Hei, Hei! Cripto-începători! Bine ați venit la acest ghid despre Cum să cumpărați criptomonedă IOTA!

Ai un prieten care nu se va opri din a vorbi despre următorul "lucru mare" în cripto? Ei bine, la fel și eu!

Mai întâi vorbeau despre Bitcoin, apoi îți povesteau despre Litecoin. Apoi, au fost Ethereum, Ripple, EOS, Cardano, bla bla bla…

Lista criptomonedelor devine din ce în ce mai lungă în fiecare zi! Ce se întâmplă dacă, data viitoare când îl vezi pe prietenul tău enervant, le vorbești în schimb despre următorul lucru mare?

Ei bine, în acest ghid, voi vorbi puțin despre una dintre cele mai interesante criptomonede, IOTA. Vă voi spune ce face IOTA diferit (dacă nu știați deja) și vă voi spune câteva dintre cele mai bune modalități de a cumpăra monede IOTA.

De asemenea, vă voi arăta cum să cumpărați IOTA folosind unul dintre cele mai populare schimburi de criptomonede din jur – Binance.

Probabil ar trebui să vă spun ce este IOTA (pe scurt) înainte să vă spun cum să cumpărați IOTA, totuși. Deci, ce este IOTA?

O scurtă explicație IOTA

Cum să cumpărați IOTA

Ultimul cupon Coinbase găsit:

IOTA a fost lansat în 2016 de David Sonstebo, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener și Serguei Popov.

IOTA este abrevierea, aplicația Internet of Things. IOTA este conceput pentru a fi utilizat de toate mașinile și aparatele conectate la internet.

Imaginează-ți asta! În viitor, IOTA ar putea fi rețeaua care ajută un camion fără șofer să-ți livreze laptele pe care frigiderul tău l-a comandat pentru tine! Este, de asemenea, o criptomonedă cu o diferență mare.

Cum funcționează IOTA?

IOTA nu are mineri sau recompense, nici măcar nu are blockchain! În schimb, folosește un grafic aciclic direcționat (DAG). Acesta este un mod foarte complicat de a spune că utilizatorii își verifică reciproc tranzacțiile. Utilizările DAG IOTA se numesc Tangle.

Cum funcționează încurcarea IOTA

Când utilizatorii efectuează o tranzacție utilizând Tangle, dispozitivul lor va verifica alte două tranzacții înainte de tranzacționarea lor. Este ca și cum ai ține o ușă deschisă pentru a lăsa doi oameni să treacă înainte ca altcineva să țină ușa deschisă pentru tine. Deci, de ce este mai bine acest lucru decât utilizarea unui blockchain?

IOTA nu are mineri, deci nu are taxe de tranzacție. IOTA este gratuit de utilizat! De asemenea, este foarte rapid. IOTA poate procesa aproximativ 1000 tp / s. IOTA este gratuit, este rapid și oferă lapte (un fel de)!

Oricum, acum că avem acest lucru acoperit, să trecem la subiectul principal al acestui articol – Unde și cum să cumpărați IOTA.

Cumpărarea IOTA nu este ca și cum ați cumpăra Bitcoin, deoarece nu toate schimburile de cripte oferă IOTA pentru tranzacționare.

Iată patru dintre cele mai bune schimburi pentru a cumpăra monede IOTA. Voi începe cu Binance …

De unde să cumpărați IOTA: Binance

Cum să cumpărați IOTA pe Binance

Binance este un schimb chinez de tranzacționare cripto-la-criptă. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra sau vinde criptomonede numai cu alte criptomonede.

Dacă doriți să cumpărați criptomonede cu moneda dvs. locală fiat – cum ar fi dolari SUA sau yeni japonezi – va trebui să vizitați mai întâi un alt schimb. Aș recomanda un schimb de genul Coinbase pentru comercianții începători care doresc să cumpere criptomonede folosind monede fiat.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Caracteristici Binance Trading

Binance este unul dintre cele mai mari schimburi criptografice din lume. Este procesat mai mult de 2,5 miliarde Tranzacții în valoare de dolari SUA în ultimele 24 de ore. Aceasta se numește volumul său de tranzacționare pe 24 de ore.

Binance oferă funcții de tranzacționare de bază și avansate. Setările avansate vor fi probabil prea complicate pentru majoritatea începătorilor. Respectați setările comerciale de bază și veți fi bine. Dacă sunteți încrezător și doriți să învățați, aspectul Binance este clar și plin de informații utile.

Taxe Binance

Va trebui să faceți o depunere înainte de a cumpăra moneda IOTA. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să transferați fie Bitcoin, fie Ethereum dintr-un alt schimb în contul dvs. Binance. Nu există nicio taxă pentru acest lucru și, odată ce contul dvs. este finanțat, sunteți gata să cumpărați moneda IOTA.

Veți plăti o taxă de 0,1% din valoarea tranzacției la cumpărarea IOTA cu Binance. Veți primi un 50% reducere la taxă, însă, dacă decideți să vă convertiți fondurile în Binance Coin (BNB) înainte de a cumpăra IOTA. Aceasta înseamnă că veți plăti doar o taxă de 0,05%!

Când doriți să vă retrageți IOTA, veți fi taxat (ă) 0,5 IOTĂ.

Acum știi cât de ieftin este să cumperi o monedă IOTA cu Binance. Dar cât de sigur este?

Binance Security

Binance oferă utilizatorilor săi autentificare în doi factori. Schimbul a fost atacat de hackeri în martie 2018. Cu toate acestea, aceștia nu au putut să fure fonduri de utilizator înainte ca echipa Binance să îi oprească. Binance este, de fapt, o platformă sigură și fiabilă.

Cum să cumpărați IOTA pe Binance

Notă: Autentificarea în doi factori este locul în care contul unui utilizator are două tipuri de parole.

Apoi, aruncați o privire asupra cumpărării IOTA cu Bitfinex …

Bitfinex

cum să cumperi iota 5Bitfinex a fost deschis în 2012 și are sediul în Hong Kong, China. Oferă tranzacționarea cu dolari SUA, euro și criptomonede. Aceasta înseamnă că vă puteți finanța contul fără a fi nevoie să vizitați mai întâi un alt schimb.

Caracteristici de tranzacționare Bitfinex

Bitfinex a procesat mai mult de 1,5 miliarde Tranzacții în valoare de dolari SUA în ultimele 24 de ore.

Bitfinex oferă funcții de tranzacționare mai avansate decât vor putea folosi majoritatea începătorilor. Schimbul este destinat comercianților și companiilor comerciale cu experiență. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor vor găsi site-ul suficient de ușor de utilizat pentru a cumpăra monede IOTA.

Taxe Bitfinex

Nu există o taxă dacă vă finanțați contul cu criptomonede. Ca începător, probabil că veți dori să vă finanțați contul cu USD sau EUR. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un transfer bancar care va fi taxat cu o taxă de 0,1%.

Veți putea alege cum cumpărați IOTA cu Bitfinex. Poți să fii un producător sau un angajat. Takers plătesc taxe de tranzacționare mai mari decât factorii de decizie. Tranzacțiile cu mai puțin de 500 mii USD vor fi taxate cu 0,2%. Pentru aceeași tranzacție, va fi taxat un producător 0,1%. Cei mai mulți începători vor cumpăra monede IOTA ca primitori. Este o modalitate mai ușoară și mai ușoară de a tranzacționa.

Notă: Un producător este un comerciant care va tranzacționa criptomonede la un preț care nu este deja listat la bursă. Un furnizor va tranzacționa criptocurrency pentru un preț care este deja listat. Comanda unui cumpărător va fi completată imediat. Un producător ar putea fi nevoit să aștepte până când un furnizor își acceptă prețul.

Când doriți să vă retrageți IOTA, veți fi taxat (ă) 0,5 IOTĂ. Deci, cumpărarea IOTA cu Bitfinex este puțin mai scumpă decât cu Binance, dar este mai sigură?

Bitfinex Security

Graficul prețurilor Bitfinex

Bitfinex a fost piratat de mai multe ori. În mai 2015, un hacker a furat 1500 Bitcoin. Într-un alt atac, 119.796 Bitcoin a fost furat. Platforma a returnat fonduri tuturor utilizatorilor care pierduseră bani până în aprilie 2017. Bitfinex a îmbunătățit mult și caracteristicile de securitate. Autentificarea în doi factori este oferită utilizatorilor și 99,5% din toate fondurile sunt stocate offline.

Unde pot cumpăra IOTA în continuare? Binance și Bitfinex au ambele moduri ieftine și ușoare de a cumpăra criptocurrency IOTA. Dar Gate.io?

Gate.io

Cum să cumpărați IOTA pe gate.io

Gate.io este un schimb crypto-to-crypto lansat în 2017. Este disponibil în engleză și chineză.

Gate.io încearcă să ofere utilizatorilor săi acces la noi proiecte interesante de criptomonede – cum ar fi IOTA!

Caracteristici de tranzacționare Gate.io

Chiar dacă este un schimb nou, Gate.io este unul dintre cele mai aglomerate. Volumul său de tranzacționare de 24 de ore este

mai mult decât 2 miliarde Dolari americani.

Gate.io oferă mai mult de 250 diferite perechi de tranzacționare. Aceasta va fi o alegere prea mare pentru majoritatea începătorilor. Cu toate acestea, schimbul este bine conceput și majoritatea comercianților ar trebui să fie ușor de utilizat.

Notă: Perechile de tranzacționare sunt cele două valute pentru care se oferă un curs de schimb. O pereche de tranzacționare arată astfel; 1 BTC = 8.662 USD.

Taxe Gate.io

Va trebui să vă finanțați contul Gate.io cu criptomonedă înainte de a cumpăra IOTA. Nu veți fi taxat pentru acest lucru.

O taxă de 0,2% din suma comercială se va face pentru achiziționarea IOTA.

Retragerile IOTA sunt taxate cu 0,1 IOTĂ

După cum puteți vedea, taxele Gate.io sunt ușor de înțeles, ceea ce este excelent pentru începători. Cât de sigur este să cumperi moneda IOTA cu Gate.io?

Gate.io Security

Gate.io nu a fost piratat, ceea ce este bine. Cu toate acestea, a fost activ doar de un an, așa că aș fi surprins dacă ar fi pierdut deja fondurile utilizatorilor! Platforma oferă autentificare în doi factori, precum și alerte SMS. De asemenea, are parole separate pentru accesarea conturilor și pentru mutarea fondurilor.

Schimburile despre care v-am spus până acum oferă câteva modalități excelente de a cumpăra IOTA. Dar următorul nostru schimb este mai bun decât restul? Să verificăm HitBTC…

HitBTC

Cum să cumpărați IOTA 8

Ultimul schimb pe lista noastră de unde să cumpărați IOTA este HitBTC. HitBTC are sediul în Hong Kong, China și este live din 2013. Este un alt schimb de cripto-la-criptă. Ne pare rău, începători! Va trebui să achiziționați Bitcoin de la un schimb de brokeri înainte de a putea tranzacționa aici.

Caracteristici de tranzacționare HitBTC

HitBTC este cel mai mic schimb despre care am vorbit. Are un volum de tranzacționare de 24 de ore de aproximativ 323 milioane USD.

HitBTC nu este conceput pentru începători. Are o mulțime de funcții pe care comercianții mai experimentați le vor plăcea. Acestea includ tranzacționarea în marjă și ordinele stop-limit. Cu toate acestea, platforma poate fi încă utilizată de începătorii care cumpără IOTA! Dar cât va costa?

Taxe HitBTC

Depunerea Bitcoin în contul dvs. va costa 0,0006 BTC.

HitBTC folosește sistemul maker / taker pentru comisioanele sale de tranzacționare. Tranzacțiile sunt luate în calcul 0,1% din valoarea tranzacției. Producătorilor nu li se percepe nimic!

Dacă vă oferiți să cumpărați IOTA la un preț mai mare decât cele listate la bursă, HitBTC vă va plăti 0,01% din valoarea tranzacției. Aceasta se numește reducere. Destul de cool, huh?

HitBTC Security

HitBTC este foarte sigur! A fost victima unui hack imediat după deschidere, dar de atunci a fost foarte serioasă în ceea ce privește securitatea utilizatorilor. Platforma utilizează funcții precum opriri de sesiune de urgență și criptare pentru a proteja datele și fondurile utilizatorilor.

HitBTC are, de asemenea, autentificare în doi factori și spune utilizatorilor când contul lor a fost accesat de o adresă IP necunoscută.

Deci, acum că întrebarea ta "De unde pot cumpăra IOTA?" a primit răspuns, acum știți de unde să cumpărați IOTA cu unele dintre cele mai bune schimburi de pe piață. Să vedem care schimb este cel mai bun, apoi vă voi arăta cum să cumpărați IOTA cu schimbul câștigător!

Si castigatorul este…

Cred că cel mai bun schimb pentru începători să învețe cum să cumpere IOTA este Binance. Toate cele patru schimburi sunt platforme excelente pentru a învăța cum să cumpărați IOTA. Cu toate acestea, Binance oferă utilizatorilor o modalitate sigură, ieftină și simplă de a cumpăra criptocurrency IOTA.

Așadar, să aruncăm o privire asupra procesului de cumpărare al IOTA prin Binance. Rețineți, totuși, că și alte opțiuni de schimb sunt încă destul de valabile – tot ce trebuie să faceți este aruncați o privire mai profundă în fiecare dintre ele, și decide ce ți se potrivește cel mai bine!

Notă: În acest exemplu, vă voi arăta cum să cumpărați IOTA cu Bitcoin. Dacă preferați să utilizați Ethereum, urmați pașii, totuși, oriunde scrie Bitcoin (sau BTC), înlocuiți-l cu Ethereum (ETH).

Cum să cumpărați IOTA folosind Binance: Înscrieți-vă

Veți avea nevoie de un cont Binance înainte de a afla cum să cumpărați IOTA. Pentru a vă înscrie, accesați pagina de pornire Binance și faceți clic pe Inregistreaza-te.

Cum să vă înregistrați pe Binance

Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică și o adresă de e-mail care are propriile setări de autentificare în doi factori. Apoi, vi se va cere să finalizați o sarcină simplă de verificare. Si asta e! Sunteți acum înregistrat și verificat. Acum vă voi arăta cum să cumpărați IOTA.

Sfat rapid: Vi se va oferi opțiunea de a configura autentificarea cu doi factori atunci când vă conectați pentru prima dată. Asigurați-vă că faceți acest lucru, este foarte important! Va trebui să descărcați Google Authenticator, pe care îl puteți face Aici.

Finanțarea contului dvs.

Pentru a vă finanța contul, accesați Fonduri și apoi Depozite / retrageri. Apoi, trebuie să selectați criptomoneda pe care doriți să o depuneți în contul dvs..

Cum să vă finanțați contul pe Binance

De exemplu, dacă aveți Bitcoin stocat pe un alt schimb și doriți să-l utilizați pentru a cumpăra IOTA, selectați Depozit în cadrul Bitcoin rând. Binance vă va arăta acum adresa dvs. de depozit Bitcoin pentru a vă trimite Bitcoin.

Acum trebuie să mergeți la bursa care deține Bitcoin și să trimiteți Bitcoin la adresa pe care v-a dat-o Binance. Odată ce contul dvs. este finanțat, puteți obține reducerea de 50% a taxei despre care am vorbit mai devreme. Pentru a face acest lucru, mergeți la Centrul utilizatorului în contul dvs. și asigurați-vă că reducerea este Pe. Arată așa;

Cum să cumpărați IOTA 11

Și acum, momentul pe care l-am așteptat cu toții …

Realizarea unei tranzacții

Binance are două setări comerciale; de bază și avansat. Utilizați setările de bază până când sunteți mai experimentat. Pentru a alege setările de tranzacționare, accesați schimb valutar și alegeți De bază. Acum, să cumpărăm niște IOTA!

Vi se va afișa o listă lungă de perechi de tranzacționare pe ecranul de tranzacționare de bază. Găsiți IOTA / BTC. Selectați această pereche. Va arăta așa;

Cum se cumpără acțiuni IOTA

Apoi, completați formularul de comandă cu suma de IOTA pe care doriți să o cumpărați. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe Cumpărați IOTA si asta e! Sunteți acum mândru proprietar al uneia dintre criptomonedele cu cea mai rapidă creștere de pe piață.

Sold IOTA

Acum știți cum să cumpărați IOTA, veți avea nevoie de un loc unde să-l puneți. Este o idee foarte proastă să lăsați criptocurrency pe schimburi. Binance percepe de fapt utilizatorii cu fonduri inactive o taxă. Cel mai bun loc pentru păstrarea tuturor criptomonedelor este în propriul portofel securizat.

Notă: Un portofel este locul în care păstrați toate codurile de care aveți nevoie pentru a accesa criptomoneda dvs. Un portofel poate fi software, hardware, online sau offline. Ar trebui să încercați să utilizați mai multe tipuri de portofel pentru a stoca codurile dvs. cripto. Și amintiți-vă: păstrați-i în siguranță! Portofelele sunt foarte importante.

Concluzie

La începutul acestui ghid, vă întrebați „de unde pot cumpăra IOTA?”, Iar acum știți unde și cum să cumpărați IOTA. La urma urmei, nu a fost atât de dificil, nu-i așa??

Ce vei face acum? Ar trebui să ieși și să-ți găsești prietenul enervant. Spuneți-le totul despre „Următorul lucru mare în cripto”. Le puteți spune despre ce este IOTA și despre cele mai bune patru locuri pentru a o cumpăra. Puteți chiar să le spuneți cum să cumpere IOTA cu Binance. Doar nu le spuneți despre reducerea taxei!

Dacă ați găsit acest ghid ușor de urmat și acum ați achiziționat propriul IOTA, vă rugăm să ne anunțați! De asemenea, crezi că IOTA este următorul Ethereum? Sau este doar hype? Există un loc mai bun decât Binance pentru a-l cumpăra? Până data viitoare cripto-începători, la revedere!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me