Dacă ți-a plăcut să joci jocuri de tip arheolog când erai copil și videoclipurile DIY sunt obișnuite în lista ta de redare YouTube, atunci ai ajuns în locul potrivit. Astăzi am să vă povestesc despre toate diferite moduri de a construi un minerit platformă.

Platforme miniere poate părea dificil la început, dar când le descompuneți, nu este atât de greu. În acest ghid, vom acoperi câteva dintre lucrurile de bază despre platformele miniere: lor componente (și care sunt cei mai buni producători de componente), cum funcționează, Cel mai bun idei de plasare și așa mai departe.

De asemenea, dacă doriți să investiți în criptomonede, puteți verifica platforme precum Coinbase, Binance și Coinmama.

Vom începe cu definițiile și apoi ne vom îndrepta de acolo.

Tipuri de platforme miniere

La fel ca portofelele criptomonede, există trei tipuri diferite de platforme miniere:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

 • CPU. Platformele miniere de procesare utilizează procesoare pentru a „extrage” datele din blockchain. Acestea sunt foarte simplu și ieftin platforme – majoritatea oamenilor, când vorbesc despre Exploatarea procesorului, înseamnă că ei sunt ai mei criptomonede direct de pe computerul lor. Aceasta are avantajele și dezavantajele sale (având mult mai multe din acestea din urmă).

  Minarea procesorului devine din ce în ce mai nepopular pe măsură ce trec anii. Există mulți contribuitori la raționamentul din spatele acestui lucru, cu toate acestea, unul dintre cei mai mari este prețul. Exploatarea procesorului este foarte costisitor și neîndemânatic – facturile dvs. de energie electrică vor crește prin acoperiș, în timp ce computerul dvs. s-ar putea supraîncălzi în orice secundă dacă nu aveți o răcire adecvată.

  avantajul principal pe care o are metoda CPU de extragere este a sa disponibilitate. Ai putea descărcați câteva programe (mai multe despre ele mai târziu) pe desktop sau laptop (deși utilizarea laptopurilor pentru extragerea cryptos este puternic neconsiliată) și începe mineritul chiar acum. Oamenii care nu doresc să investească o mulțime (sau vreunul) bani favorizează extragerea procesorului, deoarece necesită eforturi zero.

 • GPU. Platformele miniere de criptomonede GPU sunt absolut preferate pentru oamenii care privesc cum se construiește o platformă minieră. Sunt cu siguranță printre cele mai populare metode de cultivare criptografică de acolo – oricine, de la un singur miner la o corporație, care posedă o fermă minieră întreagă, are tendința de a utiliza platforme GPU. Platforme miniere GPU utilizați GPU-uri pentru plăci grafice pentru a extrage datele din blockchain.

  Cum se construiește o platformă minieră: minerit GPU.

  Ei pot fi dedicat sau simplu mineri – platformele dedicate minelor GPU sunt construite pentru un scop solemn al minelor de criptomonede, în timp ce minerii simpli sunt dispozitive care sunt utilizate în alte scopuri, realizând miniere de criptare doar pe lateral (adică computere desktop). Oamenii adoră platformele miniere GPU pentru propriile lor utilitate – aceste platforme fac treaba și o fac cu grație.

  Bineînțeles, pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să utilizați cantitatea maximă de GPU-uri disponibile, dar chiar și cu cele mai simple platforme, un rezultat ar fi vizibil. Platformele miniere GPU au câteva dezavantaje, totuși, o persoană care caută cum să construiască o platformă minieră ar trebui să știe.

  Cel mai mare dezavantaj este al său Preț. Plăcile grafice tind să fie destul de scump (sau foarte scump, dacă doriți să obțineți cele mai bune dintre cele mai bune), astfel încât investiția inițială pe care ar trebui să o faceți ar putea fi oarecum semnificativă. Ei, de asemenea necesită întreținere – multă răcire, multă energie electrică pentru a-și alimenta energia, în general îngrijind și îngrijind etc..

 • ASIC. ASIC-urile sau circuitele integrate specifice aplicației sunt dispozitive speciale concepute în mod explicit cu unul, scopul desemnat in minte. Aceste dispozitive sunt actuali câini de top când vine vorba de platforme miniere de criptomonede. Cineva care caută cum să construiască o platformă minieră ar trebui să știe că, deși nu sunt platforme, de exemplu, ASIC-urile sunt piese de mașini dedicate pe care le puteți achiziționa și configura astfel încât să creeze criptos pentru dvs..

  Acestea sunt foarte populare, ceea ce, la rândul lor, le face să fie extrem de rare. Dacă câștigarea de bani prin criptomonede este singurul dvs. obiectiv, atunci ASIC-urile sunt o alegere perfectă. Cu toate acestea, dacă vă pasă de ecosistemul care este lumea criptografică, ați putea dori să vă gândiți de două ori.

  Cum se construiește o fermă minieră: fermă minieră.

  Datorită cât de puternici sunt, ASIC-urile au o reputație de răsucind bunăstarea criptomonedelor și aruncarea mineri care folosesc alte tipuri de platforme dezechilibrate. Din aceste motive, ASIC-urile au fost recent supuse unui nivel ridicat de controversă care a declanșat comunitatea minieră Ethereum și continuă să răsune prin lumea criptografică..

Acestea au fost trei tipuri dintre cele mai utilizate platforme miniere de acolo. Deși informațiile pot varia, cele mai populare dintre cele trei tulpini sunt tipul GPU, cu cele ASIC și CPU ca urmări, respectiv.

Acum, că aveți o înțelegere generală a principalelor tipuri de platforme miniere, avantajele și dezavantajele acestora, putem trece la subiectul principal la îndemână – cum să construiți o platformă minieră?

Cum să construiești o platformă minieră?

Să spunem doar că, atunci când vă gândiți cum să construiți o platformă minieră, vă gândiți la una GPU. ASIC-urile sunt dispozitive pe cont propriu (nu necesită nicio construcție inițială din partea dvs.), în timp ce Platforme CPU sunt construite în același mod ca și cel GPU, componenta lor principală fiind unicul diferențiator.

Lucruri de reținut

Deci, cum să construiți o platformă minieră? Ei bine, în primul rând, trebuie să știți ce să luați în considerare atunci când alegeți piesele pentru instalația dvs..

Bineînțeles, sunt destul de multe lucruri de reținut, dar probabil că principalele ar trebui să fie rata hash și Consumul de energie.

Rata hash definește cât de puternică este platforma dvs. Este un mod de a ști câte calcule poate efectua instalația dvs. într-o secundă. Cu cât este mai mare suma, cu atât mai bine. În mod firesc, însă, ratele ridicate de hash înseamnă o cerere mare de energie, ceea ce duce la o factură ridicată la electricitate. Pentru oricine se gândește la construirea unei platforme miniere, acesta ar trebui să fie un factor important de luat în considerare.

Cum se construiește o fermă minieră: mină criptografică.

Consumul de energie este un alt factor major de luat în considerare atunci când ne gândim la modul de construire a unei platforme miniere, iar un popor are tendința să-l ignore. Nu ar trebui să lăsați niciodată să vă pătrundă în cap iluzia că „Mi-am cumpărat componentele platformei miniere, ceea ce înseamnă că am terminat de cheltuit”. Costurile energiei miniere s-ar putea să nu fie numai egalează-ți profiturile dar chiar depășește-le și te las complet rupt și datori.

Atunci când vă alegeți hardware-ul, încercați întotdeauna să găsiți un echilibru perfect între puterea unei componente și consumul de energie.

În cele din urmă, nu treceți doar pe primul site de pe piață și cumpărați tot ce apare pe ecran atunci când Google este „cel mai bun hardware pentru construirea unei platforme miniere”. Cu un pic de săpat, s-ar putea să găsiți aceleași componente pentru mult mai ieftin. Fii inteligent – minarea criptomonedelor este o afacere competitivă, deci fiecare dolar contează!

Vorbind despre hardware, ar trebui să știți că este crucial să obțineți un portofel hardware de încredere pentru a vă proteja criptomonedele. Câteva dintre opțiunile recomandate includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Componente

Să facem o prezentare generală rapidă a componentelor de care aveți nevoie pentru construirea unei platforme miniere.

În general, ceea ce veți căuta sunt următoarele părți:

 • Placă de bază. Aceasta este una dintre componentele principale ale platformei dvs. În general, o placă de bază determină restul pieselor dvs. din platformă (sau, cu alte cuvinte, determină compatibilitatea platformei). Atunci când alegeți o placă de bază, dacă este primul articol pe care îl căutați, verificați întotdeauna plăcile grafice cu care funcționează bine.
 • Carduri grafice. GPU-urile sunt un parte esențială a platformei tale. Ei stabilesc dacă platforma dvs. minieră va fi de primă clasă sau meh. Cele două companii principale care produc și vând plăci grafice de nivel superior sunteți Nvidia și AMD. Când vă alegeți cardurile, nu uitați să verificați online dacă sunt potrivite pentru extragerea criptomonedelor. Amintiți-vă, totuși, că o platformă bună trebuie făcută din mai multe sau mai multe GPU-uri – planificați-vă fondurile și alte achiziții în consecință atunci când vă gândiți cum să construiți o platformă minieră.
 • Alimentare electrică. Sursa de alimentare pe care va trebui să o obțineți depinde solemn de celelalte componente ale instalației dvs. Dacă încercați să construiți un hardcore, supraalimentat platformă minieră de criptomonede, atunci sursa de alimentare va trebui să se potrivească cu aceasta. În majoritatea cazurilor, însă, o sursă de alimentare de nivel mediu face treaba perfect.
 • Răcire. Un factor esențial în orice tip de platformă minieră, răcirea va asigura funcționarea dispozitivului corect și previne orice tip de posibilă supraîncălzire. Nu fi ieftin și investește în cea mai bună răcire posibilă – este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.
 • CPU. Un procesor bun va fi esențial atunci când vine vorba de a putea rula echipamentul fără probleme și fără defecte sau erori semnificative.
 • Cadru. Un cadru de platformă minieră este ultima componentă cheie de care veți avea nevoie (cel puțin când vine vorba de platforme miniere GPU). Un cadru de platformă minieră va fi carcasa dispozitivului dvs. – aceste cadre sunt disponibile într-o mare varietate de opțiuni și este preferențial. În mod firesc, totuși, probabil că veți dori să folosiți ceva robust și veți ține întreaga mașină împreună, mai degrabă decât un cadru care se va rupe de prima bucată de praf care cade pe ea.

Odată cu toate părțile achiziționate, să trecem la procesul de construcție în sine.

Procesul de construcție

Pentru a fi franc, procesul de construcție în sine este destul de simplu. Să vorbim despre cum să construim o platformă minieră.

Primul pas pe care va trebui să îl faceți este să configurați placa de bază în interiorul cadrului platformei miniere. Construirea unei platforme miniere devine mult mai ușoară atunci când ați ales deja un loc potrivit în care platforma să rămână, totuși alege în avans un loc bun.

Cum să construiți o platformă minieră: lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe

După ce ați configurat placa de bază, conectați cablurile la CPU. Configurați grafica carduri și restul hardware-ului necesar și conectați respectiv cablurile.

Acum, că ați pus la punct hardware-ul, verificați de două ori poziția cablului și dacă totul este bine, este timpul să treceți la software.

În funcție de software-ul pe care l-ați ales, echipamentul dvs. poate avea câteva funcții mai sofisticate sau poate fi complet de bază. Fantezia nu echivalează întotdeauna cu bine, totuși, așa că alegeți un software sigur, are o bună reputație și funcționează bine.

Forumurile de criptare online sunt un loc excelent pentru a căuta și a revizui software-ul de minare a criptomonedelor. Când vă gândiți cum să construiți o platformă minieră, software-ul nu trebuie exclus din imagine – software-ul bun este adesea ceea ce îl face sau îl rupe.

După instalarea software-ului, configurați opțiunile după bunul plac și continuați cu configurarea. Dispozitivul dvs. va trebui să repornească de câteva ori înainte de a fi pe deplin funcțional, deci aveți răbdare.

Cum se construiește o fermă minieră: Bitcoin, miner Ethereum.

După ce toate acestea sunt făcute, vă puteți începe oficial cariera de miner profesionist în criptomonede!

Concluzie

Pe măsură ce tot mai mulți oameni se îndreaptă spre criptomonede, există un creșterea vastă a nevoii de experți pe teren. Oamenii care au o înțelegere a modului de construire a platformelor miniere sunt destul de departe în departamentul de cripto – la urma urmei, nu aflați doar despre platforma în sine, ci despre software-ul necesar, cum funcționează criptos, cum să utilizați piața , etc..

În acest moment, ar trebui să fiți cel puțin oarecum informat cu privire la subiectele minerit criptografic hardware și software pentru platformă, cum să alegeți anumite elemente specifice, ce criterii să priviți și ce să ignorați, cum să asamblați platforma în sine, etc..

Asigurați-vă că folosiți bine aceste cunoștințe, și amintiți-vă – Roma nu a fost construită într-o zi. Este nevoie de multă practică pentru a construi o platformă minieră curată, așa că nu vă stresați dacă nu funcționează pentru primele două ori.

Și amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău. Alegeți echipamentul potrivit pentru lucrare, atât din punct de vedere hardware, cât și din punct de vedere software. Nu ezitați să investiți în ceva care nu numai că vă va face treaba, dar vă va păstra fondurile în siguranță și va dura mult timp, mai degrabă decât să se destrame în primele două luni. Echipamentele decente pot face minuni – pur și simplu nu vă fie teamă să experimentați!

De asemenea, dacă doriți să vă păstrați criptomoneda în siguranță, nu uitați să utilizați un portofel sigur! Asigurați-vă că verificați opțiuni precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me