Cu criptomonede apar în mod constant în diferite articole de știri și postări de blog, în fiecare zi tot mai mulți oameni află și își dezvoltă interesul pentru lumea criptografică. Ethereum este probabil una dintre cele mai populare monede criptografice de acolo, cu singura Bitcoin preluând conducerea în notorietate.

În acest ghid, vă voi spune totul despre cum să exploatezi Ethereum pe Windows – hardware-ul, software-ul și orice altceva.

Întrucât majoritatea oamenilor care se gândesc la mineritul criptografic folosesc probabil Windows 10, această versiune a sistemului de operare va fi principala despre care vom vorbi. Îți spun despre asta cele mai bune programe pe care le puteți folosi, cum să decideți despre hardware, de ce vei avea nevoie, și cum să vă gestionați așteptările.

Înainte de început, ar trebui să verificați și acest lucru Exploatarea minieră Ethereum ghid pentru a obține ideea generală despre diferite moduri de exploatare a Ethereum și, de asemenea, unele schimburi de criptomonede dacă doriți să cumpărați pur și simplu Ether.

Deci, fără alte întrebări, să ne aruncăm direct în el.

Avantajele Minerului Ethereum

Să o luăm de sus – de ce ar vrea cineva să exploateze Ethereum în primul rând? Ei bine, există câteva motive de ce oamenii se uită la modul de exploatare a Ethereum pe Windows.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ethereum este foarte popular și acceptat la scară largă. Este încă departe când vine vorba de recunoașterea Bitcoin, dar ajunge acolo. Cu tot acest succes de masă, este firesc ca o mulțime de posibili investitori și entuziaști cripto să-și îndrepte privirile spre Ethereum.

Este important să recunoaștem că, chiar și cu imensa scufundare pe care a luat-o piața criptomonedelor de la începutul anului 2018, Ethereum a reușit încă să-și păstreze poziția ca unul dintre criptos de top. Oamenii apreciază Ethereum pentru stabilitatea acestuia și rețeaua pe care se bazează.

Cum se extrage Ethereum pe Windows: o monedă Ether plasată pe un covor.

În afară de investitorii pe termen lung, există o mulțime de oameni care cumpără Ethereum pur și simplu sperând să obțină un profit rapid întoarcându-l imediat ce prețul începe să crească din nou. Acest lucru, desigur, ar putea aduce cuiva profituri mari rapid, dar cel mai adesea, tinde să eșueze. Acest lucru se datorează faptului că piața criptografică este A loc foarte imprevizibil, și necesită multă cercetare și gestionarea așteptărilor.

Din aceste motive și din alte motive, oamenii doresc adesea să știe cum să exploateze Ethereum pe Windows 10 sau despre cel mai bun miner Ethereum pentru Windows 10.

Minereu Ethereum – Hardware

Dacă doriți să extrageți Ethereum pe Windows 10, veți avea câteva opțiuni atunci când vine vorba hardware.

GPU-uri

Prima și cea mai comună alegere cu privire la modul de exploatare a Ethereum pe Windows ar fi Minerii GPU. Cu o versiune corectă de Windows instalată, acestea platforme miniere au tendința de a fi alegerea ideală pentru majoritatea oamenilor care doresc să intre în exploatarea criptografică și sunt dispuși să investească niște bani la început.

Cum se exploatează Ethereum pe Windows: platforme miniere GPU.

Exploatarea GPU este populară doar pentru că este eficient. Acest tip de exploatare utilizează plăci grafice (sau, mai degrabă, GPU-urile lor) pentru generează Ethereum pe perioade lungi. Cu cât folosiți mai multe cărți și mai bune, cu atât va fi mai mare profitul la care vă puteți aștepta. Dezavantajul acestui lucru este însă că minerii GPU buni și eficienți tind să fie costisitori.

GPU-urile în sine reprezintă cea mai mare parte a costului, dar nu trebuie să uitați placa de bază, alimentare electrică, răcire, electricitate, etc..

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

CPU-uri

Ați putea extrage Ethereum pe Windows 10 folosind opțiunea hardware a procesorului, dar acest lucru nu este de obicei recomandat.

Cel mai simplu și cel mai simplu motiv pentru care este cazul este acela Exploatarea procesorului va duce cel mai adesea la faliment. Ethereum-ul pe care l-ar genera procesoarele ar părea inexistent în comparație cu prețurile la electricitate și răcire ar fi necesar.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: un procesor.

De ce este minarea procesorului încă un lucru, atunci? Ei bine, pur și simplu din cauza sa disponibilitate.

Dacă sunteți cineva care dorește să știe cum să exploateze Ethereum pe Windows, dar nu este dispus să investească un ban în ceea ce privește hardware-ul, Exploatarea CPU este una dintre singurele opțiuni disponibile pentru dvs.. În funcție de computerul dvs. și de parametrii săi, puteți genera un anumit profit sau s-ar putea să obțineți un nivel egal – dar cel mai frecvent scenariu este o lună de venituri negative.

ASIC-uri

Cum se extrage Ethereum pe Windows? Bine, ASIC Ethereum mining este probabil cea mai profitabilă opțiune disponibilă pe piață chiar acum. Dacă doriți să obțineți Ethereum pe Windows 10, ASIC-urile ar putea fi calea de urmat.

ASIC-uri (Circuite integrate specifice aplicației) sunt dispozitive speciale concepute pentru un scop specific – în acest caz, scopul este de a extrage criptomonede.

ASIC-urile își bat concurenții în majoritatea domeniilor – nu sunt dificil de instalat, necesită întreținere sau reparații și sunt în general ușor de utilizat. Sunt, totuși, destul de costisitor – dar acest lucru este compensat de faptul că sunt super-eficient.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: un jucărie care extrage Ether pe aproximativ bancnote de 50 de euro.

Cu toate acestea, ASIC-urile au dezavantajele lor. Când vă gândiți cum să extrageți Ethereum pe Windows 10 cu ajutorul ASIC-urilor, s-ar putea să vă dați seama în curând de asta aceste dispozitive sunt de obicei foarte greu de întâlnit. De îndată ce sunt stocate în piețe sau magazine online, oamenii le glisează imediat. Este ca și cum acești oameni ar fi reîmprospătat pagina la fiecare câteva minute timp de câteva zile, pur și simplu pentru a fi norocosul să ia un ASIC.

Cealaltă problemă majoră cu ASIC este oarecum una recentă. Minerii care folosesc GPU sunt gata să boicoteze și să „facă grevă” pentru că simt acest lucru ASIC-urile au făcut-o nedreaptă atunci când vine vorba de mineritul Ethereum.

Aceasta a fost o problemă în curs de desfășurare, dar recent a fost anunțat că o nouă linie de ASIC-uri este aproape gata de lansare. În anunț, sa subliniat în mod specific că aceste noi ASIC sunt de șase ori mai puternici și mai eficienți decât predecesorii lor. Această știre a adunat comunitatea Ethereum – mulți susțin că astfel de dispozitive aduce dezechilibru pe piață, și provoacă haos în rândul comunității miniere GPU.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: monede de criptomonede plasate pe sol.

Dacă boicotul și grevele funcționează, este dificil de prezis ce se va întâmpla cu mineritul Ethereum bazat pe ASIC. Comunitatea solicită ca creatorii Ethereum să ia măsuri – este greu de imaginat ce acțiuni – dacă există – vor fi întreprinse, totuși.

Dacă vă gândiți la ASIC-uri ca hardware preferat atunci când vine vorba de minerii Ethereum pentru Windows 10, ar fi înțelept să studiați știrile și faceți câteva cercetări înainte de a ieși efectiv și de a investi într-unul dintre aceste dispozitive. Sigur, sunt foarte puternici și foarte eficienți (ceea ce se traduce de obicei în profituri extraordinare), dar acesta ar putea fi motivul decesului lor.

Minereu Ethereum – Software

Acum că am discutat hardware-ul, să ne întoarcem spre software. La urma urmei, a avea un miner Ethereum pentru Windows 10 este cam inutil dacă nu aveți un program bun și de încredere pentru a-l susține.

Dacă folosiți un computer, primul lucru pe care va trebui să îl faceți este să faceți acest lucru descărcați și instalați un program numit Geth. Geth acționează ca un mediu între computerul dvs. (hardware-ul său) și rețeaua Ethereum. Vă puteți gândi ca și cum ar fi un câine pe lesă – câinele fiind blocuri de date Ethereum, vârful care ține lesa reprezintă computerul dvs., iar lesa însăși este Geth.

După ce ați instalat și configurat Geth, acum puteți trece la software-ul în sine.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: un inginer criptografic care repară o platformă minieră.

Dacă utilizați o platformă minieră GPU, CGminer este cel mai bun pariu când vine vorba de software. Este un program de minerit ușor de utilizat cu setul de bază de funcții. Ceea ce îl face bun este că este bine optimizat în comparație cu alte programe de extragere GPU. Ca software pentru minerii Ethereum pe bază de GPU pentru Windows 10, CGminer nu are tendința să se blocheze sau să provoace multe erori.

Oamenii care folosesc metoda de extragere a procesorului spun asta cel mai bun software de minerit pentru procesoare este CPUminer. Este ușor de utilizat, funcționează bine și pur și simplu are cei mai buni parametri. Cu toate acestea, ca o notă generală, nu este recomandat să încercați să exploatați Ethereum pe un laptop – aceasta este o modalitate excelentă de a supraîncălzi și a sparge complet dispozitivul.

ASIC-urile au câteva opțiuni din care pot alege atunci când vine vorba de software-ul de minerit Ethereum, dar cea mai comună ar fi probabil Easy Miner. Acest software oferă compatibilitate bună, este ușor de folosit, și are parametri minieri destul de decenți.

Cum se extrage Ethereum pe Windows?

Când vă gândiți cum să extrageți Ethereum pe Windows, software-ul devine un aspect important. Alegerea software-ului potrivit ar putea fi factorul decisiv între a obține un mare profit și a pierde totul cu totul.

Câteva reguli bune atunci când alegeți un program ar trebui să fie ale sale Securitate, viteza de exploatare, disponibilitatea suportului tehnic și de altă natură, și sistemul său de plată. Aceste aspecte cheie ar trebui să fie cele pe care vă concentrați cel mai mult atunci când căutați cum să extrageți Ethereum pe Windows.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows

Deci, doar pentru a recapitula – am acoperit hardware-ul cu toate avantajele și dezavantajele sale, am vorbit despre cel mai bun software de utilizat și unele aspecte ale compatibilității sale … Dar cum să exploateze Ethereum pe Windows?

Să spunem că, în acest moment, ați făcut-o deja ați ales hardware-ul și software-ul preferat. În funcție de opțiunile dvs., este posibil să aveți câteva dintre cele mai bune platforme GPU instalate sau tocmai ați descărcat Geth pe computer. Oricare ar fi cazul, putem trece acum la procesul minier în sine.

GPU Mining

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows dacă folosești metoda de extragere GPU? Ei bine, lucrurile sunt mult mai simple decât ai putea crede.

Înainte de a vă instala instalația, alegeți un loc bun. Cel mai bun pariu ar fi să țintești undeva destul de mișto (ca în – rece, dar și eu sunt un antreprenor în criptomonedă) și spațios. Dacă ajungi în punctul în care vrei continuați să investiți în platforme miniere și poate chiar în cele din urmă chiar construindu-ți ferma, ați dori un loc spațios, să aveți o răcire bună, ventilație și costuri reduse de energie electrică.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: platforme de minare criptografică.

După ce v-ați stabilit cu hardware-ul și software-ul instalat, nu mai rămâne decât să declanșați utilajul și să vedeți ce se întâmplă!

Exploatarea GPU Ethereum este un proces destul de simplu – platformele își fac pur și simplu treaba, și doar te uiți la creșterea numărului. Partea grea este mentenanta – trebuie să fii mereu în căutarea diferitelor posibile probleme și defecțiuni. Deși, dacă ați setat totul așa cum ar trebui să fie, nu ar trebui să întâmpinați deloc probleme.

Minare CPU

Cum se extrage Ethereum pe Windows 10 în timp ce se utilizează metoda de extragere a procesorului?

Exploatarea procesorului este simplă în sensul că totul este la doar un clic de buton al mouse-ului. Vă puteți gestiona software-ul urmând nevoile dvs. personale. Cu toate acestea, se recomandă adesea că ar trebui să aparțin numai atunci când computerul dvs. este inactiv. Anumite software-uri de minerit Ethereum au funcții încorporate care vă permit să setați modelul de minerit la „inactiv” ca preferință implicită.

Cum să exploatezi Ethereum pe Windows: extragerea procesorului.

După ce ați aflat software-ul, nu mai rămâne decât să faceți acest lucru gestionați mașina, astfel încât să nu se supraîncălzească. Oh, și țineți cont de prețurile la electricitate, astfel încât să nu primiți un atac de cord la sfârșitul lunii, când ajunge factura.

ASIC Mining

Cum se extrage Ethereum pe Windows folosind ASIC-uri? Nu este atât de special. Exploatarea ASIC este foarte asemănătoare cu metoda de extragere a criptelor GPU – pur și simplu configurați mașinile și urmăriți-o.

Ce este bun la ASIC este că necesită o întreținere relativ redusă. Nu ar trebui să întâmpinați multe (dacă există) probleme pe tot parcursul procesului de exploatare dacă utilizați un ASIC.

in orice caz, ASIC-urile nu sunt recomandate pentru minerii începători. Raționamentul din spatele acestui lucru este foarte simplu – aceste dispozitive sunt foarte scump și greu de găsit, păstrând, de asemenea, o cerință de cel puțin o cantitate mică de cunoștințe atunci când vine vorba de minarea criptomonedelor. Dacă încă nu sunteți sigur de a deveni un miner Ethereum cu normă întreagă, achiziționarea unui ASIC ar putea fi o provocare prea mare, care pur și simplu nu merită lupta.

Mineritul Ethereum – o alternativă?

Deci, v-ați gândit cum să extrageți Ethereum pe Windows … Și pur și simplu nu puteți ajunge la un consens dacă merită sau nu. Ei bine, ai noroc – există o altă cale.

Ai auzit vreodată despre exploatarea în cloud? Este un serviciu în care o gazdă a unei ferme (o persoană care are o mulțime de platforme miniere (de obicei) GPU) vă oferă să închiriați pur și simplu platformele lor miniere. De obicei, plăteai gazdei o taxă inițială și apoi pur și simplu să te așezi și să te relaxezi – el avea grijă de restul. Probabil că veți primi plăți în fiecare lună, în funcție de contract.

Cum se extrage Ethereum pe Windows?

Aceasta a devenit o metodă destul de populară atunci când vine vorba de extragerea criptomonedelor. Aceste gazde sunt adesea companii imense și profesionale, ceea ce adaugă legitimitate întregii oferte.

Exploatarea în cloud este grozavă, deoarece elimină întrebarea mereu arzătoare „cum să exploatezi Ethereum pe Windows?” din capul tău. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți totul singur, mineritul în cloud ar putea să nu fie potrivit pentru dvs..

Concluzie

Acum știți despre toate opțiunile disponibile atunci când vă gândiți cum să extrageți Ethereum pe Windows. Amintiți-vă – hardware-ul și software-ul sunt aspectele cheie ale oricărei cariere de succes în mineritul cripto.

Decideți întotdeauna asupra bugetului inițial – care vă va permite să obțineți o imagine amplă a metodelor de exploatare care sunt posibile pentru dvs. și care sunt excluse. Faceți-vă cercetările, gestionați procesele de exploatare Ethereum și veți fi un miner expert în cel mai scurt timp!

Dacă, după ce ați citit acest ghid, ați ajuns la concluzia că mineritul Ethereum pur și simplu nu este ceașca dvs. de ceai, consultați Ether pe unele schimburi criptografice – poate simpla achiziționare și deținere a criptomonedei este cea mai bună opțiune pentru dvs.? Chiar dacă acesta este cazul, totuși, nu faceți niciodată investiții neinformate, și consultați întotdeauna un profesionistacesta nu este un sfat financiar și nu trebuie luat ca atare!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me