În zilele noastre, ar fi probabil dificil să găsești o persoană care să nu fi auzit niciodată de ea Bitcoin și schimburi de criptomonede. Această criptomonedă a explodat industria criptografică în masă – din ce în ce mai mulți oameni doresc astăzi participă la ceea ce oferă această piață.

Cu toate acestea, Bitcoin și Ethereum deoparte, nu toată lumea a auzit despre criptomonede penny. Și de aceea astăzi, în această listă de criptomonede penny, vom vorbi exact despre asta – vom analiza cele mai promițătoare și mai cunoscute penny cryptos de acolo.

Pentru început, vom trece peste terminologie. Deși s-ar putea să aveți deja o idee sau două despre ce ar putea fi o „criptomonedă de bani”, trebuie totuși să știm că vorbim despre același lucru.

După aceea, vom încerca să găsim cea mai bună monedă criptomonedă disponibilă – există anumite cerințe specifice pe care ar trebui să le aibă o astfel de monedă criptografică pentru a fi cea mai bună și vom trece peste toate acestea pe măsură ce progresăm prin tutorial.

Penny Cryptocurrencies Explanatory

După cum sugerează și numele, o criptomonedă de penny este o monedă criptografică cu un preț de piață sub 1 USD. După cum vă puteți imagina, majoritatea criptomonedelor care există în prezent pe piață pot fi clasificate ca penny cryptos.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Chiar dacă numele și prețurile monedelor criptografice sunt adesea aruncate în diferite discuții, rareori se pune atenția asupra motivului pentru care aceste monede au prețul așa cum sunt. Se pare că a devenit natural să vezi Bitcoin dupa cum criptomonedă absolută, apoi vezi monede ca Ethereum și Litecoin ca urmări și apoi există orice altceva. Dar de ce este asta?

Bine, Bitcoin este un caz unic. S-ar putea să susțineți că prețul său se datorează faptului că este prima criptomonedă descentralizată în lume (și asta se adaugă cu siguranță motivului), dar intră în joc mai mulți factori.

Criptomonede Penny: tranzacționarea Bitcoin.

Bitcoin a atins nivelul la care reputația monedei și notorietatea vorbesc de la sine. A devenit baza tuturor criptomonedelor de acolo. Chiar și lingvistic vorbind, toate criptomonedele care nu sunt Bitcoin se numesc altcoins (opțiuni pentru Bitcoin).

De asemenea, a fost criptomoneda care a împins întreaga piață în mainstream – oamenii nu au acordat prea multă atenție subiectului cryptos până când Bitcoin a început să-l facă mare. Dintr-o dată, aveți companii și organizații uriașe dedicate solemn să ofere utilizatorilor lor servicii legate de cripto.

Cu toate acestea, trebuie reținut că Bitcoin este o foarte caz unic. Majoritatea celorlalte criptomonede care se află în prezent pe piață au anumite motive specifice pentru care au prețuri așa cum sunt.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să înțelegem aceste motive, mai ales atunci când vine vorba de criptomonede penny. Acestea fiind spuse, există metode de clasificare a acestor monede în funcție de anumite criterii.

Lista criptomonedelor de penny a acestui tutorial este alcătuită în conformitate cu unele dintre aceste criterii, deci ar fi probabil o decizie bună să le vorbiți pe scurt.

Categorii

Chiar dacă există multe modalități diferite de a clasifica criptomonedele de penny, voi folosi o metodă pe care o consider cea mai clară și mai ușor de înțeles..

Sunt trei categorii in total: noi criptomonede, criptomonede stagnante, și prăbușirea criptomonedelor. Aceste trei categorii ar trebui să acopere, probabil, majoritatea cripto-urilor populare de penny de acolo.

Noi criptomonede

Înainte ca o criptomonedă să fie lansată, hype-ul este construit în jurul valorii sale ICO (oferta inițială de monede). Acest lucru se face într-o varietate de moduri legate de marketing, dar totul se rezumă la un singur criteriu simplu: va fi utilă această criptomonedă?? Prețul noii monede criptografice depinde în mare măsură de ICO-ul său, în timp ce succesul unei ICO depinde în mare măsură de utilitatea monedei în cauză.

Criptomonede Penny: Merită?

Cele mai multe dintre criptomonede nou lansate începeți cu un preț de piață foarte scăzut, astfel încât să puteți clasifica ca o criptomonedă de bani. Cu toate acestea, dacă moneda este considerată utilă, prețul va începe cu siguranță să crească la scurt timp după lansarea inițială.

Dacă doriți să puteți prinde din timp una dintre aceste criptomonede penny și să investiți cu succes în ea, ar trebui urmăriți piața si fa cercetări aprofundate cu monede criptografice noi, emergente. Citiți hârtia albă a companiilor, urmăriți știrile și gândiți-vă logic – va satisface o nouă necesitate această nouă criptare? Va servi o utilizare? Dacă da, ar putea fi o opțiune bună pentru a investi.

Rețineți că prețul cripto nou ar putea rămâne scăzut destul de mult timp după lansare, chiar dacă pare a fi o monedă foarte promițătoare. De obicei, acest lucru se datorează faptului că oamenii pur și simplu nu au observat acest lucru sau nu au acordat suficientă atenție la ceea ce face sau la ce scop servește.

Cel mai obișnuit scenariu este că odată ce o monedă nouă și arătoasă este observată de câțiva oameni, lucrurile încep să meargă la zăpadă, iar moneda prețul începe să crească rapid.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Criptomonede stagnante

Un alt tip de criptomonede pe care s-ar putea să le întâlniți se numește criptomonede stagnante. Aceste monede criptografice sunt de obicei pe piață de ceva timp, dar prețul lor nu pare să fluctueze deloc.

Pot exista multe motive diferite în spatele acestui lucru. Depinde de ce nivel doriți să-l analizați – unele situații ar putea implica interferențe corporative, altele – o simplă pierdere de interes sau o pauză momentană de tranzacționare (folosind „momentan” ca termen larg aici).

Acesta este oarecum un tip dificil de cryptos – non-fluctuație din prețul lor ar putea fi atât un lucru bun, cât și un lucru rău. Pe de o parte, s-ar putea să vă bucurați că prețul monedei nu scade. Acest lucru ar putea fi luat ca un semn că cripto-ul este încă valoros și utilizat pe scară largă, chiar dacă este realizat în liniște.

Criptomonede Penny: Merită?

Pe de altă parte, totuși, stagnarea unei criptomonede poate însemna că dezvoltatorii sunt încet abandonarea proiectului și nu intenționează să dezvolte sau să promoveze rețeaua pe care moneda se bazează mai mult decât au deja. Acest lucru duce la o pierderea lentă, dar constantă a interesului din partea utilizatorului, ceea ce are ca rezultat o moarte stagnantă pentru criptomonedă.

Dacă se întâmplă să întâlnești astfel de criptomonede penny într-un fel de listă de criptomonede penny găsite online, citește întotdeauna știrile din jurul acelei monede. Procedând astfel, ați putea să evitați un glonț pe termen lung.

Criptomonede care se prăbușesc

La prima vedere, pare un fel de auto-explicativ, nu-i așa? Dacă prețul unei cripto-valute se prăbușește, asta înseamnă că probabil moneda se stinge, nu? Ei bine, nu neapărat.

La un moment dat Decembrie 2017, piața criptomonedelor a început să se prăbușească în ansamblu. Până în acel moment, începând cu vara aceluiași an, monedele criptografice au continuat să crească constant în preț – Bitcoin, de exemplu, aproape a încălcat marca de 20.000 de dolari!

După oprirea inițială a creșterii prețurilor și schimbarea bruscă de direcție, în ianuarie 2018, piața criptografică prăbușit la nesfârșit – aproape fiecare criptomonedă a cunoscut o deflație majoră a prețului și a valorii de piață.

Criptomonede Penny: Merită?

Din această cauză, devine aproape imposibil să spunem că „dacă o criptocurrency scade în preț, asta înseamnă că a fost făcut pentru”. Piața se confruntă cu un fel de stabilizare până târziu, iar o mulțime de experți în cripto promit lucruri grozave care vor veni. Cred că va trebui să așteptăm și să vedem.

În ceea ce privește investițiile în criptomonede penny, acest lucru devine și mai complicat. Ar trebui să faceți multe cercetări înainte de a plasa o investiție într-o astfel de monedă. Cu toate acestea, citirea unei liste de criptomonede nu va fi suficientă – va trebui să aveți suficiente cunoștințe pe monedă pentru a încerca și a prezice CÂND va înceta să scadă din preț, pentru a găsi cel mai bun interval de timp pentru plasarea unei investiții.

Bineînțeles, există o mulțime de alte tipuri de criptomonede care s-ar putea încadra în diferite categorii (jetoane, monede care cresc în preț etc.). Cu toate acestea, aceste trei categorii ar trebui să acopere majoritatea principalelor tipuri de criptomonede penny pe care le veți întâlni.

Acum, fără alte întrebări, să trecem în lista criptomonedelor de penny și să vorbim despre unele dintre cele mai notabile criptomonede de penny de acolo.

Ripple (XRP)

Din toate criptomonedele din acest tutorial, Clipoci este probabil cel mai cunoscut și apreciat. Chiar dacă „Ripple” este compania care a creat moneda (moneda însăși se numește „XRP”), Toată lumea s-a obișnuit atât de mult să numească moneda Ripple încât, de dragul autorizației, voi face același lucru.

Clipoci se remarcă din mulțimea criptomonedelor, fiind singura criptomonedă centralizată pentru a ajunge la vârful pieței. La vârf, Ripple reușise să atingă locul doi în poziția pe piață și a fost considerat că va deveni în curând „ucigașul Bitcoin”. Totuși, asta nu s-a întâmplat.

Există destul de multe câteva motive pentru care oamenii iubesc Ripple. Unele dintre principalele includ, dar nu se limitează la: viteză (în comparație cu Bitcoin), raritate, longevitate, echipa din spate dezvoltarea monedei, fluiditatea, este acceptată de multe bănci și guverne din întreaga lume etc..

Criptomonede Penny: Merită?

Ripple este considerat a fi una dintre cele mai bune criptomonede penny în care să investiți atunci când abia începeți în lumea investițiilor. Cea mai mare parte a criptomonedelor de penny pe care le veți găsi de referință online Ripple este cea mai populară criptă de penny din lume.

Cardano (ADA)

Cardano este un proiect foarte ambițios de către unii dintre cei mai mulți informat experți în criptomonede din întreaga lume. Acesta își propune să îmbunătățească scalabilitatea criptelor, să facă tranzacțiile mult mai rapide și să revoluționeze modul în care funcționează criptomonedele, în general.

Chiar dacă este una dintre cele mai puțin discutate monede de pe piață, Cardano (ADA) este încă privită de mulți experți și entuziaști cripto ca fiind unul dintre cele mai promițătoare proiecte de acolo.

Cardano a implementat algoritmul Proof-of-Stake în sistemele lor. Aceasta înseamnă că nu poți MINE Cardano – în schimb, poți mizați-vă monedele și verificați tranzacțiile pe care ceilalți deținători Cardano îl fac în cadrul blockchain-ului. În funcție de cantitatea de monede ADA pe care le-ați mizat, veți primi o parte din venituri ulterior.

Cardano pare să aibă un viitor foarte promițător și nici o listă de criptomonede de penny nu uită să o enumere drept una dintre monedele la care oamenii ar trebui să acorde cea mai mare atenție.

Qlink (QLC)

Qlink este oarecum a intrare specială pe această listă. Este primul din lume serviciu de rețea mobilă descentralizat. Creatorii companiei își propun să mătureze rețelele mobile vechi de școală sub covor prin introducerea unui nou sistem bazat peer-to-peer.

Una dintre principalele modalități prin care oamenii pot câștiga Jetoane QCL este prin împărtășirea lor WiFis cu alți membri Qlink pentru a permite utilizarea serviciului. Compania a introdus, de asemenea mesaje SMS descentralizate pe platforma lor – dacă aveți o mulțime de SMS-uri neutilizate, le puteți vinde pur și simplu pentru câștiguri suplimentare.

Compania Qlink, fiind prima de acest gen, s-a confruntat (și încă din multe puncte de vedere!) multe obstacole dificile care au blocat succesul proiectului lor. Cu toate acestea, acestea merg încet, dar sigur – proiectul este în continuă dezvoltare.

Pur și simplu pentru că acest serviciu este atât de util pentru o mare varietate de oameni din întreaga lume, moneda este încă foarte promițătoare – dacă sunteți în căutarea unor investiții bune atunci când vine vorba de criptomonede penny, dați cu siguranță Qlink!

Concluzii

Există multe motive diferite pentru care oamenii ar putea dori să găsească cea mai bună monedă criptomonedă. Unii sunt interesați de creșterea monedelor criptografice încă de la începuturile lor, alții pur și simplu nu au mulți bani pentru a investi în criptos și monede care valorează sub un dolar par a fi un loc minunat pentru a începe.

Oricare ar fi motivația, este evident că tot mai mulți oameni caută pe piața actuală monede criptografice mai puțin cunoscute, dar încă înflorite..

Dacă căutați cea mai bună criptomonedă de penny, rețineți întotdeauna că piața criptografică este un loc foarte volatil. Prețurile se pot modifica în orice moment, aparent fără un motiv solid. Puteți reduce la minimum „factorul surpriză” făcând cercetările și săpând mai adânc, însă acest lucru nu va schimba rezultatul.

Apropo, dacă vă gândiți la tranzacționarea criptomonedelor, ar trebui să verificați cele mai recomandate schimburi de criptomonede: Coinbase, Binance și Kraken.

Sper că acest tutorial „Penny Cryptocurrencies” a fost util pentru dvs. și că veți aplica ceea ce ați învățat atunci când căutați cea mai bună monedă de criptomonedă de acolo. Nu uitați, însă – investițiile pot fi o afacere dificilă. Consultați întotdeauna un profesionist înainte de a investi bani în criptomonede. Mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me