Pentru fiecare criptomonedă care există, există sute de mii de entuziaști care le susțin. Unii oameni o fac pur și simplu pentru Mijloace financiare, alții cred în viitorul crypto și vreau a sustine Cauza. Oricare ar fi raționamentul din spatele acestuia, este clar că toată lumea are un favorit.

De aceea, astăzi aș vrea să vă spun cum să cumpărați Clipoci – una dintre cele mai populare și de succes criptomonede din lume.

Pentru a începe lucrurile, vă voi spune un pic despre Ripple în sine. Sunt sigur că s-ar putea să știți deja destul de multe despre această criptomonedă (probabil că nu ați citi acest ghid dacă nu ați face-o), dar o reîmprospătare frumoasă va fi bună pentru un început fluid. După aceea, vom vorbi despre De ce și Cum să cumpere Ripple, Unde să o faci și așa mai departe.

Ce este Ripple?

Acum, înainte de a începe să vorbim despre Ripple, este important să distingem un lucru simplu – criptomoneda pe care o numim „Ripple” nu se numește „Ripple”.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Știu, este confuz, dar pur și simplu suportă-mă.

Cum se cumpără Ripple: pagina de pornire Ripple.

Clipoci este numele sistemului care deține cripto-moneda în cauză. Moneda în sine este numită XRP. Cu toate acestea, oamenii s-au obișnuit atât de mult să numească moneda Ripple, încât nimănui nu-i mai pasă și toată lumea înțelege despre ce vorbește. Deci, pentru simplitate și claritate, în acest tutorial, mă voi referi la monedă și la Ripple (dacă nu se specifică altfel).

Acum că am scăpat de asta … Ce este Ripple?

Într-o formă simplă, Ripple este o criptomonedă centralizată care a fost lansat în 2012 de Chris Larsen și Jed McCaleb. Observați cuvântul cheie din acea propoziție – centralizat. Ripple este una dintre rarele criptomonede centralizate care au făcut-o mare.

Termenul centralizat înseamnă că Ripple aparține unei companii – majoritatea criptomonedelor de astăzi sunt descentralizate, ceea ce permite, la rândul său, oricui și tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea lor.

Criptos descentralizate au devenit standardul industriei – sunt văzute ca viitorul criptomonedelor (fiind întruchiparea literală a cuvântului liber). Cu toate acestea, destul de evident, Ripple a reușit … Cum?

Avantajele Ripple

Pentru cea mai lungă perioadă de timp, Ripple a fost numit „ucigașul Bitcoin”. Aceasta este o afirmație destul de îndrăzneață, dar moneda avea mijloace pentru a o susține.

În primul rând, pentru că Ripple este centralizat, se dezvoltă în a sa propriu proiectat și ecosistem adaptat. Acest lucru permite ca tranzacțiile efectuate cu moneda să fie extrem de rapide, mai ales în comparație cu viteza respectivă Bitcoin prevede.

Cum să cumperi Ripple: caracteristicile Ripple.

Un alt motiv imens pentru succesul Ripple este poziția monedei bancă menghină. Ripple este parteneriat cu peste 100 de bănci din întreaga lume, permițând acceptarea monedei în mainstream. Dacă aveți cunoștințe despre subiectul criptomonedelor, înțelegeți cât de mare este o afacere.

În prezent, există guverne în lume care interzic direct criptomonedele din țările lor. Ripple este singura monedă criptografică care are un lumina verde – deoarece este centralizată și reglementată, instituțiile precum băncile sunt mai îngăduitoare și mai încrezătoare față de aceasta.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Valoarea Ripple

În momentul scrierii acestui tutorial, Ripple este evaluată în prezent la 0,2270 USD. Compania din spatele monedei susține că a dezvoltat un sistem pentru a ajuta la creșterea treptată a prețului Ripple.

Sistemul este destul de simplu: la lansarea Ripple, 1 miliard de monede au fost emise publicului. Protocolul a fost conceput astfel încât să nu mai poată fi create monede – aceasta înseamnă că atunci când utilizați XRP într-o tranzacție, suma pe care ați folosit-o a dispărut pentru totdeauna.

Principiul deficitului este aplicat în acest scenariu – cu cât sunt mai puține monede Ripple, cu atât devin mai valoroase, la fel ca aurul sau diamantele.

Piața criptografică fiind atât de volatilă, este greu de spus dacă acest principiu funcționează sau nu. Cu toate acestea, faptul că Ripple este încă atât de popular și că oamenii continuă să caute cum să cumpere Ripple ar trebui să fie probabil un bun indicator.

Cum să cumperi Ripple?

Deci … Cum să cumperi criptocurrency Ripple?

Cumpărarea Ripple s-ar putea dovedi a fi o sarcină mai dificilă decât, să spunem, cumpărarea Bitcoin. Și asta nu numai pentru că Bitcoin este atât de popular.

pentru că Ripple este centralizat, nu toate popularele site-uri de schimb de criptomonede listează moneda ca opțiune disponibilă. O mulțime de oameni care caută de unde să cumpere Ripple s-ar putea să lovească un perete destul de repede când vor vedea că platformele lor preferate de tranzacționare a criptelor nu găzduiesc moneda.

Oamenii se uită și ei cum să cumperi Ripple în SUA – există câteva site-uri care oferă rate de schimb și taxe de tranzacționare bune pentru cetățenii din SUA.

Am cuprins o listă de unele dintre cele mai populare metode și platforme de la care puteți cumpăra Ripple. Această listă nu este aranjată într-o anumită ordine, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

BitStamp

Dacă vă gândiți cum să cumpărați Ripple, BitStamp (de opinia publică) este considerată una dintre cele mai populare și ușoare modalități de a o face.

Chiar și pe site-ul oficial al Ripple (ripple.com), BitStamp se află în partea de sus a listei în secțiunea „Ghid de cumpărare XRP”. Deci, cum să cumperi Ripple pe această platformă?

Cum se cumpără Ripple: pagina de pornire Bitstamp.

În primul rând, veți avea nevoie un cont. Pentru a crea un profil pe site sunt necesare un nume, prenume, e-mail și țara de reședință. După aceea, veți primi un ID de utilizator și parolă unice pentru contul dvs. Amintiți-vă aceste informații – veți avea nevoie de ele pentru a vă conecta la contul dvs.!

Mai există un pas important care te ține departe de a cumpăra Ripple – va trebui să verifica-ti contul. Acest lucru se face furnizând dovada legitimă a actului dvs. de identitate.

Adevărat, mulți oameni se feresc de ideea de a-și verifica ID-urile atunci când vine vorba de criptomonede. Acești oameni doresc pur și simplu să-și desfășoare activitatea într-o chestiune privată și Verificarea ID-ului este opusul. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că Ripple este un criptomonedă centralizată.

Este complet oficial și legal să îl cumpărați, să-l comercializați și să-l vindeți (cu excepția cazului în care guvernul țării dvs. sau alte autorități specifică altfel). În acest scenariu, astfel de procese de verificare sunt proceduri complet normale.

Notă: pentru securitate suplimentară, puteți configura un proces de verificare cu 2 factori pe contul nou creat, deși nu este necesar.

După ce ați terminat acest proces, puteți face acest lucru depozit monede fiat în contul dvs. BitStamp și folosiți-le pentru a cumpăra Ripple de pe platformă.

Vă gândiți cum să cumpărați Ripple în SUA? BitStamp te-a acoperit – platforma oferă acest lucru servicii atât pentru clienții din UE, cât și din SUA deopotrivă.

Kraken

O altă opțiune foarte populară pentru cum să cumperi Ripple în SUA și UE, Kraken este una dintre cele mai respectate și mai reputate platforme de tranzacționare criptografice de pe piață..

Cum să cumperi Ripple: un ghid cuprinzător

Pentru cea mai lungă perioadă de timp, Kraken a fost recunoscută ca fiind cea mai de încredere platformă de tranzacționare Bitcoin din lume. Cu sediul în San Fransisco, Kraken a fost lansat publicului larg în 2011 – la numai doi ani de la înființarea Bitcoin. Inutil să spun că compania a reușit obține o reputație pentru sine.

Cum se cumpără criptocurrency Ripple de pe Kraken? Ei bine, procesul este destul de similar cu cel al BitShare. Tu creați un cont, verificați-l, apoi continuați să vă verificați ID-ul și gata – puteți începe să tranzacționați! De asemenea, va trebui să depuneți o monedă fiat pe platformă pentru a cumpăra Ripple. Cea mai folosită monedă fiat pe Kraken este, în mod natural, USD.

Dacă căutați în mod special modalități de a cumpăra Ripple în SUA, atunci Kraken este probabil unul dintre cele mai bune locuri la care vă puteți adresa – nu numai că este de încredere și de încredere, dar este și cu sediul în SUA. Acest lucru face procesul de verificare a contului și de cumpărare a Ripple mult mai rapid și mai ușor.

Cex

Cex.io este încă un alt platforma de tranzacționare a criptomonedelor care este utilizat pe scară largă de persoanele care caută cum să cumpere Ripple online. Deși nu este la fel de popular ca celelalte platforme de pe această listă, Cex a reușit să-și construiască reputația unei platforme de schimb criptografic bune și de încredere..

Cum se cumpără Ripple: pagina de pornire Cex.

Motivul pentru care s-ar putea să nu fi auzit despre Cex este că este folosit în principal de către Entuziaști cripto-europeni și din Marea Britanie. Cex servește atât ca criptomonedă platformă de tranzacționare și a portofel cripto monedă – acest lucru face ca procesele de cumpărare, vânzare de tranzacționare și schimb de monede de pe site să fie mult mai ușoare și mai fluide.

Platforma a fost lansat în 2013 și este considerat a fi foarte ușor de utilizat pentru începători. O altă caracteristică excelentă pe care Cex o oferă este că aceștia stochează fondurile utilizatorilor în zone de stocare offline – aceasta servește ca un strat de securitate suplimentară.

Procesul de cum să cumperi Ripple de pe Cex este destul de simplu și în linie cu celelalte piețe din această listă. Înregistrați-vă, verificați contul și ID-ul și depuneți monede fiduciare sau criptos populare precum Bitcoin sau Litecoin – și atât! Ești gata să tranzacționezi și să cumperi Ripple.

Coinbase

De ceva timp, oamenii nu au reușit să cumpere Ripple de pe Coinbase. Cu toate acestea, totul s-a schimbat în 2019, când a prezentat criptomonedele nou disponibile, inclusiv Ripple.

Coinbase nu este cunoscut doar ca una dintre cele mai fiabile platforme de schimb de criptomonede dar și ca recomandat portofel cripto unde vă puteți păstra monedele. Chiar dacă Coinbase oferă un portofel software, se știe că este extrem de sigur.

Cum să cumperi Ripple: un ghid cuprinzător

Cumpărarea Ripple pe Coinbase este super simplă. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă verificați contul. Apoi depuneți monede fiduciare și începe tranzacționarea Ripple.

Concluzii

După cum probabil puteți vedea singur, criptomonedele provoacă încă valuri mari de entuziasm în întreaga lume. Oamenii nu caută doar de unde să cumperi Ripple – fiecare criptomonedă populară de pe piață primește acest lucru și întrebări similare au fost aruncate asupra lor. Și, adevărul să fie spus – acesta este un proces în continuă creștere.

Trenul natural al gândirii este că o astfel de situație ar fi aceea că, în principal, criptomonedele descentralizate preiau pozițiile de lider în ceea ce privește interesul public. La urma urmei, întregul concept de criptomonedă se bazează pe libertate și descentralizare. Cu toate acestea, atunci întâlnim Ripple.

Pozitionarea cu succes a Ripple în partea de sus a pieței ar putea însemna mai multe lucruri. Ar putea însemna că oamenii sunt încă interesat de ea, că creatorii lucrează la ceva important pentru viitor, că criptomoneda devine tot mai acceptată în comunitățile de fani descentralizate-criptomonede … Destul de sigur, totuși, arată cu siguranță că Ripple este departe de a fi uitat.

În acest tutorial, scopul nu a fost doar să răspundă la întrebări simple precum „cum să cumperi Ripple?” sau „de unde să cumperi Ripple?”. Am vrut să vedeți imaginea de ansamblu – pentru a afla nu numai despre procesul de cumpărare, ci și pentru a înțelege De ce mii de oameni din întreaga lume caută „cum să cumperi criptocurrency Ripple?”.

Deoarece găsirea unei platforme fiabile de schimb de criptomonede poate fi dificilă, ar trebui să verificați Coinbase, Binance și Kraken.

Ei bine, am ajuns la sfârșitul „Cum să cumperi Ripple?” tutorial. Sper că veți folosi informațiile pe care le-ați învățat pentru a găsi cea mai bună platformă de tranzacționare Ripple de acolo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me