Având în vedere că lumea se mișcă într-un ritm atât de rapid, devine din ce în ce mai greu să țineți pasul cu tehnologia. Acum douăzeci și treizeci de ani, „internetul” era încă un subiect misterios și uimitor. În zilele noastre, majoritatea dintre noi probabil nu ne-am putea imagina o zi fără ea. Și dacă toți acei ani în urmă investitorii ar întreba „cum ar trebui să investesc în petrol?”, Acum oamenii par să se întrebe cum să investească în blockchain.

Dacă ați investi în blockchain chiar acum – chiar în acest moment – cum ați face-o? Ei bine, dacă nu aveți nicio idee (sau poate că faceți cercetări suplimentare) – ați ajuns în locul potrivit!

Blockchain poate fi un subiect dificil, așa că vom încerca să îl luăm încet și să începem de la bun început. Vom acoperi definițiile de bază pentru a fi la curent – apoi ne vom scufunda direct în stocurile și investițiile în tehnologia blockchain.

Introducere – Totul despre Blockchain

Deci, să începem de sus. Dacă citiți acest ghid, este probabil să știți exact ce este un blockchain. Dar, pentru a fi siguri, să facem o recapitulare rapidă.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

În forma sa cea mai simplă, blockchain-ul este o listă de informații în continuă creștere. Aceste informații sunt făcute din blocuri – toate aceste blocuri sunt legate între ele folosind criptografie. Acestea conțin diverse informații – timestamp-uri, codificări specifice și cel mai important pentru un entuziast cripto – informații despre diferitele tranzacții care au loc în.

Blockchain permite celor două părți (între care se întâmplă tranzacția) să evite o terță parte – cel mai adesea ar fi o bancă. Datele tranzacției sunt păstrate criptate în cadrul blocurilor, care sunt destul de greu de modificat și de amestecat.

Începând cu 2014, blockchain 2.0 a apărut. Aceasta este o versiune mai sofisticată a predecesorului său – blockchain 2.0 permite utilizatorului să creeze contracte inteligente mai complexe, care la rândul lor să permită tranzacții mai sigure, mai bine optimizate.

Investiția în blockchain

DISCLAIMER: Înainte de a efectua orice fel de investiție, trebuie să consultați întotdeauna un expert financiar sau un consilier. Orice fel de tranzacție sau investiție pe care o faceți este pur pe riscul dvs..

Acum, că am eliminat acest lucru, putem sări direct în investiții.

În primul rând, de ce ar investi cineva în blockchain? Întrebarea pare suficient de simplă, dar există multe motive diferite pentru care oamenii aleg să-și pună fondurile în mâinile cripto.

Companiile mari tind să preia conducerea când vine vorba de investiții în blockchain. Majoritatea acestor companii își au sediul în SUA – doar al cincilea cel mai mare investitor provine din Beijing, China (Node Capital).

Persoanele individuale au o mare varietate de motive pentru a investi în blockchain. Unii văd un viitor strălucit în lumea criptografică – acești oameni tind să creadă că criptomonedele sunt calea de urmat și că, în cele din urmă, vor elimina alte tipuri de monede în general.

Alții sunt mai atrași de partea financiară a problemei – criptomonedele tind să fluctueze puternic în preț. O criptografie specifică unei zile ar putea valora cenți, apoi va crește prețul peste noapte. Aceste tipuri de vârfuri zdrobesc adesea comunitățile criptografice din întreaga lume – nenumărate articole vorbesc despre ele și oferă exemple despre câți bani ar fi trebuit să investești în Bitcoin când a devenit azi milionar pentru prima dată.

Din nou, s-ar putea gândi la multe motive diferite pentru a investi în blockchain. Dar când în cele din urmă decideți să vă goliți banca de salvare și să vă grăbiți către cel mai apropiat „Blockchain Trading Booth”, vă dați seama brusc că așa ceva nu există.

Deci … Cum să investești în blockchain, atunci?

Metoda nr. 1 – Stocuri

Acțiunile sunt probabil unul dintre cele mai comune gânduri care apar în capul cuiva atunci când încearcă să afle cum să investească în blockchain. Și dintr-un motiv întemeiat!

Acțiunile sunt un loc destul de bun pentru a începe dacă vă gândiți la investiții blockchain. Acum vă voi spune despre trei locuri solide în care merită să investiți atunci când vine vorba de stocuri de tehnologie blockchain.

360 Blockchain Inc.

360 Blockchain Inc este probabil una dintre primele firme care îmi vin în minte atunci când se gândesc cum să investească în tehnologia blockchain.

Potrivit site-ului său oficial, misiunea 360 Blockchain este de a împuternici tehnologiile blockchain cu capitalul lor pentru a crea cele mai bune oportunități pentru acționarii săi. Acestea au sediul în Canada și astăzi sunt una dintre puținele companii CSE care își înregistrează veniturile anuale pentru afișare publică.

Cum să investiți în blockchain - diagramă Blockchain

Ceea ce face 360 ​​Blockchain unic ca companie este că investesc exclusiv în blockchain. Un alt lucru pe care trebuie să-l țineți cont dacă vă gândiți cum să investiți în blockchain și dacă această companie pare să vi se potrivească este că se concentrează și pe investițiile în tehnologii care utilizează blockchain într-un fel de moduri noi, bazate pe inovație.

Mai sus am inclus informațiile despre stocul 360 Blockchain din ultimele 6 luni. După cum puteți vedea din grafic, compania se află într-o scădere minoră. Acest lucru nu este deloc ciudat atunci când luați în considerare faptul că, în ultimele luni, majoritatea prețurilor criptomonedelor au fost înregistrate scăzute.

În general, dacă vă gândiți cum să investiți în tehnologia blockchain, 360 Blockchain Inc merită verificat. Chiar dacă stocul lor este în prezent într-o perioadă de blocare, ar fi probabil o idee bună să-i supraveghem – nu se știe niciodată când vor reveni imediat.

IBM

IBM este deținătorul tehnologiei lor blockchain, pe care pretind că este superior. Compania s-a alăturat proiectului Hyperledger (un proiect colaborativ, open-source care are ca scop dezvoltarea în continuare a registrelor bazate pe blockchain) pentru a ajuta la dezvoltarea și avansarea versiunilor anterioare ale blockchain-ului.

cum să investești în blockchain - stoc comun IBM

Compania subliniază cât de mare și profitabilă este tehnologia lor blockchain pentru companii. Recent au prezentat o versiune de încercare a blockchain-ului ca platformă pentru bănci. Este evident că IBM este serios cu ceea ce fac și cred cu adevărat în viitorul blockchain – la urma urmei, întregul lor model de afaceri se bazează pe el.

Am adăugat o diagramă de acțiuni pentru a vedea mai bine valoarea acțiunilor companiei din ultimele șase luni. Din grafic este clar că IBM este serios cu privire la modelul lor de afaceri și că au numere care să o demonstreze.

Pe scurt, IBM și-a propus să revoluționeze afacerile cu tehnologia sa blockchain. Dacă mențin acest ritm, s-ar putea să merite să ne uităm atunci când ne gândim cum să investim în blockchain.

Hive Blockchain Technologies

Hive Blockchain Technologies (de acum înainte: Hive) este o alegere destul de obișnuită atunci când ne gândim cum să investim în tehnologia blockchain. După cum au spus ei înșiși, Hive „construiește un pod de la sectorul blockchain la piețele tradiționale de capital” (hiveblockchain.com/corporate).

Compania operează în prezent patru sectoare (două în Islanda și încă două în Suedia). Aceste sectoare sunt utilizate în principal pentru exploatarea Ethereum. Hive este foarte mândru de faptul că încearcă să fie ecologice. Compania și-a construit sectoarele pe o jurisdicție rece pentru a minimiza efectele pe care le au mașinile de răcire majore asupra mediului.

cum să investești în blockchain - diagrama tehnologiilor Hive blockchain

Hive este dedicat construirii și dezvoltării infrastructurii blockchain. Încearcă să realizeze acest lucru prin parteneriatul cu Genesis Mining Ltd. și miniere de criptocurite 24/7. În momentul redactării acestui articol, compania exploatează doar Ethereum. Cu toate acestea, ei caută să se extindă și în mineritul Bitcoin.

La fel ca în cazul Blockchain 360, și prețurile acțiunilor Hive au scăzut de ceva timp. Din nou, acest lucru are sens atunci când te uiți la prețurile recente Ethereum (criptomoneda companiei).

Chiar dacă stocurile Hive se prăbușesc, probabil că merită să fii cu ochii pe această companie pentru investiții pe termen lung. Hive are câțiva investitori și consilieri majori de partea sa. Acest lucru ar putea face ca lucrurile să se transforme în partea pozitivă la un moment dat pentru persoanele care caută cum să investească în blockchain.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Metoda nr. 2 – Criptomonede

Dacă vă gândiți la investiții în blockchain, dar acțiunile nu vă aparțin, următoarea opțiune cea mai bună (și cea mai comună) ar fi să cumpărați pur și simplu criptomonede.

Da, vorbesc serios.

Deși este adesea trecută cu vederea de oamenii care se gândesc cum să investească în blockchain, această metodă este una foarte populară. Chiar dacă oamenii din comunitățile criptomonede cumpără de obicei criptos din alte motive (adică tranzacționarea), este un mod destul de celebru de a investi în blockchain.

Vă voi spune despre trei dintre cele mai frecvent investite în criptomonede, doar pentru a putea avea o imagine mai clară a ceea ce vorbesc. Poate că acestea vor fi punctul de intrare pentru dvs. atunci când vă gândiți să investiți în blockchain.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin este probabil cea mai cunoscută criptomonedă de acolo. Este considerată a fi moneda OG, care și-a menținut terenul mai mult decât orice altă monedă din afacere.

Bitcoin are mii și mii de entuziaști și investitori deopotrivă. Această criptografie a alcătuit un număr uriaș de-a lungul anilor, datorită notorietății sale și – ceea ce pare a fi – o explozie peste noapte în mainstream.

cum să investești în blockchain - graficul prețurilor bitcoin

Din graficul furnizat mai sus reiese că Bitcoin se află într-un trend descendent în acest moment. În ciuda acestui fapt, mulți oameni încă cred din toată inima în viitorul monedei. Acesta ar putea fi unul dintre principalii factori pentru reapariția acestui Crypto.

Ethereum (ETH)

O altă criptomonedă foarte populară, Ethereum ocupă locul al doilea în poziția de piață lângă Bitcoin. La fel cum este concurent, Ethereum este o criptomonedă foarte populară și bine cunoscută în lumea criptomonedelor.

O calitate puternică pe care o are ETH este că multe dintre noile startup-uri și idei se bazează pe rețeaua sa. BAT (Basic Attention Token) este un exemplu excelent în acest sens. Din această cauză, o mulțime de oameni cred că Ethereum va depăși într-o bună zi Bitcoin pe poziția pe piață.

Ethereum poartă aceeași poveste ca și criptomonedele colegului său – de ceva vreme, acesta scade în preț. Acest lucru se poate datora diferiților factori, dar un lucru este sigur – ETH nu este singurul în această cădere.

Toate lucrurile luate în considerare, Ethereum până în prezent are o urmărire puternică care crede în viitorul acestei cripte. Dacă vă gândiți cum să investiți în blockchain, probabil că ați face bine să nu uitați această monedă.

Ripple (XRP)

O altă criptomonedă foarte populară, Ripple și-a menținut terenul de ceva timp acum. A reușit să țină pasul cu cele mai mari și mai cunoscute cryptos de pe piață.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii care caută să investească în blockchain își îndreaptă privirea spre Ripple este prețul său de piață. În momentul scrierii acestui articol, prețul unui XRP este de 0,28 USD. Acest lucru face ca moneda să fie foarte populară în rândul persoanelor care s-ar putea să nu aibă fonduri pentru a deveni mari, dar totuși doresc să intre în lumea investițiilor criptografice.

Ripple a scăzut de preț de la începutul anului 2018. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că procesul de prăbușire a acestei monede a fost foarte constant și fără niciun vârf brusc, neașteptat.

Dacă XRP intră mereu în știri din diferite motive, nu ar fi un lucru nebunesc să spunem că această monedă ar putea începe să urce înapoi în viitorul viitor.

Metoda nr. 3 – Startup-uri

Deși nu este la fel de evidentă ca celelalte două, această metodă este destul de populară dacă vă gândiți cum să investiți în blockchain.

În ultimii ani, au existat multe start-up-uri care au surprins lumea cu ideile și obiectivele lor inovatoare. Mulți dintre ei aveau un lucru simplu, comun – blockchain.

Când căutați să investiți în blockchain, țineți întotdeauna ochii pe startup-uri care sunt construite și centrate în jurul tehnologiei blockchain. Un bun exemplu în acest sens ar fi BAT (Token de atenție de bază) menționat anterior..

Acest simbol a fost construit în jurul rețelei Ethereum. În prezent, funcționează în browserul Brave, dar se extinde. BAT își propune să elimine orice fraudă care se întâmplă între editori, agenți de publicitate și utilizatori.

Este cu adevărat un proiect ambițios, dar echipa BAT a lucrat din greu și rezultatele sunt vizibile!

Acesta este doar un exemplu de pornire bazată pe blockchain. Cu un pic de săpat, puteți întâlni multe proiecte diferite. Cine știe – poate una dintre ele este exact ceea ce ai căutat?

Cum să investești în Blockchain? – Concluzie

Blockchain (și criptomonedele care se bazează în jurul acestuia) devine un subiect din ce în ce mai popular, aproape inevitabil. Este firesc ca investitorii să apeleze la acest subiect și să înceapă să descopere cum să investească în blockchain.

Există multe modalități diferite de a începe să investiți. În acest tutorial v-am arătat doar trei – mai sunt multe dintre care să alegeți dacă doriți.

Deci, pentru a răspunde la întrebarea de eroare „cum să investești în blockchain?”, Aș spune că depinde de persoană și de dorințele și nevoile acesteia. Toți sunt diferiți și, dacă alegeți să vă adânciți în lumea cripto, vă doresc mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me