Deci, ați luat decizia creșteți portofoliul dvs. de criptomonede și acum doriți să știți cum să cumpărați monede Tron? Ai ajuns în locul potrivit! Apropo, știați că Tron și-a mărit valoarea cu de peste 33 de ori în doar 15 zile în decembrie 2017!?

Acest ghid complet va începe prin a explica ce este moneda Tron, și de ce a fost creat. Apoi voi lista primele cinci schimburi pe care îl puteți cumpăra, urmat de un ghid simplu pas cu pas care va include capturi de ecran pentru a vă facilita procesul!

Până la sfârșitul acestui ghid, veți fi gata să cumpărați prima dvs. monedă Tron.

Notă: Este crucial să alegi schimburi criptografice sigure, indiferent dacă cumpărați TRX sau orice altă monedă. Coinbase și Binance sunt doar câteva dintre opțiunile recomandate. De asemenea, nu uitați să vă păstrați criptomonedele portofele sigure, ca Ledger Nano S și Trezor Model T.

Să începem și să aflăm cum funcționează Tron!

Ce este Tron?

Tron a fost creat la sfârșitul anului 2017 de Justin Sun. Este încă unul dintre cele mai de succes ICO-uri din toate timpurile, creșterea peste 81 de milioane de dolari de la investitori în criptomonede! De fapt, atât de mulți oameni au vrut să-l cumpere, încât a provocat Binance schimb pentru a prăbuși!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Notă: ICO reprezintă oferte inițiale de monede și este o modalitate pentru noi proiecte de criptare de a strânge bani. În 2017, mai mult de 5 miliarde de dolari a fost crescut astfel! Cât crezi că se va strânge în 2018?

Tron vrea complet descentraliza internetul permițând oamenilor să creați și accesați mass-media de zi cu zi fără a utiliza o terță parte. Acest lucru este cu adevărat important, deoarece companiile mari nu numai că controlează ceea ce oamenii pot vedea, dar își iau și cele mai multe profituri!

De exemplu, gândiți-vă la modul în care funcționează YouTube. Dacă petreci mult timp făcând un adevărat video grozav și apoi încărcați-l pe YouTube, voi instantaneu da controlul.

Cum se cumpără Tron: rețeaua Tron.

Deși aveți șansa de a câștiga bani din videoclipul dvs. atunci când tot mai mulți oameni îl vizionează, YouTube va lua un procent mare din profiturile tale. Nu este corect, nu-i așa?!?

Dacă, din orice motiv, YouTube decide că nu mai vor să găzduiască videoclipul dvs., îl pot elimina oricând!

Tron rezolvă această problemă prin crearea unei platforme descentralizate care nu poate fi controlată de nicio persoană. In schimb, controlul este distribuit pe mii de computere diferite.

Singurul mod în care cineva ar putea pirata rețeaua este dacă cineva ar avea acces la fiecare computer care o susține, ceea ce este practic imposibil!

Tron are propria criptomonedă, care se numește TRX pe scurt. TRX este folosit pentru a ajuta confirmați tranzacțiile, și să plătească artiștii pentru munca lor. Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc Tron ca o platformă media descentralizată, valoarea monedei sale va crește.

Oamenii care au investit în Tron în primele sale zile s-au descurcat foarte bine. Când moneda a fost lansată pentru prima dată, a meritat doar 0,002 USD. Asta înseamnă mai puțin de 1 cent! În prima săptămână din ianuarie 2018, a ajuns aproape 0,25 USD pe monedă, făcând câțiva investitori norocoși mult profit.

ACTUALIZARE 2021: TRX merită în prezent 0,035 USD.

Cum se cumpără Tron: monedă Tron.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii sunt atât de încrezători în Tron este fondatorul său, Justin Sun, este foarte bun prieten cu Jack Ma. Ma a creat una dintre cele mai valoroase companii din toate timpurile, Alibaba, ceea ce înseamnă că are o mulțime de contacte importante.

Așadar, acum, că știți un pic de istorie a proiectului, să aflăm cum să cumpărați o monedă Tron!

Cum să cumpărați monedă Tron?

Există multe schimburi diferite din care puteți cumpăra monede Tron, dar vă voi arăta primele cinci. Fiecare schimb are al său avantaje și dezavantaje, deci, citiți pe fiecare și decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. – cumpărarea TRX cu un card de credit sau de debit este de preferat, deci ia-ți timp și decide!

Binance

Creat încă din 2017, Binance este unul dintre cele mai fiabile schimburi criptografice. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale lor este că nu puteți depune sau retrage fonduri folosind monedă fiat, ceea ce înseamnă că va trebui să tranzacționați utilizând o altă criptomonedă.

ACTUALIZARE 2021: Binance acum acceptă mai multe monede fiat, inclusiv USD, EUR, RUB, TRY și așa mai departe.

Notă: Dacă vă întrebați ce vreau să spun prin „Moneda Fiat”, vorbesc despre numerar din lumea reală. USD, EUR și GBP sunt toate exemple de monedă fiduciară. Băncile centrale pot imprima oricât de multe monede fiduciare doresc, ceea ce își scade valoarea în timp!

Cu toate acestea, Binance este foarte popular pentru că listează mai mult de 100 de monede diferite, inclusiv Tron. De fiecare dată când tranzacționați pe Binance veți plăti un taxa de 0,1%, care este una dintre cele mai mici. Chiar mai bine, dacă utilizați Binance Coin, care este, de asemenea, o criptomonedă, primiți o reducere de 50% la toate taxele!

Binance a devenit atât de popular încât la sfârșitul anului 2017 au încetat temporar să permită clienților noi să înregistreze un cont deoarece prea mulți oameni se alăturau!

Cont securitatea la Binance este, de asemenea, bună, după cum puteți configura Google Authenticator. În cele din urmă, Binance are o secțiune de bază și avansată, ceea ce înseamnă că este ideală atât pentru începători, cât și pentru comercianții mai experimentați.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

HitBtc

HitBTC este o schimb criptografic multi-valutar cu sediul în Estonia și își oferă serviciile de la sfârșitul anului 2013. Este perfect pentru începători, deoarece vă permit să depuneți folosind monede fiat precum USD și EUR. Dacă vă aflați în Europa, acest lucru este normal prin SEPA sau SWIFT pentru alte părți ale lumii.

Cum să cumpărați monede Tron: Ghid complet

Nu uitați, dacă decideți să utilizați contul dvs. bancar pentru a depune, va trebui să trimiteți documente de identitate. De asemenea, va trebui să așteptați câteva zile pentru HitBTC pentru a vă verifica ID-ul. Dacă trebuie să cumpărați Tron rapid, ar putea fi mai bine să depuneți folosind o altă criptomonedă precum Bitcoin sau Ethereum.

HitBTC are aproape 200 de criptomonede diferite de cumpărat și vândut, inclusiv Tron. La fel ca Binance, comisioanele de tranzacționare sunt foarte mici, cu 0,1%. Cu toate acestea, în funcție de moneda pe care doriți să o retrageți, taxele pot fi destul de mari.

Deși HitBTC are diverse funcții de securitate, cum ar fi Google Authenticator, când schimbul a fost piratat în 2015, unii oameni și-au pierdut monedele.

OKEx

OKEx a fost lansat în 2014 și inițial susținea numai limba chineză. Cu toate acestea, pe măsură ce au devenit mai populare, au oferit și engleza!

Poti cumpara mai mult de 100 diferite monede pe OKEx și site-ul are un volum mare de tranzacționare. Deși au o facilitate de monedă fiduciară, acest lucru permite comercianților avansați să cumpere produse financiare complicate, deci acest lucru nu ar fi potrivit dacă doriți doar să cumpărați Tron.

Securitate la OKEx este una dintre cele mai bune din industrie, cu utilizatorii obligați să finalizeze pașii de verificare de fiecare dată când se conectează, tranzacționează sau retrag fonduri. Unii oameni se plâng de câte ori trebuie să-și confirme numărul de telefon mobil, dar cred că este bine că iau securitatea atât de în serios!

Cum să cumpărați monede Tron: Ghid complet

Depunerea criptomonedei în OKEx este gratuit, dar fiecare comerțul va costa între 0,02% – 0,2%, în funcție de starea contului dvs. Trebuie doar ID aprovizionare dacă tranzacționați sume foarte mari, ceea ce înseamnă mai mult de 100 Bitcoin în 24 de ore!

În cele din urmă, există suport chat live 24 de ore pe zi, ceea ce este minunat dacă locuiți într-un fus orar diferit de cel al Chinei!

Mercatox

Mercatox a fost creat în 2016 și este un schimb de la egal la egal (P2P). Aceasta înseamnă că nu cumpărați Tron direct de la bursă, ci de la persoana care dorește să-l vândă. Gândiți-vă la P2P ca la persoană la persoană!

Finanțarea contului dvs. este foarte simplă, așa cum există mulți furnizori de plăți diferiți care poate procesa depozite valutare fiat precum Bani perfecti și Payeer! Aceasta va include debit credit card și depozite în cont bancar. Deși acest lucru este foarte convenabil, fiecare furnizor de plăți va avea propriile taxe, așa că verificați acest lucru înainte de a depune.

Ofertele de schimb Mercatox peste 100 de criptomonede diferite să cumpere, să vândă și să tranzacționeze. Fiecare tranzacție costă 0,25% în comisioane de tranzacție atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător, ceea ce este încă destul de ieftin. Când vă înregistrați un cont vi se va solicita să configurați autentificarea în doi factori, verificarea prin e-mail și verificarea prin SMS, ceea ce va face contul dvs. cu adevărat sigur.

CoinEgg

Cu toate că CoinEgg este mult mai mic decât celelalte burse pe care le-am enumerat, au unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare pentru Tron. Cu sediul în Marea Britanie, există multe criptomonede diferite pe care le puteți cumpăra și vinde.

Cum să cumpărați monede Tron: Ghid complet

Din păcate, CoinEgg nu permite depuneri cu card de debit / credit sau cont bancar, dar puteți folosi monede populare precum Bitcoin și Ethereum. Comercial taxele sunt foarte mici, la doar 0,1%.

Când vine vorba de sprijin, există un facilitate de chat live, sau puteți trimiteți un bilet de e-mail. Securitatea este luată foarte în serios la CoinEgg și nu veți putea tranzacționa până când nu configurați trei întrebări de securitate.

Așa că te duci, știi acum de unde să cumperi moneda Tron! Acum este timpul să vă arăt cum să cumpărați monede Tron cu imagini pas cu pas!

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați monede Tron

Deși am enumerat unele schimburi Tron care vă permit să utilizați cardul de debit / credit sau contul bancar, acestea vor dura câteva zile înainte de a fi verificat.

Deci, atunci când vă uitați cum să cumpărați rapid moneda Tron, ar trebui să vă obțineți mai întâi un cont la Coinbase și cumpărați niște Ethereum. Pentru a afla cum să vă înregistrați, puteți vizualiza ghidul meu complet Aici. Odată ce ați fost configurat, reveniți la această parte a ghidului meu „Cum să cumpărați monedele Tron”!

Cum să cumpărați Tron: Cumpărați ETH pe Coinbase

Acum că ți-ai deschis Coinbase cont și v-am verificat informațiile, este timpul să cumpărați niște Ethereum!

 1. Mai întâi, faceți clic pe Vânzare-cumpărare

  Cum să cumperi tron ​​pe Coinbase

 2. Apoi, faceți clic pe Ethereum

  Cum se cumpără monede tron ​​de pe coinbase

 3. Derulați în jos până la partea de jos a paginii și introduceți cantitatea de Ethereum pe care doriți să o cumpărați. Deoarece contul meu este în euro, am introdus 125 EUR. Caseta ETH se va actualiza apoi în funcție de suma pe care o introduceți.
 4. În cele din urmă, faceți clic pe Cumpărați Ethereum instantaneu pentru a finaliza achiziția. Uşor!

Cum să cumpărați Tron: Trimiterea ETH către un schimb

Acum că ați cumpărat niște Ethereum, va trebui să le transferați la un schimb care vinde Tron. Eu folosesc în mod normal Binance deoarece au cel mai mare volum și taxele lor sunt foarte mici.

 1. Click pe Conturi în partea de sus a bursei
 2. Apoi trebuie să derulați în jos, selectați Ethereum și faceți clic pe Trimite.
 3. Vi se va cere apoi să introduceți adresa portofelului la care doriți să trimiteți Ethereum. Aceasta va fi adresa dvs. Binance. Dacă nu aveți încă un cont Binance, faceți clic aici pentru a vedea ghidul nostru complet. Reveniți la pasul 4 după ce ați configurat!
 4. Pentru a obține adresa de portofel Ethereum pe Binance, mutați mouse-ul pe Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.
 5. Acum faceți clic pe caseta derulantă, introduceți ETH și apoi faceți clic pe Ethereum.
 6. Acum veți vedea adresa dvs. unică de portofel Ethereum pentru Binance. Click pe Copiați adresa și apoi întoarce-te la Coinbase.
 7. În Coinbase, lipiți adresa portofelului Binance și faceți clic pe monedele dvs. Ethereum ar trebui să ajungă la Binance în termen de 10 minute!

Cum să cumpărați Tron: achiziționarea TRX pe Binance

Ați ajuns până acum și sunteți acum la un pas de a cumpăra primele dvs. monede Tron! Odată ce Cont Binance este finanțat, urmați pașii de mai jos.

 1. Mutați mouse-ul peste schimb valutar și apoi faceți clic pe De bază.
 2. În dreapta paginii, faceți clic pe ETH, caută TRX și apoi faceți clic pe TRX / ETH.
 3. După cum veți vedea din captura de ecran de mai jos, vă aflați acum pe ecranul principal de tranzacționare pentru asocierea Tron / Ethereum.
 4. Derulați în jos sub grafic și căutați Cumpărați TRX. Apoi faceți clic pe Piaţă. Făcând clic pe Piață, acest lucru vă va oferi prețul actual de piață pentru Tron, astfel încât comanda dvs. va trece imediat!
 5. Acum trebuie să introduceți suma de Tron pe care doriți să o cumpărați. Dacă doriți să utilizați tot Ethereum pe care l-ați transferat de la Coinbase, faceți clic pe 100%.
 6. În cele din urmă, faceți clic pe Cumpărați TRX pentru a finaliza tranzacția.

Felicitări! Acum știi cum să cumperi Tron Coin pe Binance! Cât de ușor a fost asta?

Cum se cumpără Tron: Concluzie

Dacă ați citit acest „Cum să cumpărați monede Tron?” ghid de la început la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine cum funcționează proiectul.

Amintiți-vă că este important să alegeți întotdeauna schimburi de criptomonede de încredere atunci când cumpărați TRX. Este foarte recomandat să alegeți între Coinbase și Binance.

De asemenea, asigurați-vă că obțineți un portofel sigur, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor Model T. Sau le puteți păstra în Portofel Coinbase.

Sperăm că v-a plăcut „Cum să cumpărați monedă Tron?” ghid. Mi-ar plăcea să vă aud gândurile despre Tron și de ce credeți că este o monedă bună de cumpărat. Poate știi ceva ce eu nu știu !? Lasă-mi comentariile tale și anunță-mă!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me