Bine ați venit, începători Bitcoin! În acest ghid, vă voi învăța cum să cumpărați Bitcoin cu plăți cu cardul de credit.

Folosim carduri de credit în fiecare zi pentru a face tot felul de achiziții. Singurul lucru pe care parcă nu îl poți cumpăra cu un card de credit este Bitcoin (BTC)! Există sute de schimburi de unde puteți cumpăra Bitcoin, dar foarte puține care permit utilizatorilor să plătească cu un card de credit.

Astăzi, vă voi spune de ce atât de puține schimburi oferă achiziții pe card de credit. Mai important, vă voi arăta patru schimburi de unde puteți cumpăra Bitcoin cu un card de credit. Până când terminați de citit, veți putea decide care schimb este cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit.

Schimburile despre care voi vorbi sunt; Coinmama, Cex.io, Bitstamp, și Bitpanda. Veți afla cum să utilizați fiecare schimb, ce servicii oferă și ce taxe percep pentru achiziționarea Bitcoin cu plăți cu cardul de credit.

Înainte de a vă învăța cum să cumpărați Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit, vă voi spune de ce nu există foarte multe platforme care să ofere serviciul …

Problema cu cumpărarea Bitcoin cu plăți cu cardul de credit

Există două motive principale pentru care majoritatea schimburilor criptografice nu permit utilizatorilor să cumpere Bitcoin cu un card de credit. Sunt;

Ultimul cupon Coinbase găsit:

  1. Rambursări: Când efectuați o achiziție utilizând un furnizor de plăți precum PayPal sau Visa card de credit, aveți opțiunea de a solicita o rambursare. Aceasta înseamnă că puteți inversa achiziția și vă puteți recupera banii. Cu toate acestea, rambursările creează o problemă serioasă pentru schimburile care doresc să le permită utilizatorilor să cumpere BTC cu plăți cu cardul de credit. Iată cum … Bitcoin există doar pe un blockchain. Blockchain-urile sunt imense baze de date partajate cu informații despre tranzacții. Un fel de informații care nu sunt stocate pe blockchain-ul Bitcoin sunt numele utilizatorului! Aceasta înseamnă că este foarte dificil să demonstrezi cine deține Bitcoin. Dacă îți vând Bitcoin, nu am o modalitate ușoară de a demonstra că ți l-am trimis! Ai putea să mă plătești cu un card de credit, după ce ți-am trimis Bitcoin, ai putea să te prefaci că nu am făcut-o! Furnizorul dvs. de plăți ar putea emite o rambursare, astfel încât să puteți păstra banii și Bitcoin. Această problemă face ca o mulțime de schimburi criptografice să fie foarte nervoase pentru a-și permite clienților să cumpere Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit.
  2. Concurență: Furnizorii de plăți, cum ar fi Visa și PayPal, consideră criptomonedele ca o amenințare majoră pentru afacerile lor. Bitcoin dorește să ofere servicii de plată ieftine și rapide către milioane de oameni din întreaga lume. Dacă vor reuși, ar putea distruge multe organizații financiare tradiționale. Prin urmare, aceste organizații fac cât mai greu posibil ca oamenii să cumpere Bitcoin cu un card de credit. Nu este nimic personal, ci doar afaceri!

Deci, aceasta este vestea proastă pentru începătorii cripto care doresc să cumpere BTC cu plăți cu cardul de credit. În continuare, veștile bune! Vă voi arăta cum să cumpărați Bitcoin cu plăți cu cardul de credit pe patru burse cunoscute. Primul schimb despre care voi vorbi este Coinmama …

Coinmama

Cumpărați Bitcoin cu cardul de credit - Coinmama

Coinmama este un schimb de cripto-broker cu sediul în Slovacia, dar deținut de o companie israeliană numită New Bit Ventures Ltd.. A fost fondată în 2013 și funcționează în 188 țări, inclusiv 23 state din America.

Notă: Un schimb de brokeri cumpără sau vinde criptomonede pentru clienții săi. Utilizatorii nu fac tranzacții cu alți utilizatori, cumpără direct de la bursă.

Cum funcționează Coinmama?

Puteți cumpăra Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Qtum (QTUM), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) și Ethereum (ETH) folosind Coinmama.

Utilizatorii trebuie să fie verificați pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit. Aceasta înseamnă că trebuie să furnizați informații personale pentru a vă crea un cont. Informațiile pe care trebuie să le furnizați includ; adresa dvs. de e-mail, numele și țara de origine.

De asemenea, trebuie să vă verificați identitatea scanând o formă de identitate cu fotografie emisă de guvern (permis de conducere, pașaport etc.). Aceasta se numește verificare de nivel 1 și poate dura câteva ore.

Odată verificat, veți putea cumpăra Bitcoin cu un card de credit furnizat fie de Mastercard, fie de Visa. Fiecare utilizator are o limită zilnică de cheltuieli de 5000 Dolari SUA (USD) și o limită lunară de cheltuieli de 20.000 USD.

Deci, ce percepe Coinmama pentru a permite utilizatorilor să cumpere BTC cu plăți cu cardul de credit?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Taxe Coinmama

Coinmama percepe o taxă de 5,9% de fiecare dată când cumpărați BTC cu plăți cu cardul de credit. Totuși, asta nu este tot ce veți plăti. Procesorul cardului de credit al bursei, Simplex, adaugă taxa sa de 5%. Aceasta înseamnă că cea mai mică taxă pe care o veți plăti vreodată pentru Coinmama este de 10,9%.

Cumpărați Bitcoin cu cardul de credit - Taxe de tranzacție

Pentru a afla cât de mult Bitcoin veți obține pentru fiecare achiziție, luați suma pe care sunteți dispus să o cheltuiți și împărțiți-o la 1,05. De exemplu, dacă aveți de cheltuit 1000 USD, împărțiți-l la 1,05. Deci, veți obține Bitcoin în valoare de 952 USD pentru fiecare 1000 USD cheltuiți.

Cu toate acestea, studiile de caz au arătat că taxele efectuate de furnizorul cardului unui utilizator pot adăuga un plus 10% pe lângă această sumă! Așadar, așteptați să plătiți mai mult de 20% din taxe atunci când cumpărați Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit.

Înainte să analizăm un alt schimb, să vedem cât de sigur este Coinmama…

Cât de sigur este Coinmama?

Coinmama servește peste 600.000 clienți pe lună și nu a avut probleme mari de securitate până acum. A construit o bună reputație de-a lungul anilor pentru că este un loc sigur pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit.

Cumpărați Bitcoin cu card de credit - recenzii Coinmama

Schimbul are o caracteristică de securitate foarte importantă. Nu deține fonduri de utilizator. Dacă o bursă nu deține fonduri de utilizator, nu le poate pierde! Coinmama nu oferă un serviciu de portofel, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să aibă portofelul Bitcoin înainte de a putea face o achiziție.

Notă: Un portofel Bitcoin este un software în care sunt păstrate informațiile de acces pentru Bitcoin-ul unui utilizator. Multe schimburi criptografice oferă servicii de portofel, dar este mult mai sigur să păstrați Bitcoin în portofelul dvs. privat.

Coinmama este un mod sigur și rapid de a cumpăra Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit. Dar cum se compară cu alte schimburi de pe piață? Să aflăm, începând cu Cex.io…

Cex.io 

Cumpărați Bitcoin cu card de credit - CEX.io

Cex.io a fost fondat la Londra în 2013, făcându-l unul dintre cele mai vechi burse de tranzacționare criptografice de pe piață. Schimbul operează în 99% a lumii incluzând 24 de state americane.

Notă: Un schimb de tranzacționare permite utilizatorilor să tranzacționeze criptocurrency între ei la prețurile pe care le stabilesc.

Cum funcționează Cex.io?

Cex.io oferă mult mai multe funcții de tranzacționare decât Coinmama. Utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede cu o varietate de meserii diferite. Site-ul are patru niveluri de verificare; de bază, verificat, verificat plus și corporativ.

Veți avea nevoie doar de un cont de bază pentru a cumpăra BTC cu plăți cu cardul de credit. Utilizatorii își pot finanța contul Cex.io cu un card de credit, pot face achiziții instantanee și chiar pot face retrageri pe un card de credit. Acesta este un serviciu pe care majoritatea schimburilor nu îl oferă.

Cel mai rapid mod de a cumpăra Bitcoin cu un card de credit pe Cex.io este cumpărarea instantanee. Pentru acest tip de tranzacție se aplică taxe mai mari, deci să analizăm mai atent taxele Cex.io…

Taxe Cex.io

Achizițiile instantanee de pe Cex.io primesc o taxă de 7%. Aceasta este pentru o tranzacție în care cumpărați Bitcoin direct cu un card de credit. Dacă alegeți să finanțați un cont cu un card de credit, veți fi taxat mai puțin. Cex.io percepe o taxă de 3,5% pentru depozitele efectuate cu un card de credit.

Taxele de tranzacționare sunt calculate lunar și vor fi între 0,16% -0,25% dacă tranzacționați mai puțin de 5 BTC (ceea ce probabil veți face pentru că 5 BTC valorează mai mult de 35.000 USD!). Cu un cont de bază, puteți cheltui până la 1000 USD pe zi sau 3000 USD lunar cu un card de credit Visa sau Mastercard.

Deci, Cex.io le permite utilizatorilor să cumpere Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit pentru mai puțin de Coinmama. Dar este mai sigur?

Cât de sigur este Cex.io?

Cex.io a terminat 700.000 utilizatorii și respectă unele dintre cele mai dure legi financiare din lume. Acestea includ legile americane FinCEN, precum și reglementările guvernului britanic. Cex.io folosește, de asemenea, criptarea pentru a ascunde toate datele utilizatorului și este compatibil PCI DSS.

Notă: Respectarea PCI DSS înseamnă că Cex.io respectă un set de reguli pentru gestionarea plăților cu cardul de credit denumit Standard de securitate a datelor din industria cardurilor de plată.

Cu toate acestea, Cex.io a fost criticat de unii utilizatori pentru că a pierdut fonduri și a reacționat lent la reclamații. Are un rating de utilizator de 5,2 din 10 pe Pilot de încredere, ceea ce sugerează că păstrează doar jumătate din clienții săi fericiți!

Cumpărați Bitcoin cu card de credit - CEX.io pe Trustpilot

Cex.io percepe mai puțin decât Coinmama pentru a cumpăra BTC cu plăți cu cardul de credit și oferă mai multe opțiuni de tranzacționare, dar are o reputație mai slabă pentru siguranță și servicii pentru clienți. În continuare, vreau să vorbesc despre Bitpanda…

Bitpanda

Cumpărați Bitcoin cu cardul de credit - BitPanda

Bitpanda este un schimb de brokeri fondat în 2014. Are sediul în SEPA. Schimbul servește în principal clienții din cadrul SEPA, dar oferă servicii și utilizatorilor internaționali.

Notă: SEPA este zona de plăți unice în euro. Este o organizație din 33 de țări europene care permite plăți rapide în euro peste granițe.

Cum funcționează Bitpanda?

Utilizatorii Bitpanda pot cumpăra sau vinde opt criptomonede diferite; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Komodo (KMD) și IOTA (IOTA). Utilizatorii pot plăti cu Mastercard, Visa, Skrill și Neteller.

Va trebui să fiți verificat pentru a cumpăra Bitcoins instantaneu cu un card de credit. Procesul de verificare implică mai mulți pași. În primul rând, utilizatorii trebuie să furnizeze un număr de telefon, o adresă de e-mail și detaliile acestora (nume, adresă etc.). Apoi, utilizatorii își arată pașaportul într-o aplicație video de verificare. Permisele de conducere nu sunt acceptate ca ID de către Bitpanda.

Utilizatorii pot cumpăra până la Bitcoin 2500 EUR pe zi cu un card de credit. Aceasta înseamnă că Bitpanda are o limită de cheltuieli zilnică ridicată în comparație cu Cex.io, dar ce se întâmplă cu comisioanele sale?

Taxe Bitpanda

Bitpanda percepe o taxă de 1,49% pentru toate achizițiile de Bitcoin. Acest lucru pare scăzut, dar deoarece Bitpanda este un schimb de broker, prețul pe care îl oferă pentru Bitcoin va fi mai mare decât cel oferit de bursele de tranzacționare.

O comparație între Bitstamp (următorul meu subiect!) Și Bitpanda a arătat o diferență de 2,1% în prețurile pe care le-au oferit pentru Bitcoin. Acest lucru ar face ca taxa finală pentru cumpărarea Bitcoin cu plăți cu cardul de credit pe Bitpanda să fie mai aproape de 3,5%. Cu toate acestea, este încă ieftin în comparație cu taxele percepute de Coinmama și Cex.io.

Bitpanda este ieftin, dar este sigur?

Cât de sigur este Bitpanda?

Bitpanda are o bună reputație în rândul utilizatorilor săi și nu a fost piratat. Are un rating de utilizator de 8,5 din 10 pe Trustpilot. Totuși, a fost revizuit doar de 899 de ori.

Cumpărați Bitcoin cu card de credit - Recenzii BitPanda pe Trustpilot

Aceasta este problema cu Bitpanda. Nu se știe suficient despre platformă. Codul său nu este open-source, taxele sale pot fi dificil de prezis și este pagina principala spune că este „100% sigur” fără a explica de ce!

Bitpanda este unul dificil. Oferă tranzacții rapide la comisioane mici, dar ar fi plăcute mai multe informații despre modul în care operează schimbul! Apoi, vă voi arăta cum să cumpărați Bitcoin cu plăți cu cardul de credit pe Bitstamp…

Bitstamp

Cumpărați Bitcoin cu cardul de credit 8

Bitstamp este un schimb de tranzacționare criptografică. A fost fondată în Slovenia în 2011 și are în prezent sediul în Luxemburg. Schimbul oferă în principal servicii clienților din SEPA, dar achizițiile cu card de credit și dolari SUA pot fi efectuate de utilizatori internaționali în mai mult de 60 țări.

Cum funcționează Bitstamp?

Clienții pot cumpăra BTC cu plăți cu cardul de credit după ce au înregistrat un cont și l-au verificat. Procesul de verificare Bitstamp este destul de lung și utilizatorii vor trebui să furnizeze o mulțime de informații personale. Aceasta include; numele, adresa de e-mail, un document de identitate scanat cu fotografie și dovada de reședință, cum ar fi o factură telefonică sau un extras bancar.

Odată verificate, utilizatorii pot cumpăra BTC cu plăți cu cardul de credit. De asemenea, schimbul oferă tranzacționare cu Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) și Ethereum (ETH). Utilizatorii verificați pot cumpăra Bitcoins instantaneu cu plăți cu cardul de credit în valoare de până la 5.000 EUR / USD pe zi sau 20.000 EUR / USD pe luna. Deci, Bitstamp are aceleași limite de cheltuieli ca și Coinmama, dar este mai ieftin?

Taxe Bitstamp

Bitstamp percepe o taxă de 5% de fiecare dată când cumpărați Bitcoin cu un card de credit. Cu toate acestea, echipa Bitstamp își amintește rapid utilizatorii că taxe suplimentare pentru carduri pot fi adăugate de furnizori precum Visa și Mastercard.

Acum știți cât de ieftin este Bitstamp, să vedem cât de sigur este…

Cât de sigur este Bitstamp?

Bitstamp este unul dintre cele mai sigure schimburi de pe piață. Echipa este foarte serioasă în ceea ce privește securitatea contului și magazinele 98% din fondurile utilizatorilor offline. Fondurile online sunt asigurate integral împotriva furtului.

Cumpărați Bitcoin cu card de credit - Recenzii BitStamp pe Trustpilot

Schimbul a fost piratat în 2014 și 2015, dar a fost lăudat pentru modul în care a tratat incidentele. Bitstamp a adăugat criptarea datelor și serviciul de alertă SMS-text pe platformă pentru a se asigura că aceleași greșeli nu au fost comise din nou. Schimbul este foarte deschis cu privire la modul în care funcționează și a fost, de asemenea, primul schimb criptografic care a fost licențiat integral de o națiune europeană (Luxemburg).

În general, Bitstamp este un schimb profesional cu limite de cheltuieli ridicate și cu taxe rezonabile. Înainte de a alege care schimb este cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit, vă voi oferi câteva recomandări proprii…

Concluzie

În acest ghid, v-am spus despre patru dintre cele mai populare schimburi de unde puteți cumpăra Bitcoin cu un card de credit. Acum tot ce trebuie să faci este să alegi care este cel mai potrivit pentru tine.

Pentru a face acest lucru, decideți ce este important. Cu toții ne-ar plăcea să găsim un schimb în care cumpărarea Bitcoin cu plăți cu cardul de credit este rapidă, ușoară, ieftină și sigură. Din păcate, nu există un schimb care să aibă toate aceste calități la un loc.

Când aleg un schimb de criptare, urmez întotdeauna sfaturile bunicii și mă gândesc mai întâi la siguranță! Din acest motiv, aș alege să tranzacționez cu Coinmama sau Bitstamp. Amândoi sunt deschiși cu privire la modul în care operează și stochează puțin sau deloc fonduri de utilizatori online.

De aici, alegerea mea ar depinde dacă doresc comisioane mici sau o tranzacție rapidă. Aș alege serviciul rapid și simplu oferit de Coinmama dacă aș vrea Bitcoin-ul meu rapid. Cu toate acestea, aș alege Bitstamp dacă aș dori mai multe funcții de tranzacționare și taxe mai mici. Verificarea Bitstamp durează mai mult decât alte schimburi, dar cred că serviciul oferit merită așteptat.

Deci, iată-l; ghidul meu complet pentru începători pentru cumpărarea Bitcoin cu plăți cu cardul de credit. Nu uitați să fiți foarte atenți atunci când cumpărați Bitcoin cu un card de credit. Schimburile criptografice sunt mai profesionale acum decât au fost până acum, dar industria mai are un drum lung de parcurs. Schimburile încă nu oferă nivelul de asistență pentru clienți pe care îl primiți la banca dvs. locală. Cu toate acestea, Bitstamp și Coinmama se apropie destul de mult!

Spuneți-mi dacă ați găsit un schimb în care puteți cumpăra Bitcoin cu un card de credit rapid, ieftin și sigur. Mi-ar plăcea să aud despre asta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me