Bitcoin, ca criptomonedă, a făcut obiectul unei dezbateri de masă de ceva timp. Oamenii își analizează trecutul și speculează despre viitorul său dintr-o mare varietate de motive – unii oameni doresc să cunoască istoria criptomonedelor, alții sunt curioși de posibile oportunități de investiții.

Oricare ar fi motivul dvs., în acest ghid vom vorbi despre diferite moduri de cum să faci bani cu Bitcoin.

Vom vorbi despre diferitele moduri de cum să profitați de Bitcoin – dar, în primul rând, ne vom gândi de ce Bitcoin este atât de popular în primul rând. Apoi, când înțelegem istorie (sau cel puțin versiunea super scurtă a acesteia) a apariției și creșterii puterii acestei criptomonede, o vom explora oportunități de profit.

Notă: Nu contează dacă tu faceți o investiție inteligentă și câștigați mulți bani din asta dacă aveți un portofel nesigur care poate fi ușor spart. Acestea fiind spuse, alegeți un portofel Bitcoin de încredere. cel mai opțiuni recomandate include Ledger Nano S și Trezor Model T.

Versiunea scurtă a istoriei Bitcoin

Bitcoin a fost creat în 2009 de către cineva (sau un grup de persoane) cunoscut sub pseudonimul de Satoshi Nakamoto. În momentul în care a văzut lumina zilei, nimeni nu auzise nici măcar de criptomonede, darămite de o întâlnire.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Copiii și adolescența Bitcoin au fost destul de dur – nu a reușit să câștige o tracțiune și o atenție semnificative, chiar dacă prețurile sale au fluctuat pentru ceea ce (în acel moment) părea destul de puțin. Nimeni nu se întreba încă cum să câștigi bani cu Bitcoin.

În cele din urmă, la începutul anului 2017 Bitcoin a încălcat etalon de 1000 USD. În doar o chestiune de un an, a reușit aproape ajung la cei 20.000 de dolari bifează marcajul.

Inutil să spun că acest lucru a fost uriaș – toată lumea stătea cu bărbii ajungând pe podea sau vărsa tot ce avea în Bitcoin – părea o forță de neoprit care își continua să-și crească impulsul în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă ați verificat recent graficele prețurilor Bitcoin, știți că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Căderea Bitcoin (?)

La începutul anului 2018, Prețul Bitcoin a fost în jur de 11.000 de dolari, apoi a atins un minim șocant de aproape 6000 de dolari. În momentul redactării acestui ghid, Bitcoin valorează în prezent 6400 USD.

ACTUALIZARE 2021: Doi ani mai tarziu putem vedea că Bitcoin este performând destul de bine. prețuri actuale a criptomonedei este 10.292 dolari și, deși există unele urcări și coborâri vizibile, prețul pare să rămână destul de ridicat, la fel ca la începutul anului 2018.

Cum să câștigi bani cu Bitcoin: un ghid cuprinzător

Ce a provocat un accident de această magnitudine? Ei bine, există multe speculații.

Oamenii care se uită deseori la modul de a câștiga bani cu criptomonede vor ști probabil cum arată graficul prețurilor Bitcoin:

Cum să câștigi bani cu Bitcoin: un ghid cuprinzător

Poate îți amintește ceva? Un … dinte, poate?

Acest tip de diagramă se numește „dinte de rechin” diagramă. Înseamnă că prețul unei criptomonede (în acest caz – Bitcoin) a crescut și a scăzut atât de repede încât calea pe care a luat-o pe grafic seamănă cu un dinte ascuțit de rechin.

Aceasta este, de asemenea, numită „balon de explozie”. Un celebru economist a fost chiar citat spunând că Bitcoin a fost „cea mai mare bulă izbucnită din istorie”. Motivele care stau la baza acestui fapt sunt speculatele hype construit, lipsă de suport pentru blockchain, manipulări ale pieței și multe, multe altele.

Oricare ar fi cazul, este evident că, dacă nimic altceva, Bitcoin a luat un scufundare imensă din care încearcă în prezent să se recupereze. Oricine se uită cum să câștige bani cu Bitcoin ar trebui să țină cont de aceste lucruri.

Cum să faci bani cu Bitcoin?

Acum, că știi câteva lucruri despre creșterea și căderea Bitcoin, ne putem deplasa în cele din urmă în metode de a face bani.

Sunt destul de multe metode pentru a câștiga bani cu ajutorul Bitcoin, dar în acest ghid, voi acoperi doar principalele – dacă ar trebui să le enumăr pe toate, acest ghid ar avea o lungime de cel puțin trei sute de pagini.

Lista nu este compusă într-o ordine specifică. Unele metode funcționează mai bine (sau mai repede) decât altele, dar – în general – depinde de persoană.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Metoda # 1 – Cumpărarea Bitcoin

Nu, nu glumesc.

Există grupuri uriașe de oameni care „investesc” în Bitcoin pur și simplu cumpărându-l. Aceasta este o metodă riscantă, desigur, dar probabil cea mai simplă de realizat.

Există câteva tipuri de astfel de investitori. Unii oameni cumpără doar un o anumită cantitate a monedei și uitați de ea timp de un an … sau zece. Acești oameni au de obicei Nu intenția reală de a profita pe termen scurt – ei cred adesea în viitorul de succes al criptomonedelor și speră că investiția lor acum le va aduce într-o bună zi un profit de zece ori.

Un alt tip de investitori Bitcoin sunt oamenii care o fac o mulțime de cercetări, citiți toate predicțiile disponibile despre cum să faceți bani cu criptomonede și petreceți săptămâni analizând date și statistici. Acești oameni tind să aibă un foarte un anumit interval de timp în minte – de cele mai multe ori, caută să investească Pe termen scurt și trebuie doar să știu când să o fac.

Cum să câștigi bani cu Bitcoin: un ghid cuprinzător

De asemenea, aceste investiții tind să fie mai mici în comparație cu cele pe termen lung – la urma urmei, oamenii investesc făcând o grămadă de cercetări în prealabil, dar dacă investiția lor eșuează, ar putea trece la următorul interval de timp.

Dacă te gândești cum să faci bani cu Bitcoin sau cum să faci bani cu criptomonede în general, cumpărând Bitcoin poate fi un starter excelent – sau unul dezastruos. Vă poate face sume uriașe de bani foarte repede sau vă poate conduce la marginea datoriilor. Totul depinde de un singur factor – cantitatea de cercetare pe care ați făcut-o în prealabil.

Bacsis: Nu ar trebui să investești suma pe care nu o poți pierde.

Metoda # 2 – Acceptați plata în Bitcoin

Ai auzit de Fiverr? Este un site unde oamenii plătesc 5 USD pentru un fel de serviciu oferit de alți profesioniști independenți. Acum, luați același concept, dar imaginați-vă că Bitcoin intră în locul USD.

Tot ce trebuie să faci pentru ca această metodă să funcționeze este după cum urmează:

  • Gândește-te la o abilitate la care te pricepi. Acest lucru poate fi, sincer, orice – începând de la redactare și marketing digital până la pictură sau cântat. Alegeți-vă cea mai puternică calitate (sau calități) și gândiți-vă la modalități prin care le puteți genera bani.
  • Creați un portofel de criptomonede. Dacă citiți un ghid despre cum să faceți bani cu Bitcoin, este posibil ca acest pas să pară evident și l-ați făcut cu mult timp în urmă. Dar, pentru orice eventualitate, lăsați acest lucru să vă reamintească – un portofel cu monede criptografice vă menține criptomonedele în siguranță și gata de utilizare, la fel ca un portofel pentru banii dvs. fizici. Dacă încă nu ai unul – cercetează-l și creează-l cât mai curând posibil! În cazul în care sunteți interesat să găsiți cele mai sigure portofele criptomonede în piață, verificați Ledger Nano S și Trezor Model T.
  • Găsiți o modalitate de a încărca oamenii. Un loc bun pentru a începe este să vă oferiți servicii pe forumuri online și piețe, afirmând că luați plăți numai sub formă de Bitcoins sau alte criptomonede. Faceți acest lucru suficient de mult timp și este posibil să doriți în cele din urmă să creați un site web desemnat în același scop și să îi învățați pe alții cum să câștige bani cu Bitcoin.

Cum să câștigi bani cu Bitcoin: un ghid cuprinzător

Dacă vă gândiți cum să profitați de Bitcoin (și dacă sunteți serios în acest sens), făcând cercetări va fi inevitabil. Fără ea, este ca și cum ai încerca să conduci o mașină noaptea cu farurile stinse – sigur, S-AȚI putea face, dar șansele nu merită riscul.

Metoda # 3 – Exploatarea minieră

Una dintre cele mai populare modalități de a profita de Bitcoin este Minarea Bitcoin. Pot exista două forme de minerit – propriul dvs., mineritul personal sau exploatarea în cloud.

Dacă vrei a mea individual (adică, cu platforma dvs. minieră), s-ar putea să nu fie cel mai bun mod de a câștiga bani cu Bitcoin. Bitcoin este considerat a fi una dintre cele mai dificile criptomonede ale mele deoarece este un subiect al succesul mainstream și o mulțime de oameni doresc să intre în hype, totuși există o ofertă limitată.

A platformă unică, oricât de bun ar putea fi, s-ar putea lupta pentru a produce profituri semnificative, mai ales dacă luați în considerare prețurile la electricitate și întreținere.

Exploatarea în cloud, cu toate acestea, a devenit foarte popular în ultimii ani. E o mare alternativă când vine vorba de minerit pentru că tu nu trebuie să cumpărați hardware sau software, asamblați sau chiar faceți orice – tot ce trebuie să faceți este să plătiți o taxă unică pentru un contract și atât!

Cum să câștigi bani cu Bitcoin: BTC cloud mining.

De obicei, la sfârșitul fiecărei luni, veți primi câștigurile. Suma va fi pe baza planului tău de alegere și factura de energie electrică la facilitatea pe care se bazează serviciul de exploatare în cloud.

În general, minarea criptomonedelor este foarte metodă populară pentru persoanele care caută cum să câștige bani cu Bitcoin. Este nevoie de o serie de cunoștințe și expertiză în domeniu pentru a o putea realiza cu succes (mai ales dacă doriți să vă construiți platforma), dar rezultatele merită cu siguranță efortul.

Metoda # 4 – Investiția

Și nu, nu tipul de investiție care cumpără bitcoin și apoi îl vinde.

Există destul de multe alegeri atunci când vine vorba investind în Bitcoin. Puteți câștiga bani cu Bitcoin investind în startup-uri, companii, acțiuni sau chiar dezvoltarea blockchain-ului în sine.

Start-uri bazate pe blockchain sunt o alegere foarte populară atunci când vine vorba de investiții într-un domeniu legat de criptomonede. Deja, unele start-up-uri notabile au devenit un succes de masă (de exemplu, Tokenul de atenție de bază al lui Brave).

Ar trebui să faceți niște săpături și să aflați următorul lucru cel mai bun, dar dacă ați avea dreptate și veți investi în startup în timp ce este încă la începuturile copilăriei, s-ar putea să lovește jackpotul și crește-ți profiturile spre acoperiș.

Companiile care se ocupă de dezvoltarea Bitcoin sau blockchain (sau de cercetare) sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru investiții. Ar trebui să vă uitați la informațiile lor – Cartea albă, obiectivele și etica muncii, rezultatele, statisticile etc. și, dacă viziunea lor generală pare atractivă, vă puteți gândi să investiți în proiectele lor sau în compania în sine.

Ar trebui să fii atent cu investițiile, deși – mai ales când vine vorba de criptomonede. Nu este un secret faptul că piața criptomonedelor este foarte loc imprevizibil.

Faceți întotdeauna temele și cercetați obiectele în care intenționați să investiți sau altfel întrebarea „cum să faceți bani cu Bitcoin?” s-ar putea transforma în „cum să ieși din datorii (fără Bitcoin)?”.

Concluzie

Există o mulțime de diverse metode de a face bani cu Bitcoin, atât direct, cât și indirect. Metodele directe ar fi cumpărarea criptomonedei sau tranzacționarea acesteia, în timp ce un exemplu de metodă indirectă ar fi minerit criptografic. Este firesc dacă te confuzi la început – criptomonedele sunt o piuliță greu de spart!

Așa cum am afirmat la început, preferințele pentru oricare dintre aceste metode stau solemn pe persoana care le folosește. Dacă o persoană găsește un cloud care extrage un cadou trimis de sus, o altă persoană ar putea crede că este o înșelătorie majoră și ar dori să facă totul pe cont propriu.

Un sfat: CERCETARE. Faceți multe cercetări. Dacă depuneți eforturi, veți alege metoda potrivită în cel mai scurt timp. Forumurile sunt un loc minunat pentru a începe. Alăturați-vă grupurilor Facebook, participați la chat-urile lor. Nu vă fie frică să puneți întrebări.

În plus, este demn de remarcat faptul că acestea au fost doar câteva metode selectate manual cum să faci bani cu Bitcoin. Dacă niciuna dintre aceste metode nu vi se potrivește sau nu vi se pare atrăgătoare, puteți încerca întotdeauna să căutați alternative, cum ar fi tranzacționarea zilnică, împrumutul cripto etc. Alegerile sunt cu adevărat nelimitate. Nu vă fie teamă să experimentați și să încercați lucruri noi!

Chiar dacă cryptos sunt în jur de ceva timp acum, lumea criptomonedelor este încă un mister pentru mulți oameni. În fiecare zi există analize noi, informații statistice și chiar monede noi care intră în comunitate și pe piață. Nu este o faptă ușoară, dar dacă decideți să urmați și să încercați una dintre aceste metode pentru a câștiga bani cu criptomonede (sau, mai precis, Bitcoin), vă doresc mult noroc!

Nu uitați, dacă decideți să faceți o investiție pe termen lung, este crucial să nu alegeți doar schimburi criptografice de încredere (ca Coinbase sau Simplex), dar și păstrați-vă criptomonedele portofele sigure, ca Ledger Nano S și Trezor Model T. Ambele sunt portofele hardware și vă păstrează cheile private offline.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me