Pe măsură ce termenul „criptomonedă” crește în popularitate, mulți oameni par să caute o monedă care să se potrivească dorințelor și nevoilor lor cele mai bune. Unii se bazează pe Bitcoin, alții se îndreaptă spre altcoinele mai puțin cunoscute. În ultima vreme, un lucru vizibil interesat de EOS a fost observat în cadrul comunităților criptografice din întreaga lume. Mulți oameni se întreabă cum să cumpere moneda EOS – și exact despre asta vom vorbi în acest tutorial.

O voi face pe scurt introduceți ce este EOS în general – creatorul din spatele proiectului, compania, software-ul etc. După aceea, vorbiți bine despre cum să cumpărați moneda EOS și discutați despre cele mai recomandate schimburi de criptomonede.

Să nu pierdem timp și să ne scufundăm direct în tutorial!

Înțelegerea EOS

Doar pentru a face lucrurile mai ușor de înțeles, vă voi da un exemplu cu care mulți oameni sunt familiarizați.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Tu stii Ethereum, dreapta? A doua cea mai populară criptomonedă după Bitcoin? Ei bine, unul dintre principalele motive pentru care Ethereum este la fel de popular este că este nu este doar un „Criptomonedă” – Ethereum este un imens rețea bazată pe blockchain care permite altor criptomonede să se dezvolte, să crească și să se extindă în ecosistemul său.

EOS.IO este același lucru.

Cum să cumpărați monedă EOS: un tutorial cuprinzător

Doar pentru a distinge, EOS este criptomonedă (simbol), în timp ce EOS.IO este rețea reală pe care se bazează simbolul. Chiar dacă acesta este un tutorial despre cum să cumpărați monede EOS, este important să știți și despre software.

Întrebarea naturală de după aceea ar suna probabil cam așa: deci ce este atât de special la EOS?

Este o întrebare perfect normală de pus. Având în vedere că Ethereum este la fel de uriaș și popular pe cât este, se pare că aproape nu mai este loc pentru o altă rețea criptografică emergentă. Cu toate acestea, EOS.IO își propune să fie singura excepție. În prezent este un software construit pe rețeaua Ethereum (ERC-20) care se străduiește să revoluționeze blockchain-ul.

EOS.IO își propune să rezolva majoritatea problemelor care sunt asociate cu termenul „blockchain”. Majoritatea oamenilor, după ce aud acest termen, se gândesc viteză, flexibilitate, și scalabilitate. Acestea sunt cei trei piloni principali ai dezvoltării blockchain – și, de asemenea, principalele obstacole de abordat.

De mulți ani, companiile și dezvoltatorii individuali caută modalități de a îmbunătăți viteza și scalabilitatea blockchain-urilor în ansamblu, pentru ao face mai flexibil și adaptat tehnologiilor și inovațiilor în continuă schimbare. EOS.IO este una dintre aceste companii.

Modul în care merge EOS.IO este că separă informațiile și datele în blocuri mai mici. În acest fel, ei speră să o facă evita excesul de sarcini a rețelei în sine, făcând astfel sistemul să funcționeze mai rapid.

Compania era fondată de Daniel Larimer și se concentrează pe aplicații descentralizate, orientate comercial (dApps). Dacă doriți să știți cum să cumpărați monede EOS, aceste informații sunt esențiale pentru a înțelege cum funcționează compania și de ce face ceea ce face.

De ce ar trebui să cumpărați EOS?

Când sunt atât de multe criptomonede care circulă pe piață, devine dificil să alegi în care merită să investești și în care ar trebui pur și simplu să ignori. Chiar și atunci când renunți la cel mai evident dintre concurenții, rămâi în continuare cu o mulțime de incertitudine.

Acestea fiind spuse, apare o întrebare evidentă – de ce ar trebui să cumpărați EOS? Merită chiar, sau este doar o altă înșelătorie care se preface a fi altceva? Este important să descoperiți aceste lucruri înainte de a vă gândi cum să cumpărați o monedă EOS.

Cum să cumpărați monedă EOS: un tutorial cuprinzător

Totuși, prin aspectul lucrurilor, EOS pare a fi legitim (aceasta include atât EOS.IO, cât și simbolul EOS în sine). A reușit să atragă destul de multă atenție asupra sa lansare inițială (ICO), iar echipa pare să lucreze din greu pentru a dezvolta și promova inovația platformei.

Chiar dacă EOS.IO și-a stabilit niște obiective ambițioase, ele par să lucreze pentru ele. În plus, compania pare să aibă o viziune clară asupra a ceea ce doresc să realizeze și a modului în care intenționează să facă acest lucru.

Se pare că o mulțime de oameni sunt atrași de ideea unui blockchain mai rapid, cu scalabilitate îmbunătățită și performanță generală. Tot ce a mai rămas pentru EOS.IO este să se demonstreze, ceea ce au încercat să facă.

Cum să cumpărați monedă EOS?

Înainte de a vă gândi cum să cumpărați moneda EOS, trebuie mai întâi decide un portofel. Sincer, singurul criteriu pe care ar trebui să-l urmați în timp ce alegeți un portofel adecvat este siguranța. Dacă portofelul dvs. EOS nu este plăcut din punct de vedere estetic sau nu are o mie de funcții diferite, nu contează – atâta timp cât monedele dvs. EOS sunt in siguranta.

Pentru simplitate, voi face referire la MyEtherWallet în acest ghid – este unul dintre cele mai populare portofele care acceptă toate monedele construite pe rețeaua ERC-20 (Ethereum). EOS nu face excepție – oamenii care se gândesc la cum să cumpere moneda EOS aleg deseori ei înșiși acest portofel.

După ce ați configurat portofelul și ați obținut adresa portofelului, acum puteți trece la achiziționarea efectivă a monedei.

Trebuie remarcat faptul că achiziționarea de monede EOS s-ar putea dovedi a fi prea dificilă pentru un proces. Vedeți, este un simbol care nu este ușor cumpărați cu monede fiat. În schimb, ar trebui să cumpărați Ethereum folosind monede fiat și apoi să utilizați ETH pentru a cumpăra EOS.

Cum să cumpărați monedă EOS: un tutorial cuprinzător

Ar putea părea confuz la început, dar procesul este mult mai ușor decât pare.

În primul rând, alegeți o criptomonedă de renume platformă de tranzacționare. Coinbase, Binance și Kraken sunt doar pentru a numi câteva dintre cele mai multe cele cunoscute și de renume. Sincer sunt trei lucruri mari la care ar trebui să fii atent atunci când vine vorba de alegerea platformei de tranzacționare adecvate – securitate, viteză și taxe.

Securitate este destul de auto-explicativ. Nu este nimic mai important atunci când vine vorba de tranzacționarea criptografică decât să știi că monedele tale sunt în siguranță înainte, în timpul și după procesul unei tranzacții. Dacă înseamnă că va trebui să plătiți ceva mai mult sau că va dura mai mult decât o face de obicei – indiferent! Atâta timp cât procesul este neted, la sfârșitul zilei, orice probleme sunt evitate.

Cand vine vorba de viteză, este de obicei mai degrabă o marfă decât o cerință. Sigur, există anumite situații și scenarii în care viteza este foarte importantă, dar de cele mai multe ori tranzacțiile lente nu sunt altceva decât o pacoste.

taxe că oferta platformei de tranzacționare a criptomonedelor este, de asemenea, destul de importantă. Există o mulțime de schimburi care așteaptă doar să înșele oamenii, în special noii veniți din industrie care ar putea să nu știe care sunt prețurile standard.

Binance, de exemplu, oferă o comision de 0,1% sau mai mic din fiecare tranzacție. Acesta este un impozit uimitor de scăzut. Platforma acceptă, de asemenea, monede fiat, deci nu va trebui să efectuați tranzacții suplimentare pentru a cumpăra EOS.

Cum să cumpărați monedă EOS: un tutorial cuprinzător

Changelly oferă o comision fix de tranzacție 0,25% și permite plata în monede fiat (cumpărați ETH și apoi cumpărați EOS cu asta). Din nou, este complet preferențial – unii oameni preferă să plătească o taxă mai mare pentru capacitatea de a face lucrurile într-un mod simplu și de modă veche, în timp ce altora nu le pasă să petreacă puțin timp și să economisească niște bani în acest proces..

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Procesul de plată

În funcție de platforma pe care ați ales-o, acum trebuie să cumpărați EOS cu oricare criptomonedă (cel mai probabil Bitcoin sau Ethereum) sau monede fiat. Cel mai bun mod de a cumpăra o monedă EOS ar fi probabil prin plata în Ethereum. Deoarece moneda EOS se bazează și se dezvoltă pe rețeaua Ethereum, este foarte probabil să aveți un proces fluid în timp ce faceți acest lucru.

După ce ați răspuns la întrebarea „cum să cumpărați monede EOS?” și v-am confirmat prima tranzacție – gata! Acum tot ce trebuie să faceți este să stați strâns și să așteptați ca monedele EOS să vă lovească portofelul.

EOS în SUA

O mulțime de oameni online se întreabă cum să cumpere EOS în SUA. Adevărat, procesul este destul de similar cu cel al cumpărării monedei oriunde altundeva.

Principalul motiv pentru care această întrebare (și altele similare) continuă să apară este că platformele de schimb criptografic nu acceptă de obicei toate țările din întreaga lume. În plus, oamenii tind să obțină oferte mai bune și să acorde mai multă încredere companiilor din regiunea lor.

Deci, pentru oamenii care privesc cum să cumperi EOS în SUA, răspunsul este destul de simplu – procesul de cumpărare efectiv este același, totuși este posibil să doriți să alegeți diferite platforme de schimb, în ​​funcție de locul în care vă bazați. Câteva dintre cele mai populare alegeri pentru entuziaștii EOS din SUA ar fi Coinbase și Binance.

Când să cumpărați monedă EOS?

Acum că am stabilit de unde și cum să cumpărăm monede EOS, ar trebui să ne ocupăm de o altă întrebare importantă – când ar trebui să o faci?

De ce este important acest lucru? Ei bine, indiferent dacă doriți să obțineți profit prin răsturnarea monedei sau doriți să o susțineți prin deținerea monedei și astfel să deveniți deținător de active – probabil că veți dori să cumpărați EOS când este la un nivel scăzut al prețului. Procedând astfel, nu numai că puteți economisi o mulțime de bani, dar puteți obține un mare profit pe parcurs.

Cum să cumpărați monedă EOS: un tutorial cuprinzător

Deasupra puteți vedea Graficul prețului monedelor EOS. Dacă vă gândiți cum să cumpărați criptomonede EOS, această diagramă ar trebui să fie unul dintre principalele lucruri pe care vă concentrați atenția.

După cum puteți vedea din grafic, EOS a avut un câteva creșteri de preț în timpul vieții sale, dar nu a fost nimic atât de spectaculos sau de remarcat. Este evident că simbolul nu a reușit să evite marea prăbușire a pieței de la sfârșitul anului 2017 – dacă vă uitați la cum să cumpărați monede EOS, probabil că știți totul despre asta până acum.

Un lucru care merită menționat și ținut cont dacă vă gândiți cum să cumpărați criptomonede EOS este că simbolul a evitat toate căderile majore care pot fi văzute în alte prețuri ale criptomonedelor. Este într-adevăr un fenomen ciudat și probabil i se atribuie mai mult de un motiv.

In prezent, prețul monedei pare să se fi stabilizat. Acesta este, de asemenea, un semn foarte bun de văzut – ar putea fi descurajant să planificați cum să cumpărați moneda EOS atunci când prețul său este la un nivel minim.

Ceea ce doriți să faceți este să așteptați scăderea prețului. Bineînțeles, ar trebui să faceți o mulțime de cercetări și să citiți numeroase știri din jurul monedei și a rețelei ERC-20 pentru a înțelege cum funcționează și care sunt tendințele viitoare de care să fiți conștienți..

De asemenea, vezi ce au de spus experții – unii oameni au urmărit proiectul încă din prima zi și și-au investit tot timpul și energia în cercetarea EOS și EOS.IO.

Deci, scurtă poveste – dacă doriți să știți cum să cumpărați monede EOS, faceți mai întâi cercetarea!

Concluzii

Deci … Cum să cumperi criptocurrency EOS?

În acest tutorial, am tratat EOS și EOS.IO într-un mod foarte general. Am atins doar suprafața software-ul și simbolul din spatele acestuia – există multe, multe alte lucruri pe care ar trebui să le înveți și să le cercetezi dacă ai vrea să aprofundezi cum să cumperi moneda EOS.

Aceasta este cheia, într-adevăr – cercetare. Dacă faceți suficiente cercetări și săpați suficient de adânc, probabil că veți observa că există modele – mai ales când vine vorba de prețurile criptomonedelor, în general. De asemenea, nu respingeți atât de ușor opiniile experților în criptă – așa cum am menționat mai devreme, unii oameni și-au dedicat tot timpul liber cercetării și analizei unei singure criptomonede.

Amintiți-vă că este important să alegeți un portofel securizat de criptomonede și o platformă de schimb criptografic, cum ar fi Coinbase, Binance sau Kraken.

Deci, am ajuns la sfârșitul acestui „Cum să cumpărați monedă EOS” tutorial. Sper cu adevărat că cantitatea modestă de informații oferite în acest ghid vă va ajuta să decideți cele mai bune metode de unde, când și cum să cumpărați moneda EOS. Mult noroc în proiectele EOS viitoare!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me