Bitcoin – subiectul ultimilor ani în lumea criptografică. Până la sfârșitul anului 2017, toată lumea părea să știe ce este Bitcoin. Și toți cei care nu știau ce este, păreau să întrebe despre asta, precum și să se întrebe cum să investească în Bitcoin. Dar de ce?

Ei bine, este simplu.

Prețul Bitcoin a crescut cu o rată imensă în ultimii ani. De fapt, a crescut atât de mult încât face ca alte investiții normale (acțiuni, obligațiuni etc.) să arate fără sens.

Acestea fiind spuse, investiția în Bitcoin devine din ce în ce mai mult popular. Înainte de a decide asupra unei investiții, totuși, asigurați-vă că ați ales platforma de schimb potrivită pentru a vă achiziționa monedele de la!

Să vorbim Bitcoin

Să comparăm creșterea Bitcoin cu creșterea de Amazon (da, compania). Amazon a cunoscut o creștere imensă în ultimii 5 ani și a fost una dintre cele mai performante companii din lume! Dacă ați cumpărat o parte din Amazon acum 5 ani, v-ar fi costat 274 dolari. Aceeași cotă ar merita acum în jur 3100 USD astăzi.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Să comparăm asta cu Bitcoin. Dacă ați ști despre Bitcoin și ați cumpăra unul acum 5 ani, v-ar fi costat 45 USD. Acum același Bitcoin ar merita 11.194 dolari. Puteți vedea ce vreau să spun despre asta, făcând ca alte investiții să pară inutile acum, corect?

Cum să investești în Bitcoin: o femeie care introduce informațiile sale de credit pe Amazon.

Oricum, este suficient despre Amazon. Ceea ce vrei cu adevărat să știi este dacă acum este un moment bun pentru a investi în Bitcoin, cum să investești în Bitcoin și dacă da, ce cel mai bun mod de a investi în Bitcoin este.

Deci, hai să ajungem la asta, nu-i așa?

Ce este Bitcoin și Bitcoin este o investiție bună?

Pentru a ști dacă Bitcoin este o investiție bună sau nu, trebuie să înțelegeți puțin despre ce este Bitcoin. Investiția în ceva despre care nu știi nimic este întotdeauna o idee proastă.

Deci, întotdeauna faceți o mulțime de cercetări și discutați cu un consilier financiar înainte de a investi.

Pune simplu, Bitcoin este o monedă digitală – sunt bani online. La fel ca banii pe care îi folosim în fiecare zi, puteți utiliza Bitcoin pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa cu alte persoane. Când cumpărați Bitcoin (pe care vă voi arăta cum să faceți secțiunea „Cum să investiți în Bitcoin?” De mai jos), dvs. depozitați-l într-un portofel digital.

Cum să investiți în Bitcoin: un bancomat și un card de credit sunt introduse în acesta.

Apoi puteți trimite Bitcoin din portofelul digital către portofelele digitale ale altor persoane, la fel ca un transfer bancar. Aceasta se numește o tranzacție Bitcoin. Toate tranzacțiile sunt stocate pe Bitcoin blockchain, care este un tip de tehnologie care vă păstrează Bitcoins în siguranță de hackeri.

Scopul Bitcoin este de a elimina necesitatea ca o singură companie (bănci, PayPal etc.) să aibă controlul asupra banilor dvs. În schimb, cu Bitcoin, ai control deplin. Toate tranzacțiile Bitcoin sunt confirmate pe o rețea partajată fără încredere care nu este deținută de nimeni.

Investiția Bitcoin

După cum am menționat mai sus, Bitcoin s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune investiții din ultimii 10 ani. Deși mulți oameni s-au îndoit de Bitcoin, acesta a continuat să crească an de an.

Să vedem cum a crescut Bitcoin de la crearea sa în 2009:

Nașterea Bitcoin: Bitcoin a fost cumpărat pentru prima dată în 2010 la un preț de aproximativ 0,06 USD. Da, așa e! 0,06 USD – mai ieftin decât un baton de ciocolată. Deci, dacă ați avea 20 de dolari pentru a investi în Bitcoin în 2010, ați fi putut cumpăra 333 de Bitcoin. Acei 333 de Bitcoin ar merita acum peste 3,7 milioane de dolari! Pun pariu că ai vrea să știi cum să investești în Bitcoin atunci, corect?

2011: Bitcoin a crescut constant în 2010 și a început 2011 la un preț de în jur de 0,30 dolari. Spre sfârșitul anului 2011, în valoare de aproximativ 6,10 USD. Aceasta este o creștere totală de peste 2000%! În acest moment, Bitcoin era folosit pentru a cumpăra lucruri ilegale online „Dark Web”.

Notă: tranzacțiile Bitcoin sunt anonime. Acest lucru permite oamenilor să fie necunoscuți atunci când plătesc în Bitcoin. Cel mai comun site web care era cunoscut pentru vânzarea de lucruri ilegale online pentru Bitcoin a fost „Silk Road”. După cum vă puteți imagina, „Drumul Mătăsii” sa încheiat prost pentru creatorul său.

Cum să investești în Bitcoin: o tranzacție - un Bitcoin pentru o pungă de pulbere albă.

2013: Acesta a fost anul „Bitcoin acceptat aici”. Companiile au început să accepte Bitcoin ca opțiune de plată și Bitcoin a ajuns un total capitalizare de piață de 1 miliard de dolari. Până la sfârșitul anului 2013, un Bitcoin a meritat în jur de 817 dolari!

Capitalizare de piață: capitalizarea de piață a Bitcoin este prețul total al tuturor Bitcoin-urilor adăugate împreună.

2014: În ceea ce privește prețul, 2014 nu a fost un an grozav pentru a ști să investești în Bitcoin. Prețul Bitcoin scăzuse la 300 de dolari până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, acesta a fost anul în care Microsoft a început să accepte plăți Bitcoin. Acum puteți folosi Bitcoin pentru a cumpăra jocuri Xbox, aplicații și videoclipuri de la Microsoft. Acesta a fost un pas imens pentru criptomoneda în cauză.

2017: Fără îndoială, 2017 a fost anul în care a explodat Bitcoin. Wall Street iar băncile mari de investiții au început să investească în Bitcoin. O mulțime de oameni au început să urmărească Bitcoin – a început să fie la știri în fiecare zi. Prețul Bitcoin a crescut cu adevărat ridicat, începând de la aproximativ 985 USD și crescând la înălțimi aproape 20.000 de dolari!

Deci, după cum puteți vedea, investițiile în Bitcoin au îmbogățit mulți oameni. Acestea fiind spuse, totuși, este important să înțelegeți avantajele și dezavantajele unei investiții Bitcoin. Deci, înainte de a explica cum să investim în Bitcoin, să analizăm avantajele și dezavantajele.

Pro de a investi în Bitcoin

Vor fi create vreodată 21 de milioane de bitcoin. Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, gândește-te la asta. Cu cât Bitcoin devine mai popular, cu atât mai mulți oameni vor dori să-l cumpere. Dacă nu mai pot fi creați Bitcoins, atunci cererea va continua să crească pentru fiecare Bitcoin, ceea ce crește prețul.

Rentabilități imense ale investițiilor. După cum puteți vedea din cronologia de mai sus, Bitcoin vă poate oferi o rentabilitate a investiției pe care nu o veți găsi nicăieri altundeva.

Ușor de investit. Bitcoin este ușor de investit. Îl puteți cumpăra și vinde oricând doriți. Nu trebuie să semnați un acord și îl puteți face singur!

Utilizările Bitcoin. Există o mulțime de utilizări excelente pentru Bitcoin. Iată o listă a motivelor pentru care unii oameni ar prefera să folosească Bitcoin în locul sistemului bancar tradițional:

  • Permite oamenilor să-și trimită cu ușurință bani reciproc
  • Trimiterea plăților internaționale este mult mai rapidă și mai ieftină
  • Oamenii au controlul asupra banilor lor, în loc de control al băncilor
  • Tranzacțiile sale anonime înseamnă că oamenii au intimitate

Contra investițiilor în Bitcoin

Volatil (Prețul se schimbă întotdeauna în moduri uriașe). Când vă gândiți cum să investiți în Bitcoin, trebuie să luați în considerare întotdeauna dezavantajele investiției. Prețul Bitcoin se schimbă tot timpul. Cu toate acestea, acestea nu sunt doar mici modificări. De exemplu, după ce Bitcoin a atins cel mai mare preț de 19.839 dolari pe 17 decembrie 2017, a scăzut la 12.015 dolari pe 22 decembrie. Aceasta reprezintă o pierdere totală de 7.824 USD în doar 5 zile!

Regulamentele guvernamentale. S-ar putea să vă întrebați „dar de ce?”. Ei bine, tranzacțiile anonime ale Bitcoin ar putea cauzează o cantitate imensă de probleme guvernelor locale. Bitcoin permite activități ilegale să fie plătit online fără ID. De asemenea, Bitcoin ar putea fi folosit ca o modalitate de evitare a impozitelor de către oameni și companii.

Cum să investești în Bitcoin: guvernul Statului Unit al Americii.

Scalare limitată. În prezent, Bitcoin se poate descurca numai 3 până la 7 tranzacții pe secundă. Deci, pe măsură ce devine mai populară, timpul necesar rețelei Bitcoin pentru a verifica o tranzacție devine mai lung. Dacă această problemă nu va fi remediată în curând, taxele pentru trimiterea Bitcoins vor crește, la fel și timpul necesar trimiterii Bitcoins. Este posibil să nu vă întrebați despre asta Cum să investească în Bitcoin, dar ar trebui să Investesc în Bitcoin?

Din păcate, se pare că inventatorul Bitcoin (Satoshi Nakamoto) nu s-a gândit că acest lucru va deveni o problemă în viitor.

Lipsa de securitate

Deoarece Bitcoin nu este controlat de o singură companie, nu aveți ajutor dacă comiteți o eroare. De exemplu, dacă uitați „parola” portofelului dvs. Bitcoin, nu există nicio companie pe care să o contactați pentru a vă reseta parola. S-ar putea să întrebați „dar ce se întâmplă dacă îmi trimit din greșeală Bitcoin-urile într-un loc greșit?” Ei bine, răspunsul simplu este că Bitcoin-urile tale vor dispărea pentru totdeauna.

Investiție pe termen scurt sau investiție pe termen lung?

Deci, ar trebui să investiți în Bitcoin pe termen lung sau pe termen scurt? Ei bine, dacă te uiți la creșterea Bitcoin în ultimii 5 ani, este clar că deținerea Bitcoin pe termen lung pare cea mai bună opțiune.

Cum să investești în Bitcoin: revenirea investiției.

Cu toate acestea, înainte de a învăța cum să investiți în Bitcoin, este important să aveți în vedere o strategie clară atunci când vine vorba de investiția dvs. Să vă ajutăm să înțelegeți mai bine ce va funcționa cel mai bine pentru dvs.?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Investiții pe termen scurt – minute, zile, săptămâni

Investiții pe termen scurt poate sa necesită mult timp si poate fii foarte stresant atunci când prețurile nu merg pe calea ta (pierzi bani). Cu toate acestea, atunci când lucrurile merg pe calea ta, poți câștiga bani rapid și te distrezi făcând asta.

Aș recomanda investiții pe termen scurt doar celor care sunt pregătiți să facă acest lucru petreceți mult timp analizând diagrame și făcând cercetări de piață. Prețul Bitcoin se mișcă în sus și în jos foarte repede, deci trebuie să urmăriți întotdeauna graficele cu atenție și să aveți un plan solid!

Vă recomand cu tărie să nu începeți investițiile pe termen scurt fără nicio pregătire. Din nou, discutați întotdeauna cu un consilier financiar înainte de a investi.

Investiții pe termen lung (sau HODLing) – 1 an+

HODL”- Țineți-vă pentru viața dragă. Acesta este un termen care este folosit tot timpul în lumea criptografică. Pur și simplu, înseamnă să vă mențineți investițiile. Deținerea Bitcoin pe termen lung nu numai că a fost cea mai bună modalitate de a obține profit în ultimii 5 ani, dar este și cea mai ușoară!

Deci, în loc să stați la computer toată ziua analizând diagrame – vă puteți așeza, relaxa și aștepta să crească prețul Bitcoin. Nu uitați însă: nu investiți niciodată o sumă pe care nu vă puteți permite să o pierdeți. Nu este garantată nicio investiție!

Până acum, ar trebui să aveți o idee bună dacă doriți sau nu să investiți. Dacă răspunsul dvs. este „DA!”, Vă rugăm să citiți mai departe.

Cum să investești în Bitcoin?

„Cum investesc în Bitcoin?” – întrebarea preferată a unui începător. Înțeleg cât de dificil poate fi să găsești cea mai bună opțiune care funcționează pentru tine. Dar nu intra în panică! De aceea sunt aici să vă ajut.

Să vorbim despre securitate

Mai întâi trebuie să faci configurați un portofel Bitcoin. Un portofel Bitcoin este ca portofelul în care stocați moneda dvs. locală, singura diferență este că acest portofel stochează moneda digitală.

Cum să investești în Bitcoin: oamenii vorbesc despre investiții.

Există însă diferite tipuri de portofele digitale. Iată câteva dintre portofelele pe care vi le recomand:

Portofele online (opțiune de minim sigur)

Portofelele online ar trebui să fie doar o opțiune de stocare temporară pentru Bitcoin. Ar trebui să lăsați Bitcoin-ul în aceste portofele numai dacă trebuie. Chiar dacă sunt ușor de folosit, sunt cei mai puțin siguri. Lăsarea Bitcoin într-un portofel online înseamnă că vă încredeți în securitatea site-ului web pe care îl utilizați.

Portofelele online includ: Coinbase și Xapo

Portofele software (opțiune mai sigură)

Portofelele software sunt ca aplicațiile pe care le instalați pe computer sau pe telefon. Acestea vă oferă o cantitate mare de securitate și vă oferă acces complet la cheile dvs. publice și private. De asemenea, acestea sunt gratuite și ușor de configurat!

Portofelele software includ: Exod și Jaxx

Portofele hardware (cea mai sigură opțiune!):

Portofelele hardware sunt opțiunea pe care o recomand pentru stocarea Bitcoin-ului tău. Acestea vă permit să vă stocați Bitcoins-ul offline pe o mică bucată de hardware. Conectați portofelul hardware la computer (cu un USB) și transferați Bitcoins-ul pe acesta.

Acest lucru vă permite să stocați Bitcoin-ul offline, astfel încât să nu poată fi piratat. Când mă întreb cum să investesc în Bitcoin, aș alege cu siguranță cel mai sigur portofel.

Cu toate acestea, acestea au un cost. Majoritatea portofelelor hardware sunt la preț de aproximativ 100 USD, așa că vă recomand să cumpărați unul numai dacă investiți mulți bani.

Portofele hardware recomand: Trezor și Ledger Nano S

Bitcoin Mining

Ce este mineritul Bitcoin? Sună confuz, nu-i așa??

Voi face tot posibilul să vă explic în termeni simpli pentru dvs..

Minarea Bitcoin este un proces care se realizează folosind calculatoare speciale. Acestea sunt computere concepute pentru a verifica tranzacțiile pe blockchain-ul Bitcoin. La verifica tranzacțiile, computerele trebuie rezolva o problemă matematică.

Primul computer care rezolvă problema este recompensat cu Bitcoin. Este ca și cum minerii de aur ar fi recompensați cu aur! Calculatoarele sunt mineri! Deci, iată o altă soluție pentru a investi în problema Bitcoin.

Sună ușor, nu? Bine, nu este. Există mii de computere care încearcă să verifice tranzacțiile. Ceea ce înseamnă un lucru – există o mulțime de concurență. Deci, dacă doriți să extrageți Bitcoin singur, atunci va trebui să investiți mulți bani în computere pentru a vă învinge concurența!

Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru extragerea Bitcoin. Cea mai obișnuită opțiune pentru minerii mici este să se alăture unui grup minier Bitcoin.

Cum să investești în Bitcoin: platforme miniere.

Așa cum sugerează și numele, un fond minier Bitcoin este un grup / grup de computere care lucrează împreună pentru a verifica tranzacțiile Bitcoin. Toate computerele dintr-un pool de minerit își combină puterea de calcul pentru a ajuta la verificarea tranzacțiilor.

Să ne imaginăm că v-ați alăturat unui fond minier Bitcoin și pe care îl furnizați 5% a puterii de calcul a acelei bazine miniere. Când grupul dvs. de minerit verifică o tranzacție, veți fi recompensat cu 5% din Bitcoin.

Vă recomandăm ca, dacă doriți să începeți mineritul, să începeți prin a vă alătura unui pool de minerit Bitcoin.

Exploatarea Bitcoin nu este întotdeauna profitabilă și necesită în jur de 2000 $ – 3000 $ a înscena.

Pentru a afla mai multe despre cum să investiți în Bitcoin, mineritul său, grupurile miniere și computerele de care aveți nevoie, citiți ghidul nostru "Ce este mineritul Bitcoin și cum funcționează".

Metoda Coinbase

Acesta este cel mai bun mod de a investi în Bitcoin pentru începători.

Coinbase este unul dintre cele mai mari burse din lume când vine vorba de criptomonede. Vă permite cumpărați Bitcoin folosind cardul dvs. de credit / debit. Site-ul este ușor de utilizat și vă facilitează configurarea unui cont.

Cum să investești în Bitcoin: Coinbase și Bitcoin.

Coinbase nu vă permite doar să cumpărați Bitcoin, de asemenea, puteți cumpăra și Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.

Am un ghid complet despre cum să configurați un cont Coinbase – asigurați-vă că îl verificați: Ghidul complet despre cum să cumpărați Bitcoin și de unde să o faceți.

Cum să investești în Bitcoin anonim?

Unul dintre lucrurile pe care oamenii le plac cel mai mult la Bitcoin este că vă permite să vă păstrați informațiile private! Deci, pentru aceia dintre voi care doresc să rămână mai privați, cumpărați Bitcoin pe un de la persoană la persoană platformă de tranzacționare ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Dacă vă întrebați cum să faceți acest lucru în mod anonim, un alt lucru bun despre platformele de la egal la egal este că nu aveți un intermediar la care să plătiți o taxă! Așa este – taxe de 0%!

Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă atunci când utilizați aceste site-uri web. Unii vânzători de Bitcoin ar putea încerca să vă fure banii, deci verificați întotdeauna dacă vânzătorul pe care îl utilizați are 100% feedback pozitiv în contul lor.

Platforma de tranzacționare peer-to-peer pe care o recomand este LocalBitcoins. Utilizând LocalBitcoins, puteți configura termenii și condițiile achiziției dvs. Bitcoin. Unii vânzători cer legitimație, dar alții nu.

LocalBitcoins vă oferă opțiunea de a:

  • Găsiți oameni care locuiesc local pentru dvs. – atunci puteți să vă întâlniți cu ei și să plătiți în numerar;
  • Depuneți numerarul în contul bancar al vânzătorului – mergeți la banca locală și trimiteți-l la numărul de cont bancar pe care v-l acordă vânzătorul;
  • Plătiți prin transfer bancar – trimiteți-vă banii în contul bancar al vânzătorului folosind informațiile despre contul bancar pe care vi le oferă.

Bancomate

La fel cum folosești un bancomat pentru banii dvs. locali (USD, EUR etc.), puteți utiliza acum un bancomat pentru Bitcoin! Singura diferență este că nu puteți folosi bancomatele Bitcoin pentru a retrage bani. Îl puteți folosi doar pentru a cumpăra Bitcoin. Cel mai bun lucru despre bancomatele Bitcoin este că sunt simplu, usor de utilizare, și puteți folosi bani în numerar / hârtie. Acesta este unul dintre cele mai ușoare răspunsuri cu privire la modul de a investi în Bitcoin.

Cum să investești în Bitcoin: un bancomat.

Bancomat-urile Bitcoin sunt rare, de aceea, va trebui să verificați dacă mai întâi unul este lângă dvs. Puteți afla asta aici: Bancomat Bitcoin lângă mine. Unele dintre bancomatele Bitcoin cer ID-ul, dar majoritatea nu au nevoie de el.

Vă recomandăm să luați cu dvs. detaliile portofelului Bitcoin, astfel încât să puteți trimite Bitcoins-urile direct în portofelul Bitcoin de la bancomat. Dacă nu, atunci bancomat Bitcoin trebuie să-ți facă un portofel nou – imprimă cheia publică și privată de pe chitanță.

Concluzii

Și iată-l avem!

Acum ar trebui să aveți o idee bună dacă Bitcoin este opțiunea de investiții potrivită Pentru dumneavoastră. Și dacă da, atunci știi cum să investești în Bitcoin.

Bitcoin s-a dovedit a fi o mare investiție de-a lungul anilor, dar cine va spune că creșterea va continua? Cred că răspunsul la această întrebare depinde de cine întrebați. Există atât de multe opțiuni diferite despre viitorul Bitcoin.

Dacă intenționați să investiți, vă urez bun venit în lumea criptografică (multe lucruri interesante se întâmplă aici). Doar aminteste-ti, este important să investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți.

Deci, anunțați-ne: veți investi? dacă da, care platformă de schimb (sau alte metode) veți folosi?

* Notă: acest articol este o opinie personală. Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să vă adresați unui profesionist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me