Așadar, ți-ai făcut milioane și acum vrei să știi cum să încasezi Bitcoin? Ei bine, acest ghid vă va spune tot ce trebuie să știți!

Acest ghid va include metode de transformare a Bitcoin în numerar, cum ar fi transfer bancar, PayPal și chiar prin depozit bancar! Vă voi arăta cum să retrageți Bitcoins în numerar folosind un broker (și anume, Coinbase) și prin un schimb de la egal la egal. Și pentru a vă fi mai ușor, voi include și câteva imagini utile.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți putea decide ce metodă este cea mai potrivită pentru dvs..

Fapt interesant: știați că tranzacțiile Bitcoin în valoare de peste 2 miliarde de dolari au loc în fiecare zi?!

Diferite metode de retragere

Sunt multe lucruri a considera atunci când încasezi Bitcoin. Iată câteva:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

 • Vrei cel mai ușor sau metoda Cele mai ieftine metodă?
 • Vrei ca banii să fie depuși în contul tău cont bancar sau PayPal?
 • Cât timp vrei sa aștepta pentru a primi banii?
 • Care monedă trebuie să schimbați Bitcoin în?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care va trebui să le puneți. Așadar, citiți următoarele metode despre cum să încasați bitcoin și apoi decideți care este cel mai potrivit pentru dvs..

Schimburi de brokeri terță parte

A broker terț este doar un alt nume pentru un schimb. Majoritatea schimburilor de criptomonede nu vă permit să depuneți fonduri folosind bani fiat – cu toate acestea, unii o fac.

Așa funcționează: depuneți Bitcoin-ul în bursă, apoi, odată ce bursa a primit Bitcoin-ul, puteți solicitați o retragere a monedei fiduciare. Cel mai comun mod de a face acest lucru printr-un transfer bancar (bancar).

Pentru a vă asigura că brokerii nu se rup spălare de bani legile, va trebui să vă retrageți în același cont bancar pe care l-ați depus. Dacă nu ați depus niciodată fiat pe un schimb de brokeri, atunci va trebui să faceți (cel puțin) un depozit mai întâi.

Cum să încasezi Bitcoin?

Știu că poate fi enervant … dar așa merge.

Dacă decideți să încasați Bitcoin folosind un schimb de brokeri (ca Coinbase), atunci va dura în mod normal aproximativ 1-5 zile pentru ca banii să ajungă la contul dvs. Pentru clienții din UE, plățile se fac prin SEPA (retrageri plătite în euro). Cu toate acestea, dacă doriți să vindeți Bitcoin pentru USD, brokerii folosesc în mod normal metoda de plată SWIFT.

Și așa se poate încasa Bitcoin folosind un schimb de brokeri – săriți în următoarea secțiune pentru a urma instrucțiunile despre cum să faceți acest lucru.

Cu toate acestea, dacă preferați cu atât mai anonim & abordare mai puțin consumatoare de timp, să ne uităm la modul în care să vândem Bitcoin în numerar A de la persoană la persoană platformă!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

De la persoană la persoană

Dacă nu îți place gândul că trebuie să aștepți trei zile pentru a încasa Bitcoin, ar trebui să iei în considerare utilizarea unei platforme de vânzare peer-to-peer, cum ar fi LocalBitcoins.

Când vindeți Bitcoins către alte persoane pe LocalBitcoins, puteți decide ce metodă de plată doriți să utilizeze cumpărătorii. Acestea includ:

 • Depozit bancar: Puteți cere cumpărătorului să depuneți numerar în contul dvs. bancar. Cu toate acestea, ar trebui să le cereți întotdeauna dovada actului de identitate și dovada plății înainte de a le elibera Bitcoin-urile.
 • Transfer bancar: Puteți cere cumpărătorului să să vă trimit o plată prin transfer bancar. Înainte de a încerca această metodă cu privire la modul de încasare a Bitcoin, asigurați-vă că solicitați întotdeauna dovada actului de identitate de la cumpărător înainte de a continua. După ce ați primit banii, le puteți elibera Bitcoin-urile.
 • Intalneste-te personal pentru bani: Puteți aranja să vă întâlniți cu un cumpărător care vă este local și vă vor plăti în numerar pentru Bitcoins.

Vânzare P2P este sigur dacă știi ce faci. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de fraudatori. LocalBitcoins oferă un nivel bun de siguranță datorită serviciului lor de escrow. Acest lucru vă menține Bitcoins blocat până când confirmați că plata a fost primită de la cumpărător.

Cum să încasezi Bitcoin: LocalBitcoins.

Pun pariu că ești încă puțin confuz cu privire la ceea ce este un escrow, așa că să folosim un exemplu:

 1. John vrea să cumpere 1 Bitcoin. Fiind din Marea Britanie, caută vânzători în țara sa.
 2. John vede că Mike vinde 1 Bitcoin la un preț bun și acceptă și transferul bancar ca opțiune de plată.
 3. John îi trimite lui Mike cererea sa de 1 Bitcoin, iar Mike acceptă.
 4. Mike își pune 1 Bitcoin în garanție. Aceasta deține Bitcoin până când John îi transferă banii lui Mike.
 5. John transferă suma convenită în contul bancar al lui Mike.
 6. Când Mike a primit plata, eliberează Bitcoins-urile din escrow, care sunt apoi trimise în contul lui John.

Asta este! Acum știi cum să vinzi Bitcoin în numerar folosind un schimb P2P!

Cum să încasezi Bitcoin folosind un Broker Exchange

Deci, acum, că știți diferența dintre cele două metode preferate, vă voi arăta acum cum să retrageți Bitcoin în numerar folosind schimburi de brokeri!

Coinbase

Coinbase este cel mai popular schimb de brokeri pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin. Procesează mai multe tranzacții Bitcoin decât orice alt broker și au o bază masivă de clienți de 13 milioane.

 • Metode de retragere: Coinbase vă permite vinde Bitcoin în numerar, pe care apoi îl puteți retrage în contul dvs. bancar. Puteți încasa Bitcoin numai într-un cont bancar pe care l-ați folosit deja pentru a cumpăra criptomonede pe Coinbase. Deci, dacă nu ați făcut încă acest lucru, vă recomand mai întâi să achiziționați o cantitate mică de criptomonede.
 • Taxe: Taxele depind de țara în care se află banca dvs. De exemplu, dacă doriți să vindeți Bitcoin pentru USD, un transfer bancar este 25 USD. Dacă vă aflați în UE și aveți SEPA, atunci acest lucru costă doar 0,15 dolari!
 • Timpi de încasare: Timpii de retragere depind și de țara în care se află banca dvs. Retragerile din SUA iau în mod normal între 4-6 zile lucrătoare, în timp ce retragerile UE iau 1-3 zile lucrătoare.

Transformați Bitcoin în numerar folosind Coinbase

Pentru a vă ușura lucrurile un pic, vă voi arăta acum cum să încasați Bitcoin la Coinbase.

1. În primul rând, va trebui deschideți un cont cu Coinbase, conectați-vă contul bancar și efectuați o depunere. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, consultați ghidul nostru Aici. Dacă ați făcut deja acest lucru, continuați cu pasul 2!

2. Odată ce v-ați configurat contul, va trebui trimiteți Bitcoin la adresa Bitcoin Coinbase! Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fila conturi, deschideți portofelul Bitcoin și faceți clic pe „A primi”. Vi se va afișa apoi adresa portofelului Bitcoin Coinbase. Aceasta este adresa la care trebuie să trimiteți Bitcoin.

3. După ce ați configurat, faceți clic pe Vânzare-cumpărare În partea de sus a paginii.

Cum să încasezi Bitcoin: cumpărare / vânzare Coinbase.

4. Apoi, faceți clic pe Vinde.Cum să încasezi Bitcoin: Coinbase cumpără / vinde Bitcoin.

5. Următorul pas cu privire la modul de încasare a Bitcoin se află în portofel. Presupunând că acum v-ați trimis Bitcoin în portofelul Coinbase, ar trebui să vedeți aici portofelul Bitcoin și moneda dvs. implicită fiat. În exemplul de imagine de mai jos, am deschis un cont din UE, deci portofelul meu de depunere este în euro (EUR).

Acest lucru se va schimba în funcție de locul în care vă aflați. De exemplu, clienții SUA au opțiunea de a se retrage în USD, iar utilizatorii japonezi pot retrage în JPY.

Cum să încasezi Bitcoin: Coinbase vinde Bitcoin instantaneu.

Vei vedea și tu limita dvs. de retragere. Dacă v-ați verificat deja contul, limitele dvs. vor fi destul de mari. Cu toate acestea, dacă trebuie să măriți acest lucru, faceți clic pe Vezi Limite și urmați instrucțiunile de verificare suplimentare!

6. Înainte de a vă putea retrage, trebuie schimbați Bitcoin-ul în moneda locală. În exemplul meu, schimb Bitcoin în Euro (EUR). Introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o vindeți, iar echivalentul monedei fiduciare se va actualiza.

7. După ce faceți clic pe Vinde Bitcoin instantaneu, fondurile dvs. vor fi acum în portofelul dvs. valutar fiat.

8. Bine, așa că suntem la ultimul pas cu privire la modul de încasare a Bitcoin în contul dvs. bancar. Faceți clic pe portofelul valutar fiat (de exemplu, EUR / USD / YEN) și faceți clic pe retrage. Detaliile contului dvs. bancar vor fi deja salvate din momentul în care ați configurat-o mai devreme.

Cum să încasezi Bitcoin: un Bitcoin pe niște euro.

Felicitări! Acum știi cum să transformi Bitcoin în USD, EUR și alte monede fiat folosind Coinbase! Nu uitați, există mulți alți brokeri pe care îi puteți folosi. O altă alegere populară pentru vânzătorii de Bitcoin este Kraken!

Kraken

Kraken este un alt schimb popular care permite depuneri și retrageri de monede fiduciare. A existat din 2011 și procesează cele mai multe tranzacții Bitcoin în euro. Cu toate acestea, acestea acceptă și alte valute majore, cum ar fi USD, CAD și JPY!

 • Metode de retragere: Dacă doriți să transformați Bitcoin în numerar cu Kraken, puteți retrageți-vă în contul dvs. bancar local.
 • Taxe: Taxele de retragere la Kraken sunt foarte jos. De exemplu, o retragere SEPA este doar 0,09 €! Și dacă doriți să vindeți Bitcoin pentru USD folosind o bancă locală din SUA, este doar 5,00 USD!
 • Timpi de încasare: Este nevoie de între 1-5 zile lucrătoare pentru ca retragerile Kraken să ajungă în contul dvs. bancar.

Transformați Bitcoin în numerar folosind o bursă peer-to-peer

Acum, că știi cum să încasezi Bitcoin folosind un broker, lasă-mă să îți arăt cum să o faci folosind un schimb de la egal la egal. Există câteva dintre care să alegi, cu toate acestea, cel pe care îl recomand cel mai mult este Bitcoins locali.

LocalBitcoins a fost creat în 2012 și acum acceptă aproape fiecare țară din lume. Deci, indiferent de unde sunteți, ar trebui să puteți găsi cumpărători cărora le vindeți Bitcoin.

Lucrul grozav despre P2P este că poți solicitați orice metodă de plată doriți. Iată câteva exemple ale diferitelor metode de plată disponibile pe LocalBitcoins:

 • Transfer bancar local
 • Sârmă bancară internațională
 • PayPal
 • Skrill
 • Payoneer
 • Western Union
 • Tichete cadou
 • Web Money
 • Depozit bancar în numerar
 • Neteller

Vânzătorii care știu să retragă Bitcoin pot alege, de asemenea, prețul pentru care ar dori să își vândă Bitcoin-ul. Puteți face acest lucru până la crearea unei reclame, care vă va percepe o taxă de 1% din vânzarea totală.

Cu toate acestea, dacă vindeți unui cumpărător care a listat prețul pe care doresc să îl plătească, nu există taxe.

Există, de asemenea, un sistem de evaluare precum eBay, unde puteți lăsați feedback pentru cumpărător sau vânzător. Acest lucru vă ajută să rămâneți în siguranță atunci când alegeți un cumpărător. Dacă sunteți începător, recomand doar să vindeți cumpărătorilor care au 100% feedback pozitiv.

Cum să încasezi Bitcoin?

Local Bitcoins vă permite să rămâneți și anonim (atunci când alegeți astfel de metode de plată, cum ar fi banii web sau tichetele cadou), mai ales dacă utilizați și A VPN fiabil și sigur pentru a vă asigura conexiunea. Cu toate acestea, unii vânzători decid să solicite noilor cumpărători (cei care nu au feedback) să furnizeze identificarea.

Iată un ghid pas cu pas despre cum să transformați Bitcoin în numerar folosind un schimb peer-to-peer:

Cum să încasezi Bitcoin folosind LocalBitcoins

1. În primul rând, va trebui să deschideți un cont la Local Bitcoins. Puteți face acest lucru până la făcând clic aici.

 

Cum să încasezi Bitcoin: LocalBitcoins.

2. Alegeți un nume de utilizator și o parolă puternică. De asemenea, trebuie introduceți și confirmați adresa de e-mail.

3. Odată conectat, faceți clic pe Vindeți Bitcoin În partea de sus a paginii.

Cum să încasezi Bitcoin: vinde Bitcoins pe Bitcoins Locali.

4. Apoi, trebuie să alegeți țara în care se află cumpărătorii dvs. ideali. Vă recomand să utilizați propria țară (bineînțeles), cu toate acestea, depinde de dvs. În acest exemplu, am selectat Marea Britanie. De asemenea, trebuie să introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o vindeți.

Cum să încasezi Bitcoin: vinde Bitcoins în Marea Britanie pe LocalBitcoins.

5. După cum veți vedea mai jos, există multe modalități diferite de a vă încasa Bitcoin-ul.

Cum să încasezi Bitcoin: căutând vânzători pe LocalBitcoins.

6. În acest exemplu, vă voi arăta cum să încasezi Bitcoin folosind PayPal. După cum puteți vedea, cumpărătorul are un rating de feedback de 100% și a realizat peste 1000 de tranzacții! Acesta este semnul unui cumpărător serios și legitim.

7. Confirmați suma de Bitcoin pe care doriți să o vindeți și introduceți adresa de e-mail PayPal. Apoi faceți clic pe Trimiteți cerere de tranzacționare.

Cum să încasezi Bitcoin: vânzarea de Bitcoin folosind PayPal pe LocalBitcoins.Cum să încasezi Bitcoin: LocalBitcoins vinde setări.

8. Cumpărătorul dvs. va primi apoi o notificare pentru a spune că ați dori să le vindeți Bitcoins. Odată ce aceștia acceptă, veți trimite Bitcoins-urile dvs. către escrow-ul LocalBitcoins (am explicat un escrow mai devreme, vă amintiți?). Deci, cumpărătorul nu va primi Bitcoin-urile dvs. până când nu v-a plătit și confirmați că au făcut acest lucru.

9. Cumpărătorul ar trebui să vă contacteze pentru a vă informa că fondurile au fost trimise. Verificați dacă fondurile au ajuns în PayPal, apoi faceți clic pe Plata primita, și ai terminat.

Felicitări! Acum știi cum să încasezi Bitcoin folosind un schimb P2P.

Odată ce ai devenit mai experimentat cu Bitcoins locali, puteți practica vânzarea folosind diferite metode de plată. Lucrul bun este că unele metode de plată vă permit să vă vindeți Bitcoin-urile la un preț mai mare – deci merită să vă obișnuiți.

Este, de asemenea, o idee bună să montează o reclamă. Chiar dacă vă va costa 1% din taxe, vă puteți seta propriul preț și puteți alege propria metodă de plată. În acest caz, veți primi o notificare de la cumpărători atunci când vor să cumpere de la dvs..

LocalBitcoins este doar unul dintre schimburile P2P care vă permit să încasați Bitcoin – există multe altele. Important de reținut este că bursa are un escrow și NU trimite Bitcoin-ul tău unui cumpărător înainte ca acesta să fi plătit!

Concluzii

Dacă ați citit acest ghid de la început până la sfârșit, ar trebui să știți acum cum să încasezi Bitcoin! V-am arătat două metode diferite – modul de schimb al brokerilor (Coinbase), Si deasemenea modul peer-to-peer.

Amândoi au avantajele și dezavantajele lor. Coinbase poate fi mai convenabil și mai sigur pentru începători, în timp ce LocalBitcoins vă permite rămâneți anonim și vindeți la un preț mai mare.

Deci, ce ai preferat? Ai de gând să folosești un broker pentru încasarea Bitcoin sau un schimb P2P?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me