată culoarea.
 • Fără „ochi roșii”.
 • Nimic care nu vă ascunde vizualitatea feței (ochelari de soare, pălării, fasii, bandane etc.)
 • Informațiile de pe document trebuie să fie clar vizibile.

Dovada documentului de rezidență trebuie să fie, de asemenea, o fotografie sau o scanare. Trebuie să includă adresa dvs. (cea menționată în formularul de verificare). următoarele vor fi acceptate ca dovadă a documentului de rezidență:

 • Factură de utilități (nu un telefon mobil, un contract TV sau facturi de internet tipărite).
 • Factura de energie electrică.
 • Extras de cont.
 • Declarație fiscală sau factură fiscală a consiliului.

Suportul CEX.io document afirmă că vor fi acceptate și alte documente de rezidență. Cu toate acestea, exclude facturile și extrasele de cont electronice, capturile de ecran online, facturile de telefonie mobilă și extrasele de card de credit.

Revizuire CEX.io: Avantajele de a avea un cont verificat

După cum am menționat, utilizatorii cu un cont verificat poate folosi mai mult Metode de plata și au limite mai mari de depunere și retragere. De asemenea, este vital ca utilizatorii să aibă un cont verificat dacă doresc să se retragă în monede fiduciare. Deci, este foarte important să menționăm acest lucru în recenzia CEX.io.

Cu un cont pe un nivel mai înalt decât cel de bază (verificat, verificat plus sau corporativ) puteți depune și retrage cu transferuri bancare și oricare dintre criptomonede listate la CEX.io (mai sus).

Limitele totale ale contului pentru toate aceste conturi de nivel superior sunt nelimitate, dar există unele limite de depunere și retragere recomandate asociate fiecărei metode de plată. Nu le-am enumerat de data aceasta pentru că sunt enorme!

Revizuire CEX.io: Cine ar trebui să utilizeze CEX.io?

Menționarea utilizatorilor țintă este foarte importantă pentru o revizuire CEX.io. CEX.io este excelent atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați. Mai jos, am enumerat câteva funcții care fac ca contul să fie unul bun pentru ambele tipuri de utilizatori.

De ce CEX.io este bun pentru începători? Există câteva motive pentru aceasta:

 • Foarte ușor de utilizat interfață. Chiar dacă nu aveți experiență în utilizarea unei platforme de schimb de criptomonede, CEX.io va fi foarte ușor de dat seama.
 • Secțiune de asistență excelentă. Pentru noii traderi sau investitori, poate fi un pic înfricoșător să cumpere monedă digitală pentru prima dată. Secțiunea de asistență a site-ului web are multe întrebări frecvente și dacă acest lucru nu este suficient, contactarea CEX.io este ușoară datorită formularului de solicitare prin e-mail.
 • Utilizatorii trebuie să caute mai mult opțiuni avansate de cumpărare și vânzare. Acest lucru face ca procesul să fie mai puțin înfricoșător, deoarece unele schimburi salută utilizatorii cu o pagină precum cea de mai jos. Este de înțeles că este foarte confuz pentru ei:

  CEX.io Review

Sursa: cledd

De ce CEX.io este bun pentru utilizatorii avansați? Iată răspunsul:

 • Ofera toate opțiunile de cumpărare te-ai aștepta de la o platformă avansată. Acestea sunt prezentate pe o platformă curată și ușor de navigat (în imaginea de mai sus).
 • Poate tranzacționează pe o marjă (folosind bani împrumutați). Din nou, acest lucru nu este absolut recomandat pentru utilizatorii noi!
 • Fără limite pentru utilizatorii verificați. Dacă sunteți un trader principal, veți putea obține profituri uriașe și le puteți retrage fără probleme folosind o varietate de metode diferite de depunere și retragere. Destul de cool, eh?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Deci, aceasta este recenzia noastră la una dintre cele mai populare din lume schimburi fiat-to-crypto. Cu numeroasele sale opțiuni de depozit, mai multe active digitale și designul ușor de utilizat, este evident de ce CEX.io a avut atât de mult succes în ultimii ani.

Acum, după ce ați terminat de citit acest ghid, ar trebui să aveți o idee mai bună despre ce este platforma CEX.io și dacă este potrivită pentru dvs. Dacă credeți că există o platformă mai bună pentru dvs., ar trebui verificați Coinbase, Binance și Kraken.

Deci ce crezi? CEX.io este o înșelătorie? Nu este ceea ce pare? Sau este, de fapt, un schimb credibil, care merită? O veți folosi pentru nevoile dvs. de criptomonede? Scrieți în comentariile de mai jos!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me