După Inițialul Bitcoin a izbucnit în succesul principal, o mulțime de noi pasionați de criptomonede au început să se intereseze de această monedă criptografică. Unii oameni au vrut doar să știe despre ce este hype, în timp ce alții au fost foarte fermi în a investi și a face bani din Bitcoin.

Înainte de orice altceva, a portofel care deține criptomonede că nu numai că ar fi pe deplin funcțional, ci ar avea și un nivel ridicat de securitate, ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru acest din urmă grup de oameni. De aceea, astăzi vom vorbi despre cele mai sigure opțiuni de portofel Bitcoin și unde să le găsești.

Vom începe prin a numi rapid câteva motive pentru care Bitcoin ar trebui să fie un punct de interes pentru orice potențiali investitori acolo. Apoi, voi examina diferitele tipuri de portofele care există, voi vorbi despre lor argumente pro şi contra și să vedem dacă putem găsi și numi cel mai sigur portofel Bitcoin acolo.

Bitcoin

Indiferent ce părere aveți despre asta, nu se poate nega că această criptomonedă a stârnit vâlvă cu saltul său brusc și exploziv în mainstream.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Dar este această monedă la fel de bună și de utilă pe cât este de actualizată? Ei bine, înainte de a încerca să descoperim cel mai sigur portofel Bitcoin, Vă voi spune despre câteva motive esențiale pentru care oamenii au tendința de a gândi acest lucru și apoi vă voi lăsa să vă hotărâți.

  • Anonimat. Bitcoin oferă anonimat absolut atunci când vine vorba de tranzacțiile pe care le efectuați sau la care participați. De fiecare dată când introduceți una dintre acestea tranzacţie, A adresa aleatorie este generat în numele dvs. – nu există nicio modalitate de urmărire a acestor tranzacții – secretele dvs. sunt sigure cu Bitcoin.
  • Descentralizare. Bitcoin este descentralizat, ceea ce înseamnă că nicio persoană sau organizație nu o deține. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că nimeni nu se poate implica într-o tranzacție pe care o faceți cu o altă persoană sau companie – relația este pur de la persoană la persoană fără ca terții să pășească în cale.
  • Rapid și ieftin. Comparativ cu alte metode fiat de plata sau trimiterea de bani, Bitcoin este foarte rapid și foarte ieftin. Deoarece este descentralizat, niciun guvern nu vă poate impozita plățile și transferurile – oriunde în lume ați fi!

Acestea sunt Punctele principale de interes pe care oamenii îl subliniază atunci când vorbesc despre avantajele Bitcoin. Având în vedere informațiile furnizate mai sus, raționalizează ascensiunea Bitcoin la faimă, cel puțin cu puțin.

Diferite tipuri de portofele Bitcoin

Există multe diferite portofele Bitcoin sigure… Dar sunteți aici pentru a găsi cel mai sigur portofel Bitcoin, corect?

Ei bine, înainte de a încerca să găsim cel mai sigur portofel Bitcoin, ar trebui să aflăm mai întâi cele două tipuri principale de portofele care există.

Portofele fierbinți

Termenul „portofel fierbinte” se referă la digital (online sau desktop) portofele. Acesta este un software care stochează Bitcoin (sau orice altă criptomonedă) în criptat, servere online.

Este probabil sigur să spunem că portofelele digitale sunt cea mai populară alegere când vine vorba de păstrarea Bitcoin. Bineînțeles, există câteva motive pentru care este așa.

În primul rând, ele sunt cele mai disponibile opțiune acolo. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține unul este să mergeți doar la furnizarea unui portofel digital site-ul web și descarca-l. Da, este atât de ușor.

Cel mai sigur portofel Bitcoin: portofel digital.

Sunt portofele digitale plătite, dar cel mai dintre ei sunt complet gratuit. La rândul său, acest lucru permite aproape oricui și tuturor să primească unul și să vadă dacă sunt potriviți pentru titlul „cel mai sigur portofel Bitcoin”.

Un alt motiv imens pentru popularitatea lor este faptul că pot stochează toate criptomonedele.

Acum, un singur portofel digital NU POATE stoca fiecare criptomonedă acolo. Cu toate acestea, pentru fiecare monedă criptografică in existenta, există un portofel creată. De obicei, echipa responsabilă de crearea sau dezvoltarea unei criptomonede sunt tipii care creează și un portofel pentru aceasta.

Portofelele digitale sunt, de asemenea, deseori multifuncțional. Unele portofele oferă un imens varietate de funcții, nu doar un simplu sistem de stocare-plată. Puteți schimba limbile, puteți transfera microplăți etc..

Sunt dezavantaje notabile la portofelele fierbinți, deşi. Problema principală pe care oamenii o au cu ei este Securitate.

Software-ul de stocare digitală a criptomonedelor este pe un conexiune constantă cu internetul. Datele dvs. sunt păstrate servere online. Dacă ceva de genul a defecțiune tehnică sau a încălcarea hackerilor ar avea loc, economiile dvs. de criptomonede prezintă un risc imens de a fi înșelate și furate. Aceasta este o problemă pasivă, dar constantă, de reținut.

Unele site-uri web oferă versiuni mai bine protejate și mai sigure ale portofelelor decât altele, dar la sfârșitul zilei, dacă economiile dvs. sunt întotdeauna online – acestea prezintă un risc constant.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Portofele reci

Portofele reci sunteți dispozitive fizice care sunt concepute pentru a vă stoca Bitcoin într-un mediu sigur și robust.

Aceste dispozitive oferă un nivel mare de protecție dar sunt încă la fel de populare la fel de îndepărtate ca portofelele digitale.

Principalul motiv din spatele acestui lucru este al lor eticheta de preț. Dispozitivele de stocare criptografică fizică tind să o facă devine destul de scump, mai ales în comparație cu a lor contra-versiuni gratuite – portofelele digitale.

O altă reclamație populară cu privire la portofelele reci este că cele mai multe dintre ele stochează doar tipuri foarte specifice de criptomonede. Bitcoin, Ethereum, Clipoci și alte tipuri de criptos populare sunt bine, dar când vine vorba de monedele mai puțin cunoscute sau mai puțin populare de pe piață, s-ar putea să vă chinuiți să găsiți un dispozitiv care să le stocheze.

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Cu toate acestea, merită menționat faptul că stocarea hardware a criptelor de monede nu necesită nicio conexiune la internet – este un portofel Bitcoin offline. Datele monedelor dvs. sunt stocate în interiorul dispozitivului – chiar dacă îl conectați la un computer care are un keylogger sau un alt tip de virus, cel mai probabil sunteți în siguranță.

Portofelul superior

Probabil că veți obține opinii diferite de fiecare dată când ați întreba pe cineva despre care este cea mai bună opțiune pentru un portofel de stocare a criptomonedelor – digital sau portofele Bitcoin offline.

Unii oameni spun că este mai mult sau mai puțin subiectiv – că totul depinde de persoană și de situația specifică. Dar acolo este un punct cheie de care ar trebui să fii conștient.

Imaginați-vă că aveți zece Bitcoins. În funcție de prețul actual al Bitcoin, sunt mulți bani! Faceți cercetările și găsiți un portofel care pare să se potrivească nevoilor și așteptărilor dvs. Transferați tot Bitcoin în acel portofel și continuați cu viața.

O săptămână mai târziu afli că toate fondurile tale au fost … furat. Au dispărut pentru totdeauna, totul pentru că portofelul pe care îl folosiți a fost piratat.

Ai ceea ce încerc să spun? Dacă nu, permiteți-mi să reiterez: există nimic mai important atunci când vine vorba de portofele criptomonede decât securitatea. Dacă Bitcoins-urile dvs. sunt furate și rămâneți cu mâna goală, vă va deranja că interfața de utilizare este un pic greșită? Sau vă va păsa că ratele de transfer sunt cele mai bune din industrie? Probabil că nu, pentru că în acel moment nu vei mai avea nimic de transferat.

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Securitate ar trebui să fie primul lucru care vă preocupă atunci când alegeți un portofel, indiferent dacă este un digital sau un portofel Bitcoin offline. Un portofel Bitcoin sigur poate fi nepotrivit, poate suferi în apartamentul de design sau chiar poate fi oarecum lent – dacă garantează securitate, ar trebui să.

Acestea fiind spuse, să verificăm unele dintre cele mai populare și bine văzut (și sigur!) portofele care domină în prezent piața.

Cele mai bune portofele fierbinți

Vom începe prin a vorbi despre cele mai bune portofele digitale disponibile.

Coinbase

Chiar dacă Coinbase este un portofel digital, este destul neconvențional.

Acest portofel fierbinte este considerat de mulți ca fiind cel mai sigur portofel Bitcoin disponibil. Este multifuncțional, integrat pe piața sa (ceea ce înseamnă că ratele de transfer, cumpărare și vânzare sunt foarte repede și GRATUIT), este pentru începători și bine optimizat.

Ce este extraordinar la Coinbase este că îți oferă un 100% asigurare pentru criptomoneda ta. Asta înseamnă că acest site GARANȚII tu că ești criptos in siguranta. În plus, puteți adăuga verificări (cum ar fi verificarea în doi pași) și chiar oferă posibilitatea de a stoca criptele în interiorul „seifurilor” pentru securitate maximă.

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Sună prea bine ca să fie adevărat? Ei bine, există un captură: Coinbase acceptă doar Bitcoin și Ethereum. Deși, dat fiind faptul că citiți un ghid numit „Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?”, Probabil că nu căutați alte portofele criptomonede, nu?

ACTUALIZARE 2021: Coinbase acceptă acum mai mult de 30 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte monede populare.

Jaxx

Jaxx probabil ar putea fi considerat un portofel hibrid – se încadrează adesea în categoria „cel mai sigur portofel Bitcoin”, dar este cam greu să spunem despre ce tip de portofel vorbim.

Vedeți, Jaxx poate fi folosit ca portofel digital online sau de la dumneavoastră desktop, dar caracteristica sa principală este că este primul portofel pentru smartphone din lume – acest fapt aproape îl plasează în categoria portofel fizic.

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Jaxx este minunat când vine vorba portofele Bitcoin sigure – are toate caracteristicile obligatorii care sunt necesare pentru un portofel digital sigur și sigur.

Cu toate acestea, din cauza lui Jaxx actualizări constante și noi integrări, s-ar putea fi dificil să obțineți o problemă pentru începătorii care nu au experiență în domeniul criptomonedelor.

Cele mai bune portofele reci

Acum vă voi spune despre două dintre cele mai bune portofele reci.

Trezor

Trezor este considerat a fi hardware-ul original de stocare Bitcoin. Dacă sunteți în căutarea celui mai sigur portofel Bitcoin, Trezor ar trebui să fie probabil undeva în partea de sus a listei respective.

Cum să găsiți cel mai sigur portofel Bitcoin?

Cea mai puternică calitate a lui Trezor este Securitate. Această piesă de hardware este uneori denumită bolta portofelelor fizice – l-ați putea conecta la orice dispozitiv, indiferent dacă este curat sau corupt cu programe malware, și acesta vă va păstra cheile în siguranță (nu încercați, totuși. Serios.).

Costuri standard Trezor în jur de 99 USD – acesta este considerat a fi oarecum un preț de referință atunci când vine vorba de portofele reci bune și de renume, iar Trezor este un concurent puternic pentru locul „cel mai sigur portofel Bitcoin”..

Ledger Nano S

Principalul concurent pentru Trezor, Ledger Nano S oferă o experiență de utilizare și funcții de securitate foarte similare, dar la un preț competitiv.

Cel mai sigur portofel Bitcoin: portofele Ledger.

Costuri mari în jur de 65 USD si este compact și complet funcțional. Este o alternativă excelentă pentru Trezor, iar aceste două dispozitive hardware au dominat piața portofelelor Bitcoin offline și sigure.

Cel mai sigur portofel Bitcoin?

Acum știi despre două dintre cele mai populare tipuri de portofele criptomonede, punctele lor forte și punctele slabe. Deci … Care este cel mai sigur portofel Bitcoin de acolo?

Dacă evaluăm portofelele în funcție de siguranța lor, Coinbase și Ledger sunt, probabil, cele mai bune pariuri atunci când vine vorba de portofele calde și, respectiv, reci.

Acest lucru nu înseamnă că celelalte portofele nu sunt sigure sau nu sunt de încredere – doar că Ledger și Coinbase au aproape a dominat complet piața ȘI au baze foarte puternice și durabile pentru afirmațiile legate de siguranța lor.

Concluzie

Acest ghid a fost o căutare a celui mai sigur portofel Bitcoin. Am reușit? Ei bine, nu cred că există răspuns unilateral la această întrebare.

Găsirea și prezentarea cel mai sigur portofel Bitcoin nu este ușor. Nu pentru că există o lipsă de informații sau de competență – pur și simplu pentru că există destul de mulți concurenți pentru locul „celui mai sigur portofel Bitcoin”. Cu timpul, devine din ce în ce mai dificil să o alegi pe cea potrivită.

Am dat doar două exemple fiecare pentru portofele digitale și fizice. În retrospectivă, aceasta este doar o zgârietură pe suprafața numărului de portofele diferite. Dar portofelele pe care le-am menționat (Ledger, Trezor și Coinbase) sunteți principalii jucători din joc – toți au ani de construcție a reputației, avansare tehnologică și dezvoltare generală sub centurile lor. Este greu de prezis exact ce tip de tehnologie bazată pe securitate vom vedea, să zicem, peste cinci ani.

Dacă sunteți de acord că portofelele pe care le-am numit în acest ghid sunt potrivite pentru numele de „cel mai bun portofel Bitcoin”, nu ezitați și încercați-le chiar dvs.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me