Sunt necesare jetoane BitDegree pentru achiziționarea de cursuri online pe platforma BitDegree. Dacă doriți să învățați câteva limbaje de programare, design web, afaceri sau alte abilități digitale, este posibil să aveți nevoie de câteva monede BDG. Cu toate acestea, vă întrebați cum să cumpărați jetoane BitDegree? Ei bine, acest ghid vă va învăța cum să cumpărați jetoane BitDegree folosind ETH.

Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să cumpărați jetoane BDG pe diferite schimburi folosind ETH.

Nu aveți Ether cu care să cumpărați jetoane BitDegree? Aflați cum să cumpărați Ethereum cu cardul de credit și transferurile bancare.

Unde puteți cumpăra jetoane BitDegree (BDG) cu eter (ETH)?

Este important să ne amintim că doar câteva platforme de schimb de criptomonede oferă opțiunea de a cumpăra jetoane BDG. O mare parte a schimburilor vă permite să depuneți ETH, dar nu veți putea cumpăra monede BDG, astfel încât selectarea schimbului potrivit este extrem de importantă. Și să înveți cum să cumperi jetoane BitDegree nu este deloc greu, este vorba despre alegerea platformei de schimb potrivite pentru tine.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Aveți deja niște jetoane BitDegree? Aflați cum să cumpărați un curs BitDegree!

Pentru a vă ajuta să vă bazați pe piețele criptomonede, vă voi explica mai jos câteva dintre cele mai bune schimburi pentru a cumpăra jetoane BitDegree cu Ether!

HitBTC

HitBTC oferă o caracteristică unică care permite utilizatorilor să testeze serviciul înainte de al utiliza. O platformă demo încorporată poate fi utilizată pentru a testa tranzacționarea înainte de a intra în tranzacții cu volum mare. Acesta este un instrument neprețuit pentru noii traderi care trebuie să învețe cum să utilizeze platforma înainte de tranzacționare. HitBTC oferă, de asemenea, asistență în mai multe limbi, așa că de cele mai multe ori este posibil să tranzacționați în limba dvs. maternă. HitBTC este una dintre cele mai mari platforme de schimb. Și cei mai mulți oameni cumpără monede BDG pe platforma de schimb HitBTC încă din momentul scrierii acestui articol. Este posibil ca comenzile dvs. să fie umplute mai repede și aveți mai mult control asupra prețului pentru care doriți să cumpărați jetoanele.

Dacă doriți să aflați cum să cumpărați jetoane BitDegree folosind platforma de schimb HitBTC, există un ghid pas cu pas furnizat mai jos. Cu toate acestea, taxele sunt destul de mari. Excelent pentru persoanele care doresc să tranzacționeze rapid și ușor fără să se preocupe prea mult de taxe. În plus, HitBTC este o alternativă bună pentru comercianții ocazionali. Dacă nu este nevoie să vă mutați criptomoneda în și din portofel și să faceți schimb frecvent. HitBTC susține, de asemenea, mai mult de 50 de criptomonede diferite, astfel încât tranzacționarea între diferite criptomonede nu este o problemă.

pro PRO

✓ Puteți testa platforma înainte de ao utiliza

✓ Mulți comercianți înseamnă tranzacționare mai rapidă

✓ Suport în mai multe limbi

contra CON

✗ Schimbul a fost piratat în 2015

✗ Taxe ridicate de retragere

✗ Timpul de răspuns al asistenței pentru clienți este lent

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

IDEX

IDEX este unul dintre primele burse descentralizate, în special în ceea ce privește numărul de persoane care utilizează IDEX și volumul de tranzacționare. IDEX folosește contracte inteligente pentru a efectua toate tranzacțiile și funcționează doar ca o modalitate de a conecta 2 persoane care doresc să tranzacționeze. Și IDEX este exclusiv pentru rețeaua Ethereum și permite tranzacționarea doar a jetoanelor ERC-20. IDEX este o alegere extrem de sigură, deoarece este construită pentru a maximiza securitatea. Toate cheile private sunt criptate și pot fi accesate numai în aplicația IDEX. În plus, IDEX "uită" cheia dvs. privată după ce vă deconectați, astfel încât există o șansă și mai mică ca cineva să aibă acces la fondurile dvs. private prin furtul cheilor private.

Dacă sunteți aici pentru a afla cum să cumpărați jetoane BitDegree folosind IDEX, puteți găsi mai jos un ghid pas cu pas. Rețineți că IDEX nu permite alte metode de plată în afară de Ethereum. Adică, dacă doriți să cumpărați monede BDG folosind Bitcoin, PayPal sau cardul dvs. de credit, nu veți putea tranzacționa pe IDEX.

pro PRO

✓ O mare varietate de jetoane ERC-20, inclusiv jetoane BitDegree

✓ Foarte sigur și folosește contracte inteligente

✓ Schimbul este descentralizat

contra CON

✗ Depinde în mare măsură de cât de utilizată este rețeaua Ethereum

✗ Fără tranzacționare Fiat

Interface Interfață complicată pentru utilizatorii pentru prima dată

Cum să cumpărați jetoane BitDegree (BDG) cu eter (ETH)

HitBTC

Pasul 1: Înregistrați un cont HitBTC până la făcând clic pe acest link.

Pasul 2: După înregistrare, puteți consulta și ultimul nostru ghid despre cum să cumpărați jetoane BitDegree pe HitBTC. Mai departe, trebuie să faceți un depozit până la urmând acest ghid. Puteți utiliza MyEtherWallet sau alte portofele. Va dura ceva timp pentru ca ETH să apară în portofelul dvs. HitBTC (a durat 5 minute ca momentul scrierii acestui lucru)

Pasul 3: Transferați ETH de pe contul principal pentru dumneavoastră cont de tranzacționare.

cum se cumpără jetoane bitdegree - Transfer BDG

Pasul 4: Cumpărați monedă BDG pe platforma de schimb. Click pe schimb valutar. Alege ETH. Introduceți BDG în căutare. Faceți clic pe Piaţă. Alegeți suma pe care doriți să o cumpărați. Clic Cumpărați piață.

cum se cumpără jetoane bitdegree - Piață

Pasul 5: Retrageți jetonul BDG pe MyEtherWallet sau alte portofele prin urmând acest ghid. S-ar putea să dureze ceva timp pentru ca jetoanele să ajungă la portofel.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

IDEX

Pasul 1: Vizitați site-ul IDEX făcând clic pe acest link.

Pasul 2: Clic Portofel nou pentru creați-vă portofelul. Creați-vă portofelul folosind acest ghid.

Pasul 3: Depuneți ETH în portofelul IDEX prin utilizarea acestui ghid.

Pasul 4: Transferați ETH din portofelul dvs. în portofelul IDEX. Pentru a găsi ETH, tastați Ether în bara de căutare și căutați ETH – ETHER. Clic Depozit.

cum să cumpărați jetoane bitdegree - Depozitați ETH

Pasul 5: Click pe Solduri > Istoria echilibrului. Veți vedea o tranzacție în așteptare.

cum să cumpărați jetoane bitdegree - istoricul soldului IDEX

Odată ce tranzacția este finalizată, veți primi un pop-up de genul acesta.cum să cumpărați jetoane bitdegree - Depunere finalizată

Pasul 6: Odată ce tranzacția este finalizată. Clic Schimburi și tastați „BDG”În căutare.

cum se cumpără jetoane bitdegree - schimb IDEX

Pasul 7: Derulați în jos și în tip selectați „Piaţă”. Tastați cantitatea de BDG pe care doriți să o cumpărați și faceți clic pe „Cumpără”.

cum să cumpărați jetoane bitdegree - Cumpărați BDG

Pasul 8: Retrați și transferați jetoanele BitDegree urmând acest ghid. Acest lucru ar putea dura ceva timp, a durat aproximativ 6 minute până când am scris acest lucru.

Cum să cumpărați jetoane BitDegree cu eter: concluzie

Acum vă puteți folosi jetoanele pentru a cumpăra cursuri BitDegree. Achiziționarea de jetoane BitDegree nu este dificilă și pare intimidantă numai dacă nu ați încercat niciodată asta. Există mai multe opțiuni pentru a alege dintre fiecare cu argumentele pro și contra.

Toate opțiunile vă vor conduce la același rezultat. Cu toate acestea, dacă pur și simplu căutați o modalitate rapidă de a cumpăra jetoane BDG, aș sugera HitBTC, cu volumul mare de tranzacționare veți obține cel mai bun preț, cel mai rapid.

Apropo, dacă aveți deja niște jetoane BDG, asigurați-vă că citiți ce puteți face cu ele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me