Știați că Cardano a fost creat de aceeași persoană care a cofondat atât Ethereum, cât și BitShares? Ei bine, a fost! Oricum, dacă doriți să aflați cum să cumpărați Cardano și să obțineți un portofel ADA care să se potrivească, sunteți în locul potrivit!

Prima parte a Ghidului meu Cum să cumpăr Cardano vă va spune puțin despre ce este Cardano (ADA) înainte de a vă arăta cum și unde să îl cumpărați.

Vom trece apoi la modul de a obține un portofel ADA, astfel încât să puteți stoca Cardano după achiziționarea acestuia.

Deci, ce aștepți? Să începem!

Rădăcinile lui Cardano

Cum să cumperi Cardano pe aplicații descentralizateCardano a fost lansat pentru prima dată în 2015 de o fundație numită Input-Output Hong Kong (IOHK), condusă de Charles Hoskinson.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Au dorit să creeze un blockchain capabil să depășească blockchain-urile mai vechi precum Bitcoin și Ethereum, pe care fondatorii le numesc blockchain-urile din prima și a doua generație.

Obiectivul final este crearea unei platforme care să poată acționa ca un sistem global de plăți și o rețea dApp prin procesarea tranzacțiilor foarte rapide, ieftine și scalabile. Echipa dezvoltă un protocol care va avea capacitatea de a procesa contracte inteligente între lanțuri și de a construi o punte de legătură între lumea cripto-finanțării și a finanțelor tradiționale.

Logo-ul Cardano și simbolul monedei ADAOamenii se confundă uneori cu privire la diferența dintre Cardano și ADA, așa că permiteți-mi să clarific. Numele blockchain-ului care procesează și stochează tranzacțiile este Cardano, în timp ce denumirea criptomonedei este ADA. Este la fel de simplu!

Pentru a afla mai multe despre proiectul Cardano în sine, consultați pagina noastră Ce este Cardano ghid.

De unde să cumpărați Cardano

Vă voi arăta de unde să cumpărați Cardano înainte de a vă arăta cum să îl cumpărați. Deci, dacă sunteți deja stabilit de unde veți cumpăra, treceți la secțiunea Cum să cumpărați Cardano.

După cum probabil știți, există acum sute de schimburi de criptomonede diferite pe piață, fiecare cu propriile sale argumente pro și contra.

De aceea, am crezut că ar fi o idee bună să parcurg toate avantajele și dezavantajele fiecărui schimb pe care l-am analizat, astfel încât să puteți decide singur care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.! Să începem cu Binance!

Binance Exchange

Cum să cumperi Cardano de pe BinanceDeși Binance a început abia în 2017, acestea sunt acum cel mai mare schimb din lume pentru volumul de tranzacționare zilnic. Unul dintre cele mai mari avantaje este că listează peste 100 de criptomonede diferite

și sunt, de asemenea, în mod regulat primul schimb care listează o nouă monedă populară după ce și-a terminat ICO-ul.

Interesant este că Binance este responsabil pentru tranzacții zilnice de peste 1 miliard de dolari, însă acestea nu permit utilizatorilor să depună sau să retragă utilizând metode tradiționale de plată, cum ar fi un card de debit / credit sau un cont bancar.

Acest lucru poate fi destul de frustrant dacă utilizați Binance pentru prima dată și nu aveți monede cu care să vă finanțați contul. Cu toate acestea, nu veți fi taxat cu depunerea utilizând o criptomonedă, iar retragerea Cardano va costa doar 1 monedă ADA, ceea ce este foarte rezonabil. Când vine vorba de comisioane de tranzacționare, acestea sunt, de asemenea, scăzute, la doar 0,1% pentru fiecare tranzacție.

Schimbul Binance oferă utilizatorilor atât o versiune de bază, cât și o versiune avansată, ceea ce îl face perfect pentru începători, precum și pentru comercianții mai experimentați.

Binance are o înregistrare foarte bună în ceea ce privește păstrarea schimbului în condiții de siguranță, fără raportări de hackuri majore de când au fost create. Pentru a vă menține contul în siguranță, merită să utilizați funcția Google Authenticator, care vă va cere să introduceți un cod mobil de fiecare dată când vă conectați.

În cele din urmă, când vine vorba de servicii pentru clienți, există trei modalități de a contacta echipa Binance. Există o facilitate de chat live, asistență prin e-mail sau puteți trimite un bilet. Părți mari din secțiunea de ajutor nu sunt foarte utile, deoarece o mare parte din acestea au fost traduse prost din chineză.

Mai jos, am enumerat avantajele și dezavantajele generale ale cumpărării Cardano de la Binance.

PRO

✓ Mai mult de 100 de monede diferite enumerate

✓ Taxe de tranzacționare reduse

✓ Lichiditate mare

✓ Perfect atât pentru începători, cât și pentru comercianții mai experimentați

✓ Depozite gratuite și taxe ieftine pentru retragerea ADA

✓ Securitate excelentă

✓ Facilitate de chat live

CON

✗ Nu acceptă depuneri folosind bani din lumea reală

✗ Secțiunea de asistență pentru clienți este slab tradusă

Acum, că aveți o bună înțelegere a ceea ce vă poate oferi Binance, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați Cardano” va revizui KuCoin!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

KuCoin Exchange

Schimbul KuCoin a fost creat în mai 2017 de un grup de specialiști care au lucrat anterior la proiecte precum Ant Financial și iBox PAY.

Cum se cumpără Cardano: sigla KuCoin.

KuCoin este o platformă foarte ușor de utilizat, care este recomandată pentru cei care caută cel mai simplu mod de a achiziționa Cardano. Aplicația KuCoin este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și este cu siguranță potrivită pentru începători.

Kucoin acceptă aproximativ 100 de criptomonede și peste 400 de perechi de tranzacționare. Platforma oferă taxe mici și produse excelente, precum Spot Trade, Marin Trade, Contract Futures, Pool-X, Staking și Lending. Aceste caracteristici sunt recomandate utilizatorilor mai avansați.

KuCoin vine cu măsuri de securitate puternice, cu toate acestea, este încă recomandat să păstrați activele într-un portofel hardware securizat.

PRO

✓ Mai mult de 100 de monede diferite enumerate

✓ Taxe de tranzacționare reduse

✓ Potrivit pentru comercianții începători și avansați

✓ Securitate puternică

CON

✗ Volum de tranzacționare relativ scăzut

HitBTC Exchange

Cum să cumperi Cardano pe HitBTCCu sediul în Estonia și lansat în 2013, HitBTC există de mult mai mult decât Binance. Platforma permite utilizatorilor să cumpere și să vândă peste 200 de criptomonede diferite, inclusiv Cardano.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale cumpărării de monede ADA de la HitBTC este că schimbul vă permite să depuneți și să retrageți folosind bani din lumea reală. De fapt, acestea au una dintre cele mai largi selecții de metode atunci când vine vorba de finanțarea contului dvs. De exemplu, utilizând al treilea furnizor de plăți PerfectMoney, puteți utiliza un card de debit / credit sau un cont bancar.

Există un proces de verificare la HitBTC dacă decideți să depuneți cu bani reali, care este același pentru toate schimburile. Acest lucru vă va cere să furnizați câteva detalii personale (cum ar fi numele dvs. complet / adresa etc.) și să încărcați unele documente de identitate (cum ar fi pașaportul).

Depunerea și retragerea cu bani din lumea reală este destul de costisitoare la HitBTC, fiecare procesor de plăți încărcându-și propria sumă. De asemenea, își fac structura taxei de retragere a criptomonedelor destul de neclară, cu toate acestea, utilizatorii au raportat că acestea sunt, de asemenea, ridicate.

Când vine vorba de comisioane de tranzacționare, cumpărătorii sunt taxați cu 0,1%, în timp ce producătorul nu plătește nimic. În cazul în care nu sunteți conștient, producătorul este persoana care asigură schimbul de lichidități (adică transmite comenzi limită), iar persoana care ia „persoana care” ia prețul oferit.

Platforma este mai potrivită pentru comercianții experimentați, întrucât uneori interfața nu este foarte clară, așa că, dacă este prima dată când cumpărați criptomonede, ar putea fi mai bine să încercați un alt schimb.

Un ultim punct de luat în considerare este securitatea. Schimbul a experimentat un hack major în 2015, băieții răi reușind să fure o mulțime de monede. Deși nu s-a întâmplat nimic, deoarece este îngrijorător faptul că serverele de schimb nu erau mai sigure. Acesta este motivul pentru care este important să vă retrageți monedele direct în portofelul ADA!

Am enumerat mai jos un rezumat al tuturor avantajelor și dezavantajelor HitBTC.

PRO

✓ Una dintre cele mai mari selecții de metode de depunere a banilor din lumea reală

✓ Mai mult de 200 de criptomonede diferite enumerate

✓ Taxe de tranzacționare foarte mici

CON

✗ Procesul de verificare foarte lent pentru depozitele din lumea reală

✗ Rapoarte de retrageri scumpe și lente

✗ Serviciu slab pentru clienți

✗ Platforma nu este ideală pentru începători

✗ Am experimentat un hack în 2015

✗ Lichiditate redusă pentru unele dintre monedele lor

Deci, ce părere aveți despre primele două schimburi de monede ADA pe care le-am enumerat până acum? Dacă încă nu sunteți sigur, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpăr Cardano” va revizui Bittrex!

Bittrex Exchange

Bittrex, creat în 2014, este un schimb de criptocurrency în SUA. Au unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare zilnice, ceea ce înseamnă că nu vă veți chinui niciodată să găsiți lichidități. Acestea enumeră toate monedele majore precum Bitcoin, Ethereum și, bineînțeles, Cardano, precum și câteva monede mai mici.

Cum se cumpără Cardano Bittex

Din păcate, la fel ca Binance, nu este posibil să depuneți fonduri folosind metode tradiționale de plată, cum ar fi un cont bancar sau un card de debit / credit, deci va trebui să vă finanțați contul utilizând o altă criptomonedă. Cu toate acestea, acest lucru este gratuit, la fel ca și retragerile, deci trebuie doar să plătiți taxa de tranzacție blockchain.

Cu excepția cazului în care intenționați să tranzacționați sume foarte mari (echivalentul a 1 BTC / zi), atunci nu este necesar să trimiteți un ID. Dacă configurați autentificarea cu doi factori, atunci aceasta crește la echivalentul a 3 BTC / zi.

Fiind o bursă din SUA, Bittrex ia foarte în serios securitatea contului și își păstrează majoritatea fondurilor în depozite frigorifice.

Un alt dezavantaj al utilizării platformei Bittrex este că opțiunile lor de servicii pentru clienți sunt într-adevăr limitate. Nu există chat live sau asistență telefonică, deci va trebui să trimiteți un bilet. Unii utilizatori au raportat timpi de răspuns mai rapide prin canalele lor de socializare, așa că ați putea încerca și asta dacă aveți nevoie de asistență imediată.

Mai jos am rezumat toate avantajele și dezavantajele Bittrex.

PRO

✓ O gamă largă de criptomonede disponibile

✓ Taxe reduse de depunere și retragere atunci când utilizați criptomonede

✓ Perfect atât pentru începători, cât și pentru comercianții mai experimentați

✓ Securitate excelentă

CON

✗ Nu acceptă bani din lumea reală

Fees Taxele de tranzacționare sunt ușor mai mari decât alte burse

✗ Fără chat live sau asistență telefonică

Am analizat acum trei schimburi diferite de unde puteți cumpăra Cardano. Care credeți că se potrivește cel mai mult nevoilor dvs.? Următoarea parte a ghidului meu Cum să cumpăr Cardano va discuta despre Gate.io.

Gate.io Exchange

Cum să cumperi Cardano de pe gate.ioCreat în 2017, Gate.io este unul dintre cele mai noi schimburi de criptomonede care intră pe piață. Platforma enumeră mai mult de 250 de perechi de criptomonede, dintre care multe sunt altcoins mai puțin populare

care sunt uneori dificil de găsit în altă parte.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale utilizării Gate.io este că este una dintre cele mai ușor de utilizat schimburi disponibile, cu culori clare și clare, facilitând navigarea. Deși volumele lor de tranzacționare sunt mult mai mici decât cele ale Binance, există încă o cantitate bună de lichiditate disponibilă pe Gate.io.

Nu este posibil să vă finanțați contul utilizând moneda fiat, ceea ce înseamnă că va trebui să depuneți utilizând o criptomonedă, care este gratuită. Taxele de tranzacționare se ridică la 0,2% pentru fiecare tranzacție pe care o faceți, cu toate acestea, aceasta se reduce atunci când tranzacționați sume mai mari.

Conform structurii de taxe Gate.io, veți plăti doar 0,1 monede ADA pentru a vă retrage Cardano, ceea ce este foarte ieftin!

Securitatea arată foarte bine la schimb, utilizatorii oferind posibilitatea de a configura autentificarea cu doi factori. Gate.io folosește, de asemenea, stocarea la rece pentru a stoca majoritatea fondurilor clienților, ceea ce adaugă un strat suplimentar de securitate. Cu toate acestea, pe site-ul web există foarte puține informații cu privire la locul unde se află efectiv schimbul sau cine îl deține, ceea ce este destul de îngrijorător.

Un alt dezavantaj al utilizării Gate.io este că, atunci când vine vorba de serviciul pentru clienți, nu există chat live sau asistență telefonică, deci va trebui să trimiteți un bilet prin contul dvs. online sau să trimiteți un mesaj pe Telegram.

Am rezumat toate avantajele și dezavantajele Gate.io de mai jos.

PRO

✓ Selecție foarte bună de monede

✓ Ideal pentru începători – ușor de utilizat

✓ Taxe de tranzacționare scăzute – cu cât tranzacționați mai mult, cu atât plătiți mai puțin

✓ Taxe de retragere ieftine

CON

✗ Opțiuni de servicii pentru clienți limitate

✗ Puține informații despre companie disponibile pe site

✗ Nu acceptă depozitele valutare fiduciare

✗ Încă un schimb foarte nou, altele au volume de tranzacționare mai mari

Deci, iată-l, patru dintre cele mai bune schimburi pentru a cumpăra Cardano! Pe care îl preferați cel mai mult? Toate au propriile avantaje și dezavantaje, așa că depinde doar de ceea ce vă place să acordați prioritate cel mai mult.

Următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumperi Cardano” îți va arăta cum să cumperi monede ADA, cu instrucțiuni pas cu pas!

Cum să cumperi Cardano

În ghidul meu pas cu pas, vă voi arăta cum să cumpărați Cardano folosind schimbul Binance. Platforma are cel mai mare volum de tranzacționare, taxele lor sunt scăzute și este foarte simplu să folosiți site-ul, în general! Poti de asemenea cumpărați ADA cu cardul de credit sau de debit de pe Kraken – din moment ce este preferabil să cumpărați monede Cardano cu bani fiduciari, aceasta este o alternativă bună!

Vă rugăm să rețineți că procesul este foarte asemănător în fiecare dintre schimburile menționate în secțiunea De unde să cumpărați Cardano.

Înainte de a putea începe cu Binance, va trebui să dețineți o criptomonedă, astfel încât să vă puteți finanța contul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să cumpărați Ethereum (ETH) de la Coinbase, deoarece puteți utiliza cu ușurință cardul dvs. de debit / credit sau contul bancar.

Există și alți brokeri de schimb care vă permit să faceți și acest lucru, deci dacă doriți să citiți ghidul meu despre alternativele Coinbase, faceți clic pe link aici!

Deschiderea unui cont pe Binance

  1. În primul rând, va trebui să vizitați site-ul oficial Binance, pe care îl puteți face făcând clic pe acest link.
  2. În colțul din dreapta sus al ecranului, dați clic pe Inregistreaza-te.

   Cum să cumperi Cardano de pe Binance

  3. Acum va trebui să introduceți adresa de e-mail, să alegeți o parolă puternică și să bifați caseta de termeni și condiții. Apoi apasa Inregistreaza-te.

   cum să cumperi cardano pe Binance

  4. Ca măsură de securitate (pentru a vă asigura că sunteți om și nu un robot) va trebui să trageți glisorul peste și să potriviți puzzle-ul.

   Cum să cumperi Cardano de pe Binance

  5. Binance vă va trimite apoi un e-mail. Accesați căsuța de e-mail și faceți clic pe linkul de confirmare.

   Cum să cumperi Cardano de pe Binance

  6. Felicitări, aveți acum un cont Binance!

   Cum să cumperi Cardano

  Depuneți fonduri în Binance

  Odată ce v-ați configurat contul Binance, acum trebuie să îl finanțați. Trebuie să obțineți adresa de depozit Binance, astfel încât să puteți transfera fonduri. Vă voi arăta cum să faceți acest lucru mai jos.

   1. Odată ce v-ați conectat, mutați mouse-ul peste Fonduri (în partea de sus a paginii) și apoi faceți clic pe Solduri.

   2. Veți vedea acum o listă lungă de criptomonede acceptate de Binance. În caseta de căutare, introduceți Ethereum. Apoi faceți clic pe Depozit buton care se află în același rând.

    Cum se depune criptocurrency pe Binance

   3. Adresa dvs. unică a portofelului Binance pentru depozitele Ethereum este acum afișată. Asigurați-vă că dați clic pe Copiați adresa buton.

    Adresa de depozit ETH

   4. Accesați contul Coinbase (sau orice schimb ați decis să utilizați) și lipiți adresa. Odată ce ați trimis monedele, acestea ar trebui să ajungă în contul dvs. Binance în termen de 10 minute..

   Cum să cumperi Cardano de pe Binance

   Dacă ați urmat ghidul meu de cumpărare pas cu pas până acum, ar trebui să aveți acum un cont Binance finanțat integral.

   Partea finală a acestui ghid vă va arăta cum să cumpărați Cardano.

    1. În partea de sus a paginii, mutați mouse-ul schimb valutar și apoi faceți clic pe De bază.

     Cum se schimbă criptomoneda pe binance

    2. În dreapta ecranului, faceți clic pe ETH și apoi căutați Ar trebui să vedeți captura de ecran de mai jos.

     Cum să cumperi Cardano pe binance

    3. Apoi faceți clic pe ADA / ETH.

     Cum să cumpărați Cardanoon Binance

    4. Vă aflați acum pe ecranul principal de tranzacționare pentru asocierea Cardano și Ethereum.

     Cum să cumperi Cardano pe binance

    5. Derulați în jos sub grafic și căutați Cumpărați ADA caseta de tranzactionare. Asigurați-vă că faceți clic pe Piaţă.

     Cardano Marketplace pe Binance

    6. Acum trebuie să introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați. Dacă doriți să utilizați tot soldul Ethereum, faceți clic pe 100%. În caz contrar, puteți introduce suma dorită în casetă. În cele din urmă, faceți clic pe Cumpărați ADA pentru a finaliza tranzacția.

    Gata, tocmai ți-ai cumpărat propriul Cardano!

    Acum, unde îl stocați?

    Unde se păstrează Cardano (Cum să obțineți un portofel ADA)

    Spre deosebire de alte criptomonede populare precum Bitcoin și Ethereum, există de fapt un singur portofel în care puteți stoca monedele dvs. ADA! Acesta se numește Daedalus și este portofelul oficial creat de echipa Cardano.

    Portofelul are câteva caracteristici de securitate foarte puternice; cu toate acestea, nu este încă disponibil pentru toate tipurile de dispozitive.

    Va trebui să-l descărcați pe computerul dvs., pe care îl puteți face vizitând pagina oficială Daedalus. De asemenea, site-ul vă oferă instrucțiuni pas cu pas, dacă aveți nevoie de asistență. Pentru a vă ușura lucrurile, puteți accesa site-ul web prin făcând clic pe acest link!

    Cum să cumperi Cardano The Daedalus Wallet Descărcare gratuită

    Odată ce l-ați instalat, veți putea trimite, deține sau primi monede ADA. Acesta este cel mai sigur mod de a le stoca, așa că încercați să nu vă lăsați monedele într-un schimb prea mult timp.

    Dezvoltatorii Cardano lucrează în prezent la alte funcții din portofel, cum ar fi o aplicație Android și iOS, precum și asistență pentru alte criptomonede. Echipa a anunțat, de asemenea, că speră în curând să facă ADA compatibil cu portofelele hardware populare, cu toate acestea, va trebui să așteptați până când vor face noi dezvoltări.

    Concluzie

    Sper că ți-a plăcut ghidul „Cum să cumperi Cardano”! Dacă îl citiți de la început până la sfârșit, ar trebui să înțelegeți bine ce face proiectul și ce intenționează să facă..

    Nu numai că știi cum să cumperi Cardano, dar știi și acum patru dintre cele mai bune schimburi din care să-l cumperi, împreună cu toate avantajele și dezavantajele acestora. Motivul pentru care am selectat aceste schimburi particulare este că fiecare oferă lucruri diferite pentru utilizatori diferiți.

    De exemplu, dacă doriți cu adevărat să utilizați un card de debit pentru a vă finanța contul, dar nu vă deranjează să așteptați câteva zile pentru a vă verifica contul, atunci HitBTC ar fi ideal. Cu toate acestea, dacă preferați să începeți imediat și doriți un schimb cu multe lichidități, atunci Binance este probabil mai potrivit! Oricum ar fi, este vorba de preferințe personale.

    Ce schimb ai ajuns să folosești? Ați găsit ușor să obțineți monedele dvs. sau ați avut o problemă? Lăsați comentariile dvs. mai jos, mi-ar plăcea să știu!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me