De încredere și de remarcat portofele criptomonede se poate dovedi un pic mai dificil de găsit decât v-ați putea aștepta. Sunt o mulțime de opțiuni diferite pentru a alege – nu toate se vor potrivi tuturor! Astăzi, în asta Portofel Cex recenzie, vom discuta una dintre opțiunile mai interesante.

Ce face ca portofelul Cex să fie atât de interesant? Câteva lucruri, de fapt, dar probabil cel mai notabil dintre ele ar trebui să fie faptul că Cex nu este în primul rând un portofel, in primul loc!

Confuz? Ei bine, nu vă faceți griji – vom intra în detaliile minunate într-un pic. Vom vorbi despre aplicația Cex (portofelul mobil Cex.io, mai precis), cum poți utilizați portofelul la maximum, și unele caracteristici generale și beneficii.

Bineînțeles, vă voi spune și despre lucrurile mai puțin ideale care înconjoară portofelul Cex și chiar vă voi arăta cum să începeți să-l utilizați, de asemenea. Haideți să trecem la asta!

Pro

  • Funcționalitate de schimb încorporată
  • Lista largă de monede acceptate
  • Disponibil în toată lumea
  • Aplicație mobilă minunată

Contra

  • Cerințe KYC stricte
  • Fără asistență pentru clienți live

Cex Wallet Review: Un portofel de schimb popular

Deci, mai întâi, mai întâi – să începem de la noi Portofel Cex revizuirea prin stabilirea bazelor de doar ce este Cex, și ce nu este.

O singură căutare online vă va dezvălui foarte repede că platforma în cauză – Cex.io – este un schimb de criptomonede. Cu alte cuvinte, este un loc în care te-ai îndrepta tranzacționează și schimbă active criptografice, sau pur și simplu chiar cumpărați-le cu un card de credit sau de debit, prea (acest lucru este posibil cu Cex).

S-ar putea să fiți confuz, totuși – dacă căutați, să zicem, un portofel Cex Bitcoin și vedeți că este de fapt un site de schimb, ați fost păcălit?

Desigur că nu! Cex este pur și simplu ceea ce se numește unportofel de schimb”.

Recenzie portofel Cex: despre Cex.io

Portofelele de schimb sunt un tip unic de opțiune de stocare a criptelor. Sunt, de asemenea, printre cele mai populare, cel puțin în ceea ce privește cripto-ul casual hodlers iar comercianții sunt preocupați – în timp ce există mult, alternative mult mai sigure pe piață, s-ar putea ca mulți oameni să nu le pese suficient pentru a le verifica, să nu aibă sprijinul financiar pentru a cumpăra unul sau pur și simplu să prefere cu totul portofele de schimb.

Chiar și în ceea ce privește stocarea activelor criptografice pe bază de schimb, Cex este unic – este ceva pe care probabil îl veți citi și în această recenzie a portofelului Cex.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Cex Wallet Review: PROS

După ce am stabilit toate acestea, putem trece acum la subiectul actual – Taxe pentru portofel Cex, aspecte de utilizare, masuri de securitate, și așa mai departe. Vom începe cu cel mai important aspect al tuturor – caracteristici de securitate portofel.

Măsuri stricte de securitate la nivel de client

Securitate este ceva ce ar trebui să luați foarte serios, mai ales dacă sunteți în căutarea unui nou portofel criptografic. Atât de mult, de fapt, încât ar trebui să fie prioritatea dvs. nr. 1 – nicio altă caracteristică nu va fi la fel de importantă ca siguranța activelor dvs..

Acestea fiind spuse, însă, „securitate” poate însemna câteva lucruri diferite. Devine deosebit de complicat atunci când discutați despre portofelele de schimb – în timp ce multe recenzii ale utilizatorilor de portofele Cex găsite online nu vă vor spune acest lucru, există de fapt câteva tipuri de măsuri de securitate care sunt implicate în acest tip de portofel.

Revizuirea portofelului Cex: istoria companiei.

Portofelele pe bază de schimb trebuie să-și protejeze activele utilizatorilor atât în ​​ceea ce privește tranzacții (criptare puternică a datelor, anonimat, dacă este cazul, mediu de tranzacționare sigur), precum și starea generală a platformei de schimb, de asemenea (adică siguranța față de încercările de hacking ale unor terți și așa mai departe).

Înainte de a începe să căutați „cum să găsesc adresa portofelului meu cu Cex?”, Ar trebui să vă dați întotdeauna seama dacă platforma are măsuri adecvate de securitate la loc! din fericire, Cex.io este de aur în această privință – de mulți este considerat a fi un loc foarte sigur pentru stocarea și tranzacționarea activelor dvs. de criptomonede.

Acest lucru este evident atunci când vă înregistrați prima dată și vă conectați la platformă. Există verificări de verificare prin e-mail și mobil, doar pentru a vă asigura că sunteți cu adevărat cel care vă conectați la cont.

Revizuirea portofelului Cex: documentele legale ale Cex.

Cex folosește, de asemenea foarte strict Regulamentele KYC. Deși acest lucru poate fi argumentat ca un lucru rău (vom ajunge la asta mai târziu), este de fapt uimitor pentru acele persoane care doresc să fie garantate oportunități de tranzacționare echitabile, și siguranța activelor lor.

Cex.io este de fapt reglementate oficial, de asemenea! Ceea ce înseamnă acest lucru este că poți fi sigur că există o instituție generală care se asigură că totul este corect și legal atât cu Cex Bitcoin portofel și, de asemenea, partea de schimb a platformei.

Încă vă întrebați este sigur Cex? Ei bine, am salvat cea mai bună parte pentru ultima – portofelul de schimb stochează majoritatea fondurilor utilizatorilor săi în dispozitive cu portofel rece.

Tabel: Metodele de plată ale portofelului Coinbase și ale portofelului Binance

Portofele reci sunt, de fapt, cel mai sigur mod de stocare a criptomonedelor. Hodlerii individuali pot achiziționa dispozitive dedicate pentru portofel rece și își pot păstra activele stocate pe ele – Ledger Nano X sau modelul Trezor T sunt două exemple bune.

Acestea fiind spuse, unele dintre cele mai bune schimburi de criptomonede (și, după măsură – portofele de schimb) utilizează, de asemenea, depozitarea frigorifică pentru a se asigura că activele utilizatorilor lor sunt complet sigure și departe de orice potențial malware sau încercări de hacking. Cex.io este o astfel de platformă.

Revizuirea portofelului Cex: explicație pentru portofelul rece.

Cex remarcă faptul că, deși cea mai mare parte a activelor menționate anterior este păstrată offline, există încă suficiente fonduri pe portofelele fierbinți ale platformei pentru a permite activități de tranzacționare de zi. Fantastic!

Deci, pentru a rezuma totul, dacă ați ajuns la această recenzie a portofelului Cex pentru a afla că este sigur Cex, fiți siguri – este un portofel de schimb care utilizează toate caracteristicile de securitate de top, și este obligat să vă păstreze activele criptomonede în siguranță (într-o măsură, adică – dacă doriți cea mai bună securitate posibilă, cel mai bun pariu rămâne un portofel hardware deținut individual).

Un portofel încorporat într-un schimb

Probabil că l-ați văzut venind, nu-i așa??

Este un punct care este discutat oricând cineva menționează portofele de schimb (și din motive evidente), dar este crucial să fie menționat, în special în ceea ce privește această revizuire a portofelului Cex. Vă spun de ce este cazul într-o secundă.

Deci, indiferent dacă ați folosi aplicația Cex sau versiunile desktop (browser web) ale platformei în cauză, veți găsi că portofelul este integrat într-un schimb de criptomonede.

Da, știu – lucruri evidente.

Revizuirea portofelului Cex: un schimb de încredere.

Cu toate acestea, aceasta fiind evidentă nu ar trebui să îndepărteze de faptul de a fi just cât de minunat este de fapt!

Vedeți, cu Cex Portofel Bitcoin (sau orice alt portofel altcoin, de altfel), veți putea tranzacționați monedele dvs. criptografice într-un mod instantaneu, direct din portofel. Acest lucru vă va economisi atât o cantitate uriașă de timp, cât și niște taxe.

Este de fapt problema de bază pe care oamenii par să o aibă și cu portofelele reci. În timp ce un portofel rece vă va oferi niveluri de securitate de top, va fi, de asemenea, destul de enervant atunci când doriți să schimbați monedele (mai degrabă, transferați-le la un schimb pentru a începe să faceți acest lucru).

Deci, Cex vă permite să stocați criptos și să le tranzacționați instantaneu. Grozav! Cu toate acestea, amintiți-vă când am spus asta Cex.io este de fapt destul de unic, chiar și în acest sens? Ei bine, asta pentru că de fapt platforma vă permite încasa!

Revizuirea portofelului Cex: cumpărați cripto cu un card de debit sau de credit.

Așa este – vei putea vinde-ți criptosul pentru bani fiat, și transferați acești bani în contul dvs. bancar sau pe cardul de debit în câteva minute!

În timp ce toate acestea sunt, desigur, mai bune o revizuire a schimbului Cex decât în ​​această revizuire a portofelului Cex, este încă demn de remarcat faptul că Cex vă permite practic să faceți un cerc complet, de la depunerea banilor fiduciari pe platformă, până la cumpărarea, tranzacționarea și încasarea ulterioară. Lucruri minunate!

Aplicație mobilă minunată

Dacă sunteți în căutarea portofelului mobil Cex.io, veți fi bucuroși să auziți acest lucru.

La fel ca multe altele portofele de schimb cu profil înalt, Cex.io are o aplicație mobilă pe care o poți folosi din mers. Cu alte cuvinte, veți avea șansa să vă accesați fondurile și să participați la activități de tranzacționare și schimb oricând, oriunde.

Minunat, nu? Bine, da – dar există un lucru și mai grozav în ceea ce privește portofelul mobil Cex.io.

Recenzie portofel Cex: aplicație mobilă Cex.

Aplicația în cauză este foarte simplu de utilizat, și foarte intuitiv. Cea mai bună caracteristică pe care o posedă este faptul că permite atât începătorii, cât și experții cripto-hodler și comercianții să se simtă bineveniți – există file separate pe care le puteți accesa, care fie vă vor arăta o vizualizare simplificată a platformei, fie una orientată spre experți.

În ceea ce privește alte recenzii ale portofelului Cex, s-ar părea că oamenii adoră faptul că pot accesați toate deținerile lor într-o singură filă, și chiar filtrează niște portofele goale. Informațiile vizuale afișate sunt clare și simple, iar încărcarea generală a aplicației, în timp ce este direcționată în jurul părții de schimb a serviciilor mărcii, este încă foarte atrăgător de utilizat și de privit.

O listă mare de criptomonede acceptate

Cu criptomonede devenind din ce în ce mai tradiționali, entuziaștii au început să o facă diversifică-și portofoliile destul de puțin. Este minunat – înseamnă că oamenii au început, de asemenea, să se uite la diferite proiecte și să se extindă cu interesele lor!

Diverse portofolii înseamnă, de asemenea, că există o nevoie tot mai mare de stocare criptografică sigură și fiabilă, deşi. Multe criptomonede (majoritatea, de fapt) au propriile lor, portofel dedicat – deși este bine în sine, dacă dețineți o selecție largă de active, poate începe să fie foarte dificil să le gestionați pe toate.

Cu toate acestea, recenziile utilizatorilor de portofel Cex vă vor spune acest lucru Cex rezolvă destul de bine această problemă.

Revizuirea portofelului Cex: listări de criptomonede.

Portofelul de schimb în cauză acceptă aproximativ 80 de criptomonede diferite. Este un număr decent! Veți găsi toate criptele principale suportate de Cex, precum și o bună varietate de alte monede, de asemenea.

Cea mai bună parte a portofelului în cauză este faptul că poți stocați toate aceste cryptos pe o singură platformă (acesta fiind Cex). Portofelele pentru fiecare dintre monede vor fi, cu siguranță, diferite, însă vor fi prezentate pe aceeași interfață grafică de utilizator (GUI).

Taxe reduse de retragere a criptelor

Taxe sunt ceva la care ne gândim adesea atunci când discutăm sau ne gândim la schimburi. Cu toate acestea, așa cum vă vor spune unele recenzii ale portofelului Cex, acestea se aplică și portofelelor cu criptomonede.

În ceea ce privește taxele de portofel Cex, există doar doua lucruri trebuie să te uiți în – taxe de depunere și retragere. Ambele se aplică criptomonedelor, în mod natural – există taxe legate de fiat, dar acestea vor fi acoperite revizuirea schimbului Cex.

Revizuirea portofelului Cex: program de taxe.

Depozitele sunt de fapt un mister al platformei. S-ar părea că puteți depune (transfera) criptomonede către Cex complet gratuit – care ar fi standardul -, dar nu există informații care să afirme acest lucru.

Totuși, în ceea ce privește retragerea taxelor de portofel Cex, lucrurile sunt de fapt minunat – o retragere Bitcoin de la Cex vă va costa în jur de 0,0005 BTC! Acest lucru face din Cex unul dintre cele mai bune portofele de schimb pentru transferurile de criptomonede atât în ​​interiorul, cât și în afara platformei.

Suport adresă SegWit (NU bech32)

Adresa Bitcoin SegWit a sustine ar trebui să fie norma în zilele noastre. Cu toate acestea, ați fi surprins de numărul de portofele de schimb de nivel înalt care NU acceptă de fapt acest tip de adrese.

Adresele SegWit sunt un nou tip de adresă exclusivă BTC care a înlocuit adresele portofelului Legacy ale Bitcoin. SegWit înseamnă „Martor separat”, iar adresele de acest fel vor începe fie cu „3”Sau un„bc1”. Ultimele adrese sunt numite bech32, și sunt din păcate, nu este acceptat de Cex.

Revizuirea portofelului Cex: asistență pentru adresa SegWit.

Dacă utilizați o adresă Bitcoin SegWit, tranzacțiile dvs. vor fi ambele Mai repede, și, de asemenea, vor costa mult mai puțin pentru a efectua. Două caracteristici grozave – fără motiv să nu folosiți acest tip de adresă!

Acest lucru este deosebit de adevărat, dat fiind faptul că aplicația Cex (și întreaga platformă, în sine) acceptă adresele SegWit, fără probleme! Vești minunate pentru orice pasionat de BTC!

Comparați portofelul Cex unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Cex unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cex Wallet Recenzii: CONS

După ce am discutat despre toate caracteristicile și beneficiile cele mai notabile menționate la alți utilizatori Portofel Cex recenzii, să luăm o întoarcere și să ne uităm la unele dintre reclamațiile pe care le pot avea clienții acestui serviciu. Desigur, nu există multe astfel de probleme de acoperit, dar cele care există sunt destul de notabile.

Aplicare puternică a KYC

Mai devreme, în revizuirea portofelului Cex, am subliniat faptul că Cex deține unele reglementări KYC destul de stricte și verificări de verificare. Aceasta a fost subliniată ca o caracteristică benefică și, pentru majoritatea oamenilor, va fi așa.

Cu toate acestea, se poate dovedi, de asemenea, a fi unul negativ. De fapt, totul depinde de punctul tău de vedere.

Dacă doriți doar să tranzacționați criptomonede și păstrați-le într-un mediu sigur, probabil că veți fi destul de mulțumit de modul în care Cex alege să abordeze reglementările KYC. La urma urmei, acest lucru vă ajută să vă asigurați că există nu se întâmplă fraude sau jocuri nedorite pe platformă, și crește aspectul general de securitate a portofelului.

Pe de altă parte, totuși, dacă nu vă puneți întrebarea „este sigur Cex?” Și sunteți pentru descentralizare, acest lucru poate împiedica.

Revizuirea portofelului Cex: licențe și certificări.

Vedeți, în timp ce majoritatea absolută a principalelor schimburi de criptomonede (astfel, și portofelele de schimb) utilizează reglementările KYC pentru a examina și confirma persoanele care își folosesc serviciile, unii susțin că aceasta este o încălcare directă a ceea ce ar trebui să reprezinte cripto – descentralizare și anonimat.

Probabil că aceasta este o credință susținută de minoritatea indivizilor – cripto-puriști și tradiționaliști. Dacă aveți un KYC adecvat, înseamnă că știți cine se află la celălalt capăt al ecranului și că puteți, de asemenea face depuneri și retrageri sigure de bani fiduciari.

Deci, deși acest lucru nu este cu adevărat o problemă importantă pentru majoritatea oamenilor, vor exista în continuare entuziaști individuali cripto, care ar putea să nu fie atât de pasionați de această caracteristică. Doar ceva ce merită ținut cont!

Nu există asistență pentru clienți live pentru utilizatorii neînregistrați

În mod ciudat, acesta este un lucru pe care nu îl veți vedea cu adevărat menționat atât de des printre diferitele recenzii ale portofelului Cex. Aș spune – ar trebui să fie!

Cex oferă clienților săi posibilitatea de a trimiteți cereri prin intermediul unui sistem de asistență pentru clienți de pe site-ul lor oficial. Este în regulă – faptul că poți deține un agent de asistență este mai mult decât în ​​cazul multor alte schimburi (deși, pentru a fi corect, această problemă afectează în cea mai mare parte platformele de schimb non-custodiale).

Spunând asta, Cex nu vă permite să contactați asistența direct printr-un chat livecel puțin dacă nu sunteți un utilizator înregistrat pe site. Trebuie să trimiteți o solicitare și apoi să așteptați un răspuns pe e-mail.

Recenzie portofel Cex: caracteristici Cex.

Mai mult, datorită unor lichidități fără precedent & fluctuațiile de preț pe care întreaga piață criptografică pare să le experimenteze continuu, portofelele de schimb (inclusiv Cex) și-au luat mâinile pline – poate fi necesar să așteptați un răspuns la întrebarea dvs. pentru câteva zile.

În general, s-ar putea să nu fie atât de mare problema – multe servicii legate de cripto au sisteme de asistență similare. Cu toate acestea, vorbim despre o platformă care are legătură cu finanțele dvs. aici – într-un caz ca acesta, probabil că ați dori să vi se răspundă la întrebări cât mai curând uman!

Sigur, ai putea spune – de ce contează dacă nu ești înregistrat pe Cex? Simplu – poate fi o modalitate excelentă de a evalua cât de receptivă este compania și dacă aveți orice anchete serioase înainte de a decide să vă înregistrați sau nu pe site, este cu atât mai important.

Cum se folosește portofelul Cex?

Deci, acum că am discutat toate avantajele și dezavantajele majore ale portofelul de criptomonede Cex, ar trebui să aveți o idee destul de bună despre ce să vă așteptați de la platforma în cauză.

Spuneți că, după ce ați citit această recenzie a portofelului Cex, ați decis că Cex.io merită să faceți o lovitură. Înainte de a vă arunca cu capul în diverse funcții pe care site-ul le poate oferi, va trebui înregistrați-vă și creați-vă un cont. Urmăriți – vă voi arăta cum să faceți toate acestea!

Cum să vă înregistrați pe Cex?

Procesul de înregistrare al portofelului de schimb Cex este exact același lucru ca și când ar fi să vă înregistrați pe Cex ca un schimb independent.

Pasul 1: Mergi la site-ul oficial Cex.io.

Pasul 2: În colțul din dreapta sus al ecranului, veți vedea un „Creează cont”Buton. Apasă-l.

Recenzie portofel Cex: pagina de start a Cex.

Pasul 3: Aici, vi se va cere introduceți adresa de e-mail, Crează o parolă, și selectați o țară de reședință. Lucruri standard.

Revizuirea portofelului Cex: creați-vă contul.

Pasul 4: Urmatorul, COnfirmare email – accesați adresa de e-mail pe care ați furnizat-o mai sus și urmați instrucțiunile oferite acolo.

Revizuirea portofelului Cex: confirmați adresa de e-mail.

Pasul 5: După ce ați fost redirecționat către pagina de conectare, va trebui să faceți acest lucru introduceți câteva informații de bază despre tine. Aceasta include numele, prenumele și data nașterii.

Revizuirea portofelului Cex: finalizați configurarea contului.

Pasul 6: Acum, vi se va oferi șansa de a vă mări limitele contului prin trecerea unor verificări de verificare KYC, dar puteți sări peste această parte și să reveniți la ea mai târziu. Odată ce-ți dai seama de asta, asta e – te afli!

Revizuirea portofelului Cex: începeți verificarea acum sau săriți pentru mai târziu.

Un punct demn de remarcat în această revizuire a portofelului Cex este faptul că, deși Cex nu are cel mai rapid proces de înregistrare acolo, cu siguranță este încă foarte direct! Procesul în cauză durează doar câteva minute și puteți sări peste toate obositoarele verificări KYC pentru moment și să reveniți la ele când vi se solicită mai târziu.

Cum se depune / retrage criptomonedele către / de la Cex?

Acum că v-ați accesat contul pentru prima dată, s-ar putea să vă întrebați „cum să găsesc adresa portofelului meu cu Cex?” Sau „cum ar trebui să fac prima depunere?”. Ei bine, nu vă faceți griji – exact asta vom analiza în continuare.

Pasul 1: Din pagina către care ați fost trimis după înregistrare (pagina de tranzacționare, practic), navigați la partea din dreapta sus a ecranului și veți vedea două butoane – „Depozit” și “Retrage”. Apăsați pe primul.

Revizuirea portofelului Cex: butoane de depunere și retragere.

Pasul 2: Aici, veți vedea o listă largă de opțiuni despre modul în care vă puteți finanța contul. De fapt – metodele sunt destul de abundente! Cu toate acestea, există fără opțiuni de finanțare criptografică la prima vedere – pentru a vizualiza aceste opțiuni, trebuie să alegeți un activ criptografic adecvat din partea dreaptă sus a ecranului (unde este meniul derulant „USD”).

Revizuirea portofelului Cex: metode de depunere.

Pasul 3: Pentru acest exemplu, îl folosesc Bitcoin. Dacă v-ați verificat contul, vi se va prezenta adresa dvs. de depozit BTC. Tot ce trebuie să faceți este să îl copiați și să-l inserați pe platforma de pe care efectuați retragerea. Asta este!

Revizuirea portofelului Cex: depuneți BTC prin adresă sau cod QR.

Viteza tranzacției va depinde de încărcarea rețelei și de alte câteva criterii, dar tranzacția ar trebui să se finalizeze în scurt timp. Odată ce se întâmplă, veți vedea BTC care apare în portofelul Cex și veți putea începe să tranzacționați sau pur și simplu să-l.

Pasul 4: Acum, să trecem la retrageri. Urmează același proces, alege doar „Retrage” in loc de "Depozit" de data asta. Veți fi trimis la o pagină care vă va cere introduceți adresa portofelului BTC al destinatarului – amintiți-vă, este adresa portofelului persoanei dvs. TRIMITERE banii și NU propria dvs. adresă de portofel Cex Bitcoin.

Revizuirea portofelului Cex: adresa destinatarului.

După cum puteți vedea, Cex vă solicită, de asemenea, să nu acceptați adresele bech32.

Pasul 5: Acum va trebui să introduceți suma de BTC pe care doriți să o trimiteți, să verificați detaliile și să confirmați tranzacția. Practic, asta este!

Procesul de retragere este la fel de simplu ca cel de depozit. Durează câteva minute, iar Cex face cu adevărat o treabă bună de a vă ghida prin ea.

Deși acest lucru este, de asemenea, destul de frecvent menționat în recenziile de portofel Cex ale utilizatorilor, mă simt de parcă ar merita să fie accentuat și mai mult – așa cum tocmai ați văzut singur, Cex oferă o mare varietate de metode pentru cum puteți cumpăra criptomonede cu bani fiduciari!

Într-adevăr, achiziționarea activelor cripto cu fiat direct din portofelul dvs. nu este un concept străin nici măcar pentru portofelele care nu sunt schimbate. Adică, aruncă o privire Ledger Nano X – cu ajutorul interfeței de utilizare Ledger Live, puteți achiziționa criptare direct pe dispozitivul dvs. portofel hardware!

Diferența aici este că Ledger folosește un serviciu de schimb terță parteCoinifică -, în timp ce portofelul Cex utilizează serviciile propria, schimb încorporat.

rezumat

Este adevărat, așa cum sa menționat în partea introductivă a acestei recenzii a portofelului Cex, alegându-vă o persoană de încredere și de încredere portofel criptomonedă se poate dovedi o ușoară provocare. În aceste zile, însă, principala provocare care se prezintă este varietatea diferitelor portofele disponibile pentru a fi utilizate!

Aș vrea să vă las azi cu un ultim sentiment pe care îl veți găsi exprimat destul de des în ambele celelalte recenzii despre portofelul meu de schimb, și, de asemenea, diverse forumuri online legate de cripto: cel mai bun pariu este să utilizați serviciile a două portofele separate.

Modul în care funcționează este destul de simplu – veți avea nevoie un portofel criptografic extrem de sigur, ca unul dintre dispozitivele de stocare a criptomonedelor hardware de top. În plus, puteți alege apoi o altă opțiune mai convenabilă, din punct de vedere al tranzacționării – deoarece aceasta este o revizuire a portofelului Cex, serviciul în cauză s-ar putea să vă convină destul de bine.!

Revizuirea portofelului Cex: Ledger Nano X și câteva criptomonede fizice.

Ai păstra Marea majoritate a activelor dvs. criptate pe un dispozitiv hardware (portofel de depozitare la rece), si doar o porție mică din cripto-ul dvs. deținut ar fi situat pe un portofel fierbinte (precum Cex).

În acest fel, veți putea să le faceți pe amândouă participă la activități de tranzacționare de zi, dacă doriți acest lucru și, de asemenea, rămâneți calm că cea mai mare parte a criptelor dvs. sunt păzit de cele mai bune apărări din industria criptomonedelor!

În ceea ce privește Cex, poate fi cu adevărat o alegere uimitoare pentru oricine caută o modalitate atât de tranzacționare, cât și de stocare a activelor cripto, în același timp! Datorită caracteristicilor oferite de Cex, portofelul de schimb va fi se potrivesc atât începătorilor cripto, cât și veteranilor, deopotrivă.

Natura reglementară a serviciului în cauză funcționează și ca o dovadă a acestuia legitimitate. Cex este disponibil pentru a fi accesat și utilizat 24/7, în întreaga lume – chiar și investitorii din SUA pot tranzacționa criptos pe platformă, care, din cauza unor lucruri precum Regulamentele SEC, sunt adesea imposibile pe alte schimburi high-end.

Concluzii

Ei bine, atunci – asta este! Am ajuns la sfârșitul nostru Portofel Cex revizuire!

Aș recomanda eu însumi să încerc Cex? Ei bine, din câte îmi dau seama, este cu siguranță o platformă uimitoare, cu o mulțime de avantaje de oferit clienților săi!

Fie că te-ar interesa Cex ca schimb de criptomonede, sau doriți să utilizați portofelul mobil Cex.io, vă puteți aștepta măsuri de securitate de nivel superior, însoțit de unii caracteristici utile și o reputație curată. Deși ar trebui să vă faceți întotdeauna propriile cercetări atunci când vine vorba de aceste lucruri, Cex pare cu adevărat a fi destul de decent!

Tabel: Opțiunile de preț pentru Ledger Nano X și Trezor Model T.

Cu toate acestea, dacă credeți că Cex.io nu vă va potrivi cu adevărat ca alternativă pentru portofel de schimb, există mai multe opțiuni de explorat – ai putea apela întotdeauna la portofele precum Ledger Nano X sau modelul Trezor T! Deși aceste dispozitive vin cu o etichetă de preț, ele oferă și ele cea mai bună siguranță pe care o pot cumpăra banii!

În cele din urmă, ai face bine să verifici cele mai bune platforme de schimb de criptomonede de pe piață, de asemenea!

Cu toate acestea spuse și făcute, vă mulțumesc că ați citit și vă doresc mult noroc în găsirea de portofele și servicii de schimb care să vi se potrivească cel mai bine! Noroc!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me