BitDegree, platforma noastră de educație gamificată, este condimentată cu tehnologii blockchain. Ce înseamnă asta în mod specific?

Ei bine, BitDegree vrea creați o experiență de învățare distractivă și sigură, motiv pentru care am implementat acest lucru soluție descentralizată sigură pentru a încuraja sponsorii să acorde burse în siguranță studenților noștri, pentru a emite blockchain fără falsificare certificate pentru utilizatorii noștri. Mai mult, avem propriul nostru jeton care leagă serviciile noastre și poate fi utilizat și de alte companii: Jeton BitDegree.

Puteți utiliza astfel de schimburi de criptocurrency ca Coinbase și le puteți converti în ETH.

Ce este BitDegree Token?

Pe măsură ce BitDegree se pregătea să schimbe lumea educației cu blockchain, ne-am început ICO-ul în decembrie 2017 pentru a aduna resursele financiare necesare acestei misiuni. Pentru a ne asigura că vom putea scala și implementa proiectul cât mai repede posibil, astfel încât mai mulți oameni să poată obține avantaje de la ei, am decis să folosim un model de vânzare de jetoane. Și astfel a fost creat simbolul BitDegree!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Jeton BitDegree reprezintă BitDegree, și îl puteți folosi în schimbul serviciilor BitDegree (și companiilor partenere). În total, au fost 660 milioane Jetoane BDG în circulație, din care 51% (336,6 milioane) au fost oferite publicului și vândute până la sfârșitul vânzării mulțimii. Puteți vedea întregul distribuție în imaginea de mai jos:

distribuție de jetoane bitdegree

Notă de reținut: deoarece jetonul BitDegree este unul de utilitate, înseamnă, de asemenea, că nu respectă aceleași reguli ca unul de securitate. Asta înseamnă că, dacă dețineți jetoane BitDegree, nu veți:

  • Au drepturi de acționar;
  • Participă la distribuirea veniturilor;
  • Primiți dividende.

Acestea fiind spuse, chiar dacă ați ratat vânzarea de mulțime, există modalități de a câștiga tokenul BitDegree astăzi.

Cum se câștigă jetonul BitDegree?

Scopul principal al BitDegree este de a împuternici studenții să învețe mai multe. Credem că cel mai bun mod de a stimula învățarea este abilitatea de a vă vedea progresul și de a obține recunoaștere pentru acesta. De aceea, atunci când înveți cursuri pe platforma BitDegree, nu poți doar vezi statisticile tale, compară-le cu prietenii tăi, dar câștigă și experiență, niveluri și jetoane.

Principala cale de obținerea de jetoane vă completează Seria de învățare de 7 zile și accesarea pieței de recompensă în care se ascund premii precum puncte XP sau jetoane.

piept bitdegree cu recompense

Acum, când primiți jetoane, acestea nu sunt convertite imediat în jeton blockchain, dar le puteți folosi ca reducere atunci când cumpărați un curs nou (jeton) schimbări de valoare pe piață). Magia se întâmplă dacă colectezi 50000 de jetoane BDG.

După ce ai 50000 de jetoane BDG, le poți trimite la Ethereum portofel. Deci, pe platforma BitDegree, nu numai că înveți, dar și câștigi (dacă înveți multe)!

Utilizarea jetoanelor BDG ca reducere pentru alte servicii

Jetoanele BitDegree nu pot fi utilizate doar pe platforma BitDegree, ci și pe site-urile partenere. Cum functioneazã? Ei bine, dacă o persoană a câștigat jetoane BitDegree pe platformă, poate urma un link de partener și utiliza aceste jetoane ca reducere pentru serviciile site-ului de parteneriat.

Un exemplu bun este BitDegree și Parteneriat Hostinger. Hostinger a fost de acord cu BitDegree să aibă o anumită listă de servicii disponibile cu un reducere pentru utilizatorii BitDegree (pentru o anumită perioadă) dacă sunt de acord să utilizeze jetoane BDG:

  • Gazduire web sau VPS;
  • Backup zilnic;
  • Nume de domenii, protecție a confidențialității, transfer;
  • Instalare SSL.

Cum este util pentru Hostinger? Ei bine, BitDegree are un abundenta de cursuri care interesează principalul public țintă al Hostinger: dezvoltatorii web începători și proprietarii de site-uri web. Acești studenți încep să învețe despre site-uri web, găzduirea lor și doresc un loc unde să poată implementa practic ceea ce au învățat. Aici intervine Hostinger cu serviciile sale.

Au aceste companii partenere un cuvânt de spus în cadrul cursurilor? da! Pot chiar să creeze un curs specific care să-i intereseze publicul țintă, să-i atragă și să-i educe cu un curs și mai târziu recompensează-i cu o reducere prin jetoanele BitDegree câștigate.

Cum pot alte site-uri web să implementeze reduceri cu jetoane BitDegree?

Dacă sunteți o companie care dorește să vă atragă publicul țintă prin BitDegree și să le permită să aibă reduceri cu jetoanele BitDegree, există o soluție. Va trebui sa Contactează-ne despre aceasta și implementați ulterior soluția CoinPayments.net pe site-ul dvs. web. Puteți găsi tutorialul complet despre cum să o faceți Aici.

Dacă aveți întrebări despre acest proces, ne puteți contacta prin acest e-mail: [e-mail protejat].

E timpul să ne asociem!

In timp ce Jeton BitDegree este folosit în principal pe Site-ul BitDegree, poți să faci și tu parte din el. Atrageți publicul cheie prin cursuri, învățați-le informațiile necesare și recompensați-le cu reduceri pentru serviciile dvs..

Partenerați cu BitDegree și să revoluționăm educația împreună!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me