Hei, bine ai venit la mine Coinbase revizuire!

Cu peste 13,3 milioane de utilizatori activi, există puține schimburi la fel de fiabile și de încredere ca Coinbase.

Dacă doriți să cumpărați criptomonede cu dvs. bani fiat (USD, EUR etc.), Coinbase poate fi schimbul pentru dvs..

În această recenzie Coinbase, voi acoperi elementele de bază ale Coinbase, inclusiv ce este, cum functioneaza, avantajele și dezavantajele sale și dacă este potrivit pentru tine.

Când ați terminat de citit această recenzie Coinbase, veți avea o bună înțelegere a Coinbase și a ceea ce oferă. Mai important, veți putea decide dacă Coinbase este schimbul potrivit pentru dvs.!

Asadar, haideti sa începem!

Pro

  • Monede Fiat – acceptate
  • Simplu de utilizat
  • Acceptă doar cele mai de încredere criptomonede
  • Foarte sigur

Contra

  • Nu este disponibil în toate țările
  • Unele dintre monedele mai puțin cunoscute nu sunt acceptate

Un rezumat rapid al Coinbase

Coinbase este un schimb digital de broker valutar unde poți cumpărați și tranzacționați Bitcoin și alte câteva cryptos. Este diferit de schimburile tradiționale de criptomonede, deoarece vă permite acest lucru cumpărați cripto folosind monede fiat.

Coinbase este considerat unul dintre cele mai mari schimburi de cripto-brokeri din lume!

Ei țin active de peste 20 de miliarde de dolari și peste 50 de miliarde de dolari în criptare a fost comercializat folosindu-și platforma de când a fost fondată în San Francisco, California în 2012.

Coinbase are de fapt Două produse de bază; un schimb de brokeri și o platformă profesională de tranzacționare numită GDAX. Cu toate acestea, cele două pot fi utilizate independent una de alta.

Coinbase este un portofel?

Este un schimb, dar are un portofel încorporat, da.

Deci, puteți să vă păstrați criptografia pe platforma Coinbase, dacă doriți. in orice caz, nu este recomandat. Cu siguranță v-aș sfătui să vă mutați cripto-ul din Coinbase după ce l-ați cumpărat, deoarece portofelele de schimb sunt cele mai puțin sigure tipuri de portofele.

Ar trebui să te gândești să obții un portofel hardware în schimb – acestea sunt cel mai sigur tip de portofele criptografice!

Recenzie Coinbase: pagina principală Coinbase.

Citește-mi Trezor vs Ledger ghid pentru a vedea o comparație între primele două portofele hardware.

Este Legit Coinbase?

Există o mulțime de schimburi pe piață care nu sunt atât de demne de încredere pe cât pretind că sunt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care scriu această recenzie Coinbase – pentru a vă arăta cât de legitim este Coinbase, printre alte lucruri.

Deci, Coinbase este legitim? Ei bine, adevărul este, Coinbase este probabil la fel de legitim pe cât devine.

A funcționat doar în 30 de state din SUA peste 40 de licențe diferite. Acest lucru asigură că practicile lor sunt legale și că gestionează banii dvs. cu integritate.

Dacă citiți această recenzie Coinbase, primul lucru pe care trebuie să îl știți este dacă puteți utiliza sau nu acest schimb în regiunea dvs..

Coinbase poate fi utilizat în multe țări pentru a face tranzacții precum trimiterea, primirea sau stocarea de fonduri. Cu toate acestea, funcțiile de cumpărare și vânzare ale platformei sunt disponibile numai în 32 de țări dezvoltate in jurul lumii.

Asigurați-vă că verificați dacă puteți utiliza Coinbase din țara dvs. înainte de a încerca să vă înscrieți!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Caracteristicile Coinbase

Să descărcăm rapid câteva dintre principalele caracteristici ale platformei de schimb criptografic în cauză.

Oferă doar Cryptos de încredere

Coinbase este adesea folosit ca un punct de intrare pe piața criptografică. Prin el, poți cumpărați Bitcoin, Litecoin, Eter și Bitcoin Cash. Aceste patru monede digitale sunt singurele pe care le puteți cumpăra de la Coinbase.

Acest lucru se datorează faptului că Coinbase va oferi doar monede care sunt valute sau mărfuri garantate, și nu se deschide la jetoane care ar putea fi potențial titluri sau acțiuni. Este foarte rar că adaugă monede noi.

Acesta este un alt motiv pentru care Coinbase este considerată o platformă sigură și de încredere.

Interfață ușor de utilizat

Coinbase are o interfață foarte ușor de utilizat asta îl face un instrument excelent pentru cei care încep doar în industria criptografică. Designul său curat face ca navigarea să fie ușoară, iar instrumentele de care aveți nevoie sunt la îndemână.

Recenzie Coinbase: tabloul de bord Coinbase.

Acceptă Fiat

Spre deosebire de schimburile de criptomonede tradiționale, Coinbase acceptă o varietate de fiat în schimbul celor patru monede digitale pe care le oferă. Monedele pe care le acceptă sunt euro, lira sterlină și USD.

Mai mult decât atât, Coinbase oferă, de asemenea o bună varietate de metode de plată pentru a-și ajuta clienții să își primească banii fiduciari pe platformă pentru a cumpăra cripto. Acestea includ transfer bancar, carduri de debit / credit, PayPal și chiar SEPA transferuri pentru cetățenii europeni.

Schimb instant

Pentru cei care și-ar dori trimite bani în Bitcoin dar ar dori să tranzacționeze cu fiat, Coinbase are o caracteristică numită „Instant Exchange”. În loc să folosiți doar fiat pentru a cumpăra Bitcoin și apoi să-l trimiteți receptorului, puteți utiliza această caracteristică pentru a face procesul o acțiune instantanee fără probleme.

Plătiți pur și simplu cu fiat și plata se va converti în Bitcoin.

Sunt fără taxe suplimentare pentru acest serviciu și acesta este un alt aspect pozitiv pe care îl ia în considerare această revizuire Coinbase!

Cardul Shift

Dacă doriți să cheltuiți Bitcoin în portofelul Coinbase, puteți face acest lucru cu ușurință cardul Shift. Considerat cardul de debit Coinbase, este de fapt un card de debit Visa care permite utilizatorilor americani din anumite state să cheltuiască Bitcoin din portofelul lor Coinbase.

Funcționează la fel de simplu ca orice altă viză. Când tranzacționați cu cardul, valoarea echivalentă a Bitcoin va fi debitată din portofelul dvs. online. Din păcate, cardul nu este încă disponibil în toate statele pe care Coinbase le operează în sau în orice altă țară din afara SUA.

Treceți la GDAX gratuit

Dacă sunteți un cumpărător frecvent și vânzător de cripto și sunteți interesat de tranzacționare, puteți transfera cu ușurință pe platforma sursă a Coinbase GDAX (sau Coinbase Pro).

Coinbase Review

Prin GDAX, puteți comerțul între criptos. De fapt, pe GDAX, veți putea găsi o selecție mai mare de cryptos între care să faceți schimb.

Cu toate acestea, politica Coinbase privind valorile mobiliare și acțiunile este încă valabilă. GDAX se ocupă numai de monede considerate ca fiind monede virtuale.

Banii tăi sunt siguri

Deși nu este niciodată 100% sigur pentru banii dvs. pe orice schimb online, Coinbase este unul dintre cele mai sigure portofele web pe care le puteți utiliza.

Coinbase își păstrează aproape 99% din activele într-un stocare frigorifică offline care nu poate fi accesat – atunci când sunt depozitate la rece, nu pot fi piratate!

Doar 1% din activele de pe platformă sunt disponibile online în sistemul hot wallet și acestea activele sunt asigurate în cazul oricăror pierderi. În acest fel, dacă banii tăi ar fi vreodată furați de la Coinbase, i-ai primi înapoi.

Destul de cool, corect?

Recenzie Coinbase: pagina legală Coinbase.

Comparați Coinbase unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Coinbase unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Este sigur Coinbase?

Coinbase este unul dintre singurele 4 burse care au o licență în NY în cadrul programului pilot BitLicense. Ca atare, aderă la stricte KYC (Cunoașteți clientul) reguli și rămâne cât mai conforme cu reglementările și regulile.

După cum am menționat mai devreme, are peste 40 de licențe pentru a opera doar în S.U.A. și este autorizat să opereze legal în celelalte 31 de țări care își fac lista..

Mai mult decât atât, Coinbase își păstrează activele asigurate, astfel încât nu puteți pierde din punct de vedere tehnic niciunul din bani prin hacking și furt!

Un alt lucru care face Coinbase atât de sigur de utilizat este faptul că nu poate fi folosit anonim. Datorită regulilor KYC, utilizatorii trebuie să trimită un act de identitate emis de guvern și, în unele cazuri, să verifice adresa pentru a utiliza platformele CUMPĂRĂ și VINDE Caracteristici. După cum probabil puteți vedea, securitatea este încă un alt aspect pozitiv al acestei revizuiri Coinbase.

Recenzie Coinbase: o recenzie Coinbase de la un utilizator.

Asta face platforma foarte legitim de utilizat pentru utilizatori cinstiți și oricine dorește să facă ceva umbrit sau escroc nu va putea scăpa de el în acest schimb.

Dezavantajul utilizării Coinbase

Până în prezent, în această recenzie Coinbase, am abordat o mulțime de lucruri pozitive despre Coinbase. Este important să știți că există, de asemenea, câteva dezavantaje pentru unii oameni.

Limite de cont

În timp ce Coinbase vă permite să schimbați fiat pentru criptocurrency, limitează cât de mult poți cheltui și cât de des o poți face.

Potrivit lor suport pentru site-ul web forum, acesta este „pentru securitate, respectarea reglementărilor și prevenirea fraudei”. Limitele se bazează pe mai mulți factori care includ metoda de plată utilizată, cât de vechi este contul dvs., istoricul achizițiilor dvs., și altele. Aceste limite sunt calculate automat.

Din fericire, există câteva modalități prin care puteți crește limitele contului, cu toate acestea, unii dintre acești pași sunt deja obligatorii pentru a utiliza funcțiile de cumpărare și vânzare.

Poti adăugați un număr de telefon, furnizați mai multe detalii personale, trimiteți un act de identitate cu fotografie și creați un istoric de achiziții stabilit prin cumpărare și vânzare (tranzacționare) utilizând platforma Coinbase.

Rețineți că limitele sunt diferite pentru fiecare cont pe care îl conectați la portofelul Coinbase. De exemplu, limita de achiziție pentru cardul dvs. de credit va fi diferită și separată de limita de achiziție pentru contul dvs. bancar conectat.

Taxe mari

Coinbase tranzacționează în multe monede diferite și face o serie de metode de plată. Din această cauză, taxele pentru servicii relativ taxe mari în comparație cu alte schimburi. Taxele mari sunt unul dintre cele mai mari aspecte negative ale acestei revizuiri Coinbase.

Aceste taxe sunt taxat pe tranzacție și sunt calculate în unul din cele două moduri. Pentru tranzacțiile sub 200 USD, se aplică o taxă minimă. Cu toate acestea, pentru tranzacțiile de peste 200 USD, se aplică o taxă procentuală.

De exemplu, dacă cumpărați sau vindeți cu un cont bancar din S.U.A., rata efectivă a taxei de conversie este 1,49% pentru tranzacțiile de peste 200 USD. Cu toate acestea, dacă tranzacția dvs. este sub 200 USD, se aplică o rată de bază de 4%. Această rată de bază este specifică SUA și variază în funcție de țară și regiune.

Revizuirea Coinbase: metode de plată pe Coinbase.

Lipsa anonimatului

Deși este una dintre caracteristicile care fac Coinbase sigur de utilizat, pentru unii, lipsa anonimatului poate fi o problemă. În primul rând, Coinbase este obligat să raporteze informațiile utilizatorilor săi către organele de conducere care o reglementează. Aceasta înseamnă că ceea ce dețineți în activele criptografice va fi înregistrat oficial și veți fi de așteptat să plătiți orice taxe criptografice impuse de legislația țării dvs..

Acest lucru învinge scopul criptomonedei pentru unii, deoarece a fost conceput pentru a fi un mod descentralizat și anonim de tranzacționare a bogăției.

Cealaltă problemă cu aceasta este că Coinbase urmărește și monitorizează, de asemenea, modul în care utilizatorii își cheltuiesc monedele.

De asemenea, vă pot îngheța portofelul Coinbase dacă descoperă că faceți tranzacții îndoielnice, cum ar fi plata sau primirea de plăți pentru servicii pentru adulți, jocuri de noroc, vânzarea de bunuri ilegale sau orice altceva care pare umbros.

Dacă Coinbase ar fi descentralizat, nu ar fi cazul. Nu ar putea să vă înghețe contul, deoarece nu ar avea control asupra acestuia.

Deci, iată o recapitulare rapidă a avantajelor și dezavantajelor din această recenzie Coinbase:

Bravo PROS

✓ Interfață simplă de utilizat;

✓ Oferă doar cele 4 cele mai de încredere cryptos: BTC, LTC, ETH & BCC;

✓ Acceptă tranzacții fiat;

✓ Mai multe metode de plată și se conectează cu ușurință la conturile bancare din SUA;

✓ Foarte reglementat pentru a menține platforma sigură și legitimă;

✓ Respectă politicile care îl fac transparent și de încredere;

✓ Se conectează la GDAX, astfel încât să puteți tranzacționa criptos;

✓ Card de debit Coinbase cunoscut sub numele de Shift Card pentru utilizatorii SUA.

degetul mare în jos CONTRA

✗ Nu este disponibil în toate țările;

✗ Limită cât puteți cheltui sau retrage;

Fees Taxe mai mari decât media;

✗ Politicile KYC stricte permit monitorizarea tranzacțiilor și previne anonimatul;

✗ Conform impozitului și vă va împărtăși informațiile cu autoritățile fiscale.

Cine ar trebui să utilizeze Coinbase?

Începători

Coinbase este o platformă excelentă pentru investitorii începători!

Este interfață ușor de învățat vă va ajuta să învățați corzile utilizării schimburilor online. Prin intermediul acestuia, puteți transfera cu ușurință la GDAX pentru a tranzacționa și tranzacționa cu chiar mai multe valute decât cele oferite pe Coinbase.

Oricine dorește să cumpere cu Fiat

Coinbase este un schimb de brokeri asta îți permite cumpărați cripto cu moneda dvs. fiduciară, așa cum s-a menționat în această revizuire Coinbase. Acest lucru îl face un punct de intrare excelent în sectorul criptografic. De fapt, o mare parte din capitalul care se varsă în industria criptografică a venit prin Coinbase de la utilizatorii săi.

Întreprinderi mai mici și investitori

Pentru întreprinderile mici și investitorii care doresc să își investească numerarul în cripto, Coinbase este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, pentru companiile mai mari și investitorii care sunt interesați să investească sume mai mari de bani, taxele Coinbase pot fi puțin prea mari.

Acest tip de investitor ar putea fi mai bun cu o opțiune care oferă taxe mai ieftine și o protecție mai bună a confidențialității clienților.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Dacă ați ajuns până acum în recenzia mea Coinbase, felicitări – acum știți dacă Coinbase este potrivit pentru dvs. sau nu! Știți avantajele, dezavantajele sale și pentru ce este cel mai bine folosit.

Adevarul este, Coinbase este unul dintre cele mai bune schimburi de brokeri disponibile în prezent pe net. Este foarte de încredere, bine asigurat și foarte ușor de învățat și de utilizat pentru colțul de început.

În ciuda câtorva dezavantaje, este de departe cea mai simplă modalitate de a cumpăra cripto. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să vă lăsați cripta pe site-ul Coinbase. În schimb, transferați-l pe un portofel hardware dacă îl dețineți pe termen lung.

Deci ce crezi? Coinbase este potrivit pentru dvs.? Îl veți folosi pentru a cumpăra, vinde, tranzacționa sau stoca cripta dvs.? Să-mi dai de veste!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me