Toată lumea vorbește despre Bitcoin. Știți puțin despre asta, dar suficient pentru a înțelege că această criptomonedă schimbă modul în care ne gândim la bani și acum doriți să știți cum să obțineți Bitcoin.

Am dreptate? M-am gândit eu…

Fiecare Bitcoin valorează mai mult decât 7000 Dolari SUA și unii oameni cred că ar putea valora mai mult decât 60.000 Dolari SUA până la sfârșitul anului 2021. Sunt mulți bani, așa că să aflăm cum să obținem Bitcoin!

Există câteva modalități diferite de a obține Bitcoin. Puteți cumpăra Bitcoin dintr-un schimb Bitcoin online și puteți plăti cu un card de credit. Sau puteți întâlni personal un vânzător și puteți cumpăra Bitcoin cu numerar. Puteți chiar să creați propriul Bitcoin printr-un proces numit minerit!

În acest ghid, vă voi învăța despre ce este Bitcoin, cum funcționează și unde să îl găsiți. De asemenea, vă voi învăța modul corect de a stoca toate informațiile de care aveți nevoie pentru a accesa noul Bitcoin în condiții de siguranță.

Primele lucruri pe care trebuie să le știe toți începătorii sunt: ​​ce este Bitcoin și cum funcționează Bitcoin? Asadar, haideti sa începem…

Bitcoin Origins

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum să obțineți moneda digitală Bitcoin Monedă digitală: Sunt bani care există doar digital. Cum să obțineți Bitcoin de la egal la egal De la persoană la persoană: Este trimis de la o persoană la alta. Nu există bancă sau PayPal – acestea se numesc intermediari sau terțe părți. Bitcoin nu are intermediari sau terți. Cum să obțineți Bitcoin public

Public: Toate tranzacțiile Bitcoin sunt înregistrate pe un registru public numit blockchain. Toți utilizatorii cu acces la internet pot vizualiza blockchain-ul Bitcoin și toate tranzacțiile Bitcoin care au fost făcute vreodată.

Cum să criptați Bitcoin

Criptat: Informațiile despre tranzacții sunt criptate folosind criptografie. Aceasta înseamnă că sunt utilizate coduri speciale pentru a ascunde informațiile despre cont ale utilizatorilor. Crypto înseamnă ascuns, deci Bitcoin este bani ascunși!

Cum să descentralizezi Bitcoin Descentralizat: Bitcoin nu are centru. Este controlat de utilizatori și de algoritmii computerului. Nicio persoană, grup sau guvern nu decide cum funcționează. Cum să distribui Bitcoin Distribuit: Aceasta înseamnă că blockchain-ul Bitcoin este stocat pe mii de computere (sau noduri) din întreaga lume. Acest lucru face foarte dificil hack-ul. Cum să obțineți Bitcoin imuabil Imuabil: Aceasta înseamnă că, odată ce o tranzacție este adăugată la blockchain-ul Bitcoin, aceasta nu poate fi modificată sau ștearsă. Vreodată!

Deci, acum, dacă cineva vă întreabă „Ce este Bitcoin?” Le puteți spune că este o monedă digitală peer-to-peer descentralizată care folosește un registru public numit blockchain pentru a înregistra toate tranzacțiile sale. Asta este Bitcoin, dar cum funcționează Bitcoin?

Răspunsul la această întrebare este o parte foarte importantă a Bitcoin. Este, de asemenea, primul pe lista noastră despre cum să obțineți Bitcoin. Se numește minerit – așa că hai să săpăm, nu?

Cum funcționează Bitcoin?

Să folosim un exemplu pentru a face acest lucru un pic mai distractiv…

Dionne îi datorează Warwick 10 dolari SUA (USD). Dionne nu are bani în contul ei, dar încearcă să trimită oricum 10 USD în contul Warwick. Personalul băncii verifică dacă Dionne are 10 USD în contul ei. Își opresc tranzacția atunci când își dau seama că Dionne nu are bani de trimis.

Aceasta se numește verificare. Este unul dintre cele mai importante locuri de muncă pe care le are o bancă. Bitcoin trebuie, de asemenea, să verifice tranzacțiile pe blockchain-ul său. Acest lucru asigură faptul că toate tranzacțiile care sunt adăugate la blockchain sunt reale și valide. Bitcoin are utilizatori speciali numiți mineri care verifică tranzacțiile. Acesta este modul în care funcționează folosind exemplul lui Dionne și Warwick:

 1. Dionne are 10 BTC pe care vrea să le trimită la Warwick
 2. Minerii criptează aceste informații și le adaugă la alte informații despre tranzacții. Continuă să facă acest lucru până când au suficiente informații pentru a forma un bloc.

 3. Noul bloc trebuie să primească un număr de cod care să îl conecteze la restul blockchain-ului. Toți minerii muncesc din greu încercând să ghicească care este acel număr. Este ca o loterie!
 4. Când se găsește numărul câștigător, toți ceilalți mineri verifică informațiile din noul bloc față de informațiile care există deja pe blockchain. Dacă informațiile sunt valide, noul bloc poate fi adăugat la blockchain.
 5. Warwick primește 10 BTC de la Dionne.

Bitcoin nu plătește minerii pentru a face această treabă, așa cum o bancă își plătește angajații. În schimb, minerul care ghicește numărul de cod al noului bloc câștigă noul Bitcoin. O recompensă de 12,5 BTC este acordată minerului câștigător al fiecărui nou bloc de tranzacții care este verificat și adăugat la blockchain.

După cum puteți vedea, a deveni miner Bitcoin este o modalitate excelentă de a obține Bitcoin!

Bitcoin minier

Cum să obțineți Bitcoin prin minerit

Minerii de Bitcoin au nevoie de computere foarte puternice pentru a face treaba implicată în verificarea tranzacțiilor și adăugarea de noi blocuri la blockchain. Mașinile mai puternice au șanse mai mari de a ghici numărul de cod câștigător decât computerele de acasă, cum ar fi laptopurile și computerele.

Majoritatea minerilor Bitcoin folosesc echipamente speciale numite ASIC, care sunt concepute pentru a face o singură treabă, a mea Bitcoin. Minerii ASIC nu sunt ieftini! Să aruncăm o privire la câteva prețuri:

 • Bitmain Antminer V9: 15 USD
 • Halong Mining DragonMint: 2.226,92 USD
 • Bitmain Antminer S9: 5.999 USD

Recompensa pentru fiecare bloc extras este de 12,5 BTC. Asta valorează aproximativ o sută de mii de dolari SUA! Cu toate acestea, minerii ASIC sunt scumpi, zgomotoși și se încălzesc foarte tare! Și chiar și cu un Antminer S9, șansele de a ghici singur numărul de cod sunt destul de mici. Acesta este motivul pentru care majoritatea minerilor se alătură piscinelor miniere. Deci, ce sunt piscinele miniere Bitcoins?

Bazine miniere

Piscinele miniere sunt grupuri de mineri Bitcoin care își folosesc puterea de calcul combinată pentru a extrage Bitcoin. Minerii împărtășesc recompensa atunci când sunt extrase noi blocuri. Nici nu trebuie să cumpărați echipamente miniere. Puteți închiria energie minieră dintr-o piscină pe site-uri precum HashFlare. Aceasta înseamnă că obțineți o parte din recompensă fără nici o muncă grea!

Indiferent de modul în care alegeți cum să obțineți Bitcoin, veți avea nevoie de un loc unde să stocați informațiile de care aveți nevoie pentru a accesa Bitcoin. Acest spațiu de stocare se numește portofel Bitcoin. Portofelele sunt destul de importante, așa că permiteți-mi să vă spun mai multe …

Portofele Bitcoin

Un portofel Bitcoin conține două tipuri de informații. Ele sunt cheia privată și o cheie publică. Gândiți-vă la un portofel Bitcoin ca la adresa dvs. de e-mail.

Când cineva dorește să îți trimită un e-mail, folosește adresa ta de e-mail, nu? Ei bine, când cineva dorește să vă trimită Bitcoin, va folosi cheia dvs. publică. Puteți partaja cheile publice cu oricine.

Dacă doriți să citiți e-mailurile sau să trimiteți un e-mail nou, utilizați parola pentru a vă deschide contul. Cheile dvs. private sunt ca o parolă pentru Bitcoin. Aceasta înseamnă că numai dvs. ar trebui să vă vedeți cheile private! Există diferite tipuri de portofele Bitcoin. Portofelele Bitcoin pot fi:

Cum să obțineți portofelul mobil Bitcoin Mobil

Puteți utiliza un telefon mobil pentru a accesa Bitcoin-ul dvs.. Copay și Airbitz ambele oferă portofele Bitcoin mobile pentru telefoane iOS și Android. Utilizarea unui portofel Bitcoin mobil vă va oferi un motiv foarte bun pentru a nu vă pierde telefonul!

Cum să obțineți Bitcoin Desktop Wallet Desktop Acesta este un portofel software pe care îl instalați direct pe laptop sau pe computer. Electrum este un popular portofel desktop disponibil pentru sistemele Mac, Linux și Windows. Alte portofele desktop la care merită să te gândești sunt Exod și Armeria. Portofelele desktop sunt la fel de sigure ca și computerul pe care sunt instalate.

Cum să obțineți portofelul online Bitcoin Pe net Acest tip de portofel este de obicei oferit de bursele Bitcoin (și despre acestea voi vorbi într-o clipă!). Portofelele online pot fi utile atunci când cumpărați și tranzacționați Bitcoin. Totuși, nu ar trebui să lăsați Bitcoin-ul într-un portofel online.

Cum să obțineți portofelul hardware Bitcoin Hardware Puteți stoca cheile pe un portofel hardware detașabil. Acestea sunt ca niște stick-uri USB pentru Bitcoin. Pot fi scumpe, dar sunt și foarte sigure. Marcile de top includ Ledger Nano S pe care le poți cumpăra 80 USD sau Trezor portofel care este în jur de 100 USD.

Cum să obțineți un portofel de hârtie Bitcoin Hârtie Una dintre cele mai sigure modalități de stocare a Bitcoin-ului este cu un portofel de hârtie. Acestea sunt tipărite ale cheii dvs. publice și ale cheii private. Puteți face gratuit un portofel de hârtie Aici. Lucrul bun al portofelelor de hârtie este că sunt foarte sigure. Rău este că sunt făcute din hârtie! Nu-i udați și nu lăsați câinele mătușii dvs. să se joace cu ei!

Fiecare tip de portofel are argumente pro și contra. Acesta este motivul pentru care este important să aveți mai multe. Portofelele care sunt conectate la internet se numesc stocare la cald. Portofelele care sunt offline se numesc depozitare la rece. Cel mai bun mod de a vă stoca cheile publice și private este într-un amestec de portofele calde și reci. Și orice portofel folosiți, țineți-l departe de acel câine!

Acum, să ne uităm la alte modalități de a determina Bitcoins să-ți pună portofelele …

Cum să obțineți Bitcoin: Cumpărarea Bitcoin online

Cea mai ușoară modalitate de a obține Bitcoin este să cumperi ceva. Cel mai popular mod de a cumpăra Bitcoin este prin intermediul unui schimb Bitcoin. Deci, ce sunt schimburile Bitcoin?

Platforme de tranzacționare a criptomonedelor

Schimburile Bitcoin sunt piețe online de unde puteți cumpăra sau vinde Bitcoin. Diferite schimburi Bitcoin oferă servicii diferite. Majoritatea vor cere utilizatorilor să se înregistreze cu informații personale. De asemenea, schimburile Bitcoin percep taxe pentru serviciile lor. Iată câteva dintre cele mai populare schimburi pe care le puteți încerca:

 • Coinbase este un schimb de brokeri online, ceea ce înseamnă că cumpără Bitcoin pentru dvs. la un preț stabilit. Coinbase este o platformă foarte populară pentru utilizatorii care cumpără Bitcoin pentru prima dată. Este o modalitate rapidă și ușoară de a obține Bitcoin. De asemenea, are funcții de securitate excelente, care includ propriul portofel online. Utilizatorii pot cumpăra Bitcoin cu monede fiat și alte criptomonede precum Litecoin sau Ether. Notă: Monedele Fiat sunt monedele oficiale ale țărilor. Acestea sunt susținute de guvernele naționale. Exemple de monede fiat sunt yenul japonez (JPY), dolarul canadian (CAD) și zlotul polonez (PLN).
 • Bitfinex este o platformă de tranzacționare online în care cumpărătorii și vânzătorii pot tranzacționa Bitcoin la prețuri diferite. Utilizatorii pot cumpăra și vinde Bitcoin cu monede fiat și alte criptomonede. Bitfinex oferă utilizatorilor funcții de tranzacționare mai avansate, cu multe monede diferite oferite pentru tranzacționare, cum ar fi Ripple, EOS, Dash și Monero. Acest lucru poate face schimbul mai dificil de utilizat pentru noii traderi.
 • Bittrex este un alt schimb de tranzacționare online care oferă o mare selecție de criptomonede pentru tranzacționare. Cu toate acestea, nu oferă tranzacționare valutară fiat. Aceasta înseamnă că nu este o modalitate excelentă de a obține Bitcoin decât dacă dețineți deja alte criptomonede. Începătorii ar trebui să evite schimburile precum Bittrex până când vor avea mai multă experiență în tranzacționare.

Dacă vă gândiți cum să obțineți Bitcoins online, Coinbase este cel mai bun loc pentru dvs. Este site-ul perfect pentru începătorii cripto pentru a cumpăra Bitcoin rapid, sigur și ieftin.

Poate doriți să ieșiți din casă și să cumpărați Bitcoin cu numerar? Apoi, trebuie să știți cum să obțineți Bitcoin în zona dvs. locală!

Cumpărarea Bitcoin … în lumea reală!

Cum să obțineți Bitcoin în lumea reală

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

LocalBitcoins

Cel mai bun loc de vizitat dacă doriți să știți cum să obțineți Bitcoin în zona dvs. locală este LocalBitcoins.com. Acest site web vă va ajuta să găsiți oameni din orașul dvs. natal care doresc să vândă Bitcoin.

LocalBitcoins este un schimb peer-to-peer și are traderi dispuși să vândă Bitcoin în mai mult de 15.000 orașe din 248 tari diferite. LocalBitcoins este o modalitate excelentă de a cunoaște comunitatea criptografică și de a cumpăra Bitcoin în același timp! Prețul pe care îl plătiți pentru Bitcoin peer-to-peer poate fi totuși mai mare decât veți plăti la bursele de criptare.

Sfat: Aveți întotdeauna grijă atunci când cumpărați Bitcoins peer-to-peer. Dacă întâlnești personal un vânzător, ia-ți un prieten și fă-l întotdeauna într-un loc public!

Bancomat Bitcoin

Dacă îți vine să mergi la plimbare, dar nu îți vine să te alături comunității cripto, există o altă opțiune pentru tine – bancomatele Bitcoin. Ce sunt însă bancomatele Bitcoins?

Ei bine, bancomatele Bitcoin sunt ca mașinile de numerar normale, dar trimiteți Bitcoin într-un portofel în loc să retrageți numerar. Radar de monedă ATM vă va ajuta să găsiți un bancomat Bitcoin undeva în apropiere. Site-ul listează bancomatele Bitcoin peste 70 țări, așa că aruncați o privire.

Tot ce aveți nevoie este un card bancar, un portofel Bitcoin și o hartă! Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că bancomatele Bitcoin sunt o modalitate destul de costisitoare de a cumpăra Bitcoin.

Acum știi cum să obții Bitcoins cu minerit, schimburi online, numerar și chiar bancomate. În continuare, vreau să vă spun despre alte câteva modalități de a obține Bitcoin …

Câștigă Bitcoin

O modalitate excelentă de a obține Bitcoin este câștigând-o. Devine din ce în ce mai ușor pentru oameni să accepte Bitcoin ca plată pentru munca pe care o fac. Deci, dacă conduceți o afacere sau sunteți independent, cereți-le clienților să vă plătească în Bitcoin. Există o mulțime de ajutor disponibil pentru companiile care doresc să fie plătite în Bitcoin. Un serviciu foarte recomandat este BitPay.

Cum să obțineți Bitcoin BitPay

O altă modalitate pe care toată lumea o poate folosi pentru a câștiga Bitcoin este robinetele Bitcoin. Deci, ce sunt bateriile Bitcoins? Robinetele Bitcoin sunt site-uri web sau aplicații care recompensează utilizatorii cu Bitcoin pentru finalizarea unui captcha sau sarcină. Poate fi la fel de ușor ca vizionarea reclamelor, dar poate fi la fel de plictisitor ca vizionarea reclamelor!

Cointiply și AirDrips permite utilizatorilor să câștige Bitcoin completând sondaje și jucând jocuri. Unii critici cred că robinetele Bitcoin sunt escrocherii, așa că fii atent. S-ar putea să faci sarcini ore întregi și să nu primești nimic!

Gânduri finale

Acum știi cum să obții Bitcoin. Apoi, tot ce trebuie să faceți în continuare este să decideți ce cale este cea mai potrivită pentru dvs. Alegeți un serviciu pe care vă simțiți confortabil.

Unii începători cripto au o abilitate tehnologică excelentă. Ar putea dori să încerce mineritul Bitcoin. Alții ar putea fi minunați să iasă și să facă prieteni. Pentru ei, schimburile de la egal la egal ar putea fi cel mai bun loc pentru a obține Bitcoins.

Pentru majoritatea începătorilor cripto, schimburile Bitcoin online vor fi cele mai bune locuri pentru a obține Bitcoin. Site-uri precum Coinbase și Bitfinex sunt ieftine, ușor de utilizat și sigure.

Acum știi cum să începi aventura ta Bitcoin. Cum veți obține Bitcoin? Indiferent de modul în care alegeți, păstrați-vă în siguranță și anunțați-mă cum mergeți!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me