S-ar putea să fi auzit de Bitcoin sau Ethereum și poate chiar de Ripple, dar, de fapt, sunt disponibile peste o mie de monede și jetoane diferite. De fapt, potrivit Wikipedia, există peste 1.384 de criptomonede utilizate în întreaga lume. Este o mulțime de criptos! Deci, de ce să nu adăugați la pachet? Ei bine, s-ar putea să reușiți după ce vă voi învăța cum să creați o criptomonedă.

Înainte de a începe, totuși, trebuie să știți trei lucruri:

Sigla unei idei Cum se creează o criptomonedă

AI NEVOIE

O IDEE BUNA

Construirea unui jeton / monedă de dragul construirii unui jeton / monedă este sortită eșecului. Trebuie să aibă un scop (trebuie să adauge valoare lumii).

Sigla încrederii oamenilor care vă va ajuta Cum să creați o criptomonedă

TREBUIE SĂ CÂȘTIGĂ

INCREDEREA OAMENILOR

Pentru a face acest lucru, trebuie să construiți o „comunitate”. Aceasta este o prezentare pentru criptomoneda dvs. Menținerea unei comunități cripto este o muncă grea, așa că acordați o atenție deosebită acestui punct.

Sigla unui embed despre cum să creați o criptomonedă

AI NEVOIE DE CODARE & CUNOAȘTERE DE SIGURANȚĂ CRYPTO

Da, puteți angaja „talent”, dar trebuie să înțelegeți cum va funcționa jetonul / moneda dvs..

Până la sfârșitul acestui ghid: veți înțelege noțiunile de bază despre cum să creați o criptomonedă și importanța consolidării încrederii cu persoanele care vă susțin criptomoneda!

Acest ghid vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți cât de important este să aveți o idee bună și un scop bun pentru cripto (și de ce veți avea nevoie de o mulțime de bani în plus pentru a vă ajuta să finanțați acest proiect!).

Cu toate acestea, dacă decideți asta în loc să creați o criptomonedă, vrei să cumperi ceva, Am câteva platforme diferite pe care le puteți oferi: Coinbase, Binance și Coinmama. În timp ce utilizați aceste platforme, veți putea cumpăra Bitcoin, Ethereum sau orice altă criptomonedă instantaneu!

De asemenea, alege întotdeauna un portofel de criptomonede sigur și sigur pentru a vă proteja activele, indiferent dacă decideți să creați o criptomonedă sau pur și simplu să cumpărați niște monede. Este recomandat să mergeți pentru portofele hardware, precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Cum să începeți

Adevăratul „început” începe cu ideea dvs., dar vom ajunge la asta mai târziu. În primul rând, să vorbim puțin despre tehnologie.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Există două moduri principale de a crea o criptomonedă:

 • Construiți-vă blockchain-ul – acesta va avea propria „monedă”
 • Utilizați NEO, Ethereum sau o platformă similară pentru a crea o aplicație – aceasta va avea propriul „token”

Deci, primul lucru pe care trebuie să îl decideți atunci când vă dați seama cum să creați o criptomonedă este dacă veți construi un „token” sau o „monedă”. Ai de gând să începi de la zero? Sau construiți un simbol pe tehnologie care este deja de încredere și disponibilă?

Monedele și jetoanele sunt ambele criptomonede. Diferența este: o monedă aparține blockchain-ului său, în timp ce un token este construit pe un blockchain existent. Deci, pot exista mii de jetoane construite pe un blockchain, în timp ce nu poate exista decât o singură monedă.

Iată câteva dintre cele mai populare monede:

Cum se creează o criptomonedă

Unele dintre aceste tehnologii blockchain pot fi folosite pentru a ajuta la crearea de jetoane. Cel mai popular blockchain pentru construirea de aplicații și jetoane este Ethereum.

Ethereum vs NEO: cea mai populară alegere pentru jetoane

Cum se creează o criptomonedă

ETH

✓ Mașină virtuală nativă

✗ Funcționează după minarea dovezii de lucru până la

pentru actualizarea rețelei Proof of Stake

✓ Portofel mediu pentru desktop

✓ Opțiuni de calitate terță parte

✓ Portofel hardware

Cum se creează o criptomonedă

NEO

✓ Mașină virtuală nativă

✗ Nod, delegat și sisteme de vot

în prezent incomplet, planuri necunoscute

✓ Portofel mediu pentru desktop

✗ Opțiuni minime pentru terți

✗ Fără portofel hardware

Jetoanele construite pe Ethereum se numesc jetoane ERC-20. Blockchain-ul Ethereum este un teren de joc excelent pentru persoanele care încearcă să învețe cum să creeze o criptomonedă, deoarece blockchain-ul Ethereum a fost primul care a oferit acest serviciu și este foarte de încredere.

NEO este foarte asemănător, dar folosește în schimb Standard NEP-5 token și permite oamenilor să utilizeze blockchain-ul NEO pentru a crea aplicații și jetoane. Este a doua cea mai populară platformă!

Ethereum poate avea avantajul încrederii și popularității, dar NEO are un avantaj propriu. Pe NEO, puteți construi cu multe limbaje de programare diferite, inclusiv C ++ și Java. Pe Ethereum, puteți construi numai folosind Solidity (limbajul de programare Ethereum).

Aceasta înseamnă că dezvoltatorii care folosesc NEO nu trebuie să învețe o limbă nouă și pot folosi o limbă cu care sunt deja familiarizați.

Deci, pe care ați prefera să învățați cum să creați o criptomonedă? Dacă doriți să utilizați Ethereum, va trebui să învățați Solidity. Dacă utilizați NEO, puteți utiliza un limbaj preexistent cu care s-ar putea să fiți deja familiarizat.

Vestea bună este că soliditatea nu trebuie să fie dificil de învățat. A fost conceput pentru a fi similar cu Python, JavaScript și C ++ pentru a ușura învățarea. În plus, avem propriul nostru curs interactiv de formare Solidity care vă învață limba, arătându-vă cum să vă creați jocul Solidity pas cu pas. Este un mod nou și distractiv de a învăța: se numește Space Doggos.

De asemenea, dacă vă interesează cumpărând aceste criptomonede, puteți face acest lucru pe Coinbase sau Binance.

Construirea unei „monede” vs. construirea unui „jeton”

Logo Bitcoin

MONEDĂ:

✓ Are blockchain-ul său

✗ Foarte scump

✗ Îți ia mult timp

Logo Bitcoin

JETON:

✓ Construită pe un blockchain existent

✓ Nu este scump

✓ Nu durează mult

A decide dacă aveți nevoie de o monedă sau un jeton este o alegere mare: aceasta determină o mulțime de lucruri pentru proiectul dvs., inclusiv suma de bani pe care trebuie să o cheltuiți.

Învățarea modului de creare a unei criptomonede (care necesită construirea unui blockchain de la zero) este foarte costisitoare și necesită mult timp. De asemenea, aveți nevoie de o echipă uimitoare de dezvoltatori!

Cu toate acestea, dacă nu aveți nevoie de blockchain-ul dvs., puteți crea doar un token. În acest fel, mai degrabă decât să vă construiți blockchain-ul, puteți construi doar o aplicație care rulează pe un blockchain existent – cum ar fi Ethereum sau NEO.

Da, crearea unui jeton și a unei aplicații (dApp / aplicație descentralizată) necesită în continuare mult timp, bani și o echipă excelentă de dezvoltatori. Dar, este mult mai ușor și mai ieftin de făcut decât să creezi o monedă / să-ți construiești blockchain-ul!

Oferte inițiale de monede (ICO)

Când o companie tradițională decide să devină publică la bursă, compania oferă o ofertă publică inițială – care este o modalitate de a strânge fonduri în schimbul acțiunilor.

Ei bine, ofertele inițiale de monede (ICO) sunt foarte asemănătoare. ICO-urile sunt modul în care companiile cu experiență în blockchain strâng fonduri pentru proiectele lor de criptare. Dar în loc ca investitorii să cumpere acțiuni, ei primesc „jetoane”.

FAPT INTERESANT

Încercând să dau seama cum să creați o criptomonedă, astfel încât ICO-urile să poată fi foarte, foarte utile. Și pentru că sectorul criptografic este în prezent foarte popular, acum ar putea fi un moment excelent pentru a începe unul!

Laptop cu sigla ICO și Bitcoin

Câștigarea încrederii joacă un rol imens în succesul unui ICO. Cele mai de succes ICO-uri sunt cele care au o echipă puternică de dezvoltatori / fondatori și o foaie de parcurs solidă. O foaie de parcurs le spune investitorilor ce intenționează să realizeze proiectul în viitor și cum intenționează să utilizeze fondurile.

Acum, să analizăm mai profund crearea criptomonedelor. Dar mai întâi, voi face câteva presupuneri.

 1. Nu aveți milioane de dolari în bancă pentru a vă crea propria „monedă” de criptomonedă blockchain
 2. Ați prefera să faceți ruta mai ușoară și să creați dApp și jeton bazându-vă pe un blockchain existent și de încredere

Așadar, voi rămâne cu versiunea mai puțin tehnică, mai puțin costisitoare și mai puțin extremă a modului de creare a unei criptomonede. Iată cum puteți crea un „token”.

Inceputul

ICO-urile oferă o modalitate rapidă de a strânge fonduri pentru proiectul dvs., dar nu va fi ușor. Pentru a începe cu succes o nouă criptomonedă printr-un ICO, iată de ce veți avea nevoie:

 • O „mare idee” – cum va ajuta proiectul dvs. blockchain o anumită industrie? Ce problemă va rezolva?
 • O echipă puternică de dezvoltare pentru a vă crea jetoanele ERC-20 sau NEP-5
 • O echipă puternică de dezvoltare pentru a vă crea contractul inteligent ICO – atunci când utilizatorii trimit cripto la contractul dvs. inteligent, contractul inteligent le trimite cantitatea corectă de jeton către ei
 • Un audit extern profesional – acesta este pentru a verifica dacă jetonul și contractul inteligent sunt sigure, astfel încât să nu fii piratat
 • O carte albă bine scrisă – acesta este un document care vă prezintă ideea, problema pe care o rezolvă, foaia de parcurs și modul în care funcționează / tehnologia pe care o folosește
 • O campanie de marketing – site web, social media, pre-&-dezvoltare comunitară post-vânzare, forumuri și mass-media
 • O echipă de management comunitar

Să vedem de ce aveți nevoie de toate aceste lucruri pentru a crea un proiect de criptomonede de succes.

Marea idee despre cum să creați o criptomonedă

Acesta este centrul proiectului tău! Trebuie să vă gândiți cum vă va ajuta dApp-ul în industria pe care o vizați. Plănuiți să eliminați un intermediar actual (cum ar fi o bancă sau un broker)? Căutați să rezolvați probleme din lumea reală (cum ar fi sărăcia sau lipsa de educație)?

Trebuie să vă gândiți la o problemă reală și la modul în care tehnologia blockchain o poate rezolva. Dacă proiectul dvs. nu are niciun beneficiu real, atunci de ce va dori cineva să îl investească sau să îl folosească? Dacă doriți să creați valoare, trebuie să adăugați valoare.

Iată câteva industrii care ar putea să-ți facă creierul să curgă cu idei: stocarea fișierelor, servicii de conținut, asigurări, marketing comunicații peer-to-peer, finanțe, medicale și energie / electricitate. Toate aceste industrii pot fi ajutate masiv folosind tehnologia blockchain prin intermediul dApps.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Echipa de dezvoltare

Una dintre cele mai mari părți ale modului de creare a unei criptomonede este alegerea dezvoltatorilor (clienților) potriviți pentru contractul dvs. inteligent, iar diferența dintre succes și eșec. Trebuie să fii foarte atent și să alegi un dezvoltator în care să ai încredere pentru a face o treabă bună.

Ideea este primul factor cheie, dar este inutilă fără o echipă bună. Aveți nevoie de o echipă talentată care să vă ajute să vă dați viață ideii! Aș recomanda angajarea doar a persoanelor cu ani de experiență care lucrează cu tehnologia blockchain.

Pentru a face contactele de care aveți nevoie, ar trebui să vă propuneți să vă implicați mai mult în comunitatea blockchain. Vă sugerez să mergeți la evenimente blockchain, să vă conectați cu oameni noi și să construiți relații în cadrul industriei. Acest lucru vă va ajuta să găsiți persoanele potrivite pentru a vă alătura proiectului!

Contract inteligent

Contractele inteligente joacă un rol imens atunci când vine vorba de modul de creare a unei criptomonede. Pentru cei care nu știu ce este un contract inteligent, permiteți-mi să explic pe scurt:

Un contract inteligent este ca un contract tradițional; cu excepția faptului că este digital, rulează pe blockchain, este executat automat și nu poate fi modificat.

Vizualizare inteligentă a contractului

În cadrul unui contract inteligent, sunt scrise reguli. Într-un contract inteligent ICO, regulile pot fi ceva de genul DACĂ un utilizator trimite 1 ETH la contractul inteligent, ATUNCI contractul inteligent trimite 100 de jetoane către acel utilizator.

Deoarece contractul inteligent funcționează automat, nu există o terță parte care să îl controleze. Aceasta înseamnă că utilizatorul nu trebuie să aibă încredere în tine.

În schimb, au încredere în contractul inteligent, care este doar cod. Dacă codul este corect, nu vă poate înșela. Deci, utilizatorul știe că vor primi întotdeauna numărul corect de jetoane și că le vor primi la timp.

Regulile contractului inteligent sunt scrise de dezvoltatorii dvs., deci trebuie să decideți aceste reguli în funcție de modul în care doriți să funcționeze ICO.

Pentru mai multe informații despre contractele inteligente, consultați Ce este un contract inteligent ghid.

Un audit extern profesional

Așa cum am spus acum un moment, contractele inteligente sunt doar cod. Acest lucru este același pentru jetoane. A afla cum să creați o criptomonedă include, de asemenea, să aflați siguranța acesteia. Deci, pentru ca un utilizator să aibă încredere în cod, trebuie să știe că este sigur. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un audit profesional.

Nu numai că înseamnă că utilizatorul / investitorul se poate simți în siguranță, dar înseamnă, de asemenea, că vă puteți simți în siguranță – nu ați dori să cheltuiți toți acești bani pe contracte inteligente și dezvoltare de jetoane doar pentru ca acesta să fie piratat, nu??

Este un pas important care aduce legitimitate proiectului dumneavoastră. Aceste audituri sunt adesea denumite audituri de securitate ICO și le puteți obține de la companii precum Asigurarea practică. Asigurați-vă întotdeauna că firma de audit pe care o alegeți este credibilă și are o istorie lungă.

Verificarea ICO-ului dvs. printr-un audit profesional vă va ajuta să vă promovați proiectul de criptomonedă. Promovează faptul că proiectul dvs. respectă standardele din industrie și politicile de protecție a datelor – adaugă o valoare suplimentară proiectului dumneavoastră. Este un pas crucial!

Cartea albă bine scrisă despre cum să creați o criptomonedă

Dacă doriți să aflați cum să creați criptomoneda, va trebui să știți cum să faceți o carte albă bună. Când spun bine, vreau să spun bine – o carte albă este ceea ce investitorii vor folosi pentru a vă judeca proiectul.

Pas de carte albă despre Cum să creați o criptomonedă

FAPT INTERESANT

Crearea unei cărți albe bune pentru a fi prezentată publicului ar trebui să fie una dintre prioritățile dvs. principale. Dacă un ICO este live, dar nu are o carte albă, ar trebui să fii foarte prudent în legătură cu acesta!

Așadar, să ne uităm la ceea ce face o carte albă ICO strălucitoare. Conform Cercetare VentureBeat, o carte albă ar trebui să urmeze acest format:

 • Toate hârtiile albe ar trebui să fie în format PDF – hârtiile albe PDF sunt accesibile pe diferite sisteme și browsere fără a vă face griji cu privire la format / structură și probleme de aspect.
 • Număr de pagini – toate cărțile albe trebuie să aibă două versiuni. O carte albă obișnuită (20-100 de pagini) și o hârtie simplă (în jur de 2-8 pagini). O hârtie târzie este doar o versiune mai scurtă a hârtiei albe – evidențiază toate informațiile cheie.
 • O gramatică bună este o necesitate – Dacă aveți probleme cu acest lucru, de ce să nu angajați corectori externi pentru hârtie albă?
 • Limbi – cartea dvs. albă trebuie să fie în mai multe limbi. Angajați traducători pentru a vă putea elibera cartea albă în cele mai populare limbi. Recomand engleză, mandarină, spaniolă, japoneză și coreeană. Dacă puteți face mai multe, mergeți la el!
 • Răspunde la următoarele întrebări:
 • Care este ideea ta?
 • De ce este nevoie de ideea / soluția dvs.?
 • Pentru ce vor fi utilizate fondurile ICO?
 • Când vor fi eliberate jetoanele, astfel încât să poată fi tranzacționate și listate la bursă?
 • Când va fi finalizat proiectul? (Afișați o cronologie detaliată a pașilor pe care îi veți face de la ICO pentru a proiecta un succes!)
 • Cine sunt echipa ta? Ce au făcut în trecut? Cum sunt calificați pentru acest loc de muncă?

Marketing pentru ICO

O altă parte importantă a modului de creare a unei criptomonede este crearea unei strategii de marketing pentru aceasta. Trebuie să construiți sprijin și încredere de la o comunitate locală. Veți avea nevoie de un site web, un domeniu bun și o prezență bună pe rețelele sociale. De asemenea, există o mulțime de diverse instrumente de marketing și vânzări online care vă poate ajuta să vă faceți publicitate ICO.

Rețele sociale

Aș recomanda Facebook, Twitter și LinkedIn cel puțin. Dacă sunteți serios în legătură cu rețelele sociale, aș sfătui și Instagram și Snapchat, deși totul depinde de natura proiectului dvs..

Puteți să gestionați acest lucru singur sau să angajați o echipă care să o facă pentru dvs. Oricum ar fi, ar trebui să creați o campanie puternică pe rețelele sociale care crește popularitatea ICO-ului dvs..

Site de socializare al marketerilor B2B

Diagrama de comparație a platformelor de socializare

presa & Mass-media

Aici ICO câștigă credibilitate reală și, deoarece ICO este o parte imensă a modului în care puteți crea cu succes o criptomonedă, credibilitatea este crucială. Dacă articolele despre proiectul dvs. sunt publicate pe site-uri media bine-cunoscute și respectate (cum ar fi Forbes, Business Insider etc.), ICO-ul dvs. va fi mult mai de încredere.

Puteți încerca să creați singuri aceste oferte sau, din nou, puteți angaja o echipă care să o facă pentru dvs. Cu cât site-ul este mai popular, cu atât articolul va costa (de obicei). Așadar, vedeți ce este disponibil și apoi decideți ce este cel mai potrivit pentru dvs..

Conținut sponsorizat

Anunțurile pe Facebook și anunțurile Google erau obișnuite pentru ICO-uri, cu toate acestea, anunțurile legate de cripto au fost interzise acum de către acești doi furnizori. Acest lucru se datorează cheltuielilor iresponsabile de la utilizatori în ICO-uri care nu au avut performanțe foarte bune. Aș recomanda să vă uitați la publicitatea pe LinkedIn și Twitter. Întrucât aceste două platforme sunt mai orientate spre afaceri decât celelalte, poate beneficia foarte mult pentru planul dvs. despre cum să creați o criptomonedă.

Blogging

Este foarte important! Trebuie să vă mențineți comunitatea actualizată și acesta este un mod minunat de a face acest lucru. Puteți fie să postați pe un site precum Medium, fie pur și simplu să postați pe un blog pe site-ul dvs. Oricum ar fi, conținutul pe care îl postezi ar trebui să fie relevant pentru progresul proiectului tău.

Marketing prin e-mail

Acest lucru este foarte eficient și aș recomanda întotdeauna acest lucru de la începutul proiectului dumneavoastră.

Trebuie să colectați adresele de e-mail ale suporterilor, astfel încât să le puteți menține actualizate prin e-mail. De fiecare dată când aveți știri sau o nouă promoție, îi puteți contacta direct trimițându-le un e-mail.

Pentru a colecta adresele lor de e-mail, există multe metode diferite pe care le puteți utiliza. Aș recomanda inserarea unui buletin informativ pentru înscrierea la site-ul dvs. web. În acest fel, oricine este interesat de ICO, își poate trimite adresa de e-mail și poate primi actualizările direct în căsuța de e-mail.

Promoții

Pe calea dvs. cum să creați o criptomonedă, va trebui să o promovați foarte mult. Promoțiile ar putea include lucruri precum bonusuri noi la ICO și recompense noi. Prin „bonusuri”, vreau să spun că ICO-urile își structurează adesea vânzarea de jetoane pentru a include un bonus (cum ar fi o reducere) pentru cumpărătorii timpurii.

De exemplu, ați putea seta un bonus de 20% pentru prima săptămână de ICO. Asta ar însemna că oricine îți cumpără jetonul în prima săptămână a ICO-ului tău, va primi cu 20% mai multe jetoane decât a plătit. Deci, dacă John cumpără 100 de jetoane în prima săptămână, contractul inteligent îi trimite 120 de jetoane.

Prin „recompense de recompense”, vreau să spun că ai putea oferi jetoane gratuite persoanelor care îți promovează ICO-ul. De exemplu, ai putea oferi 5 jetoane oricărui utilizator care îți partajează linkul ICO către Facebook și Twitter.

Acesta poate fi un mod foarte ieftin de a vă comercializa ICO! Mai ales pentru că nu necesită niciun cost inițial.

Gestionarea comunității

Comunitatea poate fi un lucru puternic cu care să te înconjori în timp ce înveți cum să creezi o criptomonedă. De asemenea, veți avea nevoie de un loc în care comunitatea dvs. să poată vorbi și să vă pună întrebări. Cea mai populară aplicație de utilizat pentru aceasta este Telegram. Este o aplicație de mesagerie instantanee, cum ar fi WhatsApp sau Facebook Messenger. Cu toate acestea, este cunoscut pentru securitatea sa și a devenit o aplicație foarte de încredere și favorizată în lumea criptografică.

Telegram nu este destinat să aducă venituri,

nu va vinde niciodată reclame.

Telegramă

Deci, în opinia mea, înființarea unui grup Telegram bine gestionat este esențială! Acesta va ajuta la promovarea unui angajament comunitar bun și vă va ajuta să construiți relații cu susținătorii dvs..

Ar trebui să folosiți și forumuri. Mulți investitori caută forumuri atunci când cercetează un proiect – le place să vadă ce spun oamenii despre un proiect și cât de bine răspunde echipa la întrebări.

Indiferent dacă folosiți forumuri pentru a vă împărtăși calea despre cum să creați o criptomonedă, chaturi de grup sau ambele: probabil veți avea nevoie de o echipă de management al comunității. Acest lucru depinde de cât de popular va fi ICO-ul dvs., dar în orice caz, este mai bine să vă economisiți timpul. Ați prefera să îl gestionați singur sau să cheltuiți o parte din buget pentru a obține o echipă care să îl gestioneze pentru dvs.?

Ar trebui să luați în considerare faptul că comunitatea dvs. va avea mai multă încredere în dvs. dacă răspundeți rapid la mesaje. Pare mai credibil și mai de încredere!

Deoarece comunitatea dvs. va fi probabil formată din oameni din întreaga lume, este posibil să doriți o echipă care să aibă sediul și în întreaga lume. Dacă au membri ai personalului la distanță, care se bazează pe diferite fusuri orare, puteți avea un sistem de gestionare a comunității 24/7!

O companie care oferă acest serviciu este Du-te social. Sunt cu sediul în Marea Britanie, au multă experiență în gestionarea ICO-urilor de succes și pot oferi o gamă largă de servicii utile, inclusiv managementul comunității.

Aș recomanda să găsiți o companie precum Go Social care să aibă o reputație bună – altfel, ați putea ajunge la o companie care vă reprezintă slab și vă face să arătați prost!

Aspectul banilor în modul de creare a unei criptomonede

Stivă mare de monede Bitcoin

Bani bani bani. Veți avea nevoie de bani pentru a plăti contractul inteligent și dezvoltarea jetoanelor, site-ul web, auditul, cartea albă, marketingul și PR (managementul comunității).

Nu te pot minți – este scump. Dezvoltatorii de contracte și jetoane inteligente pot percepe o mulțime de bani, deoarece nu sunt mulți în comparație cu câte ICO sunt. Vă puteți aștepta ca tarifele să înceapă de la aproximativ 100 USD / oră, deși unii pot percepe mult mai mult.

Cât durează un dezvoltator să finalizeze contractul și simbolul inteligent poate varia în funcție de ceea ce aveți nevoie. Pentru o estimare generală, aș permite 2 săptămâni (lucrând de luni până vineri, între orele 9-17). Aceasta reprezintă un total de 8.000 USD dacă plătiți 100 USD / oră!

Nici auditurile nu sunt ieftine – variind de obicei între 3.000 și 10.000 de dolari. Din nou, totul depinde de ceea ce aveți nevoie.

Aș putea continua despre prețuri și să vă dau costuri medii etc., dar nu are rost. Totul depinde de ce vrei și de cine cunoști.

Dacă vă conectați cu oamenii potriviți, puteți face procesul de creare a unei criptomonede mult mai ieftin. Așadar, ceea ce aș sfătui este să cercetăm mult și să vorbim cu mulți oameni.

Concluzie: partea cea mai importantă și primul tău pas!

Acest tutorial „Creează-ți criptomoneda” a trecut prin munca tehnică și non-tehnică pe care trebuie să o faci pentru a crea o criptomonedă de succes printr-un ICO. Dar continuăm să ne întoarcem la un punct cheie. Proiectul dvs. va avea succes doar dacă aveți o idee bună! Conform coinmarketcap, există peste 1.500 de criptomonede în acest moment (15.05.18). Pentru a ieși în evidență, trebuie să ai un scop puternic – ai nevoie de o soluție excelentă la o problemă importantă.

De exemplu, BitDegree este o soluție pentru sistemul educațional. Înainte de BitDegree, studenții trebuiau să plătească taxe mari pentru a urma cursuri și pentru a obține calificări. Acum, ei pot folosi BitDegree pentru a învăța și pentru a fi plătiți pentru faptul că, în ecosistemul BitDegree, studenții și profesorii sunt plătiți de viitorii angajatori.

Angajatorii influențează cursurile, ceea ce înseamnă că atunci când studenții sunt calificați, aceștia au toate atributele necesare pentru locul de muncă cu angajatorul. Economisește foarte mulți bani pentru angajatori, deoarece este mult mai scump pentru ei să meargă pe traseul tradițional de formare.

Acest lucru deschide multe oportunități pentru angajatori, studenți și profesori – rezolvă o mare problemă! Exact asta trebuie să facă ideea ta. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar cu privire la modul de creare a unei criptomonede, accesați pagina tutoriale și cursuri BitDegree și învățați de la cei mai buni!

În cazul în care, după ce citiți acest ghid, decideți să alegeți o modalitate mai ușoară de a obține criptomonede, ar trebui să vă asigurați că mergeți la cele mai fiabile schimburi de criptomonede, cum ar fi Coinbase și Binance. De asemenea, păstrați activele în portofele hardware sigure în orice moment!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me