A criptomonedă este valoroasă doar atunci când este acolo. Probabil că nu ți-ar păsa atât de mult de fluctuațiile prețurilor Bitcoin sau Ethereum dacă nu ai ținut-o pe tine însuți – sigur, este totuși interesant, dar nu în măsura în care deții ceva.

Cu toate acestea, există oameni care pot încerca să vă răpească criptomonedele – indiferent dacă este vorba de un keylogger, un virus, o încălcare a securității sau în orice alt mod. De aceea, oamenii au nevoie de un portofel criptomonedă sigur – și exact despre asta vom vorbi în acest sens CoolWallet S vs. Ledger Nano S vs. Trezor compararea portofelului criptografic.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano S și Trezor One

Vom începe prin a stabili criteriu de evaluare. După aceea, vom trece mai departe și vom vorbi despre portofelele reale, avantajele și dezavantajele acestora, etc. La sfârșit, vă voi face o scurtă recapitulare și vă voi permite să decideți care portofel ar fi cel mai bine de utilizat.

Introducere – Criterii de evaluare

Ar fi greu să începi să vorbești despre și comparând portofele criptomonede fără a stabili temeiurile pe care le-am putea compara.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Există o mulțime de aspecte și caracteristici diferite pe care ar trebui să le aibă o criptomonedă pentru ca aceasta să fie atractivă și utilizabilă, dar, din moment ce căutăm în cea mai mare parte să comparăm cele trei portofele criptografice și să le găsim punctele tari și punctele slabe, ne vom lipi de lucrurile principale.

Următoarele sunt criteriile pe care le vom folosi ca bază pentru a noastră CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor comparație:

 • Securitate. Mâini jos, securitatea este cel mai important aspect atunci când vine vorba de alegerea unui portofel de criptomonede. Chiar dacă CoolWallet, Ledger și Trezor, în mod implicit, au acoperit mai mult sau mai puțin acest lucru (toate fiind portofele criptare hardware), vom totuși să aruncăm o privire oarecum aprofundată în fiecare și să încercăm să distingem ambele puncte forte și neajunsurile acestui aspect.
 • Accesibilitate. Dacă achiziționați un portofel criptomonedă, probabil că ați dori să fie accesibil și ușor de utilizat. Există o mulțime de portofele criptografice nepotrivite și învechite pe piață – chiar dacă ar putea fi pe partea mai ieftină a prețului, sunt oribil de utilizat. În această comparație portofel criptografic CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, vom arunca o privire la fiecare dintre cele trei portofele hardware și vom vedea dacă putem ajunge la un consens clar cu privire la cât de ușor de utilizat sunt.
 • Suport pentru criptomonede. Noile criptomonede intră pe piață aproape în fiecare zi. Majoritatea oamenilor dețin acum nu una, ci două sau trei (sau cinci sau zece) criptomonede diferite, indiferent dacă este vorba de tranzacții diferite din alte motive. Din această cauză, este important ca un portofel hardware criptomonedă bun să nu aibă numai condiții excelente de stocare a criptomonedelor dar ar permite, de asemenea, stocarea mai multor valute. Vom vedea dacă vom găsi un câștigător clar în această comparație CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor.
 • Latura vizuală. Chiar dacă acesta este probabil unul dintre cele mai puțin importante aspecte atunci când vine vorba despre portofelele de stocare criptografice bune, este întotdeauna mai plăcut să purtați în jurul unui dispozitiv elegant, plăcut din punct de vedere estetic, mai degrabă decât unul stufos și hidos..
 • Eticheta de preț. În cele din urmă, vom vorbi despre etichetele de preț ale acestor trei portofele. Prețul unui portofel de criptomonedă hardware este cel mai frecvent factorul determinant din spatele deciziei de cumpărare sau omiterea dispozitivului. Ar trebui să rețineți că vom vorbi despre trei dintre cele mai avansate portofele criptografice în joc – prețurile lor vor reflecta cel mai probabil acest fapt.

Acestea vor fi principalele criterii de evaluare pe care le vom folosi pentru a analiza și compara toate cele trei portofele. Cu toate acestea, înainte de a începe, să avem o scurtă prezentare generală a fiecărui portofel, doar pentru a putea ști cu ce avem de-a face..

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor – O scurtă prezentare generală

Pentru a putea fi amândoi pe aceeași pagină, să acoperim pe scurt cele trei portofele în cauză.

CoolWallet S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

CoolWallet S portofel cripto este primul din lume portofel mobil pentru criptomonede. Compania CoolBitX (și produsul din spatele său) nu este la fel de cunoscut ca și alți concurenți de pe această listă, dar portofelul se încetinește, dar cu siguranță își face loc în mainstream.

Deși compania însăși lansat abia în 2014, din ce în ce mai mulți oameni care își petrec timpul în comunitățile de criptomonede din întreaga lume încep să audă cât de grozav este acest nou jucător pe piața portofelelor de criptomonede.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ledger Nano S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Ledger Nano S este unul dintre cele mai discutate portofele hardware pentru criptomonede în piață. Acesta și-a construit o reputație solidă de-a lungul anilor de a fi în top atunci când vine vorba de fiabilitate, securitate și performanță generală. Cu peste 1 milion de vânzări de produse la nivel mondial, Ledger este încă unul dintre portofelele de criptomonede de pe piață.

Trezor

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Trezor este primul portofel hardware criptomonedă creat vreodată. Până în prezent, este văzut ca principalul concurent pentru Ledger Nano S – ambele portofele hardware domină în prezent piața. Având în vedere Trezor atât de mult timp în afaceri și concurând pentru rangul de top al celor mai bune portofele cripto, există o dovadă excelentă a cât de fiabil și testat în timp este cu adevărat acest portofel hardware..

Comparația

Acum, că aveți o idee despre ce avem de-a face, putem trece în cele din urmă la actualul CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor Compararea produsului. Criteriile după care vom compara portofelele nu sunt listate într-o anumită ordine, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Securitate

Când vine vorba de securitate, CoolWallet S portofelul crypto are în prezent fără neajunsuri. Oferă câteva elemente diferite de securitate, și anume elementul securizat, Bluetooth criptat, autentificare cu factor 2 + 1 și câteva altele.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: caracteristici CoolWallet S.

Până în prezent, opinia publică generală despre Securitate CooWallet S. este copleșitor de pozitiv – nu există încălcări de securitate notabile care ar fi compromis criptomonedele utilizatorului sau ar fi expus un fel de defect imens în sistem.

La fel ca CoolWallet, Ledger este de asemenea deasupra când vine vorba de securitate. Dispozitivul oferă stocare offline, un opțiune de backup și restaurare a criptomonedelor dacă pierdeți portofelul sau dacă este furat (ați avea nevoie de o foaie de recuperare), încuietori securizate prin PIN etc. Ledger Nano S oferă securitate de top, care este exact ceea ce ar trebui să căutați într-un portofel de criptomonede.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano S și CoolWallet S

La fel ca cei doi pretendenți ai săi, Trezor Model T te-a acoperit în departamentul de securitate. Portofelul oferă, de asemenea, securitate bazată pe codul PIN, cu blocări, copii de rezervă și confirmări multiple activate.

Au existat unele controverse cu privire la securitatea lui Ledger și a lui Trezor până târziu, dar s-a dovedit că nu este atât de mare. Ei bine, cel puțin din partea lui Ledger – Trezor a primit o lovitură mai mare. Chiar și atunci, totuși, un hacker ar trebui să fie lângă dispozitivul dvs. și să cunoască tot felul de date de identificare.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Deci, este probabil sigur să spunem că, atunci când vine vorba de aspectul de securitate al comparației CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, toate cele trei portofele sunt pretendenți de top.

Accesibilitate

Întrucât unul dintre obiectivele principale ale CoolBitX a fost să creeze un dispozitiv care să fie ușor accesibil și distractiv de utilizat, oferă portofelul cripto CoolWallet S fără probleme și nu ridică plângeri atunci când vine vorba de acest aspect.

Oferă un tip cu un singur buton a unui conexiune ușoară în aplicație, funcționează fără probleme și nu te face să simți că ai vrea să schimbi ceva pentru a „ușura lucrurile”. Faptul că CoolWallet S este compatibil cu dispozitivele mobile spune multe despre cât de accesibil este! În general, o performanță excelentă în această parte!

La fel ca CoolWallet, Ledger de asemenea nu ridică probleme în departamentul de accesibilitate. Este foarte ușor de utilizat, nu copleșește utilizatorul cu o mare varietate de funcții inutile și este Destul de direct per total. Ledger are două butoane (care este cu unul mai mult decât CoolWallet S) și toate operațiunile pot fi efectuate și vizualizate direct pe ecranul său.

Trezor este foarte ușor de utilizat – la fel ca la Ledger, vă puteți vizualiza operațiunile pe ecran. Cu toate acestea, interfața principală se află pe un site web specific, desemnat. Chiar dacă utilizarea generală a portofelului este destul de simplistă, Trezor oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza unele dintre informațiile și caracteristicile mai complexe, dacă aleg acest lucru..

Suport pentru criptomonede

Văzând că acesta este un aspect foarte important pentru orice portofel de criptomonedă hardware, este cu siguranță unul dintre principalii factori de analiză în această comparație a portofelului criptografic CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor.

CoolWallet S permite utilizatorilor să stocheze şase principalele criptomonede – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, jetoane ERC 20 (cele care se bazează pe rețeaua Ethereum – jetoanele BitDegree BDG sunt, de asemenea, acceptate pe portofel!), Litecoin și Clipoci. Chiar dacă este vorba despre un număr relativ mic de valute, portofelul acoperă principalele cripte ale pieței.

Tabel: Criptomonedele acceptate ale CoolWallet S și Trezor One

În plus față de principalele monede criptografice, Ledger Nano S acceptă, de asemenea, mai multe criptomonede. Dacă doriți să stocați cripto-uri care nu sunt atât de cunoscute sau obișnuite, Ledger ar putea fi doar instrumentul pentru dvs..

La fel ca Ledger, Trezor acceptă o mare varietate de altcoins, inclusiv cele principale menționate anterior. Faptul că Trezor permite utilizatorilor să stocheze astfel de monede precum Dash, NEM, ETH Clasic și Dogecoin îl face un dispozitiv foarte atractiv pentru pasionații de altcoin.

Partea vizuală

Care ar fi o comparație CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor fără a vorbi despre estetică a portofelelor, corect?

Portofelul criptografic CoolWallet S iese în evidență prin pretențiile sale prin a fi super-subțire și plat. Este un portofel estetic plăcut care atrage privirea și doar arată elegant. Un alt lucru extraordinar despre designul portofelului este că este foarte ușor să se încadreze oriunde și să fie transportat – dimensiunea și forma dispozitivului vă permit să îl plasați aproape oriunde, fără a ocupa deloc spațiu deloc..

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Ledger este comparabil cu un dispozitiv USB standard – atât ca dimensiune, cât și sub forma portofelului hardware. Designul său metalic îl face să fie destul de discret, ceea ce este întotdeauna minunat atunci când vorbim despre portofele de stocare criptografică în general.

Din cele trei, Trezor arată cel mai unic – și cel mai ciudat. Dimensiunea și forma sa sunt departe de a fi dificile de manevrat sau ascuns atunci când este nevoie, totuși rămâne scurt în departamentul de estetică, cel puțin în comparație cu ceilalți concurenți din această listă.

Eticheta de preț

În cele din urmă, am atins prețul. Să aruncăm o privire asupra diferențelor de preț pe care le oferă aceste portofele.

CoolWallet S vă permite să alegeți dintre două opțiuni – portofelul principal sau versiunea duo. CoolWallet S în sine costă 99 de dolari, în timp ce opțiunea duo este de 159 de dolari. Versiunea Duo vă permite să achiziționați 2 dispozitive CoolWallet S în loc de 1. Astfel veți economisi aproximativ 20 USD pe portofel.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Ledger Nano S se ridică la un preț de 59 EUR EUR, sau aproape 68 USD.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Trezor Model T se dovedește a fi de 180,29 EUR sau 206,85 USD.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Care este mai bun?

Deci … Ce ne spun aceste prețuri?

Ledger este cel mai ieftin din lot, Trezor fiind opțiunea extrem de scumpă de a stoca criptomonedele. CoolWallet S se dovedește a fi locul potrivit, fiind perfect accesibil și oferind o performanță excelentă pentru prețul său.

Argumente pro şi contra

În sfârșit, să facem o recapitulare rapidă a acestei comparații de portofele criptografice CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, evidențiind avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre portofele..

CoolWallet S

PROS CONTRA
 • Securitate remarcabilă
 • Design excelent
 • Rezistent la apă
 • Prieten pentru începători – ușor de utilizat
 • Nu este open source
 • Sprijiniți doar câteva dintre principalele monede

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ledger Nano S

PROS CONTRA
 • Sprijină multe criptomonede diferite
 • Suportă și se integrează cu destul de multe portofele fierbinți
 • Oferă un raport preț-calitate excelent
 • Un pic ciudat, în comparație cu CoolWallet S
 • Ar putea fi un pic dificil de configurat și de a intra

Trezor

PROS CONTRA
 • O reputație consacrată
 • Ușor de folosit
 • Foarte sigur
 • Ușor de utilizat
 • Foarte scump
 • Navigabil numai cu ecran tactil

Concluzii

Așadar, am ajuns la sfârșitul revizuirii portofelului hardware CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor.

După cum probabil vedeți și spuneți singur, fiecare dintre portofelele pe care le-am acoperit în acest tutorial au diferite argumente pro și contra. În funcție de dorințele și nevoile oamenilor atunci când vine vorba de stocarea criptografică, toată lumea ar putea găsi portofele diferite care le convin cel mai bine.

Acest tutorial CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor nu a fost menit să vă determine să achiziționați un produs peste altul. Mai degrabă, am urmărit să evidențiez unele dintre cele mai proeminente caracteristici și neajunsuri ale fiecărui portofel și să vă permit să vă hotărâți cu privire la ceea ce credeți că este cel mai bun portofel hardware de utilizat.

În cazul în care doriți să verificați încă o alternativă, vă recomand cu tărie să verificați portofelul Coinbase.

Sper că acest articol de comparație „CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor” ți-a fost util. Noroc cu toate proiectele dvs. de criptomonede!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me