Doriți să adăugați Stellar Lumens în portofoliul dvs. de criptomonede? Ei bine, nu căutați mai departe, deoarece astăzi vă voi spune tot ce trebuie să știți despre cum să cumpărați lumeni stelari!

Apropo, știați că creatorul Stellar Lumens a creat și eDonkey, care era una dintre platformele originale de partajare a fișierelor peer-to-peer !? Tare nu!

Oricum … În primul rând, vă voi oferi câteva informații despre cum a început Stellar Lumens și cum funcționează.

Odată ce am acoperit acest lucru, voi trece apoi peste cinci schimburi diferite din care puteți cumpăra Lumeni Stelari. Vă voi oferi o listă cu avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți decide care schimb se potrivește cel mai mult nevoilor dvs..

După aceea, vă voi oferi apoi un ghid pas cu pas despre cum să cumpărați lumeni stelari, împreună cu câteva imagini utile.

Deci, să începem și să aflăm exact ce este Stellar Lumens!

Înțelegerea lumenilor stelari

Stellar Lumens a fost creat în 2014 de Jed McCaleb, care a fost și cofondator al Ripple. Ideea proiectului este de a-i ajuta pe cei care nu au acces la activitățile bancare de zi cu zi, folosind tehnologia blockchain.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Deși fondatorii Stellar Lumens spun că nu este o bifurcație a blockchain-ului Ripple, cele două rețele sunt foarte asemănătoare.

Notă: o furcă este atunci când un nou blockchain folosește codul original dintr-un blockchain mai vechi, dar face modificări pentru a-l îmbunătăți. Au existat multe furci de blockchains populare, unul dintre cele mai faimoase fiind Bitcoin Cash, care a forțat Bitcoin!

Aici lucrurile devin puțin confuze: Stellar este numele rețelei care vă permite să trimiteți și să primiți fonduri rapid și ieftin. Lumens, altfel cunoscut prin simbolul său de bilet „XLM”, este numele criptomonedei utilizate în rețeaua Stellar.

Activitatea bancară în regiunile mai sărace este adesea un proces lent și costisitor, așa că Lumenii Stelari caută să rezolve acest lucru în trei moduri diferite.

 1. Schimb valutar direct Fiat. Rețeaua Stellar vă va permite să schimbați direct două monede diferite. De exemplu, dacă doriți să schimbați euro în dolari SUA și altcineva dorește să schimbe dolari americani în euro, puteți face acest lucru amândoi prin Lumens Stellar în doar câteva secunde!
 2. Folosind Lumens ca intermediar. Dacă doriți să faceți schimb de valută, dar suma nu se potrivește cu un vânzător, atunci rețeaua poate utiliza Lumens pentru a lega cele două monede împreună. S-ar putea să arate cam așa: dolari SUA>Lumeni>Euro
 3. Lanțul conversiilor. Dacă rețeaua Stellar nu poate face niciuna dintre cele două opțiuni de mai sus, atunci poate face un lanț de conversii. Acesta este momentul în care sunt tranzacționate mai multe valute pentru a vă oferi moneda dorită. S-ar putea să arate cam așa. Dolari americani>Ethereum>Yen>Euro

Aceste instrumente sunt foarte bune pentru monedele utilizate în țările mai sărace, deoarece este adesea dificil să le schimbați pe piețele internaționale! Cel mai bun lucru este că rețeaua este capabilă să aleagă automat cea mai bună opțiune în doar câteva secunde.

De asemenea, trimiterea unei tranzacții este aproape gratuită. Rețeaua va percepe un mic procent de 1 XLM pe tranzacție, care este mai puțin de un cent!

Spre deosebire de alte criptomonede, precum Bitcoin și Ethereum, Stellar Lumens nu folosește mineri pentru a confirma tranzacțiile. În schimb, companiile care decid să utilizeze sistemul vor contribui automat rulând ceva numit a "Nodul" pe serverele lor.

Totuși, este încă descentralizat, deoarece niciun server nu controlează rețeaua. Deci, este încă foarte sigur și, pentru ca cineva să pirateze rețeaua, ar trebui să pirateze fiecare nod care este utilizat.

În total, va exista o aprovizionare maximă de 100 de miliarde de lumeni stelari. Valoarea sa a funcționat foarte bine de când a fost lansată în 2014 și este acum una dintre primele zece monede din clasamentul de capitalizare de piață.

Un lucru important de reținut înainte de a investi în Stellar Lumens: Deoarece obiectivul Stellar este de a oferi tranzacții financiare foarte ieftine către țările mai sărace, echipa nu va dori ca valoarea XLM să crească prea mult. Acest lucru ar putea determina creșterea costurilor tranzacției, ceea ce va fi contrar obiectivului proiectului!

Deci, ce crezi despre Lumenii Stelari? Totuși, doriți să mergeți mai departe și să cumpărați niște stelare proprii?

Dacă răspunsul dvs. este da, citiți mai departe! La fel ca în următoarea secțiune a acestui ghid „Cum să cumperi lumeni stelari”, voi acoperi cinci dintre cele mai bune schimburi de unde îl puteți cumpăra!

De unde să cumpărați lumeni stelari

Deoarece Stellar Lumens a devenit una dintre cele mai populare monede, există multe schimburi diferite de la care să le cumpărați. Fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje – toate sunt legate de taxe, metode de plată și verificare.

Binance

Dacă ați tranzacționat criptomonede înainte, există șanse mari de care ați fi auzit Binance – a devenit rapid unul dintre cele mai populare schimburi! Această bursă are cel mai mare volum de tranzacționare pentru lumeni stelari.

Binance a fost creat în 2017 și acum oferă peste 100 de monede diferite de cumpărat și vândut. Taxele de tranzacționare sunt prea mici, la doar 0,1% pentru fiecare tranzacție. Platforma este excelentă atât pentru începători, cât și pentru comercianții mai experimentați, deoarece oferă atât o versiune de bază, cât și o versiune avansată.

Un dezavantaj al utilizării Binance este că nu puteți depune cu bani fiduciari, cum ar fi dolari SUA de euro. Aceasta înseamnă că nu veți putea utiliza cardul dvs. de debit / credit sau un cont bancar. Cu toate acestea, depunerea la o altă criptomonedă este gratuită. Retragerea lumenilor stelari este, de asemenea, foarte ieftină și vă va costa doar 0,01 XLM!

Securitatea este bună și la Binance și vă solicită să configurați Google Authenticator. De fiecare dată când vă conectați, tranzacționați sau retrageți, va trebui să confirmați codul. Acest lucru poate fi obținut numai de pe telefonul mobil.

Un dezavantaj al utilizării Binance este că asistența pentru clienți nu este foarte bună. Aceasta include secțiunea de ajutor, care a fost tradusă teribil din chineză în engleză.

Deci, doar pentru a recapitula …

Avantaje

 • Peste 100 de monede diferite de cumpărat și vândut
 • Fără verificare, cu excepția cazului în care tranzacționează sume foarte mari
 • Bună securitate
 • Taxe mici

Dezavantaje

 • Fără facilități de depozit fiduciar
 • Asistența pentru clienți nu este bună

Deci, acum, când cunoașteți avantajele și dezavantajele Binance, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați lumeni stelari” vă va spune despre schimbul Kraken!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Kraken

Creat în 2011, Kraken este unul dintre cei mai vechi brokeri de schimb care vinde criptomonede! Cel mai mare avantaj al lor este că vă permit să depuneți folosind moneda fiduciară.

Deși aceasta nu include metoda cardului de debit sau de credit, puteți depune cu ușurință utilizând SEPA (E.U) sau SWIFT. Pentru a face acest lucru, va trebui să locuiți fie în SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, fie în UE!

De asemenea, securitatea este foarte bună la Kraken și va trebui să vă verificați contul înainte de a putea cumpăra Stellar Lumens. Cu toate acestea, dacă depuneți utilizând o criptomonedă, trebuie doar să furnizați câteva informații de bază. Dacă doriți să depuneți utilizând un cont bancar, va trebui, de asemenea, să vă verificați adresa.

Taxele de tranzacționare depind de moneda pe care doriți să o cumpărați și de cât de mult tranzacționați, dar pentru a vă oferi un exemplu, tranzacționarea lumenilor stelari cu dolari SUA vă va costa între 0,02% -0,26%.

Platforma este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, deci este excelentă pentru începători. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta Kraken prin chat live sau e-mail! Totuși, nu le poți apela.

Avantaje

 • Depuneți folosind un cont bancar
 • Securitate excelentă
 • Simplu de utilizat
 • Suport chat live

Dezavantaje

 • Depozitele în cont bancar sunt permise numai pentru unele țări
 • O mică selecție de monede

Următorul schimb pe care îl voi examina în ghidul meu „Cum să cumpăr lumeni stelari” este HitBTC!

HitBTC

Creat în 2013, HitBTC este o altă ofertă de schimb stabilită Lumenii Stelari. Situate în Estonia, acestea vă permit să cumpărați și să vindeți peste 200 de criptomonede diferite!

Motivul pentru care le-am ales este că au o mulțime de metode de plată diferite din care să aleagă. De exemplu, prin depunerea prin intermediul unui furnizor de plăți terță parte, cum ar fi PerfectMoney, puteți utiliza un card de debit / credit, un cont bancar sau un voucher de numerar (numai în anumite țări).

Nu uitați, dacă doriți să depuneți cu bani fiduciari, va trebui să vă verificați contul prin trimiterea documentelor necesare. Unii oameni au raportat că acest lucru durează foarte mult, deci dacă trebuie să cumpărați lumeni stelari rapid, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs..

Deși HitBTC spune că au o securitate foarte bună, este important să ne amintim că au fost piratate în 2015, unora le-au fost furate monedele. De asemenea, este dificil să găsiți pagina de asistență HitBTC. Odată ce îl găsiți, totuși, îi puteți trimite prin e-mail. Cu toate acestea, nu există chat live sau asistență telefonică.

Avantaje

 • O mulțime de metode diferite de depunere a monedei fiduciare pentru a alege
 • Peste 200 de monede diferite
 • Taxe reduse de tranzacționare
 • Instrumente suplimentare pentru comercianții avansați

Dezavantaje

 • Rapoarte de retrageri costisitoare
 • Fără chat live sau asistență telefonică
 • Serverele au fost piratate în 2015

Deci, aveți acum trei schimburi diferite din care să alegeți. Ați decis pe care doriți să îl utilizați sau doriți să auziți de unde mai puteți cumpăra lumeni stelari? Nici o problemă! Următorul schimb din ghidul meu „Cum să cumpăr Lumeni Stelari” este Bittrex!

Bittrex

Bittrex exchange a fost fondată în 2014 și are sediul în SUA. Când vine vorba de volumul tranzacționării, acestea au una dintre cele mai mari. De asemenea, au o selecție foarte bună de monede din care să aleagă, inclusiv Lumeni Stelari.

Un avantaj major al utilizării Bittrex este că au o securitate excelentă. Mai mult, atunci când efectuați o retragere, plătiți doar taxa de tranzacție blockchain!

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de depunerea de fonduri, nu puteți utiliza moneda fiduciară. Deși intenționează să ofere acest lucru în viitor, va trebui să depuneți utilizând o criptomonedă (care este gratuită). Taxele de tranzacționare sunt puțin mai mari decât celelalte burse pe care le-am analizat, costând 0,25% pe tranzacție.

Deși schimbul este ideal pentru începători, există și câteva instrumente utile pentru comercianții mai experimentați.

Dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta Bittrex prin crearea unui bilet online. Nu există nicio facilitate de chat live, dar dacă aveți noroc, ați putea primi un răspuns rapid pe pagina lor de Facebook sau Twitter. Nu uitați să nu postați acolo detalii despre contul privat!

Avantaje

 • O selecție bună a criptomonedelor
 • Ideal atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei avansați
 • Retrageri foarte ieftine
 • Mare securitate

Dezavantaje

 • Taxele de tranzacționare nu sunt la fel de ieftine ca alte burse
 • Fără chat live
 • Fără depozite fiduciare

Acum este timpul pentru schimbul final din ghidul meu „Cum să cumperi lumeni stelari”!

Poloniex

De asemenea, cu sediul în S.U.A.., Poloniex este unul dintre cele mai populare schimburi de cumpărare de lumeni stelari. Au o listă lungă de diferite criptomonede oferite, iar platforma este foarte ușor de utilizat.

Nu veți putea depune fonduri utilizând un card de debit / credit sau un cont bancar, așa că va trebui să utilizați în schimb o criptomonedă. La fel ca Bittrex, nu există taxe pentru retragerea monedelor, în afară de taxa de tranzacție a blockchain-ului.

Veți primi taxe de tranzacționare mai ieftine dacă tranzacționați volume mai mari, care pot fi între 0% -0,25%.

Nu va trebui să furnizați niciun act de identitate pe Poloniex, cu excepția cazului în care doriți să retrageți mai mult de 2000 USD în 24 de ore, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra lumeni stelari rapid.

Deși Bittrex este o companie din SUA cu o bună securitate, au avut serverele pirate în 2014, criminalii furând 12% din Bitcoin.

Serviciul pentru clienți este, de asemenea, bun, deoarece puteți primi asistență utilizând chatul live.

Avantaje

 • O selecție bună de criptomonede de cumpărat și vândut
 • Taxe de tranzacție mai ieftine pe măsură ce tranzacționați mai mult
 • Plătiți taxa de tranzacție blockchain numai pentru retragere
 • Securitatea este luată foarte în serios
 • Facilitate de chat live

Dezavantaje

 • Fără depuneri sau retrageri în valută fiduciară
 • Serverul a fost piratat în 2014

Dacă ați citit toate ghidul meu „Cum să cumpărați lumeni stelari” până acum, ar trebui să înțelegeți bine cum funcționează proiectul. Aveți, de asemenea, cinci schimburi diferite din care să alegeți! Ce schimb din secțiunea „De unde să cumpăr Stella Stella Lumens” credeți că se potrivește cel mai mult nevoilor dvs.?

În următoarea parte a ghidului meu, vă voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați lumeni stelari folosind Binance. Motivul pentru care am ales Binance este că au un volum mare de tranzacționare, nu este nevoie să trimiteți ID-ul și taxele sunt foarte mici.

Deci ce mai aștepți? Să mergem să cumpărăm niște lumeni stelari!

Instrucțiuni despre cum să cumpărați lumeni stelari

Puteți merge și tranzacționați direct pe Binance, sau mai întâi poți cumpărați niște criptomonede de la un broker. Voi cumpăra niște Ethereum de la Coinbase, deoarece este rapid și ușor. Dacă nu aveți încă un cont Coinbase, Click aici și înființează una.

Cumpărați ETH pe Coinbase

După ce v-ați verificat identitatea și ați configurat cardul de debit / credit, puteți cumpăra niște Ethereum.

 1. Click pe Vânzare-cumpărare.

  cum să cumperi lumeni stelari pe coinbase

 2. Apoi faceți clic pe Ethereum

  cum să cumperi lumeni stelari pe coinbase

 3. Derulați în jos și introduceți valoarea monedei fiduciare pe care doriți să o schimbați în Ethereum. Cumpăr 125 de euro, însă contul dvs. ar putea fi într-o altă monedă, cum ar fi dolari SUA.

  cum să cumperi lumeni stelari pe coinbase

 4. Pentru a finaliza achiziția, faceți clic pe Cumpărați Ethereum instantaneu!

Transferul ETH la Binance

 1. În partea de sus a ecranului Coinbase, faceți clic pe Conturi.

  cum să cumperi lumeni stelari pe coinbase

 2. Apoi, selectați Ethereum și faceți clic pe Trimite.

  cum să cumperi lumeni stelari pe coinbase

 3. Când primiți adresa de depunere de la Binance, iată unde o veți lipi. Apoi, deschideți o filă nouă și creați un cont cu Binance.
 4. Odată ce ați fost configurat cu Binance, mutați mouse-ul peste Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.

  cum să cumperi lumeni stelari pe binance

 5. În caseta derulantă, introduceți ETH și apoi faceți clic pe Ethereum.

  cum să cumperi lumeni stelari pe binance

 6. Veți vedea acum o adresă lungă de depunere care va conține atât litere, cât și număr. Click pe Copiați adresa și reveniți la fila Coinbase.cum să cumperi lumeni stelari pe binance
 7. Acum trebuie să lipiți adresa portofelului pe care tocmai l-ați copiat. Apoi, faceți clic pe Trimite. Monedele ar trebui să se actualizeze în contul dvs. Binance în decurs de 10 minute.

Cum să cumperi lumeni stelari pe Binance

Dacă contul dvs. Binance este acum finanțat cu Ethereum, puteți merge să cumpărați lumeni stelari!

 1. Mutați mouse-ul peste schimb valutar și apoi faceți clic pe De bază.

  cum să cumperi lumeni stelari pe binance

 2. În partea dreaptă a ecranului, faceți clic pe ETH. Caută XLM și apoi faceți clic pe XLM / ETH.

  cum să cumperi lumeni stelari pe binance

 3. Sunteți acum pe ecranul de tranzacționare pentru împerecherea Stellar Lumens / Ethereum!
 4. Derulați în jos sub grafic și căutați Cumpărați XLM caseta de tranzactionare. Acum, faceți clic pe Piaţă. Atunci când utilizați opțiunea de piață, înseamnă că obțineți cel mai bun preț Stellar Lumens disponibil în acel moment!
 5. Acum trebuie să introduceți numărul de lumeni stelari pe care doriți să le cumpărați. După cum puteți vedea din captura de ecran de mai jos, cumpăr 1000 de monede. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați tot soldul Ethereum, faceți clic pe 100%.

În cele din urmă, faceți clic pe Cumpărați XLM! Felicitări, ați cumpărat cu succes primul dvs. lumen stelar!

Cât de ușor a fost asta ?! De asemenea, nu uitați, dacă doriți să vă țineți mult timp de monedele dvs. stelare, atunci trebuie să le retrageți într-un portofel sigur. Pentru mai multe informații despre cum să alegeți un portofel sigur, consultați ghidul meu aici!

Concluzie

Ei bine, acesta este sfârșitul ghidului meu „Cum să cumperi lumeni stelari”. Sper ca ti-a placut! Dacă îl citiți până la capăt, ar trebui să vă simțiți suficient de încrezători pentru a ieși și să cumpărați niște lumeni stelari!

Deci, ce îți place cel mai mult la Lumens Stellar? Oare tranzacțiile durează doar câteva secunde sau este practic liber de utilizat? Îmi place foarte mult modul în care echipa încearcă să ajute și țările mai sărace!

Dacă citiți secțiunea de schimb a ghidului meu, ar trebui să înțelegeți bine avantajele și dezavantajele a cinci schimburi diferite care vând lumeni stelari.

Ai decis să folosești Binance ca mine? Știu că există alte schimburi care vă permit să depuneți cu bani fiduciari, dar totuși consider că Binance este cel mai rapid mod de a face acest lucru!

Dar ghidul meu pas cu pas? Ți-a fost ușor de urmărit? așa sper!

Oricum, mi-ar plăcea să vă aud gândurile despre proiectul Stellar Lumens, care schimb ați folosit și câte monede ați decis să cumpărați. Așadar, nu ezitați să lăsați comentariile dvs. mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me