Știați că în iunie 2015 ați putea cumpăra Litecoin cu doar 1,50 USD? Acum este (19.03.18) la aproximativ 156 USD. Destul de nebun, nu ?! Acest tip de rentabilitate îi determină pe oameni ca tine să se întrebe cum să cumpere Litecoin!

Cum să cumpărați Litecoin: Introducere

Cumpărarea Litecoinului poate fi foarte ușoară sau chiar dificilă – totul depinde de locul în care locuiți și de modul în care doriți să plătiți pentru Litecoin. Fii sigur, totuși, dacă vrei să știi cum să cumperi Litecoin, ești în locul potrivit!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Acest ghid vă va arăta exact cum să cumpărați Litecoin de pe mai multe platforme de vârf – inclusiv Coinbase și BitPanda. Vă va arăta cum puteți cumpăra Litecoin folosind moneda fiduciană, cumpărând Litecoin cu PayPal, transfer bancar sau un card de credit.

Înainte de a intra în detaliul cumpărării Litecoin, ar trebui să știți că investițiile în criptomonede sunt volatile. Trebuie să vă asigurați că utilizați numai bani pe care vă puteți permite să-i pierdeți – acest lucru înseamnă că nu ar trebui să utilizați economii importante, cum ar fi banii de pensionare!

Până la sfârșitul acestui ghid, veți ști de unde să cumpărați Litecoin și veți putea afla care este cel mai bun loc pentru a cumpăra Litecoin special pentru dvs..

Fapt rapid: „LTC” se referă la Litecoin, iar bitul „Lite” din „Litecoin” reprezintă cât de rapid este comparat cu Bitcoin.

Asadar, haideti sa începem!

Cum să cumpărați Litecoin: De unde să cumpărați Litecoin

Acest lucru depinde în totalitate de unde încercați să cumpărați Litecoin și de asemenea metoda de cumpărare, de asemenea. Acest lucru se datorează faptului că diferite „teritorii” (țări și state) au reguli diferite și, prin urmare, unele țări nu pot utiliza anumite schimburi Litecoin.

Totuși, locația nu este singurul factor în a decide de unde să cumpărați Litecoin. Există trei factori majori (inclusiv locația / țara de origine):

  • Modalitate de plată
  • Tara de origine
  • Plăți de taxe

Mai întâi, să vedem cum metoda dvs. de plată joacă un rol în decizia dvs. …

Modalitate de plată

Platforme de carduri de credit sau de debit

Cumpărarea Litecoin este simplă, dar poate fi dificilă și pentru unii oameni din cauza modului în care își plătesc Litecoin. Dacă aveți un card de credit sau de debit, Coinbase, un serviciu din SUA, vă permite să cumpărați Litecoins cu un card de credit.

Alte platforme care acceptă carduri de credit includ CoinMama – care este accesibil din 188 de țări. Un alt furnizor este BitPanda, un serviciu criptografic cu sediul în UE.

Platforme de transfer bancar

BitPanda și Coinbase sunt două dintre cele mai ușoare platforme de utilizat pentru a cumpăra Litecoins prin transfer bancar.

Transferurile Coinbase pot dura mai mult de cinci până la șapte zile lucrătoare în SUA și aproximativ una până la trei zile în UE. Taxa medie pentru Coinbase în 1,49% pentru transferurile bancare.

Cu toate acestea, BitPanda vă permite să efectuați transferuri bancare numai din interiorul UE.

Deci, dacă sunteți un cetățean american care dorește să cumpere Litecoin cu transfer bancar, vă sugerez să aruncați o privire în Coinbase!

Aviz de siguranță: Înainte de a vorbi despre modalitățile prin care puteți cumpăra Litecoins cu numerar sau PayPal, trebuie să vorbim despre securitate.

Nu vă păstrați niciodată Litecoin-ul la un schimb (cum ar fi Coinbase, Binance etc.). Trageți întotdeauna tot Litecoin din bursă imediat pe un portofel offline – acesta poate fi un portofel bazat pe hardware (cum ar fi Trezor).

Cumpărarea Litecoins cu numerar

Nu a existat nicio modalitate directă de a cumpăra Litecoin în numerar – cu excepția cazului în care întâlneai un tip în bar care avea Litecoin și apoi a fost de acord să-și schimbe Litecoinul în numerar, dar asta nu pare prea demn de încredere …

Există bancomate Bitcoin disponibile, dar nu acceptă Litecoin. La fel ca multe alte căi, ați putea cumpăra Bitcoin în numerar și apoi îl puteți schimba electronic cu Litecoin.

in orice caz, Aruncare cu banul a creat un sistem ATM multi-cripto care permite achiziționarea în numerar pentru Litecoin! Există chiar și funcția de retragere pentru LTC, astfel încât să puteți vinde LTC-ul dvs. în numerar.

cum se cumpără litecoin

Problema este că acestea sunt disponibile numai în SUA și chiar și atunci, există mai puțin de treizeci în întreaga Statele Unite.

Cumpărarea Litecoins cu PayPal

Există schimburi care acceptă PayPal. Cryptex24 este o astfel de platformă. Puteți alege moneda dvs., introduceți suma necesară pentru transfer și apoi transferați banii făcând clic pe „Schimbă acum” și veți primi Litecoin în termen de 0-4 ore de la aprobarea tranzacției.

PayPal interzice schimburilor de criptomonede să accepte PayPal. Cu toate acestea, Cyptex24 nu este un schimb tradițional, iar procesul de transfer este un exemplu excelent în acest sens.

Cumpărarea Litecoin cu Crypto

Aceasta este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra Litecoin! Dacă sunteți deja înscris și aveți Bitcoin în portofel, puteți pur și simplu să schimbați LTC (simbolul Litecoin) cu BTC (Bitcoin). LTC / BTC este o pereche populară, la fel și LTC / ETH (eter)!

Binance este unul dintre cele mai mari și mai de încredere burse de tranzacționare. Taxele lor sunt foarte mici comparativ cu majoritatea celorlalte burse de tranzacționare! Acesta este schimbul pe care îl recomand celor care doresc să cumpere Litecoin cu Bitcoin sau Ethereum.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Tara de origine

Există „încuietori” regionale și teritoriale pe anumite platforme. Acest lucru se datorează faptului că metodele de plată se bazează pe parteneriate locale țară cu țară.

Cu cât țara este mai „dezvoltată”, cu atât mai ușor este parteneriatul. Coinbase este accesibil din Marea Britanie, SUA, UE, Singapore, Australia, Emiratele Arabe Unite și Canada.

Aceste reguli se bazează pe schimburi care respectă regulile legale pentru teritoriile și țările locale. De aceea, clienții americani trebuie să furnizeze informații diferite în comparație cu un cetățean german.

Nu există un standard global și, prin urmare, schimburile trebuie să respecte orice legi de plată electronică există în teritoriile pe care doresc să le tranzacționeze.

Taxe

Trebuie să fiți conștienți de diferitele taxe implicate și de impactul acestora asupra investițiilor dvs. Litecoin.

În primul rând, există taxa pentru miner. Bitcoin, Ethereum, Litecoin; le au toate. Această parte este inevitabilă – va fi aceeași indiferent de schimbul pe care îl utilizați.

Apoi, există taxa de schimb. Pentru serviciile lor, schimburile își adaugă propriul comision / taxă la fiecare tranzacție de pe platforma lor.

De unde să cumpărați Litecoin: Compararea schimburilor

BitPanda și Coinbase, împreună cu CoinMama, sunt trei exemple de schimburi de brokeri (locuri pe care le puteți cumpăra cripto cu fiat). Acestea sunt, de asemenea, locurile în care veți dori să vă uitați dacă intenționați cumpărați Litecoin cu un card de credit sau de debit, de asemenea! Să analizăm avantajele și dezavantajele acestora:

BitPanda

Avantaje

Este unul dintre bursele de criptare de top din zona euro datorită conformității sale cu legile UE privind transferul de bani.

Acceptarea Skrill, a cardurilor de debit și de credit, a plăților bancare Giro, a SEPA și a altor platforme de plată diverse face foarte ușoară cumpărarea Litecoin!

Dezavantaje

Este disponibil numai în zona euro.

Are un proces strict de verificare care trebuie îndeplinit înainte de a fi permis să tranzacționeze și să facă schimb. Are o structură de taxe foarte complexă, care îngreunează și experiența.

Coinbase

Avantaje

Coinbase este atât o platformă de tranzacționare, cât și un intermediar. Are o reputație de calitate superioară și oferă servicii complete de curs valutar. Este foarte ușor de utilizat!

Metodele de plată utilizate de Coinbase includ transferuri bancare și plăți cu cardul de credit / debit.

Dezavantaje

Coinbase este disponibil numai în 33 de țări, spre deosebire de alte platforme care acoperă peste 100 de țări. Coinbase nu este la nivel mondial.

De asemenea, Coinbase este incredibil de strict în ceea ce privește verificările de verificare! Limitele contului dvs. se bazează pe verificările pe care le efectuați.

CoinMama

Avantaje

CoinMama are suport excelent pentru metoda de plată, inclusiv cardul de debit și de credit, suportul Western Union și MoneyGram. Aceasta înseamnă că platforma este accesibilă unui public mai larg care nu are acces la serviciile bancare tradiționale.

Platforma este la nivel mondial – o puteți accesa din orice țară! De asemenea, verificarea este mai puțin o problemă decât cu alți furnizori.

Dezavantaje

Taxele sunt mai mari decât alți furnizori, iar CoinMama nu vinde Litecoin. Cu toate acestea, cea mai mare problemă a CoinMama este că nu acceptă transferuri bancare.

O mulțime de schimburi nu vă vor permite să cumpărați Litecoin, cum ar fi CoinMama. În schimb, va trebui să cumpărați cripte diferite (cum ar fi Bitcoin sau Ether) și apoi să le transferați la o bursă de tranzacționare pe care o puteți folosi pentru a cumpăra Litecoin.

Acum, să parcurgem procesul pas cu pas, astfel încât să înțelegem exact cum să cumpărăm Litecoin pe unele dintre cele mai populare platforme.

Cum să cumpărați Litecoin: Coinbase

Puteți cumpăra Litecoin direct cu moneda dvs. fiduciară (USD, EUR etc.) folosind Coinbase. Este foarte potrivit pentru începători, așa că hai să intrăm direct în el!

Primul pas este să configurați un cont Coinbase – puteți face acest lucru fie pe computer, fie descărcând aplicația Coinbase din App Store (iOS) sau Play Store (Android).

Instrucțiuni despre cum să vă înscrieți pe Coinbase

Vă puteți conecta contul bancar, cardul de credit și chiar cardul de debit la contul Coinbase.

Instrucțiuni despre cum să cumpărați litecoin de pe Coinbase

Va trebui să verificați dacă acestea sunt conturile bancare sau cardurile dvs. După finalizarea acestor pași, puteți cumpăra (și vinde) Litecoin.

În continuare, trebuie să cumpărați Litecoin.

Diagrama prețurilor Litecoin pe aplicația mobilă Coinbase

Deschideți aplicația pe dispozitivul dvs. Android sau Apple. Derulați în jos pe pagina de pornire (a se vedea mai sus) la Litecoin. Faceți clic pe grafic. Vă va duce la următorul ecran.

Următoarele două ecrane nu permit capturi de ecran din cauza permisiunilor de securitate. Dar este foarte simplu. Pagina următoare are graficul și dedesubt are două butoane albastre – unul spune cumpăra, celălalt spune vinde. Faceți clic pe „cumpărați”!

După ce accesați pagina de cumpărare, puteți adăuga formatul de plată și fiatul total pe care doriți să-l cheltuiți. Apoi puteți cumpăra Litecoin.

Pe Coinbase, este atât de simplu!

Cum să cumpărați Litecoin: BitPanda

Puteți cumpăra Litecoin cu BitPanda. Primul pas este să configurați un cont BitPanda – puteți descărca o aplicație din Apple App Store și Google Play store. Acest lucru vă va oferi un loc sigur pentru a cumpăra Litecoin. Urmați acești pași pentru a vă configura contul și pentru a cumpăra primul dvs. Litecoin.

Va trebui să vă înregistrați pentru un cont. Va trebui să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a configura un cont de bază.

Metoda de verificare pe Coinbase

Pentru a respecta regulile zonei euro, BitPanda îi obligă pe toți utilizatorii să se înregistreze. Există trei pași și sunt limitați. Verificarea aurului este cea mai costisitoare, dar aceasta elimină limitele contului.

Veți avea nevoie de actele dvs. de identitate și de accesul la o cameră web pentru ca acest proces să funcționeze.

cum să cumpărați Litecoin din aplicația BitPanda

După ce v-ați înregistrat și ați verificat contul, veți avea acces complet la contul dvs. de tranzacționare. Ecranul de pornire (de mai sus) este punctul dvs. de plecare.

Acum, să cumpărăm Litecoin de pe BitPanda.

Portofel BitPanda pentru bani fiduciari și criptomonede

După ce ați ales Litecoin din criptomonede și ce fonduri doriți să adăugați din tranzacția dvs. de portofel EUR / LTC, puteți cumpăra acum Litecoin.

Durata tranzacției va varia și în funcție de nivelul de verificare a contului (deci, țineți cont de asta).

Pe BitPanda, cumpărarea Litecoin este la fel de simplă!

Cum să cumpărați Litecoin: Concluzie

În general, modul în care cumpărați Litecoin va depinde de locația dvs. și de sursa dvs. de plată. Dacă aveți norocul de a vă baza în SUA, Marea Britanie sau zona euro, veți avea acces la numeroase platforme și schimburi de tranzacționare diferite.

Dar, cu cât ești mai îndepărtat de experiența bancară de masă, cu atât vei găsi mai dificil să cumperi Litecoin.

Puteți cumpăra Litecoin cu numerar, dar nu este cel mai sigur mod. Puteți cumpăra Litecoin cu PayPal, dar nu este rapid.

Am încercat să răspundem la întrebarea „Cum se cumpără Litecoin”, înțelegând mai bine diferitele moduri în care oamenii pot cumpăra Litecoin.

Ne-am uitat la cele mai populare trei platforme și schimburi la nivel global și ușor de accesat. Am ales Binance, BitPanda și Coinbase. După ce citiți ghidul nostru „cum”, veți putea configura un cont de tranzacționare cripto cu aceste trei platforme.

Acum, după ce ați terminat ghidul, ar trebui să știți cum să cumpărați Litecoin și care este cea mai bună metodă și schimb pentru dvs. și cerințele dvs..

Deci ce crezi? Care este schimbul pe care îl vei folosi? Ce metodă de plată veți folosi? Dacă aveți întrebări suplimentare, asigurați-vă că mă anunțați! Voi ajuta cu plăcere!

Notă importantă: Nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Sună evident, dar trebuie să vă reamintim întotdeauna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me