Deci, vrei să înveți cum a mea Bitcoin, dreapta? Ei bine, este bine, pentru că ați găsit locul perfect pentru a începe!

În următorul ghid, veți afla tot ce trebuie să știți despre mineritul Bitcoin. Desigur, dacă doriți să o faceți, voi presupune că știți deja elementele de bază despre uimitoarea descoperire tehnologică și financiară care este Bitcoin!

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde provin Bitcoins, modul în care tranzacțiile sunt păstrate în siguranță și consecvent pe rețeaua Bitcoin, sau cât timp îmi ia un Bitcoin, acest ghid ar trebui să vă fie de mare ajutor.

Așadar, apucă-ți lopata și torța de cap și să mergem la minerit! Glumeam. Sunt sigur că știi că nu exploatăm, de fapt?

Notă: De asemenea, puteți cumpăra niște Bitcoins, dintr-un schimb de încredere. Dacă sunteți interesat, verificați Coinabase sau Binance!

O scurtă explicație despre cum să extrag Bitcoin

Înainte de a începe să vă învăț cum să extrageți Bitcoin, ar trebui să vă ofer mai întâi o scurtă explicație a ceea ce vrem să spunem când vorbim despre Minarea Bitcoin.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

După cum probabil știți deja, Bitcoin este A blockchain-bazat criptomonedă. În esență, funcționează similar cu registrul unei bănci (înregistrarea tranzacțiilor). Cu toate acestea, băncile au nevoie ca tu să ai încredere în ele. Bitcoin este diferit. Trebuie doar să aveți încredere în codul care a creat rețeaua și regulile acesteia. Nu întâmplător Bitcoin a fost creat imediat după criza financiară globală din 2008. A fost conceput pentru a fi bani fără încredere!

Dar așteaptă un minut, dacă nu trebuie să ai încredere într-o bancă, de unde știi că oamenii nu vor înșela rețeaua? De unde știi că fiecare Bitcoin poate fi cheltuit o singură dată?

Rețeaua este securizat de unități de calcul specializate numiți mineri care sunt distribuiți într-un număr mare de entități unice. Când trimiteți o tranzacție către blockchain-ul Bitcoin, acești mineri trebuie să verifice dacă aveți Bitcoin-ul necesar pentru a-l trimite și că sunt respectate diferite alte reguli..

Cum să exploatezi Bitcoin: platforme miniere.

Sursa: IEEE

Tranzacțiile sunt grupate în blocuri și apoi un șir de caractere trebuie ghicit de minerii din rețea. Aceste personaje sunt cunoscute sub numele de „hash” al blocului. Fiecare bloc conține hash-ul blocului anterior, precum și un hash nou care trebuie ghicit.

Odată ghicit corect, minerul poate adăuga blocul la lanț. Acest proces de ghicire se numește „dovada muncii”. Este cea mai importantă caracteristică de securitate pe care trebuie să o cunoașteți pentru a ști cum să extrageți Bitcoin.

Prin includerea hashului blocului anterior, ceilalți mineri din rețea pot verifica dacă acele tranzacții conținute într-un bloc au venit după cele din blocurile care au fost înaintea acestuia. Această colecție de blocuri din secvență este blockchain-ul. Simplu, corect?

Blocați recompense și taxe pentru mineri

Minerii deblochează Bitcoin nou atunci când adaugă un bloc în blockchain. De asemenea, primesc recompensa taxelor pe care utilizatorii le includ în tranzacțiile lor. Acest lucru face utilă cheltuirea banilor pe electricitatea și sistemele informatice necesare pentru al meu. Când fiecare Bitcoin valorează mii de dolari, este într-adevăr un stimulent foarte puternic!

Cele Trei Căi

Bine, acum, că știi exact de ce ai vrea să extrag Bitcoin, să trecem la bit, sunt sigur că toți ai venit aici pentru – învățând cum să extragi Bitcoin! Sunt în trei moduri pentru a începe mineritul Bitcoin:

minerit în bazin minerit singur exploatarea în cloud

Piscină minieră

(Recomandat)

Mining singur

(nerecomandat minerilor novici sau amatori)

Utilizarea serviciilor de minare în cloud

(nu este recomandat nimănui!)

Mă voi uita la acestea mai puțin în detaliu și apoi voi vedea exact cum să extrag Bitcoins!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Piscină minieră

Exploatarea Bitcoin ca parte a unui grup mai mare de mineri este cel mai usor, cel mai rapid, și cel mai fiabil mod de a vă asigura că operațiunea dvs. de extragere a Bitcoin este profitabilă. Vă uniți forțele cu alți mineri pentru a împărtăși recompensele.

Înscriindu-vă la un pool, dvs. (și toți ceilalți din pool) sunteți de acord împarte orice Bitcoin pe care ești recompensat cu ceilalți membri ai grupului. Aceasta înseamnă că veți primi regulat plăți mici.

in orice caz, nu toate bazinele sunt la fel. Există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o piscină. Sunt:

 • mărimea a bazinului.
 • plăți minime.
 • taxe taxat de piscină.

Dimensiunea piscinei

Dimensiunea piscinei este un lucru important la care să te gândești atunci când minerezi ca parte a unei piscine, deoarece pe măsură ce mai mulți oameni mina în piscină, șansele de a fi recompensat cresc. Cu toate acestea, deoarece recompensele vor fi împărțite între mai mulți utilizatori, vor fi, de asemenea, mai mici!

Cum să extrag Bitcoin: cele mai mari bazine miniere.Cele mai mari bazine miniere | Sursa: blockchain

Aderarea la grupuri mari de exploatare a criptomonedelor este de obicei o opțiune confortabilă pentru începători cum să extragă Bitcoin. Acest lucru se datorează faptului că ei va fi obținând multe plăți și nu va cheltui mult pe electricitate așteptând ca următoarea fracțiune de Bitcoin să le fie recompensată.

Plata minimă

Un alt lucru important de luat în considerare este plata minimă pe care pool-ul vă va permite să o retrageți. Prin plată minimă, mă refer la cea mai mică cantitate de Bitcoin pe care pool-ul vă va lăsa să o scoateți. Dacă sunteți foarte nou în domeniul exploatării criptomonedelor, probabil că veți dori să vă alăturați unui grup o plată minimă cât mai mică posibil. Acest lucru va însemna că puteți fi siguri că totul funcționează așa cum ar trebui să facă într-o perioadă mai scurtă.

Nu doriți să folosiți o mulțime de energie electrică scumpă, adunând Bitcoin în valoare de câteva sute de dolari, doar pentru a descoperi că piscina dispare sau se întâmplă ceva foarte rău în știrile despre criptomonede pentru a face ca prețul Bitcoin să scadă brusc.!

Taxe pentru piscină

Fiecare piscină percepe o taxă pentru organizarea tuturor pentru dvs. Taxa este de obicei un procent din profiturile dvs. Acesta va fi preluat întotdeauna de pe Bitcoin pe care îl extrageți automat, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata dvs. personală!

Desigur, nu este nevoie să vă spunem asta cu atât este mai mică taxa pe care o plătiți, cu atât mai bine pentru rentabilitatea dumneavoastră. Este doar evident!

Cum să exploatezi Bitcoin: un miner care exploatează Bitcoin.

Taxele tipice sunt între 1% și aproximativ 3%. Există și piscine cu taxe miniere de 0%. Cu toate acestea, fiabilitatea lor este încă de văzut. Cu excepția cazului în care cunoașteți o persoană în care aveți încredere care vă recomandă un bazin de minerit gratuit, este mult mai bine să mergeți cu unul care și-a construit o reputație.

Gestionarea unei piscine este scumpă. Există o mulțime de sisteme informatice și spațiu pentru centrele de date care trebuie plătite. Este o slujbă cu normă întreagă pentru câțiva membri ai personalului. Taxele de aproximativ 1% sunt corecte. Cu toate acestea, probabil ar trebui să evitați grupurile cu taxe de peste 3%.

Mining alone

Când vorbești despre cum să extragi Bitcoin, mineritul singur este posibil. Pare probabil cea mai bună idee. Cu siguranță, nu ar trebui să împărțiți recompensele miniere cu alte mii de oameni? De asemenea, plata a 1% din tot ceea ce faceți ar putea ajunge scumpă dacă intenționați să o minați mult timp.

Ei bine, ai dreptate. Un fel de.

Exploatarea solo a Bitcoin înseamnă asta nu trebuie să vă împărțiți profiturile cu un grup imens de alte persoane. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că nu puteți împărți nici profiturile altor mii de mineri. Veți fi plătit doar dacă sunteți minerul care rezolvă hashul.

Acest lucru înseamnă că nu numai că concurezi cu orice alt miner solo de pe planetă, dar concurezi și cu fiecare piscină. Chiar dacă aveți mai multă putere de calcul decât fiecare miner din fiecare piscină, aveți mai mult decât întregul bazin combinat? Probabil (definitiv) nu!

Acestea fiind spuse, dacă sunteți multi-milionar, ați putea înființa o operațiune minieră profitabilă solo. Ar trebui să cumpărați sute (dacă nu chiar mii) de ASIC-uri (cipuri de circuite specifice aplicației). Pentru cele mai bune cipuri miniere, veți căuta să cheltuiți în jur de 1.000 USD până la 1.500 USD.

Probleme pentru Minerii de Bitcoin Solo

Pentru a rula sute de cipuri de calculator va fi nevoie o mulțime de energie electrică. Cel mai bun mod posibil de a extrage Bitcoin acum este cu ajutorul minerul DragonMint T1. Aceasta funcționează la 1.600W. Înmulțiți acest lucru cu 100, de exemplu, și vă uitați la o factură gigantică în fiecare lună!

Pentru a agrava lucrurile, rularea a sute de cipuri de computer devine Fierbinte. Gândiți-vă să folosiți un laptop pentru câteva ore pe genunchi. Se pot încălzi destul de bine, nu? Laptopul mediu rulează în jur de 60W. Asta este de aproximativ 26 de ori mai puțină putere decât o singură unitate DragonMint. Acum, imaginați-vă 100 de băieți răi alergând simultan într-o cameră mică. Veți avea nevoie de o ventilație serioasă! Asta înseamnă un consum mai mare de energie!

Cum se extrage Bitcoin: mineritul solo DagonMint T1 Miner.

Sursa: halongmining

Una dintre preocupările care vor apărea pe drumul dvs. de a învăța cum să extrag Bitcoin este zgomotul. Cu zumzetul constant al sutelor de componente ale computerului, plus instalații de răcire la scară industrială care funcționează 24 de ore pe zi, o operațiune de exploatare individuală la scară profesională va fi extrem de tare!

Când priviți unde majoritatea minerilor solo au decis să-și stabilească operațiunile, veți vedea un tipar care apare. Lor le place climă răcoroasă (este necesară mai puțin ventilație), electricitate ieftină (costul energiei consumă mai puțin profiturile) și la distanta, locații rurale (există spațiu pentru operațiuni importante, departe de persoanele care s-ar putea plânge de zgomot). Cele mai importante locații miniere Bitcoin de astăzi sunt Islanda, Canada rurală, și Rusia.

Cloud Mining

exploatarea în cloud

S-ar putea să vă întrebați de ce cineva s-ar deranja să cheltuiască sumele uriașe de bani pe echipamente miniere scumpe pentru a le închiria altcuiva. Motivul este simplu. Ei vor sa să garanteze profiturile investiției lor și să nu le afecteze pe acestea din cauza fluctuațiilor prețului Bitcoin.

Conceptul pare ciudat, dar unii oameni aleg cum să extragă Bitcoin în acest fel. Să ne uităm la unele dintre avantajele și dezavantajele mineritului în cloud.

Bravo

Avantajele Cloud Mining

✓ Nu sunteți responsabil pentru echipament. Dacă ceva se strică, de multe ori nu este nevoie să-l înlocuiți sau să-l reparați (totuși, aveți grijă întotdeauna să citiți tipăriturile mici dintr-un contract de exploatare în cloud. Compania ar putea să vă ceară să plătiți pentru daunele produse echipamentelor lor!).

✓ Puteți câștiga bani prin extragerea Bitcoin fără a cheltui mii sau milioane pe echipamente miniere. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să faceți față căldurii sau zgomotului din propria casă sau din alte locații potențiale.

✓ Avantajul final este acela nu trebuie să știți nimic despre extragerea criptomonedelor. Dacă doriți să o înnorează pe a mea, probabil că nu aveți nevoie deloc de acest ghid despre cum să extrageți Bitcoin!

degetul mare în jos

Dezavantaje ale Cloud Mining

✗ Plătești bani în avans. Dacă prețul Bitcoin scade considerabil, este posibil să fiți blocați într-un contract și să extrageți pierderi până când prețul crește din nou (dacă se întâmplă vreodată). Vă asumați tot riscul, deoarece operatorul de exploatare în cloud are garantat un profit.

✗ Nu puteți face upgrade sau schimba nici software-ul de minare, nici hardware-ul folosit de furnizorul de cloud mining.

✗ Companiile de exploatare în cloud sunt ținte pentru hackeri. În iulie 2017, Genesis Mining a fost piratat. Bitcoin a fost transferat de la portofelul fierbinte al companiei către un portofel extern.

Opinie personala: Dacă doriți să obțineți o criptomonedă, dar nu doriți să investiți în hardware scump pentru minerit, cumpărați doar Bitcoin cu banii pe care i-ați fi cheltuit pe un contract de minare cloud. În acest fel, dacă piața are o scădere dramatică, vă puteți vinde poziția. Nu veți fi blocați într-un contract minier care devine din ce în ce mai lipsit de valoare pe zi ce trece.

Cum să extragi Bitcoin într-un pool: Tutorial

Deci, probabil că doriți să începeți să extrageți Bitcoin deja? Există câteva lucruri pe care trebuie să le aveți înainte de a începe:

 • Cel puțin o platformă minieră ASIC Bitcoin.
 • O aplicație minieră.
 • Un portofel digital pentru a stoca Bitcoin pe care îl faceți.
 • Echipamente de ventilație – ventilatoare, conducte (numai pentru operațiuni mai mari).
 • Calitatea de membru la o piscină.
 • Distribuitoare de putere.
 • Unități de alimentare (puterea ASIC-ului dvs. va determina câte și de ce putere aveți nevoie).
 • cablu Ethernet.
 • conexiune internet.
 • Computer sau dispozitiv mobil capabil să navigheze pe internet.

Configurarea Gear

Opțiunile de configurare specifice vor varia în funcție de modelul de miner ASIC pe care îl utilizați. Producătorul ar trebui să detalieze exact cum să facă acest lucru în manualul de utilizare sau pe site-ul web. Următorul ghid este specific pentru cum să extrag Bitcoin cu unitatea Antminer S9 de pe Antpool. Cu toate acestea, o mare parte din aceasta va fi utilă, indiferent de ce miner ASIC decideți să utilizați.

1. Găsiți puterea consumată de ASIC. Acest lucru trebuie menționat în mod clar în manual, sub specificații. S9 folosește 1.275 wați.

2. Potriviți unitățile de alimentare cu consumul de energie. Două surse de alimentare de 110 V de 1.000 W și 650 W vor fi suficiente pentru majoritatea operațiunilor cu un singur miner.

3. Conectați unitățile de alimentare la unitatea Antminer utilizând conexiunile relevante.

4. Odată conectat la sursa de alimentare, introduceți cablul Ethernet și conectați-l la routerul dvs. de internet.

5. Asigurați-vă că sunt realizate toate conexiunile necesare, apoi alimentați alimentarea. Antminer S9 ar trebui să vină acum.

6. Pe computerul sau dispozitivul mobil, utilizați un instrument de scanare IP pentru a afișa dispozitivele conectate la conexiunea dvs. de internet. Ar trebui să vedeți Antminer listat. Apoi, puteți introduce adresa IP a Antminer în fereastra browserului de pe dispozitivul ales.

7. Următorul ecran pe care îl vedeți ar trebui să fie fereastra de conectare a minerului. În cazul Antminer S9, datele de autentificare implicite sunt numele de utilizator – rădăcină, parola – rădăcină. Puteți să le schimbați făcând clic pe butonul „Administrator”Fila. Vă recomand să faceți acest lucru.Cum să extrag Bitcoin: Ant Mine.

8. Acum va trebui să introduceți diverse detalii din grupul de minerit pe care îl veți utiliza. Ar trebui să le puteți afla cu ușurință de pe site-ul bazinului dvs. minier.

Cum se extrage Bitcoin: configurații generale Ant Miner.

9. Odată introdus, Antminer-ul dvs. ar trebui să înceapă exploatarea în piscină.

Alegerea unui bazin minier

Pe calea către învățarea modului de extragere a Bitcoin, puteți alege orice grup de minerit Bitcoin doriți. Cu toate acestea, vă recomandăm să alegeți dintre unul dintre aceste grupuri recomandate pentru a începe cu:

Numele piscinei Taxă pentru piscină Plata minimă Adresa piscinei Dimensiunea piscinei
Slush Pool 2% 1 mBTC (cu taxă) 10 mBTC (gratuit) strat + tcp: //eu.stratum.slushpool.com: 3333

(Adresa euro)

Mediu
ViaBTC 2% -4% (depinde de modul de plată a acțiunilor) 0,1 mBTC strat + tcp: //btc.viabtc.com: 3333 Mare
F2Pool 3% 1mBTC strat + tcp: //stratum.f2pool.com: 3333 Mare
Antpool 1% 0,5 mBTC strat + tcp //stratum.antpool.com Mare

Notă: Adresele grupului sunt pentru utilizatorii din Europa acolo unde este indicat. Alte adrese se vor aplica din alte părți ale lumii.

Notă: 1mBTC este 1/1000 dintr-un Bitcoin.

Cum să verificați cât ați extras

Fiecare bazin minier va avea al său interfața cu utilizatorul. Cu toate acestea, ideea este întotdeauna aceeași. Trebuie să accesați site-ul piscinei dvs. și introduceți adresa publică a portofelului când vi se solicită.

Tastați adresa publică a portofelului în bara de căutare. Acest lucru vă va permite să vedeți toate informațiile despre eforturile dvs. de minerit Bitcoin până acum. Unele grupuri le vor permite utilizatorilor să seteze cât doresc să obțină înainte ca Bitcoin-ul lor să fie trimis automat portofelul extern adresa pe care au specificat-o.

Cum se calculează profiturile așteptate

Dacă doriți să verificați cât ar trebui să câștigați, puteți utiliza un calculator pentru minerit. CryptoCompare oferă unul ușor de utilizat.

 • Deschideți software-ul de minerit și verificați câte Megahasheți pe secundă face (Mh / s).
 • Încărcați calculatorul de profitabilitate minieră.
 • Introduceți puterea curentă de exploatare minieră.
 • Introduceți consumul de energie al unității sau unităților dvs..
 • Introduceți costul energiei electrice în kWh. Ar trebui să puteți obține acest lucru de la furnizorul dvs. de energie.
 • Introduceți taxa pentru piscină pentru piscina pe care o utilizați.

În exemplul din imaginea de mai jos, folosim un singur miner DragonMint T1 miner în bazinul de minerit Slush. Energia electrică este aproximativ medie în Marea Britanie. Cu toate acestea, veți dori să faceți cumpărături pentru a găsi cel mai mic cost de energie electrică din zona dvs. posibil!Cum să extrageți Bitcoin: calculați profiturile așteptate pe CryptoCompare.

După cum puteți vedea, mineritul în Marea Britanie nu este deosebit de profitabil! Prețul ridicat al energiei electrice înseamnă că veți fi pierzând 2,45 USD în fiecare zi, chiar și cu cel mai eficient miner de pe piață. Când țineți cont de prețul unității în sine, acest exemplu de operație va fi incredibil de scump!

Dacă v-ați întrebat vreodată cât durează să obțineți un Bitcoin, puteți vedea asta depinde de hardware-ul dvs.. Cu acest pachet extrem de avansat de kit, ar fi nevoie puțin peste trei ani și jumătate. Acesta este și gradul de dificultate actual. Pe măsură ce mai mulți mineri lucrează în rețea, dificultatea crește, iar numărul de Bitcoin pe care un miner se poate aștepta scade.

Gânduri de închidere

Deci asta este! Acesta este ghidul meu despre cum să extrag Bitcoin. Voi închide ghidul cu câteva gânduri despre mineritul Bitcoin.

Minarea Bitcoin este foarte important. Merită să faceți chiar dacă nu obțineți profituri uriașe (sau vreunul). Cu cât mai mulți mineri lucrează în rețea, cu atât este mai sigur. Unii mineri pasionați exploatează rețeaua cu pierderi. Ei consideră că este datoria lor de a conduce un miner pentru a crește rețeaua descentralizare și reduceți probabilitatea unui atac potențial fiind de succes.

Din păcate, mineritul Bitcoin este foarte competitiv aceste zile. Fără o investiție uriașă și libertatea de a vă instala undeva cu tarife reduse de energie electrică și un climat răcoros, șansele dvs. de a câștiga mulți bani Exploatarea Bitcoin sunt foarte mici.

Chiar dacă nu intenționați să extrageți Bitcoin, este totuși bine să învățați cum să o faceți, astfel încât să puteți înțelege mai bine tehnologia, precum și industria mai largă.

Dacă nu aveți multe de cheltuit și sunteți mai interesat de profituri decât asigurați rețeaua, puteți oricând să extrageți o altă criptomonedă. Mai multe monede digitale pot fi încă exploatate cu succes cu un cip GPU sau CPU. Ethereum și Monero sunt printre cele mai populare alegeri. Cu toate acestea, o căutare rapidă pe web va găsi mai multe proiecte obscure care pot fi exploatate cu hardware mai puțin costisitor.

Deci, asta a fost. Acesta este sfârșitul acestui ghid Bitcoin de exploatare. Sper că ai învățat multe!

Acum ar trebui să știi cam tot ce trebuie să știi despre mineritul Bitcoin; din motive, ar trebui să luați în considerare extragerea Bitcoin, până la procedura de configurare și răspunsul la întrebarea „cât durează să extrag un Bitcoin”. Dacă doriți să aflați mai multe despre software-ul de minerit Bitcoin, faceți clic pe Aici. Dacă sunteți interesat de hardware-ul de top pentru mineritul Bitcoin, apăsați Aici.

De asemenea, dacă mineritul nu pare a fi ceașca ta de ceai, ai putea cumpăra doar Bitcoin pe unul dintre schimburile mai fiabile, cum ar fi Coinbase sau Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me