Cum să transferați de la GDAX la Binance

Bine ați venit la ghidul meu Cum să transferați de la GDAX la Binance! Acum sunt disponibile sute de schimburi de criptomonede diferite pe piață, care vă permit să cumpărați, să vindeți și să tranzacționați o gamă largă de monede. GDAX și Binance sunt două dintre cele mai mari, cu un volum de tranzacționare zilnic combinat în miliarde de dolari!

Bănuiesc că doriți să transferați monedele dvs. către Binance, deoarece acestea enumeră mai multe monede? Oricare ar fi motivul tău, îți voi arăta cum să o faci într-un mod foarte simplu!

Înainte de a ajunge la ghidul pas cu pas cu privire la modul de transfer de la GDAX la Binance, m-am gândit că vă voi oferi rapid o prezentare foarte scurtă a modului în care se compară cele două schimburi, precum și o scurtă explicație a motivului pentru care ați putea avea Am auzit recent GDAX denumit „Coinbase Pro”.

Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce este GDAX!

Înțelegerea platformei GDAX

GDAX este un schimb care permite oamenilor să efectueze tranzacții crypto-to-crypto sau tranzacții crypto-to-fiat. Au fost lansate pentru prima dată în 2016 și sunt deținute de aceeași companie din spatele Coinbase!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Drept urmare, oricine are un cont la GDAX are automat unul la Coinbase! Platforma vă permite să cumpărați și să vindeți patru criptomonede diferite, care sunt Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash. De asemenea, este posibil să tranzacționați aceste monede contra USD și EUR.

Una dintre cele mai populare caracteristici de la GDAX este că platforma vă permite să efectuați depuneri folosind monedă fiat, ceea ce face ușoară intrarea în industrie pentru prima dată.

Taxele de tranzacționare sunt între 0,1% și 0,3%, în funcție de cât tranzacționați. Alternativ, dacă furnizați lichiditate pentru schimb, tranzacționarea este gratuită!

GDAX dispune de controale de securitate excelente, inclusiv depozitare frigorifică, autentificare cu doi factori și asigurare FDIC pentru solduri USD.

Deci, acum, când știți ce este GDAX, următoarea parte a ghidului meu GDAX către Binance se va uita la Binance!

Rivalul – Binance

Binance a fost creat un an mai târziu în 2017, făcându-i unul dintre cele mai noi schimburi din industrie. În mai puțin de un an, Binance este deja responsabil pentru cea mai mare cantitate de tranzacționare a criptomonedelor din lume. Destul de des, acest lucru se ridică la peste 2 miliarde de dolari!

Unul dintre cele mai bune avantaje ale utilizării Binance este că acestea enumeră sute de monede diferite. Aceasta include monede consacrate precum Bitcoin și Ethereum, precum și monede mai puțin cunoscute.


Spre deosebire de GDAX, Binance nu permite clienților săi să depună sau să retragă folosind bani fiat. În schimb, trebuie să vă finanțați contul utilizând o criptomonedă. Taxele de tranzacționare la Binance sunt una dintre cele mai mici din industrie, cu doar 0,1% sau 0,05% dacă tranzacționați folosind moneda BNB!

Platforma este potrivită pentru începători și comercianți mai experimentați, deoarece au atât un schimb de bază, cât și un schimb avansat. Securitatea este, de asemenea, foarte bună la Binance, fără hackuri majore de raportat.

Deci, acum, când știți ce fac cele două schimburi, următoarea parte a ghidului meu GDAX către Binance va analiza de ce atât de mulți oameni aleg să aibă conturi pe ambele platforme.

De ce oamenii folosesc atât GDAX, cât și Binance?

S-ar putea să vă amintiți cum am menționat mai devreme că GDAX simplifică cumpărarea criptomonedelor cu bani din lumea reală. Acest lucru se datorează faptului că acceptă depuneri în cont bancar sau depozite pe carduri de debit / credit dacă fac acest lucru prin Coinbase (pe care îl puteți transfera instantaneu la GDAX gratuit).

Cu toate acestea, persoanele cărora le place să tranzacționeze o mulțime de monede diferite nu au prea multe opțiuni la GDAX. Acest lucru se datorează faptului că acestea enumeră doar patru monede diferite. Oamenilor le place să folosească Binance în loc, deoarece listează sute de monede diferite.

Pe de altă parte, Binance nu vă permite să depuneți cu bani reali, ceea ce reprezintă o mare problemă! Aceasta înseamnă că, dacă doriți să utilizați Binance, dar nu aveți nicio criptomonedă de depus, atunci trebuie să mergeți și să le cumpărați din altă parte!

Aici intervine GDAX! Procesul general este că cineva va crea un cont la GDAX și apoi va cumpăra o criptomonedă stabilită, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, utilizând un cont bancar sau un card de debit / credit.

După aceea, pur și simplu se transferă de la GDAX la Binance! Acest lucru oferă comercianților libertatea de a alege dintre sute de monede diferite!

Alternativ, oamenilor le place să repete același proces, dar invers. Odată ce au terminat tranzacționarea la Binance, își transferă monedele către GDAX. Acest lucru le permite să își retragă fondurile înapoi în contul lor bancar!

În cele din urmă, deținerea unui cont atât la GDAX, cât și la Binance este o idee foarte bună, deoarece ambele își au scopul!

Deci, acum, când știți de ce le place oamenilor să transfere de la GDAX la Binance, voi vorbi rapid despre recenta rebrand de la GDAX la Coinbase Pro!

GDAX Rebrand către Coinbase Pro

Echipa de conducere GDAX a anunțat în mai 2018 că bursa își va schimba numele în Coinbase Pro. Dacă utilizați deja GDAX, atunci nu vă faceți griji, Coinbase Pro va avea toate aceleași caracteristici, plus multe altele!

Acest lucru va face ca depunerea și retragerea de fonduri să fie mai simple și va oferi, de asemenea, o nouă zonă de portofoliu în care puteți vizualiza cu ușurință investițiile dvs..

În același comunicat de presă, GDAX a anunțat, de asemenea, că au cumpărat o altă companie numită „Paradex”. În acest fel, va permite utilizatorilor GDAX să transfere simbolul ERC-20 între portofele.

Nu uitați, un simbol ERC-20 este o criptomonedă care a fost construită deasupra blockchain-ului Ethereum!

Lansarea oficială a avut loc pe 29 iunie 2018, ceea ce înseamnă că GDAX a fost înlocuit acum cu Coinbase Pro!

Deci, acum, când știți despre rebrand, următoarea parte a ghidului meu GDAX către Binance vă va arăta cum să transferați de la GDAX la Binance!

Cum să transferați de la GDAX la Binance

Înainte de a putea efectua transferul, trebuie să vă conectați la contul dvs. Binance pentru a obține adresa portofelului. Dacă nu aveți încă un cont Binance, ar trebui să vă ia doar câteva minute, deoarece nu este nevoie să vă verificați identitatea!

Puteți accesa site-ul oficial Binance până la făcând clic pe acest link.

După ce v-ați configurat contul, mutați mouse-ul peste Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.

Cum se transferă de la gdax la binance

În caseta drop-down care scrie, „Selectați moneda / jetonul de depus”, căutați criptomoneda pe care doriți să o trimiteți de la GDAX la Binance.

Notă: Este foarte important să selectați moneda potrivită, altfel s-ar putea să vă pierdeți fondurile. De exemplu, dacă doriți să transferați Bitcoin de la GDAX la Binance, dar îl trimiteți la o adresă Bitcoin Cash, fondurile dvs. nu pot fi recuperate niciodată!

În exemplul meu, voi transfera Ethereum de la GDAX la Binance, așa că selectez Ethereum (ETH) din lista derulantă.

Cum se transferă de la gdax la binance

Veți primi acum adresa dvs. unică Ethereum pentru Binance. De asta va trebui să intrați în GDAX pentru a efectua un transfer GDAX către Binance. Faceți clic pe Copiați adresa , care îl va copia în clipboard.

Cum se transferă de la gdax la binance

Acum că aveți adresa dvs. de depunere Binance, trebuie să vă conectați din nou la contul dvs. GDAX. Este cel mai bine să faceți acest lucru într-o filă nouă.

În partea de sus a ecranului, faceți clic pe Portofelele mele.

Cum se transferă de la gdax la binance

După aceea, introduceți fișierul Retragere pagină. Selectați criptomoneda pe care doriți să o retrageți, împreună cu suma.

Acum trebuie Inserați adresa de portofel Binance pe care ați copiat-o în clipboard în caseta de adrese a expeditorilor.

În cele din urmă, pentru a finaliza transferul de la GDAX la Binance, faceți clic pe Trimite.

Si asta e! Este la fel de simplu ca un transfer de la GDAX la Binance!

În mod normal, durează aproximativ 10 minute pentru ca un transfer GDAX la Binance să treacă, deci continuați să vă verificați contul Binance!

În ultima parte a ghidului meu, vă voi oferi câteva demonstrații despre cum arată noul site web Coinbase Pro!

Cum se folosește Coinbase Pro

Am vrut să vă arăt cum ați făcut o tranzacție! În partea de sus a paginii faceți clic pe Selectați Piață.

Cum se transferă de la gdax la binance - Coinbase pro

În mod implicit, piețele afișează tranzacții Bitcoin Cash (BCH) / Bitcoin (BTC). Cu toate acestea, vreau să tranzacționez Bitcoin cu Litecoin!

Mai întâi, trebuie să selectați moneda principală. Deoarece vreau să tranzacționez Bitcoin, selectez BTC. Va fi afișată lista cuperechilor disponibile. Fac clic pe LTC / BTC.

Cum se transferă de la gdax la binance - Coinbase pro

Acest lucru mă va duce acum la ecranul principal de tranzacționare pentru Bitcoin și Litecoin!

Există trei părți principale în zona de tranzacționare. În primul rând, veți vedea o casetă care afișează prețurile actuale și istorice ale pieței, precum și volumele de tranzacționare. În momentul de față am setat la intervale de 5 minute, totuși, pot schimba acest lucru dând clic pe 5m buton.

Cum se transferă de la gdax la binance - Coinbase pro

După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, puteți schimba intervalul de timp de la 1 minut la 1 zi! De asemenea, am schimbat graficul pentru a fi afișat Baruri de lumânări în loc de linii!

Cum să transferați de la gdax la binance - Coinbase pro Candle bars

Următoarea secțiune a ecranului de tranzacționare de care trebuie să știți este carnetul de comenzi. Aceasta afișează toate comenzile curente pe care comercianții le-au trimis la bursă. Carnetul de comenzi ne arată suma la care dorește să tranzacționeze persoana respectivă, precum și cantitatea pe care dorește să o cumpere sau să o vândă.

Cum se transferă de la gdax la binance - Carnet de comenzi Coinbase pro

Se afișează secțiunea roșie Comenzi de vânzare iar secțiunea verde se afișează Cumpărați comenzi!

Zona finală și posibil cea mai importantă a ecranului de tranzacționare este cutia de tranzacționare reală! Aici îi spui Coinbase Pro ceea ce vrei să tranzacționezi!

Cum se transferă de la gdax la binance - Formular de comandă Coinbase pro

După cum veți vedea din imaginea de mai sus, aveți trei opțiuni. În primul rând, puteți face un Comanda de piață. Acesta este cel mai simplu mod de a tranzacționa și înseamnă că sunteți de acord să luați prețul actual pe piață.

A doua opțiune este a Comandă limită. Aici alegeți un preț pentru a cumpăra sau a vinde moneda care este diferită de prețul actual de pe piață. De exemplu, aș putea alege să cumpăr 2 LTC atunci când prețul se ridică la 0,01300 BTC. De îndată ce prețul atinge prețul meu limită pentru comandă, comanda se va executa! Dacă nu se întâmplă niciodată, voi anula comanda!

Cum se transferă de la gdax la binance - Coinbase pro LTC-BTC

Opțiunea finală de tranzacționare este a Stop Loss. Aici solicitați schimbului să vă închidă comanda atunci când moneda atinge un anumit preț. De exemplu, dacă ați cumpărat Litecoin, dar valoarea sa a început să se prăbușească, atunci sistemul poate închide tranzacția la suma specificată.

Cum se transferă de la gdax la binance - formular de comandă Coinbase pro

Și gata, acum aveți o înțelegere de bază despre cum să utilizați Coinbase Pro!

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu GDAX către Binance! Dacă îl citiți de la început până la sfârșit, acum știți cum să efectuați transferul!

Este o idee foarte bună să aveți ambele conturi, deoarece ambele au scopul lor unic. Deși GDAX este minunat să cumpere criptomonede cu bani din lumea reală sau să vândă criptomonedele înapoi pentru bani din lumea reală, are doar patru monede de tranzacționat.

Pe de altă parte, deși Binance este bun pentru tranzacționarea multor criptomonede diferite, nu vă permite să utilizați un depozit sau să vă retrageți cu bani din lumea reală!

În plus, suma de bani pe care o costă pentru a trimite fonduri de la GDAX la Binance sau Binance la GDAX este minimă. Veți plăti doar taxa de tranzacție blockchain!

De asemenea, v-am arătat noua platformă Coinbase Pro. Ceea ce ai crezut? Îmi place cât de curat și ușor de utilizat este!

Un lucru interesant de luat în considerare este că Binance a anunțat recent că încearcă să formeze o relație cu o bancă din Malta. Odată ce o fac, speră să înceapă să accepte metode de plată din lumea reală, cum ar fi un cont bancar sau un card de debit / credit. Dacă o fac, va avea vreun rost să folosești GDAX / Coinbase Pro? Nu cred că vor exista! Spuneți-mi părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map