Deci, doriți să știți cum să transferați de la Coinbase la GDAX? Nicio problemă, vă voi ghida prin fiecare pas al drumului!

Cumpărarea și vânzarea de criptomonede este acum o industrie de mai multe miliarde de dolari, iar Coinbase este una dintre cele mai populare opțiuni de schimb pentru începători, deoarece acestea permit utilizatorilor să cumpere cu ușurință monede folosind moneda fiat.

În ghidul meu „Cum să transfer de la Coinbase la GDAX”, voi explica mai întâi pe scurt ce face fiecare schimb, împreună cu principalele caracteristici ale acestora. După aceea, voi vorbi rapid despre planul GDAX de a reveni la „Coinbase Pro”.

După ce aveți informațiile de bază necesare, vă voi arăta cum să cumpărați de la Coinbase, cum să transferați de la Coinbase la GDAX și, în cele din urmă, cum să utilizați GDAX!

(Deci, dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. despre Coinbase și doriți să treceți la centrul acestui ghid, nu ezitați să derulați în jos la secțiunea „Cum să transferați de la Coinbase la Coinbase Pro (GDAX)”)

Să începem să aflăm ce este Coinbase!

Originile Coinbase

Sigla oficială CoinbaseCoinbase este un broker de schimb de criptomonede care permite oamenilor să cumpere și să vândă o gamă de monede diferite. Au fost lansate pentru prima dată în 2012 și sunt situate în San Francisco, în Statele Unite. Coinbase a crescut atât de repede încât a procesat acum comenzi pentru mai mult de 20 de milioane de utilizatori, în valoare totală de 150 de miliarde de dolari în tranzacții! Nu numai acest lucru, dar au și peste 535 de persoane care lucrează în sediul lor din SUA!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Principalul punct de vânzare al Coinbase este că permit utilizatorilor să cumpere criptomonede folosind metode de plată din lumea reală, cum ar fi un cont bancar sau un card de debit / credit. Acest lucru îl face ușor pentru persoanele care doresc să cumpere criptomonede pentru prima dată!

Platforma este, de asemenea, foarte simplă de utilizat, ceea ce o face ideală pentru începătorii cripto! La scrierea din iulie 2018, Coinbase listează doar patru monede diferite. Acestea sunt Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC). Cu toate acestea, echipa Coinbase a anunțat recent că va sprijini în curând și Ethereum Classic (ETC)!

Când vine vorba de taxe, Taxa Coinbase este de 3,99% pentru a utiliza un card de debit sau de credit. Depozitele în cont bancar sunt mult mai ieftine și pot varia de la un cost de 0% până la 1,49%. Taxele de tranzacționare se ridică la 1,49%, pe care vi le veți percepe de fiecare dată când efectuați o achiziție.

tarife

De exemplu, dacă doriți să cumpărați Ethereum în valoare de 1.000 USD, veți primi echivalentul ETH de 985.10 USD.

Aveți nevoie de ID pentru a utiliza Coinbase!

Este important să ne amintim că va trebui să vă verificați identitatea înainte de a putea cumpăra criptomonede folosind bani din lumea reală. Procesul Coinbase KYC (Know Your Customer) este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați informațiile dvs. personale, susținute de o copie a actului de identitate. În majoritatea circumstanțelor, sistemul Coinbase poate autentifica automat acest lucru, ceea ce înseamnă că procesul durează doar câteva minute!

Deci, acum, când știți ce este Coinbase, următoarea parte a ghidului meu „Cum să transfer de la Coinbase la GDAX” va afla ce este GDAX!

Explicarea GDAX

Sigla oficială GDAXGDAX – care standarde pentru Global Digital Asset Exchange – este un schimb de criptomonede care a fost creat în 2016 de aceeași companie care a creat Coinbase. Platforma este similară cu majoritatea celorlalte schimburi digitale, deoarece vă permite să cumpărați, să vindeți și să tranzacționați criptomonede direct cu alți utilizatori. GDAX acționează ca intermediar între cumpărător și vânzător și, în schimb, ia o taxă.

Cel mai bun lucru despre relația Coinbase și GDAX este că trebuie să deschideți un cont doar la unul dintre cele două burse. De exemplu, dacă aveți un cont la Coinbase, veți avea automat un cont la GDAX!

GDAX acceptă aceeași cantitate de criptomonede ca și Coinbase, care sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH). În plus, este posibil, de asemenea, să tranzacționați aceste criptomonede contra valorii monedelor fiat, cum ar fi USD și EUR!

În comparație cu Coinbase, GDAX este mai potrivit pentru comercianții cu experiență anterioară, deoarece trebuie să aveți cel puțin o înțelegere de bază a modului în care funcționează tranzacționarea. În timp ce Coinbase vă permite doar să cumpărați sau să vindeți o monedă, caracteristicile de la GDAX sunt mult mai avansate. Aceasta include comenzi limită, comenzi de oprire și comenzi de piață!

Când vine vorba de taxe, GDAX percepe prețuri diferite în funcție de tipul de tranzacție pe care îl faceți. Dacă sunteți „Market Maker”, ceea ce înseamnă că furnizați platformei lichiditatea necesară, atunci comisioanele de tranzacționare sunt gratuite! Pe de altă parte, dacă sunteți „Market Taker”, ceea ce înseamnă că luați lichiditatea furnizată de producător, veți plăti între 0,10% și 0,30% în funcție de cât tranzacționați.

Structura tarifelor GDAX

Deci, acum că știți ce face GDAX, să continuăm! Înainte de a vă arăta cum să transferați de la Coinbase la GDAX, am vrut să discut rapid viitoarea rebrand GDAX!

GDAX Rebrand către Coinbase Pro

În mai 2018, s-a anunțat că GDAX își schimbă numele în Coinbase Pro. Deși toate aceleași caracteristici vor fi disponibile, vor fi adăugate și noi servicii. Aceasta va include protocolul și votul de miză și jetoanele suplimentare fiind acceptate.

În plus, Coinbase Pro va facilita și depunerea și retragerea de fonduri, precum și introducerea unei noi funcții care vă permite să vizualizați portofoliul de investiții.

Este important să ne amintim că, deși GDAX revine la Coinbase Pro, veți putea totuși să transferați de la Coinbase la GDAX (Coinbase Pro).

În plus față de rebrandul GDAX, compania-mamă a achiziționat și un protocol numit Paradex, care va permite oamenilor să efectueze transferuri de portofel la portofel de jetoane ERC-20 în cadrul platformei Coinbase.

Notă: Jetoanele ERC-20 sunt criptomonede care au fost construite deasupra blockchain-ului Ethereum. ERC-20 înseamnă "Cerere de comentarii Ethereum"!

Deci, acum, când știți despre viitoarea rebrand, următoarea parte a ghidului meu „Cum să transfer de la Coinbase la GDAX” va analiza cum să cumpărați criptomonede pe Coinbase.

Cum să cumpărați criptomonedă pe Coinbase

Înainte de a efectua un transfer de la Coinbase la GDAX, va trebui să deschideți mai întâi un cont la Coinbase. După ce ați făcut acest lucru, va trebui, de asemenea, să vă confirmați identitatea, oferind o serie de informații personale (cum ar fi numele și adresa dvs.) și apoi să încărcați cartea de identitate (cum ar fi pașaportul).

Dacă în această etapă aveți deja monede în contul dvs. Coinbase, puteți trece la următoarea secțiune a ghidului meu „Cum să transferați de la Coinbase la GDAX”!

 1. După ce v-ați conectat la contul dvs., faceți clic pe Vânzare-cumpărare În partea de sus a paginii.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Acum, veți vedea o alegere de patru criptomonede diferite pe care le puteți cumpăra. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl achiziționați. În ghidul meu „Cum să transfer de la Coinbase la GDAX”, cumpăr Bitcoin.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 2. Derulați până în partea de jos a paginii și introduceți cantitatea de criptomonedă pe care doriți să o cumpărați. Odată ce ați introdus suma în moneda dvs. locală, echivalentul criptomonedei se va actualiza automat. În exemplul meu, cumpăr Bitcoin în valoare de 750 EUR, ceea ce îmi va aduce 0,12458237 BTC.Cum se transferă de la Coinbase la GDAX
 3. Acum faceți clic pe albastrul mare Cumpărați Bitcoin instantaneu

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 4. Si asta e! Acum ați cumpărat monede de la Coinbase!

Deci, acum, când știți cum să cumpărați monede pe Coinbase, următoarea parte a ghidului meu vă va arăta cum să transferați de la Coinbase la GDAX.

Cum să transferați de la Coinbase la Coinbase Pro (GDAX)

Îți amintești cum ți-am spus că atunci când deschizi un cont la Coinbase vei avea automat un cont GDAX deschis pentru tine? Ei bine, la momentul scrierii în iulie 2018, Coinbase Pro a înlocuit GDAX! Dar nu vă faceți griji, vă puteți conecta în continuare utilizând aceleași detalii de conectare pe care le utilizați la Coinbase sau GDAX!

Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

Pentru a vă ușura lucrurile, pur și simplu faceți clic pe linkul meu pentru a merge direct la Coinbase Pro!

 1. După ce v-ați conectat la Coinbase Pro, faceți clic pe Portofele în partea de sus a ecranului.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 2. În partea de jos a paginii, faceți clic pe depozit

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Acum va trebui să decideți ce monedă doriți să transferați de la Coinbase la GDAX. Puteți chiar să transferați și soldul valutar fiat!

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Întrucât vreau să tranzacționez USD cu Bitcoin, voi transfera soldul meu în USD de la Coinbase la GDAX (Coinbase Pro)! Nu vă faceți griji, procesul este același, indiferent de criptocurrency sau monedă fiduciară pe care doriți să o transferați!

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 2. În cele din urmă, faceți clic pe albastru Depozit pentru a finaliza transferul de la Coinbase la GDAX! Contul dvs. Coinbase Pro (GDAX) ar trebui finanțat în câteva secunde!

Deci, acum că știți cum să transferați de la Coinbase la GDAX, următoarea parte a ghidului meu vă va arăta cum să utilizați Coinbase Pro!

Cum se utilizează Coinbase Pro

 1. Acum că contul dvs. Coinbase Pro este finanțat, faceți clic pe Selectați Piață pentru a începe tranzacționarea.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Acum puteți selecta moneda principală pe care doriți să o tranzacționați. Deoarece vreau să tranzacționez USD / BTC, fac clic pe USD.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Apoi, faceți clic pe asocierea pe care doriți să o tranzacționați.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Acum veți fi pe ecranul principal de tranzacționare pentru asocierea pe care doriți să o tranzacționați! Veți vedea o mulțime de statistici, cum ar fi comenzile actuale de pe piață, precum și un grafic care vă permite să analizați mișcările de preț.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX - Tablou de bord

 2. În partea stângă a paginii, veți vedea formularul de comandă. Introduceți cantitatea de criptomonedă pe care doriți să o cumpărați sau să o vindeți în casetă.

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Dacă abia începeți, este cel mai bine să utilizați Piaţă opțiune de comandă. Aceasta vă va procesa tranzacția la prețul de piață actual!

  Cum se transferă de la Coinbase la GDAX

 1. Pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe PLASAȚI COMANDA DE CUMPĂRARE (sau PLACE SELL ORDER este că vindeți) butonul. Si asta e! Tocmai ați finalizat prima tranzacție la Coinbase Pro!

Cum se transferă de la Coinbase la GDAX: Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu „Cum să transfer de la Coinbase la GDAX”! Dacă ați citit-o până la capăt, acum știți cum să transferați fonduri de la Coinbase la Coinbase Pro (GDAX). După cum știți acum, procesul este foarte simplu!

Deși Coinbase Pro (GDAX) este destinat traderilor mai experimentați, platforma este ușor de utilizat. Ceea ce îmi place la acest lucru este modul în care puteți depune cu ușurință bani din lumea reală direct în contul Coinbase Pro utilizând un cont bancar!

Dacă vi s-a părut util ghidul „Cum să transferați de la Coinbase la GDAX” sau aveți întrebări, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me