Buna tuturor. Bine ați venit la un alt ghid pas cu pas, astăzi vă voi arăta cum să cumpărați Electroneum!

Cu atât de multe criptomonede diferite din care să alegeți, poate fi o durere de cap să știți în care să investiți. Cu toate acestea, cred că, vizitând acest articol, ați decis că moneda Electroneum merită investiția dvs.! Ei bine, am niște vești bune pentru tine – ai ajuns în locul potrivit.

Apropo, știați că puteți extrage Electroneum folosind un telefon mobil! Mișto, nu? Acesta este motivul pentru care devine atât de popular!

La fel ca în cazul tuturor criptomonedelor, nu există niciodată nicio garanție că un proiect va avea succes. Deci, mai întâi, m-am gândit să vă împărtășesc câteva informații de bază înainte de a vă arăta cum să cumpărați Electroneum.

Apoi voi trece în revistă trei dintre cele mai bune schimburi de cumpărare de la Electroneum, urmate de un ghid simplu pas cu pas care vă arată exact cum să cumpărați Electroneum pentru prima dată.

Deci ce mai aștepți? Să sărim în el!

Ce este Electronum?

Electroneum a fost creat în septembrie 2017. ICO-ul său (oferta inițială de monede) s-a încheiat devreme, deoarece a ajuns la cardul său hard de 40 de milioane de dolari. Interesant este că Electroneum a fost prima echipă britanică care a lansat o nouă criptomonedă.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Notă: o limită maximă este suma maximă de bani pe care o nouă companie criptografică dorește să o strângă. Un capac moale este o sumă minimă pe care trebuie să o strângă pentru a începe proiectul.

Platforma Electroneum a fost creată prin falsificarea codului Monero. În prezent există 6.698 miliarde de electroneu în circulație și numai 21 miliarde poate fi creat vreodată.

Notă: Când vorbesc despre „furcarea” unui alt blockchain, înseamnă că codul original este copiat, dar modificat pentru a aduce îmbunătățiri. Exemple celebre de furcă includ Ethereum Classic (de la Ethereum) și Bitcoin Cash (de la Bitcoin).

Ideea proiectului echipei Electroneum este de a crea o criptomonedă care poate fi utilizată de oricine are un telefon mobil. Acest lucru este foarte util pentru cei care trăiesc în țările mai sărace, deoarece majoritatea oamenilor nu au acces la un computer sau laptop.

Motivul pentru care proiectul dorește să devină mare în țările în curs de dezvoltare este că costă în prezent o mulțime de bani pentru a trimite fonduri la nivel internațional. De exemplu, utilizarea Western Union pentru a transfera 200 de dolari în Africa costă un în medie 12% din taxe, adică receptorul ar pierde 24 de dolari. Sunt mulți bani pentru mulți oameni, în special pentru cei care trăiesc în sărăcie.

Prin descărcarea aplicației mobile Electroneum, ușor de utilizat, oamenii pot trimite și primi monede ETN în doar câteva minute, la un cost mai mic de un dolar. Este o economie uriașă, nu ?! Și unul dintre răspunsurile la cum să cumperi o întrebare Electroneum.

O altă caracteristică foarte interesantă este că aplicația Electroneum vă permite să extrageți monede de pe telefonul dvs. mobil! Exploatarea minieră este procesul de utilizare a puterii de calcul pentru a verifica tranzacțiile pe blockchain. Cu toate acestea, atunci când extrageți monede populare precum Bitcoin, aveți nevoie de hardware cu adevărat scump, care folosește multă energie electrică.

Totuși, tot ce trebuie să faceți pentru a obține Electroneum este să descărcați aplicația, să vă conectați și să faceți clic pe Start mining Asta este! Fără hardware special, fără cunoștințe de programare și fără facturi scumpe de energie electrică!

Performanța prețului Electroneum a fost destul de inconsistentă de la lansare. Când a început să se tranzacționeze, acesta avea un preț de 0,09 dolari pe monedă și a atins înălțimi de 0,22 dolari la începutul lunii ianuarie 2018.

Cu toate acestea, trei luni mai târziu a scăzut la doar 0,02 dolari. Acest lucru este destul de normal pentru criptomonede, deoarece prețurile se pot schimba adesea rapid. Obținerea de profituri prin investiții în criptomonede este uneori totul despre un moment bun!

Deci, acum că știți ce face proiectul, să aflăm de unde să cumpărați Electroneum!

De unde să cumpărați Electroneum

Cum să cumpărați o întrebare Electroneum este întotdeauna urmată de unde să cumpărați una Electroneum. Deoarece moneda Electroneum este o criptomonedă destul de nouă, există doar câteva schimburi de la care o puteți cumpăra. Voi acoperi fiecare dintre aceste schimburi și avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți decide care este cel mai potrivit pentru dvs. Decizia dvs. s-ar putea baza pe metodele de plată disponibile, taxe sau poate altceva.

Kucoin

Bursa Kucoin a fost creată în mai 2017 și se află în Hong Kong. Permite utilizatorilor să cumpere, să tranzacționeze și să vândă peste 70 de criptomonede diferite, inclusiv Electroneum. Din păcate, Kucoin nu vă permite să utilizați bani fiduciari pentru a depune sau retrage, deci va trebui să vă finanțați contul utilizând o altă criptomonedă.

Dacă doriți să cumpărați ETN la Kucoin, îl puteți schimba fie cu Bitcoin (BTC), fie cu Ethereum (ETH). Volumul de tranzacționare pentru ambele monede este bun, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă în găsirea unui vânzător!

Taxele Kucoin sunt, de asemenea, foarte bune și fiecare tranzacție vă va costa doar 0,1%. Depozitele sunt întotdeauna gratuite, dar retragerile costă bani, iar suma va depinde de criptomoneda pe care ați dori să o retrageți.

De asemenea, nu trebuie să furnizați nicio identificare pentru a începe tranzacționarea, atâta timp cât nu căutați să cumpărați sau să vindeți mai mult de 2 Bitcoin’s (sau echivalentul) pe zi!

Un alt lucru bun despre Kucoin este că serviciul pentru clienți este excelent, permițând utilizatorilor să primească asistență prin telefon, e-mail și chiar chat live. Există, de asemenea, o echipă de securitate cu normă întreagă la Kucoin, asigurându-vă că fondurile dvs. rămân în siguranță.

Deci, Kucoin primește un deget mare de la mine!

Acum, să ne uităm la a doua mea sugestie din acest ghid „Cum să cumpăr Electroneum”.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Criptopie

Situat în Noua Zeelandă, Criptopie oferă serviciile sale de schimb din 2014. Acestea enumeră peste 500 de criptomonede diferite de cumpărat și vândut, făcându-l unul dintre cele mai mari schimburi la alegere.

Cryptopia are chiar și o piață online (similară cu eBay), unde puteți cumpăra și vinde totul, de la electronice la cărți, în schimbul criptomonedei!

Singurele depozite fiduciare pe care Cryptopia le permite sunt dolari din Noua Zeelandă și puteți face acest lucru doar dintr-un cont bancar din Noua Zeelandă. În caz contrar, puteți depune gratuit utilizând o criptomonedă, cum ar fi Ethereum.

Dacă doriți să cumpărați Electroneum cu Cryptopia, îl puteți schimba pe Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) sau Tether (USDT). Deci, o mulțime de opțiuni din care să alegeți!

De fiecare dată când tranzacționați, veți plăti o taxă de 0,2% pe moneda pe care o vindeți. De exemplu, dacă vindeți 2 Bitcoins pentru Electroneum, veți plăti o taxă de 0,004 BTC.

Cryptopia este înregistrată la guvernul din Noua Zeelandă, ceea ce înseamnă că trebuie să ia securitatea foarte în serios. Dacă depuneți numai cu criptomonedă, tot ce trebuie să faceți este să vă confirmați adresa de e-mail. După ce ați făcut acest lucru, puteți retrage până la 5.000 USD pe zi. Dacă decideți că aveți nevoie de mai mult, atunci verificându-vă identitatea, puteți crește aceasta la 50.000 USD pe zi.

Un alt lucru bun, pentru toți începătorii de acolo, este că Cryptopia nu are funcții avansate, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat!

Din păcate, nu există chat live sau asistență telefonică atunci când aveți “anumite îndoieli cu privire la cum să cumpărați Electroneum, dar puteți obține un bilet de asistență pe site.

Qryptos

Al treilea schimb posibil de luat în considerare în acest ghid „Cum se cumpără Electroneum” este Qryptos. De asemenea, creat în 2017, acest schimb are o mulțime de instrumente de tranzacționare și este perfect pentru comercianții cu criptomonede mai experimentați.

Qryptos folosește software-ul foarte avansat și poate procesa până la 1 milion de tranzacții pe secundă! Wowzers …

Din nou, la fel ca celelalte schimburi pe care le-am recomandat, nu există facilități de depunere fiduciară, deci nu veți putea folosi cardul dvs. de debit sau de credit! În schimb, puteți depune folosind o altă criptomonedă.

Fiecare tranzacție vă va costa doar 0,15%, ceea ce reprezintă o valoare foarte bună. Dacă doriți să cumpărați Electroneum de la Qryptos, puteți utiliza fie Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), fie Qash (QASH).

Cu toate acestea, volumul de tranzacționare pe Electroneum este într-adevăr scăzut, deci s-ar putea să fiți mai bine folosind fie Kucoin, fie Cryptopia.

Acum, că am acoperit aceste schimburi, sunteți gata să mergeți să cumpărați monede Electroneum proprii ?! Grozav! Ei bine, lasă-mă să te duc prin procesul pas cu pas …

Cum să cumpărați Electroneum

Acum îți voi arăta cum cumpărați Electroneum din Kucoin. Personal, acesta este schimbul meu preferat din cele trei enumerate mai sus. Are cel mai mare volum de tranzacții, cele mai ieftine taxe, iar procesul de înscriere este foarte simplu!

Cu toate acestea, nu uitați că nu puteți depune fonduri folosind un card de debit sau de credit, deci va trebui mai întâi să cumpărați o criptomonedă. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu Coinbase, deoarece puteți folosi bani din lumea reală. Nu vă faceți griji, totuși, întregul proces de cumpărare durează doar aproximativ 10 minute!

Cumpărarea Ethereum la Coinbase

Presupunând că acum aveți contul Coinbase configurat – sunteți acum gata să cumpărați o criptomonedă. Puteți tranzacționa Ethereum cu Electrum la Kucoin, deci urmați acești pași și vă voi arăta cum să faceți exact asta.

 1. După ce te-ai conectat la Coinbase, Click pe Vânzare-cumpărare.

  Cum se cumpără Electroneum

 2. Acum, faceți clic pe Ethereum

  Cum se cumpără Electroneum

 3. În partea de jos a ecranului, veți vedea o casetă care vă solicită să introduceți suma de Ethereum pe care doriți să o cumpărați. În exemplul meu de mai jos cumpăr 125 de euro, ceea ce îmi va aduce 0,37961655 ETH. Dacă sunteți mulțumit de rata de conversie afișată, faceți clic pe „Cumpărați Ethereum instantaneu”.

  cum să cumperi electroneu

După ce ați adăugat metoda de plată, faceți clic pe confirmare și ETH-ul dvs. va fi depus în contul dvs..

Deschideți un cont la Kucoin

Contul dvs. Coinbase va fi acum finanțat cu Ethereum. Deci, acum trebuie să vă transferați Ethereum la Kucoin. Dar mai întâi, va trebui să deschideți un cont!

 1. Vizitați site-ul oficial Kucoin până la făcând clic pe acest link.
 2. În partea dreaptă sus a paginii, faceți clic pe Inscrie-te.

  Formular de înscriere pe KuCoin

 3. Vi se vor arăta termenii și condițiile Kucoin. Vă sfătuiesc să le citiți pentru a vă asigura că înțelegeți politicile site-ului web. Când sunteți fericit, bifați Sunt de acord cu Termenii și condițiile caseta și apoi faceți clic pe Următorul.

  Acordul privind condițiile de utilizare

 4. Acum trebuie să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă puternică.

  Formular de înscriere pe KuCoin

 5. De asemenea, trebuie să confirmați că sunteți om. Pur și simplu mutați puzzle-ul în puzzle!

După ce vă confirmați adresa de e-mail, veți fi autentificat automat.

Transferă Ethereum de la Coinbase la Kucoin

Un bun inceput! Acum va trebui să transferați Ethereum pe care l-ați cumpărat de la Coinbase la Kucoin!

 1. Accesați contul Coinbase și faceți clic pe Conturi În partea de sus a paginii.

  cum să cumperi electroneu

 2. Apoi, derulați în jos și faceți clic pe Ethereum. Apoi, faceți clic pe Trimite.

  ETH walleton KuCoin

 3. Acum trebuie să introduceți adresa portofelului Kucoin la care doriți să trimiteți fondurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne întoarcem la Kucoin!
 4. În Kucoin, faceți clic pe Active.

  Categoria activelor KuCoin

 5. În caseta de căutare, introduceți Ethereum și apoi faceți clic pe Depozit.

  Depunerea Ethereum pe KuCoin

 6. Vi se va cere acum să instalați Google Authenticator. Clic Următorul și apoi urmați instrucțiunile. Acest lucru este important și adaugă o securitate suplimentară contului dvs..

  Se instalează autentificatorul

 7. După ce ați configurat Google Authenticator, reveniți la pasul cinci făcând clic pe Depozit. Veți vedea apoi mesajul de avertizare de mai jos. Aceasta este pentru a vă asigura că depuneți moneda corectă (care în cazul nostru este Ethereum). Apoi apasa A confirma.

  Confirmarea achiziției Ethereum

Veți vedea acum adresa dvs. unică de portofel Ethereum pentru Kucoin. Copiați-l în clipboard.

Adresa portofelului Ethereum

Notă: nu utilizați această adresă. Folosiți propria adresă unică.

Acum, reveniți la Coinbase și lipiți adresa în câmpul necesar. După ce faceți clic Trimite, monedele dvs. Ethereum vor fi trimise în contul dvs. Kucoin. Acest proces poate dura până la 10 minute.

Cum să cumpărați electroneu pe Kucoin

 1. Aproape terminat! Mai trebuie doar un singur pas și veți avea propriile monede Electroneum. Odată ce contul dvs. Kucoin este finanțat cu Ethereum, faceți clic pe Piețe În partea de sus a paginii.

  Categorii KuCoin

 2. Apoi, faceți clic pe ETH și apoi în caseta de căutare introduceți ETN. La fel ca în imaginea de mai jos, apoi faceți clic pe ETN / ETH.Caseta de căutare KuCoin
 3. Sunteți acum pe ecranul principal de tranzacționare pentru bursa Electroneum / Ethereum! Căutați caseta verde de cumpărare din partea dreaptă jos a paginii.Piața criptomonedelor KuCoin
 4. Acum, faceți clic pe albastru Cel mai bun preț conectați și introduceți cantitatea de monede Electroneum pe care doriți să o cumpărați. În exemplul meu de mai jos, cumpăr 1000 ETN, ceea ce mă va costa în total 0,049300 ETH. Prețul se va modifica în funcție de suma pe care o cumpărați.

  Cum se cumpără electroneu pe kucoin

 5. În cele din urmă, pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe verde CUMPĂRĂ Pe măsură ce ați făcut clic pe cel mai bun preț de pe piață, tranzacția dvs. ar trebui să se finalizeze în câteva secunde.

Felicitări! Acum aveți propriile dvs. monede Electroneum!

Cuvinte finale

Sper că ați găsit util cum să cumpărați ghidul Electroneum! Dacă ați citit-o până la capăt, veți avea acum cunoștințe despre Electroneum și câteva dintre beneficiile pe care le oferă utilizatorilor săi.

În special, îmi place faptul că Electroneum oferă ceva generațiilor lumii a treia. Permite utilizatorilor să câștige bani extragând de pe dispozitivul lor mobil, ceea ce cred că este minunat!

Deci, dacă ați urmat ghidul meu pas cu pas pentru a cumpăra Electroneum, vă doresc mult noroc cu investiția dvs. și sunt fericit că aș putea să vă ajut!

Oricum, mi-ar plăcea să aud gândurile tale despre Electroneum … Care este lucrul tău preferat la asta? Ați reușit să cumpărați devreme sau în timpul ICO-ului său? Nu ezitați să lăsați comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me