Astăzi, vă voi învăța modul de utilizare Binance. Cumpărarea și vânzarea de criptomonede poate fi stresantă, deci este important să alege un schimb în care poți avea încredere. De asemenea, este important să găsiți un schimb care satisface nevoile tale, și nu este prea complicat de utilizat. Nu este nimic mai rău decât deschiderea unui cont într-o bursă și apoi realizarea că nu știi cum funcționează!

Dacă vă gândiți să deschideți un cont la Binance, citiți mai departe.

În acest tutorial Binance, vă voi învăța tot ce trebuie să știți despre cum să utilizați Binance. O să-ți arăt cum să vă înscrieți, cum să tranzacționați pe Binance, și ce taxe de tranzacționare Binance va trebui să plătiți. De asemenea, vă voi spune cât de sigur este de utilizat schimbul și chiar și pentru ce tip de utilizatori este proiectat.

Până când terminați de citit, veți ști totul despre unul dintre cele mai mari schimburi de cripto și, mai important, veți ști cum să utilizați Binance!

Voi începe cu o scurtă introducere la schimb.

Cunoașterea lui Binance

Binance a fost fondată în China în 2017 de Changpeng Zhao și Yi He. El și Zhao au lucrat amândoi la OKCoin înainte de a decide să își construiască schimbul de cripte.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Compania a fost forțată să părăsească China în septembrie 2017, după ce guvernul chinez a interzis tranzacționarea criptomonedelor. De atunci are birouri în Japonia și Taiwan. În prezent cu sediul în Malta.

Binance are criptomoneda sa numită Binance Coin (BNB). Schimbul folosit o ofertă inițială de monede de Binance Coin pentru a ridica 15 milioane de dolari în valoare de finanțare în iulie 2017. Reduceri sunt oferite comercianților care folosesc BNB pentru a plăti comisioane de tranzacționare (pe care le voi explica în detaliu puțin mai târziu!)

Cum se utilizează Binance: sigla Binance.

Notă: O ofertă inițială de monede (ICO) este o modalitate ușoară pentru companiile criptografice de a strânge bani fără a utiliza metode mai complicate, cum ar fi obligațiunile sau acțiunile.

CoinMarketCap listează Binance ca al doilea mare schimb de cripto de pe piață. În ultimele 24 de ore, mai mult de 1,4 miliarde de dolari valoarea criptomonedei a fost tranzacționată pe aceasta.

Binance este un schimb crypto-to-crypto. Aceasta înseamnă că utilizatorii îl pot folosi doar pentru tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu dețineți deja nicio criptomonedă, atunci va trebui să cumpărați câteva înainte de a începe să tranzacționați cu Binance. Vă sugerez să utilizați un schimb care oferă moneda fiat comercial ca Coinmama, CEX.IO sau Coinbase.

Notă: Monedele Fiat sunt monedele oficiale ale națiunilor. Exemplele includ yenul japonez (JPY), dolarul american (USD) și lira sterlină (GBP).

Odată ce aveți criptomonedă, o puteți folosi pentru a tranzacționa peste 200 monede și jetoane pe Binance. Acum știți ce este, sunteți gata să aflați cum să utilizați Binance!

Înainte de a vă putea arăta cum să utilizați Binance, trebuie să vă arăt cum se deschide un cont.

Cum se deschide un cont

Urmați instrucțiunile simple de mai jos și veți tranzacționa în cel mai scurt timp!

1. Înregistrați-vă: Primul lucru pe care trebuie să-l știți despre cum să utilizați Binance este cum să vă înregistrați! Mergi la pagina de pornire Binance și faceți clic pe Inregistreaza-te.Cum se utilizează Binance: înregistrare.

Veți fi redirecționat către pagina de înregistrare unde va trebui introduceți adresa de e-mail și creați o parolă.Cum se utilizează Binance: formular de înregistrare.

Notă: Folosiți întotdeauna o adresă de e-mail despre care știți că este sigură și pe care o verificați în mod regulat. Când creați o parolă, utilizați un amestec de numere, simboluri, litere mari și mici.

2. Citiți și acceptați Termenii de utilizare ai Binance și faceți clic Inregistreaza-te.

3. Dovediți că nu sunteți un robot. Vi se va cere să completați un puzzle pe care ar trebui să îl găsiți ușor. Cu excepția cazului în care … ești un robot!Cum se utilizează Binance: verificare verificare.

Vă va fi trimis acum un e-mail. Click pe Verificați e-mail pentru a finaliza înregistrarea.Cum se utilizează Binance: activarea contului a reușit.

Felicitări! Sunteți titularul unui cont Binance. În continuare, vă voi arăta cum să utilizați Binance, dar mai întâi trebuie să vă asigurați contul.

4. Asigura-ti contul: Când vă conectați pentru prima dată, veți fi întrebat dacă doriți să configurați 2FA. DORIți să configurați 2FA, este foarte important! Dacă alegeți Sari, deocamdată, vei regreta mai târziu!Cum se utilizează Binance: 2FA sau autentificare cu doi factori.

Notă: 2FA este autentificarea cu doi factori. Este o caracteristică de securitate care oferă utilizatorilor o formă suplimentară de parolă. Când utilizează 2FA, utilizatorii introduc parola lor normală și un al doilea cod care poate fi trimis către un dispozitiv mobil prin SMS sau creat de Google Authenticator aplicație.

După ce ați configurat 2FA, veți fi gata să vă finanțați contul. Aceasta înseamnă mutarea criptomonedei în ea. Puteți face acest lucru până la trimiterea criptomonedei dintr-un portofel criptografic sau dintr-un alt schimb – ca Coinbase – în contul dvs. Binance. Iată cum funcționează.

Cum să finanțezi un cont

Pentru acest tutorial Binance, voi folosi Coinbase ca exemplu al unei modalități prin care vă puteți finanța contul Binance. Un proces similar se va aplica pentru aproape orice alt schimb de la care trimiteți fondurile. voi folosi Ethereum (ETH) ca exemplu de criptomonedă pe care o puteți utiliza pentru a vă finanța contul Binance.

1. Accesați Coinbase: Conectați-vă la contul Coinbase și faceți clic pe Conturi. Apoi, faceți clic pe Trimite unde scrie Portofel ETH.Cum se utilizează Binance: portofelul Coinbase ETH.

Vi se va cere să introduceți un Destinatar. Aici va fi trimis Ethereum. O trimiteți către Binance, deci trebuie să obțineți o adresă Ethereum din contul dvs. Binance.

2. Conectați-vă la contul dvs. Binance. În bara de activități, faceți clic pe Fonduri atunci Depozite.Cum se utilizează Binance: depozite Binance.

Acum, introduceți criptomoneda pentru care aveți nevoie de o adresă. În acest exemplu, îl folosesc Ethereum. Binance va crea o adresă Ethereum pentru a trimite fonduri.Cum se utilizează Binance: depunerea Ether.

Adresa de depozit ETH aici veți trimite fondurile Ethereum, așa că copiați-le și lipiți-le în Destinatar caseta din contul dvs. Coinbase.Cum se utilizează Binance: trimiterea ETH prin Coinbase.

Tot ce trebuie să faceți acum este decideți cât de mult Ethereum doriți să trimiteți în contul dvs. Binance și faceți clic pe Trimite. Fondurile vor apărea în contul dvs. Binance imediat ce sunt procesate de rețeaua Ethereum.

Acum știi cum să folosești Binance pentru a deschide și finanța un cont. Apoi, puteți afla cum să tranzacționați pe Binance!

Cum să tranzacționați pe Binance

Există două setări de tranzacționare Binance: De bază și Avansat. Începătorii ar trebui să înceapă prin tranzacționare De bază.

De bază setarea comercială are un aspect simplu, ușor de înțeles. Sunt afișate doar informațiile importante pentru efectuarea tranzacțiilor. Trebuie să vă amintiți asta Binance este o platformă de tranzacționare profesională, deci chiar și De bază setarea comerțului ar putea părea prea complicată pentru a putea fi utilizată de unii începători. Cu toate acestea, nu vă va dura mult să o înțelegeți!

Avansat setarea comerțului oferă comercianților experți acces la toate graficele de preț și datele de piață de care au nevoie pentru a face tranzacții complexe. Deoarece acesta este un tutorial Binance pentru începători, vă voi arăta doar cum să cumpărați de pe Binance din De bază. Voi salva lucrurile dificile pentru o altă zi!

Deci, să învățăm cum să folosim Binance pentru De bază meserii.

Cum se utilizează Binance pentru tranzacțiile de bază

1. Conectați-vă la contul dvs. Binance. Simplu și ușor!

2. Faceți clic pe schimb valutar pe bara de activități și selectați De bază.Cum se utilizează Binance: modul de schimb de bază.

3. După cum puteți vedea, De bază nu este foarte de bază!

Cum se utilizează Binance: diagrame de bază Binance.

4. Alegeți o pereche de tranzacționare. Binance enumeră sute de perechi de tranzacționare. Acestea sunt perechi de monede pentru care Binance oferă un curs de schimb. De exemplu, Bitcoin poate fi tranzacționat cu 143 de monede diferite, deci spunem că Bitcoin are 143 de perechi de tranzacționare pe Binance. În acest exemplu, contul nostru este finanțat cu Ethereum, deci putem tranzacționa doar cu Ethereum.

Pentru a afla ce criptomonede sunt oferite pentru tranzacționarea cu Ethereum, selectați ETH în colțul din dreapta sus. Acum veți putea vedea asta Ethereum are 140 de perechi de tranzacționare diferite pe Binance. Selectați moneda pentru care doriți să schimbați Ethereum. De exemplu, puteți alege Ripple (XRP).Cum se utilizează Binance: sortare.

5. Alegeți ce tip de tranzacție doriți să faceți. Binance oferă trei feluri de meserii:

  • Comenzi limită permite utilizatorilor să stabilească prețul maxim pentru care sunt dispuși să plătească pentru monede sau prețul minim pentru care sunt dispuși să le vândă. Comercianții trebuie apoi să aștepte până când un cumpărător sau vânzător își acceptă prețul.

  • Comenzi de piață permite utilizatorilor să tranzacționeze monede la prețul lor actual de piață. Acest tip de comerț este cel mai rapid și mai simplu.

  • Comenzi stop-limit permite comercianților să cumpere sau să vândă o monedă odată ce a atins un anumit preț. Acest tip de comandă este adesea folosit de comercianții pro.

Astăzi, vă voi arăta doar cum să cumpărați pe Binance cu comenzi de piață. Sunt rapide, simple și perfecte pentru începători.

6. Alegeți suma pe care doriți să o tranzacționați. Faceți clic pe Piaţă dacă sunteți mulțumit de prețul actual de pe piață și introduceți suma Ripple (sau moneda aleasă) pe care doriți să o cumpărați. Puteți introduce acest lucru ca sumă sau ca procent din Ethereum în contul dvs..Cum se utilizează Binance: cumpărarea XRP.

Acum, puțin ușor! Click pe Cumpărați XRP si asta e. Acum sunteți un comerciant de criptare Binance!

Acum știți cum să folosiți Binance pentru a face tranzacții, trebuie să vă spun despre asta Taxe de tranzacționare Binance.

Taxe de tranzacționare

Taxele de tranzacționare Binance sunt unele dintre cele mai mici de pe piață. Binance nu taxează utilizatorii pentru depuneri. Acest lucru se datorează faptului că bursa este doar criptomonedă. Evită comisioanele mari pe care trebuie să le perceapă bursele care oferă tranzacționare fiduciară.

Binance percepe taxe de retragere diferite pentru criptomonede diferite, dar toate sunt destul de mici. De exemplu, dacă retrageți Ethereum, veți fi taxat (ă) 0,01 ETH iar dacă retrageți Ripple veți fi taxat 0,25 XRP.

Taxele de tranzacționare Binance sunt limitate la 0,1% din fiecare cumpărare sau vânzare pe care o fac utilizatorii. Această taxă este redusă cu 50% dacă comercianții folosesc Binance Coin pentru a le plăti. Deci, aceasta este o taxă finală de doar 0,05%!

Cum se utilizează Binance: taxe pentru tranzacționare.

Trebuie doar să verificați taxele de tranzacționare ale concurenților săi pentru a înțelege de ce Binance este unul dintre cele mai populare schimburi de pe piață. Bittrex și Bitstamp sunt binecunoscuți pentru că au taxe mici și ambii percep 0,25% pentru fiecare meserie. Este de cinci ori mai mult decât Binance!

După cum puteți vedea, taxele de tranzacționare Binance sunt una dintre cele mai bune caracteristici ale bursei. În continuare, vreau să vă spun despre o altă caracteristică a acestuia – Securitate.

O scurtă notă privind securitatea Binance

Dacă nu te învăț nimic altceva astăzi, te voi învăța cum să folosești Binance în siguranță!

Există mai multe moduri în care utilizatorii Binance se pot proteja împotriva hoților și hackerilor:

Cum se utilizează Binance: autentificare cu doi factori.

Autentificare cu doi factori:

Această caracteristică de securitate este atât de importantă încât am menționat-o de două ori!

Cum se utilizează Binance: phishing.

Ignorați solicitările persoanelor care pretind că provin din Binance:

Nimeni din echipa Binance nu vă va cere vreodată parolele sau codurile 2FA. De asemenea, nu vă vor cere niciodată să trimiteți monede într-un „cont sigur” sau în altă parte!

Cum se utilizează Binance: site-ul oficial.

Folosiți doar site-ul oficial Binance:

Nu faceți clic pe linkurile către Binance în e-mailuri / ferestre pop-up. Verificați adresa URL oficială Binance și marcați-o! Dacă trebuie să contactați echipa Binance, utilizați informațiile de contact de pe pagina de pornire.

Cum se utilizează Binance: software anti-virus.

Utilizați un software antivirus puternic:

Contul dvs. Binance este la fel de sigur ca dispozitivul de pe care îl accesați. Asigurați-vă că toate dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa contul dvs. Binance nu conțin bug-uri și viruși.

Folosirea unui schimb de criptare nu este ca utilizarea serviciilor furnizate de banca dvs. Sunt fără linii de asistență 24 de ore pentru a apela sau clădiri pe care le puteți vizita pentru a vă plânge! Sunteți responsabil pentru securitatea contului dvs., deci fiți în siguranță, începători cripto!

Până acum, v-am învățat cum să utilizați Binance pentru a deschide un cont și pentru a face tranzacții de bază. Te-am învățat și despre asta Taxe și securitate de tranzacționare Binance. Înainte să vă îndreptați către Binance și să începeți tranzacționarea, vreau să arunc o privire rapidă pentru ce tip de utilizator este conceput Binance.

Pentru cine este Binance?

Binance este conceput pentru apelează la cât mai mulți utilizatori posibil. Schimbul este suficient de simplu pentru începători și oferă suficiente monede și caracteristici pentru a menține fericiți și comercianții experți. Aș recomanda Binance comercianților de cripto de aproape fiecare nivel de experiență.

Singurii utilizatori care s-ar putea lupta să folosească Binance sunt comercianții pentru prima dată. Probabil că acești utilizatori nu vor deține nicio criptomonedă și este posibil să nu înțeleagă elementele de bază ale tranzacționării cripto. Dacă sună ca tine, apoi sugerez să vă înscrieți la un schimb de genul Coinbase. Cu Coinbase, veți putea achiziționa prima dvs. criptomonedă cu monedă fiat și veți putea face câteva tranzacții simple. Apoi veți fi gata să încercați Binance.

Tranzacționarea cu Binance vă va duce de la începători la experți prin intermediul acestuia De bază și Avansat setări. Puteți începe prin a face tranzacții simple de piață și a trece la tranzacțiile mai complexe de comenzi limită și stop-limit.

Binance oferă utilizatorilor săi un mare selecție de monede și tipul de informații de piață pe care nu le veți găsi la majoritatea celorlalte burse. Singurul lucru pe care nu îl are este tranzacționarea fiat. Dar asta este pe cale să se schimbe.

La 28 iunie 2018, echipa Binance a anunțat că a lansat primul său schimb de tranzacționare fiduciară în … Uganda! Binance Uganda va permite comercianților să folosească Binance pentru a cumpăra pentru prima dată criptomonede cu monede fiat. Când tranzacționarea fiat devine disponibilă pe toate platformele Binance, prezic că majoritatea utilizatorilor nu vor trebui să meargă nicăieri altundeva.

Deci, am vorbit despre cum să cumperi pe Binance, cine poate folosi Binance și cât costă tranzacționarea cu Binance. Tot ce mai rămâne de făcut este să vă împărtășesc câteva cuvinte de înțelepciune înainte de a pleca.

Concluzii

Piața de schimb a criptomonedelor este foarte aglomerat. Schimburile care reușesc vor fi cele care oferă caracteristici pe care fiecare comerciant le poate folosi și bucura. În acest tutorial Binance, cred că v-am arătat un schimb care face exact asta!

Binance are un volum de tranzacționare de peste 1,4 miliarde de dolari dintr-un motiv întemeiat – funcționează!

Binance are milioane de clienți fericiți în toată lumea. Folosesc Binance, deoarece este simplu și are caracteristici excelente de tranzacționare. Dacă nu mă crezi, atunci știi ce să faci! V-am arătat cum să utilizați Binance. Acum, du-te și încearcă-l pentru tine! După ce ați făcut câteva tranzacții, anunțați-mă. Mi-ar plăcea să aud ce crezi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me