Binance este una dintre cele mai populare platforme de schimb criptografic de pe piață. După cum probabil știți deja, oferă utilizatorilor o mare varietate de beneficii, și este considerat a fi în partea de sus, până la reputație și încredere sunt ingrijorati. Astăzi, în acest tutorial, vom vorbi despre cum să cumperi pe Binance, pe lângă alte lucruri.

Achiziționarea, vânzarea, sau comercial criptomoneda de pe Binance nu este de fapt ceva de care ai avea nevoie pentru a termina un curs universitar pentru a-ți da seama. Acestea fiind spuse, însă, Binance este, desigur, unul dintre site-urile de schimb criptografic cu aspect mai complex – dacă sunteți complet nou în acest subiect, poate deveni destul de confuz, rapid.

După o scurtă introducere, totuși, toată confuzia ta ar trebui ștearsă – indiferent dacă este vorba de Binance BTC sau orice alt criptografic, odată ce ați terminat acest tutorial, veți putea cumpăra și vinde monedele dvs. pe platformă (și, de asemenea, să le schimbați, dacă doriți).

De ce să folosiți Binance?

Dacă căutați cum să cumpărați Binance, probabil că ai decis deja asta această platformă specială de schimb de criptomonede este cea mai bună opțiune pentru dvs.. Cu toate acestea, dacă nu sunteți încă 100% sigur, să trecem rapid prin unele dintre cele mai proeminente caracteristici ale platformei.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pentru început, majoritatea oamenilor care caută cum să cumpere monede de pe Binance o fac pentru că această platformă acceptă un număr semnificativ de criptomonede. În momentul redactării acestui ghid, veți găsi peste 150 diferite cryptos și altcoins disponibile pentru a fi tranzacționate pe site.

Aceste monede criptografice includ atât cele mai importante criptomonede din lume (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.) și o gamă largă de monede mai de nișă. Este de fapt unul dintre motivele pentru care Binance este considerat a fi un mare schimb de cripto pentru unii comercianți cu experiență care se gândesc la extinderea portofoliului de active!

Cum să cumpărați pe Binance: un telefon cu sigla Binance este pornit.

Deși este adevărat că Binance este unul dintre schimburile de criptomonede potențial mai confuze, acest lucru este adevărat doar din cauza diferitele caracteristici pe care le oferă utilizatorilor săi. Vedeți, pe Binance, puteți cumpărare, Spune, Binance BTC de pe platformă, sau Tranzacționați-l de la alți utilizatori.

Achiziționând monedele de pe platformă, veți întâlni un alt beneficiu major al Binance – se poate face cu un card de credit-debit. Este foarte important! Cu multe alte schimburi de cripto acolo, vă veți chinui să găsiți astfel de caracteristici – cele mai apropiate este transferurile bancare, dar chiar și acestea sunt mai puțin convenabile decât să plătiți cu un card.

Desigur, Binance are multe de oferit comerciantului mediu de criptomonede. Deși designul interfeței și varietatea de caracteristici sunt adesea considerate greoaie pentru majoritatea comercianților începători, acesta este motivul pentru care „Cum să cumpărați pe Binance?”Vine tutorialul!

Cum să cumpărați pe Binance: două metode alternative

După cum sa menționat anterior, în timp ce căutați cum să cumpărați în Binance, veți afla că există doua feluri de a face acest lucru – cumpărarea de criptomonede de pe platformă sau tranzacționarea cu o altă persoană.

Nu vă faceți griji – vom acoperi ambele metode. Să începem cu cel mai popular și să verificăm cum să cumpărați pe Binance utilizând un card de credit sau de debit.

Metoda cardului de credit / debit

Mai jos, veți găsi un ghid pas cu pas despre cum să cumpărați Bitcoin pe Binance (deși, rețineți că puteți achiziționa orice altă criptomonedă în același mod).

Pasul 1. În primul rând, conectați-vă la contul dvs. Binance. Dacă nu aveți încă un cont, înregistrați-vă pe site – procesul de înregistrare este foarte rapid și simplu, dar din motive de continuitate și simplitate, presupun că aveți deja un cont pe site (I Adică, te uiți la cum să cumperi pe Binance, la urma urmei).

Pasul 2. După ce v-ați conectat la site, navigați la colțul din dreapta sus al ecranului. Acolo, găsiți „Cumpărați Crypto”Și puneți mouse-ul peste el. Acum, veți vedea până la 5 opțiuni de cumpărare cripto diferite – depozituri bancare, carduri de credit-debit, Tranzacționare P2P, sold de numerar, și plăți de la terți. Deoarece ne concentrăm pe (probabil) cel mai simplu mod de a tranzacționa, faceți clic pe „Card de Credit / Card de Debit” opțiune.

Cum să cumpărați pe Binance: cumpărați fila cripto.

Pasul 3. Acum, dacă încercați să aflați cum să cumpărați pe Binance pentru că ați auzit că este un proces complex, fiți siguri – a face acest lucru cu un card de credit / debit este foarte simplu. Acest lucru este evident prin ecranul care apare după ce ați ales opțiunea menționată mai sus – veți fi redirecționat către o pagină unde ar trebui apoi alegeți suma pe care doriți să o cheltuiți pentru achiziția dvs. Binance BTC.

Cum să cumpărați pe Binance:

Pasul 4. După ce ați ales suma de bani pe care doriți să o cheltuiți, apăsați „Cumpără”- în acest moment al procesului de achiziție, vi se va solicita să vă verificați contul (dacă nu ați făcut acest lucru înainte de a decide să cumpărați Bitcoin pe Binance). Presa “Verifica acum”.

Cum să cumpărați pe Binance: verificarea identității.

Pasul 5. Pe măsură ce sunteți redirecționat către pagina de verificare, veți vedea că trebuie verificați-vă identitatea cu Binance pentru a face prima ta tranzacție. Aceasta implică furnizarea numelui și prenumelui dvs. legal, Data de nastere, adresa rezidentiala, pe lângă încărcând o fotografie a actului dvs. de identitate și făcându-vă o fotografie. Toate acestea sunt proceduri standard.

Cum să cumpărați pe Binance: selectarea regiunii și verificarea identității.

Pasul 6. După ce v-ați verificat contul, va trebui să faceți acest lucru confirmați detaliile de plată. Unul dintre lucrurile importante pe care ar trebui să le cunoască toți cei care caută cum să cumpere în Binance în acest moment este faptul că puteți cumpărați BTC direct cu cardul dvs. de credit / debit, sau prin Simplex.

Acum, există diferite avantaje în alegerea oricăreia dintre aceste metode. Majoritatea au de-a face cu taxele și viteza tranzacției – în funcție de prețul BTC, cumpărarea Bitcoin pe Binance prin Simplex ar putea fi lucrul inteligent de făcut.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, veți ajunge în continuare achiziționarea criptelor cu cardul dvs. de credit sau de debit. Rețineți, totuși, că, dacă alegeți ruta Simplex, va trebui să o faceți treceți verificarea pe platforma respectivă, de asemenea.

Pasul 7. După ce ați făcut toate acestea și ați ales ambele cantitățile de Binance BTC pe care doriți să le achiziționați și v-ați verificat contul, nu mai rămâne decât să verificați rezumatul comenzii și să îl completați!

Deci – așa cum puteți cumpăra de pe Binance în timp ce utilizați un card de credit sau de debit. Simplu, rapid, și fără bătaie de cap. Acestea fiind spuse, există și un alt mod de a proceda – tranzacționarea cu un alt titular de criptare.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Metoda de tranzacționare

Anterior am menționat că există până la 5 moduri diferite de a cumpăra monede de pe Binance. Cu toate acestea, doar două sau trei merită explicate în profunzime – metoda cardului de credit / debit este super-popular, în timp ce metoda de tranzacționare se va dovedi probabil cea mai complexă, dacă sunteți un comerciant începător.

Restul metodelor sunt de fapt destul de auto-explicativ, și va urma un model similar cu cel al achiziționării criptelor pe platformă prin intermediul unui card de credit sau de debit.

Deci, înapoi pe drumul cel bun – cum să cumpărați pe Binance în timp ce tranzacționați alți utilizatori?

Pasul 1. Din pagina de pornire a site-ului web (sau tabloul de bord, dacă sunteți conectat), navigați la partea superioară a ferestrei și plasați cursorul peste „Comerț”Buton.

Cum să cumpărați pe Binance: tranzacționați pe Binance.

Pasul 2. Aici, veți vedea mai multe opțiuni diferite. Toate acestea se referă la un anumit tip de tranzacționare pe care îl puteți efectua. Este de fapt o caracteristică excelentă, deoarece, dacă sunteți începător, veți putea utilizați interfețele de bază sau clasice, în timp ce unii dintre comercianții mai experimentați vor avea șansa utilizați versiunea avansată a platformei.

Presupunând că abia ai început, mergi înainte și alege „Clasic” opțiune. „De bază”Una este, bine… Foarte de bază.

Pasul 3. Desigur, interfața ecranului către care veți fi redirecționat ar putea părea puțin intimidantă la început. Acestea fiind spuse, sunt aici să vă spun – nu vă faceți griji! Totul este mult mai simplu decât pare.

Cum să cumpărați pe Binance: aspect clasic Binance.

În stânga, ai schimbarea constantă a prețurilor BTC. În partea de sus, veți găsi 24 de ore maxime, minime, volume, și unele schimbări generale. De asemenea, veți putea vedea graficele sfeșnicelor, meserii de piață, și câteva informații similare. Cu toate acestea, concentrarea dvs. ar trebui să fie îndreptată spre partea de jos a paginii.

Pasul 4. Aici, veți vedea ecranul dvs. de tranzacționare. Puteți alege „Limită”,„Piaţă”Sau„Stop-limit”Opțiuni de tranzacționare. „Limită” și “Stop-limit„S-ar putea dovedi un pic complex dacă începeți să aflați cum să cumpărați pe Binance – în schimb, îndreptați-vă atenția către„Piaţă”Fila.

Cum să cumpărați pe Binance: cumpărarea pe piață pe Binance.

Cu “Piaţă”, Veți putea cumpărați BTC la prețul exact pe care îl deține în acel moment. Acest lucru vă permite să evitați toate calculele complicate și complexe, dacă doriți acest lucru.

Aici veți putea, de asemenea setați o cantitate specifică de USDT pe care doriți să-l cheltuiți pe Bitcoin. Puteți selecta să petrece ¼, jumătate, ¾, sau chiar toate din USDT pe BTC. Procesul este la fel de simplu – selectați suma corespunzătoare și apăsați „Cumpărați BTC”!

Serviciul Binance P2P

Pentru a finaliza ghidul nostru despre cum să cumpărați Binance, merită menționat un lucru final – P2P serviciile pe care Binance le oferă.

Binance vă permite tranzacționați cu un alt utilizator în mod direct – ai face plătiți în moneda dvs. locală, printr-o metodă de plată convenită. De cele mai multe ori, această metodă ar fi o banca transfer.

Aici, Binance acționează ca un serviciu de escrow – în acest fel, puteți fi sigur că meseriile vor fi legitime, și că nu vei fi înșelat din toți banii tăi.

Cum să cumpărați pe Binance: schimburi P2P.

Vizitând partea P2P a platformei, veți putea alegeți dacă doriți să cumpărați sau să vindeți. Odată ce ați terminat, veți putea, de asemenea introduceți suma specifică de bani pe care doriți să o cheltuiți pentru activul ales.

Pentru a fi sincer, opțiunea de tranzacționare P2P ar putea fi una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei care doresc păstrați lucrurile simple, și utilizați unele specifice, metodă de plată de nișă. În plus, se poate dovedi, de asemenea, o alternativă excelentă pentru acei comercianți care încearcă să obțină cel mai mult BTC (sau o altă monedă criptografică, cum ar fi ETH, EOS, sau altceva) pentru banii lor.

În mod firesc, acest lucru necesită o mulțime de analize de piață, și va trebui fi mereu în căutarea unor fluctuații de preț, știri cripto, schimbari majore, și așa mai departe. Totuși, se poate dovedi a fi destul de profitabil – de aceea este un factor important de care trebuie să țineți cont atunci când încercați să învățați cum să cumpărați pe Binance.

rezumat & Concluzii

În acest moment, ar trebui să fii mai bine informat când vine vorba de întrebări precum „cum să cumperi Binance BTC, ETH etc.”.

După cum probabil ați observat în acest ghid, Binance nu este atât de intimidant, chiar dacă abia începi. Acum, nu mă înțelegeți greșit – poate fi destul de complex, mai ales dacă nu aveți experiență anterioară cu tranzacționarea sau investiția de active și vă dați peste „Avansat”Ferestre de tranzacționare.

Spunând asta, Binance este încă o platformă uimitoare de schimb de criptomonede în sensul că îți oferă șansa să depuneți fonduri prin intermediul unui card de credit / debit, transfer bancar, și multe alte metode.

Cum să cumpărați pe Binance: site-ul web Binance.

Adevărat, este o afacere mare! Din nou, acest lucru este valabil mai ales pentru oricine care abia începe cu cripto. Probabil că nu ați dori să efectuați unele procese manuale care implică o mulțime de terminologii confuze, instalări de software și așa mai departe. Binance vă permite să omiteți toate acestea și să faceți lucrurile într-un mod simplu!

Acestea fiind spuse, totuși, ar trebui să le luați în considerare întotdeauna păstrarea fondurilor dvs. de criptomonede într-un portofel sigurTrezor și Ledger sunt cei doi jucători majori de pe această piață și vă vor oferi cele mai mari caracteristici de securitate. În timp ce învățați cum să cumpărați pe Binance este minunat, lecțiile nu se opresc aici – asigurați-vă că vă țineți mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în această industrie!

Acestea fiind spuse – mulțumesc pentru lectură! Vă doresc mult noroc în toate proiectele dvs. de criptare care vor veni!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me