Bună ziua, student cripto! Am auzit că doriți să cumpărați Litecoin cu un card de credit sau cu un card de debit?

Litecoin este una dintre cele mai populare criptomonede din lume și unii oameni chiar îl numesc „Silver to Bitcoin’s Gold”! La sfârșitul anului 2017, moneda a înregistrat maximul său istoric, ajungând la 20 de miliarde de dolari în capitalizarea pieței!

Prin urmare, acum este posibil să cumpărați Litecoin la sute de schimburi de criptomonede diferite. Cu toate acestea, doar câțiva dintre aceștia acceptă un card de credit. Pentru a vă ajuta pe parcurs, vă voi arăta cinci dintre cele mai bune opțiuni disponibile și vă voi îndruma în procesul de utilizare a acestora pentru a cumpăra Litecoin cu card de credit / card de debit!

Asadar, haideti sa începem!

Unde puteți cumpăra Litecoin cu card de credit / card de debit?

În primul rând este cea mai populară opțiune din oraș – Coinbase!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Coinbase

Coinbase este un broker de criptomonede care vă permite să cumpărați și să vindeți patru monede diferite. Acestea sunt Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum și bineînțeles – Litecoin! Cu sediul în San Francisco, platforma a fost lansată pentru prima dată în 2012.

Scopul final al Coinbase este de a oferi un schimb foarte simplu și ușor de utilizat pentru ca oamenii să cumpere și să vândă criptomonede. Prin urmare, nu este necesar să aveți cunoștințe prealabile despre tranzacționare pentru a utiliza platforma.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Coinbase este că vă permit să depuneți și să retrageți fonduri folosind o serie de metode de plată din lumea reală. Ghici ce? Aceasta înseamnă că puteți cumpăra Litecoin cu un card de credit, card de debit și chiar un cont bancar!

Taxele pentru utilizarea unui card de credit / debit se ridică la 3,99% din suma totală a tranzacției. De exemplu, dacă depuneți 1.000 USD, atunci va trebui să plătiți taxe de 39.99 USD. Deși este destul de mare, Coinbase trebuie să facă acest lucru pentru a se proteja de rambursările cardului de credit.

Deși comisioanele de tranzacționare costă 1,49% de fiecare dată când cumpărați o monedă, Coinbase oferă unul dintre cele mai bune prețuri de piață din industrie. Rețineți că, deși puteți depune și cumpăra Litecoin cu un card de credit sau de debit, nu vă puteți retrage fondurile înapoi pe card. În schimb, va trebui să utilizați un cont bancar.

Când vă înregistrați pentru prima dată un cont la Coinbase, va trebui să furnizați schimbului câteva detalii personale precum numele complet și naționalitatea. De asemenea, va trebui să încărcați o copie a actului dvs. de identitate, care poate fi pașaport, permis de conducere sau carte de identitate națională. Nu vă faceți griji, deschiderea durează aproximativ 5 minute, deoarece procesul de verificare este automatizat!

Când vine vorba de securitate, Coinbase este unul dintre cele mai sigure schimburi de tranzacționare. 98% din fondurile clienților sunt păstrate în depozite frigorifice, autentificarea cu doi factori este disponibilă și, dacă le deține într-un portofel USD, fondurile sunt protejate până la 250.000 USD. În plus, sunt disponibile și alte caracteristici, cum ar fi blocarea timpului de retragere de 48 de ore și semnăturile pentru mai multe persoane.

Înainte de a continua, permiteți-mi să rezum rapid avantajele și dezavantajele utilizării Coinbase pentru a cumpăra Litecoin cu un card de debit sau un card de credit.

Avantaje:

 • Ușor de înscris
 • Acceptă cardul de credit / debit și contul bancar
 • Monedele pot fi achiziționate instantaneu
 • Securitate excelentă
 • Fondurile clienților deținute în portofel USD acopereau dup la 250.000 USD
 • Foarte ușor de utilizat

Dezavantaje:

 • Taxe destul de scumpe
 • Nu se poate retrage înapoi pe cardul de credit sau de debit

Deci, acum, când știți despre avantajele și dezavantajele Coinbase, următoarea parte din „Cumpărați Litecoin cu cardul de credit” se va uita la Coinmama.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Coinmama

Coinmama este un broker de criptomonede cu sediul în Israel. Create în 2013, ele permit utilizatorilor să cumpere un total de opt criptomonede diferite. Aceasta include Litecoin, împreună cu Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, QTUM și Ethereum Classic.

Potrivit echipei, peste 1.000.000 de clienți din 188 de națiuni diferite au folosit Coinmama, făcându-i un schimb foarte popular!

La fel ca Coinbase, Coinmama vă permite să cumpărați Litecoin cu un card de credit sau cu un card de debit. Cu toate acestea, acestea nu vă permit să utilizați un cont bancar. Coinmama este ușor diferită de alte schimburi, deoarece imediat ce ați finalizat achiziția, Litecoin este trimis direct în portofel!

Când vine vorba de taxe, Coinmama este destul de scump. Va trebui să plătiți o taxă de tranzacție de 5,5% atunci când utilizați cardul de credit pentru a cumpăra Litecoin și o taxă de tranzacționare de 5,9% pentru fiecare achiziție pe care o faceți.

Înainte de a vi se permite să cumpărați Litecoin de la Coinmama, vi se va cere să vă verificați identitatea. Pentru a face acest lucru, trebuie să:

[1] Încărcați o copie a actului de identitate

[2] Încărcați un selfie din care dețineți ID-ul cu o notă care afișează „Coinmama” și data

Deși fiecare document trebuie verificat manual, Coinmama durează de obicei doar aproximativ 10 minute, ceea ce este rapid!

Amintiți-vă, spre deosebire de Coinbase, nu veți putea vinde imediat monede înapoi pentru bani din lumea reală, deoarece Coinmama vă trimite automat monedele în portofel imediat ce le plătiți. În schimb, ar trebui să le trimiteți din portofel către o platformă precum Coinbase care vă permite să vindeți în monedă fiat.

Iată un rezumat rapid al avantajelor și dezavantajelor cumpărării Litecoin cu un card de credit la Coinmama.

Avantaje:

 • Acceptă atât carduri de credit, cât și carduri de debit
 • Opt monede diferite disponibile pentru cumpărare
 • Majoritatea țărilor au acceptat
 • Verificare rapidă

Dezavantaje:

 • Taxe foarte scumpe
 • Nu s-au putut revinde monede către Coinmama

Deci, acum, când știți despre Coinmama, următorul schimb din lista mea „Cumpărați Litecoin cu un card de debit sau un card de credit” este Bitpanda!

Bitpanda

Bitpanda, care a fost inițial cunoscut sub numele de Coinimal înainte de a fi rebranded, a fost lansat pentru prima dată în 2014. Platforma permite utilizatorilor să cumpere și să vândă o gamă de criptomonede, iar schimbul se adresează în principal clienților europeni.

Criptomonedele disponibile includ Litecoin, împreună cu Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash și Ripple. Una dintre cele mai mari caracteristici ale platformei Bitpanda este că au una dintre cele mai mari opțiuni de metodă de plată.

Aceasta, desigur, include un card de credit, cu toate acestea, acceptă și Skrill, OKPAY, SEPA, Neteller, GiroPay, EPS și SOFORT!

Când vine vorba de taxe, va trebui să plătiți o taxă de tranzacție de 5% pentru depunerea de fonduri pe cardul dvs. de credit. În ceea ce privește comisioanele de tranzacționare, costă 1,49% să cumpere monede de la Bitpanda și 1,29% să le vândă.

La fel ca toate celelalte schimburi de criptomonede care vă permit să utilizați bani din lumea reală pentru a depune, va trebui mai întâi să vă verificați contul. Schimbul utilizează o companie terță parte pentru a vă verifica ID-ul, însă este automatizat, ceea ce înseamnă că poate fi activat imediat.

De îndată ce ați făcut acest lucru, veți putea cumpăra până la 2.500 EUR în valoare de criptocurrency la fiecare 24 de ore! Pentru a vă proteja în continuare contul, Bitpanda vă permite, de asemenea, să configurați autentificarea cu doi factori.

Să aruncăm o privire rapidă la avantajele și dezavantajele cumpărării Litecoin cu un card de credit de la Bitpanda!

Avantaje:

 • O gamă largă de metode de plată includ cardul de credit și cardul de debit
 • Taxe bune
 • Sase monede enumerate
 • Verificare rapidă
 • Platforma este foarte ușor de utilizat
 • Limita inițială de 2.500 EUR

Dezavantaje:

 • Concentrându-se doar pe clienții europeni
 • Securitate medie

Deci, acum, când știți despre Bitpanda, următoarea parte a ghidului meu „Cumpărați Litecoin cu card de credit” se va uita la CEX.

CEX

Creat în 2013, CEX este un schimb de criptomonede situat în Marea Britanie. Platforma permite utilizatorilor din întreaga lume să cumpere și să vândă nouă monede diferite.

Aceasta include Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, Ripple, ZCash, Stellar Lumens, Bitcoin Gold și bineînțeles – Litecoin! La fel ca și ceilalți brokeri de schimb pe care i-am menționat, CEX vă permite să utilizați un card de credit sau un card de debit pentru a vă finanța contul.

Doar pentru a vă informa, platforma CEX folosește ceva numit „Fill-or-Kill”. Ceea ce înseamnă acest lucru este că comanda este fie finalizată integral, fie este anulată. Să vă ofer un exemplu rapid.

 1. Billy plasează o comandă pentru 10 Litecoin la 150 USD / LTC.
 2. Sistemul va bloca acest preț timp de 120 de secunde.
 3. Dacă există destule comenzi pentru a-i permite lui Billy să obțină toate cele 10 litecoine ale sale la 150 USD / LTC, atunci comanda este executată imediat.
 4. Dacă trec 120 de secunde și nu există suficiente comenzi, atunci comanda este anulată.

Cu toate acestea, dacă nu tranzacționați sume foarte mari, aceasta nu ar trebui să fie o problemă și probabil că nici nu veți observa ce se întâmplă, deoarece totul se face în fundal!

Când vine vorba de depunerea taxelor la CEX, schimbul vă va percepe 3,5% de fiecare dată când utilizați cardul de credit. În plus, adaugă și o mică taxă fixă ​​de 0,25 USD. CEX percepe, de asemenea, o taxă de tranzacționare de 7%, care se adaugă la prețul actual al pieței.

Deoarece utilizați cardul de credit pentru a cumpăra Litecoin, va trebui să vă verificați identitatea înainte de a putea depune. La fel ca Coinmama, va trebui să încărcați o copie a actului dvs. de identitate, precum și o imagine cu dvs. ținându-l lângă față!

Din păcate, timpul necesar echipei pentru verificarea manuală a identității dvs. este destul de lent, utilizatorii comentând că în mod normal 48 de ore. Dacă trebuie să cumpărați imediat Litecoin cu un card de credit, este posibil ca CEX să nu fie schimbul potrivit pentru dvs.!

Platforma este probabil cea mai potrivită pentru comercianții cu criptomonede mai experimentați, deoarece site-ul web oferă o gamă largă de instrumente de tranzacționare pe care un începător ar putea să nu le înțeleagă..

În ceea ce privește securitatea, CEX stochează majoritatea fondurilor utilizatorilor în depozite frigorifice, ceea ce înseamnă că sunt păstrate offline. În plus, nu numai că este disponibilă autentificarea cu doi factori, dar utilizatorii pot solicita și alerte de cont prin e-mail sau SMS. A existat doar o ușoară problemă cu privire la securitate, cu un hack din 2013 care a dus la furarea unui cont de 7.000 de dolari pentru un utilizator. Cu toate acestea, nu au existat probleme de atunci.

Iată o listă cu avantajele și dezavantajele schimbului.

Avantaje:

 • Acceptă carduri de credit și carduri de debit
 • Volum bun de tranzacționare
 • Nouă monede diferite enumerate
 • În afară de un mic hack din 2013, securitate excelentă

Dezavantaje:

 • Verificare lentă cu multe documente necesare
 • Taxe mari
 • Cel mai bun pentru comercianții mai experimentați

Deci, acum, când știți despre CEX, schimbul final din ghidul meu „Cumpărați Litecoin cu un card de debit sau un card de credit” este BitStamp!

BitStamp

Creat încă din 2011, Bitstamp este un schimb de criptomonede care permite oamenilor să cumpere, să vândă și să tranzacționeze o serie de monede digitale. Începând inițial în Slovenia, platforma are acum birouri în Marea Britanie, precum și în Luxemburg. Bursa gestionează tranzacționarea în fiecare zi a sutelor de milioane de dolari, făcându-l una dintre cele mai mari din industrie.

Când vine vorba de metode de plată, Bitstamp are la dispoziție o serie de opțiuni fiat din lumea reală. Aceasta include un transfer bancar, precum și un card de credit sau de debit. Când utilizați cardul dvs. de credit pe Bitstamp, veți fi taxat cu 5% din suma totală a tranzacției.

În ceea ce privește comisioanele de tranzacționare, aceasta începe de la 0,25% pentru cei care tranzacționează mai puțin de 20.000 USD pe lună, până la 0,10% pentru tranzacțiile lunare de 20 milioane USD sau mai mult.

Pentru a putea utiliza moneda fiat la Bitstamp, va trebui mai întâi să vă verificați contul. Acest lucru va necesita încărcarea unui act de identitate emis de guvern, dovada de reședință (cum ar fi un extras de cont bancar) și confirmarea numărului de telefon. Potrivit echipei, poate dura până la 24 de ore până când contul dvs. va fi verificat.

Securitatea este, de asemenea, foarte bună la Bitstamp, schimbul păstrând majoritatea fondurilor în depozite frigorifice. La fel ca Coinbase, ele protejează și conturile în dolari SUA cu FDIC.

Înainte de a trece la următoarea parte a ghidului meu „Cumpărați Litecoin cu cardul de credit”, m-am gândit să rezum rapid avantajele și dezavantajele tranzacționării Litecoin la Bitstamp.

Avantaje:

 • Acceptă carduri de credit / debit și depozite în cont bancar
 • Multă lichiditate
 • În jur din 2011
 • Bună securitate
 • Taxe rezonabile

Dezavantaje:

 • Verificare lentă
 • Mai potrivit pentru utilizatorii intermediari și avansați

Deci, iată-te! Cinci schimburi diferite care vă vor permite să cumpărați Litecoin cu un card de credit! Acum vă voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să o faceți cu fiecare dintre ele!

Cum să cumpărați Litecoin cu cardul de credit / debit

Din nou, pe măsură ce începem tutorialele de cumpărare, primul este Coinbase!

Coinbase

 1. Vizitați site-ul web Coinbase până la făcând clic aici.
 2. Deschide un cont. Aici va trebui să introduceți datele dvs. Asigurați-vă că acestea sunt corecte, deoarece va trebui să le verificați în pasul următor!
 3. Acum introduceți detaliile cardului de credit sau de debit. Adresa de facturare trebuie să se potrivească cu adresa de domiciliu.
 4. Acum va trebui să furnizați Coinbase ID-ul dvs. emis de guvern. Puteți face acest lucru ținându-l până la camera web sau încărcați-l ca PDF.
 5. Contul dvs. ar trebui să fie verificat instantaneu!
 6. Acum faceți clic pe Vânzare-cumpărare.

  cumpărați litecoin cu card de credit pe coinbase

 7. Faceți clic pe Acum derulați în jos și introduceți suma de Litecoin pe care doriți să o cumpărați. Apoi faceți clic pe Cumpărați Litecoin instantaneu.

  cumpărați litecoin cu cardul de credit

 8. În cele din urmă, confirmați numărul cardului dvs. de credit / debit și gata – tocmai ați cumpărat Litecoin!

Deci, acum știți cum să cumpărați Litecoin cu un card de credit de la Coinbase, să ne uităm la Coinmama.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Coinmama

 1. Mai întâi, vizitați site-ul oficial Coinmama până la făcând clic pe linkul meu aici.

  cumpărați litecoin cu card de credit pe coinmama

 2. Click pe Inregistreaza-te și introduceți datele dvs. Nu uitați, va trebui să vă verificați identitatea, deci asigurați-vă că le introduceți corect!
 3. După ce vă confirmați adresa de e-mail, vi se va cere să încărcați documentele de verificare. Încărcați un PDF al pașaportului sau permisului de conducere. După aceea, faceți o fotografie cu dvs. ținând actul de identitate lângă față, împreună cu o notă care spune „COINMAMA” cu data de astăzi. Asigurați-vă că calitatea fotografiei este clară, în caz contrar, Coinmama vă va cere să încărcați copii noi.
 4. Documentele dvs. trebuie verificate în decurs de 10 minute. Verificați-vă e-mailurile!
 5. Acum sunteți pregătit, sunteți gata să cumpărați Litecoin cu un card de credit. În stânga ecranului, faceți clic pe Cumpărați Litecoin.

 6. Selectați moneda cu care doriți să jucați și apoi alegeți pachetul, urmat de Cumpără acum.

  cumpărați litecoin cu cardul de credit

 7. Vi se va solicita apoi să introduceți detaliile cardului de credit. De asemenea, va trebui să introduceți adresa portofelului Litecoin la care doriți să vă fie trimise monedele!
 8. De îndată ce tranzacția este trimisă, monedele dvs. vor fi trimise direct în portofelul dvs. Litecoin!

Deci, acum știți cum să cumpărați Litecoin cu un card de credit la Coinmama, să ne uităm la Bitpanda.

Bitpanda

 1. Mai întâi, trebuie să vizitați site-ul oficial Bitpanda până la făcând clic pe linkul meu aici.

  cumpărați litecoin cu card de credit pe Bitpanda

 2. Click pe Inscrie-te în partea de sus a paginii și urmați procesul de deschidere a contului. Va trebui să introduceți câteva detalii personale, cum ar fi numele dvs. complet, naționalitatea și adresa!
 3. Veți fi apoi redirecționat către un site web terță parte, care vă va verifica identitatea. Țineți pașaportul până la camera web și apoi sistemul îl va verifica automat!
 4. După ce ați fost readus la Bitpanda, accesați secțiunea de plată.
 5. Acum selectați Litecoin, urmată de Visa / MasterCard. De asemenea, trebuie să specificați cât de mult doriți să cumpărați în moneda dvs. locală. Nu uitați, puteți cumpăra până la 2.500 EUR la prima achiziție!

  cumpărați litecoin cu cardul de credit

 6. Introduceți detaliile cardului de credit, verificați suma și apoi confirmați tranzacția. Asta este!

CEX

 1. Mai întâi, trebuie să vizitați site-ul web CEX, pe care îl puteți face dând clic pe linkul meu aici.

  cumpărați litecoin cu card de credit pe cex

 2. Click pe Inregistreaza-te în partea de sus a paginii și urmați instrucțiunile de deschidere a contului.
 3. Acum trebuie să treceți prin procesul de verificare CEX. Este puțin mai complex decât alte platforme, așa că ascultați cu atenție! În primul rând, trebuie să încărcați o copie a ID-ului dvs. După aceea, trebuie să introduceți detaliile cardului de credit. După aceea, trebuie să vă faceți un selfie din care dețineți cardul de credit! În cele din urmă, trebuie să faceți o fotografie a cardului de credit lângă ID-ul dvs.!
 4. Mi-e teamă că mai este încă un pas! CEX va debita o sumă foarte mică de pe cardul dvs. de credit. Verificați extrasul cardului de credit online și introduceți suma exactă care a fost taxată. Gata, contul dvs. este acum verificat și sunteți gata să cumpărați Litecoin cu un card de credit!
 5. Acum, faceți clic pe Depozit.
 1. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe Vânzare-cumpărare. Selectați Litecoin și moneda de depozit preferată.
 2. Derulați în jos și introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați.
 3. În cele din urmă, faceți clic pe verde Cumpără butonul și tranzacția dvs. va trece imediat, deoarece ați verificat deja cardul!

Deci, acum știți cum să cumpărați Litecoin cu un card de credit de la Bitpanda, să ne uităm la BitStamp!

BitStamp

 1. Vizitați site-ul oficial BitStamp făcând clic pe linkul meu aici.

  cumpărați litecoin cu card de credit pe bitstamp

 2. Click pe Crea Cont și introduceți datele dvs..
 3. Va trebui apoi să vă prezentați documentele de identitate. Acesta trebuie să fie un act de identitate emis de guvern și o dovadă a adresei. Din păcate, va trebui să așteptați până la 24 de ore înainte ca echipa să vă verifice contul, deci nu veți putea face nimic până nu primiți un e-mail de confirmare.
 4. După ce primiți e-mailul de confirmare a verificării, vă puteți conecta la contul dvs. Apoi faceți clic pe Depozit.
 5. Selectați Litecoin din lista criptomonedelor, urmată de moneda fiduciară preferată (USD sau EUR).
 6. Apoi, selectați câte monede doriți să cumpărați.
 7. În cele din urmă, introduceți detaliile cardului de credit și faceți clic pe trimitere! Litecoin-ul dvs. va fi acum disponibil în cadrul soldului dvs. BitStamp.

Concluzie

Sper că v-a plăcut ghidul meu „Cumpărați Litecoin cu cardul de credit”! Fiecare dintre schimburile pe care le-am discutat are avantajele și dezavantajele sale, motiv pentru care am vrut să vă ofer o mulțime de alegeri!

Litecoin este una dintre cele mai tranzacționate criptomonede din industrie, deci este logic că tot mai multe schimburi caută să ofere servicii de card de credit. Acest lucru face ușor să cumpărați Litecoin pentru prima dată.

Alte criptomonede nu sunt atât de norocoase, deoarece trebuie să cumpărați mai întâi o altă criptomonedă precum Bitcoin sau Ethereum și apoi să o schimbați cu moneda dorită.!

Singura problemă în acest moment este că utilizarea unui card de credit pentru a cumpăra Litecoin poate fi un pic prea scumpă. Nu numai că trebuie să plătiți o taxă de tranzacționare cu cardul de credit, dar trebuie să plătiți și comisioane de tranzacționare!

De asemenea, mă cam enervează când trebuie să fac selfie-uri doar pentru a-mi verifica contul!

Cu ce ​​schimb ați cumpărat Litecoin? Procesul de verificare a decurs fără probleme? Spuneți-mi experiențele dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me