Dacă doriți să vă măriți portofoliul de criptomonede și vă gândiți să cumpărați Verge? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit!

În acest ghid complet „Cum să cumperi Verge”, îți voi arăta tot ce trebuie să știi. Acest lucru va începe cu o prezentare generală a ceea ce este de fapt Verge, doar pentru a vă asigura că știți toate faptele înainte de a vă decide să cumpărați.

După aceea, vă voi spune apoi despre cinci schimburi de criptomonede diferite de la care puteți cumpăra Verge, împreună cu fiecare dintre avantajele și dezavantajele lor..

În cele din urmă, când sunteți gata, vă voi oferi un ghid pas cu pas cu imagini despre cum să cumpărați Verge.

Nu mai avem timp de pierdut, așa că să aflăm cum funcționează Verge!

Introducere: Ce este Verge?

Moneda Verge a fost creată în 2014 de un dezvoltator anonim numit „Sunerok”. Chiar dacă proiectul se desfășoară de peste patru ani, nimeni nu a reușit să afle cine este. Singurul lucru pe care îl știm este că Sunerok este bărbat!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Motivul pentru care Sunerok a lansat Verge a fost că dorea să creeze o criptomonedă mai anonimă decât Bitcoin.

Acest lucru se datorează faptului că, deși nimeni nu cunoaște identitatea reală din spatele unei adrese Bitcoin, este posibil să aflăm alte informații. Aceasta include examinarea tranzacțiilor anterioare sau chiar aflarea soldului total deținut de o adresă!

Aici Verge este diferit, deoarece odată ce este trimisă o tranzacție, nimeni nu poate vedea informațiile de pe blockchain.

Când Verge a fost lansat pentru prima dată în 2014, acesta a fost de fapt numit DogecoinDark, cu toate acestea, dezvoltatorii au crezut că acest lucru suna ca și cum promovează dark web, așa că l-au schimbat!

Verge speră să devină într-o zi un sistem global de plăți, permițând oamenilor să trimită și să primească bani ușor, ieftin și rapid. De fapt, funcționează mult mai bine decât Bitcoin, deoarece o tranzacție Verge durează doar 30 de secunde pentru a se confirma, în timp ce Bitcoin durează în mod normal 10 minute.

De asemenea, poate procesa mult mai multe tranzacții în același timp. Bitcoin poate procesa doar 7 tranzacții pe secundă, în timp ce Verge poate face 100!

Inca un lucru. Când vă conectați la rețeaua Verge, nimeni nu vă poate vedea adresa IP. Sistemul folosește ceva numit TOR și I2P pentru a ascunde locația expeditorului și a receptorului!

Notă: Tor înseamnă „The Onion Network”. Atât TOR, cât și I2P ascund adresa IP trecând prin mai multe servere. Acest lucru face aproape imposibilă urmărirea locului în care se află utilizatorul!

Moneda Verge se mai numește uneori și XVG, care este „Simbolul Ticker”. Acesta este același lucru cu numirea Bitcoin „BTC”, sau Ethereum „ETH”. Odată ce oferta totală de XVG atinge 16,5 miliarde, nu va mai fi emisă!

Când Verge a fost lansat pentru prima dată în 2014, a costat doar 0,000005 USD pentru a cumpăra o monedă. Când a atins cea mai mare valoare în decembrie 2017, aceasta a urcat la 0,29 dolari, o creștere totală de peste 5 milioane la sută! Oricine a fost suficient de curajos să reziste atât de mult timp este acum o persoană foarte bogată!

Deci, acum, când știți ce este, să aflăm de unde să cumpărați moneda Verge!

De unde să cumpărați monedă Verge

Întrucât moneda Verge există din 2014, există multe schimburi diferite care vă permit să o cumpărați. În această parte a ghidului meu „Cum să cumperi Verge”, voi lista cinci dintre cele mai bune.

După ce am enumerat toate avantajele și dezavantajele pentru fiecare schimb Verge, veți putea decide singur pe care doriți să îl utilizați! Să începem cu Binance!

Binance

Binance este unul dintre cele mai populare schimburi, ceea ce este surprinzător deoarece au fost create abia în 2017! De fapt, unul dintre motivele pentru aceasta ar putea fi faptul că listează peste 100 de monede și jetoane populare diferite.

Unul dintre dezavantajele Binance este că nu vă permite să utilizați un card de debit / credit sau un cont bancar pentru a depune. Aceasta înseamnă că va trebui să vă finanțați contul cu o criptomonedă. Cu toate acestea, cel puțin acest lucru este gratuit!

Taxele de tranzacționare sunt, de asemenea, foarte mici, deoarece vi se va percepe doar 0,1% de fiecare dată când faceți o tranzacție. Puteți reduce acest lucru cu 50% dacă utilizați Binance Coin (BNB) pentru a vă plăti taxele! Dacă trebuie să retrageți Verge, acesta vă va costa 0,1 Verge, care este de aproximativ 1 cent!

Dacă decideți să utilizați Binance pentru a cumpăra o monedă Verge, o puteți schimba fie cu Bitcoin (BTC), fie cu Ethereum (ETH).

Fapte amuzante: Piața Binance a fost concepută de un dezvoltator care obișnuia să contribuie la crearea de software de tranzacționare pentru Wall Street!

Securitatea este luată foarte în serios la Binance. De fiecare dată când vă conectați sau retrageți monede vi se va cere să confirmați Google Authenticator, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de securitate în contul dvs..

Avantaje

 • Peste 100 de monede și jetoane diferite
 • Nu a fost niciodată piratat
 • Taxe reduse de tranzacționare și retragere
 • Atât platforma de bază, cât și cea avansată

Dezavantaje

 • Fără depozite valutare fiduciare

Acum, că știți despre Binance, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați Verge” vă va spune despre HitBTC!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

HitBTC

Bazată pe Estonia HitBTC schimbul a existat de mult mai mult decât Binance. De fapt, au fost create în 2013!

Cel mai important avantaj pentru HitBTC este că vă permit să utilizați bani din lumea reală atât pentru a depune, cât și pentru a retrage fonduri! Aceasta înseamnă că, în loc să trebuiască să depuneți utilizând o criptomonedă, vă puteți folosi contul bancar! Clienții aflați în Europa vor fi direcționați către SEPA și toți ceilalți vor folosi SWIFT.

Există două lucruri de luat în considerare dacă decideți să depuneți în contul dvs. bancar. În primul rând, înainte de a putea face acest lucru, va trebui să vă identificați încărcând diverse documente. Acest lucru ar putea dura câteva zile până la verificarea contului. În al doilea rând, va dura, de asemenea, între 1-3 zile lucrătoare înainte ca transferul dvs. bancar să ajungă la HitBTC!

Dacă sunteți în grabă, puteți depune gratuit folosind o criptomonedă. HitBTC vă permite să cumpărați monede Verge fie cu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Tether (USDT). De asemenea, fiecare tranzacție vă va costa doar 0,1%.

Unul dintre dezavantajele utilizării HitBTC este că serverele sale au fost sparte în 2015. O mulțime de oameni și-au pierdut monedele, ceea ce este destul de îngrijorător.

Notă: Nu păstrați monedele Verge într-un schimb mai mult decât aveți nevoie. Este întotdeauna cel mai bine să le retrageți în portofelul personal Verge, unde acestea sunt în siguranță. Pentru mai multe informații despre diferite tipuri de portofele, consultați ghidul meu aici.

Avantaje

 • Permite depuneri valutare fiat
 • Taxe reduse de tranzacționare

Dezavantaje

 • Verificare lungă pentru depozitele fiat
 • Schimbul a fost piratat în 2015

Următorul schimb care urmează să fie analizat în ghidul meu „Cum să cumperi un Verge” este Cryptopia!

Criptopie

Recomandările mele de schimb te-au dus până acum în China și Estonia. Acum este timpul să analizăm un schimb bazat pe Noua Zeelandă! Creat în 2014, Criptopie enumeră mai mult de 500 de criptomonede diferite.

Una dintre acestea este moneda Verge! De fapt, puteți cumpăra monede Verge în schimbul Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) sau Tether (USDT), ceea ce vă oferă mai multe opțiuni decât celelalte schimburi pe care le-am sugerat.

Întrucât reglementările din Noua Zeelandă sunt cu adevărat stricte, puteți utiliza un cont bancar numai dacă acesta se află în țară. Dacă ești, atunci minunat! Dacă nu, atunci va trebui să depuneți utilizând o criptomonedă. Cu toate acestea, la fel ca toate celelalte schimburi pe care le-am enumerat până acum, acest lucru este, de asemenea, gratuit.

Taxele de tranzacționare sunt ușor mai mari la Cryptopia, costând 0,2% pentru fiecare tranzacție. Cu toate acestea, cred că acest lucru este încă destul de scăzut.

De asemenea, securitatea este foarte bună la Cryptopia, ceea ce trebuie să fie, deoarece acestea sunt înregistrate la guvernul din Noua Zeelandă.

Cryptopia are, de asemenea, o piață care vă permite să cumpărați și să vindeți produse folosind criptomonede, la fel ca eBay!

Avantaje

 • Peste 500 de monede alt diferite
 • Securitate foarte bună

Dezavantaje

 • Depozite valutare Fiat numai pentru conturile bancare din Noua Zeelandă
 • Taxe ușor mai mari, cu 0,2%

YoBit

Următorul schimb al ghidului meu „Cum se cumpără criptocurrency Verge” este YoBit. Creat în 2015 și situat în Rusia, YoBit listează peste 400 de criptomonede diferite. Un mare avantaj al utilizării YoBit este că aceștia folosesc procesoare de plată de la terți, precum Perfect Money și AvdCash, ceea ce înseamnă că puteți depune folosind bani din lumea reală.

Aceasta include un card de debit / credit, un cont bancar și, în funcție de țara în care locuiți, un voucher de numerar! Dacă depuneți în USD, majoritatea metodelor valutare fiat sunt gratuite, cu toate acestea, va trebui să plătiți o taxă atunci când vă retrageți. De exemplu, retragerile PerfectMoney costă 7%, ceea ce este destul de mare.

Dacă decideți să cumpărați Verge de la YoBIT, îl puteți schimba fie pentru Bitcoin (BTC), fie pentru Tether (USDT). Taxele de tranzacționare costă 0,2% pentru fiecare tranzacție, cu toate acestea, acest lucru este redus dacă tranzacționați sume mai mari.

YoBit oferă autentificare cu doi factori pentru o securitate suplimentară, cu toate acestea, în 2017, schimbul a fost investigat de autoritățile de reglementare ruse în ceea ce privește potențialele fraude..

Este întotdeauna important să ne amintim că, indiferent de schimbul pe care îl utilizați, fondurile dvs. nu sunt niciodată 100% sigure. Păstrați întotdeauna cantități mari de monede într-un portofel privat de monede Verge.

Nu există chat live sau asistență telefonică, dar când vă conectați la contul dvs., puteți trimite un bilet de asistență.

Avantaje

 • O mulțime de moduri diferite de a depune bani din lumea reală
 • Peste 400 de monede diferite
 • Platforma de tranzacționare ușoară

Dezavantaje

 • Taxe mari pentru retragerea monedei fiduciare
 • Anchetat în 2017 pentru posibile fraude
 • Fără chat live sau asistență telefonică

Acum, că știți despre YoBit, recenzia finală a „Cum să cumpărați ghidul Verge” va fi pe Bittrex!

Bittrex

Creat în 2014, Bittrex este situat în Las Vegas. Acestea sunt de fapt unul dintre cele mai mari schimburi de volum de tranzacționare și oferă o mulțime de criptomonede diferite, inclusiv monede Verge.

Din păcate, nu este posibil să se utilizeze moneda fiat pentru a depune, cu toate acestea, echipa Bittrex a anunțat că intenționează să ofere acest lucru în viitor.

De fiecare dată când tranzacționați, veți plăti o taxă de 0,25%, iar retragerile sunt gratuite (altele decât taxa de tranzacție blockchain)! Puteți schimba fie Bitcoin (BTC), fie Tether (USDT) dacă doriți să cumpărați Verge.

În calitate de companie din SUA, securitatea este luată foarte în serios la Bittrex. Deși acest lucru înseamnă că schimbul este unul dintre cele mai sigure, înseamnă, de asemenea, că verificarea unui cont necesită timp, în special în perioadele aglomerate.

Există mai multe modalități de a primi asistență pentru clienți la Bittrex, inclusiv un bilet online, Twitter și chiar Facebook, cu toate acestea, timpul de răspuns poate fi foarte lent. În cele din urmă, interfața site-ului este foarte ușor de utilizat, făcându-l ideal pentru începători!

Avantaje

 • O selecție bună de monede pentru a alege
 • Securitate excelentă
 • Fără taxe de retras

Dezavantaje

 • Nu există încă depuneri de bani fiduciari
 • Verificare lentă și timpi de asistență pentru clienți
 • Unele state americane nu au voie să utilizeze schimbul

Deci, iată-l! Cinci schimburi diferite pentru a cumpăra moneda Verge! Care credeți că vă place cel mai mult sunetul? Unii oameni preferă taxe mici, în timp ce altora nu le deranjează să plătească mai mult dacă înseamnă că pot depune cu moneda reală, așa că gândiți-vă!

În partea finală a ghidului meu, vă voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați Verge cu Binance.

Motivul pentru care am selectat Binance este că este cel mai simplu și rapid mod de a cumpăra Verge. De asemenea, au taxe foarte mici, un volum mare de tranzacționare și securitatea lor este bună, ceea ce îl face schimbul perfect pentru începători!

Cum să cumperi Verge: Ghid pas cu pas

Dacă doriți, puteți cumpărați Verge pe Binance cu un card de credit sau de debit – procesul necesită unele cercetări prealabile, dar nu ar trebui să fie deloc dificil. Cu toate acestea, din motive de continuitate, vom discuta despre achiziția Verge prin Coinbase.

Pentru instrucțiuni despre cum să configurați un cont la Coinbase, consultați ghidul meu aici!

Cumpărați ETH pe Coinbase

Odată ce ați stabilit cu toții la Coinbase, sunteți gata să mergeți să cumpărați niște Ethereum!

 1. În partea de sus a paginii, faceți clic pe Vânzare-cumpărare

  Cum să cumperi moneda Verge de pe Coinbase

 2. Din lista monedelor, alegeți Ethereum

  Cum să cumperi moneda Verge de pe Coinbase

 3. În partea de jos a paginii, veți vedea o casetă care vă întreabă cât Ethereum doriți să cumpărați. Am decis să cumpăr 125 de euro, însă moneda dvs. va depinde de locul în care locuiți. Când introduceți suma monedei fiduciare, echivalentul Ethereum se va actualiza.
 4. Pentru a finaliza achiziția, faceți clic pe Cumpărați Ethereum instantaneu.

  Limita săptămânală a cardului Coinbase

Trimiterea ETH către Binance

Acum că aveți câteva monede Ethereum în Coinbase acum, trebuie să le transferați în Binance. Să vă ducem pe pagina potrivită înainte de a deschide un cont la Binance.

 1. Mai întâi, faceți clic pe Conturi În partea de sus a paginii

  Categoria contului Coinbase

 2. Alege Ethereum și apoi faceți clic pe Trimite.

  Portofel ETH pentru contul Coinbase

 3. Aici va trebui să introduceți adresa de depozit Binance. Acum trebuie să deschideți o filă nouă, astfel încât să puteți crea un cont la Binance. După ce ați configurat Binance, treceți la pasul următor din „Cum să cumpărați ghidul Verge”.
 4. Pentru a obține adresa de portofel Ethereum pe Binance, mutați mouse-ul pe Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.Depozit de fonduri criptomonede
 5. Apoi, trebuie să faceți clic pe caseta verticală și să faceți clic pe Ethereum.
 6. Acum veți vedea adresa de depozit Binance. Click pe Copiați adresa și apoi reveniți la fila Coinbase!Adresa depozitului Ethereum

 7. Inserați adresa portofelului Binance pe care tocmai ați copiat-o în contul Coinbase. După ce faceți clic pe Trimite, Ethereum dvs. ar trebui să ajungă la Binance în aproximativ 10 minute.

Cum să cumpărați Verge Coin pe Binance

Sunteți acum în etapa finală de cumpărare a Verge! Odată ce contul dvs. Binance este finanțat, sunteți gata să tranzacționați!

 1. În partea de sus a paginii, mutați mouse-ul peste schimb valutar și faceți clic pe De bază.Binance schimb de bază
 2. În partea dreaptă a paginii, faceți clic pe ETH, caută XVG și apoi faceți clic pe XVG / ETH.Graficul prețurilor Verge și Ethereum
 3. Vă aflați acum pe ecranul principal de tranzacționare pentru asocierea Verge / Ethereum.
 4. În partea de jos a paginii, căutați fișierul Cumpărați XVG. Acum, faceți clic pe Piaţă, ceea ce vă va asigura că veți obține cel mai bun preț disponibil!
 5. În Cantitate , introduceți numărul de monede Verge pe care doriți să le cumpărați. Dacă doriți să schimbați soldul complet Ethereum, faceți clic pe 100%
 6. Pentru a finaliza tranzacția Verge, faceți clic pe Cumpărați XVG.

Si asta e! Acum v-ați cumpărat primele monede Verge! Nu uitați, dacă doriți să vă țineți monedele pe termen lung, este mai bine să le retrageți în portofelul privat. Pentru mai multe informații despre cum să alegeți un portofel cu monede Verge, consultați ghidul meu aici!

Concluzie

Ce părere ai despre ghidul meu „Cum să cumperi Verge”? Sperăm că, dacă îl citiți de la început până la sfârșit, ar trebui să aveți acum o înțelegere foarte bună despre ce este vorba despre proiect.

Dacă ați decis că vă place sunetul Verge, atunci ar trebui să cunoașteți acum cinci dintre cele mai bune schimburi de la care să le cumpărați. Care schimb de Verge crezi că răspunde nevoilor tale? Preferați taxe mici, facilități de depunere fiduciară sau securitate cu adevărat ridicată?

Prefer să folosesc Binance, deoarece este foarte rapid să cumperi monedele pe care le dorești! Ați urmat ghidul meu pas cu pas și ați făcut o tranzacție? Dacă da, câte monede Verge ați cumpărat!?

Orice ai vrea să spui despre Verge, bun sau rău, mi-ar plăcea să-l aud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me