În ultimii ani, a devenit evident că criptomonede au devenit cunoscuți și folosiți din mai multe motive diferite decât doar pentru a câștiga bani. Chiar și pasionatul mediu al criptomonedelor este de obicei interesat de mai mult decât de monedă sau simbolul în sine – aceste criptos reprezintă obiective mari și adesea umanitare care se întind mult mai larg decât doar câștigul financiar.

Astăzi, în acest tutorial, vom vorbi despre o astfel de criptomonedă – vom afla ce este NEM și cum să cumpărăm criptomonedă NEM.

În primul rând, voi face introduce NEM în general – ce este, ce scop servește și așa mai departe. Vă voi spune, de asemenea, despre o decizie foarte interesantă pe care a luat-o compania în timp ce se confrunta cu o problemă uriașă și voi vorbi despre cele mai unice caracteristici ale NEM. După aceea, vom vorbi despre ce este și cum să cumpărați XEM – simbolul din spatele NEM.

Recunoașterea criptomonedei NEM

Pe scurt, NEM (Noua Mișcare Economică) este o platformă peer-to-peer care a fost creat pentru a împuternici și promova libertatea de economie pe care o oferă blockchain-urile.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Un pic confuz, nu-i așa??

scopul original creatorul din spatele NEM a fost să creeze o criptomonedă complet independentă, bazată pe comunitate. Creatorul și dezvoltatorul (un utilizator al forumului „Bitcoin Talk” numit UtopianFuture) a fost inspirat din NXT – o rețea de plată a criptomonedelor concepută până la capăt în 2013.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: pagina de pornire NEM.

UtopianFuture intenționat inițial să creeze un fork al NXT, dar după ce a observat că un cod original, independent, era o idee mai bună, el a lansat NEM la începutul anului 2014.

Încă de la începuturi, platforma a fost axat pe crearea unui blockchain asta ar fi mai rapid și mai scalabil decât versiunile mai vechi – acestea sunt de fapt cele două probleme uriașe care sunt cel mai frecvent asociate cu blockchain, în general.

Istorie

Dacă vă gândiți cum să cumpărați criptomonede NEM, există o câteva puncte cheie ar trebui să știți despre istoria platformei.

După cum am menționat deja, prima versiune a NEM a fost introdus la începutul anului 2014, dar o versiune stabilă a platformei nu a fost lansată până la mijlocul anului 2015.

NEM a început să câștige tracțiune și în 2016 a fost remarcat de un imens operator de platformă de schimb criptografic din Japonia Biroul tehnic. Compania și creatorul NEM au convenit asupra unui acord de parteneriat care presupunea crearea unui nou blockchain.

Vă gândiți cum să cumpărați criptomonede NEM? Ar trebui să fiți curios cu privire la o întorsătură foarte interesantă a evenimentelor care au avut loc la începutul anului 2018. NEM a fost implementat recent recent pe una dintre principalele platforme japoneze de schimb de criptomonede., Coincheck. Din cauza implementării slabe a securității în timpul transferului inițial, a avut loc o piratare – hackerii au furat monedele NEM 400 milioane USD.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: un ghid detaliat

Cu toate acestea, aceasta nu este partea interesantă. Ceea ce este cu adevărat interesant este ceea ce echipa din spatele NEM a ales să facă în acest sens. Traseul logic aici a fost implementarea a ceea ce este cunoscut sub numele de furculita tare în blockchain-ul NEM. Furcile tari sunt actualizări extreme care schimbă chiar nucleul blockchain-ului în care sunt implementate.

Acest lucru le-ar fi permis creatorilor criptomonedei să schimbe orice doreau în cadrul sistemului. În loc să facă asta, totuși, au ales să instaleze un sistem automat de etichetare.

Acest nou sistem a etichetat monedele NEM furate și a urmărit tranzacția în care au fost utilizate. După doar câteva luni, echipa NEM a finalizat acest proiect – aveau suficiente informații pentru a oferi autorităților locale de aplicare a legii.

Dacă sunteți o persoană care caută cum să cumpărați criptomonede NEM, aceste informații ar trebui să vă intereseze foarte mult. Compania din spatele NEM a ales un traseu foarte neobișnuit pentru a rezolva o problemă uriașă – și a făcut minuni.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

De ce este NEM unic?

Înainte de a merge mai departe, ar trebui să menționez un lucru – atunci când căutați online cum să cumpărați criptomonede NEM, s-ar putea să întâlniți alte persoane care caută cum să cumpere XEM.

Rețineți că amândoi vorbiți despre același lucru – este doar asta NEM este numele întregul proiect, in timp ce XEM este numele criptomoneda reală. Cu toate acestea, nu ar trebui să deranjeze – oamenii sunt obișnuiți să numească și moneda NEM.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: beneficii xem.

Acum, ce face NEM unic și se remarcă din mulțimea imensă de alte criptomonede similare? Ei bine, unul dintre cele mai mari lucruri ar trebui probabil să fie dovada importanței.

PoF

După cum știți sau nu, criptomonedele se bazează de obicei pe două contracte – Dovada muncii și Dovada mizei.

Dovada muncii în prezent cel mai popular. Monedele precum Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede principale folosesc contracte PoW în blockchain-urile lor. Modul în care funcționează aceste contracte este acela că permit extragerea criptomonedelor – sistemul dvs. face treaba (minele) și, pentru aceasta, este recompensat o cantitate mică de criptomonede.

Acesta a fost modul original de a dobândi criptomonede (Bitcoin se bazează pe acest contract), dar acum devine cea mai proastă metodă de a face acest lucru – Contractele PoW necesită uriașe minerit echipament (ferme) și o cantitate de electricitate de neimaginat pentru a fi eficiente.

Dovada mizei contractul este considerat a fi cea mai bună și mai viabilă alternativă – elimină exploatarea minieră și recompensează deținătorii de monede criptografice pentru a-și miza monedele și, astfel, furniza mijloace de tranzacții care au loc în cadrul blockchain-ului. Se pun în aplicare o mulțime de criptomonede noi PoS – chiar și Ethereum trece încet spre el.

Cu toate acestea, există o a treia opțiune de care uită o mulțime de oameni care caută cum să cumpere criptocurrency NEM – Dovada importanței. Cu acest contract, participarea titularului de monede în cadrul comunității și tranzacțiile în sine sunt recompensate cu aceeași monedă criptografică (în acest caz – moneda NEM).

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: ecosistem NEM.

Este un proces oarecum complicat și nu voi merge în profunzime încercând să-l explic (asta ar dura foarte mult), dar ceea ce pot spune este că, dacă doriți să deveniți un membru activ al Comunitatea NEM, va trebui să o achiziționați 10000 monede XEM și așteptați să investească (o fac pasiv în timp ce rămân în portofel).

Prin implementarea acestui lucru, echipa actuală din spatele NEM speră să revoluționeze blockchain-ul și să nască o platformă nouă și mai puternică. Dacă sunteți în căutarea modului de cumpărare a criptomonedei NEM, ar trebui cu siguranță să investiți mai mult timp în cercetarea acestui domeniu.

Rapid și scalabil

Un alt motiv pentru care NEM este considerat unic este că este relativ rapid și scalabil, mai ales în comparație cu criptomonedele mai vechi de pe piață. Acest lucru se datorează din câteva motive, dar principalele sunt centrate pe modul în care această platformă este creată și dezvoltată.

Acum, că am eliminat toate lucrurile tehnice, putem începe să vorbim despre cum să cumpărăm NEM – sau, mai bine zis, cum se cumpără XEM. Pentru început, să aruncăm o privire asupra situației actuale a NEM pe piața criptomonedelor – este vorba de fluctuații de preț și scenarii probabile pentru viitor.

Preț NEM

Mai jos puteți vedea Preț XEM prin anii existenței sale.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: un ghid detaliat

Este evident că NEM a avut un început oarecum lent – acest lucru s-ar putea datora lipsei de publicitate a proiectului sau ideii originale de nișă a creatorului. Puteți vedea probabil că Prețul XEM a experimentat câteva schimbări – cel mai mare accident s-a produs în ianuarie 2018. Există de fapt câteva motive pentru asta.

Inutil să spun, Coincheck fiind piratat iar astfel de cantități uriașe de monede furate au afectat cu siguranță prețul XEM. Dar sa întâmplat că această spargere a avut loc într-un moment în care piața criptomonedelor în ansamblu se afla într-un loc foarte prost – în perioada de tranziție din 2017 până în 2018, piața a cunoscut un accident ca niciodată. Majoritatea prețurilor criptomonedelor au scăzut – unele nu au încetat niciodată să se prăbușească.

Cu toate acestea, acest lucru nu se poate spune cu adevărat despre NEM. Dacă încă vă gândiți cum să cumpărați criptomonede NEM, aceasta ar trebui să fie o veste foarte bună – moneda NEM a încetat să scadă din preț și a început să se stabilizeze. Consultați acest ghid de predicție a prețului NEM pentru a afla la ce vă puteți aștepta în viitor.

În momentul scrierii acestui tutorial, prețul actual XEM este de 0,04 USD. Se încadrează cu ușurință în categoria monedelor de penny – monede care valorează mai puțin de un dolar și sunt excelente pentru investitorii începători care caută cum să cumpere XEM.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM?

Cu toate aceste informații furnizate și în afara drumului, putem vorbi în cele din urmă despre cum să cumpărați criptomonede NEM. Bineînțeles, probabil că veți dori faceți-o cu un card de credit sau de debit, de dragul comoditate – la urma urmei, este cel mai bun mod de a cumpăra NEM! Înainte de asta, totuși, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să găsești un Portofel criptomonedă NEM.

Portofel NEM

Alegerea unui portofel NEM adecvat ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu. Nu există nimic mai important decât un portofel de criptomonede sigur și sigur – dacă toate monedele dvs. XEM sunt furate din cauza unui portofel slab, cu siguranță nu veți fi interesat de cum să cumpărați criptomonede NEM.

Din fericire, există un portofel excelent disponibil – Portofel NEM Nano. Acest portofel este special conceput pentru monedele XEM – este acceptat de majoritatea sistemelor de operare (este un portofel desktop, deci nu ar trebui să existe probleme pentru utilizatorii Windows, iOS sau Linux), are o opțiune de schimb instantaneu prin intermediul platformei de tranzacționare Changelly și , cel mai important, este sigur.

Cum să cumpărați criptomonedă NEM: un ghid detaliat

O altă opțiune minunată oferită de portofelul Nano este că acceptă Trezor – unul dintre cele mai sigure și iubite portofele hardware de criptomonedă de pe piață. Dacă căutați serios cum să cumpărați XEM, ar trebui să luați în considerare achiziționarea Trezor și stocarea monedelor acolo.

Cumpărarea monedei

Acum că ai portofelul, poți începe să cauți de unde să cumpărați NEM. Problema cu această criptomonedă este că nu este atât de ușor de cumpărat ca, să spunem, Bitcoin. Nu puteți achiziționa NEM folosind monede fiat (dolari, euro etc.). Cel mai bun și cel mai optim mod de a cumpăra moneda XEM este prin cumpărarea Ethereum (dacă încă nu o aveți) și apoi folosirea acesteia pentru a cumpăra NEM.

Deci, de unde să cumpărați NEM? Ei bine, este destul de ușor – așa cum am menționat deja, dacă aveți Portofel Nano, are un sistem integrat Acces la tranzacționare Changelly. Changelly este una dintre cele mai populare platforme de schimb de criptocurrency – este de încredere, sigur și are o taxă fixă ​​de 0,5% pe tranzacție (tranzacție bazată pe criptomonedă, adică).

Cu toate acestea, dacă totuși trebuie să cumpărați Ethereum, poate deveni puțin scump să o faceți cu monede fiduciare – Changelly nu subliniază cu adevărat acest lucru și este una dintre principalele probleme pe care oamenii le au cu această platformă.

După ce ați cumpărat Ethereum, Changelly vă oferă Grozav Ratele de schimb ETH în XEM. Procesul ar trebui să fie relativ rapid și neted – pur și simplu plasați o comandă a cantității de monede XEM pe care doriți și așteptați – noile dvs. monede ar trebui să sosească în doar câteva ore! În cazul în care doriți să verificați alte schimburi de criptomonede, vă recomand cu tărie Coinbase și Binance.

Concluzii

Cel mai probabil, dacă căutați cum să cumpărați NEM criptomonedă, te gândești cum să sprijini întregul proiect și să nu profiți doar din monedă, care nu știu cu adevărat nimic sau că îți pasă de platforma în sine.

Există o mulțime de proiecte inovatoare și chiar inovatoare bazate pe criptomonede, care sunt în prezent pe piață și la care merită să fim atenți – chiar dacă ar putea fi dificil de ales, NEM este cu siguranță unul dintre ele. Compania abordarea față de probleme si al lor metode de rezolvare a problemelor sunt o bună indicație a acestui lucru – după hack-ul Coincheck, ar fi putut implementa cu ușurință un hard fork.

Sigur, aceasta ar fi fost o schimbare dăunătoare și nimeni nu știa cu adevărat unde va duce, dar ar fi rezolvat problema la îndemână. Cu toate acestea, echipa din spatele NEM a ales ieșirea mai grea, dar mai inteligentă – și a funcționat.

În acest tutorial, am vorbit despre ce este NEM, de unde să cumpărați NEM și de ce ar trebui să îl luați în considerare în primul rând. Dacă încă te interesează cum se cumpără criptomoneda NEM, cu siguranță ar trebui să faceți o mulțime de cercetări ample și să discutați cu oamenii online înainte de a vă hotărî dacă moneda merită să fie cumpărată în primul rând.

De asemenea, căutați opiniile experților în criptomonede online – există persoane care au urmat progresul monedei (și al companiei) încă din prima zi.

Ei bine, am ajuns la sfârșitul tutorialului „Cum să cumperi criptocurrency NEM”. Doar pentru a recapitula – obține un portofel sigur și de încredere, găsiți o platformă de tranzacționare criptografică de renume (Coinbase și Binance sunt opțiuni excelente) și schimbați-vă ETH în XEM. Mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me