In acest "cum să cumpere Bitcoin cu PayPal" ghid, am să-ți arăt cinci platforme diferite în care această opțiune este disponibilă. Vă voi oferi, de asemenea, câteva dintre avantajele și dezavantajele utilizării fiecăruia dintre ele.

Când a fost creat Bitcoin în 2009, a fost aproape imposibil să cumpere în primii câțiva ani de tranzacționare. Acest lucru se datorează faptului că nu au existat aproape niciun schimb care să vândă criptomonede! Chiar dacă ai putea găsi un schimb de încredere (ca Coinbase), a fost cu adevărat dificil să găsim una care să accepte metode de plată din lumea reală.

Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: un card de credit și un Bitcoin.

Cu toate acestea, în 2021, este acum foarte usor pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de debit / credit sau un cont bancar. Dar știați că puteți cumpăra BTC și cu PayPal? Ei bine, acum o faci și astăzi, îți voi arăta cum!

Vă voi oferi apoi un ghid pas cu pas foarte simplu! Până la sfârșitul lecturii, veți ști cum să cumpărați Bitcoin cu PayPal! Totuși, dacă sunteți deschis să achiziționați Bitcoin în alte moduri, ați putea vizitați un schimb de lux, sau chiar cumpărați Bitcoin prin Simplex.

Acum, ce aștepți? Să începem să aflăm de ce este dificil să folosiți PayPal la cumpărare criptomonede.

Unde puteți cumpăra Bitcoin cu PayPal?

Este important să ne amintim asta majoritatea schimburilor de criptomonede nu acceptă PayPal. Chiar și majoritatea schimburilor care vă permit să depuneți folosind moneda fiat nu o susține.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Principalul motiv pentru aceasta este modul în care funcționează politica de rambursare PayPal. În esență, atunci când oamenii plătesc pentru produse folosind PayPal, li se oferă ceva numit "protecția Consumatorului". Aceasta înseamnă că, dacă nu sunt mulțumiți de produsul pe care l-au achiziționat, pot ridica o reclamație prin PayPal în încercarea de a primesc banii înapoi.

În majoritatea cazurilor, dacă vânzătorul nu poate dovedi că a livrat articolul, PayPal va prelua fondurile și le va rambursa cumpărătorului!

Cum se cumpără Bitcoin cu Paypal: LocalBitcoins.

După cum vă puteți imagina, nu există nicio modalitate de a demonstra că cumpărătorul nu a primit Bitcoin (chiar dacă a primit-o). Acesta este motivul pentru care schimburile sunt îngrijorate de includerea PayPal în metodele lor de plată disponibile.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu o puteți face, deoarece, pe măsură ce sunt pe cale să vă arăt, există câteva moduri diferite în care puteți. Sa incepem cu LocalBitcoins.

LocalBitcoins

LocalBitcoins este A de la persoană la persoană schimb valutar care permite oamenilor din peste 200 de țări diferite să cumpere și să vândă BTC. A fost creat în 2012, iar sediul său se află în Finlanda.

Cel mai mare lucru despre LocalBitcoins este că acceptă mai mult de 20 de metode de plată diferite – inclusiv PayPal!

Modul în care funcționează este simplu. Dacă cineva dorește să-și vândă Bitcoin-ul, acesta listează prețul pentru care dorește să-l vândă în moneda locală, împreună cu o listă a metodelor de plată pe care le acceptă. Văzând că PayPal este un sistem global de plăți, nu contează ce țară alegeți!

Odată ce găsiți un vânzător care acceptă cu plăcere Bitcoin, tu introduceți suma de BTC pe care doriți să o cumpărați, și apoi așteptați ca cumpărătorul să accepte. Odată ce o fac, Bitcoin-ul lor este blocat într-un „escrow”. Acest lucru protejează atât cumpărătorul, cât și vânzătorul de pierderea Bitcoin-ului sau a plății.

De îndată ce plata PayPal a fost transferată, cumpărătorul notifică vânzătorul. Când vânzătorul poate vedea că plata este în contul PayPal, acesta notifică LocalBitcoins, iar BTC este eliberat instantaneu!

Am mai folosit PayPal pentru Bitcoin pe LocalBitcoins și procesul nu a durat mai mult de 10 minute. Totuși, trebuie să ne amintim – deoarece PayPal prezintă un risc pentru vânzător, uneori percep tarife mult mai mari!

Deși este posibil să comerț anonim pe LocalBitcoins, unii vânzători vă solicită să vă verificați. S-ar putea să vă ceară încărcați o copie a ID-ului dvs., Confirmați adresa dumneavoastră de email și numărul de telefon înainte de a accepta să facă tranzacții cu tine. Dacă utilizați PayPal pentru a cumpăra Bitcoin, atunci vânzătorul LocalBitcoins vă va cere cel mai probabil să faceți acest lucru.

Bravo PRO

✓ Proces de înscriere ușor

✓ Mulți vânzători acceptă PayPal

✓ Protejat prin escrow

degetul mare în jos CON

✗ Vânzătorii percep adesea rate Bitcoin mai mari pentru plata PayPal

✗ Poate că va trebui să vă verificați (alegerea vânzătorilor)

Deci, acum, când știți despre LocalBitcoins, următoarea parte din „Cumpărați Bitcoin cu PayPal‘Ghidul se va uita la VirWoX!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

VirWoX

Următoarea opțiune din lista mea de comercianți care vă permit să cumpărați Bitcoin cu PayPal este o platformă numită VirWoX. Această companie a fost creată în 2007, care a fost cu doi ani înainte de lansarea Bitcoin!

Ei sunt specializați în vânzarea a ceva numit „Second Life Lindens” sau SLL pe scurt. SLL este o monedă virtuală care este utilizată într-un joc online numit Second Life. Confuz? Lasă-mă să explic.

Platforma vă permite cumpărați monede SLL folosind PayPal. Puteți utiliza apoi schimbul încorporat pentru a schimba jetoanele SLL cu Bitcoin. După ce ați făcut acest lucru, puteți retrage pur și simplu Bitcoin înapoi în portofel!

După cum am menționat mai devreme, există un risc mai mare pentru vânzătorii care acceptă PayPal, deci VirWoX a instalat limite. Când vă înregistrați, va trebui să furnizați câteva detalii personale, cum ar fi dvs. numele complet și naționalitatea.

Acest lucru vă va permite cumpărați monede în valoare de 90 € la fiecare 24 de ore. Aceste limite sunt mărite pe măsură ce contul dvs. îmbătrânește. Maximul pe care ai voie să-l cumperi este 1.000 la 24 de ore, pe care îl puteți face după 60 de zile de la înregistrarea unui cont.

Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: limite în EUR.

O măsură de securitate suplimentară înseamnă, de asemenea, că, atunci când deschideți un cont pentru prima dată, nu veți putea cumpăra BTC cu PayPal până nu vor trece 48 de ore.

Un alt lucru de luat în considerare este că taxele pentru cumpărarea Bitcoin cu PayPal pe VirWoX sunt mari. În primul rând, veți fi taxat 3,4% pentru utilizarea PayPal. După aceea, cursul de schimb între SLL și BTC poate fi foarte rău. Cu toate acestea, dacă aceasta este metoda pe care doriți să o alegeți, taxele vor fi întotdeauna mai mari atunci când utilizați PayPal pentru a cumpăra Bitcoin.

Bravo PRO

✓ O mulțime de vânzători disponibili

✓ Sunt disponibile depozite directe PayPal

✓ Fără limite de retragere

degetul mare în jos CON

✗ Taxele sunt foarte mari

✗ Trebuie să așteptați 48 de ore după înregistrare înainte de a putea cumpăra

Limits Limite mici de depozit

Deci, acum, că știi despre VirWoX, următoarea parte din „Cumpărați Bitcoin cu PayPal‘Ghidul se va uita la eToro.

eToro

Platforma eToro este o piață majoră în care oamenii pot cumpărați și vindeți o gamă largă de produse financiare. Aceasta include monede din lumea reală (cum ar fi USD / EUR), mărfuri (cum ar fi aurul / petrolul), stocuri (cum ar fi Apple) și, bineînțeles, Bitcoin!

Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: eToro.

eToro a fost creat în 2007 și acum are peste 5 milioane de clienți în peste 170 de țări! Cu toate acestea, platforma este ușor diferită, deoarece de fapt nu „dețineți” niciunul dintre activele pe care le cumpărați sau le vindeți. In schimb, speculați pur și simplu dacă prețul activului va crește sau va scădea.

eToro este deplin reglementat de către diferite autorități naționale, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară (în Marea Britanie) și valorile mobiliare din Cipru & Comisia de schimb valutar. Aceasta înseamnă că fondurile dvs. sunt protejate până la o anumită sumă!

Iată cum funcționează atunci când cumpărați Bitcoin cu PayPal la eToro. Odata ce ai a creat un cont, puteți efectua instantaneu depuneri PayPal. Puteți face apoi un pariu pe prețul Bitcoin în creștere (sau în scădere). Dacă în orice moment doriți să închideți tranzacția și să efectuați o retragere, tranzacția dvs. este convertită în moneda fiduciară din lumea reală.

Poți atunci pur și simplu retrageți-l înapoi în contul dvs. PayPal! Un avantaj și mai mare la utilizarea eToro pentru a cumpăra BTC cu PayPal este că puteți cumpărați Bitcoin în valoare de până la 2.250 USD fără a vă verifica contul!

Bravo PRO

✓ Complet reglementat în mai multe națiuni

✓ Taxe mici

✓ Securitate la nivel înalt

✓ Limite bune pentru cumpărătorii pentru prima dată

✓ PayPal instant la depozite Bitcoin

degetul mare în jos CON

✗ De fapt, nu dețineți Bitcoin

Recommended Recomandat numai utilizatorilor care înțeleg ce fac

Deci, acum că știi despre LocalBitcoins, VirWoX și eToro, în următoarea parte a ghidului meu, vă voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumperi Bitcoin cu PayPal. Vă voi arăta cum să cumpărați folosind toate cele trei platforme. Din nou, să începem cu LocalBitcoins!

Cum să cumperi Bitcoin cu PayPal

LocalBitcoins

1. Accesați site-ul Web LocalBitcoins până la făcând clic pe acest link.

2. Faceți clic pe verde Înregistrează-te gratuit și urmați procesul de înregistrare a contului. Te-aș sfătui introduceți informații corecte, deoarece veți fi mai probabil să găsiți un vânzător care acceptă cu plăcere o plată Paypal de la dvs..Cum se cumpără Bitcoin cu Paypal: LocalBitcoins.

3. Odată ce contul dvs. este configurat, faceți clic pe Cumpărați Bitcoins În partea de sus a paginii.Cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal: cumpărați Bitcoin pe LocalBitocins.

4. Introduceți valoarea în moneda locală a Bitcoin pe care doriți să o cumpărați, apoi selectați țara din care doriți să cumpărați. Deși am selectat Regatul Unit, puteți alege orice țară doriți. După aceea, faceți clic pe toate ofertele online din meniul derulant și selectați Căutare.Cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal: alegere LocalBitcoins PayPal.

5. Veți vedea acum o listă lungă de vânzători care vă vor permite să cumpărați Bitcoin cu PayPal. Rezultatele sunt clasificate în funcție de prețul pe care vânzătorul este dispus să îl accepte. Apoi, la numele de utilizator, veți vedea, de asemenea, cantitatea totală de tranzacții pe care vânzătorul le-a realizat, împreună cu scorul de feedback.Cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal: cumpărători și vânzători LocalBitcoins.

După cum veți vedea, vânzătorul de top a finalizat peste 500 de meserii și au un scor de feedback de 100% (acest lucru este super-important). Nu numai asta, dar sunt și ele oferind PayPal către Bitcoin la cel mai mic preț! După ce ați selectat un vânzător, faceți clic pe Cumpără.

6. Ești acum în etapa finală înainte ca solicitarea dvs. comercială să fie trimisă vânzătorului. Verificați dacă informațiile sunt corecte, inclusiv tariful și suma pe care doriți să le cumpărați. În partea dreaptă, veți vedea niște termeni individuali specificați de vânzător.

În acest exemplu, vânzătorul solicită ca cumpărătorul să fi finalizat cel puțin 30 de meserii. Deoarece folosesc LocalBitcoins de mulți ani acum, îi îndeplinesc termenii, astfel încât să pot trece la pasul următor. În caz contrar, reveniți și alegeți un alt vânzător!Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: prețul de cumpărare a Bitcoin pe LocalBitcoins.

7. Acum trebuie să faceți clic pe Trimiteți cerere de tranzacționare.Cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal: cât de mult doriți să cumpărați.

8. De îndată ce vânzătorul acceptă Bitcoin-ul dvs. cu cererea PayPal, monedele lor vor fi blocate în garanție. Vi se va furniza adresa PayPal la care trebuie să transferați fondurile. De îndată ce ați făcut-o, faceți clic pe Plată trimisă.

9. Vânzătorul va fi apoi informat că ați trimis plata. Ei își vor verifica contul PayPal și, de îndată ce îl vor vedea, Bitcoin va fi lansat în portofelul dvs. LocalBitcoins! Apoi le puteți retrage pur și simplu în portofel!

Deci, acum că știți cum să cumpărați Bitcoin cu PayPal de pe LocalBitcoins, următoarea parte a ghidului meu pas cu pas se va uita la VirWoX.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

VirWoX

ACTUALIZAȚI: Începând cu ianuarie 2021, VirVox și-a oprit operațiunile. Compania recomandă BitPanda Ca o alternativa.

1. Accesați pagina de pornire oficială VirWoX până la făcând clic pe acest link.

2. În partea stângă a paginii, faceți clic pe Neînregistrat încă.Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: VirWox.

3. Urmați procesul de deschidere a contului. Va trebui să alegeți un nume de utilizator și să introduceți adresa de e-mail, numele complet și țara de reședință.

4. După ce v-ați înregistrat și v-ați conectat la contul dvs. nou creat, faceți clic pe Depozit în partea stângă a paginii.

5. Veți vedea acum o listă lungă de metode de plată. Derulați în jos și căutați PayPal. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și apoi faceți clic pe Check out cu paypal. Acum veți fi redirecționat către contul dvs. PayPal pentru a finaliza tranzacția.

6. Contul dvs. va fi acum finanțat cu moneda aleasă (a mea era USD, dar ar putea fi și EUR). În continuare, căutați schimb valutar în partea stângă a paginii și apoi faceți clic pe USD / SLL (sau EUR / SLL).

7. Schimbați USD / EUR pentru monede SLL la cel mai bun preț de piață. Acest lucru ar trebui finalizat instantaneu.

8. Acum, că aveți monede SLL în contul dvs., faceți clic pe BTC / SLL care se află pe partea stângă dedesubt

9. Schimbă-ți monedele SLL cu Bitcoin la cel mai bun preț de piață. Din nou, acest lucru ar trebui să se proceseze instantaneu.

10. Contul dvs. este acum finanțat cu Bitcoin. Acum le puteți retrage în portofelul Bitcoin!

Acum, că știi cum să cumperi Bitcoin cu PayPal la VirWoX, partea finală a ghidului meu pas cu pas îți va arăta cum să faci asta cu eToro!

eToro

1. Accesați pagina oficială eToro de către făcând clic pe acest link.

2. În partea de sus a paginii, faceți clic pe Incepe, urmată de Inscrie-te.Cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal: începeți cu eToro.

3. Urmați procesul de deschidere a contului, care vă va cere introduceți numele complet și adresa de e-mail. De asemenea, va trebui să alegeți o parolă puternică.Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: aderarea la eToro.

4. Odată ce contul dvs. este configurat și sunteți conectat, faceți clic pe Fonduri de depozit. Introduceți numărul de fonduri pe care doriți să le depuneți și apoi selectați PayPal. Veți fi redirecționat către site-ul PayPal. Conectați-vă la contul dvs. PayPal și finalizați tranzacția.

5. Acum că contul dvs. este finanțat, căutați Bitcoin în partea de sus a paginii și apoi faceți clic pe Comerț.Cum să cumperi Bitcoin cu Paypal: tranzacționarea de Bitcoin pe eToro.

6. Introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o cumpărați în moneda dvs. locală, apoi faceți clic pe Cumpără. Nu uita, nu dețineți Bitcoin pe care tocmai l-ați cumpărat. Mizați pur și simplu pe prețul în creștere sau în scădere.

Aș recomanda această opțiune doar utilizatorilor care înțeleg riscurile utilizării acestei platforme și care au citit toți termenii.

Concluzii

Și acesta este sfârșitulCumpărați Bitcoin cu PayPal‘ ghid! După cum știți acum, încercarea de a cumpăra Bitcoin cu PayPal nu este la fel de ușor ca utilizarea altor metode de plată, precum un card de debit / credit sau un cont bancar. Cu toate acestea, este cu siguranță posibil.

Fiecare dintre aceste schimburi are argumente pro şi contra – totul depinde de ceea ce cauți. Cu toate acestea, dacă pur și simplu căutați un schimb cu cele mai mici taxe, aș sugera LocalBitcoins. Doar asigurați-vă că deschideți tranzacții numai cu comercianți de renume. Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit, consultați ghidul meu Aici.

Alternativ, dacă ați decis că PayPal nu este de fapt cea mai bună modalitate de a cumpăra Bitcoin, nu uitați că ați putea verifica schimburi precum Coinbase, sau chiar să utilizeze serviciile Simplex!

Deci, ce schimb veți folosi? Anunță-mă în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me